2025.07.22, Kedd, 11:33
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Hétfő, 2015.09.21, 01:24 | Üzenet # 676
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem mintha én akarnám.* - Pedig szerintem nagyon is van, mert az első pillanattól ellenségesen viselkedsz.*Nem is értettem, hogy te miről beszélsz.* - Szerinted.*Kicsit jobban tudom a dolgokat, mint te, hiszen én benne vagyok és voltam. El hiszemre csak biccentek a folytatásra meg csak gúnyosan elmosolyodom.* - Szar volt neki. Kicsit múlt időről beszélünk. Különben meg nem, de tudod abban az időben, ami nem is volt olyan rég igazából éppen élni se akartam és igen el akartam magam mellől üldözni, de nem csak őt.*Hiszen Leet is.* - De feleslegesen beszélek neked, mert úgyse fogod fel és én vagyok a fő szemétláda.*Időmet is kár rá pazarolnom, már így is sokat mondtam.* - Bár nem hittem volna, hogy Rokunak egy ilyen seggfej bátyja van.*Közlöm még vele, elnyomva cigit elindulok befele.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.23, 01:16 | Üzenet # 677
Yaoista
- Sajnos a híred megelőzött. *Jegyzi meg komolyabban.* - Nagyon megbántottad akkor őt... *Igazából látszódott rajta, hogy csak rettentő mód aggódik értem.* - Felfogom, de az öcsém és a legjobbat akarom neki. *Mindenképpen védeni akart engem mindentől. Tudta, hogy milyen voltam kicsinek.* - Gondolhatsz seggfejnek, bunkónak, aminek akarsz. *Rántja meg a vállát, nem félt tőled.* - De nem téged fog keservesen zokogva felhívni. *Volt rá példa és nagyon benne maradt.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.09.24, 12:55 | Üzenet # 678
Yaoista
*Erre nem tudok mit mondani és a folytatásra se. Tényleg veled ellentétben én tehetek mindenről, te pedig mintha semmit se tettél volna.* - Ezzel nincs baj, de csak a rosszat és a múltat látod.*Még csak változtatni se akart.  Az utolsó mondatra megállok még.* - Tudod nem te veszítetted el a családod és kürtölték világgá és nem neked röhögtek a pofádba.*Mondom kissé remegő hangon, de nem nézzek rá.* - Ebbe egy kicsit gondolj bele, hogy ilyenkor, hogy ki viselkedik.*Mondom, majd felmegyek, ahol megtalállak, de láthatod, hogy nekem semmi jó kedvem nincsen már.* - Minek kellett elmondanod a pofont?*Kérdezlek.* - Már bocs, de a bátyád egy kibaszott seggfej.*Nem bírtam magamba tartani.* - Aláírom az elején seggfej voltam, de hogy ő azon lovagol, hogy viselkedtem, amikor padlón voltam, az undorító. Igen a pofonra nincs bocsánat, de sose tennék ilyet, mintha te ezt elfelejtenéd.*Közlöm veled. Még mindig nem vagyok azért a topon és ez betett. Próbáltam leszarni, de most ebben percben bántam, hogy idejöttem, de ezt nem mondom.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.09.25, 11:50 | Üzenet # 679
Yaoista
*A végére már nem szól vissza, mert valahol tudta, hogy igazad van, de attól még nem akart neked hinni. Én kiterülve pihenek, mikor visszajössz. Szélesen elmosolyodom, de aztán le is olvad az arcomról.* - Hívott és ki szedte belőle, mi a baj. *Mondom őszintén.* - Sajnálom... *Annyira azt szerettem volna, ha jól érzed magad itt.* - Én nem mondtam soha, olyat, hogy ez megtörténne újra. *Jegyzem meg neked.* - Azt igazából meg is érdemeltem, kiprovokáltam... *Mondom halkan, mert igazából nekem bűntudatom volt. Láttam rajtad, hogy nem örülsz, hogy itt vagy.* - Ha nem szeretnél maradni, megértem... *Teszem hozzá.* - Beszélek a bátyámmal. *Kezdek el öltözni, mert csak egy alsónaci volt rajtam, de hát állni alig bírtam még, de nem akartam, hogy bántson téged.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 12:37 | Üzenet # 680
Yaoista
*Nem mondok neked elsőre semmit, de amikor el akarsz menni utánad lépek és finoman visszahúzlak. Leülök az ágyra téged pedig az ölembe húzlak és megcsókollak.* - Sajnálom, nem veled akartam bunkó lenni.*Ölellek magamhoz.* - Tudom, hogy nem mondtad és nem is hiszed és tényleg nem fog előfordulni, mindig is bánni fogom.*Attól még, hogy kiprovokáltad se kellett volna megtennem.* - Maradni szeretnék, a bátyáddal nem kell beszélgetnem, a többiekkel meg jól el vagyok.*Mosolyodom el picit. Tudtam jól, hogy neked ez mennyire fontos, én meg majd lenyugszom és a többiek tényleg nagyon kedvesek és jó fejek.* - Ne haragudj jó kicsim?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 16:09 | Üzenet # 681
Yaoista
*Meglepődtem, ahogy visszahúzol. Hagyom magam és kényelmesen elhelyezkedem az öledbe.* - Tudom. *Puszillak meg.* - Mookyul... én nem haragszom rád egy kicsit sem. Nincs mit bánnod. *Simítok az arcodra és apró puszikat adok.* - Azért még beszélek a tesómmal... *Sóhajtok egy nagyot és látszott, hogy rá vagyok dühös.* - Örülök... *Mondom a maradásra és édesen elmosolyodom.*- Rád egy icipicit sem haragszom. *Csókollak bele a tenyeredbe, majd adtam a homlokodra egy puszit.* - A bátyámra vagyok mérges... *Motyogom halkan.* - Szeretlek... *Suttogom az ajkaidra, majd lágyan megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 18:47 | Üzenet # 682
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Ahogy gondolod.*Mondjuk jogos úgyis sor kerülne rá.* - Akkor jó én sem rád.*Jegyzem meg, de már folyton mosolygok olyan kis édeske vagy.* - Azt sejtettem és a testvéri féltést megértem, én is védtem a húgomat, de ez amit ő csinál igen undorító húzás.*Jegyzem meg, majd inkább nem mondok többet, még se akarom neked szidni.* - Én is téged nagyon.*Viszonozom a csókodat.* - A popsid nagyon fáj? Maradjunk fent? Gyermeket megkeresem még.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:06 | Üzenet # 683
Yaoista
- Akkor pláne jó. *Mosolyodom el még jobban. Olyan hamar fel tudtál vidítani.* - Igen... nem tudja, hogy hol a határ. *Ebben egyet kellett veled értenem, pedig tényleg reméltem, hogy jól kijöttök majd egymással.* - Érzem, hogy mennyire... *Ezt még sose mondtam neked, de már egyre jobban átérzem, hogy mennyire szeretsz és milyen fontos vagyo neked.* - Nem vészes és ahogy gondolod. Mondjuk a maratont nem sétálnám most le. *Nevetek fel.* - A gyermeket, mi? *Kuncogok édesen.* - Szegénykémnek milyen sanyarú a sorsa. *Jegyzem meg viccelődve.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:49 | Üzenet # 684
Yaoista
- Valóban.*De tényleg nem akartok többet mondani vagyis most nem.* - Ennek örülök.*Néha nem voltam benne biztos, hogy tényleg érzed és nem a te hibádból, hanem magam miatt. Olykor úgy érzem még mindig nem tudom a legjobban kifejezni magam.* - Azért vicces mert ilyenkor is sétát mondasz.*Nevetek fel.* - Kis lustám.*Csókolok a nyakadba.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Szerintem is. Nagyon jó ötlet volt köszönöm.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:40 | Üzenet # 685
Yaoista
- Érzem, hogy fontos vagyok neked... hogy nagyon szeretsz, még ha nem is mindig úgy mutatod ki... de tudod, mikor hozzám érsz... *Fogom meg a kezed és arról teszem az arcomra, amerről megütöttél. Belebújtatom az pofim és édesen mosolygok.* - Úgy érintesz, mintha egy drága kincs lennék... *Kicsit könnyes lesz a szemem.* - Ezt több, mint mikor tudod, hogy szeret a másik... *Nagyon boldog voltam. Átöleltem a nyakad és hozzád bújok teljesen.* - Sosem hittem, hogy egyszer ilyen boldog leszek... *Suttogom a füledbe és adok egy puszit is.* - Hát lefutni biztos nem tudnám. *Nevettem el magam.* - Csak kicsit. *Kuncogok.* - Nincs mit köszönnöd... *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 22:18 | Üzenet # 686
Yaoista
- Akkor jó, de azért remélem ki is mutatom.*Bár a fő, hogy érzed. Az arcodat értettem és finoman megcirógatom.* - Mert az is vagy. Az egyik legdrágább kincsem.*Mondom lágy hangon és finoman a szemed megdörgölöm.* - Értem. Látod én is tanulok tőled.*Puszillak meg.* - Még is meg valósult.*Suttogom és szorosan ölellek.* - Vagy annál jobban.*Mondom pimaszul.*- Már megtettem.*Suttogom az ajkaid közé.* -Nézzünk egy filmet?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:23 | Üzenet # 687
Yaoista
- Persze. *Mosolyodom el. Te is az voltál nekem. Ahogy a szemeim dörgölöd, elkuncogom magam.* - Néha nem árt, ha én is mondok okosat. *Kuncogtam el magam.* - Igen. *Imádtam, mikor így ölelsz magadhoz.* - Elképzelhető. *Kuncogok halkan.* - Igaz. *Suttogom én is ajkaidra.* - Hm, jól hangzik. *Mosolyodom el és adok még egy puszit.* - Válassz valamit, addig én csinálok popcornt és elkapom a tesóm grabancát. *Állok föl az öledből, majd szerelmesen megcsókollak még azért, mielőtt kimennék.* - Imádlak. *Megyek ki és lemegyek a konyhába. Anyuval is beszéltem pár szót, na meg hoztam fel sütit is akkor már. Mielőtt feljöttem, megkerestem a tesóm.* - Figyelj bátyus... *Megyek oda hozzá.* - Tudom, hogy vigyázni szeretnél rám, de ne bántsd Mookyult. *Nyomatékosítom.* - Ma is ő vigyázott rám és kiállt értem azok ellen a barmok ellen. *Mondom komolyan neki, majd otthagyom. Közben Emerald is hozzám csapódott.* - Szia, jól érezted magad? *Jött utána a többi cica is. Hamistúl nyitok be, majd az összes cica beözönlött.* - Nos, a gyereked a bandavezér. *Kuncogok és lerakom az éjjeliszekrényre a pattit meg a sütit.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:44 | Üzenet # 688
Yaoista
- Ez így van, nem csak szép, de okos is vagy.*Puszillak meg.*- Megbeszélve és csak ügyesen.*Tényleg nem akarom balhét. A csókod viszonozom, tényleg nagyon édes vagy.* - Én is kicsim.*Küldök egy puszit és kiválasztok egy vígjátékot. Melegítőt veszek fel így meg egy atlétát és úgy várlak vissza, de erre nem számítok és igen hangosan nevetek fel.* - Azt vettem észre, elvégre az én gyerekem.*Kuncogom, majd felveszem.* - Szia kicsikém, hiányoztál.*Puszilom meg ő meg nyávogott egyet.* - Látom lettek új barátaid.*Persze ők maguktól jöttek fel.*- Köszönöm, hogy vigyáztatok rá.*Simogatom meg őket, szépen elhelyezkedtek közöttünk rajtunk.*- Na mi volt?*Kérdezem tesódra és lopok egy sütit.* - Ez nagyon finom.*Pedig nem vagyok édesszájú de ez isteni.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.09.29, 00:13

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.29, 00:01 | Üzenet # 689
Yaoista
- De pedig nem csak jó képű, de édes is. *Kuncogtam, mert tudtam, hogy ezért picit morogni fogsz. A puszit persze még elkapom az ajtóba. A cicák után becsukom az ajtót.* - Bizony ám. *Kuncogok én is, majd bemásztam az ágyba, rögtön utánam a többi cicus. Hát én majdnem elcsöppentem, ahogy néztelek titeket.* - Én nem? *Kérdezem kacéran és hozzád bújtam. Annyira imádnivaló voltál.* - Vigyáznak bizony. *Simizem meg én is a többieket. Ahol helyet találnak, elfekszenek, én pedig finoman simogatni kezdtem azt, amelyik a pocimon fekszik.* - Ő gyakran fekszik így... Narancs a neve. *Egy szép vörös cica volt. Emerald persze rajtad feküdt, na meg az én fejem is a válladon pihent.* - Ez valahogy... olyan meghitt. *Mosolyodom el édesen.* - Örülök, hogy ízlik. *Mondom a sütire, gondoltam, majd viszünk haza.* - Hát... elmondtam neki, hogy ne bántson téged és ma is te védtél meg. *Mondom lágyan és egy puszit is adok.* - Aztán faképnél hagytam. *Fejezem be.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 12:32 | Üzenet # 690
Yaoista
- Na inkább hozd a rágcsát.*Morgok édesen. Én nem vagyok édes, az csak te vagy.* - De te is nagyon kiscicám.*Kuncogok és adok egy csókot.* - Valakire nagyon hasonlít a kis édeske.*Célzok rád.* - Igen valóban az.*Bólintok és a szabad kezemmel átkarollak.* - Pedig tudod nem vagyok édesszájú, de anyukád egy igazi kis konyhatündér.*Enyémre emlékeztetett.* - Szóval még válaszra se méltattad.*Kuncogok, persze alap, hogy itt nincs vége, sőt biztos én leszek, majd valamiért én is a hibás.* - Egy vígjátékot választottam.*Mondom neked és elindítom. Még rám fért azért a pihenés, főleg most, hogy ismét érzelmileg kitörtem úgymond, de persze nem mondom, de látszik rajtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.29, 21:44 | Üzenet # 691
Yaoista
- Na azért. *Kuncogok még a csókunk előtt.* - Tiszta cicaidomár leszel. *Vigyorgok.* - Nem is tudom kire gondolsz. *Nevetek fel édesen.* - Igen, tudom. Megkértem, hogy nagyon édes dolgot ne i csináljon. Nagyon örülök, hogy ízlik minden. *Kicsit izgultam ezen is, féltem, hogy nem fognak ízleni az ételek, amiket anyu csinál.* - Nem, mert nem érdemli meg. *Pukkancskodok kicsit, de tényleg így gondoltam.* - Ha ilyen van szólj és elkapom a grabancát. *Jött elő belőlem a hőscincér* - Jól hangzik. *Bújok kicsit jobban, persze a cicákokra nagyon vigyáztam. Láttam rajtad, hogy sok pihenés kell még neked és ez nem tett túl jót.* - Szerelmem... *Szólalok meg még a film elején.* - Piheni jöttünk, úgyhogy használd ki, mert aztán annyi munkát adok neked, hogy csak na. *Mosolyodom el és szabad kezemmel az arcodra simítva adtam egy gyöngéd csókot. Ez mégis jobban hangzott, mint az, hogy látom még rosszul vagy és igenis tessék pihenni.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 23:56 | Üzenet # 692
Yaoista
- Szerintem is.*Nevetek fel.* - Én se.*Vigyorgok.* - Kedves vagy.*Puszillak meg.* - Biztos voltam benne, hogy nem fogok éhen halni, sőt szerintem el is kérem a recepteket és majd megcsinálom, bár ilyen finom nem lesz, de szeretek rád főzni.*Cirógatlak finoman.* - Ez édes volt.*Kuncogok, de nagyon jól esik.* - Te védesz meg engem?*Kérdezlek lágyan mosolyogva.* - Inkább kerülöm, nem akarok feszültséget, meg hogy miattam legyen vita, az kell, hogy anyukádék is beszálljanak és tényleg én leszek a fő szemét.*A bátyád szerint persze.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Mond kedvesem.*Pillantok rád, majd ismét csak elmosolyodom és a csókod viszonozom.* - Ebben biztos vagyok és igazad van.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Nagyon jól esik a törődésed. Kicsit filmet nézzem és jókat nevetek, majd megszólalok.* - Mivel általában nálam vagyunk, mi lenne ha hozzám költöznél hivatalosan? Teljesen felesleges fizetned a lakbért és a számlákat, pénzkidobás.*Jegyzem meg.* - De a legfontosabb szeretném, ha velem laknál rendesen és Lee is hamarosan elmegy.*Már lakásokat nézz, de nem jelenti azt, hogy nem lesz ott sokat.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.30, 00:55 | Üzenet # 693
Yaoista
*Édesen elmosolyodom a főzés dolgon.* - Megtaníthatsz közben engem is. *Szerettem volna.* - Anyuék nem olyanok, meg ők tudják, hogy mennyire szeretlek. Bár elvileg ezt a bátyám is. *Teszem hozzá.* - Bizony én védelek meg téged. *Puszillak meg. Nem kellett semmit megköszönnöd, de tudtam, hogy hiába mondanád. Én is a filmet nézem és jókat nevetek, na meg cicázok. Teljesen meglepődök szavaidra és lassan felülök. Nagyokat pislogok és először nem is tudtam, hogy miként reagáljak rád.* - Tényleg? Komolyan? *Kérdezek vissza, de már lángvörös az arcom. Hirtelen csak odabújok és szorosan ölellek. El se hittem, hogy ezt mondtad nekem. Boldogan mosolyogtam és bújtam hozzád.* - De csak ha beszállhatok a költségekbe. *Kuncogok halkan és közben folyamatosan bújok hozzád.* - Annyira jó lenne... nagyon! *Csókolok a nyakadba, majd adtam egy puszit és megcsókoltalak.* - Nagyon szeretlek... *Nem hittem, hogy valaha tényleg együtt lakhatok veled.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.02, 11:47 | Üzenet # 694
Yaoista
- Megbeszéltük.*Mosolygok.* - Ezt tudom jól és pont arra gondoltam, hogy a bátyádnak mennének neki úgymond és tényleg nem akarom.*Bár tényleg nem volt szimpatikus a bátyád, nem akarok feszültséget kelteni.* - Jól hangzik.*Kuncogok, olyan kis aranyos vagy* - Komolyan.*Bólintok és ez a reakció annyira jellemző rád. Magamhoz ölellek szorosan én is.* - Oké megbeszéljük.*Annyit úgyse fogok engedni, még ha ugye jól is keresel, hiszen én adom a fizetésed, de azért én jóval többet keresek és nem is kéne fizetned, de tudtam, hogy ez neked fontos.* - Nem csak jó lenne, hanem lesz is, hiszen ez nem feltételezés.*Suttogom a füledbe. A csókod viszonozom, mint mindig.* - Én is téged kicsi Rokurom.*Mondom lágy hangon. Szépen lassan ismét visszanyerem a régi önmagam.* - Visszamegyünk és neki is kezdhetünk.*Még munka előtt kéne.* - Ezek után persze amit szeretnél kapsz a lakásba.*Cirógatom az arcod.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.02, 22:47 | Üzenet # 695
Yaoista
*Örültem, hogy belementél a pénz dologba. Tudom, hogy téged nem érdekel, de én szerettem volna nagyon.* - Igaz... ez benne a legjobb. *Mosolygok tovább vidáman. Szinte megborzongtam arra, hogy te is szeretsz. Olyan régen hívtál így.* - Csak a tiéd... *Suttogom az ajkaidra.* - Megbeszélve. *Szinte ragyogtam a boldogságtól, nem mintha eddig nem így lett volna, de most még jobban.* - Már mindenem meg van, amire szükségem van... *Utalok rád, hiszen amíg te ott voltál, semmi más nem számított. Teljesen belebújtatom az arcom a kezedbe és finoman a tenyeredbe csókoltam.* - Köszönöm... *Mondom halkan.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 00:59 | Üzenet # 696
Yaoista
- Nagyon édes vagy kicsim.*Puszillak meg.* -Én meg tiéd.*Suttogom szintén az ajkaid közé. A kételyeim amik feléd voltak, tényleg eltűntek.*- Oké, de ha mégis van valami, akkor csak mondjad.*Amennyire tudlak el akarlak kényeztetni, bár tudom, hogy nem várod el.* - Nem kell semmit se megköszönöd.*Csókollak meg ismét.* - A lakást meg segítek elintézni, ha szeretnéd. Helyet meg csinálok neked, de lehet, hogy kéne egy szekrény és akkor mindened befér.*Gondolkodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 21:15 | Üzenet # 697
Yaoista
- Bizony... az én nagymacskám. *Ha már én cica vagyok. Tudtam jól, hogy ez azt jelenti, hogy már biztos vagy bennem.* - Rendben. *Tudom, hogy el akarsz kényeztetni, de már így is azt teszed.* - Már megtettem... *Mondom most én még a csókunk előtt, majd igen csak belemerülök ajkaidba.* - Rendben, megbeszéljük. *Cirógatom az arcod.* - A bútoraimmal mi legyen? *Nem volt az enym az összes, de azért volt 1-2 és nem szívesen dobtam volna ki őket, de nálad nagyon furán mutattak volna.* - Olyan boldog vagyok... *Egyszerűen a mennyekben éreztem magam.* - Olyan helyes vagy... *Én tényleg ragyogtam, egyszerű lélek voltam nagyon.* - Tudod, nekem te is a családom vagy... *Csókollak meg finoman, mire Emerald odajött és az arcodnak dörgölőzött, amire belenevettem a csókunkba.* - Valaki féltékeny... *Kuncogtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:26 | Üzenet # 698
Yaoista
- Miket mondasz.*Kuncogok.* - Nem értelek.*Tényleg nem értettem, hogy mire gondolsz.* - Hozod magaddal mégis mi lenne? Kicsikém ez már a mi közös lakásunk lesz. Esetleg szeretnéd, hogy vegyünk egy újat? Mert én abban is benne vagyok.*Ugye pénz nem számított.* - Ahogyan én is szépségem.*Puszillak meg.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, de olyan vagyok mint egy kisfiú.* - Ahogyan te is nekem.*De a hangomon érződik, hogy ez milyen sokat jelent számomra. A csókodat viszonozom, ami nevetésbe megy át.* - Hasonlítotok.*Kuncogok.* - Imádlak téged is tudod kicsikém.*Puszilom meg, mire ő elégedetten nyávog egyet.* - Esélyem sincsen ellenetek.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:52 | Üzenet # 699
Yaoista
- Hát már megköszöntem. *Mosolyodom el.* - Nem tudom... *Motyogom édesen, kicsit zavarban voltam, de ez látszódott is rajtam rendesen.* - Én szeretem azt a lakást, igazából nekem mindegy. Az a fontos, hogy veled legyek. *Tudhattad jól, hogy én az ilyesmihez annyira nem értettem.* - Tudom... *Mondom a családra és még jobban bújok.* - Kicsit. *Kuncogok még.* - Nem is baj... tudjuk mi a jó és nem engedünk belőle... vagyis belőled. *Puszillak meg és közben megcirógatom Emeraldot.* - Igaz kicsim? *Én is imádtam, bár tény volt, hogy a nagy szerelem köztetek van.* - A két kiscica levadászta magának a párducot. *Kuncogtam és adtam egy rövid csókot.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.05, 12:48 | Üzenet # 700
Yaoista
- Jogos.*Mosolygok.* - Jól van kicsim, még nem kell most kitalálni meg később is nézhetünk egy másik lakást. Tényleg az a legfontosabb, hogy együtt vagyunk.*Mosolygok.*  - Olyan édes vagy.*Puszillak meg. Olyan kis egyszerű lélek voltál és ezt is nagyon szeretem benned.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - Kis majmom.*Nyújtom el a csókod.* - Szeretlek.*Suttogom a füledbe. Emerald pedig a hajaddal kezd játszani.* - Mi van te rosszaság.*Simogatom meg.* 

Keresés: