Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 22:29 | Üzenet # 476 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én se.*Mosolygok.* - Én ilyet nem mondtam.*Vigyorgok.* - És ezzel se szállok vitába és a modellkedésbe van esélyed ellenem, de a perverzségbe nincs.*Mondom kajánul.* - Oké, bár én kibírtam volna, te vagy aki nem bírsz magaddal és nem tudsz halk lenni, nem rémlik.*Vigyorgok.* - Persze, hogy szeretem. Édesem nem tudsz visszavágni, mert egyiknek sem mondtam az ellenkezőjét.*Jegyzem meg.* - Értem.*Bólintok.* - Az jó..*Mosolygok.* - Mondj pontos dátumot és igyekszem.*Azért elég elfoglalt szoktam lenni.* - De próbálom megoldni.*Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 05:48 | Üzenet # 477 |
 Yaoista
| - Hát igen, de ki tudja, majd lehet idővel. *Kuncogtam el magam.* - Mert olyan vonzó vagy... nem tehetek róla. *Mondom édesen.* - Eddig nem volt rá szükség, hogy csendbe legyek. *Vigyorgok én is. Eddig igazából csak itt szeretkeztünk nálad, szóval tényleg nem kellett magam visszafognom.* - Nem is akartam visszavágni. *Puszillak meg.* - Rendben. *Mosolyodom el édesen és a tenyeredbe is belecsókolok.* - Ha nem jönne össze, akkor se érezd magad rosszul, oké? *Mondom azért, mert ennyire ismertelek már.* - Amint meglesz minden pontosan, szólok. *Szemből az öledbe ülök és közrefogva az arcod, gyöngéden megcsókoltalak.* - Már így is nagyon boldog vagyok... *Csókollak homlokon és édesen mosolygok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 11:35 | Üzenet # 478 |
 Yaoista
| - Hajrá kicsim...*Kuncogok.* - Remélem tudod, hogy ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy jó, hiszen isteni vagy az ágyban és imádom veled a szexet, azt meg főleg, hogy sok mindent velem próbáltál és fogsz kipróbálni új dolgokat.*Mosolygok.* - Édes vagy, köszönöm..*Puszillak meg.* - Igen ez így van, bár annak is meg van a maga izgalma, szóval majd kerítünk rá alkalmat, meg sok helyen akarok veled szerelmeskedni.*Jegyzem meg.* - Oké oké igyekszem. Ismersz már..*Mosolygok.* - Rendben, de tényleg úgy szervezem a dolgokat, hogy ott legyünk.*Mondom. Átölellek, amikor az ölembe ülsz és a csókod viszonozom.* - Ennek örülök és én is szerelmem...*Csókollak meg ismét.* - Különben most próbálsz elcsábítani?*Markolok a popsidba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 15:48 | Üzenet # 479 |
 Yaoista
| - Tudom, szívem. *Mosolyodom el.* - Nagyon figyelmes vagy. *Nagyon jól esett, hogy azért elkezdtél nyugtatgatni.* - Hm, nagyon jól hangzik. Nagyon szeretek veled szeretkezni, olyan jó érzés. *Érzem, hogy szeretsz. Egyébként is érzem, de akkor teljesen máshogy.* - Kezdelek... *Kuncogok.* - Rendben. *Olyan jó volt hallani, ahogy azt mondod, szerelemem. Csókjaid viszonozom és elmosolyodom.* - Nem terveztem, de nem vagyok semmi ellen. *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak hozzád simulva.* - Csak nagyon jó így... *Bújok hozzád édesen.* - Ha szeretnéd, hagylak dolgozni. *Nem akartam sok lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 12:13 | Üzenet # 480 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ugyan ez semmiség édesem.*Puszilom meg az arcod.* - Igen tudom..*Csókollak meg.* - Főleg az ilyen ellen mi?*Nevetek fel és a csókod viszonozom.* - Igen szerintem is.*Cirógatlak finoman.* - Majd mondom magamtól is, nem kell ismételgetned.*Ismerhetnél, ha dolgozni akarok fogok is.* - Hajrá cicám szolgáld ki magad.*Harapok a fülcimpádra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 23:20 | Üzenet # 481 |
 Yaoista
| - Hát, nem vagyok semmi jónak az elrontója, tudod. *Kuncogtam el magam.* - Ez finom... *Mondom a cirógatásra.* - Igaz. *Értek egyet és elmosolyodom.* - Rendben. *Nyalom meg a szám. Szépen lehúztam a felsőd, majd megcsókoltalak. Nyakad kezdtem csókolgatni, utána mellkasod, közben szép lassan kimásztam az öledből és letérdeltem eléd. Igen nagy élvezettel Nyalogattam és harapdáltam a hasfalad. Egy kicsit elváltam tőled, de csak amíg ledobáltam a ruháim.* - Na akkor lássuk. *Nyalom meg az ajkaim. A számmal lehúzom a slicced, majd alsón keresztül finoman harapdálni kezdtelek. Végül elővettem farkad. Makkod nyalogattam egy picit, majd végignyaltam teljes hosszán.* - Szeretlek kényeztetni. *Mosolyodom el és adok egy puszit a hegyére, majd rendesen elkezdelek szopni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 11:27 | Üzenet # 482 |
 Yaoista
| - Ahogyan én sem..*Vigyorgok.* - Akkor jó...*Mosolygok és tovább simogatlak. Hagytam magam neked és élvezkedek.* - Lássuk..*Vigyorgok kajánul.* - Annyira szexi, amikor így húzod le a sliccem...*Tényleg nagyon izgató.* - Nagyon jó vagy...*Nyögök fel..* - Én meg ha kényeztetsz...*Mosolygok és a szopásra jobban felnyögök. Ismét fantasztikusat szeretkezünk és mint mindig nagyon jó. Utána picit pihenünk, majd csak úgy elvagyunk és én már nem dolgozom. Lee este haza jön és ő is mondja az utazást és örül neki, hogy belemegyek. A következő napokba dolgozok és mellette az utazásra készülök, de teljes titokban, mert úgyis próbálnál lebeszélni, na meg neked is legyen meglepetés. Apukádnak és a bátyádnak igen jó minőségű és különleges bort választok, amit csak úgy egy borüzletben se tud az ember olyan könnyen megvenni. Anyukád ugye kapja a varródobozt tele mindennel, ami szintén nagyon szép. Nagyidról kérdeztem így ő kap bonbont és egy teagyűjteményt mivel szeret teázni. Sógornődnek meg csak bonbont kap persze semelyikük nem egyszerűt. A plusz ajándék meg egy fotó összeállítás rólad, amiket még nem láthattak. Voltak egy próbaképek vagy csak pillanatfotók. Nagyon reméltem, hogy minden tetszeni fog nekik és nem hiszik azt, hogy fel akarok vágni a pénzemmel, mert erről szó sincs, csak én szeretek másra költeni. Virágot meg csak azért nem viszek, mert utat nem bírná. Bepakolok mindent és persze öltönyt és nyakkendőt veszek és azzal se törődök, hogy mondod nem szükséges, mert én így akarok menni, majd átöltözöm. A laptopom itthon hagyom és megígérem nem dolgozom ez neked szerintem az ajándék. A cicuskámat most visszük, majd ha kettesbe leszünk nem fogjuk. A kocsiba bepakoltunk kicsikét az öledbe teszem, majd elindulunk.* - Biztos hogy nem baj ha hozom? Még olyan kis rosszaság, nem akarom, hogy kárt okozzon nálatok.*Mondom és még ennyire izgulni sose láthattál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 19:56 | Üzenet # 483 |
 Yaoista
| *Hát az biztos, hogy most is fergetegeset szeretkeztünk, nagyon imádtam az érzést. Azért a készülődés mellett én is dolgoztam, nem akartam még több felhalmozódott munkát. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miket vásároltál össze és már előre tudtam, hogy biztos nagyon drága és különleges dolgok. Mondtam, hogy nem kell ennyire igyekezned, de hát te ilyen voltál és amúgy ez nagyon édes volt. Nem is próbáltalak jobban lebeszélni, mert tudtam, hogy a falnak beszélnék. Mikor tényleg öltöny, nyakkendőbe jössz, hát kész voltam. Nagyon állt, félre értés ne essék, csak nem értettem, hogy minek. Mikor mondtad, hogy itthon hagyod a laptopot és nem fogsz dolgozni én szinte a nyakadba ugrottam. A cicussal játszok az ölembe, mikor indulunk.* - Nálunk is van három macska, szerinted mi nincs összekarmolva? *Nevettem el magam.* - Nagyjából a plafon. *Kuncogtam.* - Egyáltalán nem baj. *Mosolyodom el.* - És ne félj, barátságosak, nem fogják bántani. *Teszem hozzá. Annyira imádnivaló voltál.* - Minden rendben lesz. *Cirógatom meg a combod, majd tovább cicázok. Fél úton el is aludt. Végig beszélgettünk és meséltem neked mindenfélét. Mikor megérkezünk, még a kocsiba adok egy csókot.* - Nagyon fognak szeretni. *Nyugtatlak meg, majd bemegyünk. Láttam rajtad, hogy sík ideg vagy.* - Megjöttünk! *Kiabálom el magam, amint beléptünk az ajtón, mire anyukám már jön is oda hozzánk.* - Sziasztok. *Mosolyog, én már le is vettem a cipőm, na meg a cicát is leraktam. Odamentem és megöleltem, megpusziltam.* - Kellemes volt az út? *Kérdezi, mire csak bólintok.* - Igen, nagyon. *Én nagyon anyukámra hasonlítottam.* - Menjünk beljebb. *Mondja, mire megfogom a kezed és húzni kezdelek. Bent mindenki ott ült a nappaliba, kivéve a nagymamám.* - Sziasztok. *Köszönök és mindenki visszaköszönök nekünk.* - Szeretném bemutatni a barátomat, ő Mookyul. *Mosolyodom el boldogan, olyan jó volt kimondani.* - Az anyukám, Keiko, az apukám Tauro, a bátyám Rikuto és a leendő sógornőm, Tomoko. *Mutatok be mindenkit mindenkinek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 13:50 | Üzenet # 484 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Éppen kérdezném, hogy bántani se fogják, de te megelőzöl.* - Oké, még olyan kicsike, bár ha gond lenne, akkor mondtad volna, hogy maradjon otthon.*Beszélem meg magammal. Megérkezve a csókod viszonozom.* - Oké.*Bólintok, majd kiveszem a csomagokat és követlek.* - Jó napot.*Köszönök anyukádnak aki nagyon szép és tényleg hasonlítasz rá. Leveszem a cipőmet én is. Szabad kezemmel megfogom tiéd és követlek titeket. Hallgatom a bemutatkozást és nagyon édes vagy, ahogyan bemutatsz.* - Nagyon örvendek. Köszönöm a meghívást csodás otthonunk van..*Nézzek körbe. Igen ez egy családi otthon volt. Most igen csak csendes vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:29 | Üzenet # 485 |
 Yaoista
| *Nem lepődtem meg, hogy ennyire csöndbe maradtál. Először a családom is csöndbe volt, majd anya felállt és odajött.* - Nagyon örülünk neked. *Mosolyodik el, majd magához ölel és ad két cuppanós puszit.* - Érezd magad nagyon jól. *Nagyon meleg és kedves volt a tekintete.* - Jajj, élőben még jobban nézel ki. *Kuncogta el magát. Apám is odajött, látszott, hogy zavarban van, de annyira örültem, hogy próbálkozik. Kezet is nyújt neked.* - Üdv a családban. *Mond ennyit. Nem volt veled hűvös, csak tényleg nem tudott mit kezdeni veled. A többiek is odajöttek. A bátyám is kezet nyújt, de látszik, hogy ő picit fúj rád.* - Hello. Már sokat hallottam rólad. *Én csak sóhajtok egyet.* - Bátyus, ne már. *Jegyzem meg neki, mire sóhajt egyet és engem is megölel. A menyasszonya kissé pironkodva néz téged.* - Hűha és még én hittem, hogy jó pasim van. *Kuncog.* - Lehet irigykedni. *Nevettem el magam, mire kaptam egy barackot a bátyámtól.* - Naaa. *Méltatlankodok.* - Na elég legyen. *Szól ránk anya.* - Pakoljatok ki nyugodtan, nem vagytok éhesek? *Kérdezi rögtön.* - Rokuro elmondta miket szeretsz, úgyhogy igyekeztem a kedvenceid főzni. Remélem ízleni fognak, de hát ahány ház... *Teljesen odavoltak érted a lányok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:38 | Üzenet # 486 |
 Yaoista
| *Anyukád meglep, de elmosolyodom.* - Ezzel nem lesz gond köszönöm.*Lassan engedek fel.* - Ugyan a maga szépsége mellett én ki se tűnik..*Kezdem hozni az énem.* - Köszönöm Uram...*Fogom meg a kezét és persze ő is jóképű, mint a bátyád, de te anyukádról ütöttél valóban.* - Szia. Én is rólad.*Azért bátyád tegezzem a szüleid meg majd eldöntik.* - Ugyan nincsen semmi baj.*Ezt magamra se veszem.* - Nagyon kedves vagy, de ebben a családban senki se panaszkodhat, ahogyan te sem..*Tényleg szép menyasszonya van. Én csak mosolygok rajtatok.* - Nagyon kedves, biztos ízleni fog. Mielőtt kipakolnák szeretném átadni amiket hoztam, bár Rokuro mondta nem kell, de én ragaszkodtam hozzá.*Mielőtt bármit mondanának mindenkinek odaadom.* - Remélem tetszeni fog.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:03 | Üzenet # 487 |
 Yaoista
| - Jajj de kis kedves, még zavarba jövök. *Pirul el, hát igen, nem csak külsőleg hasonlítottunk egymásra. Annyira jó volt itt látni téged, olyan boldog voltam.* - Ja még el nem felejtem, ő itt pedig Emerald. *Mutatom be a kis fekete pamacsodat, de még azért nem raktam le, csak simiztem. Örültem, hogy kimentettél, persze mindenkinek tetszett minden, de azért anyukám rosszallóan nézett.* - Nagyon szép, köszönöm szépen, de ha legközelebb jöttök és remélem ilyen lesz még, nem fogadunk el semmit, világos? *Szid meg, mire én elnevettem magam.* - Egyébként nyugodtan tegezz. *Mindenki megköszönte, de hasonló szöveget mondott mindenki, hogy nem kellett volna és hasonlók.* - A bort meg is ihatjuk vacsora közben és engem is tegezz nyugodtan. *Mondja apám, mire elmosolyodom.* - Mutasd be a nagyinak is, oké, kicsim? *Simogatja meg a fejem anya.* - Rendben. *Bólintok.* - A cicát megkaphatom? *Kérdezi, azért és megcirógatja.* - Nagyon édes.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:14 | Üzenet # 488 |
 Yaoista
| - Akkor csak még szebb, ahogyan fia is..*Simogatom meg a pofid.* - Rokurotól kaptam, remélem nem baj, hogy jött.*Simogatom meg én is.* - Értettem és mindenképpen jönni fogunk..*Már most kedveltem őket.* - Rendben köszönöm, nehéz is volt magázni, nem mondanám meg, hogy két felnőtt ember anyukája.*Tényleg nagyon fiatalos.* - Köszönöm és rendben. Remélem ízleni fog nektek, szerintem nagyon finom.*Mosolygok.* - Persze csak nyugodtan ő csak örülni fog, de még rosszaság és szeret karmolni és harapni előre mondom. Igaz kicsikém?*Veszem el tőled mire nyávog egyet.* - Próbálj viselkedni, apádra ne hozz szégyent.*Kuncogok és odaadom anyukádnak.* - Akkor megyünk? Kíváncsi vagyok a mamádra is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:36 | Üzenet # 489 |
 Yaoista
| - Dehogy baj, amúgy is állatkert vagyunk. *Kuncog anyukám.* - Felnőtt? Hova túlzol? *Nevet fel.* - Két taknyos kölyök mind a kettő még mindig. Sose nőnek fel. *Sóhajt, mire a bátyám bedurcizik.* - Na jól van anya, azért ne túlozzál. Rokuro még tényleg egy kölyök, de én nem. *Na ez meg nekem nem tetszett.* - Tudod ki a kölyök. *Morgom neki, majd elnevettük magunkat.* - Ó, biztos finom. Jó évjáratnak tűnik. *Mondja apa, tényleg megtett minden tőle telhetőt.* - Az nem gond, a kiscicák, már csak ilyenek. Hát arra, ahogy macskázol, hárman olvadtunk szét a padlón.* - Köszönöm. *Veszi el, de automatikusan válaszolt, még az átélt élmény alatt volt, akárcsak a sógornőm.* - Igen, menjünk. *Fogom meg ismét a kezed, anyáék pedig kezelésbe vették Emeraldot. Felmegyünk az emeletre.* - Tedd le ide a csomagot, mindjárt körbevezetlek. *Mutatok az egyik ajtó mellé.* - Milyen az első benyomás? *Kérdezem, miközben megyünk a nagyihoz. Válaszod után bekopogok, majd benyitok.* - Szia nagyi, megjöttünk. *Mosolyodom el, mire feláll ő is.* - Ó, de rég láttalak kicsikém. *Megyek oda és magához ölel.* - Hiányoztál. Szeretnék neked bemutatni valakit... *A nagyi rád néz.* - A fiatal ember a kedvesed? *Kérdezi, mire bólintok.* - Igen, ő Mookyul. *Erre meglepődik, de csak mosolyog.* - Na gyere már ide, ne ácsorogj az ajtóba. Vén asszony vagyok, nem eszlek meg. *Vigyorog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:08 | Üzenet # 490 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok, majd felnevetek anyukádra olyan kis vicces.* - Nálam se szereti, ha kölyöknek hívom.*Vigyorgok.* - Igen valóban az..*Örülök, hogy eltaláltam az ízlését.* - Igaz.*Mosolygok és nagyon édesek vagytok még egy kis csábos mosolyt is kaptuk.* - Oké.*Követlek téged.* - Jól van kicsim.*Le is teszem kivéve az ajándékot.* - Nagyon jó itt, kedvelem a családod, bár ebben nem kételkedtem, hiszen egy ilyen fiúnak csak remek családja lehet.*Simogatom meg az arcod.* - Jó napot.*Köszönök, nagyon aranyosak vagytok.* - Én nem látok itt vén asszonyt.*Mosolygok és odamenve bemutatkozom.* - Ezt Önnek hoztam.*Adom oda.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:32 | Üzenet # 491 |
 Yaoista
| - Nagyon örülök. *Mosolyodom el és simogatásodra csak bújtam. Tényleg nagyon szerettem volna, ha jól érzed magad.* - Kedveském, a tükör lát. *Nevet fel.* - Köszönöm szépen, de igazán nem kellett volna. *Fogadja el.* - Na hadd nézzelek, a híred megelőzött. *Erre én kicsit elpirultam.* - Ódákat zengett rólad a kisunokám, de meg is értem, hogy miért. *Simogatja meg az arcod.* - Valóban nagyon jóképű vagy és rendes embernek tűnsz. Vigyázz az én kis szeleburdi unokámra. *Mosolyodik el kedvesen, én meg csak ott pirulgattam.* - Hosszú volt az út?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:37 | Üzenet # 492 |
 Yaoista
| - Én a tükörnél is jobban látok.*Mosolygok.* - Igen tudom, de szerettem volna.*Mondom.* - Én is rengeteget hallottam Önről.*Mondom és az arcom a kezébe simul.* - Növelik az egomat rendesen.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Tőlük még jobban esnek a bókok.* - Mindenképpen.*Ölelek át fél karral.* - Nem volt hosszú kibírható. Nem csatlakozik le hozzánk? Készültem még valamivel és szeretném, ha ott lenne.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:56 | Üzenet # 493 |
 Yaoista
| - Hát egy modellügynökség vezetőjével nem fogok vitatkozni. *Mosolyodik el a kedvességeden.* - Remélem csupa rosszat. *Kuncog és erre én is.* - Mégis mit vártál, nagyi? Mi jót mondtam volna? *Kuncogok, mire csak megcsóválja a fejét, mert tudja, hogy vicceltem. Ahogy átölelsz, elmosolyodom és a fejem a válladra döntöm.* - Helyes... *Motyogom a vigyázásra.* - Rendben, csak nem akartam zavarni a fiatalságot. *Mosolyodik el.* - Nem zavarsz, hogy mondhatsz ilyet? *Morgom neki.* - Édes vagy kicsikém. *Cirógatja meg a fejem, amit éppen felér. *Azért én is magas voltam. Hozzád képes nem, de ha nem lenne meg a magasságom, akkor nem lehetnék modell ugye.* - Menjünk akkor. *Mondja. Én előreengedem, majd adok még neked egy puszit.* - Szeretlek, mondtam már? *Olyan boldog voltam. Reméltem te is így érzed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:28 | Üzenet # 494 |
 Yaoista
| - Ne is...*Kuncogok, nagyon kis vicces.* - Csak azt...*Nevetek veletek én is.* - Ugyan ez badarság. A kor csak egy szám, a legfontosabb belül milyen vagyunk és maga nagyon fiatalos és vicces..*Mosolygok.* - Ma még nem..*Mosolygok adok egy röpke csókot.* - Én is szeretlek.*Mi is lemegyünk.* - Készültem még valamivel, de ígérem ezt nem vásároltam.*Mosolygok és előveszek egy albumot.* - Ebben Rokuro képei vannak, amiket még nem láthattatok. Remélem tetszeni fog.*Adom oda anyukádnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:40 | Üzenet # 495 |
 Yaoista
| - Köszönöm drágám. *Mosolyodik el.* - Akkor pont itt volt az ideje. *Mosolyodom el én is és csókod viszonozom.* - Tudom. *Mondom lágyan. Le is megyünk, majd teljesen ledöbbentem az albumon, erről én se tudtam.* - Köszönjük szépen. *Veszi el anya és fel is ütni rögtön. A nagyi is odament és leült mellé, meg a többiek is.* - Ezt nem is tudtam. *Mondom neked és összefonom az ujjainkat.* - Nagyon édes vagy. *Teljesen készek voltak.* - Ezek nagyon jók, Rokuro. *Mondja a sógornőm, majd anya nézett fel.* - Valóban nagyon jók. Egyébként már akartam kérdezni, miért vagy öltönybe? *Kérdezi anya kissé értetlenül, közben persze elképedve nézik a képeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:45 | Üzenet # 496 |
 Yaoista
| - Csak őszinte vagyok.*Mosolygok.* - Igen pontosan.*Nevetek fel.* - Szívesen tettem.*Örülök, hogy örömet okozhatok nekik.* - Mert meglepetésnek szántam.*Mondom neked.* - Ugyan.*Legyintek az édesre.* - Szerintem is nagyon jók. A fiúk nagyon tehetséges és sokra fogja vinni, még nálam is jobb lehet.*Amiről ugye beszéltünk. Sok képet én csináltam rólad.* - Megszokás.*Nevetek fel.* - Rokuro is mondta, hogy nem szükséges, de én már csak ilyen vagyok, de majd átöltözöm.*Mondom és közben mondom, melyik mikor készült.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 00:20 | Üzenet # 497 |
 Yaoista
| *Nagyon zavarba hoztál a dicséreteddel, mint mindig, de nem mondtam semmit. Annyira jól esett, amit gondolsz rólam. Kicsit jobban megszorítom a kezed, de piros voltam eléggé. - Értem, hát ez nagyszerű. *Mondja anya.* - Nagyon büszkék vagyunk rád. *Ez nekem nagyon sokat jelentett, hiszen tudtam jól, hogy mennyire aggódsz egyébként. Közben bejött a többi macska is és ismerkedni kezdtek Emeralddal. Nem bántották, sőt még tisztogatni is kezdték, meg minden.* - Nézd. *Mutatok oda.* - Azt hiszem bevették a bandába. *Kuncogtam halkan.* - Mondjuk jól áll rajtad. *Olvadozik a sógornőm.* - Tomoko, ne már... *Mondja a bátyám, mire elnevettem magam.* - Tényleg jól áll. *Igazítom meg a nyakkendőt, nem is értem minek. Anyuék figyelmesen hallgatnak, én pedig tiszta zavarban vagyok.* - Na menjetek, pakoljatok ki tényleg. *Mosolyodik el.* - Vezesd körbe, addig mi még végignézzük az albumot. *Mondja anya, mire én csak bólintok.* - Akkor menjünk körbe és a szobám hagyjuk a végére. Szépen megmutattam minden helységet, na meg, hogy mit hol találsz.* - Nyugodtan használj bármit. *Teszem hozzá. Kimegyek veled a kertbe is, mire máris szalad oda a kutyám.* - Szia... *Simogatom meg és rám ugrott, mire szép mancsnyomok díszelegtek rajtam.* - De hiányoztál. Ő sem bántja a cicákat, együtt szoktak durmolni, ugye? *Borzolom a szőrét, ő meg összenyal. Nagy nehezen lecsillapítom, majd odamegy hozzád és elkezd szagolgatni.* - Maci a neve, mert olyan, mint egy minijegesmedve. *Nevettem el magam. Kicsit szagolgatott, majd rögtön elkezdett rád is ugrálni.*- Hé, hé! *Próbálom elkapni, de már késő volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 12:53 | Üzenet # 498 |
 Yaoista
| *Látom én, hogy zavarba vagy, de nem mondok semmit. Nagyon édes vagy.* - Ahogyan én is.*Cirógatom meg a kézfejed.* - Nagyon édesek, a kicsikémnek tényleg jó dolga van, a végén még igényelni fog egy társat.*Nevetek fel.* - Szép cicák...*Majd később biztos játszani fogok velük.* - Köszönöm Tomoko...*Mosolyodom el és a bátyáddal nem törődöm megszoktam már ezt, hogy az emberek irigyek és féltékenyek tudnak lenni.* - Köszi kicsim...*Mosolygok.* - Rendben.*Bólintok.* - Nagyon kíváncsi vagyok a szobádra.*Kuncogok.* - Oké. Nagyon szép házatok van tényleg, tetszik...*A mi régi házunkra emlékeztetett.* - De édes és szép vagy..*Mosolygok a kutyádra.* - Édesek vagytok...*Olyan jó téged ilyen boldognak látni.* - A legjobb..*Kuncogok.* - Szia Maci..*Nyújtom ki a kezem, majd amikor rám ugrik felnevetek.* - Lehet át se öltözök már...*Vigyorgok..* - Nincsen semmi baj.*Mondom azért neked.* - Jól van jól van én is szeretlek...*Nevetek, nagyon aranyos.* - Biztos hogy kutya vagy??*Vigyorgok, mire ugat egyet.* - Oké oké értem...*Kuncogok és visszamegy hozzád.* - Majd játszok vele később...*Tényleg nagyon jó a kedvem.* - Egy kérdés. Rajtam kívül valaki dohányzik még?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 20:51 | Üzenet # 499 |
 Yaoista
| - Hm, már így is két cica dorombol neked és nem elég? *Kuncogtam édesen.* - Nincs benne semmi különös. *Hirtelen eszembe se jut, hogy mik is vannak a szobámban.* - Örülök, hogy tetszik. *Kicsit megnyugtatott, mert azért én is izgultam, hogy tetsszen itt nálunk.* - Mondtam, hogy ugrál. *Kuncogtam el magam. Elmosolyodtam rajtad, imádtam, ahogy az állatokkal bánsz. Mikor visszajön, megint feláll a hátsólábára és rajtam támaszkodik én pedig simogatom.* - Kis rosszcsont. *Szeretgetem közben.* - Biztos nem fogja bánni. *Én is fogok vele még.* - Igen, apa és Tomoko igen. *Szépen letessékelem magamról a kuytusom, de úgy jött utánam és szinte nekem dőlt.* - Ott a verandán rá tudsz gyújtani, van hamutartó meg minden. Meg igazából kint bárhol. *Kuncogtam el magam.* - Anya nem szereti bent a füstöt. *Magyarázom neked, közben azért simogatom Macit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 11:17 | Üzenet # 500 |
 Yaoista
| - Telhetetlen vagyok..*Vigyorgok, persze tudhattad, hogy bőven elég.* - Én meg mondtam, hogy nem zavar.*Mosolygok.* - Nem baj az, nagyon édesek vagytok.*Biztos csinálok ilyen fotót is.* - Azt sejtettem...*Nevetek fel.* - Nem is akartam bent azt csak nálam vagy ahol tudom, hogy szabad..*Mondom.* - Akkor megmutatod a szobád? Kényelmesebbe öltözök és visszajöhetünk a többiekhez.
|
|
| |