2025.07.21, Hétfő, 05:08
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Hétfő, 2013.09.30, 00:05 | Üzenet # 376
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Édes nekem az edzés nem csak sexből áll úgy, mint egyeseknek szóval én tartalak edzésbe.*Vigyorgok szélesen.* - Imádom amikor így hívsz.*Vigyorgok és tövig nyelve szoplak és a gyönyörpontod kezdem el nyomkodni, én is egyre keményebb leszek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 00:18 | Üzenet # 377
Yaoista
- Részletkérdés. *Nevettem el magam, ami igen csak heves és kéjes nyögésbe fulladt. Ujjaidtól és szopásodtól totál odavoltam.* - Istenem... *Nyögöm és szabad kezemmel a fejere simítok és finoman hajadba túrok. Teljesen kész voltam és néha megmozdult a csípőm, na nem szándékosan, de annyira felizgattál pár perc alat, hogy már nyugodtan belém jöhettél volna.* - Gyere... ahh... magamba... akarlak... gyorsan... *Teszem szét még jobba a lábam, amennyire csak tudom.*

MioDátum: Kedd, 2013.10.01, 14:32 | Üzenet # 378
Yaoista
- Jogos.*Vigyorgok és tovább kényeztetlek, majd ahogyan közlöd, hogy akarsz nem kell kétszer mondanod. Kihúzom az ujjaid és az enyémet is, majd lehúzlak magamhoz, de vigyázz, lábaid közé férkőzve egy lökéssel beléd hatolok és rögtön mozogni kezdek.* - Ahhh de forró és nedves vagy.*Nyögöm kéjesen és vadul megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.10.01, 15:01 | Üzenet # 379
Yaoista
*Aig voltam már most magamnál, majd mikor lehúzol, helyezkedek én is. Hatalmasat nyögtem arra, hogy egy lökéssel tövig belém jöttél. Átöleltem nyakad és erősen szorítani kezdelek, ahogy mozogtál. Szavaidra kicsit elvörösödtem, de hát így volt, tényleg már alig vártam, hogy bennem legyél* - Annyirah... nagy... olyan jó... *Imádtam, ahogy mozogsz bennem. Köréd fontam a lábaim, hogy jobban tudj mozogni és mélyebbre juss. Elkezdtem finoman karmolgatni a hátad, de még úgy, hogy élvezd, na meg ajkaid faltam végig és csókjaid viszonoztam.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.13, 20:58 | Üzenet # 380
Yaoista
- Tudom.*Vigyorodom el.* - Ahhh inkább karmolj még jobban....*Nyögöm és még beljebb megyek benned és elég heves tempót diktálok szinte már a padlóba nyomlak. Hajad félrerántom de durvábban és a nyakad erősebben szívni kezdem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 21:44 | Üzenet # 381
Yaoista
*Kérésed teljesítve erősebben kezdtelek karmolászni. Azért az kicsit kellemetlen volt, ahogy a padlóba passzíroztál, de közben meg annyira élveztem, ahogy mozogsz bennem. Mikor félrerántod a hajam, kicsit fájdalmasan felnyögök és akaratlanul már szinte beléd véstem a körmeim, de a nyakam meg megint élveztem. Azt akartam,hogy minél jobban élvezd, így erősen rászorítottam farkadra.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.13, 22:41 | Üzenet # 382
Yaoista
*Felnyögök rád jobban, majd hirtelen kihúzódom belőled és fordítok a helyzeten és felrántva kutyapózba hatolok beléd elég vadul. Lenyomlak  földre és úgy mozgok benned  a csípőd pedig erőteljesen szorítom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 23:37 | Üzenet # 383
Yaoista
*Ahogy kihúzódtál és átfordítottál, elmosolyodtam és kitoltam neked a fenekem. Hát most nem mondtam, hogy mozogj keményen, mert elég kemény voltál, mégis annyira fel voltam izgulva, hogy nagyon élveztem. Az kicsit kellemetlen volt, hogy a padlóba nyomtál, de egyszerűen alig éreztem, szinte csak azt, ahogy mozogsz bennem. Hangosan és kéjesen nyögök, és hirtelen teljesen megfeszülve elélvezek, de szinte rögtön újra kemény vagyok, nagyon nem volt elég belőled.* - Mookyul... *Nyögöm neved és nagyon szűk vagyok.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.20, 20:38 | Üzenet # 384
Yaoista
*Elvigyorodom, ahogyan elmész és ismét kemény lesz.* - Kis kanos.*Vigyorgok és a fenekedre csapok erősen.* - Ahh isteni benned.*Nyögöm és egy darabig így mozgok benned, majd kihúzódom belőled és felhúzva a falnak nyomlak, hogy nekem háttal legyél, majd ismét beléd megyek.* - Ahhh tudod tartani magad?*Kérdezlek de közben már vadul mozgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 21:54 | Üzenet # 385
Yaoista
*Kivételesen még megjegyzésed se kommentálom, mert hát tényleg így volt. Teljesen kész voltam a mozgásodtól, még az is tetszett, hogy a seggemre csaptál.  Mikor kihúzódsz belőlem és felállítasz, majd a falnak nyomsz, megtámaszkodok és kapaszkodok a falba. Kérdésedre csak bólogattam, mert hang az már nem jött ki a torkomon nyögésen kívül, főleg a vad mozgásodtól, amibe az egész testem beleremegett.* - Ahhhh....  főnökh... főnökh... *Ismételgetem folyton.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.21, 12:43 | Üzenet # 386
Yaoista
- Édes vagy.*Vigyorgok és ismét megszívom a nyakad és az egyik kezemmel a faradra szorítok erősebben és tovább mozgok folyton a gyönyörpontodat eltalálva.* - Ahh.... nem garantálom, hogy holnap..... nagyon tudsz majd járni.*Vigyorgok, de a hangom is teljesen más volt, sokkal mélyebb és vadabb, ilyen előtted még nem voltam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.10.23, 02:32 | Üzenet # 387
Yaoista
*Hangom még hangosabb lesz, mikor megharapsz és erősen megszorítod farkam. Még soha nem volt részem ilyen állatias, vad szexben. Oké, volt akivel kicsit vadultuk, te ez semmihez se volt hasonlítható. Igazából nem igazán érdekelt, hogy mennyire fogok járni, ez most túl jó volt. Nem hittem volna, hogy van egy ilyen oldalad is, bár meg kell vallani, imádtam az egészet. Erősen szorítottam farkad, de nem is tudatosan. Nagyon kész voltam tőled, már a nyálam folyt az államon.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:04 | Üzenet # 388
Yaoista
- Nem is hittem.... hogy ennyire élvezni fogod.*Vigyorgok és a seggedre csapok, majd a füledhez hajolok.* - Ne ijedj meg élvezni fogod.... csak bízz bennem.*Nyalok a füledbe, majd a nyakadra szorítok.* - Ahh így teljesen más élmény a sex..... főleg amikor elmész.*Nyögöm majd finoman szorítani kezdem és még keményebben baszlak, a farkad elengedve a csípődet szorítom és úgy mozgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:10 | Üzenet # 389
Yaoista
*Nem mondtam semmit neked, mert hát rám volt írva a válasz, hogy én se gondoltam.* - O-okéh... *Nyögöm, hiszen nem kímélted a hátsó felem. Azért egy kicsit megijedtem, ahogy megszorítod a nyakam, mert azért erre nem számítottam. kicsit sem voltam felkészülve erre, de ahogy még jobban megszorítod, na meg keményebben is mozogsz, nem sok mindent fogtam már föl a körülöttem lévő világból. Kaptam levegőt, de sokkal nehezebben és volt egy kis légszomjam, de sokkal erősebben éreztem, ahogy mozogsz bennem. Nyögéseim is kissé visszafogottabbak lettek a szorítástól, de bíztam benned, így nem ellenkeztem.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:41 | Üzenet # 390
Yaoista
*Nagyon jól tudtam, hogy meddig szabad szorítanom és meddig élvezetes és nem veszélyes.* - Ahhh igen ügyes fiú.*Nyögöm és gondoltam még fokozom, de úgy voltam vele, most eleget kaptál, majd legközelebb kapsz újabb ízelítőt és nem csak a farkam kapod meg. Előre simítok a farkadra és hol simogatom, hol szorítom és a mozgássommal egyre inkább a csúcs felé hajtom magunkat, a nyakad továbbra se engedem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:18 | Üzenet # 391
Yaoista
*Egyre jobban átjárta a testem a gyönyör és a légszomj észveszejtő keveréke. A kezed csak plusz az egészre, szívesen mondanám, hogy ne simogass, de nem nagyon tudok beszélni. Egyre erősebben érezlek és kezd az agyam kikapcsolni végleg, csak az ösztönök maradtak. Már nagyon közel járok ahhoz, hogy elélvezzek, de tartani akarom magam még egy kicsit, de még így se kell sok és elélvezek. Hatalmasat élveztem, talán ekkorát még soha és soha nem is éreztem még ilyet, szinte megszédültem és a lábaim is bemondtál az unalmast. Éreztem, ahogy már csúszna ki a lábam alól a talaj.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:34 | Üzenet # 392
Yaoista
*Amikor már érzem, hogy mindjárt elmész jobban a nyakadra szorítok, főleg amikor eléred a csúcsot és utána én is beléd élvezzek. Elengedem a nyakad és időben elkapva eldőlök veled a földön.* - Ahh.... az isteni volt.*Lihegek hangosan és kicsúszva belőled a hátamra fekszek és igen csak lihegek, legutoljára Leevel dugtam ekkorát.* - Tetszett cicus?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:47 | Üzenet # 393
Yaoista
*Azért elég csúnyán puffantam volna, ha nem kapsz el. Én a pocimon kiterülve feküdtem és téged néztelek, levegő után kapkodva, kicsit köhögve egyet-kettőt mert hirtelen túl nagy levegőt vettem.* - Hát.... úgy néztem kih... mint akinek... nem tetszett? *Kérdezem elmosolyodva, majd odabújtam hozzád a fejem a mellkasodra téve.* - Még soseh... éreztem... ilyet... *Lihegem, igen csak laposakat pislogva, teljesen leszívtál. Lassan ondód is megindult bennem, de egyáltalán nem zavart. Azt már most tudtam, hogy esélytelen, hogy én lábra álljak ma, abba se voltam biztos, hogy holnapra jobb lesz.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:00 | Üzenet # 394
Yaoista
- Tőled akartam hallani.*Vigyorgok.* - Óvatosan vegyél levegőt szépen lassan.*Ölellek magamhoz.*  - Örülök, hogy mással még nem volt ilyen.*Mosolyodom el.* - Tényleg jobban kimerített, mint az edzés, de te pedig köszönd magadnak, mert nem bírtál magaddal.*Vigyorgok.* - Mindjárt csinálok fürdőt... azért kimerültem... rég sexeltem ekkorát.*Vigyorgok és akkor is másik fél voltam.:D*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:23 | Üzenet # 395
Yaoista
- Igyekszem... *Lihegem, bár nem attól lihegtem, hogy szorongattad a nyakam, hanem mert szimplán kész voltam.* - Hát... őszintén szólva... nem bánom, hogy elcsábítottalak... *Kuncogom el magam é adok egy pszit a mellkasodra.* - Annak meg én örülök, hogy kielégítettelek... *Kuncogok, de igazából félek megkérdezni, hogy mikor is volt.* - Egyébként... *Lihegek még mindig.* - Honnan jött ez...? *Kérdezem kíváncsian és az arcodra pillantok.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:29 | Üzenet # 396
Yaoista
- Én se.*Mosolygok.* - Én főleg.*Vigyorgok, majd meghallva a kérdésed kicsit hallgattok és finoman letollak magamról, de csak annyira, hogy elmenjek cigiért, majd visszafekszek és visszahúzlak.* - Leetől...*Gyújtok rá.* - Csak általában én voltam az, akit fojtogattak..*Vallom be.* - Zavar?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:05 | Üzenet # 397
Yaoista
*A vigyorod mindent elárult, de nem is bántam. Kiterülve várlak vissza, majd mikor visszafekszel, bújok is vissza, nem nagyon kell húznod.* - Igazából... nem olyan meglepő. *Mondom, majd elmosolyodtam a végére meg hát magam elé képzeltelek, ahogy zihálsz és miegyéb és elvörösödtem.* - Hm? Nem, nem zavar... *Mondom őszintén.* - De most vagy két napig biztos nem fogok túl sokat sétálni... *Nevettem el magam.* - Nagyon szeretlek... *Mondom halkan.* - Kíváncsi vagyok, hogy mit tartogatsz még a tarsolyodban... *Vallom be izgatottan.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:20 | Üzenet # 398
Yaoista
- Jogos.*Mosolyodom el.* - Miért lettél vörös?*Vonom fel a szemöldököm.* - Akkor jó, bárha zavarna se tudnék mit tenni, maximum nem csinálnám.*Jegyzem meg.* - Nem is kell.*Kuncogok.* - Tudom és én is.*Mosolygok és mélyet szívok a cigimből.* - Mindent megfogsz tudni én meg azt, mennyire is vagy bevállalós, de eddig igen csak.*Vigyorgok.* - Megijedtél elsőre?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:55 | Üzenet # 399
Yaoista
- Neeem akaaroood tuudni... *Mondom neked és elkuncogtam magam. Csak mosolyogva hallgattalak.* - Hát... eléggé az vagyok azt hiszem. *Mosolyodom el.* - Elsőre igen... *Vallom be őszintén.* - Nem tudtam mire készülsz és hát erre nem számítottam, de mivel feltétel nélkül bízok benned, így tudtam, hogy baj nem lesz. *Mondom komolyan és megcsókoltalak.* - De az biztos, hogy soha nem volt még ennyire jó... *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 02:07 | Üzenet # 400
Yaoista
- Most már érdekel.*Mondom kíváncsian, bár vannak ötleteim.* - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Sose tennék olyat, ami fájdalmat okozna.*Mondom és persze itt a testi dolgokra gondolok, a lelkiek mások, mert jó hülye tudok lenni.* - Na szép akkor mostantól csak így akarod?*Vonom fel a szemöldököm.*

Keresés: