Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:30 | Üzenet # 851 |
 Yaoista
| - Hát kár lenne tagadni. *Nevettem el magam.* - Bár én nem csak lealudnám. *Nézek kicsit buján. Hagyom, hogy elvedd a kezem, de nagyon vörös vagyok.* - Mert ez olyan.. ahh.. *Totál elolvadtam ettől. Csókod kiélvezem és persze, hogy szívesebben ülök az öledbe.* - Még picit hagyom. *Motyogom édesen és szép lassan olvadt a hab.* - De eszek és most kifejezetten jó húsba vagyok. *Paskolom meg a pocim. Ahogy jobban lettél, úgy ettem én is egyre normálisabban.* - Sőt, lehet mire hazaérünk, fogyókúráznom kell. *Nevettem el magam és odabújok.* - Sokat mondod... még a végén cukorka leszek. *Csókollak meg finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:53 | Üzenet # 852 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen tudom, te kis kanos.*Csípek a popsidba.* - Rendben kicsim.*Azért én eszek, mert éhes vagyok.* - Azért attól nagyon messze vagy.*Simítok én is a pocidra.* - De tény, hogy edzened azt kell.*Ezt már komolyabban mondom.* - De ezzel még ne törődjél.*Sejtettem, hogy lesz egy két vitánk emiatt, még ha nem is komolyabb.* - Mert így van.*Viszonozom a csókodat.* - Na de egyél, ma még sok dolgunk van. Megígérte, hogy elviszel több helyre.*Mondom lelkesen, én nagyon friss vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:41 | Üzenet # 853 |
 Yaoista
| - Tudod miattad vagyok ilyen. *Fenekemre játékosan feljajjgattam.* - Ki tudja mennyi mindent eszek még. *Kuncogtam.* - Igen, tudom. *Mondom komolyabban.* - Majd ha hazamentünk. *Puszillak meg és én is enni kezdek.* - Finom... *Tömöm pocim, majd elmosolyodom.* - Igen és megyünk is. Még nem dicsekedtem veled. *Kuncogtam és a nyakadba csókoltam. Közben, hogy kényelmesebb legyen, az ölembe vettem a tányért és úgy etettelek téged is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 12:24 | Üzenet # 854 |
 Yaoista
| - Én csak előhoztam belőled édesem.*Kuncogok.* - Annyit nem fogsz enni, ennyi húsi meg kell.*Simogatom tovább a pocidat, igazából csak kicsit formálni kell a tested, hogy izmosabb legyen, természetesen nem annyira, mint nekem.* - Valóban.*Eszek én is.* - Ajajj nehogy kimaradjon.*Nevetek fel. Nincs ellenemre, hogy etetsz.* - Most etettek gyerekek.*Közlöm a macskákkal, akik már sorban ülnek és persze, hogy kapnak tőlünk.* - Rosszaságok.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 21:47 | Üzenet # 855 |
 Yaoista
| - Akkor is a te hibád. *Nevettem el magam.* - Bár ez nem baj. *Puszillak meg.* - Igaz. *Nagyon jól esik, ahogy a pocim simogatod.* - Hát nem is maradhat ki. *Adok egy újabb falatot, de kicsit béna vagyok és kajás leszel.* - Bocsi. *Kuncogtam és lenyaltam.* - A pocakjukba fekete lyuk van. *Nevettem el magam és persze, hogy kapnak.* - Azok bizony. *De azért még adtam nekik.* - Amúgy szerintem anyáékkal nem csinálják ezt, de tudják, hogy én úgy is adok. *Kuncogok.* - Anyuék nem mindig. *Aztán pancsolunk együtt? *Kérdezem mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 00:28 | Üzenet # 856 |
 Yaoista
| - Oké vállalom a felelősséget.*Kuncogok, majd ahogyan leeszel meg se lep.* - Semmi gond így meg főleg nem kiscicám.*Kuncogok.* - Egyetértünk.*Vigyorgok.* - Okosak ők tudják kikhez kell menni.*Mondom és persze én is adok nekik, de azért nem annyit, mint te.* - Persze szerelmem, amit csak szeretnél.*Puszillak meg.* - Nekem bármi jó, csak veled legyek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:14 | Üzenet # 857 |
 Yaoista
| - Helyes. *Kuncogtam el magam.* - Rólad finomabb. *Kuncogtam és adtam egy csókot.* - Igen, igen. *Mosolyodom el. Mondjuk én imádtam őket, nem véletlen aludtak velem.* - Elkényeztetsz. *Mondom aranyosan és odabújtam kicsit jobban.* - Ezt könnyű teljesíteni. *Simítok az arcodra és lágyan megcsókollak, majd etetlek közben.* - Azt nem tudod hova mentek a többiek? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:04 | Üzenet # 858 |
 Yaoista
| - Mernék mást mondani.*Kuncogok.* - Elhiszem, de azért ne dobáljál rám mindent.*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - A cicákat el kell kényeztetni főleg, ha ennyire oda vagyok érte.*Puszilak meg.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé.* - Csak azt, hogy bementek a városba.*Okosabb nem lettünk.* - Nem semmi mostanság meddig alszom.*Csóválom a fejem.* - Bocsi, hogy hamar bealudtam.*Persze tudtam, hogy téged ezek nem zavarnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:16 | Üzenet # 859 |
 Yaoista
| - Akkor én vállalnám. *Kuncogok.* - Nem terveztem. *Vigyorgok.*- Bár valamikor egy kis tejszínhabot... hmm... *Nézek rajtad végig, azért beindult a fantáziám.* - Na jó, majd otthon... *Kuncogtam. Szavaidra elpirultam és én is adtam egy puszit.* - A cicák is szeretik ám kényeztetni a gazdijukat. *Csókolok a nyakadba.* - Értem. *Mondom a többiekre.* - Nem baj jól teszed. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Rád fér a pihenés. *Mosolyodom el, majd megcsóválom a fejem.* - Ilyenért sose kérj bocsánatot édesem. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:48 | Üzenet # 860 |
 Yaoista
| - De tudod, hogy én megteszem helyetted.*Kuncogok.* - Az teljesen más és benne vagyok.*Nyalok végig az ajkaimon, mert én persze rajtad képzelem el.* - Igen tudom.*Sóhajtok fel a csókra egy kicsit.* - Oké igyekszem, de ismersz.*Mosolyodom el.* - De te majd vigyázol rám.*Ölellek át szorosabban.* - Én kis védőangyalkám.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 02:11 | Üzenet # 861 |
 Yaoista
| - Igen. *Kuncogok veled együtt.* - Megbeszéltük. *Már előre élveztem az egészet. Nagyon el akartalak kényeztetni.* - Igen, egyre jobban. *Mondom lágyan és adtam egy puszit a pofidra.* - Az a terv. *Bújok én is.* - Vigyázok a lelkedre szerelmem. *Csókollak meg lágyan.* - Meg amúgy is... mikor visszamegyünk, örülök, ha a szexen kívül egyáltalán az ágyba tudlak majd csábítani kicsit pihenni. *Kuncogtam.* - Hiszen pihenned is kell munka mellett, de tudom, hogy ami fontos, az fontos. Viszont nem fogom hagyni, hogy teljesen kimerülj. *Tényleg vigyázni akartam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 13:55 | Üzenet # 862 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok és viszonozom a csókodat, bár konkrétan most nem erre gondoltam, de te folytatod és ugye pont ez járt a fejembe.* - Ugyan nem csak az ágyban lehet szexelni.*Magas labda volt.* - Rendben és ennek örülök. Tudom, hogy nagyon nagyon képes vagyok túlhajtani magam és nem ígérem, hogy elsőre hallgatni fogok rád sőt másodjára se és morogni fogok, de nyugodtan vágj fejbe.*Kuncogok, de komolyan gondoltam.* - Egyedül úgyse figyelnék.*Sose tettem és ez nem fog változni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 23:48 | Üzenet # 863 |
 Yaoista
| - Ebben van igazság. *Nevettem el magam.* - Igen, tudom szerelmem. *Mosolyodom el.* - Te pedig pontosan tudod, hogy milyen makacs és levakarhatatlan tudok lenni. *Kuncogok és megpuszillak.* - Majd figyelünk egymásra. *Cirógatom meg az arcod. Én se figyelek annyira magamra, mint kellene, de tudom, hogy te fogsz, pont úgy, ahogy én rád.* - Olyan jó lesz együtt menni dolgozni. *Álmodozok, majd szomorkásan, de összekeverem a kávét és beleiszok.* - Nagyon finom lett. *Nyalom le a számról a habot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.08, 00:17 | Üzenet # 864 |
 Yaoista
| - Ami nagyon jó is.*Mosolygok, bár van egy határ, amit átlépsz akkor sok, de ez már ritkábban van, na meg ha nem lettél volna az, akkor nem tartanák itt.* - Ahogyan mondod.*Csókollak meg.* - Igen szerintem is, bár majd a korai kelésnél.*Kuncogok meg azért nem mindig fogunk együtt menni.* - Örülök kicsim.*Nyalom le az ajkaidról maradék habot.* - Csak az ajkaid miatt finomak.*Kuncogok és tovább eszek.* - Na akkor hova megyünk először? Hogy öltözzek?*Hoztam minden alkalomra ruhát. *
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.01.08, 00:18 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.08, 01:28 | Üzenet # 865 |
 Yaoista
| - Hát a korai kelésnél lesznek gondok. *Kuncogok.* - Mindig vannak, szeretek lustizni. *Mosolyodom el. A habra kicsit elpirulok, majd megcsókollak.* - Szerintem délután kéne és gondolom akkor előbb kávézni, aztán estére a bárba. Úgy öltözöl, ahogy szeretnél, mert mindenben dögös vagy. *Kuncogok. Na meg nagyon jó érzéked volt és tényleg tudtál öltözni. Persze én is, de valahogy bárki rád néz, árad belőled a magabiztosság.* - Előtte elvihetjük megint Macit. *Ilyenkor, mikor itthon vagyok, sokat el szoktam vinni.* - Akkor meg tudom mutatni, hogy hova jártam, meg ilyesmi.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.09, 13:11 | Üzenet # 866 |
 Yaoista
| - Igen azt sejtettem, már abból is, hogy reggel a cégnél, ha korán kellett jönnöd mindig kóma voltál.*Kuncogok.* - Tudod én elég hamar megszoktam a korai kelést az edzések miatt, na meg mindig ilyen voltam, mint most és ritkán pihentem, bár akkor még jobban bírtam.*Kuncogok.* - Rendben és köszönöm.*Mosolyodom el.* - Kettő között haza jövünk?*Mert simán mást veszek fel estére és délutánra. *- Benne vagyok nagyon élveztem, meg valld be megint fürdeni szeretnél.*Pimaszkodom.* - Alig várom szépségem.*Csókollak meg.* - Mindent szeretnék rólad tudni.*Mondom a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 07:18 | Üzenet # 867 |
 Yaoista
| - Hát igen. *Nevettem el magam.* - Szóval mindig túlhajtottad magad, értem. *Kuncogok.* - Persze. *Sejtettem, hogy átöltöznél, na meg én is.* - Nem, téged akarlak megfürdetni. *Nevettem el magam és megharaptalak játékosan. Édesen elmosolyodom, majd adok egy puszit.* - Én is rólad. *Cirógatom még a pofid és közben etetlek tovább, na meg magamat és a cicákat is.* - Szerintem ha mindig itthon lennék, már gurulnának. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.11, 13:12 | Üzenet # 868 |
 Yaoista
| - Igen.*Nevetek fel.* - Sok szerencsét hozzá édesem.*Vigyorgok, hiszen erre esély sincsen.* - Kezdj el gyúrni nagyon nagyon sokat és akkor talán picike esélyed lesz.*Kuncogok. A harapásodra meg felmorranok jólesően.* - Tudom kicsim.*Csókollak meg.* - Abban biztos lehetsz.*Nevetek veled együtt.* - Mit szeretnél még tudni rólam? Ugye tudod, hogy bármit kérdezhetsz.*Teljesen megváltoztam és megnyíltam előtted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.12, 09:37 | Üzenet # 869 |
 Yaoista
| - Legyél illedelmes úriember és hagyd magad. *Nevettem el magam, mert csak vicceltem.* - Jól lennénk tartva. *Kuncogok tovább. Kérdésed meglepett és nem hittem, hogy így kijelented. Nagyokat pislogok és végül lágyan elmosolyodom. Nem kérdeztem semmit, csak átöleltem a nyakad.* - Nagyon szeretlek... *Suttogom édesen és csak bújtam.* - Igen, tudom... *Engedlek el lassan és megcsókoltalak. Olyan jó érzés volt, hogy így megnyíltál előttem.* - Most hirtelen nem is tudok semmit, úgy zavarba jöttem .*Nevetek fel édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 12:32 | Üzenet # 870 |
 Yaoista
| - Rendben nem lesz nehéz dolgom.*Mosolyodom el. Nem igen értettem, hogy ezen most miért lepődsz meg, azért már fordult a kocka egy ideje.* - Én is téged.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - De miért? Elég sok mindent mondtam már és megmondtam kérdezhetsz is nem?*Édes reakció, de akkor se értelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 19:56 | Üzenet # 871 |
 Yaoista
| - Igen, mondtad, csak nem így. *Cirógatom közben az arcod.* - Szóval... ajjj, nem tudom elmondani. *Kínlódok ott. Tényleg nem tudtam elmondani, hogy mi is más most. Talán az, hogy most nagyon rendben vagyunk.* - Tudod... most már tényleg úgy érzem, hogy teljesen magadhoz engedtél és ez olyan boldoggá tesz. Aztán mikor ilyeneket mondasz, ez mindig eszembe jut. *Próbálom neked elmagyarázni, hogy mire is gondolok.* - Van így értelme? *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 20:07 | Üzenet # 872 |
 Yaoista
| - Nos, ha te mondod.*Szerintem tévedsz, de rád hagyom.* - Igen van, te bonyolítasz mindent túl.*Kuncogok.* - Viszont ezt nem fogom ismételni.*Jegyzem meg mellékesen, majd kitessékellek az ölemből.* - Eszel még? Én jól laktam.*Teszem a tányérom a csapba.* - Én fogok rendet is rakni.*Jelentem ki, mielőtt még meg előznél.* - Utána készüljünk és menjünk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 12:01 | Üzenet # 873 |
 Yaoista
| - Lehet. *Kuncogtam édesen.* - Tudom. *Olyan boldog voltam, majd felálltam, ahogy szeretted volna.* - Még egy picit. *Még azért eszegetek, degeszre tömöm a pocim és a kávét is megiszom.* - Azért segíthetek? *Kérdezem édesen.* - Vagy menjek küzdeni Macival. *Kuncogtam. A hámot ráadni mindig egy kaland, hiszen játéknak fogja fel és a fele inkább birkózás. Odamentem hozzád és megöleltelek.* - Köszönöm szépen a reggelit. *Adok egy puszit is mellé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 19:13 | Üzenet # 874 |
 Yaoista
| - Menj csak küzdeni.*Kuncogok.* - Csak kipakoltam de nincs mit.*Csókollak meg. Amíg én rendet tettem, te elkészültél majd mentél a kutyádhoz. Anyukád cetlijére odaírtam, hogy köszönjünk a reggelit, majd elkészültem és ugye most sportosan öltöztem.* - Meg vagytok?*Megyek le és azért még a tükörbe végigmérem magam.XD Beletúrok a hajamba és meg is voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 22:57 | Üzenet # 875 |
 Yaoista
| *Én is lazán öltöztem, csak egy póló és egy farmer volt rajtam, de jól állt.* - Igen, mindjárt. *Próbálkoztam és végül sikerült.* - Na most. *Pont látom, ahogy a hajadba túrsz és hát elolvadtam.* - Nagyon dögös vagy. *Már előre láttam, hogy este szinte bele fogok pirulni a látványodba. Felálltam és rátettem még a pórázt, majd odamentünk hozzád. Adtam egy finom csókot az ajkaidra és megfogtam a kezed.* - Mehetünk. *Indulok el veled.*
|
|
| |