2025.07.22, Kedd, 00:08
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:05 | Üzenet # 801
Yaoista
- Igen, sejtettem. *Nevet fel anya, amin én csak mosolygok.* - Csak picit. *Kuncogok aranyosan.* - Még egyszer annyira zavarba hozunk szerelmem, hogy lángvörös lesz, de még a füled is. *Határozom el magam. Azt még nem tudtam, hogy érem el, de elérem.* - Nem úgy fest. *Nevettem el magam.* - Örülök, hogy jól érzed magad. *Könnyebbül meg anya, látszott, hogy izgult azért.* - Nem lesz, hidd el. Legfeljebb szerzünk neki egy barátot. *Puszillak meg.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.30, 01:23 | Üzenet # 802
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Megcsóválom a fejemet rád mosolyogva.* - Jól van kicsim hajrá, addig azért én foglak téged és ugye meg se kell erőltetnem magam.*Pimaszkodom.*  - Igazából efelől nem volt kétségem, hogy ne érezzem jól itt magam.*Simogatom meg anyukád kezét. Szerintem ő még nálunk is jobban izgult.* - Erre azért még visszatérünk.*Narancs jöhetett volna, de még egy kiscica azért lehet, hogy sok lenne.* - Bár szerintem nem lesz gond, meg hát otthon sincsen rossz dolga.*Kuncogok és igen csak lágy tekintettel figyelem, mintha a gyerekem lenne. biggrin  *  - Viszont legközelebb ti jöttök hozzánk.*Szögezem le.* - A vendégszobába kényelmesen elfértek.*Gondoltam csak ketten jönnek.* - De ha többen jöttök akkor hotelt intézek.*Igazából ebbe sok beleszólásotok nincsen.* - A munkát is igyekszem, majd úgy alakítani, hogy legyek veletek még ha nem is végig.*Mondom, mert azért olyan sokat már nem akarok hiányozni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 05:03 | Üzenet # 803
Yaoista
- Jó, jó, hencegj csak. *Nevettem el magam.* - Én azért izgultam. *Mosolyog anyukám.* - Tudom, hogy milyen fontos vagy Rokuronak és mennyire aggódott, hogy nem érzed jól magad. *Erre kicsit elpirultam.* - Nagyon sokat szervezkedett ám. *Na itt kész voltam.* - Jól van anyu, elég lesz. *Motyogom, mert zavarban voltam nagyon.* - Rendben. *Mondom a cicára, bár én nem bántam volna.* - Nincs hát. *Mosolyodom el rajtad.* - Rendben, majd megbeszéljük. *Anyunak nagyon jól esett a meghívásod és igazából én is eléggé meglepődtem. Nem hittem, hogy elhívod.* - Jól hangzik. *Puszilom meg a fejed.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.06, 19:13 | Üzenet # 804
Yaoista
- Ezek tények.*Vigyorgok.* - Én is hidd el, sőt kissé ideges is voltam.*Vallom be.* - Igen ez Rokuro.*Simogatom meg a pofid és megpuszillak.* - Szerintem ez teljesen rendjén van csak annyi különbség, hogy az édesemnél ez fokozódik.*Kuncogok, de mégis nagyon kedves hangon mondom.* - Mindenképpen.*Bólintok.* - Az én vagyis a mi otthonunk már nem olyan családias, mint a tiétek, de remélem, azért tetszeni fog.*Szeretem ott lakni igazából. Tény a múltbélivel nem hasonlítható össze, de akkor is az otthonom ugye mostantól az otthonunk.*  - Akkor a céghez is bejöhetek és megnézhetitek Rokurot, meg hát a cég a cicám mellett a gyermekem.*Kuncogok, de így van.* - Nagyon sokat jelent és szeretném, ha látnátok főleg te.*Mondom anyukádnak, hiszen vele jövök ki a legjobban.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.08, 13:41 | Üzenet # 805
Yaoista
- Nem kellett volna. *Mosolyodik el anyukám, én pedig a puszidra. Annyira szerettelek.* - Majd az lesz. *Ölellek jobban magamhoz. Tényleg szerettem volna, ha a lehető legboldogabb vagy.* - Mindenkinek megvan a saját ízlése. *Anyukámat kicsit se zavarta a dolog.* - Az nagyon jól hangzik, szívesen bemennék megnézni, mindig terveztük, de még sose jött össze. *Magyarázza nagyba.* - Értem, erről is hallottunk már, hogy mennyire megdolgoztál érte. *Erre én elmosolyodom.* - Ez nagyon megtisztelő. *Nagyon jól eset neki és kinyújtva a kezét finoman megcirógatja az arcod.*

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 14:07 | Üzenet # 806
Yaoista
- Ezt akkor én is mondhatnám.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Cirógatlak meg. Valóban veled teljesen más lesz, de a régi otthon melege sose lesz meg, de az nem jelenti azt, hogy nem lehet egy családias otthonom, hiszen Leevel is az volt.* - Ez így van.*Bólintok.* - Akkor itt lesz most már az ideje.*Mosolygok.* - Valóban.*Ahogyan a mai napig is teszem.* - Ez kedves.*Fogom meg anyukád kezét és megcsókolom a kézfejét.* - Ha szeretnéd, akkor csinálnék ott is rólad képeket. Minden adottságod meg van hozzá.*Azért igen csak jó géneket örököltél, ez tény.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 01:34 | Üzenet # 807
Yaoista
*Nem is a régi otthonod akartam visszaadni, csak a mi otthonunk kialakítani. szerettem volna, ha arra gondolsz, hogy hazajössz, melegség öntse el a szíved.* - Igen, már nagyon itt. *Erre én nagyon boldog leszek, hiszen már nagyon sokszor szerettem volna.* - Nagyon jó lesz. *Csillognak a szemeim. A csókodra elmosolyodik anyukám és persze kicsit zavarba jön.* - Ugye? Csodaszép anyukám van. *Mondom lágyan, áradt belőlem, hogy mennyire szeretem.* - Köszönöm kicsim, de ezt meghagyom neked. *Utasítja vissza kedvesen.* - Öreg vagyok én már az ilyesmihez. *Kuncog halkan.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.10, 12:12 | Üzenet # 808
Yaoista
- Valóban az lesz.*Cirógatom meg a pofidat, olyan kis édes vagy.*  - Igen tényleg gyönyörű.*Értek egyet és ezt nem elfogultságból mondom.* - Nem erőszak, de azért megjegyzem, hogy a kor az csak egy szám, na meg te elég messze vagy az öregtől. Hidd el nagyon sok fiatal lány megirigyelné nem csak az arcod, hanem az alakod is.*Ezt most szakmai szemmel mondom.* - De igazad van elég egy modell a szakmába.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:35 | Üzenet # 809
Yaoista
- Jó géneket örököltem. *Kuncogok.* - Nagyon kedves Mookyul. *Persze jól esett neki nagyon, amit mondtál.* - Azért két gyerek után már én se vagyok olyan, mint húsz évesen. *Nevetgél, de látszik, hogy mennyire megmelengeted a szívét.* - A fiam modellkedik helyettem is. *Ő nagyon büszke volt rám. Közben én elengedlek, de még adok egy puszit a fejedre.* - Elmosogatok. *Nem akartam, hogy anya pakoljon. El is pakoltam és hozzáfogtam.* - Köszönöm kicsikém. *Mondja anya, mire csak megcsóválom a fejem, hogy semmiség és nem is kell megköszönnie. Mikor visszamentem újra átöleltelek úgy, mint az előbb.* - Én lefürdök és lepihenek. *Áll föl anyukám és nyújtózkodik egy nagyot.* - Hosszú nap volt. Nagyon örülök, hogy eljöttetek. *Simít mindkettőnk arcára.* - Szép álmokat gyerekek. *Adott nekem és neked is egy puszit, majd elvonult.* - Mi is visszamenjünk? Vagy még rágyújtasz? *Kérdezem mosolyogva.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:10 | Üzenet # 810
Yaoista
- Az már egyszer biztos.*Mindkét részről, hiszen apukádtól például  a magasságod.* - Ugyan csak őszinte.*Mosolygok.* - Hidd el, nem sokan mondanék még, hogy két ekkora fiad van.*Ezzel nem szállhat vitába.* - Így van.*Bólintok. Én is akarok segíteni, de hát nem engedtek, de elterveztem, hogy reggelinél, akkor is fogok. biggrin Addig anyuddal beszélgettek, meg persze cicázok.* - Mi is, még egyszer mindent nagyon köszönök.*Állok fel én is.* - Szép álmokat.*Mosolyodom el és most is nagyon jól esik a kedvessége.* - Nagyon megkedveltem.*Nézzek utána.* - Rágyújtok aztán mehetünk. Jön a macskahadsereg is?*Kérdezlek kuncogva és közben kimegyünk.* - Szia te szőrmók.*Simogatom meg a kutyusod. Látszik, hogy a két incidenst leszámítva milyen jót is tett nekem ez a utazás.* - Nagyon jó idő van.*Ölellek magamhoz fél karral.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:13 | Üzenet # 811
Yaoista
- Nagyon örülök neki. *Mosolygok boldogan, hiszen ez volt az egyik legfontosabb, hogy anyuval kijöjj.* - Valószínű, néha kimennek szétnézni. *Kuncogok és tényleg jöttek utánunk.* - Szia... *Simogatom meg én is és csak úgy csóválja a farkát nekünk.* - Igen. *Bújok is és elmosolyodom, közben a cicák odamentek a kutyusomhoz és aranyosan bújtak hozzá. Persze Emerald is jött. Neki aranyosan lefeküdt és odadugta az orrát.* - Látod milyen okos? *Büszke voltam rá és hát nagyon cukik voltak együtt. Mikor már picit összebarátkoztak, kapott a cicád egy méretes puszit, de hát tiszta nyál lett, amire én felnevetek.* - Szegény... *Kuncogtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 16:45 | Üzenet # 812
Yaoista
- Azt sejtettem, de én most a szobádra gondoltam, bár ketten nem kérdés, hogy jönnek.*Kuncogok.* - Igen valóban az.*Mosolygok.* - Nagyobb a feje, mint az egész macska.*Kuncogok, majd csak felnevetek.* - Meg is lett fürdetve.*Nevetek jóízűen, a kicsikém meg megszeppenten nézz elsőre, majd ő is elkezdi nyalogatni.* - Kis édesem.*Kuncogok.* - Kitartó, mit ne mondjak.*Nagyon édesek.* - Régen láttalak, ennyit mosolyogni és nevetni, mint ma. Remélem ez, majd otthon is megmarad.*Puszilom meg a homlokod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:14 | Üzenet # 813
Yaoista
- Szerintem fognak jönni. *Mosolyodom el.* - Nagyobb a nyelve. *Nevetek fel.* - Megspórolta a melót nekünk. *Kuncogok.* - Igen, nagyon. *Annyira szerettem őket. Szavaidra rád pillantok és elmosolyodom.* - Én még sosem láttalak ennyit mosolyogni és nevetni, mint ma. *Simítok gyöngéden az arcodra. Látszott rajtam, hogy nekem ez mindennél fontosabb. Picit elhallgattam a buksim a válladra fektettem, miközben átöleltem a derekad. Olyan meghitt volt ez az egész.* - Amikor veled vagyok, én boldog vagyok. *Jelentem ki.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:43 | Üzenet # 814
Yaoista
- Meg alapból össze se lehet őket hasonlítani.*Kuncogok.* - Meg meg.*Bólogatok.* - Ez mostantól így lesz.*Csókolok a tenyeredbe.* - Vagyis most már boldog vagy.*Hiszen ez nem volt mindig elmondható.* - Mostantól minden tényleg más lesz.*Nyomom el a cigit és két kézzel magamhoz ölellek. Tényleg kezdtem egyre jobban visszanyerni önmagam.* - Szeretlek kicsim.*Csókollak meg.* - Na de menjünk be.*Persze a kutyádtól elköszönök, a kiscicám meg felkapom és felmegyünk.* - Akkor filmezünk még?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 20:48 | Üzenet # 815
Yaoista
- Annak még jobban örülök. *Mosolygok.* - Eddig is az voltam. *Mondom édesen. Akkor is az voltam, mikor rosszul voltál, mert bíztál bennem annyira, hogy veled lehettem akkor is.* - Igen. *Bólintok és ahogy magadhoz ölelsz, nagyot dobban a szívem.* - Én is téged... *Suttogom ajkaidra a csókod előtt. Egyre többet mondtad, hogy szeretsz és ennek nagyon örültem.* - Igen. *Bólintok és még agyon dögönyözöm a kutyuskám.* - Igen, nézhetünk. *Bólintok és persze a cicasereg jött velünk. Szépen elhelyezkedünk, miután filmet választottunk és én hozzád bújtam, na meg a a cicákok is. Kicsit elhallgattam, majd lassan felülök és szerelmesen nézek rád.* - Mookyul... *Simítok az arcodra.* - A mai miatt.. bocsánat. *Gondolok itt a pofonra és a bátyámra, kicsit zavart, hogy te rosszul érzed magad miatta.* - Szeretném, ha tudnád, hogy én tényleg nem haragszom... ráadásul teljesen mindegy mi volt a helyzet, sosem lett volna szabad olyat mondanom. *Közben végig finoman az arcod simogatom.* - Szeretlek és nagyon büszke vagyok rád. Nem számít, hogy mit hoz a jövő, ez mindig így lesz. *Néha én is tudtam komoly lenni. Megfogom a kezed és a mellkasomra teszem, ahol érezhetted, ahogy dobog a szívem.* - Neked dobog ilyen hevesen... csak neked és senki másnak. *Csókollak meg rettentő gyöngéden és odabújok hozzád.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:26 | Üzenet # 816
Yaoista
- Neked elhiszem.*De azért tényleg most az igazi.* - Akkor eldöntve, hogy velünk alszanak.*Kuncogok. Levetkőzök alsóra, majd elterülök és persze magamhoz ölellek és amelyik cicát érem simogatom. biggrin * - Igen szerelmem?*Pillantok rád.* - Már mint?*Nem igen értettelek, de ahogyan folytatod úgy leesik.* - Nekem meg megütnöm téged.*Jó, hogy nem haragszol, de én magamra igen, nem is kicsit.*  - Nem haragszom rád, részben megértelek, de mellette nem szeretem, ha sokat beszélnek rólam.*Főleg, ha nagyon személyes.* - Köszönöm kicsim ez nagyon sokat jelent.*Mosolyodom el lágyan.* - Nagyon boldoggá teszel Rokuro.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan falom az ajkaid miközben szorosan ölellek magamhoz.* - Én is nagyon szeretlek.*Mosolygok rám.* - Olyan szép vagy.*Cirógatom az arcodat.* - Öreg apóként is gyönyörű leszel.*Kuncogok, de komolyan gondolom, ahogyan azt is, hogy veled akarom leélni az életem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:44 | Üzenet # 817
Yaoista
- Úgy fest. *Kuncogok, de én imádtam őket és tudtam, hogy téged nem zavar.* - Azt is szeretném, ha magadra se haragudnál. *teszem hozzá mosolyogva, mert ismertelek már ennyire.* - Igen, tudom, de én nagyon szeretek... mármint nem így... *Motyogom édesen, csak szeretem mesélni, hogy milyen jó veled. Édesen elpirultam, hogy boldoggá teszlek.* - Egyre többet mondod. *Mosolygok én is rád.* - Te pedig jóképű... *Cirógatlak én is téged.* - Te pedig ugyan ilyen szexi leszel, mint most. *Kuncogok, de én is komolyan gondolom.* - Majd együtt szedjük a viagrát. *Nevettem el magam, mert képtelenségnek tartottam, hogy valaha szükségünk lenne rá.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:25 | Üzenet # 818
Yaoista
- Igyekszem.*Tudtad jól, hogy ez nem így megy.* - Igen tudom kicsim és szerintem érted, hogyan is gondolom.*Puszillak meg.* - Igen, mert már semmit nem akarok eltitkolni és elfojtani.*Meg annyira természetesen jött már.* - Egyetértünk.*Vigyorgok.* - Ohh arra nem lesz szükségünk.*Markolok a farkadba.* - De ha mégis, akkor igen együtt beszedjük az lesz az előjáték, bár akkor már fog nélkül fogunk szopni nyammi.*Nevetek fel, szeretek én nagyon is bolondozni.* - Elképzeltem, ahogyan kiszedem előtte.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:04 | Üzenet # 819
Yaoista
*Csak rád mosolyogtam arra, hogy igyekszel.* - Igen, értem. *Bólintok, de még mindig piroskásan.* - Előttem sosem kell. *És tudtam jól, hogy nekem sem. Markolásodra nyögtem egyet meglepetten. Elnevettem magam a fog kiszedéses dolgot.* - akkor aztán nincs panasz, hogy fogazunk. *Kuncogok.* - Elképzelem... "Szívem, hova raktad a vigarát?" "És te a fogsorom?" *Nevetek fel hangosan.* - Nagyon szexik leszünk pelenkában. *Vigyorgok, persze csak viccelek.* - Igazán érzéki lesz majd lassan kibontani a ragasztott részt fogak nélkül. *Nevetek tovább.* - Bár te nagyon szexi leszel, szinte látom magam előtt. *Simítok végig a mellkasodon.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:33 | Üzenet # 820
Yaoista
- Ez így van, mondjuk amúgy is nagyon jól szopsz.*Most se lehet panaszom fogazásra.* - Ahogy mondod.*Nevetek veled együtt, de ahogyan folytatod, hát ismét úgy nevetek, mint a parton.* - Nagyon bolond vagy.*De már a szemem is könnyes.* - Pelenkába fogatlanul pár száll hajjal?*Kérdezlek, de nagyon nevetek.* - Istenem nem bírom, lelki szemeim előtt van.*Cicák meg csak lesnek, hogy most mi is van.* - Járókeretet ne felejtsük el.*Vihogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:01 | Üzenet # 821
Yaoista
- Köszönöm az elismerést. *Vigyorgok, bár tényleg jól voltam.* - Mondjuk nekem sincs semmi okom panaszra. *Kuncogok, majd hangosan nevetek veled.* - Hát persze. *Kuncogok.* - Nekem is. *Nevetek egyre jobban és nekem is már folyik a könnyem.* - Tényleg. *Egyre jobban nevetek.* - Majd... majd járok tortázni, hogy hajlékony legyek. *Már alig bírtam beszélni.* - A keretre meg tudunk támaszkodni ketten, ha állva csinálnánk. *Teljesen kész voltam, úgy nevettem, már fogtam a hasam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:41 | Üzenet # 822
Yaoista
- Csak magadnak köszönd.*Vigyorgok.* - Meglepődnék, ha lenne.*Én ilyeneket nem köszönök meg, mert ami igaz az igaz.* - Azzal vigyázni kell, mert egy hajlás és úgy maradunk, ami rosszabb, hogy be is csinálunk.*Röhögök, még így se bolondoztam veled.* - Hmm okos ötlet, minden rosszban van valami jó.*Nekem is fájt a hasam a nevetéstől.* - Nagyon bolondok vagyunk.*Nevetek végül megcsókollak, de még nem bírom abbahagyni a nevetést.* - Olyan vicces vagy..

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:11 | Üzenet # 823
Yaoista
- Ó de magabiztosak vagyunk. *Nevetek rajtad, de persze jogosan.* - Tényleg. *Egyre jobban kacagok, azaz igazi jó ízű volt.* - Pontosan. *Olyan boldog voltam és felszabadult.* - Csak kicsit. *Kuncogok és csókod viszonozom, de én is nevetek tovább.* - Te is... -Szinte már kapkodom a levegőt, végül lassan azért megnyugodtam, de szinte lihegtem.* - Olyan lökött vagy. *Nagyon vidám és boldog volt az arcom.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:48 | Üzenet # 824
Yaoista
- Okkal nem?*Kérdezlek.* - Amennyire kell.*Kuncogok. Lassan én is megnyugszom azért.* - Nevetéstől rég lihegtem már.*Kuncogok, hiszen a szex miatt szoktam.* - Csak amennyire te.*Csókollak meg.* - Egyre jobban megismerjük egymást és ez annyira jó.*Ölellek magamhoz.* - Ki se nézted belőlem, hogy ilyen is tudok lenni mi? Pedig nagy mókamester voltam régen.*Egyre több dolgot osztok meg veled és ez már teljesen természetesen jön.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.29, 00:37 | Üzenet # 825
Yaoista
- De. *Mosolyodom el.* - Nagyon jó vagy. *Puszillak meg.* - Még senkivel nem élveztem úgy a szeretkezést, mint veled. *Persze jó volt másokkal is és Akihito sem elhanyagolható, de veled mégis egészen más volt.* - Én is... *Kuncogok még halkan.* - Igen... nagyon jó. *Bújok is vissza, annyira boldog voltam. Reméltem, hogy te is így érzed magad, mint én.* - Mindig tudtam, hogy bolond vagy, de azt nem, hogy ennyire. *Gondolok vissza és ismét kuncogok halkan.* - De meg kell hagyni... nagyon tetszik ez az oldalad. *Egyre közelebb engedtél magadhoz és ezért én nagyon hálás voltam.*

Keresés: