2025.07.21, Hétfő, 09:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:57 | Üzenet # 901
Yaoista
- Igen, emlékszem sokszor láttalak ott aludni. *A végére viszont édesen elmosolyodom.* - Ígérem, jó leszek most már. *Sejtettem, hogy mire gondolsz és tényleg nem akartalak zavarni. Nem arról van szó, hogy nem fogok néha beszaladni, megcsókolni, de jó leszek. Persze biztos voltam benne, hogy néha lesz balhé, de korántsem olyanok, mint voltak. A szeleburdira kicsit elpirulok és felpillantok rád.* - Értem, szóval azért nem egyszerű. *Bólint.* - Te már nem modellkedsz? *Ugye ő nem tudott semmit.* - Sajnos már nem. Bár én vagyok olyan szerencsés, hogy lehetett egy közös fotózásom vele. *Mondom büszkén, mert számomra az egy csoda volt.* - Ó, értem. *Mosolyodik el.* - Nem is akármilyen. *Kuncogtam, hiszen olyan jó volt az a kép.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:18 | Üzenet # 902
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Kényelmes a kanapé.*Kuncogok.* - Tudom.*Simogatom meg a pofidat.* - Nem, de azért élvezem.*Mosolyodom el. Pont válaszolnék de te megelőzöl, de édes amit mondasz.* - Mint mondta már nem. Igazából, akkor már kicsit meguntam és másra vágytam, de ezen belül, így kerültem át úgymond a túloldalra. Modellként mondhatni, mindent elértem, amit a szakmába lehet. A csúcson voltam, persze lehetett volna még tetézni. Az igazat megvallva és ez nem felvágás, simán visszatudnék menni és nincs olyan hónap, hogy ne keressenek meg.*Ez többször is van, csak te ezekről nem tudsz.* - Rokuronak megmondtam, hogy még nálam is jobb lehet, de ahhoz még nagyon hosszú utat kell bejárnia. Megkapja tőlem a támogatást, a segítséget, de a többi rajta múlik.*De ugye ezt veled is lebeszéltem.* - Különben, ha egyszer arra jársz gyere be az ügynökséghez, ha van kedved.

szela00Dátum: Péntek, 2016.02.05, 14:36 | Üzenet # 903
Yaoista
*Mosolyogva hallgatlak, annyira imádtam, mikor így mesélsz. Teljesen a hatásod alá kerültem.* - Ezt nem is tudtam. *Mosolyodom el, bár megértem az embereket, hogy miért nem akarnak téged feladni. A folytatás az még mindig jól esik nagyon. Többször elmondtad már, de mindig jó hallani. Nagyon akartam igyekezni, hogy büszke lehess rám.* - Jól hangzik nagyon. *Bólint.* - Még lehet össze is jövök az egyik modelleddel. *Neveti el magát, de azért lopva rám pillant. Tetszettem még neki, mégis csak első szerelem volt, de az is látszódott, hogy én érted vagyok teljesen oda.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 20:00 | Üzenet # 904
Yaoista
- Most már tudod.*Kuncogok.* - Nem kizárt.*Nevetek fel.* - Kevés modellem hetero, na meg jól nézel ki.*Elég nagy esélye lenne. Feltűnik, hogy nézz rád, de igazából tényleg megzavar, na meg megértem, de nekem is feltűnik valami.* - Különben ez a srác nagyon nézz téged és nem úgy, mint egy diák a tanárját.*Jegyzem meg nagyon lazán.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:10 | Üzenet # 905
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Kuncogott, na meg erre én is, hiszen nagyon is tisztában voltam vele, ki hetero és ki nem. Én is odanézek, ahogy mondod, hogy nagyon nézik.* - Ó, talán csak nem hódolód? *Kérdezem vigyorogva, mire csak sóhajt egyet, de közben zavarba is jön.* - Szerelmet vallott, de elmagyaráztam neki, hogy a tanára vagyok meg még amúgy is kiskorú. Csak 17 éves. *Magyarázza.* - Nem értem mi baja. *Csóválja meg a fejét.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 23:29 | Üzenet # 906
Yaoista
- Szerintem ezt vedd bóknak.*Kuncogok, nem bírtam kihagyni.* - Igaz fiatalabb nálad, de egy év múlva nem lesz már a diákod, addigra lehet, hogy meghódít téged, mint engem Rokuro*Mosolygok rád édesen.* - Amúgy meg nagyon kis helyeske.*Mérem végig, azért van szemem.* - És a teste se rossz.*Vigyorgok, de azért többet nem mondok, mert te aztán azért féltékeny vagy.* - Hidd el nem fog lekopni rólad.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 00:17 | Üzenet # 907
Yaoista
- Oké, bevallom, hízelgő, de akkor is a tanára vagyok. *Szögezi le és hát diákkal nem kezdene.* - Pont tökéletes volt így. *Kuncogtam és adtam egy puszit neked.* - Mindjárt szemügyre veszem kicsit jobban. *Kuncogok és odaadtam a pórázt.* - Vigyázz rá. *Kuncogok és otthagylak titeket, azért kíváncsi lettem.* - Rokuro, maradj a... *De már ott se voltam. Csak sóhajt egy nagyot.* - Istenem, semmit se változott. *Néz utánam.* - Amit a fejébe vesz azt teszi. *Magyarázza el, mire gondolt.* - Egyébként nem is az esetem a srác. *Bár hallatszódott, hogy magát győzködi. Közben én odamentem a kis diákhoz és bemutatkoztam neki. Beszélek vele pár szót, majd visszajövök.* - A 17 éves téged leköröz. *Vigyorgok, persze csak szívom a vérét.* - Téged persze nem. *Puszillak meg.* - Tényleg helyes és vannak benne lehetőségek. *Ettől aztán teljesen kikészült Katsu.* - Még jó, hogy nem hall titeket.

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 16:22 | Üzenet # 908
Yaoista
- Megértelek, de kitudja később mi lesz.*Persze ez csak az én meglátásom.* - Ez így van.*Kuncogok, majd csak felnevetek rajtad.* - Bocsi, ha nem mondom ez nem lenne.*Tényleg javíthatatlan vagy.* - Igen tapasztaltam, de végül is ennek köszönhető leginkább, hogy járunk.*Mosolyodom el.* - Hmm talán azért mert ő egy seme típus és te is?*Kérdezem vigyorogva.* - Engem nehéz.*Vigyorgok immáron már rád.* - Szerintem csak örülne neki.*Nevetek fel.* - Tudod én is így vélekednék, mint te, hiszen tényleg egy diákod, szóval elején én is így voltam Rokuroval, persze a kettő teljesen más.*Na meg nálunk ez igazából egy kifogás volt.* - De ezért mondom egy év múlva nem lesz diákod és akkor különbség meg nem lesz már köztetek.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 17:29 | Üzenet # 909
Yaoista
- Esélyt se hagyott, mi? *Kérdezi vigyorogva.* - Igen, valahogy úgy. *Bólint.* - Ő biztos, én kevésbé. *Sóhajt egy nagyot.* - És egy év múlva ki tudja kivel hoz össze a sors. Akár engem, akár őt. De végülis ez lényegtelen. Tényleg nem érdekel ilyen irányban. *Szögezi le, de hallani lehetett, hogy részben magát győzködi.* - Ugyaaanmááár. Egy kis tiltott kapcsolat... annak is meglehetnek a maga szépségei. *Vigyorgok, bár ezt inkább a romantikus énem mondatta.* - Nem igaz, főnök úr? *Kuncogok.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:20 | Üzenet # 910
Yaoista
- Ahogy mondod.*Kuncogok.* - Ohh értem.*Nem hittem, hogy így bevallja.* - Ez így van.*Bólintok, persze látszik, hogy ez nem ilyen egyszerű részéről. Rád csak megcsóválom a fejemet.* - Igen így van, de értsd meg őt is.*Értettem, hogy te nem fogod fel ismét a dolgok komoly oldalát, de reméltem nem fogsz szervezkedni, bár esélyed se lenne, hiszen elmegyünk.* - Ő élete és döntése.

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:34 | Üzenet # 911
Yaoista
- Csak vicceltem. *Mondom kedvesebben.* - Tudom, Mookyul. *Kicsit elmosolyodik rajtunk Katsu.* - Majd alakul valahogy. Egyenlőre fusson és tanuljon, még amúgy is elég fiatal. *Oké, ő is az volt, hiszen annyi volt, mint én, de tényleg nagyon komolyan vette a munkáját.* - Meg egy korban hozzáillő után koslasson. *Neveti el magát, amire meg én mosolygok.* - Mooykul és köztem több van, mint köztetek. *Mosolyodom el, mert engem kicsit sem zavart. Bár annak örültem, hogy már nem kölyközöl, mint régebben.* - Persze tudom, más, csak úgy megjegyeztem. *Láttam rajta, hogy nem tud mit kezdeni a sráccal.* - Néha túl nagy a szád. *Vigyorog rá, amin elnevettem magam.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 02:04 | Üzenet # 912
Yaoista
- Helyes.*Mosolyodom el.* - Persze ez is nagyon fontos.*Jegyzem meg.* - Nos úgy tűnik az érettebb a zsánere.*Kuncogok, azért nem hagyhattam ki.* - Ez így van, bár ugye az elején engem zavart, meg néha kiüt ez, bár ez inkább a különböző személyiségünk köszönhető, de ezzel nincs is baj.*Teszem hozzá.* - Én tényleg csak annyit tanácsolok neked, hogy ha ő jelenteni mégis csak a boldogságod, akkor ne lökd el magadtól. Kitudja lehet ő lesz életed szerelme.*Mosolyodom el, de nem rosszból mondom, ezeket te váltod ki belőlem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 00:59 | Üzenet # 913
Yaoista
- Én tíz év múlva is ilyen lökött leszek. *Kuncogok és megpuszillak. Ahogy hallgatlak, annyira büszke voltam rád. Meg hát kicsit magamra vettem a dolgot, mármint olyan értelemben, hogy velem is így vagy.* - Nem tudom, hogy jelent-e már nekem bármit is. *Sóhajt egy nagyot.* - Jelenleg nem jelent többet, mint a többi diákom és ezt közöltem vele, de nem tágít. *Kicsit gondterhelt volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.18, 12:30 | Üzenet # 914
Yaoista
- Az biztos, de ezzel nincsen semmi baj.*Mosolyodom el.* - Oké most már tényleg abbahagyjuk, mert látom tényleg nagyon ki vagy.*Paskolom meg a vállát, azért egyben nem is irigyeltem.* - Különben meg, ha tényleg sok és nem akarod, akkor ha gondolod én beszélek vele, elég jó vagyok, hogy helyre tegyem az embereket és egy kölyök meg nem jelent gondot.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 01:32 | Üzenet # 915
Yaoista
- Csak kicsit, nem vészes. *Mosolyog, de jól esett neki a gesztusod.* - Tényleg nagyon meggyőző tudd lenni. *Támasztalak alá.* - Nem kell, köszi. 17 éves. Kamasz. Elbírok vele. Tudod nem volt olyan régen. *Nevet fel.* - Én is voltam szerelmes tanáromba. *Rántja meg a vállát.* - Ezen mindenki átesik egyszer. Aztán majd jön valaki és megy tovább. *Egyáltalán nem vette komolyan a srácot, ezért is reagált úgy, ahogy. Én kicsit elhallgattam, majd csak nem bírtad ki.* - Tudod, gyakran az, hogy nem vesznek komolyan, rosszabb, mintha komolyan vennének és elutasítanának. Amíg nem veszed komolyan, bizonyítani akar majd neked, mert addig csak azt hiszi, hogy azért kosarazod ki, mert nem hiszel neki. *Azért ebben én is voltam, bár én akkor sem hagytam a dolgot, amikor te már hittél nekem, de az más kérdés.* - Ez elgondolkodtató, de a tényeken nem változtat. *De azért látszik, hogy kattog kicsit.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.23, 11:27 | Üzenet # 916
Yaoista
- Valóban.*Mosolyodom el.* - Arról mindenki tudja, hogy nem szerelem csak egy kamaszkori fellángolás vagy mi, bár én nem éreztem ilyet.*Helyette én Leebe voltam tényleg szerelmes. biggrin * - Ez valóban így van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Nézd lehet, hogy neked van igazad, de lehet nem és nem akarlak elkeseríteni, de ahogyan nézz, az elég komoly. Nem arról árulkodik, hogy ez csak egy kamaszkori dolog, de tévedhetek persze.* - Szerintem beszélj el vele komolyan, bár lehet az se lesz megoldás.*Ugye nálad se volt.* - Meg kell hagyni tényleg nagyon cuki, ahogyan figyel, ebből még esés lesz.*Nevetek fel és minden értelembe gondoltam.* - Biztos meg van a rajongó táborod, hasonítsd össze őket vele és akkor okosabb leszel.*Ez is csak ötlet.* - Különben mit tudsz róla? Te vagy az első férfi, akihez vonzódik vagy alapból van tapasztalata?*Abban biztos voltam, hogy jó páran oda vannak érte.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.03.01, 00:27 | Üzenet # 917
Yaoista
*Elmosolyodtam, hogy neked nem volt ilyen fellángolásod, bár nem is csoda, hiszen helyette fülig szerelmes voltál Lee-be.* - Lehet komolyan gondolja, én is komolyan gondoltam anno. *Mosolyog, nem akarta elhinni és kész, persze ez csak rajta múlott.* - Jó lenne, ha nem esne. *Pillant oda, mert hát aggódott.* - Még a végén kifordul a bokája. *Legyintettem neki, hogy előre figyeljen, amin én hangosan felnevetek.* - Szegényt még nézelődni se hagyod. *Kuncogok halkan.* - Igazából mindegy, hogy komolyan gondolja vagy sem... 1 év rengeteg idő. *Jegyzem meg.* - Úgy tudom szép kis skalpgyűjteménye van. *Nevettem el magam.* - És ha jól tudom, férfiakkal is volt.

MioDátum: Kedd, 2016.03.01, 14:12 | Üzenet # 918
Yaoista
- És te is ráhajtottál a tanárodba?*Vigyorgok, ezt muszáj volt lecsapni, magas labda volt.* - Ez édes volt.*Kuncogok, nem akarom piszkálni, de hát nem bírom ki. Az is biztos, ha nem lennék veled, azért simán megdönteném. biggrin - Valóban sok dolog történhet.*Bármit mond ő maga se tudja, hogy mi is lesz.* - Nos ez nem lep meg. Helyes, jó a teste és sportoló és van egy olyan érzésem, hogy még a futó klub elnöke is.*Kuncogok.* - Magamra emlékeztet, én is ilyen voltam ennyi idősként. Tele lendülettel, erővel, úgy érezve enyém az egész világ.*Mosolyodom el, bár megint úgy beszélek, mint egy idős ember. Ez is egy rossz szokás, ami sose fog eltűnni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 01:28 | Üzenet # 919
Yaoista
*Nem bírta és elnevette magát.* - Még szép. *Mosolyog tovább. Nem voltam hülye, láttam rajtad, hogy simán megdugnád, de szerencsére én jobb voltam nála. biggrin * - Egész jól eltaláltad. *Vigyorog, én meg halkan kuncogok, hiszen ez olyan volt, mintha magad írnád le, bár te azt mondtad, hogy nem nagyon keféltél össze-vissze, mert a futás volt a mindened.* - Akkor gy érezted, most pedig tényleg a tiéd. *Mosolyodom el, hiszen a modellvilág egyik fele a te kezedben volt, a másik Lee-jében. De Lee-t te bármikor levetted a lábáról, szóval végül is, minden a tiéd.* - Szóval nagykutya vagy. *Ezen én elnevettem magam. Olyan megkönnyebbülés volt, hogy ő nem ismeri ezeket a dolgokat. Közben az órájára pillant.* - Ne haragudjatok, de nekem mennem kell. Lassan másik órám lesz és még ki kell hajtanom a bandából a szuflát. *Neveti el magát.* - Örülök, hogy megismertelek. Már értem, hogy miért van annyira oda érted Rokuro. *Nyújt kezet, hozzám pedig odalép, elkapja a derekam, egy pillanatra odahz és ad egy puszit. Én is megölelem és adok neki egyet.* - Jó volt látni. *Mosolyog.* - Téged is. *Enged el.* - Sziasztok. *Megy le a fiúkhoz.*

MioDátum: Szombat, 2016.03.05, 12:55 | Üzenet # 920
Yaoista
- Nem volt nehéz.*Vigyorgok.* - Azért nem, de köszönöm.*Tény elég nagy hatalom van a kezemben.* - Valahogy úgy.*Biccentek, mert ezt el lehet mondani és azért ilyen fiatalon ezt kevesen érik el, persze Leenek is sikerült és én úgy gondolom, hogy nem is leszek úgymond nála nagyobb kutya, de nem is akarok és jó is így.* - Helyes, ne kíméld őket.*Vigyorodom el.* - Kölcsönös, én meg értem, hogy miért volt veled.*Fogok vele kezet. Azért kicsit felvonom a szemöldököm a köszönésre, majd csak elmosolyodom. Egy egészséges féltékenység van bennem, de nem több és nem úgy mint amit elsőre éreztem, ami igazából okozta a meglepettség.* - Szia.*Köszönök el.* - Tényleg jó fej, de mond csak hány exeddel találkozhatok még?*Kérdezlek meg mellékesen és mivel kijöttünk mi nem látjuk Jason esését.* - Francba.*Morog, mert persze továbbra is minket nézett és hát a puszi betett neki.* - Jason jól vagy?*Rohan mindenki oda.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.03.07, 00:12 | Üzenet # 921
Yaoista
*Mikor odafordulok az elköszönés után és látom, hogy tényleg elestél, sóhajtottam egy nagyot. Odamegyek rögtön és letérdelek melléd.* - Mit művelsz Jason? *Húzom fel magam és elkezdem vizsgálni a lábad. Óvatosan levettem a cipőd és megnéztem a bokád.* - Fáj? *Kérdezem komolyan és közben finoman mozgatom.* - Istenem, elmondtam ezerszer, hogy az orrod elé nézz. *Dorgállak folyamatosan.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.03.11, 03:10 | Üzenet # 922
Yaoista
*Kérdésedre meglepődtem és elpirultam.* - Többel nem hiszem... Sajnálom... *Motyogom édesen.* - Katsut nem tudtam, hogy itt van.... az a barom benne volt a pakliba, de mással nem hiszem.*Mondom komolyan.* - Vele pont ezért szakítottunk. Én mentem téged hajkurászni, ő pedig egyetemre. *Kuncogtam aranyosan és persze fogtam a kezed.* - De azért örülök, hogy láttam. *Mosolyodom el kicsit.* - Szerinted összejönnek? *Közben persze a fagyizó felé veszem az irányt.*

MioDátum: Péntek, 2016.03.18, 21:48 | Üzenet # 923
Yaoista
- Nem kell sajnálod, csak meglepett.*Jegyzem meg.* - Nem hiszed? Most már kíváncsivá tettél.*Hiszen annyira nem meséltél ezekről és most már érdekel.* - Komolyan ez tényleg rád vall.*Nevetek fel.* - Én voltam távolról a harmadik fél.*Kuncogok.* - Nem zavar, ha találkozol vele.*Hiszen megbíztam benned.* - Nem tudom, de van egy sejtésem, hogy egy szex minimum lesz köztük. Láttam a tekintetét a srácnak, tényleg szinte felfalta a tekintetével és lángolt a szenvedélytől.*Mosolyodom el.* - Különben összeillenének.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 01:58 | Üzenet # 924
Yaoista
- Mire gondolsz? *Kérdezem kíváncsian.* - Igazából itt már biztos nem találkozunk exemmel. *Kuncogtam.* - Katsuval voltam, amíg el nem mentem modellkedni. *Most a kis gyerekszerelmeket nem sorolnám, mármint mint az ovis szerelmeket.* - Valahogy úgy. *Nevettem fel én is.* - Örülök neki... *Mondom édesen mosolyogva. Tudtam, hogy ezt azért mondod, mert bízol bennem.* - Igen, szerintem is. *Bólintok.* - De tudod Katsu nagyon komolyan vesz mindent. Szóval nem lesz egyszerű a srácnak. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Igazából, ha jobban belegondolok, elég sok mindenben hasonlítotok. *Elmélkedem.* - De te vagy az igazi. *Teszem hozzá aranyosan.*

MioDátum: Kedd, 2016.03.29, 12:30 | Üzenet # 925
Yaoista
- Mert eddig úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem sok mindenkivel jártál.*Csak itteni kettőről hallottam, na meg ugye Akihito a többi meg egy éjszaka.* - Akkor partnererére talált, mert szerintem ez kölcsönös.*Kuncogok.* - Még jó, hogy én vagyok.*Vigyorgok és előveszek egy száll cigit és meggyújtom.* - Miben hasonlítunk még?*Kérdezem kíváncsian.*

Keresés: