2025.07.23, Szerda, 06:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 14:54 | Üzenet # 576
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Azért erre picit elmosolyodom, hiszen te is engem tökéletesnek látsz amivel nem értek egyet.* - Igen ez igaz többnyire a menyasszonyról szól.*Kuncogok azért.* - Nevetséges vagy.*Jegyzem meg és én is bemegyek és megkeresve leülök melléd.* - Mikor mutatod meg a várost?*Kérdezlek mosolyogva, mintha mi sem történt volna.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 18:16 | Üzenet # 577
Yaoista
*Csak kaptál egy kedves affektáló grimaszt tőle, aztán nem is figyelt rád. Mikor bejöttök, azért én aggódva mérlek végig.* - Minden oké? *Kérdezem tőled és megcirógatom az arcod.* - Ha van kedved, akár most ebéd után elmehetünk sétálni. Macit is vihetnénk. *Magyarázom jókedvűen.* - Csak egy kis idő, míg ráteszem a hámot. *De reméltem, hogy belemész.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 18:37 | Üzenet # 578
Yaoista
- Persze kicsim.*Puszillak meg.* - Remek ötlet, amíg küzdesz átöltözöm.*Fel is megyek és felveszek egy farmert, majd lent tornacsukát hordok, amit nem sűrűn teszek meg.* - Na meg vagytok?*Kérdezem és a napszemüvegem is felrakom.* - Jó leszek így?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.08, 22:18 | Üzenet # 579
Yaoista
- Ezt nagyon jól mondtad. *Nevettem el magam. Én is mentem előszedni a hámot, majd kimentem a kutyuskámhoz.* - Mindjárt. *Csatolom rá, csak nagyon figyeltem, nehogy becsípjem a szőrét.* - Ügyes voltál. *Borzolom a bundáját, mire pofin nyal.* - Tökéletes. *Olvadozok, még sosem láttalak így.* - Tudod, akármit veszel fel, úgy nézel ki, mint aki most lépett ki egy magazinból. *Kuncogtam édesen. Rátettem a pórázt is és szépen jött mellettem. Adtam egy rövid csókot és rád mosolyogtam.* - Nagyon örülök, hogy ilyen jól kijöttök. *Cirógatom meg az arcod. Utána szépen elindultunk sétálni. Egyik kezemben a póráz, a másikkal a te kezed fogtam. Látszott Macin is, hogy mennyire élvezi a sétát.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.08.09, 21:49 | Üzenet # 580
Yaoista
- Csak nyugodtan.*Kuncogok, édes vagy ahogyan küzdesz.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ahogyan te is kicsim.*Cirógatom meg az arcod és a csókod viszonozom.* - Én is.*Csókolok a tenyeredbe, majd elindulunk.* - Nagyon szép környék.*Mondom és örülök, hogy a bátyád még nem hoztad fel.* - Ide jártál akkor oviba és suliba? Megmutatod a kedvenc helyeid is? Szeretnék többet tudni rólad.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.09, 22:23 | Üzenet # 581
Yaoista
*Nagyon édesen mosolyogtam, olyan boldog voltam.* - Tényleg örülök, hogy tetszik itt neked. *Nem akartam felhozni most a bátyám, majd később.* - Igen, ide. *Bólintok.* - Persze, hogy meg. *A végére viszont kicsit elpirultam, de nagyon jól esett. Séta közbe szinte melléd simultam. Néha persze meg kellett állni, mert Maci talált valami nagyon izgalmasat.* - Tudod, van egy tó nem messze... van kedved elmenni oda? *Kérdezem kíváncsian.* - Sokszor odabújtam el Macival mindenki elől. *Mondom lágyan, látszott mennyire fontos nekem a kutyám.* - Nagyon köszönöm, hogy eljöttél velem... *Szorítom meg a kezed.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.10, 09:35 | Üzenet # 582
Yaoista
- Én is meg hogy te örülsz.*Kuncogok.* - Annyira édes vagy.*Puszillak meg, olyan jó téged ilyennek látni.* - Persze, hogy van.*Mosolygok.* - Mindenkinek van egy búvóhelye.*Mondom és megsimogatom a kiskutyád én is.* - Édesem ezt nem kell megköszönöd, én köszönöm, hogy elhoztál.*Csókollak meg lágyan, de azért nem húzom el.* - Na akkor mutasd meg, hova is bújtál el.

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.11, 21:16 | Üzenet # 583
Yaoista
*Nagyon megszeretett téged, szóval a simogatásért kaptál egy puszit tőle.* - Igen. *Kicsit elgondolkoztam, hogy neked mi is lehet az.* - Neked az iroda, igaz? *Kérdezem kedvesen.* - Igazán nincs mit. *Igazából én örültem, hogy ennyire jól sült el. Csókod én is viszonozom, de egy kicsit se húzom el.* - Rendben. *Indulok el arra, közben persze édesen csacsogok mindenféléről, mint mindig. Kezdtem én is olyan lenni, mint rég. Ennyit tett, hogy kezdtem teljesen megnyugodni és biztosabbnak érezni a kapcsolatunkat.* - Kit látnak szemeim... *Hallok meg egy ismerős hangok, mire egy kicsit megtorpanok, de úgy csinálok, mint aki nem is hallotta, de odajön és megáll előttünk.* - Na mi az, már köszönni se szokásod? *Vigyorog.* - Hello. *Morgom neki.* - Menjünk. *Lépnék, de nem enged.* - Na mi van kis köcsög, ennyire sietős? *Nekem ez nem tetszett.* - Milyen undorító... erről a ronda hajról már az utca végén kiszúrtalak. *Én nem szóltam vissza, csak lehajtottam a fejem.* - És ki ez a pasi? Talán ő húz a farkára most? *Nevet ki, mire csak beharaptam a szám.* - Menjünk... *Ismétlem és próbáltam úgy csinálni, mint aki nem is hallja.* - Nem is értem, hogy lehetsz te modell... *Néz rajtam végig undorodva. Én csak jobban megszorítottam a kezed.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 09:52 | Üzenet # 584
Yaoista
*A puszin csak felnevetek.* - Most már az, bár ott annyira nincs nyugtom.*Jegyzem meg.* - Nekem igazából a futás volt mindig ami megnyugtatót.*Bár azóta egyáltalán nem futottam, pedig igazából hiányzik. Mint mindig te beszélsz, de én imádlak hallgatni téged és minden nagyon jó, amíg meg nem jelenik egy kis pöcs. Rápillantok és én is köszönök, de mivel mondod, hogy menjünk mennék én, de nem enged minket és csak dumálni kezd. Nem akarok balhét, de csak mondja és mondja és végül nem bírom.* - Befejezted? Nem tudom ki vagy te, de az biztos, hogy egy tudatlan idióta. Mivel tudod, hogy modell, ezért azt is kell tudnod, hogy az egyik legtehetségesebb feltörekvő modell, aki nagyon sokra fogja vinni.*Mondom komolyan és közben kézfejed cirógatom.* - A ronda hajáról meg annyit, hogy emiatt főleg kapkodnak érte.*Jegyzem meg.* - A másik meg igen a szeretője vagyok, de örülnék, ha nem beszólnál mocskosul, mert én fogok valamit a seggedbe nyomni, de abba nem lesz köszönet.*Még igen visszafogott vagyok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 10:23 | Üzenet # 585
Yaoista
- Bocsi. *Gondoltam miattam nincs nyugtod.* - Értem. *Igazából nagyon szívesen megnéztelek volna futás közben.* Ó, hát azt én nem nevezem sikernek, ha végigdugatja magát. *Én tényleg nem is akartam vele foglalkozni, de annyira jól esett, hogy kiálltál értem.* - Én nem lennék ilyen nagyra magammal és nem pofáznék ennyire, mikor szexel jutottál a csúcsra. Olvastam rólad a cikket. *Jegyzi meg vigyorogva.* - Úgyhogy kussolj inkább. Megérdemlitek egymást. *Nevet ki minket.* - Menjünk már... *Lépek a másik irányba és húzlak téged is. Ez főleg nem hiányzott.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 10:29 | Üzenet # 586
Yaoista
- Ugyan nem kell.*Na meg nem miattad nem volt nyugtom, az meg más, amikor szarban voltunk.* - Te tényleg egy igazán nagy barom vagy és nagyra vagy magadtól bár nem tudom miért.*Nézek rajta végig megvetően. Így is igen csak felbosszantott, de amikor engem is felhozz ott elszakad cérna és kirántva a kezem egy nagyot behúzok neki, majd megragadva egy fának csapom.* - Fogd be mocskos pofád.*Üvöltök rá, azért még labilis vagyok.* - Még egy szó és egy életre elintézem, hogy az eddigi életed még nyomorékabb legyen.*Ezt nem viccnek szánom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 10:48 | Üzenet # 587
Yaoista
*Macis ugratni kezdett elég hangosan a pasira. Tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége. Amint elengeded a kezem és elrántod a tiéd, vége volt.* - Mookyul! *Kiabálok, ahogy falhoz nyomod, megpróbálom elkapni az egyik karod, de lassabb voltam. Ledobtam a pórázt és próbáltam elhúzni a karod.* - Heh, fel kéne jelentselek. *Persze azért be volt rezelve.* - Nem ér ennyit. *Mondom komolyan és húzlak magamhoz.* - Gyere... *Kérlek meg.* - Kérlek szépen... *Suttogom és minden erőm bevetve próbállak elhúzni, de hát sokkal jobb erőben voltál.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 11:01 | Üzenet # 588
Yaoista
- Feljelenteni? Te? Engem?*Nevetem ki igen gúnyosan.* - Egy ilyen kis pondrót, mint te eltaposni olyan egyszerű, mint az egyszeregy.*Nem volt kihívás. Meg se érzem a húzásod, de igazad van nem ér ennyit ez a csávó. Földre dobom, de még egyet belerúgok.* - Ne merj még egyszer a közelébe menni és beszólni se neki, mert akkor tényleg megbánod.*Vágom még hozzá, majd megfogva a kezed és Macit elindulok.* - A kurva életbe.*Morgok.* - Ilyen kis faszok szóltak be neked? Amúgy meg ki volt ez?

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.08.12, 11:26

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 11:25 | Üzenet # 589
Yaoista
*Örültem, hogy elengeded és végre mehetünk. Mentem is veled, illetve inkább kullogtam, de nem nagyon szólaltam meg.* - Sajnálom... *Mondom a káromkodásod után. Tényleg azt hittem, hogy itt nyugtod lesz és senki nem foglalkozik ilyen hülye cikkekkel.* - Odaértünk a tóhoz, elmesélem. *Szorítottam a kezed. Az úton nem nagyon szólaltam meg, inkább csak magam elé bambultam.* - Nos, itt lennénk. *Nagyon szép hely volt. Odamentem veled az egyik fa alá, ami a tó mellett volt. Levettem a próázt Maciról és megsimogattam.* - Pancsolj egyet. *Mondom neki mosolyogva, mire már szaladt is a vízbe nyelv lógatva. Szépen leülök és sóhajtok egy nagyot.* - Az a pasi az egyik exem volt... Mármint még 17 voltam, akkor jártunk egy darabig. Biszex, de tagadja... ahányszor összefutunk, ez megy. *Kezdem el fogdosni a hajam.* - De ne is foglalkozz vele. *Csinálok úgy, mint akit nem érdekel.* - Olyan jól esett, hogy kiálltál értem. *Mosolygok édesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 12:28 | Üzenet # 590
Yaoista
- Te semmiről nem tehetsz ne viccelj.*Olyan kis bolond voltál.* - Oké.*Úton én se mondok semmit és próbálok csak megnyugodni.* - Szép.*Bár most még nem tudom nagyon értékelni. Leülök és rágyújtok ismét, majd amikor mondod a dolgokat felsóhajtok.* - Minek voltál vele? Meg se érdemelt.*Csóválom a fejemet.* - Igyekszem, de tényleg megbánja, ha még egyszer látom.*Ezt te is tudtad.* - Persze, hogy kiálltam és nem akartam balhét, csak nem fogta be.*Elnyomom cigit, majd később összeszedem, majd odahúzlak.* - Kicsim remélem magadat nem hibáztatod a történtek miatt.*Jegyzem meg, ismertelek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 13:36 | Üzenet # 591
Yaoista
- Akkor még nem ilyen volt... oké, persze titokban jártunk, de ettől függetlenül normális volt. Miután szakítottunk, azután kezdődött ez... gondolom fél, hogy elterjesztem vagy nem tudom... *Mondom halkan.* - Tudom. *Tényleg nagyon jól esett. Mikor odahúzol, hozzád is bújok.* - Csak dühös vagy rá... Nem érdekel, ha engem hord el mindennek, de téged ne... *Szorítalak magamhoz.* - Nagyon szeretném, ha jól éreznéd magad és tudnál lazítani... Erre ez a szemétláda... *Szorítom meg a felsőd. Persze azért zavart, amit mondott rólam is, de az jobban, hogy téged bántott.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 09:41 | Üzenet # 592
Yaoista
- Akkor se érdemelt meg téged és egy irigy pöcs.*Morgok.* - Te dobtad?*Kérdezlek.* - Ezzel én is így vagyok kicsim.*Puszillak meg, majd ahogyan beszélsz csak elmosolyodom, majd felemelve az arcod nagyon finoman megcsókollak.* - Megmondtam szerelmem te semmiről nem tehetsz. Jól érzem magam és nem fogom engedni, hogy elrontsa a dolgokat és te se hagyd. Te is megmondtad nekem, hogy ne foglalkozzak a cikkel, hiszen nem igaz nem? Ő is csak féltékeny, mert ilyen sokra vitted és mellette még egy nagyon jó pasid is van.*Kuncogok és próbáltalak feldobni. Igaz még labilis vagyok, de láthatod, már annyira nem és nem zuhanok magamba és téged igyekszem vigasztalni.* - Anyukád mondta, hogy miért nem jössz le és szeretném, ha ez mostantól változna. Én itt leszek neked és ígérem többé senki se fog bántani és ha éppen én nem tudok lejönni, akkor lejön veled Lee, bár annak a kis pondrók nem örülnének, mert tudod milyen és én még teljesen visszafogtam magam.*Mosolygok.* - Mosolyogj szépségem.*Simítok végig a hajadon és bele is csókolok.* - Én imádom minden egyes porcikád és ez jobban számít nem de?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 10:55 | Üzenet # 593
Yaoista
*Annyira jól esett, amit mondtál nekem.* - Igen, én. Meguntam a titkolózást... meg őszintén szólva, talán nem is voltam szerelmes... csak jó volt, hogy van mellettem valaki. *Ismerem be, legalábbis így utólag ezt éreztem. Imádtam, mikor így csókoltál meg, mindig melegség áradt szét a bensőmben.* - Nem hagyom... *Motyogom aranyosan és szélesen elmosolyodom.* - De még milyen jó... *Kuncogok veled. Úgy megkönnyebbültem, hogy nem omoltál ismét össze.* - Mit mondott anya? *Nem volt tiszta, mert igazából ezt nem tudatosan csináltam. Ahogy folytatod, kezdett leesni és odafúrtam a nyakadhoz a buksim.* - Annyira szeretlek... *Nem tudtam ennél többet mondani neked, de ott volt, hogy mennyire hálás vagyok. Ahogy végigsimítasz a hajamon és még meg is puszilod, teljesen elvörösödtem.* - De... ez számít a legjobban. *Mosolyodom el és közrefogva az arcod, most én csókoltalak meg.* - Te vagy a világ legeslegjobb pasija, remélem tudod. *Kuncogtam és már nem is érdekelt az a barom.* - Nagyon boldog vagyok veled... *Csókollak meg még egyszer. Olyan szélesen és boldogan mosolyogtam, hogy csak na.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 11:20 | Üzenet # 594
Yaoista
- Megértelek.*Hogy miért dobtad és miért voltál vele.* - Helyes.*Mosolygok.* - Egy ilyen fiú mellett ki kell néznem valahogy.*Kuncogok, majd elmondok mindent.* - Mondhattad volna.*Suttogom, de nem rosszból.*  - Én is téged.*Puszillak meg.* - Jó lenne, ha te is elfogadnád magad, mert szerintem ez a legfontosabb.*Mondom lágy, mégis komolyabb hangon.* - Kis paradicsomom vörösebb vagy, mint a hajad.*Nevetek fel és a csókod persze viszonozom.* - Szerintem inkább te, de köszönöm.*Mosolygok, örültem hogy már jól vagy.* - Én is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Jó hatással vagyunk egymásra.*Csókolok a nyakadba, majd felállok.* - Gyere Maci.*Hívom és elkezdek vele futkározni, ugrálni olyan vagyok, mint egy nagy gyerek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 11:50 | Üzenet # 595
Yaoista
- Istenem, megint zavarba fogok jönni. *Kuncogtam. Csöndesen végighallgattalak, majd elmosolyodom kicsit és adok egy puszit az arcodra.* - Igazából még én se raktam össze, hogy miért nem szerettem jönni... de azt hiszem, anya nagyon jól ismer engem. Nem is gondolkoztam rajta. *Pedig hát a családom hiányzott, ezt tudtad te is.* - Tudom... *Úgy éreztem, hogy melletted menni fog.* - Te mindig eléred. *Pironkodok tovább. Teljesen kész voltam, ott olvadoztam a mosolyodtól, na meg szavaidtól.* - Igen... *Nyakamra nyögök egy aprót. Elnevettem magam, ahogy játszani kezdtek, persze ő csurom víz, szóval rendesen összefröcsköl, de vicces volt. Én is felálltam és játszani kezdtem veletek. Annyira élveztem, teljesen feltöltődtem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:59 | Üzenet # 596
Yaoista
- Ez nem újdonság.*Vigyorgok.* - Mégis csak az anyukád, néha jobban ismer, mint te saját magad.*Mosolygok.* - Tudom.*Kuncogok. Nagyon jól eljátszunk és nem zavar, hogy vizes leszek. Hirtelen gondolok egyet és felkaplak.* - Úgy látom, mintha kicsit meleged lenne.*Vigyorgok gonoszkásan.* - Nagy levegő.*Azzal már repültél is a tóba, én pedig nagyon nevetek. Ismét egy új oldalam ismerheted meg.* - Na milyen volt?*Kérdezlek, amikor feljössz a víz alól, a hasam is fáj a nevetéstől.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 20:33 | Üzenet # 597
Yaoista
- Ááá. *Sikkantok egy aprót, mikor felkapsz, mert nagyon meglepődtem.* - Melegem? *Kérdezem értetlenül, majd már sikítva rapülők a tóba.* - Teeeeeee...!!! *Mászok ki és odaszaladva, jól neked dörgölőzök, de én is nevetek.* - Ezt visszakapod. *Szántam el magam és próbáltalak belelökni a tóba. Húztalak, toltalak, de sehogy sem sikerült, végül addig bénáztam, míg nem magamtól estem bele megint.* - Ezt nem hiszem el... *Lóg a hajam az arcomba, majd kibattyogok és kicsavarom. Egy szexi mozdulattal hátravetettem a fejem és lesimítottam.* - Akkor is. *Kuncogok és próbáltalak ismét a vízbe lökni. Olyan édes voltál így. Mint egy kisfiú.*

MioDátum: Péntek, 2015.08.14, 13:04 | Üzenet # 598
Yaoista
- Igen?*Vigyorgok, csak még jobban nevetek.* - Eddig is vizes voltam.*Kuncogok, azon meg, hogy próbálkozol hát kész vagyok, de még ezt is fokozod, amikor beleesel.* - Istenem nem bírom, basszus befogok hugyozni.*Már sírok a nevetéstől, ennyire felszabadult legutoljára Lee mellett voltam.* - Annyira te vagy.*Imádtalak, olyan kis béna vagy.* - Nagyon szexi vagy.*Jegyzem meg, majd ahogyan ismét próbálkozol, kedvezek neked és megfogva téged veled együtt ugrok egyet.* - Na most jobb?*Kérdezlek, amikor feljövünk, persze Maci ott ugrál.* - Rég szórakoztam ilyen jól.*Simítom ki a hajad az arcodból, már bennem sincs mi történt.* - Szépséges szerelmem.*Mosolygok és megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.14, 22:27 | Üzenet # 599
Yaoista
- Hajrá, hajrá, legalább nem csak én égek. *Nevettem el magam. Bókodra elmosolyodtam, majd a próbálkozás közben eléggé meglepődtem, ahogy velem együtt ugrottál.* - Igen, jobb. *Nevettem el magam. Kézen fogva másztam ki veled és mosolyogtam. Kicsit szégyenlőssel pillantok rád, ahogy kisimítom az arcomból a hajam. Szinte elolvadtam mosolyodtól, annyira helyes voltál.* - Jóképű kedvesem. *Mosolygok én is és átölelem a nyakad csókunk közben.* - Már a látványért megérte... *Nézek rajtad végig. Nagyon dögös voltál vizes cuccban. Eszembe jutott a közös fényképezésünk, amire elmosolyodom még jobban.* - Szeretnék még veled képeket... *Bújok hozzád.*

MioDátum: Szombat, 2015.08.15, 10:29 | Üzenet # 600
Yaoista
- Azért ekkora szerencséd nincsen.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Kuncogok. Nagyon édes vagy, ahogyan szégyenlősködsz.* - Ez tetszik.*Kuncogok és magamhoz ölellek, a nyakamra meg picit felsóhajtok.* - Édes vagy.*Mosolygok igen csak sármosan és a hajamba túrok szexin.* - Milyeneket? Újságba vagy privátot?*Suttogom füledbe.* - Mert én mindkettőben benne vagyok és majd eljön az idő, hogy a képeken engem észre se fognak venni melletted.*Kuncogok.* - Szeretlek.*Csókollak meg ismét.* - Szépen nézzünk ki.*Vigyorgok és leveszem cipőmet és egy adag vizet kiöntök.* - Vicces.*Kuncogok.* - Ismét gyereknek érzem magam, ez nem most volt, de  jó érzés.*Mosolyodom el és leülök a földre.* - Anyuékkal is régen rengeteget kirándultunk, mi is bevezethetnénk.*De most semmi szomorúság nincs hangomba.*

Keresés: