Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 17:48 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Köszönöm kicsim te is csodásan festesz.*Puszillak meg.* - Rendben.*Indulunk el.* - Vihetem majd én is egy kicsit?*Kérdezlek mosolyogva.* - Kíváncsi vagyok hova fogsz vinni.*Reméltem nem találkozunk semmi hülyével.* - Nem megyünk be a volt iskoládba? Érdekel, de csak ha te is akarod.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:41 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
| - Persze. *Nyújtom is oda a pórázt.* - Nem lehet nem szeretni. *Simogatom meg a buksiját a drágámnak.* - Igazából arra gondoltam, hogy sétálhatnánk mindenfelé. *Konkrét elképzelésem nem volt még.* - Mond csak... a fagyival hogy állsz? *Kérdezem mosolyogva, mert hogy én bármikor tudtam enni, az is tény.* - De, szívesen. Neked nagyon szívesen megmutatom. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:57 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Veszem el.* - Az is biztos.*Simogatom meg.* - Rendben van.*Nekem teljesen megfelelt.* - Nos néha eszek, szóval elmehetünk enni, majd kitalálok én is eszek e.*Puszillak meg.* - Köszönöm, tényleg kíváncsi vagyok, te meg találkozhatsz a régi tanáraiddal vagy annyira nem érdekelnek?*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:07 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. Maci is szokott kapni egy kicsit. *Kuncogok, hiszen imádta nagyon.* - De, érdekelnek. Rég voltam bent a suliban. *Elmélkedem.* - Kíváncsi vagyok most milyen. *Persze azért jó nagy kerülővel vezettelek, hogy lásd a várost is. Pont elmentünk egy kút mellett, így megfogtam a kezed.* - Várj, megitatom, lehet már szomjas. *Térdelek le Maci mellé és a kezem odatartva óvatosan megnyomtam, mire csak úgy lefetyelt. Nem nagyon érdekelt, hogy koszos leszek vagy vizes.* - Na elég? *Kérdezem, mikor már nagyban a pofiját nyalogatja.* - Ügyes vagy. *Simogatom meg, majd felállva leporolom magam és megtörlöm a kezem is.* - Mindig erre sétáltattam. *Mosolyodom el.* - Mikor itthon voltam, akkor minden nap. *Fogom meg a kezed újra.* - Nos, ide jártam. *Állok meg a suli előtt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:09 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| - Ezen meg se lepődöm.*Kuncogok.* - Biztos nagyon édesen eszi.*Mosolygok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Tényleg nagyon tetszik a környék, olyan szép és nyugis, azért néha jó otthagyni a zajos várost.* - Rendben.*Utána én is iszok, majd tovább megyünk.* - Értem.*Bólintok.* - Ahhoz képest, hogy suli egész szép.*Vigyorgok.* - Viszont kutyával nem tudunk bemenni vagy igen?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:27 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| - Hát nyakig fagyi általában. *Kuncogok.* - Szerintem is. *Mosolygok.* - Megoldjuk. Nem hiszem, hogy ránk szólnának. Ha mégis, akkor kijövünk. *Kuncogok, kint nem hagynám, annál jobban féltem a kis drágámat.* - Na menjünk. *Indulok el veled.* - Pont tesióra van. *Állapítom meg. Szépen bemegyünk és meglepődök az első emberen, akivel találkozunk.* - Szia. *Mosolyodom el.* - Rokuro!? *Lepődik meg és odajön vigyorogva és még meg is ölel.* - Hát te? *Kérdezi kíváncsian.* - A párom kíváncsi volt, hova jártam. *Magyarázom boldogan.* - Mookyul, ő egy volt osztálytársam, Katsu. *Nem csak az osztálytársam volt, az már látszódott.* - Ő pedig Mookyul, a kedvesem és a főnököm. *Mutatlak be titeket egymásnak.* - Gyertek ki, órát tartok. *Rád mosolygok és kimegyek vele.* - Tanár lettél? *Kérdezem kissé meglepődve.* - Igen, a végén. Ne mond ilyen meglepően sokat magyaráztam neked, nem? *Vigyorog.* - Pukkadj meg. *Bújok hozzád.* - Ne is figyelj rá. *Kicsit zavarban voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:33 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| - Úgy, mint te.*Vigyorgok.* - Rendben.*Bólintok és megyek veled.* - Igen valóban.*Bólintok, majd azért erre nem számítok, hogy az egyik exeddel találkozunk valamiért ezt nem említetted, hogy van egy pár a városba.* - Hello.*Fogok vele azért kezet és persze végigmérem. Nem igen tetszett a viselkedésed, bár legalább jó, hogy ez nem egy barom és nem az a vége, hogy megverem.* - Milyen szép idejártál suliba és most itt tanítasz, nagyon szerethetsz itt lenne.*Jegyzem meg.* - Szóval jártatok mi?*Én nyílt lapokkal játszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:26 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Jó emlékek kötnek ide. *Bólint és látszott, hogy tényleg szerette ezt a helyet. Kérdésedre pislogtam párat, majd bólintottam.* - Igen, jártunk. *Mosolyodom el.* - Miután szakítottam azzal a barommal. *Hiszen vele nem is mentünk messzire.* - Aztán közös megegyezés alapján szakítottunk. Én egyetemre mentem, ő pedig modellkedni. *Sosem vesztünk igazán össze, inkább rád volt féltékeny.* - Láttam a képeid. *Mosolyodik el.* - Nagyon jók, még én is látom. *Dicsér meg.* - Mookyulnak köszönhetek mindent. *Mondom őszintén és boldogan.* - Emlékszem mennyire bomlottál érte. Úh, de fura volt úgy szexelni, hogy közben a falról néztél. *Neveti el magát, én meg megint zavarba jövök.* - Fogd már be. *Morgom neki kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:36 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - Az jó.*Bólintok.* - Értem.*Milyen érdekes, ha nem akartál volna modell lenni, akkor lehet még együtt lennétek.* - Azért jó tudni, hogy utána jó kezekben voltál.*Rendes pasinak tűnt és elég jó emberismerő vagyok.* - Ez nem teljesen igaz.*Csóválom a fejemet, de édes vagy azért.* - Azt megértem, már szinte felér egy hármassal.*Vigyorgok, azért tetszik a stílusa.* - Nekem is elég fura volt úgy szexelni, hogy mindenhol magamat látom.*Nevetek fel.* - Szóval akkor te vagy az első szerelme.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 22:49 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodtam.* - Nálad jobban még nem voltam. *Mondom édesen.* - Mondtam, hogy leszedem, te mondtad, hogy ne. *Motyogom aranyosan, nagyon égtem.* - Azt nem tudom. *Mosolyodik el.* - De nekem ő volt. *Ezt beismeri én meg rád pillantottam, majd rá.* - Igen, ő volt így vissza gondolva. *Erre azért elvigyorodik.* - Két perc, csak elindítom a srácokat. *Pont futáshoz küldte őket és meg is indultak.* - Hát csak szerettél, ha már... *Azért erre büszke volt.* - Vele feküdtem le először. *Magyarázom neked, bár veled jobb a szex, az tény.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 00:04 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Ez így van.*Vigyorgok, csoda hogy nekem nem mondod, hogy fogjam be.* - Értem.*Bólintok, azért vicces, hogy mindketten találkoztunk az első szerelmünkkel, bár ugye nálam teljesen más a helyzet. Bólintok és belelesek azért mit is csinálnak, de nem mondok semmit és vissza is zökkenek a folytatásra.* - Ohh már értem. Nos örülök, hogy nem azzal a fasszal.*Biztos hallott róla na meg ismerhette is.* - Neked van most párod?*Kérdezem kíváncsian na nem mintha tartanék attól, hogy elhagysz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.20, 22:45 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Találkoztatok vele? *Kérdezi meglepetten. Én még gondolni se akartam rá.* - Tegnap sétáltattuk Macit, akkor összefutottunk és hozta a formáját. *Húzom el a számat és kicsit megszorítom a kezed.* - Értem, ne is foglalkozz vele. *Legyint egyet.* - Nekem nincs most. *Mosolyodik el.* - Nézd Mookyul. *Mutatok a srácokra, ahogy futnak. Egy nagyon elől volt és egy kicsit hasonlított rád.* - Áh, ő futónak készül. Külön edzése van, ide csak bohóckodni jár, hogy együtt legyen a többiekkel, amúgy nem lenne neki muszáj. *Mosolyodik el, látszik, hogy büszke rá.* - Na és meddig maradtok?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.22, 13:12 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| - Nem hinném, hogy ha találkoznak ismét megmer szólalni, talán annyi csöppnyi esze van, hogy tanult az esetből.*Mondom ridegen, de ha még se, akkor még jobban megemlegeti.* - Biztos lesz hamar, neked se lehet panaszod.*Jegyzem meg és végig is mérem. Igazából már nem is vagyok olyan féltékeny, mint elsőre, hogy megtudtam, hogy az exed. Biztos voltam benne, hogy nála jó kezekben voltál és ennek örülök. A némi kis féltékenység meg úgy vélem teljesen természetes. Odapillantok ahogyan mondod és elmosolyodom, kedvet kaptam hozzá, hogy én is be álljak, egyre inkább szeretnék futni, de még a múltam, azért még mindig visszatart.* - Ügyes, jó a technikája.*Magamra emlékeztetett.* - Rokuron múlik.*Puszilom meg a fejedet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:24 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Megverted? *Kérdezi vigyorogva, ő se bírta különösebben a fickót.* - Reméljük. *Mosolyodik el, de azért lopva rám pillant, bár én téged figyeltelek, hogy hogyan reagálsz a futó srácra. Nagyon örültem, hogy elmosolyodtál rá.* - Igen, tehetséges. *Bólint is.* - Esetleg te is futottál? *Kérdezi tök ártatlanul, nem tudott rólad semmit. Édesen elmosolyodom a puszidra.* - Majd megbeszéljük. *Hiszen azért nem csak rajtam múlt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:49 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Vigyorgok én is.* - Igen régebben futottam és elég sikeres voltam, én voltam a futóklub elnöke, de aztán a sors közbeszólt és felhagytam vele.*Mondom kicsit szomorúbb hangon.* - Ha a srác kitartó lesz, akkor tényleg nagyon sokra viheti, szurkolok neki.*Mondom őszintén és már nem borulok ki úgy ettől, mint nem is olyan régen.* - Jól van kicsim.*Mosolygok.* - Na és te futsz?*Kérdezem, de közben akaratlanul is nézem, ahogyan a fiú fut.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.28, 23:52 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Értem, szép teljesítmény. *Ismeri el.* - Még a végén én leszek féltékeny. *Jegyzem meg, annyira jól kijöttök, de mosolygok persze.* - Van szorgalma és kitartása. *Közben rám vigyorog.* - Ne aggódj, nem bukok erre a típusra. *Persze helyesnek talált, de inkább az olyan szépségeket kedvelte, mint én.* - Hát még jó. *Háborodok fel játékosan. Látom rajtad, hogy mennyire nézed a srácot.* - Nem beszélsz vele? *Kérdezem hirtelen.* - Nem én, nem. Legalábbis nem versenyszerűen.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 13:00 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Köszi.*Biccentek.* - Az meg se lepne.*Vigyorodom el pimaszul, hiszen ismertelek jól.* - Az nagyon fontos, mert nem elég a tehetség. Több tényező kell, hogy valaki a legjobbak között legyen.*Mondom komolyabban, ami rám még most is nagyon jellemző ugye a munka terén is.* - Ez kölcsönös.*Vigyorgok.* - Kis bolondom.*Puszillak meg ismét.* - Beszélni? Nos nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Értem.*Bólintok.* - Adhatok neki pár tanácsot, majd az edzője eldönti.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:39 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Naaa.... piszkálsz itt. *Motyogom édesen és tök ártatlanul nézek rád.* - Én látom benne a potenciált és az edzője is. A többi már csak rajta múlik. *Mosolyodok el. Kicsit nézett minket, de nem rosszalló tekintettel.* - Igazán összeilletek. *Jegyzi meg, mire én kicsit zavarba jövök, de csak mosolygok.* - Én is eldönthetem és ha van kedved, nyugodtan. *Ezt biztatásnak szánta.* - Idehívjam vagy odamész?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 22:02 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Csak őszinte vagyok.*Vigyorgok.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Köszönjük.*Mosolyodom el.* - Rendben, akkor odamegyek. Mindjárt jövök.*Kapsz még egy puszit, majd bemegyek. Persze rögtön leállnak, azért nem minden nap jelenik meg egy ilyen férfi, mint én. Odamegyek a sráchoz és félrehívom, közben odabiccentek felétek, hogy tudja, nem valami zaklató vagyok.XD Elkezdek vele beszélni és elmondom a tapasztalataim és mindent ami nekem bevált és mondtak, majd még az engedélyével hozzá is értem és amit kell így mutattam meg. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 22:44 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a srácok reakcióján, nagyon aranyosak voltak, ahogy ledöbbentek.* - Köszi, hogy megengedted. *Mosolyodom el.* - Sokat jelent neki a futás. *Magyarázom.* - Mire gondolsz? *Kérdez vissza Katsu.* - Hosszú történt és személyes, de a lényeg, hogy ez nagy előrelépés. *Szinte bámultalak, ahogy magyarázol a srácnak, annyira jó volt ezt látni.* - Semmi esélyem, mi? *Kérdezi mosolyogva, mire eléggé meglepődtem.* - Ne haragudj de semmi. *Kuncogok.* - Ő életem szerelme. *Sóhajtok egy nagyot. Azért kicsit féltékeny lettem, mikor fogdosni kezded a srácot.* - Na jó... *Motyogom, látszik, hogy megpukkadok, így leguggoltam Maci elé és simogatni kezdem, közben tovább beszélgetünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 23:23 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| *Nagyon örül a tanácsoknak és megígérem neki, hogy ha legközelebb jövök, akkor futok vele. Köszönve visszamegyek hozzátok, ő pedig futni.* - Nagyon jó gyerek.*Mondom mosolyogva.* - Mi van édesem?*Cirógatom meg az arcod, mert láttam, hogy bajod van.* - Tényleg sokra fogja vinni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 00:43 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| - Igen, tényleg az. *Bólint és mosolyogva nézi, ahogy tovább fut. Látszott, hogy mennyire büszke rá.* - Nincsen semmi. *Mosolyodom el és belesimul az arcom a kezedbe. Felállok és adok egy puszit az arcodra.* - Nagyon szeretlek, csak az van. *Kuncogtam édesen. Sejthetted, hogy kicsit féltékeny vagyok, de ez csak az én marhaságom, ezért nem is foglalkozok vele.* - Jó volt vele beszélgetni? *Engem ez a része jobban érdekelt a futás miatt. Elhatároztam, hogy ráveszlek valamikor.* - Szerintem is sokra fogja még vinni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 01:13 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Remélem tudod, hogy bolond vagy.*Csóválom a fejemet, de azért ezt majd megbeszéljük.* - Igen jó volt és megígértem neki, hogy legközelebb futok vele, de most még se hagyhattam, hogy lenyomjon egy gimis.*Nevetek fel.* - Akkor mindenki szerint.*Kuncogok.* - Na és nem furcsa itt tanítani? Hiszen te is tanultál és a tanáraid már a kollégáid, na meg nem rég még gimis voltál.*Hiszen veled egyidős akkor.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.01, 01:41 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Mosolyodom el, ebből tudhattad, hogy kicsit sem komoly.* - Jól hangzik, majd jövök nézőnek és úgy se nyomna le szerelmem. *Kuncogok, bár nem tudtam, hogy futáshoz mennyire vagy kondiba.* - Egy kicsit igen. *Ismeri be.* - Hát végeztem az egyetemen, már jöttem s ide. Már a gyakorlatot is csináltam. *Magyarázza.* - Eleinte nagyon fura volt tegezni a tanáraim, de azért már hellyel-közzel megszoktam. Szeretek itt lenni. Szeretem ezt a munkát. *Mosolyodik el még jobban, ahogy a diákjait nézi.* - Nagyon megéri. *Ennek én is nagyon örültem.* - Hozzád illik is. *Erre csak rám mosolyog.* - Köszi. *Utána megint rád néz.* - Na és milyen Rokuro főnökének lenni? *Vigyorog, mire én nyelvet öltök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 21:59 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Köszönöm édes vagy, bár ahhoz azért edzenem kéne.*Hiszen alapból nem mostanság edzettem és főleg nem futottam.* - Az a legfontosabb. Tudod nekem is a hobbim a munkám, ennek Rokuroja a megmondója sokszor inkább már az a otthonom vagyis volt mert ezen változtatni fogok.*Nem felejtettem el, hogy mit ígértem, na meg én is szeretnék veled lenni, minél többet.* - Nos mit is mondjak nem a legegyszerűbb.*Vigyorodom el.* - Viccet félretéve nincs vele gond, na jó egy - kettő akad, amikor elfeledkezik magáról, de amúgy nem lehet rá panaszom.*Most nem arra gondoltam, amikor direkt hergeltél, hanem például, amikor nyomultál, ami most is meg lesz, de ugye ez már kölcsönös lesz, hiszen majd bent én is elfoglak kapni, de mellette akkor is a főnököd leszek és éreztem lesznek eleinte gondok, de ezzel most nem törődtem.* - Kicsit szeleburdi tud lenni a drágaság.*Teszem még hozzá mosolyogva.* - Nagyon fontos számomra, hogy akik nekem dolgoznak jól érezzék magukat, de mellette igen kemény kezű vagyok, ami az ő érdekük is főleg a modelleké, mert én már csak tudom, hogy mennyire oda kell tennie magát az embernek, ha a legjobbak között akar lenni.*Most is látszik, hogy szeretem modell lenni és egy részem azért vissza vágyik.*
|
|
| |