Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:17 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ezt mondom én is.*Vigyorgok, csak azért se köszönöm meg.* - Ennek nagyon örülök és ezt én is elmondhatom.*Persze tény Saturoval is jó volt na meg ott van Lee, de ott én voltam ugye alul.* - Szóval mindig tudtad értem.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Tudod minden csínyben benne voltam és legtöbbször én találtam ki.*Emlékszem vissza.* - Persze mindig csak, amíg vicces volt, a durva dolgokat sose szerettem.*Bár gondolom ez nem meglepő.* - A suliban kaptak is, akik seggfejek voltak.*Jegyzem meg.* - Mondtam, hogy én voltam a diákelnök?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 00:38 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
| *Nem is vártam, hogy megköszönd. Nem hittem, hogy te is úgy vele, hogy eddig velem a legjobb, de ez nagyon boldoggá tett.* - Csak a szemedbe kell nézni és látszik, hogy milyen huncut vagy. *Vigyorgok.* - Tényleg? *Öröm volt hallgatni. Lágyan mosolyogtam, majd a végén elnevettem magam.* - Micsoda rosszcsont diákelnök. *Kuncogok, elég kettős volt a dolog.* - És mond csak... a tanárok nem voltak ki, hogy az elnök egy csínytevő? *Vigyorgok, közben persze rettentő finoman cirógattam az arcod. Még a mozdulataimból is áradt, hogy mennyire szeretlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:14 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| - Beszél nekem a kis fő huncut.*Mosolygok és megpuszillak.* - Az bizony.*Vigyorgok.* - Nos mivel mondtam, hogy a csínyek tényleg határon belül voltak és semmi durva, így nem voltak ki, ha mégis picit, hamar túlléptek rajta. Különben meg éltanuló és élsportoló voltam, a futócsapat és klub elnöke. Elég sok érmet szereztem az iskolának és sok rendezvénybe segítettem. Na meg imádtak a tanárok kis.*Vigyorgok, de tényleg így volt.* - Most mond meg, te ki lettél volna?*Kérdezlek és persze a simogatást nagyon élvezem.* - Ez finom*Csókolok a tenyeredbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:43 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
| - Én máshogy vagyok huncut. *Nyalok végig az ajkaimon, puszidra pedig kuncogok. Figyelmesen hallgatlak és csak mosolyogtam.* - Azt mondtad, illetve kitaláltam, hogy éltanuló és sportoló voltál. *Kuncogtam.* - De hát kevesebbet el se tudok rólad képzelni. Maximalista vagy. *És nem Lee hatására lettél az, erre már rég rájöttem.* - Igazából én elég elfogult vagyok, szóval nem hiszem, hogy hiteles, bármit mondok. *Nevetek fel.* - De szerintem elég volt egy szép mosoly és el is simítottál mindent. *Hiszen nagyon meggyőző tudtál lenni.* - Akkor csinálom még... *Csókodra kicsit pirosas lett az arcom. Nagyon finoman cirógatlak folyamatosan.* - Nagyon szeretlek cirógatni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:18 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| - Máshogy is.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Bár ugye te tényleg tökéletesnek láttál.* - Ez így van.*Bólintok, de tényleg nagyon jól esnek a szavaid.* - Oké ott a pont.*Nevetek fel.* - Igen igen, azt már egészen kisgyerekként tökélyre fejlesztettem, na meg egy adottság is.*Vigyorgok.* - Miért pirultál el most?*Tényleg nem értettem.* - Én meg, ha te cirógatsz, na meg téged is cirógatni.*Persze közben így is teszek.* - Ha egy suliba jártunk volna, akkor biztos, hogy rád hajtottam volna.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:41 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Imádom azt a ravasz mosolyod. *Kuncogtam, meg persze minden porcikád.* - Én se tudom... *Motyogom aranyosan.* - Most csak olyan... olyan meghitt minden. *Mosolyodom el.* - Én is szeretem... *Szinte libabőrös voltam ott, ahol hozzám értél. A folytatásra meg csak elnevettem magam.* - Ha egy suliban jártunk volna, oda lettem volna érted és már akkor beléd zúgok. *Mosolyodom el.* - Milyen romantikus is lett volna... *Kuncogtam, majd megcsókollak.* - Nem mintha így nem lett volna romantikus.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 13:28 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Csókolok a nyakadba.* - Komolyan annyira édes vagy felfoglak zabálni.*Kuncogok.* - Szóval te hajtottál volna rám mi?*Hiszen végül is te hajtottál rám most is. Pont akartam volna kérdezni, hogy nem az de megcsókolsz, amit viszonozok, majd megkapom kérdésemre választ.* - Tudod jobb, hogy nem abban az időben találkoztunk vagyis akkor tényleg sokkal nehezebb dolog lett volna.*Most se volt egyszerű.* - Igazából az egész napom be volt táblázva és ha éppen nem suliba voltam és itt beleértek mindent, akkor a családommal és barátokkal voltam. Na meg nem érdekelt, akkor egy kapcsolat. Fiatal voltam nagyon is, volt jobb dolgom.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 00:52 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Azért ne. Rágós lehetek. *Kuncogok.* - Még szép. *Nevetek fel.* - De én akkor is taktikus lettem volna. *Vigyorgok.* - Először csak a barátod lettem volna, aztán pedig magamba bolondítottalak volna. *Közlöm veled édesen, majd szerelmesen megcsókollak.* - És mint most, akkor se álltál volna ellent nekem. *Ezt én nagyon komolyan gondoltam és persze a cirógatás nem maradt abba.* - De egyébként ez így volt jó... Én nem bánom, hogy csak most találkoztunk és azt sem, ahogy a dolgok alakultak, mert sok mindent tanultam ezekből. Például, hogy ne legyek annyira akaratos. *Kuncogok, hiszen ezen a téren azért sokat fejlődtem és kezdtem megtanulni hol a határ.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 01:21 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| - Biztos, hogy nem, hanem nagyon finom lennél, de akkor nem lennél itt velem és akkor nagyon szomorú lennék.*Mondom édesen.* - Ebben van valami.*Mosolygok és viszonozom a csókodat.* - Jogos te győztél volna.*Mosolyodom el.* - Ezzel egyetértünk.*Bólintok, ennek most volt itt az ideje mindkettőnk részéről.* - Én is sokat tanultam, tényleg jó hatással vagyunk egymásra szépségem.*Csókollak meg most én.* - És te milyen voltál a suliba?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 02:14 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| - Hát akkor ezt a felfalást majd máshogy oldjuk meg. *Mosolyodom el, annyira édes voltál és olyan jó volt hallani.* - Na látod. *Nevettem fel.* - Igen, nagyon jó hatással... *Csókod annyira jó volt.* - Hmm... nagyon finom... *Adok még egy puszit az ajkaidra.* - Hm, hát eleinte nagyon visszahúzódó. Tényleg annyit szerettem volna, hogy ne tűnjek ki a tömegből, csak egy szürke kisegér akartam lenni, de a hajam nem engedte, pedig akkor még jó tanuló is voltam. *Magyarázom neked, majd elmosolyodom.* - Aztán jött az a bizonyos forduló pont... hm, nem is tudom, hogy hívták azt a modellt... *Kuncogok.* - Amit már meséltem, utána sok minden megváltozott. *Kicsit helyezkedtem és közelebb bújtam.* - Barátokat szereztem, és sokkal beszédesebb lettem. Nem mondom, hogy teljesen kinyíltam, de sokkal aktívabb voltam és persze így a jegyeim is romlottak. *Kuncogtam.* - Sportot tekintve már mondtam, hogy a magasugrást szerettem, ami azt illeti nem is voltam belőle rossz... csak nem volt hozzá kitartásom. Sajnos az edzések nem csak abból állnak, hogy ugrándozunk. *Emlékszem vissza.* - Sokat ültem büntetésben, mikor már kinyílt a szám. *Vigyorgok.* - Visszaszájaltam és persze ezért én is büntit kaptam. *Kuncogok.* - Igazából elég rossz voltam így belegondolva. *Egy pillanatra el is gondolkoztam.* - Aztán meguntam és ezeket a beszólásokat figyelmen kívül kezdtem hagyni, mondjuk attól ugyan annyira bántott, csak nem vette el annyi szabadidőm. *Mosolyodom el még jobban.* - Inkább töltöttem az időt a barátaimmal akkor már.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 13:43 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| - Abban biztos lehetsz.*Mosolygok.* - Valóban.*Cirógatom meg a pofidat. Figyelmesen hallgatlak téged és igazából nem lep meg.* - Akkor nem érdekelt igazán a magasugrás, mert olyan kitartó lettél volna.*Persze ezt nem rosszból mondom. Nekem akkor a futás nagyon fontos volt és rengeteget edzettem, hogy a legjobb legyek.* - Értem, most már ezt is tudom.*Csókollak meg.* - Olykor úgy érzem ezer éve történtek meg ezek a dolgok.*Sóhajtok fel. Nem egyszer annyira fáradtan és öregnek érzem magamat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.02, 00:15 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| - Ebben igazad van. *Mosolyodom el. Hiszen te igazán érdekeltél és ki is tartottam, ameddig csak kellett.* - Bizony. *Csókod picit elnyújtom, mert tényleg annyira jó volt érezni az ajkaid.* - Igen, én is.. félelmetes mennyire telik az idő. *Elmélkedem, persze tudom, hogy te mire mondod. Picit elhallgattam, majd nagyon finoman megcsókoltalak.* - Egyébként ez úgy hangzott, mintha olyan öreg lennél. *Kuncogtam halkan és közben a szemeid kémlelem.* - Olyan szépek... *Suttogom halkan és kicsit helyezkedve adtam finoman egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:36 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| - Valóban.*Bólintok. Csókodat viszonozom és el is nyújtom.* - Néha tényleg nagyon öregnek érzem magam, mintha száz éves lennék.*Kuncogok, de tényleg így volt.* - A tiednél nem szebbek.*Cirógatom meg az arcodat.* - Kényelmes?*Kérdezlek és a kiscicám megint aludt.* - Azt hiszem mára véglegesen kidőlt a kis szőrpamacs.*Kuncogok.* - Tényleg nagyon jó ötlet volt.*Ezt még sokszor fogom mondani az is biztos.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:25 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| - Sok mindent megéltél. *Mondom lágyan.* - Köszönöm, cuki vagy. *Mosolyodom el.* - Nagyon... ennél kényelmesebb már nem is lehetne. *Sóhajtok is egy nagyot elégedettségembe.* - Hát sokat kalandozott a többiekkel. Biztos ő is örül. *Hiszen nagyon vidámnak tűnt ma egész nap.* - Örülök... *Először kicsit aggódtam, de végül tényleg jó ötlet volt.* - Hamarabb megszeretted, mint vártam. *Kuncogtam.*- Elsőre azt hittem végül tényleg az én cicám lesz, de szerencsére levett a lábadról.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 03:27 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Inkább te vagy cuki, te kis pimasz.*Harapom meg a nyakad finoman.* - Ennek örülök, nekem is nagyon jó.*Mosolygok.* - Az biztos.*Cirógatom meg persze bújt hozzám ő is.* - Ezzel én is így vagyok, de hát nem lehet nem szeretni és ellene se volt esélyem, ahogyan ellened se.*Kuncogok.* - Le bizony, látod cicák ellen esélytelen vagyok.*Kuncogok és megcsókollak. Végül berakunk egy filmet, de én olyan 10 perc után el is alszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 13:12 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam és nyakamra édesen sóhajtok egyet.* - Ha ez a büntim, mondogatom még. *Vigyorgok.* - Nem nyomlak sehol? *Hiszen félig rajtad feküdtem.* - Hát igen... bűverője van. *Kuncogtam édesen.* - A cicák kicsit se bánják ezt. *Csókod viszonozom és édesen visszahelyezkedtem. Annyira nagyon szerettelek tényleg. A filmet én elkezdem nézni, de csak azt veszem észre, hogy bealudtál. Picit nézem a pofid, majd tovább a filmet. Közben annyira azért felkelt Emerald, hogy a pocidra költözzön.* - Szia... *Suttogom és megcirógatom. Olyan családias volt így. A film végén kikapcsoltam és betakartam magunkat, persze cicákra vigyázva és én is elaludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 20:44 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| - Mintha amúgy nem kapnád meg.*Kuncogok.* - Dehogy, nagyon jó.*Puszillak meg.* - Mindkettőnek és helyes.*Kuncogok. Végigalszom és fel se ébredek csak reggel. Óvatosan kimászom és persze a cicák is felébrednek.* - Sziasztok.*Simogatom meg őket a kicsikémet felemelem, majd lemegyünk. Találok egy üzenetet, hogy kicsit elmennek. Igaz már 10 óra volt az utóbbi időben sokkal többet alszom. Adok a cicáknak enni és nekünk is elkezdek kipakolni és persze szépen megterítek, majd amikor végzek felmegyek.* - Ébresztő szerelmem.*Puszilgatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 21:24 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| *Én nagyon jót alszom és nem ébredtem fel, ahogy kimásztál alólam, csak elterültem az ágyon. Mikor feljössz szavaidra felébredek és a puszikra is, de nem nyitom ki a szemem, mert nagyon tetszik. Persze már mosolygok és kiélvezem a helyzetet.* - Még alszom... *Motyogom neked, és kuncogtam egyet aranyosan. Lassan kinyitottam a szemem és édesen mosolyogtam.* - Szia...*Ölellek át és gyöngéden megcsókollak.* - Senki nem keltett még ilyen finoman, mint te...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:25 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| - Nagyon kis hamis vagy.*Kuncogok.* - És álmodban beszélsz értem.*Vigyorgok.* - Szia.*Viszonozom a csókodat.* - Akkor mindig így keltelek.*Csókollak meg.* - Anyudék elmentek, én meg kikészítettem a reggelit és a cicákat is megetettem, már csak te hiányzol szépségem.*Cirógatlak.* - Utána még picit lustizhatsz.*Puszillak meg, én egyre kipihentebb vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:14 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| - Csak kicsit. *Kuncogok édesen.* - Igen, igen. *Mosolyodom el.* - Óh, de jó dolgom van nekem. *Csókod még el is nyújtom.*- De jó dolgom van. *Puszillak meg.* - Jól hangzik. *Látszott, hogy egyre kisimultabb az arcod. Lassan felülök és odahúzva szerelmesen megcsókollak.* - A világ legrendesebb pasija vagy. *Közlöm veled, majd átölelem a nyakad.* - Vigyél le. *Kuncogtam édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:58 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ugyan túlzol de köszönöm szépen.*Nagyon édes tőled és jól esik.* - Értettem főnök.*Kuncogok, majd felemelve leviszlek és a székre raklak.* - Parancsolj.*Puszillak meg.* - Mit iszol? Most én szolgállak ki téged.*Mosolygok és tényleg nagyon otthonosan mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:37 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| *Ahogy felemelsz, átölellek. Lefelé menet végig puszilgatlak vagy éppen a nyakad kóstolgatom, de még jó gyerekként. Csak kicsit kényeztettelek, nem akartalak felizgatni.*- Köszönöm lovagom. *Kuncogok.* - Ez tetszik. *Bár egyébként is mindig elkényeztettél.* - Akkor egy tejes kávét sok habbal. *Mosolyodom el.* - Jó látni, hogy milyen otthonosan érezd magad itt. *Ez volt a célom, közben a cicákat nézem, ahogy hamiznak.* - Nem is értem, hova fér beléjük annyi kaja. *Nevettem el magam. Bár jó húsban voltak a cicák.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:55 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Az a szerencséd, hogy tudok koncentrálni különben eldobtalak volna.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Bármikor szépségem.*Mosolygok.* - Rendben.*El is kezdem csinálni.* - Igen valóban így van.*Bólintok.* - Lejátsszák meg tudod annyi dolguk van, játszani rosszalkodni aludni és aludni.*Nevetek fel, majd megkapod a kávét és a hab egy szívet ábrázol.* - Akkor jó étvágyat.*Kezdek el enni, mintha semmit se tettem volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:21 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| - Ennyire jó vagyok? *Kuncogtam édesen.* - Körülbelül lealudják. *Nevettem el magam és mikor megkapom a kávém, teljesen lehidalok. Vörös lesz a pofim és édesen mosolygok.* - Annyira szeretlek... *Nézem a kávém és sajnálom összekavarni, nagyon édes vagyok. Csak bámulom és mosolyogva nézem. Tényleg nagyon szeretettnek éreztem magam, főleg az ilyen apróságoktól. Nekem nem kellett semmi, csak ilyen pici gesztusok, mint az apró csókok vagy ez a kávé.* - Ezt nem hiszem el... *Takarom el a pofimat.* - És el tudod érni, hogy még jobban beléd szeressek... *Lángvörös az arcom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:47 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok.* - Te csak irigykedsz rájuk.*Pimaszkodom.* - Én is téged.*Mosolygok és persze tudtam, hogy zavarba leszel, de erre nem számítok.* - Minden oké szerelmem?*Kuncogok.* - Ennek nagyon örülök.*Megyek oda és elveszem a kezed.* - Ezzel én is így vagyok, ilyen édesen reagálni egy ilyen kávéra, hát hihetetlenül édes vagy.*Csókollak meg, majd felállítalak és leülve az ölembe húzlak.* - Csinálok még neked ilyet, nyugodtan idd meg kicsim.*Csókolok a nyakadba.* - Bár kajába nem fogok, mert nem eszel és elfogysz.*Nevetek fel.* - Annyira édes vagy.
|
|
| |