2025.07.22, Kedd, 04:46
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 12:30 | Üzenet # 726
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem.*Mosolyodom el.* - Akkor szépen megnéztük külön a filmet.*Kuncogok.* - Majd este, de te aludjál.*Csókollak meg, majd felülve nyújtózom egyet.* - Már így is sötétedik.*Nézzek ki az ablakon, a kicsikém meg panaszkodni kezd.* - Na mi a helyzet törpe? Csak nem éhes vagy?*Veszem fel.* - Te is aludtál? Kis kómás.*Kuncogok.* - Apuci is éhes.*Pillantok rád, de most tényleg kajára gondoltam, egyre inkább van étvágyam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:18 | Üzenet # 727
Yaoista
- Pontosan. *Kuncogok én is. Csókod persze viszonozom.* - Majd veled. *Mosolyodom el és igen szexi, ahogy nyújtózkodsz.* - Igen, de nem baj. *Cirógatom meg az arcod, de Emerald pont rákezd.* - Valószínű, szerintem lassan a többiek is. *Nézek végig a cicahordán.* - Bizony. *Mosolyodom el, olyan édesek voltatok.* - Meg a másik cica is kezd már éhes lenni. *Puszilom meg az arcodat.* - Hozzak fel, vagy lemenjünk? Emerald ehet ám házi kosztot, anyukám szokott nekik főzni. *Cirógatom meg a kicsit. Közben a többiek már az ajtót nézik, mert tudják, hogy kaja.* - Látod? *Kuncogtam és felállva kinyitottam nekik az ajtót, mire már szaladtak is.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:27 | Üzenet # 728
Yaoista
- Rendben.*Bólintok.* - Az biztos.*Kuncogok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Én is adok egy puszit.* - Lemehetünk.*Tényleg kedvelem a családod.*  - Oké, majd főzöm neki, meg ha most kap, úgyis igényelni fogja.*Kuncogok, mert ugye ezt is én fogom csinálni.* - Haspókok.*Kuncogok.* - Akkor menjünk.*Indulok le a kicsikémmel, majd lent leteszem, hiszen a lépcső azért neki még túl nagy.* - Mit eszünk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 19:48 | Üzenet # 729
Yaoista
- Igen, valószínű. Tud élni a kicsike. *Nevettem el magam.* - Azok bizony. *Mosolyodom el.* - Menjünk. *Megyünk a cicók után. A konyhába érve anyukám pont szed a cicáknak és persze Emerald már szalad is oda, hogy kér ő is, amin elkuncogtam magam.* - Mindjárt kiderítjük. *Megyek oda hozzá és adok neki egy puszit.* - Szia... *Ölelem meg, mikor abbahagyta a macskaetetést.* - Szia kicsikém. *Simogat meg, majd persze elengedem.* - Jöttünk éhen kórászkodni. *Kuncogok.* - Gyertek csak. *Mondja anya. Elkezdi sorolni, hogy mit főzött és mit együnk.* - A többiek már ettek. Azt mondta a bátyád, hogy ti pihentek, ezért nem akartam zavarni. *Mondja anyu kedvesen.* - Megterítek, addig döntsd el. *Puszillak meg és már kezdek is teríteni.* - Tudtatok pihenni? *Kérdezi anyukám tőled.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 20:06 | Üzenet # 730
Yaoista
- Meg is értem, ki ne szeretné a házi kosztot.*Kuncogok.* - Mint, aki ezer éve nem evett.*Nevetek fel, majd anyukádon is, mintha egy hadseregnek főzött volna.* - Bocsánat.*Túrok a hajamba zavartan, amiért mi kihagytuk a közös étkezést.* - Jöhet vegyesen.*Mosolygok és persze segítek neked, ha akarod, ha nem.* - Igen persze, pedig nem szokásom délután aludni.*Mosolygok, de ugye nagyon rám fér, na meg utána úgyse fogom túlzásba vinni.* - Elkérhetem, majd a cicakaja receptjét is? Mert akkor én is főzök rá otthon.*Nézzek rá mosolyogva.* - Azért rágd is meg.*Kuncogok, mert nagyon falja és benne van az egész táljába szinte.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 21:22 | Üzenet # 731
Yaoista
- Úgy is néz ki, mint akit éheztetnek és még véletlen se prémium macskakaját eszik. *Nevettem el magam.* - Ugyan. *Kuncog rajtad.* - Itt nincs semmi időhöz kötve, ne érezd magad rosszul. *Mondja kedvesen neked.* - Rendben. *Mosolyodom el rajtad. Persze nem is próbáltam ellenkezni veled, ami a terítést illeti.* - Néha nem árt az embernek. *Mondja anya, én pedig annyira örültem, hogy ennyire jóba letettek.* - Persze, hogy el. Leírom neked. *Közben a cicust nézi ő is.* - Ne aggódj, a többiek is így kezdték. *Nevet fel.* - Hagylak titeket enni, addig leírom neked a dolgokat. *Mondja anyukám és megsimogatja a pofid, nekem pedig a buksim és egy puszit is ad, amire édesen elmosolyodom.* - Csüccs le.*Mondom neked, majd vittem egy kis levest.* - Nagyon édes. *Nézem Emeraldot.* - Azt hiszem, ezután pancsi is lesz. *Kuncogok és szedni kezdek neked. Kis háziasan.* - Szólj, hogy mennyit kérsz.

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 21:34 | Üzenet # 732
Yaoista
- Nem is értem miről beszélsz.*Kuncogok.* - Rendben, de azért a reggelinél szeretnék itt lenni.*Szeretem a közös evéseket.* - Néha nem.*Értek egyet.* - Köszönöm.*Mosolygok, annyira édes anyukád van.* - Kismalac.*Csóválom a fejem.* - Bár még kisbaba.*Mondom igen lágy hangon.* - Köszönjünk.*Simul az arcom a kezébe.* - Az biztos.*Pillantok rá ismét, amikor már ülök.* - Micsoda hiszti lesz majd.*Kuncogok.* - Elég lesz tündérkém köszi.*Puszillak meg és enni kezdek.* - Annyira finom.*Eszek jóízűen, azért hiányzott, hogy főzzenek rám.* - Olyan tündéri anyukád.

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:07 | Üzenet # 733
Yaoista
- Majd felkeltelek benneteket. *Mosolyodik el még anyukám.* - Igazán nincs mit. *Mondja komolyan, számára ez semmiség volt.* - Majd segítek. *Kuncogok rajta, olyan cuki volt.* - De még mekkora. *Nevetek fel. Utána szedek magamnak én is és leülve enni kezdek veled.* - Igen, imádom. *Sóhajtok egy nagyot elégedetten és tömöm a pocim.* - Ugye? *Látszik rajtam, hogy mennyire szeretem.* - Mindig anyás voltam. Rá is hasonlítok. *Mondom lágyan. Kicsit elgondolkoztam ezen a főzésen és szerettem volna én is rád főzni, mert tudtam, hogy jól esne.* - Meg fogok tanulni sok mindent és majd főtt vacsorával foglak várni. *Jelentem ki.* - Otthon. *Pirulok el, mert hát most tudatosult bennem igazán, hogy hozzád költözök.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 23:21 | Üzenet # 734
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Kitudja lehet szeretni fogja, sose lehet tudni.*Mosolygok.* - Magamtól is kitaláltam.*Cirógatom meg az arcodat, a folytatásra pedig lágyan elmosolyodom.* - Annyira szeretlek.*Csókolom meg az egyik kézfejed.* - Majd megtanulod, szóval nem akarlak rá kényszeríteni, de amúgy jól hangzik.*Már így is sokat jelent. Rég vártak már így haza.* - Addig azért majd én főzök rád, bár nem ígérem, hogy azzal várlak haza, meg hogy mindig tudok csinálni.*Hiszen meló sok időm elveszi.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:02 | Üzenet # 735
Yaoista
- Ez is igaz, hiszen mi még nem fürdettük. *Mosolyodom el.* - Igen, nem olyan meglepő. *Nevetek édesen és az arcom belesimul a tenyeredbe.* - Én is téged... *Kézcsókodra kicsit még zavarba is jövök.* - Azért csinálnám, mert én akarom. *Azt akartam, hogy egyszer hazaérve csak annyit kérdezzek, hogy vacsoráznál vagy fürdenél inkább.* - Majd együtt. Legalább megtanítasz sok dologra. *Mosolyodom el.* - Nem baj. *Tudtam, hogy sokat dolgozol és nem is volt baj.* - Ha későig dolgozol, mindig fogok neked vinni.

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 00:15 | Üzenet # 736
Yaoista
- Kis paradicsomka.*Kuncogok.* - Akkor jó, ez nagyon sokat jelent.*Hiszen értem csinálod.* - Oké, de azért megfoglak lepni.*Kacsintok rád.* - Te vagy a legjobb tündérkém.*Puszillak meg.* - Azért, majd szeretném, ha pihennél is, szóval attól, hogy én későn érek haza. Én megszoktam ezt már, de neked ezt nem kell követned oké? Legalább próbáld meg.*Hiszen ismertelek milyen makacs vagy.* - Úgyis szeretsz lustálkodni.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:15 | Üzenet # 737
Yaoista
- Nem vagyok ellene. *Kuncogtam.* - Meg te szerelmem. *Mosolyodom el puszidra és én is adok egyet.* - Igyekszem majd, de gy is hiányozni fogsz mellőlem. *Kuncogok édesen.* - De megpróbálok rá figyelni, nem akarom, hogy aggódj értem. *Az volt a fontos, hogy mindketten tudjuk rendesen dolgozni.* - Ez igaz... *Kuncogok veled.* - Majd lustálkodva várlak az ágyikóban meztelenül. Akkor sietsz majd. *Kuncogok.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 11:18 | Üzenet # 738
Yaoista
*Csak mosolygok rajtad.* - Helyes, már ez is sokat jelent.*Mosolygok.* - Az biztos kis rafinált.*Kuncogok, majd picit elmosolyodom.* - Igaz egy jó ideje együtt lakunk, de ez más, mint amikor elkezdek dolgozni, na meg most már együtt fogunk élni.*Itt egy picit elkomolyodom.* - Viszont tényleg teljesen máshogyan nézz ki egy napunk. Én előbb megyek és később is jövök, bár ha ütközünk is a fürdőbe, akkor is elférnénk, de lehet kissé lassabban menne a készülődés.*Vigyorgok, hiszen nehezen tudunk egymásnak ellenállni, bár azért ha kell visszatudom fogni magam.* - De minden ki fog alakulni és bármilyen húzós napom van, majd igyekszem úgy alakítani a napot, hogy ne csak egy köszönésre találkozunk, jó?

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.10.25, 23:45

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 00:44 | Üzenet # 739
Yaoista
- Na meg a képeken nem lehet nonstop karikás. *Nevettem el magam, hiszen nálam pont az volt a lényeg, hogy sima képeknél nem igazán kellett rám smink.* - Azt hiszem ezentúl én is meztelenül alszok. *Nyugtázom magamba. Utána csöndben hallgatlak, de egyfolytában mosolyogtam.* - Tudom, hogy más egy napunk, ne tudd meg mennyit kellett leskelődnöm, hogy néha el tudjalak kapni. *Kuncogok édesen, igazából én azt a részét imádtam a dolgoknak.* - Az nem baj, ha lassabb... *Vigyorgok. Nagyon sokat jelentett nekem, amit végül mondtál. Finoman az arcodra simítottam és lágyan cirógatni kezdelek.* - Köszönöm... *Látszódott rajtam, hogy ez nekem milyen sokat jelent, már csak az is, hogy erre is gondolsz.* - Amúgy is azt mondtad, hogy minden nap szex. *Vigyorgok, ezt nem hagyhattam ki.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.25, 17:23 | Üzenet # 740
Yaoista
- Ez így van, bár te úgyis szép vagy.*Kacsintok rád.* - Na látod, úgy a legjobb aludni.*Vigyorgok.* - Komolyan tényleg annyira imádnivaló vagy.*Nevetek fel.* - Szegény te.*Kuncogok.* - Sejtettem te kis szexmajom.*Vigyorgok.* - Ezt nem kell megköszönöd szerelmem.*Csókolok a tenyeredbe.* - Igen azt gondoltam.*Csóválom a fejem, olyan kis komolytalan tudsz lenni.* - De lehet nem fog mindig összejönni, de akkor majd duplázunk.*Kuncogok. Nekem azért igen csak fárasztó tud lenni, na meg nem egyszer alig alszom csak pár órát.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.10.26, 00:57

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:49 | Üzenet # 741
Yaoista
*Bókodra kicsit elpirultam.* - Köszönöm... *Mindig zavarba tudtál hozni.* - Főleg, mert úgy jobban hozzád tudok bújni. *Nagyon édesen mosolyogtam és hamiztam közbe. Ahogy nevetsz én csak egy puszit adok neked és boldogan nézek rád.* - Ugye, tessék sajnálni. *Kuncogok veled.* - Hát tudom mi a jó. *Nézek rád elég buján és csábítóan.* - De igen, mert tudom, hogy mennyire fontos neked a munka. *Az volt az életed. Tudtam, hogy tudod, csak viccelek.* - Megbeszéltük. *Kuncogok és megcirógatom a arcod.* - Bár az első az, hogy tudj pihenni rendesen. Ha dolgozol is, ne a kanapén aludj, oké? *Aggódtam azért érted.* - Most úgy is teljes erőddel fogod bevetni magad a melóba és alig fogsz pihenni... *Ennyire ismertelek már.* - Azt a picit legalább az ágyban. *A magam módján azért megpróbáltam rólad gondoskodni.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:30 | Üzenet # 742
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolygok.* - Egy kis önbizalmad tényleg lehetne kicsim.*Cirógatom meg az arcodat.* - Pontosan és jobban érezhetsz.*Kuncogok.* - Sajnállak is, de nagyon.*Vigyorgok.* - Azzal nincs is semmi baj, én kis csábos cicám.*Tekinteted ott van a szeren, még ha nem is vagy vele tisztába.* - Valóban.*Hiszen nagyon sokat dolgoztam érte és dolgozik is, a cégem a gyerekem is egyben.* - Oké igyekezni fogok és tényleg nem hanyagolni, ha meg tényleg meg se állok, nyugodtan szólj rám.*Mondom komolyan, mert betudok nagyon is indulni.* - Most már lesz kihez haza mennem, szóval hidd el ez húzni fog haza fele.*Csókolok meg a kézfejed.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:27 | Üzenet # 743
Yaoista
- Kezd alakulni... de ettől függetlenül tőled teljesen más. *Motyogom édesen.* - Igen. *Értek veled egyet.* - Köszönöm szépen. *Nevetek fel. Egyébként nagyon szerettem benned ezt a szorgalmat.* - Rendben, rád fogok. *Tudtam, hogy olykor elkap a hév és aztán le se lehet lőni. Kézcsókod és szavaid teljesen megbabonáztak és lágyan elmosolyodtam rá.* - Ezek után tényleg meg kell tanulnom főzni. *Hajolok oda egy apró csókra.* - Tudod... nem is olyan rossz azért így vacsorázni, hogy édes... várj, számolok. *Nézek a cicákra.* - Szóval édes hatosba eszünk. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:53 | Üzenet # 744
Yaoista
- Az nem is baj.*Hiszen szeretem, ahogyan reagálsz.* - Helyes, csak erőszakosan nyugodtan.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Nem foglak vissza.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Egyetértek és milyen sok éhes száj van.*Nevetek veled együtt.* - Én se kértem a ti kajátokból bármennyire is jól nézett ki.*Vigyorgok, de ők csak szuggerálnak a kicsikém pedig próbál felmászni a lábamon.* - Kiscicám azért ez fáj.*Emelem fel és az ölembe rakom.* - Ne mondj semmit.*Azért a nevelésekkel még vannak gondok.* - Még olyan pici baba.*Magyarázom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:21 | Üzenet # 745
Yaoista
- Rendben. *Nevetek fel, mert pont egy erőszakos személyiség vagyok ám.* - Reméltem. *Tényleg igyekeztelek boldoggá tenni.* - Bizony. *Értek veled egyet és persze nevetek közben.* - Hát az más... *Kuncogok halkan Ahogy az öledbe rakod, azért megcsóválom a fejem.* - Ennek nem lesz jó vé... *Még befejezni se tudtam, Narancs már az ölembe kötött ki, a többiek pedig körben a lábamnál mászkáltak.* - Tényleg nem mondok semmit. *Kuncogok, hiszen én is elkényeztettem őket nagyon.* - Ebből nem tudok adni, de majd a többiből... *Mosolygok rájuk, tudtam milyen kis bélpoklosak.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.27, 00:34 | Üzenet # 746
Yaoista
- Úgyis makacs vagy, de nagyon.*Akkor ez jól fog jönni.* - Mit is akartál mondani?*Pillantok rád, nem mintha amúgy érdekelt volna ebben az esetben.* - Szerintem se.*Kuncogok és a többi cicán is, de az enyém el is aludt az ölembe összegombolyodva, dorombolva.* -Tényleg nagyon kicsi még.*Mosolyodom el lágyan.* - Pedig akartam neked segíteni, de így nem tudok.*Mondjuk te úgyse akartad volna.* - Különben meg téged is elkényeztetlek és neki is kijár főleg, hogy a munka miatt kevesebbet leszek vele.*Cirógatom a levest, már megettem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:10 | Üzenet # 747
Yaoista
- Ez igaz, főleg ha rólad van szó. *Mosolyodom el kicsit.* - Én ugyan semmit. *Nevettem fel.* - Igen, kis picur. *Mondom lágyan, olyan édesek voltatok együtt.* - Ugyan, nem is hagytam volna. Maradj csak a fenekeden. *Cirógatom meg az arcod.* - Igaz... *És most nem a pénzre gondoltam kényeztetés terén.* - Ugyan... szerintem viszed dolgozni. *Kuncogtam halkan.* - Hozhatom a másodikat? *Szedem le az asztalt, majd Narancsot kirakom az ölemből. Elrakom a tányérokat meg a levest. Szépen kirakok neked mindent az asztalra.*- Szedhetek neked? *Kérdezem mosolyogva.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:30 | Üzenet # 748
Yaoista
- Ami nem is baj.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Vigyorgok.* - Igen még nagyon.*Cirógatom tovább.* - Akkor is segítettem volna.*Kuncogok.* - Na jó meg lehet, hogy néha beviszem.*Kuncogok.* - Igen.*Bólintok.* - Persze és köszönöm.*Azt is elkezdem enni és hát ez isteni.* - Apukád is tud főzni?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:05 | Üzenet # 749
Yaoista
- Tudom. *Mondom lágyan, hiszen kis segítőkész vagy.* - Néha? *Húzom fel a szemöldököm, mert minketten tudtuk, hogy mindenhova vinni fogod a kis édest. Válaszodra szedtem neked mindenből, majd magamnak is és visszaültem, Narancs pedig jött vissza az ölembe rögtön.* - Apa az inkább húsokat süt grillen vagy ilyesmi, mást nem nagyon. Anya a konyhatündér. *Nagyon lágy mosoly jelenik meg az arcomon.* - Néha azért hiányzik az itthoni légkör... *Ismerem be.* - Bár ha már veled lakok, az a mi kis otthonunk lesz. *Valahogy ettől olyan boldognak éreztem magam.* - A mostani lakásom az inkább csak olyan szállóhely, sosem éreztem annyira otthon magam.

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:49 | Üzenet # 750
Yaoista
- Oké talán többször, de annyira édes, na meg az elején szegény félne egyedül.*Magyarázom.* - Kis édes.*Kuncogok Narancson.* - Az olyan tipikus pasis, nálunk is mindig apa csinálta.*Emlékszem vissza.* - Igen azt megértem.*Nekem is nagyon hiányzik.*  - Igen a mi közös kis fészkünk.*Cirógatom meg az arcodat.* - Értem. Én szeretem a lakásomat. Nekem az otthonom volt, de megértettelek.* - Tényleg hízni fogok.*Vigyorgok.*

Keresés: