Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 12:19 | Üzenet # 651 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy felhúztál.* - De még... *Ujjad félbeszakított és édesen felnyögtem.* - Kívánlak... *Lihegem és nyöszörgöm. Nagyon oda voltam már ennyitől is. Nyakamra csak hátravetettem a fejem, hogy kényelmesen hozzám férj. A farkad csak dob a elyzeten és én is hozzád dörgölőzök. Második ujjadra még nagyobbat nyögtem.* - Gyere belém... most... már jó lesz. *Suttogom az ajkaidra, nem bírtam magammal egy kicsit sem. Elengedtelek és megfordulva kitoltam a fenekem.* - Gyere... *Simítok hátra egyik kezemmel a popsimra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.31, 11:49 | Üzenet # 652 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Lesz lehetőséged még leszopni.*Vigyorgok.* - Tudom, ahogyan én is téged.*Mosolygok.* - De kis türelmetlen vagy.*Vigyorgok, nem minta ellenemre lenne.* - Micsoda csábító nézés és póz.*Odalépek, majd megcsókollak és lassan elkezdek beléd hatolni.* - Hmm még forróbb vagy.*Nyögöm és lassan beléd hatolok.* - Nem fáj?*Ölellek magamhoz és még nem mozdulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 02:47 | Üzenet # 653 |
 Yaoista
| *Kicsit elpirulok szavaidra és nagyon édes vagy. Csókod forrón viszonozom és alig vártam, hogy belém gyere. Hangosan felnyögtem és egy pillanatra megfeszültem.* - Kicsit feszít, de nem. *Nyögdécselek kicsit. Teljesen hozzád simulok és lágyan az arcodra simítok.* - Olyan jó... *Lihegek és nyöszörgök egyben. Én is eléggé szűk voltam, de tényleg nem fájt, ahogy bennem voltál.* - Mozogj... *Kérlek meg és kicsit ringatom a csípőm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 13:23 | Üzenet # 654 |
 Yaoista
| - Igen szerintem is.*Csókolok a nyakadba.* - Oké.*Ölellek még szorosabban és nagyon lassan kezdek még mozogni.* - Imádok benned lenni.*Suttogom a füledbe, majd a nyakad kezdem el harapdálni.* - Kicsit tedd szét jobban a lábaid és a popsid is jobban nyomd ki.*Suttogom igen erotikusan a füledbe, majd odafordítva az arcod megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.04, 12:30 | Üzenet # 655 |
 Yaoista
| *Fantasztikus volt, ahogy mozogni kezdtél, nagyon kellett küzdenem, hogy visszafogjam a hangom és ne hangosan nyögjek.* - Én pedig mikor bennem vagy... *Lihegem és nyöszörgőm neked. Kérésedre bólintok és kiélvezem a csókunk. Úgy teszek, ahogy kéred és kitoltam neked a fenekem, na meg nagyobb terpeszbe álltam. Szinte végig éreztem, ahogy a farkad dörzsöli a gyönyörpontom, még a belsőm is beleremegett.* - Főnökh... ahhh... nhhh... *Nagyon oda voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.05, 11:23 | Üzenet # 656 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Vigyorgok.* - Ne fogd vissza a hangod cicám.*Harapom meg a fülcimpád.* - Igen így nagyon jó.*Persze magadtól is fantasztikus vagy, de attól még szeretlek kicsit irányítani, na meg azért nekem tényleg több tapasztalatom van, de majd mindenre megtanítalak. A főnökre csak még keményebb leszek.* - Ugye tudod, hogy ezzel csak még jobban felizgatsz.*Fejed felett a kezeid a csempének nyomom, szabad kezemmel a csípőd fogom és igen keményen kezdek el benned mozogni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.09.05, 23:53 | Üzenet # 657 |
 Yaoista
| -De meghalják... *Próbálkozok még azért. Éreztem én is, hogy így sokkal intenzívebb a dolog. Fantasztikus volt és egyre nehezebben fogtam vissza a hangom, főleg, hogy keményebb lettél.* - Annyira jó... *Nyöszörgöm és hagyom magam neked. Végül nem bírtam tovább és hangosan nyögtem fel az élvezettől, főleg kemény mozgásod miatt.* - Ahhh... neeeh... ne ilyen... erősen... így hamar...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 20:30 | Üzenet # 658 |
 Yaoista
| - Ugyan elnyomja a víz és lent vannak.*Vigyorgok, tudtam nem fogod sokáig bírni.* - Igen nagyon jó.*Imádtam veled a szexet.* - Ezaz kicsi..*Imádtam a hangod hallani és csak még keményebb leszek.* -Az nem baj, annyiszor mész el, amennyiszer akarsz.. már ha..*Farkadra markolok.*- Ha engedlek.*Suttogom a füledbe ördögien és még hevesebb leszek folyton a gyönyörpontod eltalálva, de a farkad szorítom, és a nyakad is igen kipingálom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:24 | Üzenet # 659 |
 Yaoista
| *Hát mivel keményebb lettél, én hangosabb. Alig bírtam már nyögéssel is, úgy bennem szakadt a levegő egy-egy lökésednél. Markolásod elég kellemetlen és ezt jeleztem is egy kissé fájdalmasabb hanggal. Már nagyon kemény voltam, kész lettem volna elélvezni.* - Főnökh... főh... ahhh... nök... *Alig kaptam levegőt, már szinte remegtek a lábaim, a farkad pedig erősen szorítottam.* - Engedj... *Kérlek meg, mert el akartam menni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 13:09 | Üzenet # 660 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom nagyon élvezem a helyzetet.* - Előbb te játszottál most meg én teszem.*Nem mintha amúgy nem csinálnám meg.* - Mondjad kicsikém.*Nyalintok a füledbe.* - Biztos, hogy nem talán ha szépen kérnéd, de így esélyed sincs.*Leszek még hevesebb és továbbra is nyakad kóstolgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 00:55 | Üzenet # 661 |
 Yaoista
| - Az... más... *Nyögöm édesen, bár nem könnyű ezt sem kipréselni magamból. Erősebb mozgásodra végem volt és képtelen voltam megszólalni. Nagyon kellett kapaszkodnom a falba és egyre inkább nem érdekelt, hogy hol vagyunk. Egy mélyebb lökésedtl hátravetettem a fejem és önfeledten engedtem ki a hangom, teljesen kész voltam. Az agyam elköltözött messzi vidékre. Végül nagy nehezen megszólaltam, de alig érthetően.* - Khér... lek... ahhhh... főnökh... *De többet nem tudtam mondani. Szinte egész testemben remegtem, mint mindig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.12, 12:40 | Üzenet # 662 |
 Yaoista
| - Igen más, mert te kis pályás vagy hozzám képest.*Vigyorgok.* - Hmm nem úgy volt hogy tudod halkan csinálni? Bár nem bánnom, hogy velem nem megy.*Szinte már pofátlanul vigyorgok és élvezem a helyzetet.* - Milyen szépen kéred, de szerintem megy ez még szebben is.*Nyalok végig a nyakadon.* - Még bírd ki szerelmem.*Nyalok füledbe.* - Fordulj ide meg akarlak csókolni.*Ugye szabad kezem nincsen. A mozgásom ha lehet még hevesebb lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.14, 23:12 | Üzenet # 663 |
 Yaoista
| - Egyszer.... egyszer... ahhh.... *Hát a megjárod már nem jött ki, mert pont úgy löktél, hogy végem volt.* - Nem tehetek... róla... *Túl jó voltál, képtelen voltam visszafogni a hangomat.* - Nem... bírom... *Főleg, hogy még nyakam is kényesztetted, egyszerűen alig voltam magamnál. Hevesebb mozgásodra végleg elfogytak a szavaim, de fejem hátra fordítva szerelmesen megcsókoltalak és lassan én is mozogni kezdtem, na meg erősen rászorítottam farkadra. Így állva még nem sokszor csináltam, úgyhogy nem is voltam olyan ügyes, de nagyon igyekeztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 13:10 | Üzenet # 664 |
 Yaoista
| - Egyszer mi? Nem értelek.*Vigyorgok, annyira imádom szívni a véred.* - Tudom, hogy én tehetek.*De hát megmondtam, hogy nagyon élvezem.* - Még kicsit.*Suttogom érzékien, az ajkaidat meg szinte tépem.* - Ahh nagyon jó vagy kicsim.*Nyögöm az ajkaid közé, egyszerűen fantasztikus vagy.* - Szeretlek kicsim.*Csókollak meg ismét, majd végül elengedem a farkad.* - Menj el..*Kezdem el simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 23:24 | Üzenet # 665 |
 Yaoista
| - Visszakapod... *Nyögöm ki nagy nehezen, de nem volt valami hihető. Mondjuk nem bántam, hogy ezt műveled és váltod ki belőlem.* - Oké... *De már szinte szét folytam, annyira ki voltam.* - Én is... én... is... *Nyögöm ajkaid közé és megcsókoltalak. Amint elengedtél és simogatni kezdtél, egy igen hangos nyögéssel a zuhanyzó falára élveztem. Lihegve kapaszkodtam a zuhanytartóba, majd ködös szemekkel hátrapillantottam.* - Folytasd... *Fordulok ismét feléd és finoman megharapdálom ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:53 | Üzenet # 666 |
 Yaoista
| - Alig várom, de ne feledd, te mindig duplán kapod vissza.*Vigyorgok.* - Hmm szép lövés.*Kuncogok a folytatással most kicsit azért meglepsz.* - Ahogyan óhajtja az éhes kanos kiscicám.*Kuncogok és megcsókollak. Pár lökés után én is elmegyek, persze rögtön kemény leszek és még egy menetet lenyomunk újból ugye, de most nem szadizlak. Utána lefürdünk, majd kint öltözködünk.* - Maradjunk inkább?*Kérdezlek, mert rendesen megdolgoztalak azért.* - Nem bírok neked ellenállni szóval vess magadra.*Vigyorgok, én tökre fitt vagyok, sőt feltöltődtem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 01:45 | Üzenet # 667 |
 Yaoista
| - Nem baj... *Maximum kikötözlek és nem engedlek el.* - Köszi... *Vigyorgok lihegve.* - Sosem elég belőled... *Suttogom ajkaidra és szenvedélyesen csókollak. A szexet nagyon kiélveztem, persze utána segítened kellett fürdeni. Az ágyban fetrengtem, míg te öltöztél.* - Hááát... lehet. *Kuncogtam el magam.* - Úgy nézek ki, mint aki bánja? *Nevettem el magam.* - Nagyon jó volt... *Mosolygok rád, majd felültem és odabotorkálva átöleltelek.* - Holnap bepótoljuk, megígérem, jó?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 12:11 | Üzenet # 668 |
 Yaoista
| - Ahogyan belőled sem.*Mosolygok.* - Nem éppen, sőt zokon is venném.*Kuncogok.* - Szerintem is.*Amint átölelsz magamhoz ölellek és megcsókollak.* - Kicsim veled vagyok nekem csak ennyi számít, emiatt ne fájjon a fejed.*Puszilom is meg a buksid.* - Kicsim én lemegyek egy cigire, tudod egy ilyen fantasztikus szeretkezés után kell lezárásnak.*Vigyorgok, majd adok egy csókot és lemenve kimegyek a kertbe és rágyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 21:24 | Üzenet # 669 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el, főleg a puszidra.* - Rendben. *Nevetek fel, annyira imádtalak. Csókod még el is nyújtom egy kicsit. Annyira imádtalak, áradt belőlem, hogy mennyire szeretlek. A bátyám látja, hogy lemész, így aztán elnézést kérve ő is kimegy hozzád.* - Legalább most fognátok vissza magatokat. *Közli veled.* - Illetve inkább te magad. Még jó, hogy én mentem az emeletre. *Jegyzi meg.* - Tudod... szerintem csak szórakozol az öcsémmel.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.19, 14:28 | Üzenet # 670 |
 Yaoista
| *Amikor a bátyád megjelenik és dumálni kezd, csak unottan ásítok egyet.* - Nem szép dolog irigykedni az öcséd szexuális életére.*Vigyorgok, nem fogom hagyni magam neki.* - Szerintem csak te akadsz ki ennyire.*Jegyzem meg.* - Szerinted, de ezen a véleményen csak egyedül vagy és én meg pont leszarom. Szeretem Rokurot és ezt ő is tudja és érzi és ezenkívül semmi más nem számít. Nem kedvelsz akkor ez van, nem fogok összetörni tőle. Az tény az öcséd ennek a helyzetnek nem örül, de könyörögni nem fogok neked.
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.09.20, 20:36 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:22 | Üzenet # 671 |
 Yaoista
| - El kell vennem a kedved, de semmi probléma nincs a szexuális életünkkel. *Ezzel nem tudtad zavarba hozni.* - Mégis szemét voltál vele. *Azért ezt be kellett ismerni. Tudta jól, hogy nekem is meg voltak a húzásaim, de a tieid rosszabbnak tartotta.* - Úgy hallottam, hogy meg is ütötted. *Ezt viszont már elég sötét tekintettel mondta.* - Senki nem kérte, hogy könyörögj. Nem érdekel.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:39 | Üzenet # 672 |
 Yaoista
| - Bocs de nem vetted el a kedvem.*Vonok vállat.* - Voltam ott van hangsúly.*Már megint csak én vagyok a hibás, bár ő miért is tartana téged, hiszen az öccse vagy. A folytatásra viszont megremegek. Nem hittem, hogy ezt is elmondtad főleg, hogy milyen állapotba voltam.* - Ahogyan te se engem és mondtam, hogy semmit nem tudsz rólam. Igen megütöttem és erre nincs mentség, de magamnál se voltam. Azt se értem minek mondta ezt el neked.*Morgok, mert ezek után ki tudja, hogy mennyi mindent mondtál még el, amiket nem kellett volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:59 | Üzenet # 673 |
 Yaoista
| - Nem is akartam. *Rázza meg a fejét* - Remélem így is marad. *Teszi hozzá.* - Ahha... máskor nem leszel magadnál, összevered? *Kérdezi komolyan, nagyon aggódott értem.* - Telefonon beszéltünk és kiszedtem belőle. *Alapból nem akartam elmondani, ugyan miért mondtam volna el, de hallotta a hangomon, hogy nagyon rosszul vagyok.* - Egyébként meg a bátyja vagyok, természetes, hogy elmondja nekem a dolgokat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 22:22 | Üzenet # 674 |
 Yaoista
| - Így fog.*Mondom komolyan.* - Fogd már be.*Emelem fel a hangomat.* - Megmondtam, hogy rohadtul nem tudsz semmit az életemről.*Kezd nagyon felhúzni.* - De ez rohadtul nem tartozik rád. Te csak ahhoz értesz, hogy beszólj nekem és szidjál, még csak meg se próbálsz megismerni. Elismerem kurva sokat hibáztam, de ne feledd már el az öcsédnek is van elég sara.*Morgom, elegem van abból, hogy megint csak én vagyok szar.* - Nem kellett volna megütnöm, de nem voltam beszámítható. Az életemet éppen cafatokra szedték, a családom akit annyit védtem és titok volt, a sajtó tele volt vele.*Akadok ki, de már nagyon remegek.* - Nem tudod, hogy ki vagyok és mit éltem át. Neked van családod, nem tudod milyen érzés az, ha senkid nincsen és napról napra élsz meg.*Vágom hozzá, majd kapcsolok.* - A büdös picsába már.*Vágok a falba és ismét rágyújtok. Nem akartam ezt, de már nagyon felhúzott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:31 | Üzenet # 675 |
 Yaoista
| - Nem is akarok tudni. *Illetve azt tudta, ami le volt írva, de tisztában volt vele, hogy annak nagy része hazugság.* - Nem arról van szó, hogy nem akarlak megismerni. A kettőnek semmi köze egymáshoz. *Jegyzi meg.* - Tudom jól, de szerintem nincs annyi, mint neked. *Engem védett, pedig tényleg hozzá raktam a részem a dolgokhoz rendesen.* - Elhiszem, hogy minden szar volt. *Ezt minden gúny nélkül elhitte és nem is kérdezett semmit.* - De ha neked szer... legyen neki is? *Néz rád komolyan.*
|
|
| |