2025.07.23, Szerda, 03:59
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 20:12 | Üzenet # 601
Yaoista
- Káár... *Adom elő magam, majd nevettem. Szinte odaélveztem a mozdulatodtól, nagyon jól nézel ki.* - Mindkettőt. *Borzongok meg hangodtól.* - Olyan sosem lesz. *Rázom meg a fejem.* - A te karizmádat semmi se tudja elnyomni. *Puszillak meg. Teljesen elvörösödöm arra, hogy szeretsz.* - Én is téged... *Suttogom ajkaidra csókunk előtt.* - Hát... szexik vagyunk. *Nevettem el magam. ahogy kiöntöd a cipődből a vizet, ismét felnevetek. Én is így teszek, de én tovább megyek és végül egy szál alsóban elterülök a fűben melletted, miután kit* - Ez kellemes... *Sóhajtok egy nagyot, majd rád mosolygok.* - Örülök neki, hogy így érzed. *Nagyon jó volt.* - Benne vagyok. Szívesen mennék veled, bár nem biztos, hogy bírnám a tempód. *Hiszen jobb kondiba voltál még így is nálam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.20, 12:03 | Üzenet # 602
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Annyira te se örültél volna, hogy egy pisis pasid van.*Vigyorgok.* - Nem tudhatod.*Mosolygok.* - Édes vagy,*Mosolyodom el.* - Kis paradicsomom.*Mosolygok.* - Azok.*Nevetek fel én is. Követem a példád és alsóra vetkőzöm, majd visszafekszem.* - Igen.*Értek egyet.* - Majd belerázódsz és nem is baj, ha többet mozogsz vagyis más értelembe is megmozgatlak.*Vigyorgok.* - Nekem se árt visszatérni.*Paskolom meg a pocakom.* - Anyukádnak éppen azt fejtegettem, hogy néha elgondolkozom, hogy ismét a kamera elé állnék.*Bár tudtam te azt nagyon élveznéd.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:37 | Üzenet # 603
Yaoista
- De vicces lett volna. *Kuncogok.* - Pedig nekem nagyon tetszik a mosatni edzésterv. *Nevetek fel. Tényleg egyre jobban élveztem veled a szeretkezést.* - Pedig nagyon szép... *Simítok a pocidra. Nagyon megleptél szavaiddal. Feléd fordulva az egyik karomon támaszkodva nézlek.* - Én nagyon örülnék neki... biztos ott lennék mindig, amikor csak tudnék. *Mosolyodom el.* - De a fontos az, hogyha te szeretnéd és úgy érzed hiányzik, akkor ne állj ellen a kísértésnek. *Finoman az arcodra simítok.* - Senki nem mondta, hogy nincs tovább, csak te.

MioDátum: Szombat, 2015.08.22, 12:29 | Üzenet # 604
Yaoista
*Megcsóválom a fejemet csak.* - Azt sejtettem, de viszont nem viccből mondtam az edzést.*Magasabb szintre akarsz jutni, akkor sokkal kell tenned érte.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Igen tudom kicsim, de akkor mindig csak ott lógnál.*Kuncogok, majd elkomolyodom.* - A két munka sok lenne egyszerre, főleg hogy így is munkamániás vagyok nem de? Maximum egy két fotóra még visszaállok, amin te is szerepelnél.*Mosolygok és megcsókollak.* - Nem fázol?

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.22, 23:27 | Üzenet # 605
Yaoista
- Tudom, tudom... *Tudtam, hogy mozognom kéne és edzeni, főleg ha téged akarlak lekörözni.* - Valószínű. *Kuncogtam és adok egy puszit.* - Ebben igazad van. *Értek egyet, akkor a végkimerülésig hajtanád magad, ami nem lenne jó.* - Jól hangzik. Sose mondanék ilyenre nemet. *Bújok hozzád a csókunk közben.* - Nem, te? *Kérdezem és közben a fejem a mellkasodra teszem, persze a hajamból még csöpögött a víz.* - Szerencsére elég melegen süt a nap. *Közben a kiskutyám is úgy gondolta, hogy odajön, úgyhogy mellék feküdt és elterült ő is a napra.* - Kijátszottad magad? *Kérdezem tőle, miközben a fejére simítok, ő pedig a kezem kezdi utána nyalogatni. Nagy volt a szerelem köztük, látszódott.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.08.23, 21:41 | Üzenet # 606
Yaoista
- Azt gondoltam.*Kuncogok. Azt nem mondom, hogy Akihitoval is szívesen szerepelnék, na meg Saturoval is.* - Én sem.*Mosolygok és cirógatni kezdelek.* - Igen pont kellemes az idő, a nagyon meleget nem szeretem.*Igazából hűséget utáltam.* - Utazások során is szenvedtem és negyven fokban nem a legkellemesebb a fotózás se.*De persze megérte.* - Nagyon édesek vagytok.*Simogatom meg én is.* - Szeretnéd elhozni magaddal, ha egyszer kertes házba költözünk?*Kérdezlek hirtelen.* - Elvégre egyszer úgyis összeköltözünk.*Most a jövőről beszélek és nem az álmomról a múltamból, hiszen tényleg sok lehetséges most is, csak akkor nem tudtam erre gondolni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:04 | Üzenet # 607
Yaoista
- Azt én sem. *Mosolyodom el.* - Gondolom sokkal megterhelőbb, mint a műtermi képek. *Nekem többségébe még azok voltak, így nem nagyon tudtam.* - Köszönjük szépen. *Kuncogok halkan. Kérdésedre rád pillantottam, de hatalmasakat pislogtam. Kicsit fel is ülök és szép lassan elpirultam. Hirtelen utána a nyakadba vetettem magam és szorosan öleltelek.* - Nagyon, de nagyon!!! *Mondom boldogan. Még sosem beszéltél így a jövőnkről és annyira jó volt.* - Nagyon szeretlek... *Bújok hozzád. Egyre jobban én is olyan lettem, mint régen. Nem volt sem hiszti, sem kiakadás. Biztonságban éreztem magam veled és egész biztosnak is a kapcsolatunk.* - Ez olyan, mint egy álom...

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:29 | Üzenet # 608
Yaoista
- Igen, de viszont sokkal jobb és neked is lesz sokban részed.*Mosolygok.* - Csak magatoknak.*Mosolygok. Rád pillantok és éppen megszólalnék, hogy milyen kis paradicsom vagy, amikor a nyakamba kötsz ki.* - Édes vagy.*Kuncogok és szorosan magamhoz ölellek.* - Én is kicsim.*Olyan jó ilyen boldognak látni téged.* - Pedig ez a valóság kicsikém.*Csókollak meg.* -És mindent komolyan gondoltam. Így is nálam vagy kicsit még összeszokunk, meg visszarázódunk teljesen és akkor lassan már ott tartunk, hogy a közös lakásunkba élünk.*Persze ez nem holnap és utána lesz, de nem is a távoli jövőben.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 20:43 | Üzenet # 609
Yaoista
- Már várom. *Mosolyodom el, szerettem a munkám. Olyan jó volt, ahogy öleltél magadhoz.* - Ez a legjobb benne... *Csókod még el is nyújtom picikét.* - Nagyon jól hangzik. *Simítok végig az arcodon és nem bírva magammal újabb csókot kérek.* - Nagyon fogok igyekezni, hogy elégedett legyél velem. *Bújok oda mosolyogva. Sosem éreztem magam még ilyen boldognak.* - Most így olyan jó... *Cirógatom közben az oldalad. Imádtam hozzád érni.* - A hajam se hideg? *Kérdezem meg azért. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Majd idővel megtanítasz fotózni? *Modell nem lehetek örökké, de így ugyan úgy támogathatlak.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:36 | Üzenet # 610
Yaoista
- Helyes.*Mosolygok.* - Szerintem is.*Nincs ellenemre, hogy a csókom el is nyújtod.* - Örülök neki.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Ugyan édesen, ezzel nem lesz probléma szóval ilyet ne is mondjál.*Mondom kedvesen.* - Nagyon kellemes.*Hunyom le a szememet.* - Egyáltalán nem, minden nagyon jó.*Tényleg nincs is bennem, mi történt nem is olyan régen.* - Fotózni?*Nyitom ki a szemeimet.* - Persze, de erre a legjobb ember Lee, de ha szeretnéd, akkor én tanítalak, neked bármit szerelmem.*Csókollak meg.* - De ez hogy jött?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:44 | Üzenet # 611
Yaoista
- Oké... *Tényleg úsztam a rózsaszín felhők között.* - Akkor jó... *Pihenek rajtad kellemesen, persze simidet nem hagyom abba egy pillanatra sem. Csókod viszonozom, majd picit elpirultam.* - Nos, a modellkedést nem fogom tudni életem végéig csinálni. *Magyarázom neked.* - De én szeretnék melletted lenni később is és segíteni neked, ezért... *Pillantok rád.* - Bár lehet buta ötlet... *Nem tudtam, hogy mit fogsz hozzá szólni, legalábbis az indokhoz.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:59 | Üzenet # 612
Yaoista
*Kíváncsi vagyok most miért is pirultál el és meg is tudom.* - Azért még jó sokáig tudod.*Jegyzem meg, majd a folytatásra csak megcsókollak elsőre.* - Nem butaság, hanem nagyon kedves és igen jól esik.*Mosolyodom el.* - Viszont nekem elég, ha mellettem vagy szóval csak akkor fotózzál, ha tényleg szeretnéd, meg tudod az igazat megvallva én egy idővel már nem szeretnék dolgozni vagyis így nem.*Bár ez a én számból fura.* - Akkor csak utazgatni és ehhez hasonló dolgok.*A pénzzel igazából most se lenne gond.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:11 | Üzenet # 613
Yaoista
- Hát nem is mára, vagy holnapra gondoltam. *Kuncogtam el magam.* - Jó sok év múlva. *Mosolyodom el. Csókod persze viszonozom, majd várom mit mondasz és meg is könnyebbülök rendesen. Mosolyodra én is elmosolyodtam.* - Rendben. *Bólintok és kíváncsian hallgatlak.* - Te? Hogy nem dolgozol? *Pislogok nagyokat, mert nem tudtam elképzelni.* - Értem. *Puszillak meg.* - Bár elég hihetetlenül hangzik. *Kuncogtam, de nem rosszból.* - Jó ilyesmiről is beszélni veled... *Levakarhatatlan volt a mosoly az arcomról. Ez valami olyasmi volt, amit csak te tudtál előidézni nálam.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 00:45 | Üzenet # 614
Yaoista
- Na ne mond.*Kuncogok.* - Vagy még több.*Mosolygok.* - Jó jó én se tudom elképzelni, de attól még ne mond, hogy nem jó terv.*Úgy gondoltam azért erre lelkesebb leszel még ez tényleg nagyon messze van.* - Igen valóban.*Bólintok.* - Édes vagy.*Csókollak meg, majd ismét lehunyom a szememet.* - Mit szeretnél még ma csinálni?

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 01:22 | Üzenet # 615
Yaoista
- Pontosan. *Azért elég jók voltak a génjeim, na meg ahogy telik az idő, csak érettebb leszek.* - Dehogynem! *Kuncogtam.* - A lehető legeslegeslegjobb terv. *Csókoltalak meg és igazából nagyon fel voltam villanyozódva.* - És merre utazgatnál? *Kérdezem kíváncsian, csillogó szemekkel. Ahogy lehunyod a szemed, én is visszateszem a buksim és úgy teszek én is.* - Még nézelődhetünk, még nem is mutattam nagyon semmit. *Teljesen kiment a fejemből az a barom.* - Inkább az a kérdés, neked mihez van kedved. Te vagy a vendég. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 11:03 | Üzenet # 616
Yaoista
- Na azért.*Mosolygok és a csókod is viszonozom.* - Hogy merre?*Majd elkezdek neked mesélni és elég sok helyet felsorolok. Volt, ahol már jártam és azért vagy éppen ott voltam csak időm nem volt körbenézni vagy még soha életembe nem jártam és mindig el akartam jutni.* - Meg persze ahova te is.*Teszem hozzá.*  - Rád bízom magam, bár azért nem vizes ruhába kéne mászkálni.*Kuncogok.* - Visszamegyünk és átöltözünk és utána mehetünk tovább.*Puszilom meg a buksid.* - Be is ülhetünk valahova akár.

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:10 | Üzenet # 617
Yaoista
*Érdeklődve hallgatlak és minden nagyon jól hangzik. Sok olyan helyet mondasz, ahova én is szívesen elmennék.* - Majd gondolkozom, de igazából a nagyját elsoroltad. *Kuncogok halkan.* - Az igaz, nem akarom, hogy annyira megbámuljanak... így is elég feltűnő egy ilyen helyes pasi itt. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Bólintok.* - Hmm, van egy hely, ahol kávékülönlegességek vannak. *Régen elég sokat jártam oda.* - Meg van egy bár, ahol régen néha kisegítettem.

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 11:46 | Üzenet # 618
Yaoista
- Oké, persze nem csak akkor fogunk utazni.*Hiszen tényleg elakarok menni veled vagy akár így egy - egy fotózást meghosszabbítunk.* - Egy ilyen szépség mellett ki kell néznem valahogyan.*Kuncogok.* - Elmehetünk mindkét helyre, van még időnk mindenre.*Mosolygok és megcsókollak ismét.* - Nagyon szeretlek kicsim.*Suttogom a füledbe a csók után. Úgy érzem lassan ismét megtalálom a lelki békémet és minden nagyon jó lesz.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 17:42 | Üzenet # 619
Yaoista
- Jól hangzik. *Mosolyodom el édesem.* - Ezt nekem kéne mondanom. *Kuncogok veled.* - Igen, van kényelmesen. *Csókod viszonozom és hangodra szinte megborzongtam.* - Én is téged... *Simulok hozzád még jobban.* - Nagyon boldog vagyok. *Mondom édesen és belecsókolok a nyakadba.* - Nagyon, de nagyon! *Ölelem át szorosan a nyakad. Annyira örültem, hogy láthatóan te is jobban vagy. Felültem és kicsavartam a hajam kicsit., aztán a pocid cirógattam.* - Olyan jóképű vagy... *Nagyon szerelmesen néztelek téged, közben odajött a kutyuskám is és belefeküdt az ölembe.* - Itt vagyok... *Vakargatom a fülét, mire csak úgy jár a farka.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 00:30 | Üzenet # 620
Yaoista
- Akkor egyezzünk meg, hogy kölcsönös a helyzet.*Kuncogok.* - Én is kicsim.*Sóhajtok fel picit.* - Annyira édes vagy, meg foglak zabálni.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Te meg nagyon szép.*Mosolygok.* - Ő se akar kimaradni a jóból.*Vigyorgok és felülve én is simogatni kezdem.* - Nagyon tetszik ez a környék, szép.*Nézzek ismét körbe.* - Holnap csinálhatnánk képeket mit szólsz? Nagyon jó forgatási helyszín lenne.*Kezdek elmélkedni és láthatod, hogy elveszítettél éppen nagyban dolgozok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:39 | Üzenet # 621
Yaoista
- Igen. *Nevetek fel.* - Nem állítalak meg. *Kicsit búján mondom és még a nyakadba is csókolok. Bókodra csak édesen elmosolyodom.* - Nem hát, nagyon tudja, hogy kell levenni a gazdit a lábáról, igaz? *Vakargatom a fejét, mire vakkant egyet.* - Nagyon szeretek itt lenni, megnyugtat. *Kicsit elhallgattam, de kérdésed teljesen kizökkentett.* - Jól hangzik. *Láttam szinte, ahogy a fejedben egy kapcsoló átáll munkaüzemmódba. Finoman a tarkódra simítottam, majd odahúzva hosszan megcsókoltalak. De tényleg nem engedtelek el jó sokáig.* - De privát képeket szeretnék... amik a mieink. *Mosolyodom el.* - Senkit se hoztam ide, csak téged.

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 01:07 | Üzenet # 622
Yaoista
- Sejtettem kis perverzem.*Kuncogok és a nyakamra ismét felsóhajtok.* - Szóval nem csak nekem megy.*Vigyorgok.* - Valóban.*Bólintok. A válaszod meg se hallom és a csak a csókodra térek vissza.* - Oké és bocsi itt vagyok.*Bár csináltam volna itt fotózást rendeset de rájöttem ezt meg kell hagyni magunknak.* - Ez sokat jelent. Mond csak te szeretnél eljönni oda ahol én nőttem fel?*Kérdezem hirtelen.* - Bár én se voltam azóta ott..*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 12:20 | Üzenet # 623
Yaoista
- Hát ő különleges. *Nevettem el magam.* - Semmi. *Mosolyodom el, annyira édes voltál. Kérdésedre meglepődtem és kicsit elgondolkoztam, hogy hogyan válaszoljak neked. Finoman az arcodra simítok és elmosolyodom.* - Nagyon szívesen elmennék. *Kezdek bele.* - De ha ez olyan dolog, ami csak fájdalmat okozna neked, akkor nem. Boldognak szeretnélek látni, boldoggá akarlak tenni... nem akarom, hogy szomorú légy. *Csókollak meg gyöngéden.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 12:52 | Üzenet # 624
Yaoista
- Ahogyan a gazdája.*Mosolygok. A válaszod nagyon kedves és igen csak jól esik. A csókod viszonozom hosszan, majd csak utána felelek.* - Nem lesz könnyű, de szeretném, ha megismernéd életem ezt a pontját is és én is szeretnék, haza menni. Nem lesz egyszerű, de te ott leszel és nem lesz baj.*Ebben biztos voltam. Nem mondom, hogy nem leszek szomorú és egyedül nem is menne, de te ott leszel velem és így minden más lesz.* - Megláthatod a suliban a sok érmemet.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 14:14 | Üzenet # 625
Yaoista
*Kicsit elpirultam bókodra, de nagyon aranyosan.* - Vigyázok rád, ne félj. *Cirógatom meg az arcod. Lehet fizikailag nem tudok, de a lelkedre annál inkább.* - Na ebben biztos voltam. *Kuncogtam.* - Nincs valami felvétel? Annyira megnézném. *Szerintem ha egy iskolába jártam volna veled, már akkor döglöttem volna érted.* - Olyan jól nézhettél ki. *Elmélkedem.* - Imádom, ahogyan koncentrálni tudsz.

Keresés: