2025.07.23, Szerda, 08:26
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 16:20 | Üzenet # 526
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Majd meglátjuk.*Vigyorgok.* - Köszi kicsim.*Puszillak meg.* - Akkor jó..*Lehajolok többit is elkezdem simogatni.* - Sziasztok.*Mosolygok és kicsit lerakom.* - Szerintem is.*Hiszen hozzád is volt.* - Köszönöm..*Leülök a földre a cicák miatt.* - Mindig is itt laktatok?*Kérdezem anyukád a macskák meg mászkálnak rajtam, de nem érdekel.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 00:07 | Üzenet # 527
Yaoista
*Anyáék csak mosolyognak rajtad. Én szépen lefőzöm a kávét mindenkinek és be is ízesítem, majd egy tálcán odaviszem.* - Tessék. *Adom oda először Tomokonak, aki kedvesen megköszöni, de rajtad olvadozik, majd apunak, végül neked viszem oda és leülök melléd.* - Imádlak. *Teljesen elolvadtam, annyira cuki voltál így.* - Igen, mindig itt laktunk, vagyis a fiúk már ide születtek. *Mosolyodik.* - Ez az otthonunk már régóta. *Közben én is cicázok és odajön az egyik az ölembe.* - Hiányoztam, mi? *Kuncogtam neki, mire dorombolt.* - Összeilletek. *Mondja Tomoko, mire rámosolygok.* - Köszönjük szépen. *Olyan jó érzés volt, hogy így látnak minket.* - És mond csak, milyen egy egy céget vezetni? *Érdeklődtek nálad.* - Rokuro az istenít téged, nagyon oda van. *Mire elpirulok, bár ezt tudtad, de más volt visszahallani.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 00:17 | Üzenet # 528
Yaoista
- Köszönöm..*Veszem el.* - Én is téged..*Mosolygok, majd beleiszok és lerakom.* - Szép környék vagyis amennyit láttam belőle.*De majd megmutatod.* - Az biztos...*Mosolygok.* - Köszönjük.*Olyan jó hallani tényleg.* - Rokuro tud velem kapcsolatba nagyon túlozni..*Csóválom a fejemet, persze nem rosszból.* - Én nagyon szeretem, bár nem könnyű, de jó és érdekes. Sose unatkozik az ember, ideje sincsen rá, na meg elég munkamániás vagyok ezt Rokuro tudja a legjobban, de most egy kis pihi van, meg jó kezekben van a cégem, ezért vagyok ilyen nyugodt.*Célzok Leere.* - Szívesen körbevezetnélek titeket, amikor ráértek és utána eljöhetnétek hozzám. Nekem nincs ilyen szép családi házam, de elég tágas mindenki elférne, de hotelt is intézhetnék.*Mondom előre szaladva.* - A munka miatt rengeteg helyre eljutottam és sok érdekes emberrel találkoztam, meg mindig tanulok valami újat.*Látszik tényleg imádom munkám.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 07:11 | Üzenet # 529
Yaoista
- Igen, szép kis város, majd Rokuro körbe vezet rendesen. *Mondja kedvesen anyukám. Apa az nagyon méreget minket, de nem mond semmit, csak figyel.* - Az eddigiek alapján nem nagyon túlzott. *Nevetnek együtt, én meg csak jobban pirulok és cicázok. Mindig szerettem, ahogy a munkádról beszélsz, áradt belőled hogy mennyire szereted és megdolgoztál érte.* - Értem, jól is hangzik. Tudtad, hogy Rikuto ékszereket tervez? *Kérdezi Tomoko mosolyogva.* - Nagyon szép munkái vannak. *A bátyám csak mosolyog erre. Odajön Tomoko és megmutatja neked a gyűrűjét.* - Ezt is ő csinálta. *Kezd ő is cicázni.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 10:52 | Üzenet # 530
Yaoista
- Várom már, Macit is elvihetjük akár.*Ajánlom fel.* - Köszönöm. Családban marad.*Kuncogok.* - Nem..*Idáig nem jutottunk el.* - Azt gondolom..*Amikor megmutatja, hát tényleg gyönyörű.* - Ez valóban nagyon szép és különleges. Nagyon tehetséges vagy.*Pillantok a bátyádra.* - Nekem a tervezés nem megy, megrekedtem a pálcikaembernél.*Nevetek fel.* - Csinálhatok képet? Igazából hoztam magammal fotógépet és fotóznék ha megengeditek.

.

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 11:35 | Üzenet # 531
Yaoista
- Ez egy nagyon jó ötlet. *Mosolyodom el.* - Lökött. *Kuncogok veled, de azért neked dőlök picit itt a nagy cicázásban. Ezt én sem meséltem, de kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle.* - Köszönöm. *Ezt normálisan mondja, mert mint szakember elismer, csak nem örül, hogy elcsavartad a fejem.* - Ugyan szívem... *Hiszen te gyönyörű képeket készítettél.* - Természetesen. *Vágja rá Tomoko és mindenki más csak bólintok, majd visszamentem a bátyámhoz.* - Ne morogj, édes. *Kuncogok és ad neki egy puszit, mire elmosolyodom.* - A képek mindig jók.

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 12:24 | Üzenet # 532
Yaoista
- Akkor jó..*Mosolygok.* - Nálad nem jobban...*Vigyorgok és csak azért nem ölellek át, mivel mindkettő kezem foglalt.* - Ugyan csak magadnak. Tudod a munkán folyamán sok szakemberrel dolgozom együtt és köztük ékszerészekkel, de még ilyen különleges alkalmazást nem láttam.*Tudattad, ez nem nyalizás, hiszen én olyat sose tennék. Megfordult a fejembe, hogy majd beszélek bátyáddal, hogy felhasználnám munkáját, de hát nem akarom rögtön ezzel letámadni.* - De tényleg így van, de nem lehet mindenhez érteni..*Kuncogok.* - Akkor hozom is...*Mosolygok a bátyádékon meg csak mosolygok. A cicám oda akarom neked adni, de panaszkodni kezd.* - Oké vettem apával jössz..*Mosolygok lágyan.* - Mit tegyek el van már most kényeztetve...*Kuncogok, majd felmegyek a gépemért és visszajövök és ismét próbálom letenni és most engedni megy játszani.* - Ő a főnök..*Nevetek fel és oda megyek Tomokohoz.* - Tartsd így a kezed...*Állítom be, majd csinálok pár lépet.* - Most a jegyesekről..*Mosolygok és el is lövők párat.* - Különben van már fotósotok? Meg elkészült a jegyes képek? Szívesen megcsinálom, ha gondoljátok..*Jó újból fotózni és persze anyudékat és téged meg macskákat is fotózom ez még csak kezdet. Így szeretem legjobban, amikor a pillanatképeket kapom el. Tényleg teljesen feloldódtam, otthon éreztem magam és ezzel magam is meglepve, hogy milyen gyorsan.*

.

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 23:05 | Üzenet # 533
Yaoista
*Én csak mosolygok rajtad, a bátyám meg nem tudta eldönteni, hogy most bevágódni akarsz-e.* - Elég sokat kísérleteztem az anyagokkal. Nem akartam ugyan azt csinálni, mint sokan. *Már venném el a cicust, mikor hisztizni kezd, amin elnevettem magam.* - Már elrontottad. *Vigyorgok, a családom meg csak mosolygott rajtad.* - Mi lesz, ha nagyobb lesz? *Kérdezi anyukám mosolyogva.* - Rendben. *Bólint Tomoka és teszi, amit szeretnél. Elmosolyodik és még egy csókot is ad a bátyámnak, aki erre azért megenyhül.* - Még nincs és még nem készültek semmilyen fotók. Még eljegyzési vacsora se volt. *Magyarázza kedvesen.* - Húú, jól hangzik, ugye édes? *Kérdezi a bátyám.* - Végül is... profi, nem rossz ötlet. *Ért egyet. Nagyon idilli volt a helyzet és mindenki élvezte, apa volt csak visszafogottabb. Én nagyon jót játszok a cicákkal, majd odamentem hozzád.* - Rólad is kellene. *Kérem el a gépet. Lehet nem voltam profi, de pár fotót én is el tudtam lőni.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 23:44 | Üzenet # 534
Yaoista
- Megérte...*Tényleg nem láttam ilyen szépet még, nagyon kíváncsi voltam a többi munkájára is.* - Veled együtt..*Kuncogok.* - Bele se gondolok.*Nevetek fel.*  - Akkor még visszatérünk rá. A helyszínben is tudnék segíteni..*Meg vannak a kapcsolataim.* - Meg kell, hogy mondjam mindenki nagyon fotogén...*Mosolyodom el.* - Oké..*Adom oda neked, de nem pózolok, hagylak érvényesülni.* -  Ugye, hogy sokkal jobb itt lent?*Kérdezem a nagyidat.*

.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 05:54 | Üzenet # 535
Yaoista
- Rendben. *Bólint a bátyám, de látszik, hogy Tomokot megnyerted.* - Még a végén felveszünk esküvőszervezőnek. *Nevetgél, de ezen én is, mert tudom, hogy simán megcsinálnád, ha lenne rá időd.* - Valahonnan örökölnöm kellett. *Puszillak meg, mikor odaadod a gépet. Nagyon élveztem, bár én béna voltam hozzád képest.* - Nem szoktam én mindig fent ülni. *Mosolyodik el.* - De igazad van. *Lapozgatja még az albumot. Én közben csinálgatom a képeket. Olyan boldoggá tett, hogy itt vagy és minden klappol, ráadásul úgy tűnik, hogy neked is jót tesz az, hogy úgymond egy családban vagy.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 13:25 | Üzenet # 536
Yaoista
- Kedves vagy, de azért profi nem vagyok, de bármiben, amiben tudok segítek.*Mosolygok. Tényleg sok a dolgom, de nekik nagyon szívesen segítek és most már biztos ott leszek az esküvőn is.* - Így van..*Mosolygok.* - Ebben biztos voltam...*Kacsintok nagyidra.* - Nem gond én a kávé mellé kimennék elszívni egy cigit a teraszra.

.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 21:41 | Üzenet # 537
Yaoista
- Nagyon szépen köszönjük. *Mondja Tomoko és még a bátyám is bólint, ezzel jelezvén, hogy köszöni. Én csak annyit tudtam, hogy ez annyit tesz, ha törik, ha szakad, ott leszel velem az esküvőn, ami boldoggá tett nagyon. A nagyin csak elnevette magát a kacsintásodra.* - Fiatalember, még a végén elbűvöl. *Persze csak ugratott, de ebben volt valami aranyos.* - Én is csatlakozom. *Mondja apám, amin igen csak meglepődök, de nem mondok semmit. Kimegy veled a teraszra kávéval és cigivel együtt, majd leül. Persze Maci rögtön odament hozzátok egy kis simogatásért és elfeküdt a földön szétdobva magát.* - Örülök, hogy Rokuro jól dolgozik. Kissé gyerekes még, ezért aggódtam, hogy nem fogja megállni a helyét.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 21:51 | Üzenet # 538
Yaoista
- Nekem megtisztelő.*Mosolygok.* - Számomra lenne az öröm, ha egy ilyen bájos hölgyet eltudnék bűvölni..*Mosolygok, azért mert nem vagyok hetero értek én a bókoláshoz mindkét nem terén.* - Mindjárt jövünk..*Adok egy puszit a buksidra és kimegyünk.* - Olyan édes ez a blöki..*Simogatom meg, majd rágyújtok.* - Vigyázok én rá és egyre jobban fejlődik. Neki a személyiségéből is akad, hogy ilyen kis gyerekes, amit nem is bír, ha megjegyzek, de nagyon komoly is tud lenni, ha kell. Nekem túlságosan hamar fel kellett nőnöm..*Mondom elkomorulva, majd elmosolyodom.* - Az önbizalmával vannak nagyobb gondok, de lassan az is fejlődik. Kezdetben nem voltam benne biztos, hogy ez a szakma neki való, túlságosan érzékeny hozzá, de megállja a helyét.*Látszik nem azért mondom, mert szeretlek a kettőt széttudom választani.* - Lassan színpadra is engedem és ti is eljöhetnétek.

.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 04:51 | Üzenet # 539
Yaoista
*A nagyi csak megcsóválta a fejét, de mosolyogva, kezdett egyre jobban megkedvelni.* - Rendben szívem. *Mosolyodom el, főleg a puszin. Persze így rögtön nekem estek és mindenfélét kérdeztek rólunk. Én azért próbáltam hárítani a dolgokat.* - Rokura nevelte. *Ez mindent megmagyarázott.* - Rokuronak érdekes természete van. *Ezt meg kellett hagyni. Nem mondott semmit a családodra, hiszen tudta, hogy meghaltak, ezért nem is kérdezett semmit.* - Rengeteget bántották, mikor még itthon lakott. Sajnos nem sok mindent tehettünk ellene, de azért próbálkoztunk. *Sóhajtott apám.* - Bemutató? *Lepődik meg apa. Tudta, hogy jó vagyok, csak azt nem, hogy ennyire.* - Szívesen. *Bólintok és közben cigizik.* - Bár én nem vagyok valami nagy divat őrült, meg ilyesmi... sőt nagyon távol áll tőlem ez az egész. *De ezt már ránézésből is meg lehet mondani. Közben azért látszik, hogy fogalma sincs, hogy álljon hozzád.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.27, 12:40 | Üzenet # 540
Yaoista
- Biztos hiányolja...*Simogatom tovább.* - Én inkább különlegesnek mondanám..*Mosolyodom el lágyan.* - Az emberek kegyetlenek és irigyek és ez azzal jár, hogy beszólnak az illetőnek. Vannak olyan pillanatok, amikor nem szabad nem törődni vele és erélyesebben oda szólni. Nézd meg hova jutottam és mit értem el, amiről te csak álmodoztál.*Mondok egy példát.* - A haja miatt, amit bántották sorra keresik fel az ügynökök..*Persze más miatt is, de ez egy különleges testi adottságod.* - Nem mindig tudjuk megvédeni a szeretteink, de most én is vigyázok rá, ahogyan ő rám. Nem is tudom mi lett volna velem, ha ő nincs mellettem.*Persze Lee. Erős személyiség vagyok, kivéve, ha a családomról van szó.* - Az nem baj, neki elég, ha ott vagytok.*Mosolygok, majd kicsit elhallgatok.* - Tudom, hogy furcsa neked a helyzet, de köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok velem. Ahogy gondoltam Rokuronak remek családja van..*Mosolyodom el.*

.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 09:48 | Üzenet # 541
Yaoista
- Szerintem kölcsönös. *Biztos volt benne, hogy én is hiányolom a kutyusom és ő is engem.* - Ő nem az a fajta, aki ilyesmire visszaszól. *Mosolyodik el apám egy kicsit.* - Értem. *Tényleg örült a sikeremnek, még ha nem is úgy mutatta ki. Csak bólint, hogy vigyázol rám, bár ez megnyugtatta. Ő engedett el a legnehezebben.* - Először eléggé ledöbbentett minket Rokuro. Mindig kicsit más volt, mint a többi gyerek, de a maga módján nagyon aranyos. Aztán jött ez az egész... *Túr apám a hajába.* - Szeretem a fiamat, de nem könnyű elfogadni, elsőre talán nem is ment. *Azért voltak viták néha, de semmi olyan, amit nem lehetett helyrehozni.* - Annyit viszont nem ér, hogy elveszítsem. Az ő dolga és ha így boldog, akkor én is. *Mondja ki a lényeget.* - Az anyja szerintem még élvezi is... Rokuro a meg nem született lánya, ha érted. *Hiszen én voltam, akivel lehet beszélni a pasi ügyekről, a divatról és minden ilyesmiről.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 11:13 | Üzenet # 542
Yaoista
- Az biztos.*Bólintok.* - Igen tudom, majd én megteszem helyette.*Ezzel aztán nem volt gond. Csak némán végighallgatom apádat és teljesen normális úgy gondolom, ami benne zajlott/zajlik.* - Senkinek nem könnyű..*Mondom, majd ismét rágyújtok egy cigire.* - Igen értem...*Bólintok és kicsit elhallgatok.* - Nekem ez az első, hogy így be lettem mutatva. Igazat megvallva elégé izgultam.*Vallom be. * - Persze Roku mondta ne tegyem, de hát ő is izgult..*Mosolyodom el.*

.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 11:44 | Üzenet # 543
Yaoista
- Azt hiszem jó kezekben van. *Elmélkedik magában apukám.* - Valószínű neki se volt az. *Ért egyet veled és ő is rágyújt még egy cigire. Most apám hallgatott el egy kicsit, majd rád pillantott.* - Senkit nem hozott még így haza, mint téged... persze gondolom, egy-kettő "barát" nem csak barát volt, de te vagy az első, akit úgy hozott haza, mint a párja. Rajtad kívül én nem hallottam másról, az anyja biztos. *Nem szoktam ezeket elmesélni apának. Anya viszont tudott Akihitoról is, meg minden másról is.* - Szerintem miattam izgult, de megígértem neki, hogy megpróbálom elfogadni a helyzetet. *Fújja ki a füstöt.* - Csak tudod... mikor az embernek két fia van, két jóravaló nőt vár mellé, meg unokákat. *Gondolkozik el magában.* - De mint mondtam, amíg boldog és elégedett, addig minden rendben van. Te is elég szimpatikusnak vagy, de azért kell egy kis idő.

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 11:53 | Üzenet # 544
Yaoista
- Igyekszem.*Bólintok. Nekem se volt anno egyszerű, de hát nem rólam van szó. Nem lep meg, hogy apud nem tud Akihitoról és, hogy nem hoztál haza mást így erre nem is mondok semmit.* - Persze megértem.*Bólintok. Tudtam jól, hogy egy nőnek jobban örülne, még ha el is fogadja a helyzetet.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd elnyomom a cigimet.  Kicsit inkább visszahúzódtam, nem mondok többet. Amikor már apukád is elszívja  cigit felállok.* - Menjünk vissza.*Így is teszünk, majd leülök melléd.* - Elkérhetem a gépet?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 12:21 | Üzenet # 545
Yaoista
*Apa tényleg igyekezett és kezdett téged megkedvelni, csak időre volt szüksége.* - Menjünk. *Bólint és visszajön veled. Visszaül a helyére én pedig rád mosolygok.* - Persze. *Adom oda és megcirógatom az arcod.* - Rokuro nem mond nekünk semmit. *Panaszolja Tomoko.* - Ez így nem ér. Hogy találkoztatok és jöttetek össze? *Kérdezi, erre nem is nagyon tudtam volna válaszolni, mert elég hosszú folyamat volt, de így utólag minden könnycseppet megért.* - Rokuro az már régóta oda van érted, azt tudjuk. *Teszi hozzá anyám, mondjuk csak meg kellett nézni a szobám.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 12:28 | Üzenet # 546
Yaoista
*Elsőre nem értem, hogy miről van szó, majd csak elmosolyodom.* - Igazából nincs romantikus történetünk azt kell, hogy mondjam.*Minden volt csak az nem, de tényleg megérte.* - Igen valóban kicsit ijesztő is..*Kuncogok és megpuszillak.* - Nos ugye Rokuro főnöke vagyok szóval cégnél találkoztunk. Ő nézett már rég ki magának és mondhatjuk. hogy ő volt a vadász elég sokáig..*Kuncogok és kezedre simítok.* - Sokáig tartott és sok minden történt, de most már egy pár vagyunk és ha rajtam múlik ez így is marad.*Csókolom meg a kézfejed.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 13:10 | Üzenet # 547
Yaoista
- Óóó, kár. *Szívesen hallgatta volna a szaftos részleteket.* - Ne aggódj szívem, nem foglak éjszaka elrabolni. *Kuncogtam el magam, bár kicsit elpirultam és puszidra mosolyogtam. Én összefontam az ujjainkat és szerelmesen rád nézek.* - Hoppá, micsoda meglepetés. Nem tudom miért, de azt hittem, hogy te vetted le a lábáról. *Kuncog, anyám meg elneveti magát.* - Rokuro makacs, ha valamit nagyon akar, azért megtesz mindent. *Magyarázza, mire még jobban zavarba jöttem. Én egy puszit adtam az arcodra és elmosolyodom.* - Nagyon jól hangzik. *Valahogy most minden olyan jó volt.* - Aaaannyiira édesek vagytok. *Olvadozik Tomoko, a bátyám meg csak a fejét fogja, de nem mond semmit.* - Azt hiszem szereztél még egy rajongót. *Kuncogtam.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 23:20 | Üzenet # 548
Yaoista
- Azért azóta bőven tudnák mesélni.*Kacsintok rá.* - Azért éberen alszok.*Nevetek fel.* - Utána én is, meg hát úgy látszik már előtte is..*Pimaszkodom.* - Igen engem is megszerzett..*Mosolygok, nagyon édes vagy.* - Köszönjük..*Mosolygok tovább.* - Igen..*Kuncogok veled.* - Tudod Tomoko bár nem egy romantikus történet, ahogyan összejöttünk, de annál jobban megbecsüljük a másikat én úgy gondolom.*Mondom komolyan mégis lágy hangon.* - Viszont kezdek éhes lenni..*Mondom, majd felállok és odamegyek anyukádhoz.* - Ragaszkodom hozzá, hogy segítsek kedves..*Mondom neki és kezem odanyújtom, mint egy igazi lovag.* biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 23:45 | Üzenet # 549
Yaoista
*Erre én csak elvigyorodom, tényleg tudtunk volna mesélni.* - Vicces vagy. *Öltök nyelvet, én is pimaszkodtam.* - Még szép. *Mosolyodom el, de piroskás voltál és akármilyen magabiztosan hangzott, azért ott volt a hangomban a kis szerénység is.* - Igen, ez így van... *Bólintok. Lehet, ha hamar összejövünk, nem becsülném ennyire ezt a kapcsolatot, de most tudom, hogy az, hogy elfogadtál rengeteget jelent.* - Egyre szimpibb vagy. *Közli veled a sógornőm. Elmosolyodom rajtad, olyan vagy, mint egy herceg.* - Ó, már minden készen van. *Mondja, de azért pironkodva elfogadja a segítséged.* - De nagyon kedves vagy. *Mosolyodik el és kimegy veled a konyhába.* - Nyugodtan pihenj ám, nem dolgozni jöttetek. *Mosolyodik el és elkezd pakolászni.* - Rokuro elmondta, hogy miket szeretsz és miket nem, de ha van valami kérésed, szólj. *Mondja neked.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.29, 00:05 | Üzenet # 550
Yaoista
-Tudom.*Kuncogok.* - Ez kölcsönös.*Mosolygok.* - Akkor a terítésbe.*Úgyis találok valamit, amiben segíthetek és makacs vagyok, bár biztos voltam benne, hogy anyukád is mint te.* - Ugyan ez semmiség.*Kimegyünk.* - Köszönöm szépen és szólni fogok.*Bár semmi extra kérésem nincsen.* - Pihenek én a segítség nem munka.*Kuncogok.* - Szóval mit hol találok?*Kérdezem.* - Nagyon köszönöm a meghívást. Mind annyira kedvesek vagytok velem, nagyon jól érzem magam.

Keresés: