2025.07.21, Hétfő, 01:59
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.28, 00:15 | Üzenet # 351
Yaoista
*Nem mondok semmit, de azért az nem tetszik, mikor lekölyközöl. Nagyon nem szerettem, ha ezzel jössz. A képekre, csak lehajtottam a fejem. Ez eszembe se jutott nekem, hogy megtartanád. Csak némán hallgatlak, végül bólogatni kezdtem.* - Igen, értem. *Csak ennyit mondtam neked.*  Én tényleg nem akartam... *Mondom halkan, de kissé kétségbe esve. Bűntudatom volt, hogy nem tudta befogni a számat. Rossz volt vele szembesülni, hogy neked ki is Lee.* - Ígérem, összeszedem magam és jobban fogok figyelni... *Azért nem kicsit ijesztett meg, amit mondtál.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.28, 00:23 | Üzenet # 352
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nekem nem úgy tűnt, hogy érted a dolgokat és nem is mentem sokra azzal, amit mondasz.* - Mindegy én nem tudok neked többet mondani, úgyis lényegtelen, hogy mit teszek és mondok, te csak azt látod, hogy Leevel mi is volt. Persze az nem számít, hogy hányszor elmondtam, hogy veled vagyok és nem hagylak el miatta és stb., mert jajj Lee, bezzeg ő így meg úgy.*Ismertelek nagyon jól.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.28, 22:27 | Üzenet # 353
Yaoista
*Már feltűnt, hogy ilyen esetekben, mikor nem hiszed el, amit mondok, mindig azt mondod, hogy nem tudsz nekem már mit mondani.* - Nem azt látom, hogy mi volt Leevel... illetve nem csak ezt. *Mondom őszintén.* -  Mookyul... ugyanannyiszor mondod azt is el, hogy csak rá van szükséged... hogy elég ő neked. *Mondom lehajtott fejjel, ez nagyon bennem maradt reggelről. Kemény tüskéket szúrtál a szívembe és hiába sírtam ki magam, azok ott maradtak.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.28, 23:27 | Üzenet # 354
Yaoista
- Te jó hülye vagy. Én próbálom itt megoldani a dolgokat és elmagyarázni, hogy megértsd de, hogy minek azt magam se tudom.*Morgok.* - Tudod mit gondolj amit gondolsz.*Felállok és elindulok ki.* - Pont ehhez nincs nekem energiám.*Morgok még és kimegyek.*- Faszom.*Csapok kint a falba, persze sérült kezemmel de nem érdekel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:13 | Üzenet # 355
Yaoista
*Nem igazán tetszett, hogy lehülyéztél. Nem mondtam semmit először, megvártam, hogy kimenj, majd összeszedtem a gondolataim és utánad mentem.* - Akkor miért mondasz ilyeneket? *Kérdezek vissza komolyan.* - Most én is olvassam vissza neked, hogy azt mondtad, hogy nem fogsz bántani? Közben meg olyanokat mondasz, amivel leginkább tudsz... és ezt tudod is. *A végét már igen halkan mondom.* - Tudom, hogy egyébként se lenne egyszerű semmi és ez az egész csak fokozza a dolgokat. Sőt, körülbelül minden. Megértettem, amit mondtál nekem. Megértettem, hogy jelenleg Lee a családod. *Odamentem hozzád és megfogtam a kezed.* - Vigyázz a kezedre... *Nézegettem aggódva.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:24 | Üzenet # 356
Yaoista
- Mégis mit?*Fordulok feléd.* - Nem értem miről beszélsz.*Mondom, de látszik, hogy tényleg nem vágom miről van szó. Ahogyan folytatod ismét kezdesz egyre jobban felbaszni, elrántom a kezeket és igen csak csúnyán nézzek rád.* - Kifejtettem, hogy akkor ki is volt nekem Lee, de úgy látom ezt az egyet kiragadtad. Mondtam egy szóval, hogy téged nem tartalak annak?*Kérdezlek.* - Leszólsz és ezek után a kezem miatt aggódsz, nagyon vicces vagy.*Gúnyolódom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:41 | Üzenet # 357
Yaoista
- Nem érted? *Kérdezek vissza, de láttam rajtad, hogy tényleg nem tudod.* - Te tényleg nem emlékszel... Mookyul... pár órája azt vágtad hozzám, hogy Leere van szükséged és én menjek el... hogy soha nem fogok még a nyomában érni se. *Mondom halkan, de igen csak kiült a fájdalom a szemeimbe és az arcomra.* - Hogy ő elég és én nem kellek... *Fejezem be.* - Nem tudok a fejedbe olvasni Mookyul és nem a múltat mondtam én sem, hanem most. *A gúnyolódásod olyan rosszul esett.* - Attól, hogy veszekszünk, nem akarom, hogy bajod essen... *Engedtem le a kezeim.* - Én nem tudom, te mikre gondolsz, nem látok úgy keresztül rajtad, mint te rajtam...

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 11:28 | Üzenet # 358
Yaoista
- Ezt mondom.*Sóhajtok fel, majd ahogyan elmondod minden beugrik. Rágyújtok és végighallgatlak.* - Igen nem látsz és az nem kifejezés, mert csak azért mondtam, hogy elmenj és legviccesebb, hogy te ezeket mindig elhiszed, mert tudom úgy mondom és ebben is én vagyok hibás. Az a legjobb, hogy ezeket megjegyzed, de mást nem, nem számít, hogy mit is mondtam az előbb.*Mosolyodom el.* - Nem esik bajom.*Mondom és mélyet szívok a cigimből.* - Fejezzük be ezt a beszélgetést, mert semmi értelme nincsen.

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 13:18 | Üzenet # 359
Yaoista
*Csak csöndben hallgattalak és nem igazán értettelek.* - Félek... *Suttogtam halkan, de már kezdtem mérges lenni.* - De számít! Nagyon is számít! Hogyne számítana... *Lágyul el az arcom és kicsit elmosolyodom. Én nem gondoltam, hogy neked természetes az, hogy én is a családod lettem.* - Rendben. *Tényleg nem volt sok értelme ennek így.* - Nem akarok veled veszekedni... *Tudtam, hogy ez az én hibám volt most, mint általában, pedig sosem akarok veled veszekedni.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 14:08 | Üzenet # 360
Yaoista
- Nem csak te.*Mondom.* - Nem úgy tűnik.*Jegyzem meg.* - Én se.*Mondom és elszívom a cigit, majd lekapom a felsőmet.* - Ki kell kapcsolnom.*Mondom, majd odamegyek egy korláthoz ami falról lóg le és felugorva rá elkezdek húzódzkodni, amitől az izmaim szépen megfeszülnek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 15:19 | Üzenet # 361
Yaoista
*Csak lestem, ahogy lekapod a felsőd. Azért még mindig jól néztél ki. Mikor elkezdesz, húzódzkodni, akkor úgy ott megfagytam és az nyál csorgatva bámultalak. Így látni a szép, kidolgozott tested, na meg ahogy az izmaid táncoltak, hát teljesen kész voltam. Közelebb mentem és végignéztelek a szememmel, szinte végigtapogattalak. A cica is odajött, hogy mégis mit művel a gazdi és leült mellém a földre és úgy figyelt. Volt ám nézőközönséged xD. Én nem is figyeltem, hogy mit csinálok, csak kinyújtottam a kezem és végigsimítottam a hátadon, akkor kapcsoltam.* - Úristen... sajnálom... *Jövök zavarba és inkább arrébb mentem, de azért lestelek folyamatosan xD.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:11 | Üzenet # 362
Yaoista
*Elmosolyodom picit rajtatok, de nem mondok semmit csak tovább edzek, majd ahogyan végigsimítasz rajtam felnevetek.* - Semmi baj.... nem történt semmi.*Mosolygok, nem tudok ilyenkor rád haragudni olyan kis édesen gyagyás vagy.* - Látom élvezed vagyis élvezitek.*Mosolygok, majd  a lábaim beakasztom és felüléseket kezdek csinálni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:30 | Üzenet # 363
Yaoista
*Tiszta vörös voltam, de hát annyira jól néztél ki. Egy kész Adonisz voltál.* - Hát még jó... Bármeddig elnéznélek... *Vallom be és szinte nyál csorgatva bámullak, ahogy megfeszülnek az izmaid.* - Annyira jól nézel ki... *Folyok szét szinte, nagyon odavoltam érted tényleg.* - Rohadt nagy mázlista vagyok... *Mondom elmosolyodva és visszamegyek és felveszem a cicust a kezembe és finoman vakargatni kezdem a buksiját.* - Illetve mázlisták vagyunk, nem? Egy ilyen kandúrunk van, hm? *Beszélek én is a cicához és elkuncogom magam, ő meg csak aranyosan nyávog. Elkezdett játszani a hajammal, amin elnevettem magam, de közben téged figyeltelek.* - Ezt már büntetni kéne, de tényleg... *Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:56 | Üzenet # 364
Yaoista
- Tudom.*Kuncogok.* - Köszi, mint láthatod megküzdök érte.*Mosolygok.* - Ugyan.*Kuncogok, de édes tőled és te is tudsz váltani, mintha mi sem történt volna.* - Én is mázlista vagyok két ilyen édes cicával.*Kacsintok rád.* - Bolond vagy, ne nevetes, mert leesek.*Vigyorgok.* - Rég edzettem már pont rám fér, ne hagyjam már el magam.*Mondom de közben folyton csinálom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:28 | Üzenet # 365
Yaoista
- Igen.. *Mondom kedvesen. Igazából csak nem akartam foglalkozni a veszekedésünkkel. Elmosolyodtam szavaidra és kicsit el is pirultam.* - Bocsi, nem kéne, hogy leess. *Kuncogok.* - Hát nem látszik meg, hogy rég csináltad, megnyugtatlak... gyönyörűen ki van dolgozva a tested... nem csoda, hogy annyira jó modell voltál. *Mosolyodtam el, miközben a cica éppen a hajammal harcolt.* - Jól áll a vörös Emerald... *Kuncogom el magam. Engem is megnyugtatott azért a kiscica.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:49 | Üzenet # 366
Yaoista
- Nem fogok piroska.*Vigyorgok.* - Köszi, tényleg zavarba fogsz hozni.*Mosolygok.* - Nos igyekeztem.*Vigyorgok.* - Édesek vagytok együtt.*Mondom és kicsit gyorsítok tempón de közben figyelek titeket.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 18:20 | Üzenet # 367
Yaoista
*Mindig élvezed, hogy mennyire zavarba tudsz hozni. Végül én csak nyelvet öltöttem neked.* - Na látod, ezt nem hiszem el. *Nevetem el magam.* - Még sose sikerült zavarba hozni. *Mosolyodom el kedvesen, majd megjegyzéseden még jobban.* - A cicáknak jól ki kell jönniük. *Mondom nyugodtan és finoman simizem, amit hálás dorombolással honorál.* - Kérsz majd valamit enni? *Kérdezem kedvesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 21:40 | Üzenet # 368
Yaoista
- Így megy tovább menni fog.*Mosolygok.* - Így van.*Bólintok és csak mosolygok rajtatok, de nem mondok többet, mert azért így nehéz edzeni. Tovább csinálom a kis izzadságcseppek folytak a felsőtestemen amitől még jobban festek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:02 | Üzenet # 369
Yaoista
*Gondoltam, hogy azért a levegődre figyelnél, így csak leültem a fotelbe és élveztem a kilátást. Mikor még az izzadságcseppek is megindulnak rajtad, hát ott végem volt. Kirakom az ölemből a cicát és erősen koncentrálok, hogy ne álljon fel a farkam, de hát kész voltam tőled és hát lassan a látványodtól fel is forrósodott a testem és bizony megkeményedtem. Azért tényleg nem gondoltam, hogy ilyen hatást ész el nálam ténylegesen. Viszont megindult bennem a kisördög és elmosolyodtam, majd elkezdtem magam simogatni, végül benyúltam az alsómba és a farkam kezdtem kényeztetni, mindezt, miközben bámultalak. biggrin *

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:17 | Üzenet # 370
Yaoista
*Amikor elkezdesz simogtni magad, készen vagyok.* - Basszus direkt csinálod?*Morranok, de csak azért, mert így tényleg nehéz edzeni, de tovább csinálom.* - Te kis perverz de viszont akkor csináld rendesen látni akarom a farkad.*Vigyorgok, akkor már játszunk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:41 | Üzenet # 371
Yaoista
- Nem, de annyira szexi vagy, hogy beindultam... *Mosolyodtam el kissé buján. Ha te így, akkor én is így. Felálltam és ledobtam a pólót, majd az alsót és visszaültem. Szétnyitottam a lábam, hogy jól láss mindent, és újra simogatni kezdtem magam, bár láthattad, hogy már rég kemény vagyok. Elkezdem mellbimbóm is izgatni és halkan sóhajtozni kezdek.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:44 | Üzenet # 372
Yaoista
- Ez is rájátszik.*Vigyorgok.* - Rohadt szexi vagy.*Nyalok végig az ajkaimon, majd lemászok de csak annyira, hogy levetkőzzek pucérra, majd visszamászom.* - Csak, hogy jobban élvezd cicus.*Vigyorgok és így tornázok tovább de kezdek már kemény lenni. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:23 | Üzenet # 373
Yaoista
*Igen csak hívogatóan néztem rád, ahogy lejössz és kicsit csalódtam, ahogy visszamész.* - Mint egy görög félisten... *Jegyzem meg rád, majd mivel ilyen voltál, gondoltam rádobok még egy lapáttal. Érzékien elkezdtem szopogatni két ujjam, majd mikor elég nedves lett, még jobban széttettem lábaim és felnyomtam magamnak.* - Ahh... *Nyögök érzékien még hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:28 | Üzenet # 374
Yaoista
*Elvigyorodom na de ahogyan folytatod azt már nem bírom tovább.* - Kis mocsok még edzeni se hagysz.*Vigyorgok és lemászok majd odamegyek hozzád és vadul megcsókollak, majd letérdelek.* - Ne húzd ki az ujjaid.*Mondom, majd feldugom kettőt én is és szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:41 | Üzenet # 375
Yaoista
- Nem igaz... pont, hogy ahhh.... edzésben tartalak... *Kuncogok édesen. Csókod nem is győztem viszonozni, teljesen odavoltam, még a nyálam is kicsordult. Lihegve bólogatok, majd hangosan felnyögök ujjaidra és szopásodra. Nagyon kész voltam már ennyitől, habár kicsit feszített elsőre, mégis még azt is élveztem.* - Főnökh..... főnökh... megőrjítesz... *Nyögöm kéjesen.*

Keresés: