Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:13 | Üzenet # 776 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ahogyan a gazdijuk is.*Mosolygok rád.* - Valóban, bár nem így szoktak fogalmazni.*Nevetek fel. Hagylak tevékenykedni, nem gondoltam volna, hogy rendes kakaót csinálsz.* - Legutoljára Lee kislányával kakaóztam.*Emlékszem vissza.* - Köszönöm.*Puszillak meg amikor megkapom.* - Nem kérek köszönöm, ennyi édesség már tényleg elég lesz.*Mosolygok és elkezdem fújogatni, majd lassan bele iszom.* - Finom, ügyes vagy kicsim.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 03:01 | Üzenet # 777 |
 Yaoista
| - Nem baj, így nevezem. *Nevetek veled.* - Hm, ez azt jelenti, hogy Lee kislányának a szintjét megütöm. *Kuncogok édesen.* - Nincs mit. *Annyira kis boldog voltam.* - Rendben. Akkor a te habod is magamnak adom. *Vigyorgok és egy hegynyit ráfújok a kakaómra és visszaülök.* - Örülök. *Én a habot kezdem lekanalazni, majd beleittam, de még az orrom is olyan lett.* - Csinálok bármikor. *Nem vettem észre, hogy bajszom lett meg az orrom is fehér.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.10, 13:17 | Üzenet # 778 |
 Yaoista
| - Nem mondtam, hogy baj.*Megszoktam tőled ezeket a dolgokat.* - Nem ő csinálta.*Vigyorgok.* - Jól van te kis édesszájú.*Nem is értem, hogy lehet ennyire szeretni. Tovább iszom, majd felnevetek.* - Na tényleg megütöd a szintjét.*Vigyorgok és lenyalom habot az orrodról.* - Ez tényleg nagyon édes.*Törlöm le a bajuszod is, de azt már szalvétával.* - Malacka.*Csókollak meg.* - Igen ezt az édeset szeretem.*Ülök vissza.* - Rendben, de elég félévente egyszer.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 01:41 | Üzenet # 779 |
 Yaoista
| - Ó, akkor előtte vagyok. *Kuncogok, egészen a beszólásodig, majd hirtelen elpirulok.* - Igen... *Motyogom és hagytam, hogy megtöröld a szám.* - Csak kicsit. *Kuncogok csókod előtt.* - Az ajkaim? *Kérdezem aranyosan.* - Tudom kevésbé édesre is, igazából gondolhattam is volna rá. *Mosolyodom el.* - De bármit kérsz, szívesen megcsinálom, ha tudom. *Tényleg törődni akartam veled és éreztetni, hogy melletted vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 14:03 | Üzenet # 780 |
 Yaoista
| - Olyan édes vagy.*Kuncogok.* - Igen azt, na meg minden porcikád édes neked.*Mosolygok.* - Nem baj édesem így nagyon jó és amúgy se esnék túlzásba tényleg, de köszönöm. Tudom jól kicsim.*Cirógatom meg az arcodat.* - Hidd el nekem bőven elég, hogy velem vagy.*De persze megértelek, hiszen én is mindig el akarlak kényeztetni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.13, 15:05 | Üzenet # 781 |
 Yaoista
| - Zavarba hozol... *Mint mindig és el is voltam pirulva.* - Rendben. *Simul az arcom odasimul hozzád.* - Igen, én is ezt szoktam mondani. *Kuncogtam el magam. Viszont én tényleg vigyázni akartam rád, már amennyire tudok. Közben persze kortyolgatom a kakaót és cicázok. Tényleg teljesen ki voltam virulva.* - Majd egymást kényeztetjük el. *Kuncogtam aranyosan. Közben anyukám visszajött.* - Jól laktatok? *Kérdezi mosolyogva és lerakja neked a recepteket.* - Ha valami még eszedbe jutna, szólj, rendben? Ráírtam a telefonszámom is, ha később kellene segítség. *Simogatja meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 17:47 | Üzenet # 782 |
 Yaoista
| - Pedig most nem volt szándékomban.*Mosolygok.* - Tudom.*Kacsintok rád.* - Minden értelemben.*Vigyorgok.* - Igen, minden nagyon finom volt köszönöm.*Mosolygok kedvesen, majd igen csak meghatódok.* - Köszönöm szépen, te tényleg egy tündér vagy.*Csókolom meg a kézfejét.* - Viszont, ha nem gond, olykor felhívnálak csak úgy.*Mondom kissé zavartan, tényleg megkedveltem nagyon anyukádat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 20:38 | Üzenet # 783 |
 Yaoista
| - Nem is kérdés. *Kuncogtam el magam. Anyukám elmosolyodott rajtad.* - Ugyan, semmiség. *Simogatja meg a fejed.* - Persze, hogy nem gond, ne légy butus. *Nagyon kedvesen mondta én pedig csak olvadoztam rajtatok. Annyira örültem, hogy ennyire jól kijössz anyukámmal.* - Bármikor hívhatsz. *Ad neked is egy puszit a buksidra.* - Kértek még valamit? *Kérdezi azért.* - Én nem, köszönöm szépen.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 22:48 | Üzenet # 784 |
 Yaoista
| - Nekem nem semmiség.*Mosolygok.* - Rendben.*Kuncogok.* - Ez kölcsönös.*Anyukádra is mindig szakítanék időt.* - Tele vagyok köszönöm, csak éppen le vagyok foglalva így nem tudok mozdulni.*Kuncogok.* - Nincs szívem felkelteni, na meg itt is nagyon el vannak igaz?*Simogatom meg a cicát a nyakamba, aki szintén elégedetten dorombol.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 18:00 | Üzenet # 785 |
 Yaoista
| *Anyukám csak mosolygott rád.* - Rendben. *Mondja a hívásra és ő is örült. Látszott rajta, hogy tényleg nagyon boldog, hogy együtt vagyunk.* - Óóó, látom már. *Kuncog halkan.* - Általában ha Rokuro itthon van, le se lehet őket róla vakarni. *Mondja anyukám, mire én elnevettem magam.* - Hát igen... elkényeztetem őket. *Cirógatom a cicákat, akik rajtam voltak.* - Narancs az gyakran az ő szobájában alszik, még akkor is, ha nincs itt. *Ezen még én is meglepődtem.* - Nem is tudtam... Jajj kis édesem. *Puszilgatom, mire hozzám bújik. Anyukám csak elneveti magát.* - Képzeld anya... *Kezdek bele izgatottan.* - Összeköltözünk. *Csillognak a szemeim, mire anyukám lágyan rám mosolyog.* - Ez nagyon jó kicsim... *Cirógatja meg az arcom.* - Legyetek nagyon boldogok. Bármire van szükségetek, csak szóljatok. *Mondja mindkettőnknek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 15:46 | Üzenet # 786 |
 Yaoista
| - Megértem, na meg látom is.*Kuncogok.* - Azzal nincsen baj, mert megérdemlik.*Simogatom meg őket.* - De édes.*Mosolyodom el.* - Bármikor hozhatod hozzánk, tudod jól, hogy ez csak rajtad múlik.*Engem nem zavarna. A folytatásra csak jobban elmosolyodom, tényleg annyira édes vagy, hogy arra nincsenek szavak.* - Köszönjünk.*Mondom mindkettőre.* - Igazából mondtam Rokuronak, ha szeretne vehetek egy közös lakást, akár kerttel is, ez csak tőle függ.*Tényleg mindent meg akartam neked adni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 19:45 | Üzenet # 787 |
 Yaoista
| - Meg bizony. *Látszott, hogy milyen kis sanyarú sorsúak . Elmosolyodom, mikor mondod, hogy bármikor vihetném, de nem akartam innen kiszakítani a kis drágát.* - Köszi anyu... *Tényleg teljesen fel voltam villanyozódva, olyan boldog voltam.* - Ó, értem, de ha jól ismerem a fiam, erre nemet mondott, igaz? *Kérdezi tőlem, mire elkuncogtam magam.* - Majd ha én is bele tudok szállni. *Tudtam jól, hogy neked ez semmiség és tényleg nem csinálnál belőle gondot, sőt az én kedvemért vennél, de én akkor érezném tényleg közösnek, ha egy kicsivel is, de be tudok szállni a költségekbe. Persze volt valamennyi megtakarításom, de azt másra szerettem volna költeni, olyanra, aminek reméltem, nagyon fogsz örülni. Én tényleg valóra akartam váltani az álmod, már amennyire az lehetséges. Anya csak megsimogatja a fejem.* - Te is felnőttél kicsikém. *Ad egy puszit nekem.* - Hát előbb-utóbb... inkább utóbb. *Nevettem el magam, hiszen azért még nagyon gyerek tudtam lenni, bár az inkább a személyiségem miatt. Finoman kirakom Narancsot az ölemből, mire méltatlankodni kezd.* - Mindjárt jövök. *Simogatom meg, na meg a másik cicát is leszedtem a nyakamból.* - Kimegyek mosdóba. *Puszillak meg, na meg anyut is. Anyukám leült melléd és megfogta a kezed.* - Köszönöm, hogy így gondoskodsz róla. *Nagyon komolyan mondta.* - Tudod nagyon féltettem eleinte, főleg miután elmondta, hogy meleg. Egyébként sem könnyű megtalálni a párunkat, ő pedig egyébként is kissé különc. *Nagyon lágya mondja.* - Mindig aggódtam, hogy nem lesz olyan ember az életében, mint nekem a férjem, de szerencsére nem így lett. Örülök, hogy talált magának egy ilyen jószívű embert, mint te. Biztos vagyok benne, hogy a családod is nagyon büszke lenne rád. *Simogatja meg az arcod. Tudta, hogy meghaltak, persze pontosat nem.* - Látszik, hogy szeretitek egymást és bár mesélt sok mindent, jót is, rosszat is, ez mindig így kezdődik. Vannak könnyebb és nehezebb időszakok, de az a fontos, hogy ezeket együtt megoldjátok. Tudom, hogy nem egyszerű Rokuroval és rettentő önfejű, de mióta nálad dolgozik és ismer téged, nem beszélve a szerelemről, mintha kicserélték volna. Rettentően félt, akárcsak az utcára kimenni, ami később változott valamennyit, de igazán azóta, hogy ismer téged. Csodát tettél a fiammal és ezt sosem fogom tudni megköszönni neked. Remélem nagyon boldogok lesztek és egymás mellett maradtok. *Ő tényleg nagyon örült neked, látszott rajta, hogy mennyire megnyugodott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 14:35 | Üzenet # 788 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolygok.* - Megbeszéltük.*Ugye erről már szó volt és igazából meg is értettelek, de én nem bánom, hogy gondoskodhatok rólad.* - Szerintem az a jó, ha az ember minél tovább tud gyerek maradni.*Hiszen nekem nagyon hamar fel kellett nőnöm és ezt látszódik is, sok helyzetben.* - Na meg Rokuro örök gyerek fog maradni, ami nem baj, mert belém is kezdi visszahozni vagy mondatni ismét felszínre hozni.*Mosolyodom el, tényleg nagyon jó hatással vagy rám.* - Jól van kicsim.*Puszilom meg én is.* - Ez természetes és ez kölcsönös ő is nagyon sokat gondoskodik rólam.*Cirógatom meg anyukád kezét. Csendesen hallgatom anyukádat. Mindig is szeretem rólad hallani és az meg olyan jó, hogy ilyen jó hatással vagyok rád. Amikor a családom mondja kicsit megszorítom a kezét, de finoman persze. Elsőre meg se tudok szólalni, mert zavarba hozott anyukád nem kicsit.* - Ritka, hogy én nem tudok megszólalni, de te elérted.*Kezdek bele végül.* - Köszönöm ezeket a kedves szavakat, nagyon sokat jelentenek. Örülök, hogy ilyen hatással vagyok rá és nekem is feltűnt, hogy mióta bekerült, egyre több önbizalma lesz, bár még ezen van még mit alakítani.*Nehéz menet lesz, de segíteni foglak, a többi viszont rajtad múlik.* - Igen nagyon szeretjük és sok hullámvölgyünk volt, de ahogyan mondtad együtt megoldottuk és még erősebbé vált a kapcsolatunk.*Mosolyodom el.* - Valóban önfejű és nagyon makacs, ami igazából jó, főleg az én esetembe. Ő is nagyon jó hatással volt és van rám. Nem vagyok egy egyszerű eset és még mindig képes vagyok magamba fordulni és az érzéseimet magamba tartani, de a fiad mellett egyre jobban megnyílóm előtte és ezt nagyon kevés ember mondhatja el.*Hiszen rajtad kívül Lee meg Saturo, de ugye Leevel többet voltam együtt, na meg teljesen más a kapcsolatunk.* - Tényleg vele képzelem el a jövőmet és vele is szeretném leélni.*Mondom igen csak lágy hangon.* - Ő is tudja jól, hogy soha nem leszek teljesen boldog, de mégis amióta ő velem van ismét minden ismét sokkal jobb.*Mosolyodom el.* - Annak is nagyon örülök, hogy titeket is megismertelek, nem hittem volna, hogy leszek még egy ekkora családba és ez annyira jó dolog.*Most olyan vagyok mint egy kisfiú. Látszik nagyon, hogy mennyire vágyom a szeretetre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 00:48 | Üzenet # 789 |
 Yaoista
| - Az évek és a rutin. *Nevet fel anyukám, de még a nevetésünk is egyforma volt.* - Van, de hidd el, rengeteget fejlődött. *Többet, mint te gondolnád. Csak mosolyog, ahogy a kapcsolatunkról beszélsz.* - Igen, ha valamit a fejébe vesz komolyan, azt véghez viszi. *Mondja lágyan.* - Valljuk be, Rokuro legrosszabb esetben is, kihozza az embert a sodrából. *Kuncog halkan.* - Esélyed sincs, befordulni. *Teszi hozzá. Arra, hogy nem leszel teljesen boldog, anyukám kicsit szomorkásan mosolyog rád és megszorítja a kezed.* - Ennek örülök. *Látszott rajta, hogy büszke rám.* - Nem csak benne vagy, a része vagy. *Javít ki anyukám, de teljen levetted a lábáról őt is ezzel a kisfiús arcoddal.* - Ide mindig jöhetsz, ugyan úgy tekintheted otthonodnak, akár a lakásod. Nem kell kérdezned sem. *Simogatja meg az arcod.* - Tudom, hogy az apja.. a férjem nem kezeli olyan könnyen, neki elég nehéz elfogadnia, de nagyon próbálkozik és szereti Rokurot, csak nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ha megszokta, ő is ezt fogja neked mondani. *Elgondolkozik egy pillanatra, majd elvigyorodik.* - Olyan ez, mint mikor a lányod elviszi az udvarlója. *Kuncog.* - Csak itt éppen fiúról van szó.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:22 | Üzenet # 790 |
 Yaoista
| - Még a nevetések is hasonló. Tudod, ha nem a fiaddal lennék és hetero lennék, te pedig nem lennél házas, akkor biztos udvarolnék neked.*Vigyorgok huncutul, de komolyan gondolom, a korkülönbség pont nem érdekelne.* - Akkor jó.*Azért anyukád ezt jobban látja.* - Ez így van és ez nagyon jó dolog.*Főleg ilyen esetekben, mint a miénk, na meg a munkában is.* - Ezzel nem tudok ellenkezni.*Kuncogok.* - Nem is baj, voltam eleget befordulva.*Sóhajtok fel és azért lesznek még pillanatok, de nem mindegy, hogy mennyire.* - Köszönöm.*Mosolygok és most még inkább zavarba jövök.* - A végén elfogok pirulni és a fiad biztosan ki lenne, hogy nem neki sikerült.*Nevetek fel.* - Megjegyeztem ezeket és ez persze kölcsönös és remélem jönni fogtok. Elfoglalt vagyok, de ha rólatok van szó, akkor a munka megvár.* - Ezzel nincsen semmi gond, az a fő, hogy elfogadja minden más meg kialakul.*A bátyáddal vannak úgymond gondok, de vele is tettünk már egy lépést előre.* - Igen valóban.*Nevetek fel.* - Tényleg egy fantasztikus nő vagy, nagyon örülök, hogy megismerhettelek és remélem egyszer az anyósom leszel.*Puszilom meg az arcát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:57 | Üzenet # 791 |
 Yaoista
| - Ó, zavarba hozol. *Pirul el, akárcsak én, bár ő hamarabb tudta rendezni az arcát.* - Örülök, hogy Rokuro is ilyen jó hatással van rád. *Annyira boldog volt.* - Kihívásnak venné. *Nevet fel veled.* - Természetesen meglátogatunk majd és tudom, hogy messze van, de örülnék, ha az ünnepeket majd itt töltenétek. *Mondja lágyan.* - Persze nem végig, gondolom kettesbe is szeretnétek lenni. *Teszi hozzá gyorsan.* - Pontosan. *Bólint anyukám. Teljesen elolvadt a végére.* - Mondjuk azt, hogy már az vagyok. *Kacsint egyet neked. Én is visszajöttem közben és elmosolyodom rajtatok. Odamegyek hozzátok és kivéve a cicát a nyakadból, én öleltelek át hátulról és bújtam oda kicsit.* - Minden oké? *Kérdezem édesen, anyukám meg csak mosolyog rajtunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:20 | Üzenet # 792 |
 Yaoista
| - Csak őszinte vagyok, na meg szeretek zavarba hozni másokat.*Kuncogok, ami azért sikerül is kicsit, de persze nem annyira, mint nálad.* - Én is.*Bólintok.* - Az biztos, amilyen kis bolond.*Kuncogok.* - Szívesen itt tölteném és Rokuro meg nagyon boldog lenne tőle.*Nekem is nagyon jót tenne.* - Igen, ez lesz az első együtt. Első napot együtt és utána lejönnék vagyis én így gondoltam, de az lesz amit ő szeretne.*Bár szerintem így neked is megfelelne.* - Köszönöm, ez nagyon kedves.*Nem csoda, hogy édes vagy, anyukádtól örökölted.* - Mi van féltékenyek vagyunk?*Vigyorgok és a cica anyukádat találja be így.* - Persze minden oké.*Simogatom meg a karod.* - Mint mindig nagyon jól elbeszélgettünk.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 01:04 | Üzenet # 793 |
 Yaoista
| - Igen, ezt említette a kicsikém is. *Kuncogja el magát anyukám.* - Akkor ezt meg is beszéltük. *Már most tervezgette fejbe, hogy milyen jó lesz.* - Rendben, bár szerintem ez így nagyon fog neki tetszeni. *Anya ól ismert.* - Ez őszinteség. *Teljesen komolyan gondolta, látta rajtunk, hogy nem egy hónapra tervezünk.* - Nem. *Kuncogok édesen.* - Csak meg akartalak kicsit ölelgetni. *Puszilom meg az arcod. Anya is cicázni kezd.* - Akkor jó. *Nyugszom meg.* - Bizony, nagyon kedves a barátod. *Erre én csak mosolyogni tudok és elengedlek. Egyik kezemmel finoman a fejedre simítok és nagyon lágyan rád nézek.* - Nagyon örülök, hogy ennyire jól kijöttök. *Persze fontos volt, hogy elfogadjanak, de az volt a legfontosabb, hogy az anyukámmal jól kigyere.* - Remélem jól kibeszéltetek. *Cirógatom a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 14:14 | Üzenet # 794 |
 Yaoista
| - Úgy érzem, hogy nem sok meglepetést okozok, mert mindent elmondod Rokuro.*Nevetek fel.* - Igen meg és szerintem is.*Értek egyet.* - Igazad van.*Így még jobb volt.* - Édes vagy meg kicsit azért féltékeny is valld be.*Kuncogok.* - De nálad nem kedvesebb.*Mondom anyukádnak.* - Persze mégis mit vártál?*Kuncogok és megfogom a kezed.* - Anyuddal megbeszéltük, hogy az ünnepeket itt töltjük vagyis az első napot együtt, majd utána idejövünk. Mit szólsz?
-
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 17:40 | Üzenet # 795 |
 Yaoista
| - A beszélgetéseink 90%-ban rólad szólnak. *Nevet anyukám veled.* - Hááát... lehet. De csak kicsit. *Mosolyodom el édesen. Kicsit elpirul anyukám erre a kedves dologra is.* - Húú, meleg lett. *Legyezgeti magát, amin meg én nevetek.* - Nagy tud, ugye? *Vigyorgok, anya meg bólogat. Kíváncsian hallgatlak és közben finoman cirógatom a kezed. Szavaidra teljesen meghatódom és az arcom a nyakadhoz fúrtam.* - Nagyon tetszik... *Majd felemelem a fejem és azaz édes mosolyom volt az arcomon.* - Szeretlek. *Puszillak meg, anyukám pedig lágyan néz minket.* - Tudjátok... nagyon összeilletek. Nagyon szépek vagytok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 13:53 | Üzenet # 796 |
 Yaoista
| - Valamiért nem lep meg.*Kuncogok.* - Na így már más.*Vigyorgok.* - Édes akár csak a fia.*Mosolygok, nagyon aranyos anyukád.* - Van egy olyan érzésem, hogy régen és most is rengeteg hódolod akad.*Jegyzem meg anyukádnak.* - Évek és a rutin.*Kuncogok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Cirógatom meg az arcodat. Annyira szeretem, amikor így mosolyogsz.* - Én is téged kicsim.*Puszillak meg én is.* - Köszönjük szépen.*Mosolygok és a kiscicám is felébred.* - Szia pöttöm.*Simogatom meg, ő pedig egy hatalmasat ásít és nyújtózkodik.* - Kis édesem.*Puszilom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 02:18 | Üzenet # 797 |
 Yaoista
| - Ezt még nem nagyon mondták nekem. *De hát tényleg az volt.* - Ó, mindig akadt bőven. *Kuncogja el magát.* - De a férjem az egyetlen. *Ezt pontosan úgy mondta, ahogy én szoktam rólad beszélni.* - Szerintem nálam fejlesztette tökéletesre. *Nevetek fel, bár tudtam, hogy előttem is voltak szép kis hódításaid.* - Meg bizony. *Anyukám is csak bólint.* - Köszi anya... *Annyira jól esett. A cicádon elmosolyodtam.* - Szia kicsi... *Cirógatom meg én a kis buksiját.* - Te is az vagy. *Kuncogtam rajtad, mire anya is felnevet.* - Igen, nagyon aranyos, ahogy erről a kiscicáról gondoskodsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:56 | Üzenet # 798 |
 Yaoista
| - Ez azért meglepő.*Jegyzem meg, de biztos vagyok benne, hogy apukád sokat mondja.* - Mindkettőben biztos voltam.*Mosolygok.* - Ebben van valami, de tény, hogy sose volt gondom a hódítással vagy pont fordítva, hogy engem közelítettek meg, de volt egy idő, amikor örültem volna, ha nem így nézzek ki.*Jegyzem meg, mert nem mindig jó, hogy feltűnő személyiség vagyok, főleg amikor el akartam bújni a világ elől.* - Ohh szóval most összefogtok ellenem, hátha közösen zavarba tudtok hozni?*Nevetek fel.* - Próbálkozni szabad.*Pimaszkodom, a törpét pedig lerakom, mert mehetnéke van.* - Feléledt.*Kuncogok.* - Kicsit még hagyom, aztán jöhet a pancsi.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.28, 00:15 | Üzenet # 799 |
 Yaoista
| - Nekem inkább az aranyost szokták. *Magyarázza anyukám mosolyogva. Ahogy elkezdesz kérkedni, finoman az arcodra simítottam és adtam egy puszit az ajkaidra. Féltékeny voltam, na meg vigasztalni is akartalak, főleg a vége miatt.* - Lehet azt kéne. *Nevettem el magam.* - Nem is rossz ötlet. *Csatlakozik anyukám.* - Fogunk is. *Vigyorgok anyukám, ő is olyan tudott lenni, mint egy rossz kisgyerek. Lehajol és kicsit megcirógatja anyukám is a cicát.* - Azt hiszem jól érzi itt magát. *Állapítja meg és persze a többiek körbevették és elkezdték tisztogatni.* - Hogy el van kényeztetve, istenem. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 20:53 | Üzenet # 800 |
 Yaoista
| - Akkor én nem csak azt fogom.*Mosolygok.* - Ne féltékenykedj.*Ismertelek már nagyon is, de persze mosolygok.* - Hajrá édeskéim.*Kuncogok.*- Igen, ahogyan a gazdája is.*Mondom kedvesen.* - El bizony nem kell ide most fürdés, úgy látom.*Kuncogok.* - Azért remélem otthon nem lesz vele gond és nem lesz szomorú.*Mondom kissé aggódva, hiszen most itt több cica veszi körül.*
|
|
| |