2025.07.23, Szerda, 08:46
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 11:37 | Üzenet # 501
Yaoista
- Köszönjük szépen. *Kuncogok.* - Tudom. *Mosolyodom el, teljesen fel voltam töltődve.* - Persze, menjünk. *Még megsimogatom és megpuszilom a kutyuskám.* - Ne aggódj, még jövünk. *Kuncogtam. Ő szépen arrébb bandukolt és eldőlt az árnyékba. Odamegyek és megfogom a kezed.* - Elég hamar levetted a családom a lábáról. *Nevettem el magam édesen.* - Nos, ez a szobám. *Állok meg a cuccaink mellett, amit leraktál az ajtóhoz. Segítek összeszedni a dolgokat, majd bemegyünk. Lerakom és akkor kapcsolok, hogy itt még sok mindent nem szedtem le.* - Basszus, ez teljesen ki ment a fejemből. *Vörösödök el. Plakát volt kint rólad, nem is egy (egy-kettő volt másról is, de te voltál a legtöbbön), valamelyiken kis szívecske, meg a monogramunk, ezzel volt tele minden.* - Mindjárt leszedem... ez nagyon gáz. Basszus, basszus, basszus.... *Olyan vörös voltam, amilyennek még nem láthattál.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 12:02 | Üzenet # 502
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Én is megsimogatom.* - Ez jó tudni, pedig nem tettem semmit.*Mosolygok.* - Mondjuk ez a bátyádról nem mondható el, de ezt előre mondtad.*Jegyzem meg, de nem zavar. Felkapom a csomagokat, de hát bent ki is esnek a kezemből..* - Azt a kurva....*Ennyit tudok hirtelen kinyögni és most téged se észlellek..* - Te aztán tényleg rajongó voltál..*Megyek körbe. Ez egyben édes, de azért kissé ijesztő is. biggrin Amikor éppen leszednéd az egyiket megfogom kezed.* - Nem kell..*Mondom, majd akkor pillantok rád és felnevetek.* - Istenem én kis őrült édesem...*Nevetek fel és magamhoz ölellek majd megcsókollak.* - Nagyon nagyon cuki vagy...*Puszilgatlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 12:15 | Üzenet # 503
Yaoista
*Nem volt túl biztató a reakciód, de hát nem meglepő.* - Sajnálom... *Vörösödök még jobban, már ha ez lehetséges.* - Elég nagy gyűjtemény van... *Motyogom. Pont szedném le az egyiket, amin félmeztelenül pózolsz, mikor megfogod a kezem, alig mertem rád nézni, nagyon égtem. Csókod viszonozom, utána elrejtem az arcom.* - Nagyon gáz... *Azért nagyon jó volt hallani a nevetésed. Puszijaid is nagyon jól estek és hozzád bújtam.* - Ekkorát még sose égtem. *Motyogom édesen, de még a fülem is tiszta piros volt.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 12:53 | Üzenet # 504
Yaoista
- Legalább visszatudom nézni, mik is voltak.*Mosolygok.* - Szerintem édes kicsikém, nekem nagyon jól esik te kis rákocska...*Kuncogok.* - Ugyan ugyan...*Kuncogok.* - Mond csak melyik képemre verted ki magadnak?*Lehelem a füledbe kajánul.* - Vagy talán felvételeket néztél?*Nyalok bele a füledbe. Sejtettem azok is vannak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 13:24 | Üzenet # 505
Yaoista
- Akkor jó... ha szerinted édes, akkor jó. *Motyogom aranyosan. Na hát kérdésedre végem volt. Még te se láthattál ennyire zavarba, mint most.* - Hogy kérdezhetsz ilyet!? *Pillantok rád és hangodra megremegtem, főleg ahogy még bele is nyaltál a fülembe.* - Nhh... *Fojtok vissza egy apróbb nyögést.* - Arra... *Mutatok az ágyam felett lévő képre.* - Meg igen, felvételt... de azt nem sűrűn. *Pironkodok tovább és teljesen kivagyok.* - Aljas vagy... *Közlöm veled és inkább megcsókollak, hogy csöndbe maradj.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 23:03 | Üzenet # 506
Yaoista
- Igen szerintem nagyon is az...*Mosolygok.* - Ilyen könnyen.*Vigyorgok.* - Micsoda hangok, pedig semmit nem csináltam.*Kuncogok. Odapillantok a képre.* - Ez a karrierem csúcspontján készült, szeretem ezt a fotót.*Mondom és a folytatásra is csak vigyorgok.* - Aljas? Ugyan csak kíváncsi és perverz...*Vigyorgok és a csókod viszonozom, de ennyi nem elég. Játszottunk már ilyet az első randin és akkor sokkal merészebb voltál de nem hozom fel, mert aztán ugye szex után nem jól alakultak a dolgok.* - Mond csak mit képzeltél? A felvételén a hangom is izgatott?*Lehelem a füledbe búján a csók után és a popsid kezdem markolászni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:22 | Üzenet # 507
Yaoista
- Izgató vagy. *Közlöm veled.* - Szerintem még messze nem vagy a karriered csúcspontján. *Ezt nagyon is komolyan gondoltam. Valahogy tudtam, hogy te még többre fogod vinni.* - Az egyik kedvencem... *Mosolyodom el, bár még piros voltam, persze az abszolút kedvenc az volt, amin együtt vagyunk.* - Akkor az... *Motyogom. Kérdéseidtől teljesen kész voltam. Hangodra kicsi megremegtem és hozzád simultam. Kezeimmel besimítottam fölsőd alá és a hátad cirógattam.* - Azt, hogy szeretkezek veled... *Válaszolok őszintén, bár azért zavarba voltam.* - Felvételt... felvételt csak azután néztem, miután megismertelek... *Ez így még égőbb volt. Más, ha én vezetem a beszélgetés és vallom be a dolgokat.* - Nem volt elég a kép, hallani akartalak... Nagyon szeretem a hangod, olyan mély és szexi. *Bújok hozzád.* - Imádom, mikor így búgsz a fülembe... *Suttogom édesen.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 23:42 | Üzenet # 508
Yaoista
- Te meg főleg..*Mosolygok.* - A modellkedésre gondoltam, a többi meg kiderül majd...*Még kissé azért pesszimistán gondolkodom, de ebbe most kár belemenni.* - Imádlak...*Mosolygok.* - Meddig lehet vajon még ezt a vörösséget fokozni?*Teszem fel, de költői kérdés.* - Pedig azt hittem már nem tudsz vörösebb lenni, de a mai nap folyamán tévedtem..*Mosolygok.* - Ezt gondoltam...*Azt hittem jobban belemész a játékba, de most nagyon félénk kiscica vagy, de ezt is imádom benned.* - Valóban? Na és amikor először megláttál jobban tetszettem?*Kíváncsiskodom és a popsid tovább markolászom és persze én is simulok.* - Hmm jó ezt tudni...*Harapom meg a fülcimpád.* - Annyira szeretlek..*Lehelem a füledbe ismét, majd ellépek tőled és leveszem a nyakkendőmet.* - Minden nap kiverted rám?*Kérdezlek, majd leveszem a zakóm és igen kezdem el kigombolni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:57 | Üzenet # 509
Yaoista
*Szerintem még simán modellkedhettél volna és még többre vitted volna, de nem megyek bele, mert tudom, hogy még nincs meg újra az a magabiztos, hajthatatlan oldalad.* - Azt hiszem te a végtelenségig fogod... *Pillantok a szemeidbe. Erre még pirosabb lettem, teljesen kész voltam.* - Azt hogy... csókolsz és bennem vagy tövig... *Fordítom el kicsit a tekintetem.* - Simogatsz és az őrületbe kergetsz... bár a fantáziám messze alul múlja a valóságot. *Kuncogtam el magam.* - Mikor először megláttalak élőbe, felállt a farkam. *Közlöm veled, de már szinte takartam az arcom. Ahogy azt mondod szeretsz, hatalmasat dobban a szívem. Hagylak ellépni, de a szemem nem veszem le rólad.* - Igen... minden nap... volt, hogy többször is. *Nézem, ahogy egyesével gombolod az inged és bepillantást nyerek csodás felsőtestedre. Meg volt a hatása a beszélgetésünknek, mert egyre jobban melegem volt.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.22, 00:31 | Üzenet # 510
Yaoista
- Ezt jó tudni és azt is, ha ez sose fog változni...*Mosolygok.* - Mesélj még egyre jobban tetszik...*Vigyorodom el kajánul.* - Komolyan, hogy lehet valaki egyszerre ennyire szexi és ártatlan...*Imádom ezt a kettősséget.* - Akkor jó és még mindig nem tapasztaltál meg mindent...*Kacsintok rád.* - Felállt?*Azért ez tényleg meglep.* - Nos most növelted az egomat, azért még ilyet senki nem mondott nekem. Mondom én, hogy egy perverz vagy egy kis őrültséggel fűszerezve, de jól áll...*Teszem hozzá..* - Komolyan ezen most nem lepődöm meg...*Vigyorgok és ledobom az ingemet.*  - Most annyira nem látszódnak a kockák, mint a képen, de ez változni fog ismét...*Simítok végig rajta egészen le az övemig.* - Tetszik a látvány mi?*Kezdem el kigombolni az övem és igen erotikus látványt nyújtok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:55 | Üzenet # 511
Yaoista
- Nem hiszem, hogy vesztenél a sármodból. *Motyogom édesen. Kérésedre rád nézte, és hát nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Azon is fantáziáltam, hogy milyen pózba... Általában megujjaztam magam, vagy műfaszt használtam... *Bár az utóbbit tudtad.* - Arra is gondoltam, hogy egyszer elkapsz az irodába és letepersz. *Szó szerint, minden előkészítés nélkül.* - Nem vagyok ártatlan szerintem. *Kuncogtam el magam.* - Hát igen... *Tudtam, hogy még van egy-két dolog a tarsolyodba.* - Igen... ki kellett kéredzkednem a mosdóba a fotózás közepén. *Iszonyat mód égőnek éreztem.* - Ha tetszek így, akkor nem baj, hogy ilyen dilis vagyok... *Beszélem meg magammal a dolgot.* - Folyton kívántalak, nem tehetek róla... *Most is kívánlak, csak azért most igen jól kielégítesz, egy játék nem mérhető hozzád.* - Az igazi akkor is százszor jobb, mint a kép. *Szinte bámultalak, teljesen megbabonáztál.* - Ühüm... *Bólogatok és megnyaltam a szám, bár nem tudatosan. Kezdtem felizgulni, de ez már a tekintetemben is benne volt.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.22, 01:11 | Üzenet # 512
Yaoista
- Csak férfiasabb leszek..*Simítok végig az arcomon vigyorogva.* - Fincsi...*Vigyorgok továbbra is.* - Még ez is megfog történni ne aggódjál..*Kacsintok rád és még ugye nagyon sok helyen fogunk szeretkezni, hiszen előttünk az egész élet.* - Szerinted...*Kuncogok veled.* - Komolyan ez annyira rád vall, tényleg olyan édes vagy kis cukorfalat...*Kuncogok, de persze nem rosszból.* - Egyáltalán nem és én se vagyok százas, bár azért rajtad nem teszek túl...*Ezt nem tudtam kihagyni..* - Ezzel nincsen baj, hízelgő igen csak..*Na meg én is kívánlak téged ugye egy jó ideje...* - Ez aztán az erotikus mozdulat...*Mosolyodom el. Lassan leveszem a nadrágom, de minden mozdulatomon látszik, hogy modellkedtem.*  - Ezt is vegyem le??*Simítok az alsónacimra.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:37 | Üzenet # 513
Yaoista
- Nem tudom, mi lesz velem, ha még ennél is jobban fogsz kinézni. *Szerintem odaégek a földhöz.* - Nem aggódok. *Kuncogok, biztos voltam benne, hogy fogunk mi szexelni az irodában nem egy helyen, na meg máshol is.* - Hát... kemény volt... *Motyogom aranyosan.* - Rajtam nehéz. *Kuncogtam.* - Akkor jó... *Bámullak tovább és hát kezdtem szép lassan megkeményedni.* - Hm? *Nem esett le a mozdulatom. Szép fokozatosan, ahogy vetkőzöl én úgy indultam be egyre jobban.* - Arról volt szó, a szobámban pucérkodsz. *Mondom és nyeltem egy nagyot.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.22, 13:08 | Üzenet # 514
Yaoista
- Én még ha még édesebb leszel és napról napra..*Mosolygok.* - Azt elhiszem...*Kuncogok.* - Az biztos.*Nevetek fel.* - Igen arról volt szó..*Vigyorgok és ledobom, majd odamegyek a farkadra markolok.* - Micsoda ártatlan és egyben perverz reakció, csak levetkőztem és te már kőkemény vagy..*Suttogom füledbe.* - Rossz vagy...*Nyalintok füledbe.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.22, 19:05 | Üzenet # 515
Yaoista
*Ahogy ledobod, valamiért még jobban zavarba jöttem, pedig hát már láttalak egy párszor meztelenül, mégis mindig lenyűgöz. Ahogy megmarkolsz, visszafojtok megint egy nyögést, annyi még volt bennem.* - Nem rosszabb, mint te. *Sóhajtom halkan és arcodra simítva szerelmesen és vágyakozóan megcsókollak. Végigkarmolok a hátadon és teljesen magaddal ragadtál. Hirtelen viszont nyílik az ajtó, mire eléggé meglepődök.* - Figyelj ö... csi. *Fejezi be, mert hát én ott vagyok, álló farokkal szétcsúszva, te meg pucéran.* - Basszus. *Úgy éreztem hogy ma már ennél jobban nem is éghetnék.* - Menj már ki és tanulj meg kopogni! *Ripakodok rá. Az teljesen kiment a fejemből, hogy a bátyámnéha nem tudja mit jelent a magánszféra.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:56 | Üzenet # 516
Yaoista
- Nálam nem tudsz rosszabb lenni...*Vigyorgok és a csókod vadul viszonozom. A hátamra felmorranok, majd amikor megjelenik a bátyád oda pillantok. Úgy látszik ő nem tanult meg kopogni. Én meg szépen bemutatkozom, így se kedvel nagyon, de valamiért akkor is vicces a helyzet vagyis nekem, egyszer te is fogsz, majd nevetni. biggrin Elengedlek és ellépek tőled.* - Mindjárt lemegyünk csak még van egy elintéznivalónk...*Vigyorodom el, egyszerűen nem bírtam ki, hogy kussban maradjak, de te örülhetsz, hogy egyre inkább magam vagyok, bár lehet ilyen formában annyira éppen nem élvezed.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:12 | Üzenet # 517
Yaoista
*Teljesen ki vagyok, hiszen mégis csak lebuktunk, de erre szöveged csak dob, mégse tudok rád haragudni. Most boldog és egyben mérges voltam, mert végre önmagad vagy.* - Bocs... *Morogja és kimegy, de ebből vehetted, hogy mennyire zárt a szívébe.* - Ilyen nincs... *Motyogom neked, de közben még mindig fel voltam hevülve és még mindig kemény vagyok.* - Most már mindegy... *Motyogom és átölelve megcsókollak, azért még mindig jobban kívántalak.* - Az ő hibája, hogy nem kopogott. *Beszélem meg magammal.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:19 | Üzenet # 518
Yaoista
- Nem gond..*Vigyorgok.* - Na jól bemutatkoztam pont a bátyád előtt szerintem imád.*Nevetek fel.* - Szerintem is..*Nevetek fel és a csókod viszonozom.* - Igen pontosan..*Harapok az ajkaidra, majd letérdelek eléd.* - Pedig gondoltam visszafogom magam, de akkor még se..*Kuncogok és előveszem a farkad.* - Imádlak...*Nyalok végig a farkadon és nem húzva el tövig nyelve szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:37 | Üzenet # 519
Yaoista
- Ne is foglalkozz vele, majd megbékél. *Kuncogtam el magam. Teljesen kész voltam tőled. Elpirulok, ahogy előveszed a farkam és visszafogva nyögdécselek, ahogy szopni kezdesz. Azért a nagy szám ellenére nem volt olyan egyszerű, mert nagyon jó voltál, mint mindig. Egyik kezemmel finoman a hajadba túrok, a másikkal befogom a szám. Nagyon jó volt kényeztetésed.* - Főnök... *Nyögöm az ujjaim között és ha lehet, még keményebb lettem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:59 | Üzenet # 520
Yaoista
- Nem vettem magamra.*Tényleg nem. Elmosolyodom rajtad, de most nem jegyzem meg milyen cuki vagy.* - Így van a főnök kezelésbe vett, de szépen maradj csöndben a végén meghallanak minket vagy ismét benyit a bátyád...*Vigyorgok és még hevesebb leszek és benyálazva az ujjamat az egyiket hirtelen felnyomom és a gyönyörpontod is izgatni kezdem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:04 | Üzenet # 521
Yaoista
- Igyekszem, de olyan jó... *Persze azért vissza tudtam fojtani a hangom. Hevességedre szinte megremegek. Kissé meglepetten nyögök fel, ahogy benyomod az ujjad, de egyáltalán nem hangosan, inkább csak nyöszörgök. Egyre jobban elgyengültek a lábaim és már két kézzel támaszkodok a vállaidon, mert muszáj volt. Beharaptam az ajkaim és próbáltam nagyon csöndben maradni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:21 | Üzenet # 522
Yaoista
*Tényleg igen csak izgató, hogy próbálod visszafogni a hangod, nem hittem, hogy menni fog, bár ha a farkam is betenném, akkor kétlem de majd este azt is letesztelem. Egészen addig kényeztetlek, amíg el nem mész és minden magvad lenyelem, szépen letisztítalak, majd visszaöltöztetlek.* - Na most már lemehetünk.*Vigyorgok és adok egy csókot, majd felöltözöm. Egy atlétát és egy rövidnadrágot veszek fel még így se láthattál nagyon.* - Na meg vagy?*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:51 | Üzenet # 523
Yaoista
*Kicsit beharaptam a szám, ahogy elélveztem, de még akkor is sikerült visszafognom a hangom. Lihegve huppanok le az ágyra és még kicsit az élmény hatása alatt nézem, ahogy öltözködsz csókod után.* - Ahha... mindjárt... *Szedem össze magam.* - Ez is jól áll... *Mosolyodom el, eddig csak egyszer láttalak így, mikor filmeztünk. Nekem ez azt jelentette, hogy legalább egy kicsit otthon érzed magad.* - Menjünk... *Állok föl és megfogom a kezed.* - Nagyon jó volt, este viszonozom... *Suttogom ajkaidra és megcsókollak, majd szépen lemegyünk.* - Itt is vagyunk.. *Mosolyodom el. A bátyám, ahogy meglát minket, elfordítja a fejét.* - Mit akartál az előbb? *Kérdezek rá, azért se hagyom.* - Semmit, nem érdekes. *Morogja, én pedig elnevettem magam.* - Nagyon köszönjük az albumot Mookyul. *Mondja anyukám.* - Mondjátok csak, nem vagytok éhesek? *Kérdezi, de inkább tőled, mint tőlem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:58 | Üzenet # 524
Yaoista
- Oké.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolyok. Megfogom én is a kezed.* - Megbeszéltük én meg tovább megyek és megnézzük mennyire maradsz csendbe.*Vigyorgok. Lent csak intek a bátyádon azért elmosolyodom kicsit, de nem mondok semmit.* - Nagyon szívesen.*Mosolygok.* - Én még annyira nem köszönöm, de egy kávét elfogadnék, de ki is szolgálom magam, ha megmutatod mi hol van kedves...*Mosolygok rá, majd a cicám is megjelenik.* - Szia picur jól viselkedtél..*Emelem fel és megpuszilom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 16:14 | Üzenet # 525
Yaoista
- Csöndbe fogok... *Motyogom, de már nem voltam olyan magabiztos, mint nálad tegnap.* - Én sem vagyok még. *Mondom anyunak, bár nem miattad, de tényleg nem voltam, túlzottan fel voltam pörögve.* - Majd én főzök. Kér még valaki? *Kérdezem, mire még kért apa és Tomoko is. A cicán kész voltam, teljesen szétcsúsztam.* - Nagyon jó cica volt, összebarátkozott a többiekkel. *A többi cicus is szépen odament hozzád és elkezdtek dörgölőzni.* - Neked érzéked van a cicákhoz. *Vigyorgok.* - Hozom a kávét. *Hagylak titeket ott, nem nagyon aggódtam.* - Nyugodtan foglalj helyet, érezd magad otthon. *Mosolyog anya.*

Keresés: