Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.05, 21:52 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Mosolyodom el.* - Csak miattad. *Kuncogtam édesen neked halkan.* - Nem is... *Motyogom a majomra, de azért a csókot rendesen kiélvezem. Picit elpirultam a szeretlekre é még jobban mosolyogtam.* - Én is téged... nagyon, de nagyon! *kuncogok aranyosan. Ahogy a hajammal kezd játszani a cica, elnevettem magam.* - Neked is tetszik? *Kérdezem tőle, persze neked nyávogott egyet, hogy ő nem rosszaság.* - Nem rossz ő, csak eleven. Még picike. *Puszilom meg a kis buksiját, közben ezt látta Narancs és a nyakamba mászott.* - Ó, kis féltékeny. *Adok neki is egy puszit, a többiek csak bújtam körénk.* - Ő sokat aludt velem, Macit mégse hozhatom ide. *Nevettem el magam. Nagyon boldog voltam, szinte már félelmetes mennyire.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.10.06, 12:00 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én csak ráteszek, de te ilyen kis édeskének születtél.*Kuncogok.* - Pedig de.*Vigyorgok.* - Cuki, hogy elpirulsz, amikor azt mondom, hogy szeretlek.*Mosolygok. A vallomásodra csak megcsókollak szerelmesen.* - Tudja mi a jó, mint a gazdája.*Kuncogok.* - Visszabeszél na szép.*Nevetek fel.* - Ez igaz de akkor is egy rosszaság.*Puszilom meg én is, majd csak felnevetek.* - Ezt sok kis édes szőrgombócot.*Kuncogok.* - Nem is értem miért. Az is biztos, hogy te igen kényelmetlenül aludtál volna.*Vigyorgok.* - Na de nézzük a filmet.*Ölellek magamhoz és persze cicázom is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.10.06, 22:22 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| *Veled kuncogok az édes dolgon.* - Mert... olyan jó hallani... *Motyogom édesen és persze csókodba nagyon belemerülök.* - Bizony ám. *Kuncogtam halkan.* - Meglepődtél? *Vigyorodom el, a te gyereked, tény, hogy visszabeszél.* - Kicsit... *Kezdek vele játszani és mozgatom neki a hajam.* - Imádom őket. *Mosolyodom el.* - Valószínű... szerintem reggelre nem éreztem volna egy tagom se. *Nevetek fel, hiszen szeretett rajtam pihenni.* - Oké... *Bújok vissza úgy, mint az előbb, csak plusz egy cicával a nyakamnál. Annyira jól éreztem magam, de azért a szex leszívott, így bealudtam picit. Egyszer csak a bátyám kopog be, majd benyit. Kicsit meglepődött rajtam, hogy így odavagyok hozzád gömbölyödve.* - Bocs a zavarásért... csak... öhm... kössz, hogy vigyáztál rá... *Mindenfele nézett, csak rád nem, kicsit kínosan érezte magát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.07, 00:51 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| - Meg érezni nem de?*Kérdezlek mosolyogva.* - Igazából nem.*Kuncogok.* - Csak imádni lehet őket, ahogyan téged is.*Csókolok a nyakadba.* - Azt elhiszem, most csak másféle gondjaid vannak, de kétlem, hogy bánnod.*Vigyorodom el kajánul, egyértelmű hogy mire is gondolok. Nem lep meg, hogy elalszol, de a bátyád viszont igen és a folytatás meg főleg.* - Nem kell. Mindig megfogom védeni.*Mondom komolyan, majd picit elmosolyodom.* - De azért ez kedves tőled.*Gondoltam ez aztán nem volt neki egyszerű.* - Nem akarok köztettek feszültséget kelteni.*Reméltem ezt nem hiszi, bár nála kitudja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 00:00 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Kuncogok halkan.* - Bizony... *Mondom a cicusokra és én halkan sóhajtottam egyet csókodra.* - Azt sosem bánom. *Nevettem el magam. Nagyon édesen bújok és alszok.* - Értem... *Mondta neked halkan és közben engem nézett.* - Ahhoz azért több kell, hogy mi komolyan összevesszünk. *Mosolyodik el egy kicsit, azért látszott, hogy mennyire szeret engem.* - Bár most komolyan rám szólt... ilyen elég rég volt. *Ebből értette meg igazán, hogy mennyire is szeretlek téged.* - Mondjuk azért még vannak fenntartásaim. *Jegyzi meg, de nem úgy, mint korábban.* - És bocs az előbbiért... *Kérek azért bocsánatot, hogy a családoddal jöttem, az tényleg csúnya volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 13:04 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| - Mondom én.*Vigyorgok.* - Ennek ezért örülök.*Tényleg nem akartam rosszat.* - Igen mesélte, de csak tudd nem én küldtem, de kijöttek belőlem a dolgok.*Veheti tőlem árulkodásnak, nem érdekel.* - Normális szinten ezzel nincsen semmi baj.*Csak ugye itt nem erről van szó.* - Elnézve.*Bólintok és tényleg elhittem, hogy komolyan gondolod.* - Talán egyszer elhiszed, hogy mennyire is fontos nekem és szeretem az öcséd. Nekem ő nem csak a párom, hanem a családom is egybe.*Nézzek rád nagyon lágyan.* - Nem sok ember van az életembe és őket nagyon megbecsülöm.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.10, 13:43 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy milyen... *Nem is vette árulkodásnak. Látta ő rajtad, hogy tényleg szeretsz, de azért csak a kisöccse vagyok és nem engedettel könnyen. Ráadásul tudta, hogy én mennyire oda vagyok érted, hiszen szinte non-stop rólad áradoztam neki.* - Én csak azt tudom, hogy mennyire oda van érted és mennyire magába fordult egy kis időre miattad. *Tudta, hogy nem most volt, de félt, hogy ez bármikor újra bekövetkezhet.* - Remélem később is így fogod érezni. *Nézett engem, hiszen én még azért elég gyerek tudtam lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.10, 23:54 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| - Jobban ismered, mint én.*Azért még teljesen nem ismertük ki egymást, de azért mellette nagyon sok mindent tudunk a másikról, minden másra meg bőven van időnk.* - Ez kölcsönös, mindkettő része.*De a múltat nem kéne folyton felhánytorgatni.* - Ebben biztos vagyok, sőt napról - napra egyre jobban szeretem és fontosabbá válik.*Mondom igen csak lágy és szerelmes hangon.* - Nos akkor kezdünk tiszta lappal?*Bár idő mire jóban leszünk, ha leszünk, de már az jó ha nem veszekszünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 00:04 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Ez csak természetes. *Bár az más kérdés, hogy meddig van meg ez az előnye.* - Tudom, mesélte. *Teszi hozzá, majd sóhajt egyet.* - Ő nem olyan erős, mint te. Nem gyenge, de már biztos te is rájöttél. Rettentő mód függ tőled... ha rólad van szó, képes teljesen elfeledkezni minden másról. *Ezt nem rosszból mondta, csak épp ezért aggódott ennyire a jövőnk miatt.* - Akkor jó. *Csak ennyit mond, de azért ott volt az aggodalom a hangjában.* - Megbeszéltük. *Bólint egy aprót.* - Mmm... Mookyul... *Suttogom álmomba és édesen elmosolyodva kicsit fészkelődök és szinte félig rád feküdtem.* - Asszem én nem is zavarok tovább... *Mosolyodik el egy kicsit, picit azért megenyhült. Int egyet és ki is megy. Én azért aludtam egy jó nagyon és csak később keltem.* - Szia... *Suttogom neked édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 01:23 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| - Valóban, de azért erősebb, mint hiszed és ő is hiszi és nekem is nagyon sok erőt ad.*Mosolyodom el.* - Engem meg az élet tanított meg rá és örülök, hogy őt nem.*Ezt igen komoran mondom, hiszen okkal lettem ilyen, de mondjuk én gyengének tartom magam sokszor.* - Különben már én is kezdek függni tőle.*Jegyzem meg, de tény te sokkal jobban, de ezzel nincsen baj.* - Helyes.*Mosolyodom el picit, amit neki szánok.* - Oké.*Kuncogok és intek neki, erre a fordulatra nem is számítottam. Tovább nézem a filmet, aminek vége mire felébredsz.* - Szia kicsim.*Csókollak meg.* - Jót aludtál?*Kérdezlek mosolyogva.* - Rájöttem a bátyád nem is seggfej.*Elmesélek mindent.* - Nem mondom, hogy puszipajtások lettünk, de jó váltás nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 11:58 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| *A kicsimre elmosolyodom. Csókod még kicsit álmoskásan viszonozom, majd bólintok.* - Nagyon jót... *Puszilom meg az arcod.* - Mondtam. *Kuncogtam és csendben hallgatlak.* - Nagyon jó... *Látszik, hogy én is megkönnyebbültem.* - Szerintem idővel jól ki fogtok jönni, főleg, ha majd rájöttök, hogy egyszerre is tudtok piszkálni. *Sóhajtok egy nagyot, bár vicces lesz.* - Örülök, hogy bocsánatot kért. *Nekem is jól esett, hogy így viselkedett veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 23:10 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Hmm ez jó gondolat, de ez még várat magára szívem.*Puszillak meg, de édes vagy nagyon.* - Bár ez elég inspráló ötlet.*Vigyorodom el kisfiúsan.* - Igen én is és főleg miattad.*Te vagy itt is a legfontosabb, mert ettől azért én nem török össze, hogy nem kedvel.* - Most mi legyen?*Kérdezlek.* - Majd még felfogom hívni Leet, kíváncsi vagyok mi van vele, aggódom érte.*Nem is kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:13 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| - Nem baj, akkor is jó belegondolni. *Mosolyodom el.* - Imádom, mikor így vigyorogsz. *Kuncogok és megcsókollak.* - Hát jobb lenne, ha kijönnétek az biztos. *Bólintok egy aprót.* - Mihez van kedved? *Ülök föl óvatosan és közben fogom Narancsot, nehogy leessen a nyakamból.* - Már a bordái rendbe jöttek, nem? *Kérdezek rá, hiszen én úgy tudtam.* - Történt valami? *Kérdezem aggódva én is.* - Az a srác... Masato, azt hiszem... miatta aggódsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:27 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| - Valóban.*Mosolygok.* - Hogyan?*Mert tényleg nem tudom.* - Jogos persze.*Nem kell tényleg feszültség.* - Nekem mindegy, ennyi bőven elég vagyis veled lenni.*Puszillak meg.* - Igen, de még pihenni kéne, de úgyse teszi.*Sóhajtok fel.* - Igen miatta.*Komorodom el.* - Egyszer már tönkretette és nem akarom, hogy még egyszer megtörténjen.*Gyűlöltem őt, bár ha együtt maradnak, akkor köztem és Lee között se lett volna semmi.* - Azt mondja tudja kezelni a helyzetet, de ismerem jól. Tudod őt még nálam is jobban szerette, sőt szereti is, pedig csak egy évig voltak együtt, de ez ugye mit se számít.*Én is jobban szerettelek téged, de Leet is szeretem és a szívem egy kis része, mindig az övé lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 12:50 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Olyan kisfiúsan. *Kuncogtam.* - Mint egy nagy gyerek. *Puszillak meg.* - Tetszik... *Örültem, hogy ennyi is elég neked.* - Egyébként se volt egyszerű ágyban tartani. *Sóhajtok egy nagyot, majdnem olyan makacs, mint te.* - Értem... mesélte Lee, hogy nagyon ki volt. *Azért én is elkezdtem miatta aggódni egy kicsit.* - Masaton is látszik, hogy oda van Lee-ért... *Nem értettem, hogy akkor miért szakított vele.* - Egy év is hosszú idő. *Elmélkedem, majd gyöngéden megcsókoltalak. Tudtam, hogy miért mondod, hogy nem számít az idő és ez nagyon jól esett.* - Vigyázunk rá. *Mosolyodom el édesen. Tudtam, hogy egy pici részed mindig szeretni fogja és ezzel mostanra tényleg megbarátkoztam. Végül is nekem is egy kis részem mindig imádni fogja Akihitot. Tényleg megszoktam Lee jelenlétét és meg is kedveltem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.15, 12:28 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolygok.* - Az vagyok, de nálad nem jobban.*Pimaszkodom, de hát ez így is van.* - Ne is mond, ennyire még én se vagyok veszélyes.*Pedig aztán én se vagyok egyszerű.* - Chh nem izgat, nem kellett volna elhagynia.*Morgok.* - Igen az.*Bólintok és a csókod viszonozom.* - Így van, ha akarja ha nem.*Kuncogok és magamhoz ölellek.* - Hamarosan itt lesz a kislánya és majd ő helyreteszi.*Nevetek fel.* - Meg tuti Lucy is fel fog tűnni többször a volt felesége és ő is rendet tesz. Igazán karakán nőszemély, de nagyon szeretnivaló.*Mosolyodom el.* -Mindig is anyáskodott felettem pedig alig van köztünk korkülönbség.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.15, 18:59 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Kuncogtam el magam.* - Óóóh, majd kiderül, bár remélem, hogy soká. *Mondom édesen, hiszen nem akartam, hogy beteg legyél.* - Én nem tudom, hogy mi történt, de elhiszem neked. *Puszillak meg. Jó volt nagyon, ahogy magadhoz öleltél.* - Az biztos. *Nevetek veled.* - Biztos nagyon kedves amúgy. *Cirógatom meg az arcod. Gondoltam én is fogok vele találkozni.* - Vannak ilyen emberek. *Puszillak meg.* - Ami egyáltalán nem baj. Legalább amíg én nem, ő vigyázott rád, na meg persze Lee. *Kuncogtam aranyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.16, 12:08 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| - Komolyan nem vagyok annyira veszélyes, de tényleg jó későn derüljön ki, de nem tagadom, nagyon rossz beteg vagyok és mindig is utáltam a kényszerpihenőt, még gyerekként is.*Kuncogok.* - Helyes.*Bólintok, nem is akarok róla többet beszélni.* - Valóban az.*Bólintok.* - Szerintem se, csak az elején furcsa volt, meg még tud lenni.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Csókollak meg.* - Te is kedvelni fogod, ebben biztos vagyok, de előre mondom, ami a szívén az a száján és imádja az emberek vérét szívni, tudod szerintem még Leenél is veszélyesebb.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.16, 22:40 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam. *Puszillak meg.* - Elhiszem. *Mosolyodom el. Teljesen belevesztem a csókodba.* - Hajaj... akkor még egy ember fog rajtam szórakozni. *Nevettem el magam.* - Mi lesz velem, egyedül maradok. *Nem nagyon bántam, hogy így jártam.* - Már várom. *Csókollak meg újra és kicsit fészkelődve keresztbe rakom rajtad a lábam és teljesen odakucorodtam melléd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 00:08 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Nevetek fel.* - Jajj te szegény, azért nem féltelek annyira.*Kuncogok, mert fel van vágva a nyelved rendesen, bár tény ellenük nincs esélyed.* - Én is.*Bólintok.* - Talán szeretnél valamit kicsim?*Simítok a popsidra, persze csak szórakozok.* - Tényleg olyan vagy, mint egy nagy macska.*Kuncogok, majd ásítok egy hatalmasat.* - Bocsika, elfáradtam.*Nem akartam aludni, mivel te aludtál és gondoltam nem vagy fáradt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 13:50 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Igen, tessék sa... naaa! *Nevettem el magam.* - Tessék félteni, tiszta elnyomásba leszek. *Vigyorgok, mert hát csak vicceltem. Igazából én ezt élvezni szoktam, de ezt nagyon jól tudod.* - Igen, hozzád bújni és egy csókot. *Mosolyodom el és meg is csókollak.* - Bizony... *Bújok aranyosan, nagyon jó érzés volt így lenni veled.* - Akkor aludj egy kicsit. *Cirógatom meg a pofidat. Lemásztam rólad, majd odahúztalak magamhoz, hogy te pihizz rajtam.*- Pihenj... *Adok egy puszit a buksidra.* - Azért még nem árt... *Túrok hajadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 15:37 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Persze persze.*Kuncogok.* - Szóval a szokásos.*Mosolygok, aminek persze nagyon örülök.* - De nem akarok még.*Makacskodok, de azért elhelyezkedem a pocakodon.* - Komolyan ennyit pihenni.*Sóhajtok fel, de már ragadnak le is a pilláim.* - De igaz kell az erő.*Hiszen nem fogok unatkozni, de már nagyon várom, hogy visszamenjek dolgozni.* - Fél óra múlva keltsél fel.*Azzal el is alszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 16:21 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el, tetszett ez a szokásos.* - De, de... *Olyan édes voltál, de nem mondtam. Finoman cirógatlak, mikor végre elhelyezkedtél.* - Rád fér szerelmem... nem kell sietni sehova. *Mondom kedvesen és láttam, hogy már ragadnak le a szemeid.* - Na látod... *Cirógatom a pofidat.* - Persze, persze... *Örültem, hogy hamar elaludtál. Finoman simogatlak álmodba és őrizlek. Szoktam figyelni, hogyan alszol, hiszen féltem, hogy még lehetnek rémálmaid, ezért jobban is szerettem, ha ébren vagyok, mikor te alszol.* - Vigyázok az álmaidra és a lelkedre... *Suttogom halkan és adok óvatosan egy puszit, hogy fel ne ébresszelek. Elindítottam újra a filmet, hogy legalább én is végignézzem, közben persze a cicók is alkalmazkodtam és odabújtak hozzánk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 00:26 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Hiszen kikapcsolódni és pihenni jöttünk. Nem ébredek fel a filmre se és végig szorosan bújok hozzád, nagyon nyugodtan alszom. Pár órával később ébredek fel.* - Szia.*Köszönök kómásan, kissé kócos hajjal. Ilyenkor még fiatalabbnak tűntem, főleg hogy alapból nincs belőve a séróm és kinyalva se vagyok. * - Nem ébresztettél fel.*Na nem mintha ez meglepő lenne.* - Mennyit aludtam?*Kérdezlek, de továbbra se mozdulok és még csukodnak le a pilláim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 11:54 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| *Annyira édes volt, ahogy bújtál hozzám. Imádtam nagyon.* - Szia... *Mosolyodom el lágyan. Ilyenkor mindig olyan kisfiús voltál. Finoman a hajadba túrtam és cirógatni kezdem a buksidat.* - Nem bizony... de se gondoltam komolyan, hogy felkeltelek, igaz? *Puszillak meg.* - Olyan két órát, talán kicsit kevesebbet. Végignéztem a filmet. *Cirógatlak finoman.* - Még aludj... *Simítok a pofidra.* - Én is alszok még lehet. *Puszilom meg buksidat újra.*
|
|
| |