2025.07.22, Kedd, 05:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:45 | Üzenet # 751
Yaoista
- Ez így van, még picurka abba a nagy lakásba. *Mosolyodom el.* - Szétszedné a bútorokat. *Nevettem fel.* - Igen... igaz, te kis rosszfiú? *Néz rám, tudta, hogy róla beszélünk.* - Tessék. *Adok neki egy falatka husit, szinte úgy vette el, mint a kutyák.* - Hát igen, anya sose csinálta. *Jó lenne nyáron is lejönni, mikor ilyen van nálunk.* - Remélem egyszer azt érzed majd, hogy ide is hazajössz. *Mondom lágyan.* - Nagyon jól hangzik. *Csókolok a tenyeredbe.* - Nem baj az, nehogy elfogyj itt nekem. *Nevetek fel és közben a többi cicának is adok falatkákat. Persze eszek én is.* - Még jó, hogy Maci nem jöhet be... nem maradna semmi kajám. *Kuncogok halkan.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.30, 00:31 | Üzenet # 752
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen igen.*Nevetek mindkettőre.* - Milyen ártatlanul nézz.*Kuncogok.* - Kedves tőled.*Mosolygok és majd idővel biztos így lesz.* - Majd akkor jövünk grillezni.*Sejtettem, hogy ez jár a fejedbe és én is szívesen jöttem volna.* - Te fogsz inkább, mert alig eszel.*Csóválom a fejemet.* - Még te akartál nekem beszólni.*Vigyorgok.* - Az tuti.*Nevetek veled együtt.* - Neked aztán jó alvókád van.*Mosolygok a kiscicámon.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.31, 01:59 | Üzenet # 753
Yaoista
- Bizony, nagyon tud. *Kuncogok én is veled.* - Rendben. *Mosolyodom el kis édes szeleburdin.* - Nem is, én sokat eszek. *Jelentem ki.* - Csak mostanában ettem kevesebbet. *Ismerem el, hiszen most az ideg dolgozott bennem jó ideje.* - Az más... én ritkán látom. *Vigyorgok én is.* - Nem baj az... legalább nem fogjuk felébreszteni. *Kuncogok és adok még egy falatot a cicáknak, közben persze azért a saját pocimba is pakolom.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.31, 13:46 | Üzenet # 754
Yaoista
- Akárcsak a gazdája.*Kuncogok.* - Édes vagy kicsikém.*Nem győzöm hangsúlyozni.* - A macskák miatt mondtam.*Jegyzem meg, most nem az elmúlt időre.* - Nekem meg a pici babám.*Kuncogok.* - Az biztos, olyan mint te. Te biztos, hogy macska voltál előző életedben.*Vigyorgok és ismét megeszek mindent.* - Kérhetnénk még?*Kérdezlek mosolyogva, persze tudtam, hogy igen, de gondoltam szedsz nekem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:49 | Üzenet # 755
Yaoista
- Nem is tudom, hogy kitől tanulhatta. *Kuncogtam el magam. Az édesre csak jobban mosolyogtam, olyan boldog voltam.* - Jaah, hát igen, de annyival többet szedtem. *Magyarázom neked.* - Igen, a picikéd. *Annyira boldog voltam, hogy így megszeretted. Eleinte tényleg féltem, hogy túl lőttem vele a célon, de ezek szerint nem.* - Valószínű. *Nevetek fel.* - Persze. *Kezdek is neked szedni annyit, amennyit kérsz, majd adok, na meg magamnak is szedek még egy keveset.* - Annyira szeretem... *Tömöm a pocim, meg a cicáim pociját.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:14 | Üzenet # 756
Yaoista
- Én se.*Vigyorgok.* - Jól van kicsikém, ha te mondod.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Tovább eszek.* - Megértem, most már félek rád főzni.*Nevetek fel és persze én is adok a cicáknak hamit.* - Nehogy kimaradjak belőle.*Vigyorgok.* - Jó látni, hogy ilyen jóízűen eszel.*Mosolygok.* - Talán még haza is vihetünk.

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:00 | Üzenet # 757
Yaoista
- Félsz? *Kérdezek vissza, mert nem értettem, hogy miért és elmosolyodom, ahogy te is etetni kezded a cicákat.* - Legalább nem csak engem fog megszidni anya. *Vigyorgok veled.* - Nagyon jól esik. *Bólintok.* - Mindig kis pakkal szoktam visszamenni. *Nevetek föl halkan.* - Mindig rak anya valamit, még akkor is, ha azt mondom, nem kell semmi. *Mosolyodom el.* - Egyébként a te főztöd is legalább annyira szeretem. *Teszem hozzá lágyan.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.03, 00:19 | Üzenet # 758
Yaoista
- Igen, mert anyukád után főzni, azért elég nagy feladat.*Kuncogok.* - Ugyan még ha megszid is, meg vannak a módszereim, hogy ne tartson sokáig.*Vigyorgok, persze úgyse lenne komoly szidás.* - Csak gondoskodik rólad.*Mosolygok.* - Köszönöm ez kedves.*Cirógatom meg a pofid, majd lassan befejezem a hamit.* - Jól laktam.*Simogatom meg a pocim, amin most látszódik is.* - Mint egy terhes.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:50 | Üzenet # 759
Yaoista
- Neked nem. *Kuncogok veled, annyira szerettelek.* - Jah hát igen, a jóképű pasikra nem lehet igazán haragudni. *Vigyorgok, mert hát én se tudtam, úgy tudtál nézni, mint egy kisfiú.* - Igen... *Nayon lágy volt az arcom, tényleg szerettem a családom.* - Meg ősuinte. *Teszem hozzá.* - Egészségedre... én is. *Simogatom meg a saját pocakom.* - Tele. *Nevettem el magam.* - Én is. *Vigyorgok.* - De még azért sütike fér. *Leszedem az asztalt és rakok ki azt, ami nagyon ízlett neked.* - Süti mindig fér. *Narancs már a nyakamba feküdt, amin én csak mosolyogtam és megvakargattam a fejét. Mivel szabaddá vált az ölem, egy másik felugrott oda.* - Na ennyi... *Cirógatom meg őt is.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 01:03 | Üzenet # 760
Yaoista
- Köszönöm, de azért még inkább igyekezni fogok.*Mosolygok, mindig is a tökéletességre törekszem, ami egyben jó és rossz is.* - Na ugye és még a rajongóim is.*Vigyorgok, de olyan vagyok, mint egy gyerek.* - Azt tudom.*Mosolygok, most már tényleg azok vagyunk egymás felé.* - Azt sejtettem.*Kuncogok.* - Kész, el vagy foglalva lassan teljesen.*Nevetek és persze veszek egy sütit én is.* - Nem is tudom mikor ettem én ennyire édeset utoljára, leszámítva téged.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:27 | Üzenet # 761
Yaoista
- Rendben. *Kuncogtam aranyosan, hiszen kár is lett volna lebeszélni róla.* - Bizony, autogrammot kértek már? *Vigyorgok és imádtam, mikor ilyen voltál. Már minden rendben volt közöttünk.* - Van desszertgyomrom. *Majd elnevettem magam a cicás dolgon.* - Hát igen... cicanagyhatalom vagy. *Puszilgatom meg őket és közben sütizek. A harmadik cica inkább téged talált most szimpatikusnak és először csak a lábadnál somfordált, majd megtámaszkodott a lábadnál. Végül ügyesen felugrált Emeraldot kikerülve és a vállaidon megállt keresztbe.* - Nem tudom miért, de szeretnek nyakba lenni. *Mosolyodom el rajtuk.* - Vihetünk sütit is én pedig mindig kéznél vagyok. *Picit persze elpirulok azért.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 11:30 | Üzenet # 762
Yaoista
- Még nem, de már várom.*Kuncogok.* - Azt gondoltam.*Nevetek fel.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Mosolygok rád szerelmesen. Nem olyan régen még el akartalak üldözni, most meg már el se tudom képzelni az életem nélküled.* - Igen az biztos, el vagyok nyomva.*Vigyorgok, hiszen te is így cica vagy.* - Mit szeretnél?*Pillantok le a cicára és a következő pillanatban, már rajtam van.* - Ez aztán szép ugrás volt.*Simogatom meg.* - Igen valóban.*Bólintok.* - Megbeszélve kicsim.*Simogatom meg a kipirult pofid.* - Apropó autogram, már akartam kérdezni.*Kezdek bele és megfogom kezed.* - Kaphatnék én is egy tőled? Szeretném, ha én kapnám az elsőt.*Mosolyodom el, de látszik komolyan is mondom. Nagyon bíztam benned és tudtam, hogy nagy jövő vár rád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:38 | Üzenet # 763
Yaoista
*Annyira imádtam, ahogy néztél rám, a lelkem melengette.* - Hát ez van, sok cicával ez jár. *Kuncogtam, mert értettem, hogy mire gondolsz. Cirógatásodra belecsókolok a tenyeredbe.* - Igen? *Várom a kérdést és kezed elkezdem cirógatni. Hát mindenre készültem, de erre nem. Az előbbi kipirulás után hirtelen lángba borul az arcom.* - Én... izé.. hát... őő... *Makogok össze-vissza, nagyon zavarba hoztál, talán mint eddig még sosem.* - Annyira szeretlek... *Mondok két értelmes szót végül és vigyázva a cicákra odahajolva megcsókoltalak.* - Ezret is... *Annyira meghatott, olyan jól esett és nem tudtam, hogy öntsem ezt neked szavakba, de látszódott rajtam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:47 | Üzenet # 764
Yaoista
- Azt nem mondtam, hogy bánom.*Mosolygok. Várom a reakciód és ennyire édesre nem számítottam.* - Én is téged kis rákocskám.*Kuncogok és a csókod óvatosan viszonozom.* - Elég lesz egy is köszönöm szépen.*Csókollak még meg.* - Rokuro én komolyan gondolom, hogy nagy jövő áll előtted és nem csak úgy mondom. A párom vagy, de attól még sose foglak téged ámítani.*Ahogyan sohasem tetted.* - Egyik legdrágább kincsem lesz majd a te autogramod. Ki fogom keretezni és kirakom majd a falra.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:29 | Üzenet # 765
Yaoista
- Reméltem, hogy nem. *Kuncogom édesen. Persze imádtam a csókod és szavaid hatására tényleg teljesen elérzékenyültem, még a szemeim is kicsit könnyesek lettek. Eltakartam az arcom, mert még jobban zavarba jöttem. Pár percig csendben voltam, majd halkan megszólaltam.* - Annyira hálás vagyok neked... *Nem csak, mint modelled mondtam, hanem mint párod.* - Annyi mindent köszönhetek neked. *Fogom meg a kezed az egyik kezemmel, de a másikkal még mindig takarom a szemeim. Lecsordult pár könnycsepp az arcomon, de mellette a legboldogabb és legszebb mosolyom volt az arcomon.* - Sosem voltam még ilyen boldog... *Suttogtam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 13:26 | Üzenet # 766
Yaoista
*Mosolyogva nézlek téged, olyan aranyos vagy, hogy arra tényleg nincsenek szavak se.* - Ugyan szerelmem, ezeket mind magadnak köszönheted én csak melletted vagyok és egyengetem az utadat.*Persze ez is számít, de a nagy részét, akkor is magadnak köszönheted.* - Nézz rám kicsim.*Cirógatom a kezed, majd a szabaddal elveszem a kezedet, mellyel az arcod takarod.* - Szeretném látni a gyönyörű mosolyodat.*Törlöm le a könnyeid.* - Ennek örülök, én is nagyon boldog vagy.*Simogatom meg a pofidat.* - Szeretlek nagyon.

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.06, 00:05 | Üzenet # 767
Yaoista
- És ez nagyon sokat számít... *Főleg nekem és főleg, ha rólad volt szó. Csak picit megráztam az arcom, nem akartam, hogy sírni láss. Hagytam, hogy elhúzd a kezem és rád pillantottam. Csak még jobban mosolyogtam bókodra és hagytam, hogy letöröld a könnyeim.* - Akkor jó... *Motyogom édesen és kicsit zavarba voltam.* - Én is téged.... *Húzom oda a kezed és belefektetem az arcom. Lehunytam a szemeim és csak élveztem és mosolyogtam. Finoman belecsókoltam a tenyeredbe, majd kinyitottam a szemeim. Szerelmesen csillogtak feléd.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:26 | Üzenet # 768
Yaoista
- Ezen nem veszünk össze.*Mosolygok.* - Olyan gyönyörű vagy.*Hajolok oda és kapsz még egy csókot.* - Visszamegyünk a szobába? Vagy szeretnél lent maradni a többiekkel? Mert nekem az is jó.*Tényleg a kedvedbe akarok járni, amennyire tuodok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:03 | Üzenet # 769
Yaoista
*Jó érzés volt, hogy gyönyörűnek látsz engem. Természetesen csókod ellen semmi kifogásom nem volt.* - Nem vagy fáradt? *Kérdezem kedvesen és finoman az arcodra simítottam.* - Annak tűnsz... lehet még kicsit pihennünk kéne és utána még lejövünk. Na meg cicát kell fürdetnünk. *Kuncogok és látszik Emeraldon, hogy tiszta cicakaja.* - Bár kemény sértődés lesz belőle szerintem. *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:35 | Üzenet # 770
Yaoista
- Kicsit az vagyok, de majd este alszom már úgyis mindjárt esteledik, aztán a végén, akkor nem tudok aludni.*Mondom.* - Igen igen, de most nem akarom felkelteni, mert annyira édesen alszik, szóval inkább egy kicsit maradjunk még, amíg fel nem ébred.*Simogatom tovább persze a te cicád is.* - Lehet még se kéne pancsi csak áttörlöm.*Elmélkedem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:41 | Üzenet # 771
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el.* - Ne is, hagyd pihenni még. Biztos sokat játszott a többiekkel. *Simogatom én is a cicákat.* - Hát.. ha nem szereti a vizet, lehet jobb lenne már most rászoktatni a fürdésre. *Mondom kedvesen.* - Legalábbis mi így csináltuk a cicókkal, igaz srácok? *Mosolyodom el.* - Aztán nem mondom, hogy most szeretik, de kibírják a fürdetést. *Puszilom meg mind két cicát.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 23:53 | Üzenet # 772
Yaoista
- Igen így van.*Mosolygok.* - Jogos, de akkor se tudom.*Elfogult vagyok vele nem kicsit.* - Általában nem szeretik és még tényleg kitalálom, hogy mi legyen.*Nemet mondok, akkor úgyse fürdetheted meg.* - Kitudja meddig alszik, lehet itt leszünk egy darabig.*Nevetek fel.* - Szóval azt mondod szeretnél főzni tanulni. Valamit tudsz kis alapot?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 01:07 | Üzenet # 773
Yaoista
- Tudom, hogy a picikéd... *Mosolyodom el, annyira édes voltál.* - De ő a te cicád. Nem átlagos cica. *Mosolyodom el lágyan, annyira édes voltál, ha róla van szó.* - Ráérünk, nem sietünk. *Kuncogok veled együtt.* - Egy kávét vagy teát kérsz még? *Kérdezem kedvesen.* - Vagy kakaót, tejet... bármit. *Puszillak meg.* - Hát... ilyen alapokat... rizst csinálni, tésztát főzni... de mást nem nagyon. *Magyarázom, de kicsit zavarba voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 13:18 | Üzenet # 774
Yaoista
- Bizony a picikém.*Mosolygok, és nagyon édesen durmol az ölembe.* - Ahogyan a tied sem.*Mosolygok.* - Igaz nem sietünk, ez még mindig fura néha, hogy semmi sietség nincsen.*Nevetek fel.* - Tudod mit egy kakaót, már ezer éve nem ittam, de most megkívántam.*Mosolygok.* - Kezdetnek teljesen jó. Nem lesz gond kicsim és azért nem a legbonyolultabbal fogjuk kezdeni.*Cirógatom meg a pofidat.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 01:35 | Üzenet # 775
Yaoista
- Bizony, különlegesek mind. *Mosolyodom el, imádtam őket, bár tény volt, hogy Narancs volt a kedvenc.* - Igen, te pörgőnyuszi vagy. *Nevettem el magam.*- Rendben szerelmem. *Állok fel és odamegyek a tűzhelyhez, rendes házi kakaót akartam neked csinálni, nem csak instantot adni. Persze Narancs maradt a nyakamba, a másik cica meg a lábamnál somfordált.* - Hát reméltem. *Kuncogtam édesen. Szépen felforraltam a tejet meg raktam a cicuknak is, ha szeretnének. Mindent megcsináltam, majd kiöntöttem két bögrébe és odaraktam neked meg magamnak.* - Habot kérsz rá? *Kérdezem mosolyogva. Annyira élveztem, hogy így gondoskodhatok rólad.*

Keresés: