Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 02:31 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
| - Hát... hogy te hogyan nézhettél ki... *Vallom be végül.* - Tudom... *Mosolyodom el. Tudtam, hogy szándékosan sosem bántanál semmilyen formában.* - Nem... *Nevettem el magam.* - Veled mindenhogy csodálatos szeretkezni... minden alkalommal egyre jobb és jobb. *Mondom őszintén mosolyogva.* - Ez is fantasztikus.. de azt is imádom, mikor már addig izgatsz, hogy azt se tudom mi van... *Kuncogok és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 12:44 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Sejtettem.*Nevetek fel.* - Mesélhetek, de kétlem, hogy arra vagy kíváncsi milyen is volt vele, fantasztikus szerető, ha valaki egyszer lefekszik vele, sose felejti.*Mosolyodom el.* - Akkor jó, mert azért szeretek így sexelni, de nem mindig.*Vigyorgok.* - Szerintem is egyre inkább szokik össze a testünk.*Simogatom meg a buksidat.* - Mi tagadás azért az ágyban sose volt rám panasz.*Nevetek fel és a csókod viszonozom, a cigim utána tovább szívom.* - Mi volt eddig legmerészebb sexed, ami nem velem volt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:14 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Hát ezt valahogy jól mondod, bár elhiszem amit mondasz. *Mosolyodom el.* - De azt hiszem, ez rólad is elmondható. *Nevettem el magam. szavaidra, csak elmosolyodtam.* - Ebben biztos voltam... *Kuncogok.* - De képzeld rám se... *Mondom, nehogy már csak te kérkedj itt.* - Hmmm... Ez jó kérdés. *Gondolkozom el.* - Nem hiszem, hogy tudnék olyat mondani, ami neked merész lenne. *Nevettem el magam.* - Helyszínileg voltak érdekes... például templomban, de... semmi rendhagyó. *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:49 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Ezen meg se lepődöm, nekem sincsen panaszom rád, sőt imádom veled a sexet.*Kacsintok rád és elszívom a cigit és elnyomom.* - Meg lehet, azért Lee mellett nehéz.*Nevetek fel.* - Templom? Bár meg se lep, amennyire perverz kis cicus vagy és mennyire kis sexmániás, Akihitoval és kisnyulak voltatok nem??*Nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.10.29, 02:11 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Igazából ezzel nagyon boldoggá tettél. Csak elmosolyodtam, majd elkuncogtam magam.* - Hát... ráadásul egy barátom esküvőjén... *Fokoztam még a dolgokat. Mikor Akihotot mondod, elkuncogtam magam, főleg a jelzőn.* - De végül is igen... *Nevettem én is.* - Nem mintha veled nem szexelnék minden percben... *Kuncogtam el magam.* - Csak a testem nem bírná... *Sóhajtok fel sajnálkozóan.* - Bár ez is jó nagyon... *Öleltelek át és édesen odabújtam még jobban, majd elkezdem cirógatni a szexi pocid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 18:09 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Na esküvőn még én se sexeltem, büszke vagyok rád.*Vigyorgok.* - Most már igen.*Vigyorgok.* - Ugyan, majd megedződik.*Kacsintok rád.* - De nyugi azért kibírom, hogy ne dugjak folyton.*Mosolygok.* - Igen tényleg.*Ölellek szorosabban, most ismét minden annyira jó, de ki tudja mi lesz a következő percben.* - Sőt meg is éheztem, kajáltatnák a fürdés után, talán addigra jön Lee is, jó lenne.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.04, 17:02 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| *Csak elnevettem magam azon, hogy büszke vagy rám.* - Valószínű... *Kuncogtam.* - Lehet te igen, de én alig... *Kuncogtam el magam, persze nem volt teljesen komoly.* - Oké, jól hangzik... nagyon jól...*Bár én annyira nem voltam éhes, de nem akartam, hogy aggódj miattam. A mosolyod teljesen elvarázsolt, oda-vissza voltam tőle.* - Most már lassan csak... *Finoman simogatlak és édesen mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.11.20, 15:44 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Pedig muszáj leszel.*Vigyorgok.* - Lassan.*Mosolygok. Darabig így vagyunk, majd elmegyünk fürdeni és kajálunk is, de Lee csak nem fut be. Nagyon jól elvagyunk cicázunk, majd én alszom. Elsőre nincsen semmi baj, de egy idővel rémálmom lesz még pedig a családom haláláról, aminek tanúja vagyok. Elkezdek üvölteni és vergődni.* - NEEE*Üvöltök, de már sírok és igen csak folyik rólam a víz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.21, 00:02 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy hajlandó vagy enni rendesen is, így hát én is ettem veled. Nem igazán tudtam sétafikálni, így jóformán beléd kapaszkodva lépkedtem jobbra-balra. Valahogy, most nagyon jól telik az idő én pedig kezdtem megnyugodni, hogy talán menthető a helyzet és nem fogsz ennél jobban bekattanni. Nem csodálom, hogy elaludtál, én is eléggé lefáradtam a mai nap alatt. A sok szeretkezés, a veszekedés teljesen leszívott. Pár lassan én is majdnem elaludtam, mikor meghallom, hogy üvöltesz. Rögtön elkezdtelek ébresztgetni.* - Mookyul, ébredj!! *Rázlak meg erősen és közben szólongatlak.* - Ébredj szerelmem, álmodsz... már vége. *Beszélek hozzád.* - Mookyul... *Most nem kedvesen ébresztgettelek, hanem igen erélyesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 22:23 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Nem ébredek fel csak tovább üvöltök, de közben Lee is betoppan és rögtön bejön a hangokra és meglátva rögtön tudja mi a helyzet, hiszen ő sokszor átélte.* - Francba.*Rohan oda.* - Kölyök ébredj fel.*Rázz meg ő is, de mivel semmit nem reagálok így pofon vág erősebben, mire felriadok és igen csak zihálva veszem a levegőt.* - Vége van..... itt vagyok.*Ölel magához és veled nem is foglalkozik.* - Megint.... megint azt álmodtam...*Alig tudok ennyit is mondani.* - Most már minden rendben.*Arcomat kezei közé fogja.* - Vegyél nagy levegőt és lassan fújd ki...*Mondja nekem gyengéden és közben az arcom cirógatja, én pedig próbálok úgy tenni, ahogyan mondja, de csak rá figyelek.* - Ügyes vagy kicsim...*Ölel ismét magához.* - Nem megyek sehova.*Suttogja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:35 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| *Folyamatosan próbállak ébresztgetni, de nem ébredsz fel, amit még inkább kétségbe esek. Mikor megjött Lee és végre felkeltett, azért megnyugodtam kicsit, még akkor is, ha felpofozott ezért. Ideges voltam és rettentően féltettelek. Ahogy néztelek titeket, tudtam, hogy rettentő önző vagyok, de fájt. Annyira utáltam ezt az önző részem. Talán nem is az, hogy így segített Lee, hanem hogy én ezt nem tudtam megtenni. Nem avatkoztam közbe, mert nem akartam, hogy kiborulj. Azért, ahogy láttam, hogy kezdesz lehiggadni egy picit, én is megnyugodtam és lassan megfogtam a kezed és finoman cirógattam. Annyira aggódtam érted és olyan tehetetlennek éreztem magam.* - Minden rendben... *Suttogtam én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:50 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| *Lee nem azért csinálja, hogy tényleg bosszantson, csak hát ő már tudta, hogyan kezelje ezt a helyzetet, na meg fontos vagyok neki és szeret.* - Rokuro csinálnál teát neki?*Kérdezi tőled tökre normálisan és nem is parancsoló hangon. Én meg se szólalok csak bújok, de közben szorítom a te kezed is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:21 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy nem azért csinálja, de attól még rossz volt, hogy nem tudtam semmit érted tenni.* - Persze... *Vágom rá és lassan elengedem a kezed, majd finoman végigsimítok a fejeden. Lassan kimásztam az ágyból és végül is alig tudtam menni, elég feltűnő is volt, de kibotorkáltam a konyhába és főztem neked a kedvenc teádból, majd visszacammogtam hasonló tempóba. Odavittem a teát és odaadtam, majd elhúzva a szám, leültem, mert fájt a popsim. Iszonyatosan aggódtam érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:29 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| *Tovább vigasztal engem, egyre inkább sikerül megnyugodnom. A teát Lee veszi el és persze, amikor kimentél levágta a dolgokat.* - Kösz.*Mondja ő, de én csak rád pillantok köszönetképen.* - Csinálok egy jó kis fürdőt is mit szólsz? Utána főzök neked valami finomat, mondjuk az egyik kedvencedet, oké?*Kérdezz mosolyogva, mire csak biccentek és bújok hozzá, mint egy kisfiú.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:48 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Csak halványan elmosolyodtam neked és persze Lee-nek is bólintottam, hogy szívesen, igazából nem is volt kérés. Annyira szerettem volna tenni érted valamit. Annyira furcsa volt így látni téged, ilyen védtelennek és most nem örültem, hogy így látlak, pedig szerettem, mikor bizonyos dolgokat a legváratlanabb pillanatban fedsz fel magadból. Szomorúvá tett a tény, hogy ennyire kész vagy. Gyűlöltem az egész sajtót, a nagynénéd, mindent, ami csak bántott. Magamra is dühös voltam, hogy veszekedtem veled.* - Majd én megcsinálom a vizet... *Mondom halkan és felállva kimászok a fürdőbe. Úgy láttam, hogy most így lassan megnyugszol és nem akartalak kirángatni ebből. A fürdőben hozzá is fogtam, bár állni alig bírtam, de gondoltam, majd pihenek később.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:13 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| *Lee biccent, kicsit megitat, majd kimegyünk együtt.* - Meglátod jót fog tenni.*Mosolyog és el akar engedni, de nem engedem.* - Nem jönnél be velem?*Kérdezem tőle halkan. Ez se ellened szólt, de ilyenkor még annyira az ő jelenléte nyugtatott meg és nem is voltam magamnál teljesen.* - Persze.*Mosolyog és leveszi a nadrágom, majd a kádba segít, ő meg vetkőzni kezd.* - Nem ellened szól.*Suttogja oda neked, majd elkészülve bemászik mögém és szorosan megölel.* - Rég volt már.*Suttogja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:39 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy nem ellenem szólt, mégis rossz volt. Nem mondtam semmit, csak rápillantottam Lee-re.* - Tudom... *Suttogom halkan és miután bemászott Lee is melléd, én csak némán kijöttem. Nem akartam látni. Egyszerűen csak nem akartam látni, na meg úgy festett, én most nem sok mindent tehetek. Visszamegyek a hálóba és lefekszem. Rohadtul szenvedtem, de igyekeztem ezt elrejteni. Magamban mondogattam, hogy minden rendben lesz és igyekeztem nem kiakadni. Arra próbáltam fókuszálni, hogy erre van szükséged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:52 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| *Jó darabig bent vagyunk, de nem beszélgettünk, csak Lee nyugtat engem úgy, ahogyan régen. Megnyugszom lassan, sőt még el is alszok. Óvatosan kiemel, majd bevisz engem.* - Remélem most nem lesz rémálma.*Köt magára egy törülközőt, majd elkezd engem törölgetni.* - Rég borult ki ennyire... komolyan ezért még kapni fognak.*Morog igen ijesztően.* - Féltékeny vagy?*Kérdezi hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:14 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| *Meglepődök, hogy elaludtál és úgy hoz ki Lee.* Én is... *Mondom halkan. Igazat adtam adtam Lee-nek. Most nem mondtam, hogy ijesztő, ahogy viselkedik. Egyszerűen igaza volt. Kérdésére viszont hirtelen nem tudtam, hogy feleljek.* - Inkább önző, bár ez fedi egymást. *Mondom őszintén és közben téged nézlek, majd odahajoltam és adtam egy finom puszit a fejedre.* - Aggódók érte és tehetetlen vagyok. *Mondtam halkan, de nem úgy, ahogy eddig. Valahogy hiába mondtam sok mindent eddig is, valahogy ez sokkal inkább jött belülről.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:31 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok, odaadom neked a törülközőt.* - Figyelj azért volt ez, mert én már ezt tapasztaltam. Megértelek téged, hogy rossz ezt látni és igen az elején ezzel szívtam a véred, de most nem fogom, mert én se örülök ennek, bármennyire is jó volt tartani a karomba.*Jegyzem meg.* - Amúgy meg látom elvoltatok.*Nézzek végig rajtad.* - Nem is ez a lényeg. Félek, hogy megint nagyon visszafog esni.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:01 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| *Elveszem a törölközőt és tovább törölgetlek finoman. Némán hallgattalak, majd bólintottam egyet.* - Értem... *De valahogy nagyon komoly voltam tőlem szokatlanul.* - Csak egy kicsit... *Pirulok el, mert hát minden kiszívás harapás látszott rajtam, tekintve, hogy elég világos a bőröm, nem beszélve a kezed nyomáról a nyakamon, ami ugyan nagyon halványan, de ott volt, sőt el is fog múlni reggelre nyomtalanul.* - Délután jól érezte magát... veszekedtünk kicsit, de aztán jól volt. *Mondom komolyan. Mikor befejeztem a törölgetésed, jó alaposan betakargattalak és finoman simogatni kezdem az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:47 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Most büszke vagyok rád. Semmi hiszti, kiakadás, mint első napokban.*Mosolyodom el picit.* - Picit? Nyomok mást mondanak és látom a kölyök igen csak beindult, szép nyomok.*Simítok a nyakamra, de volt bennem is egy kis féltékenység. Nem öltözök fel ott maradok egy száll törülközőbe és még vizesen.* - Ez most eltart egy darabig, de remélem nem sokáig.*Fekszik el mellettem.* - Ennyire instabil szerencsére rég volt és rémálmokról se tudok, ennyire komolyakról...*Mondja neked és ő is simogatja az arcomat.* - Ilyenkor főleg olyan ártatlan arca van.*Mosolygok lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 04:13 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| - Ma már túl vagyok rajta. *Mondom halkan, inkább magamnak, mint neked.* - Én csábítottam el... *Gondolok vissza a délutánra és a teljes extázisra. Nem reagálok nagyon semmire, csak Mookyul nézem szomorú szemekkel.* - Remélem hamarabb jobban lesz, mint várjuk. *Mondom optimistán, majd ahogy te is elkezded simogatni az arcát, meg kifekszel, szinte visszavonulót fújtam és elhúztam a kezem.* - Mit álmodott? *Kérdezem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:31 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| *Biccentek egyet, így dicsérjen téged az ember. * - Helyes.*Mosolyodom el.* - Én is nagyon.*Suttogom, majd visszarakom a kezedet.* - Mindkettőnkre szüksége van, ezt ne feled.*Mondom, majd a kérdésedre elkomorodom.* - Egyik legdurvább álma mind közül amiről tudok. Látja, ahogyan a családja autója felborul. Kiáltanak, hogy segítsen nekik, de hiába fut gyorsan, mintha egy helyben haladna és végül a kocsi felrobban és...*Elhallgattok.* - Mindenhol utána leszakadt testrészeket lát.*Mondom elborzadva.* - Gondolj bele ezt álmodni alapból szörnyű és ő gyerekként is ezt álmodta, amikor egyedül volt akkor is. Az a baj, hogy az állapota még rosszabb, mint hittem....*Mondom szomorúan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:32 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, ahogy visszarakod a kezem.* - Persze... *Hagytam ennyibe és cirógatás helyett inkább eldőltem, mert nagyon fájt a popsim. Finoman Mookyul mellé simultam és átöleltem a karját, megfogva a kezét. Csöndesen hallgattalak kissé elborzadva. Megszorítom kicsit a kezét és még jobban gyűlöltem azt a nőt.* - Kezdem érteni, miért akarta ennyire kicsinálni az a libát... *Mondom halkan.* - Eddig is értettem, de most még jobban... *Mondom halkan. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék.* - Ha... veled lenne... hamarabb rendbe jönne? *Kérdezem meg halkan, szinte suttogva, magam se értve, miért kérdeztem meg.*
|
|
| |