Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:05 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem teszem vissza kezed.* - Nos igen....*Bólintok, majd a kérdésedre elhallgatok.* - Nem tud csak velem lenni, mivel el kell mennem, bár szívesen lennék csak vele, de tudom mennyire fontos neki a cége. Elején biztos azt mondom és mondtam is, hogy húzz el, de már nem. Tudom, hogy rád is szüksége van és nem csak akkor amikor én nem vagyok itt, mint mondtam mindkettőnkre szüksége van, de ha rád jön az 5 perc velem kapcsolatba, akkor addig jobb ha elmész.*Jegyzem meg.* - Viszont néha nem árt, ha kiszellőztetted fejed, szívesen lennék csak vele.*Mondom őszintén.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:26 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgattam a válaszod és hát nem igazán lettem előrébb. Menjek el, de mégse. Nem tudtam, hogy mi lenne a legjobb. Még ha ezt is mondod, hogy szüksége van rám is, most nem úgy tűnt. Annyira össze voltatok szokva, hogy én nem éreztem itt a helyem most sem.* - Még... még egy kicsit maradok... *Mondom halkan.* - Aztán hazamegyek... csak össze kell szednem magam kicsit. *Fejezem be. Még jobban odabújtam Mookyulhoz. Iszonyat nehéz volt elfogadni mindent egyszerre, ami veled kapcsolatos. Még akkor is, ha már nem fojtottalak volna bele egy kiskanál vízben. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:34 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok.* - Nem érted meg, amit mondok.*Felállok, majd kimegyek és egy alsóba jövök vissza meg egy cigivel és még egy pohár whiskyt is hozok magamnak.* - Figyelj azt te is megérted, hogy ha besokallsz jobb, ha elmész és nem vesztek ismét össze, mert az nem tesz jót neki és neked se. Nem mondtam egyszóval se, hogy most menj el, amikor alig tudsz menni, azért ekkora szemét nem vagyok.*Iszok bele az italomba, majd rágyújtok és leülök a fotelba.* - Vágom én, hogy egy percre se akarsz külön lenni tőle, de azért jó pár dolgot nem tudsz kezelni és most ha elmész egy két órára, nem fog összedőlni a világ.*Mondom, majd elhallgatok.* - Igen, akarok vele lenni egy kicsit, úgyhogy te nem vagy itt, de ha nem mész el, akkor ez van. Nem az én lakásom, nem tudok mit tenni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:59 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| *Újra csak hallgattalak.* - Félek, hogy azt hinné, cserbenhagyom... *Suttogom halkan, még ha ez így szörnyen is hangzott.* - Egyébként lehet jobb, ha most megyek... *Remeg meg kicsit a hangom. Tény volt, hogy Mookyul csak úgy nem fog kidobni és ezt tudtam jól.* - De nem akarom, hogy azt higgye, a rémálma miatt... *Mondom őszintén.* - Annyira félt régen attól, hogyha elmondja mi történt vele, akkor már nem fogom szeretni... nem akarom, hogy ilyesmi miatt aggódjon feleslegesen. *Mondom őszintén.* - Úgyhogy majd... kicsit később hazamegyek és majd reggel jövök...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 00:19 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| - Igen van egy ilyen hülyesége ez tény, de már egy fokkal jobb helyzet, viszont őszintén tedd a kezed a szívedre. Nem félsz attól legbelül, hogy nem fog hiányolni és mi közelebb kerülünk egymáshoz?*Kérdezlek.* - Tartasz tőlem még mindig ezt tudom jól, elég csak rád nézni.*Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Ma biztos nem mész sehova, mert járni is alig tudsz, nem kell, hogy te is kidőlj.*Mondom komolyan.* - Jut eszembe, ma találkoztam ismét Saturoval. Elégé felzaklatta Akihitot annyira, hogy még haját is levágta, tényleg fodrásznak is szólnom kell.*Jegyzem meg magamnak.* - Viszont Dim tényleg nagyon jó hatással van rá szerencsére.*Mosolyodom el.* - Hamarosan visszafog térni, nagyon jól halad, gondoltam érdekel.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:14 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| - Ettől nem csak legbelül félek. *Válaszolok egy szomorú mosollyal az arcomon, ami nálam szokatlan volt nagyon is.* - Ehhez nem kell zseninek lenni... *Mondom halkan és közben Mookyul alvó arcát figyelem. A kidőlésre nem mondtam semmit, mert hát végül is igazad volt. Ahogy Akihitot említed, hegyezni kezdem a fülem, majd elég dühös leszek.* - Elmehet Saturo a fenébe... *Morgok.* - Olyan szép haja volt, annyira szerettem... *Szontyolodom el, ezzel kicsit terelted a gondolataimat.* - Annak örülök viszont. *Mosolyodom kicsit.* - Tényleg? *Ülök föl lassan.* - Mikor jön vissza? *Kérdezem telhetetlen kíváncsisággal.* - Bár lehet látni sem akar majd... *Jut eszembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 01:32 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| - Nos nem ez így van.*Bólintok.* - El hát, de mostantól nem tud a közelébe menni gondoskodok róla na meg Dimitri is. Kétszer már egymásnak estek és megértem őt, de az állásával játszik, még jó, hogy mindkétszer ott voltam.*Mesélem el.* - Visszafog nőni, meg ígyis szép nagyon, főleg ha majd normálisan meg lesz csinálva.*Mosolygok.* - Pontosan nem tudom megmondani. Tudod lehet, hogy előbb készen fog állni fizikailag, mint testileg. Neki is megmondtam, hogy csak akkor jöhet vissza, ha az orvosok engedik, ha én és ha ő készen áll. Lehet már tudna jönni, de ha lelkileg nem megy neki, nem fogom erőltetni. Első és legfontosabb, hogy minden értelembe felgyógyuljon, a modellkedés megvárja.*Mondom és beleiszok ismét a whiskymbe.* - Akkor majd tegyél ellene, hogy ne így legyen. Szerintem még lehetek jóban.*Mondom őszintén.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 23:08 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| - Az nagyon jó. *Abban biztos voltam, hogyha rajtad múlik, akkor Saturo többet nem megy Akihito közelébe.* - Dim nagyon szereti akkor. *Mosolyodom el. Tényleg örültem, hogy egy olyan személy vigyáz rá, mint Dimitri.* - Ő mindenhogy szép. *Közlöm lazán. Azért még tényleg szerettem, nem is kicsit. Ő volt az én mentőangyalom, aki nem hagyott lezuhanni.* - Igen... de erős... és szerintem ő fogja kiverni a balhét, ha nem engeded vissza, mikor ő vissza akar jönni. *Nevettem el magam kicsit.* - Remélem... bár azt is megérdemlem, ha nem szól hozzám többet. *Mondom halkan, majd Mookyulra pillantok és finoman elkezdem újra cirógatni. Rám volt írva, hogy mennyire szeretem.* - De majd megteszek mindent, hogy megbocsásson nekem, amiért ilyen önző voltam és nem jó barát. *Azért tisztában voltam vele, hogy a lehető legrosszabbkor hagytam magára Akihitot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:10 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| - Igen tényleg és erre most főleg nagy szüksége van.*Mondom komolyabban.* - Igen ez így van.*Mosolyodom el.* - Nos meg lehet, de tényleg csak akkor hagyom, ha készen áll rajta, hiába fog nekem hisztizni, esélye sincs ellenem.*Kuncogok.* - Majd minden kiderül.*Mondom, majd csak bólintok.* - Tény, hogy nem volt szép húzás amit tettél vele.*Mondok csak ennyit, hiszen nagyon többet nem tudok mit írni. Néztelek titeket, közben a gondolataim mindenhol jártak, arról nem is beszélve, hogy már kezdek azért fáradni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:23 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam és örültem, hogy te is így látod.* - Hm... ha jól tudom 10 ügynök fölött jár. *Nevettem el magam halkan, nehogy felébresszem a szívszerelmem. Csak szomorkásan elmosolyodtam rád, majd csöndesen figyelem tovább Mookyult.* - Szeretnél aludni? *Kérdezem, hiszen láttam, hogy fáradt vagy és nem vagy túl jól.* - Ha nekem mindig mondogatod, hogy nem kell a nyakán lógnom, akkor ez rád is igaz. *Közlöm veled. Azért é is tanultam valamit tőled. Az este további részébe elég jól voltunk. Reggel, mikor felébredek, te már nem vagy itt, csak Mookyul húzza még a lóbőrt. Kimásztam az ágyból és gondoltam hozok neked kávét. Nagyon nehéz estéd volt. Szépen kimentem a konyhába és megcsináltam, bevittem, de nem keltettelek fel, csak leraktam az éjjeliszekrényre, majd visszabújtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:45 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| - Őszintén már várom milyen, rég volt dolgom harcias modellel. Igazából a kölyökkel volt a legnehezebb dolgom, de minden percre megérte.*Mosolyodom el.* - Majd.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Csak tudod pont ez az, hogy én veled ellentétbe alig látom és most akkor is megvárom, amíg felébred.*Mondom és így is történik. Szerencsére már jobban van egy kicsivel. Mikor ismét elalszik én is alszok pár órát, ami most pont elég. Reggel elkészülve a céghez megyek és igen csak meglep, hogy várnak rám vagyis a kölyökre.* - Elnézést, hogy megvárakoztattam... az a ...*Nem tudtam befejezni, hiszen olyan ember várt ott, akit nem hittem, hogy valaha is látok.* - Ez nem lehet.... hogy kerülsz ide?*Kérdezzem döbbenten.* /Régmúlt szerelmesek/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:33 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| *Én végig vigyáztam Lee álmát, amíg ti odavoltatok. Reméltem hamar felépül és nem kell sokat itt lennie. Bár sejtettem, hogy nem semmi meccs lesz ágyban tartani, de bíztam benne, hogy te hatással vagy rá. Hazafele nem lep meg, hogy elmondod, nem volt szép dolog az, amit Akihitoval tettem és ezzel én tisztában is voltam. Nem egészen csak miattad volt, én magam nem éreztem magam képesnek arra, hogy ennyi mindennel tudjak foglalkozni. Igazából azt se tudtam, hogy Akihito így most mennyit tud, hiszen én nem akartam senkinek elmondani, hogy majdnem megölted azt a némbert, de nem kérdeztem rá. Eldöntöttem, hogyha minden a helyére kerül, akkor minden energiám a kibékülésünknek szentelem. Nagyon örültem annak, hogy egyre jobban vagy. Lassú, de szép fokozatos fejlődés volt és én hihetetlen boldog voltam, amiért nem utasítod el a közelségem és nem bántasz. Biztos voltam benne, hogy idővel rájössz milyen is voltál Leevel, így nem is lepett meg a bocsánat kérésed. A megérzéseim helyesek voltak Leevel kapcsolatban, de azért végül csak ágyba tudtuk parancsolni. Persze mivel jobban voltál, már nem lógtam egyfolytában ott és volt néha egy kis féltékenységem, de már tűrhető szinten. Kivételesen még annak is örültem, hogy melózol és van, ami lefoglal. Én is elkezdtem újra dolgozni és minden elmaradt fotózásom bepótoltam, szépen visszarázódtam, bár fura volt, hogy nem vagy ott. Olyan boldog voltam, hogy kijöhet Akihito a kórházból, hogy mikor elmondtad, szinte ugráltam, mint egy kis dilis. Minden apró információ érdekelt. Nagyon mérges voltam Saturora, bár én se voltam jobb, de én legalább szégyelltem magam. Egyik nap, mikor már úgy tűnt, jobban vagy, odaülök melléd.* - Mookyul, mielőtt visszamennél dolgozni, van egy ötletem. *Mosolyodom el.* - Szeretnélek bemutatni a családomnak, ezért arra gondoltam, hogy meglátogathatnánk őket, ha van kedved. *Válaszod nem lepett meg és hát egy kicsit elpirultam, ahogy leveszed a szemüveget, mert nagyon szexi mozdulat volt.* - Szerintem jó lenne, nem baj, ha nem bájcsevegsz velük, de anyukám már nagyon rágja a fülem a nagyival együtt. *Kuncogtam halkan.* - Annyit meséltem nekik rólad, hogy már nem bírnaj magukkal. A bátyámék is ott vannak most, szóval vele is találkozhatnál. *Nem akartam rád erőltetni, de láthattad rajtam, mennyire szeretném.* - Megmutatnám a város, lustiznánk, nagyokat ennénk anyu főztjéből. Én amúgy is régen voltam otthon. *Odahajolok és adok egy puszit.* - Gondolkozz nyugodtan, nem erőszak. *Mosolyodom el.* - Kérsz most egy kávét vagy valamit?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:20 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| *Mosolyogva hallgatlak.* - Én is meg akarom ismerni őket tudod jól, csak még nem egyszer bedepizek és nem akarom elrontani a hangulatot.*Jegyzem meg.* - Mit tudnak rólam? Szóval a mostani állapotról.*Oké tudom részleteket nem mondasz, de újságban is olvashatták meg te is mondhattál valamit.* - Egy kicsit még gondolkozok rajta, ha nem baj, de ha nem most ígérem fogjuk pótolni jó?*Simogatom meg az arcod, nem akarom, hogy félreértsél.* - Egy kávé jól esne köszönöm.*Csókollak meg.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.07.08, 11:50 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:42 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| - Nem rontanál el semmilyen hangulatot. *Mosolyodom el.* - Annyit, hogy a cikk hazugság, nem is hitték el alapból sem. *Teszem hozzá.* - A családodról tudnak, de semmi részleteset, csak annyit mondtam, hogy már nincsenek velünk, nehogy belekérdezzenek. Én nem mondtam nekik többet. Úgy vagyok vele, hogy ezek olyan dolgok, amit neked kell elmondani, akkor, amikor szeretnéd, már ha el akarod. Ők nem fogják kérni és kérdezni sem. *Magyarázom aranyosan.* - Rendben. Gondolkozz nyugodtan. *Tudtam, hogy ez nem egy nem volt, na meg azzal is tisztában voltam, hogy szívesen találkoznál velük.* - Akkor csinálok. *Csókod persze viszonozom. Kiszaladtam a konyhába és főztem neked egy kávét. Miután lefőtt, beízesítettem, ahogy szereted, majd odavittem neked.* - Csak, hogy tudd, anyu kókuszos sütije isteni. *Kuncogtam, persze tényleg nem erőszakból mondtam. Visszaülök melléd és kicsit neked dőlök.* - Itt maradhatok egy picit? *Nem akartalak zavarni a munkában.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:49 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Értem.*Bólintok.* - Nos egyszer talán mesélek, de nem biztos, ez nem olyan amit sok emberrel megosztok.*Bár ez érhető. Várlak vissza.* - Köszönöm kincsem.*Puszillak meg, majd elmosolyodom.* - Elég csábítóan hangzik, majd szépen elhízok.*Kuncogok, bár pár kiló nem ártana, mert kissé lefogytam ugye.* - Ameddig csak akarsz szépségem, kicsit lazítok úgyis.*Ölellek át.* - Nagyon finom.*Mondom miután beleittam, majd lerakva megcsókollak és az ölembe húzlak.* - De nálad nem.*Csókolok nyakadba.* - Szerinted a rosszaság merre van? Gyanúsan csend van.*Jegyzem meg, kis huligán pár dolgot már szétszedett.* - Mit gondolsz megint ruháimon fekszik? Az vicces volt, amikor Leet is betalálta, hogy szenvedett, hogy szőrös, olyan kis hiú.*Vigyorgok, mert nálam is rosszabb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:27 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| - Persze. *Ezért sem mondtam én se semmit. Puszidra édesen elmosolyodom.* - Amúgy is sokat fogytál most. *Cirógatom meg pocidat.* - Oké. *Ölellek át és bújok kicsit.* - Örülök, hogy ízlik. *Puszillak meg. Nem tiltakoztam, hogy az öledbe kössek ki. Átkaroltam a nyakad és arcodra simítva viszonozom a csókod.* - El fogok pirulni... *Nyögök halkan a nyakamra.* - Nem tudom, hogy éppen mit szedhet szét. *Kuncogtam el magam.* - Szerintem igen, biztos alszik, különben már itt lenne és féltékenykedne. *Kuncogok halkan.* - Igen, már csak az arcáért egy élmény volt. *Nevettem el magam.* - Rosszcsont cica, de nagyon édes. *Mosolyodom el és lágyan megcsókoltalak.* - Megkeressem?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:48 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| - Valóban kicsit fogytam és edzenem is kell, mert elpunyadok teljesen.*Sóhajtok fel.* - Az nem lenne meglepő.*Pimaszkodom.* - Ez igaz...*Kuncogok.* - Édesen tudtuk féltékenykedni.*Cirógatom meg a buksid.* - Az biztos. Nem hiszem el, hogy a fehér öltönyöm tiszta szőr lett. Imádom ezt a dögöt, de most öltözhetek át és mindent le kell cserélnem.*Utánzóm őt de nagyon jól.* - Így van meg még baba.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Nem kell, majd megkeress minket. Nem is baj, ha itthon vagyok legalább nincs egyedül, az biztos hogy aggódnék érte.*Mosolygok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.07.08, 13:20 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 13:15 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| - Akkor is szexi leszel. *Puszillak meg.* - Mindig zavarba tudtok hozni... a változatosság kedvéért nem szeretnél te elpirulni? *Kérdezem kuncogva.* - Mert édesek vagyunk. *Mosolyodom el. Ahogy utánozni kezded Lee-t, hát hatalmasat nevettem, kiköpött olyan voltál, mint ő.* - Vicces vagy. *Törlöm meg a szemem.* - Igen, de már nagyot nőtt. Az én tenyeremen már nem fér el. *A tiédben még igen.* - Rendben.*Bólintok és elmosolyodom rajtad.* - Miért van olyan érzésem, hogy majd viszed magaddal dolgozni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 13:26 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| - Igen tudom neked az lennék, de magamnak nem.*Mondom.* - Próbálkozzál, hátha sikerül.*Kuncogok.* - Az biztos.*Érek egyet.* - Jól megy mi?*Kuncogok.* - Szeretem, amikor így nevetsz...*Puszillak meg.* - Hamar megnőnek, de nagyként is édes lesz.*Mosolygok.* - Nem is tudom, de most mit mondjak apuci kedvence és kissé elkényeztettem.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 14:06 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| - Nekem mindegy, hogy nézel ki. *Mosolyodom el.* - Már próbálkoztam, de sehogy se jön össze. *Motyogom édesen.* - Nagyon. *Kuncogok még.* - Csak te tudsz így feldobni. *Mosolyodom el, nagyon szerettem, mikor így puszilgatsz.* - Bizony, hogy az lesz. *Nagyon boldog voltam, hogy így megszeretted a kis szőrmókot.* - Hm, mindjárt féltékeny leszek. *Csókollak meg.* - Bár engem is nagyon elkényeztetsz. *Mosolyodom el, hiszen olyan kedves voltál velem.* - Amit én élvezek is. *Kuncogtam el magam és a nyakadba csókoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:25 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| - Ezzel tisztában vagyok, de szeretek magamnak megfelelni, azért ezzel szerintem nincsen gond.*Jegyzem meg.* - Nem baj az.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Meg se lepne mér megszoktam.*Kacsintok rád, és azért ezt nem viccből mondom de most nem is rosszból. A csókod persze viszonoztam.* - Ugyan még csak alig.*Kuncogok.* - Én meg élvezem, hogy élvezed.*Mosolygok és a csókodra halkan felsóhajtok.* - Na mesélj nekem hogyan is tervezted még az utazást. Hány napra és mikor is pontosan.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:45 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nincs. *Mondom lágyan, igazából én ezt nagyon szerettem benned, hogy mindenben a legjobb akartál lenni. Puszidra elmosolyodom, majd kicsit szégyenlősen, pironkodva lehajtom a fejem. Még mindig bántam azt, amit Lee-vel leműveltem, de nem emlegettem.* - Alig? *Nézek értetlenül. Már így is a mennyekbe jártam.* - Akkor mindenki élvezkedik. *Kuncogtam el magam.* - A mikor tőled függ. *Cirógatom közben az arcod.* - Arra gondoltam, hogy autóval kéne menni, mert szerintem a szőrmókot is hoznád. *Meg persze lehet nem jó ötlet most tömegközlekednek, de ezt nem teszem hozzá.* - Egy hétre szeretnék menni, de csak akkor, ha a munka is engedni. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:07 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| - Igen alig.*Bólintok.* - Pontosan.*Kuncogok. Én nem mondok neked semmit, sejtem mi jár a fejedbe, de újat nem tudok mondani, na meg már teljesen másként viselkedtek Leevel, persze tudtam lesznek még viták, de erre most nem gondolok.* - De nekik mikor jó? Gondolom dolgoznak.*Jegyzem meg.* - Alap, hogy azzal megyünk.*Ritkán megyek mással, oké Saturohoz más volt.* - Legyen, de utána viszont nem rosszból, de bele kell húznod a melóba, mert éppen most mentél vissza és még vannak lemaradások.*Mégis csak főnököd is vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:38 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| - Hozzánk igazítva kérnek ki szabadságot. *Magyarázom neked.* - Nagyon figyelmes vagy. *Puszillak meg és csak mosolygok. Egyre többet mosolyogtam veled.* - Tudom és nagyon igyekszem, nem szeretném, ha a főnököm dühös lenne rám. *Adok egy rövidke csókot.* - De már nincs sok lemaradásom. *Amire képes voltam és össze lehetett hozni, mindent bepótoltam.* - Többet nem fogok ennyit hiányozni. *Ígérem meg neked.* Tényleg nem akarok gondot okozni... *Motyogom, mert azért kicsit bántott a munka, de most annál jobban igyekeztem.* - Egy-két nap is elég, ha csak annyi fér most bele.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 12:16 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| - Azért nem kell végig kivenni vagyis gondolom nem velük leszünk végig, de persze ők tudják.*Nem az én döntésem.* - Ugyan ez semmiség.*Mosolygok.* - Ne is.*De én most tényleg nem poénkodok és azt akarom, hogy te is komolyan vedd, de azért a csókod viszonozom.* - Annyi nincs de van még és lesz is.*De tényleg ügyesen pótoltál.* - Tudom kicsim és azt is, hogy miért nem voltál.*Puszilak meg.* - Mehetünk egy hétre ránk fér és utána jön a munka és amint időnk engedni elviszlek én valahova jó? Csak mi ketten és akkor a gyereket is lepaszoljuk Lee bácsinak.*Vigyorgok.*
|
|
| |