Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 15:51 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem félek.*Mosolygok.* - Gondolom még a suliban meg van, nekem saját már nincsen.*Hiszen én mindent otthagytam és biztos ki lett dobva.* - Ami a futással volt kapcsolatos nem hoztam el.*Ezért nincsen egy érmem se meg.* - Nem panaszkodhattam akkor se.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Csókollak meg.* - Talán egyszer még futni is fogok, bár annyira biztos nem bírnám már.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 17:10 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
| - Értem. *Gondoltam majd elkuncsorgom onnan.* - Megértem. *Mondom kedvesen és adtam egy finom puszit az arcodra.* - Na ebben biztos voltam. *Kuncogtam veled. Csókodra hagytam csak abba.* - Ki tudja? Hiszen attól sportoltál rendszeresen és nem lustálkodsz. *Nagyon is jó formában vagy, ami azt illeti. Reméltem egyszer nem fogod már magad okolni azért, ami történt a családoddal. Közben persze simogattam a kutyusom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 17:51 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| - Ez mondjuk igaz, de azért idő kéne.*Mosolygok, de tény nem hagytam el magam.* - Majd kiderül idővel minden.*Bár az biztos, hogy egy részem mindig is hibáztatni fogja magát, csak nem mindegy mekkora.* - Na elindulunk vissza?*Kérdezlek és elkezdek visszaöltözni.* - Különben, ha haza megyünk visszamegyek dolgozni és lassan Akihito is jön.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:04 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| - Ehhez te értesz. *Én nem nagyon értettem a sportokhoz.* - Bizony. *Bólintok én is.* - Igen. *Tápászkodok fel én is, persze nem semmi művelet volt kimászni Maci alól, mert nem volt hajlandó fölállni.* - Tényleg? *Örülök meg és boldogan elmosolyodom.* - Már várom. *Bár tartottam a találkozástól, de reméltem, hogy megbocsájt nekem. Én is felveszem a nadrágom, meg a pólóm, de a cipőm inkább hagytam.* - És mond csak... mennyire leszek kitiltva az irodádból? *Kérdezem kíváncsian, közben már macira teszem vissza a pórázt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:40 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| - Még te is érthetsz.*Mosolygok. Jót nevetek, mire kimászol a kutyuskád alól.* - Igen.*Bólintok.* - Én is.*Azt hittem jobban felkavar Akihito érkezése, de ott akkor biztos nem lesz egyszerű, de nagyon reméltem balhé bent nem lesz, na meg amúgy se legyen, de ez nem ilyen egyszerű.* - Nos azért nem leszel kitiltva és biztos lehetsz benne, hogy nem egyszer felfogjuk avatni.*Vigyorgok és a popsidra csapok.* - De bent első a munka.*Mondom komolyabban és a cipőmet én se veszem fel.* - Én meg próbálok tényleg kevesebbet dolgozni és otthon főleg nem tenni, de tőled is elvárom, hogy bent a munka az első. Oké?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:51 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| - Igaz. De itt vagy nekem te. *Kuncogtam.* - Kicsit izgulok... *Vallom be. Igazból rettegtem, hogy nem fog nekem megbocsájtani, de akkor nem lettem volna a segítségére, még veled is épphogy elbírtam.* - Ez nagyon tetszik. *A fenekemre pedig halkan felnevettem.* - Értettem. *Lágyan néztem rád, hiszen neked a céged az gyakorlatilag a gyereked volt.* - Megegyeztünk. *Csókollak meg lágyan.* - Ha felül akarlak múlni, tartanom is kell magam ehhez. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 22:26 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| - Igen, simán leszek az edződ.*Kuncogok.* - Elhiszem, de reméljük, hogy minden rendben lesz.*Simogatom meg az arcod.* - Helyes.*Viszonozom a csókod és magamhoz ölellek.* - Igen így van, sőt még munkamániásabb leszel, mint én.*Nevetek fel, persze ezt csak viccnek szántam, mert erre semmi esély.* - Na menjünk.*Fogom meg a kezed meg a te cipőd is, hogy tud hozni Macit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:20 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem, a szusz is kihajtanád belőlem. *Nevettem el magam.* - Bár megérné. *Elmélkedem.* - De milyen már, hogy segítesz nekem nálad jobbnak lenni. *Nevetek fel megint. Arcomra és szavaidra édesen elmosolyodom.* - Legyen igazad... *Hiába nem mondtam, látszott, hogy nagyon félek és aggódok miatta.* - Ki tudja? *Nevetek ismét, mert hát ez lehetetlen volt.* - Menjünk. *Olyan jó volt így sétálni veled.* - Köszi, hogy hozod. *Mondom a cipőre és közben vezetem Macit, bár nagyon szépen sétált mellettem.* - ÉS hova mennél előbb? *Kérdezem tőled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:48 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| - Már megint a szexre gondol.*Vigyorgok, mert kétlem hogy egy kiadós edzés után is ezt mondanád vagyis az elején biztos, hogy igen csak szenvedni fogsz.* - Azt remélem tudod, ha már itt tartunk, hogy kemény izomlázad lesz, de nem akarom azt hallani, hogy nincs szex.*Közlöm veled igen komolyan, persze most kibírok egy - egy nap kihagyást, de többet nem, na meg nyafogást se akarok, még az elején elnézőbb leszek.* - Idő kell majd neki az biztos, de szerintem megfog bocsátani.*Tényleg így gondoltam.* - Na ugye.*Kuncogok.* - Bármikor.*Cirógatom meg a kezed.* - Nem is tudom, mondjuk menjünk ma pubba, holnap meg kávézni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:00 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| - Kivételesen nem. *Kuncogok.* - Bár azt se bánom, ha az ágyban hajtod ki belőlem a szuszt. *Vigyorgok.* - Ajjajj, bár azt mondják rá kell mozogni az izomlázra és akkor jobb lesz. *Azért még így is megtalálom a lényegét.* - Bár azért nagyon ritkán megkegyelmeznél, ha nagyon fájnék? Ígérem kárpótolnálak, mondjuk egy kiadós szopással. *Nyalom meg a szám.* - Remélem... *Suttogom kicsit, de cirógatásodra máris elmosolyodtam.* - Rendben. Legalább tudok veled dicsekedni. *Kuncogok halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:13 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| - Szóval várod az edzést remek.*Ennek örülök.* - Ez meg lesz és meg is volt nem de?*Kérdezlek, hiszen kaptál már ízelítőt milyen is ha bevadulok.* - Ezt akkor se feled.*Vigyorgok.* - Hmm megbeszélve, de az a legjobb, hogy egy kiadós szopás utána meg szex.*Imádtam a szexet veled és egyre jobban kívántalak főleg, hogy már sokkal jobban vagyok.* - Ezen most ne rágódj.*Puszilom meg a kézfejed.* - Bolond.*Kuncogok, majd vissza is érünk. Macit elengeded, majd bemegyünk.* - Sziasztok.*Azért még igen vizesek vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:48 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| - Igen, várom. *Bólogatok, bár inkább miattad.* - De bizony, többszörösen is. *Kuncogok kicsit perverzen.* - Igyekszem. *Vigyorgok veled együtt.* - Hát, ma este talán tehet valamit az ügy érdekében. *Jegyzem meg kicsit kajánul.* - Rendben. *Bólintok mosolyogva.* - Csak kicsit. *Ahogy visszaérünk, azért megnéznek minket.* - Hát veletek mi történt? *Kérdezi anyukám, mire elnevettem magam.* - Lementünk a tóhoz. *Ezzel azt hiszem mindent megmagyaráztam. Csak megcsóválta a fejét.* - Meg ne fázzatok. *Mondja kis gondoskodóan, majd engedett minket.* - Én lehet meg is mosom a hajam, ha már így alakult. *Kuncogok már fönt a szobámba, ahogy dobálom le a ruháim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 10:52 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Én is.*Igazából engem kikapcsol.* - Meglátod megfogod szeretni és már magadtól akarod csinálni. Igazából annak nincs értelme, hogy kényszernek fogod fel, mert abból semmi jó nem sül ki.*Ezt nem kioktatásból mondom, de tényleg azt akartam, hogy élvezd a sportot.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Benne vagyok, csak azért az ajtót zárjuk kulcsra, bár tudod nem vagyok szívbajos.*Kuncogok, ahogyan eszembe jut, ahogyan a bátyád ránk nyitott.* - Amennyire kell.*Mosolygok, anyukádon meg csak kuncogok.* - Jól van édesem, azért én is letusolok.*Leveszem ruháimat, majd a fürdőbe megyünk.* - Szépségem.*Csókollak meg, majd elkezdelek fürdetni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 15:37 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| - Hát végül is a munka miatt muszáj. *Valljuk be, én azért annál lustább voltam, de tudtam, hogy miért mondod.* - De ki tudja, lehet megszeretem. *Hiszen beszéltük, hogy eléggé melléfogtam a sportokkal eddig.* - Tudom, hogy nem vagy, de nem egy rossz ötlet. *Kuncogtam és azért bezártam az ajtót, mikor már bent vagyunk. Mondjuk ez az én fürdőm volt, nem használta más, de így jobb volt.* - Szerelmem... *Mosolyodom el és szenvedélyesen viszonozom a csókod.* - Ez finom... *Mondom a fürdetésre és én is elkezdelek téged.* - Imádlak taperolni. *Nevettem el magam és éppen mellkasod simogattam fürdetés gyanánt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 00:05 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| - Nos igen, de majd mindent megteszek, hogy élvezd, de persze ez nem csak rajtam múlik, de minden kiderül.*Mosolygok.* - Így van.*Bólintok.* - Megbeszéltük.*Vigyorgok. Örülök, hogy van saját fürdőd, így egyszerűbb, bár az se lenne baj persze, ha nem lenne.* - Olyan szépen mondod.*Mosolyodom el.* - Szerintem is.*Értek egyet.* - Igen azt tudom, de megértem, mert én is imádom magamat.*Vigyorgok és én is elkezdem a felsőtestem simogatni.* - Szeretek végigsimítani a kockáimon.*Simítok végig igen erotikusan egészen le a farkaimig.* - És a farkamat még inkább szeretem simogatni.*Markolok rá és rásimítok.* - Egyetértesz velem nem de?*Kezdem el magam simogatni és iszonyú szexi látványt nyújtok és erre a víz csak rátesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 00:47 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| - Tudom szebben is. *Mosolyodom el.* - Életem szereleme... *Nagyon édesen mondtam neked.* - Ó, milyen szerények vagyunk. *Nevettem el magam, imádtalak. Persze közben szöveged nagyon figyelem, meg azt is, hogy merre jár a kezed. Farkadra nyelek egyet, mert hát nagyon szexi volt és kezdtem beindulni.* - De... *Kicsit bamba voltam, már a hatásod alá kerültem.* - Viszont szerintem még jobban szereted, ha én simogatom... *Mutató ujjammal a farkad hegyét kezdem izgatni. Persze már vörös voltam és az arcodra pillantottam. Már én is kezdek felizgulni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 11:44 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Igen tényleg sokkal szebb.*Simogatom meg a pofidat.* - Ugye? Az egyik nagy előnyöm a szerénységem.*Nevetek fel. Olyan édes vagy és reméltem, hogy ez a reakciód sose fog változni.* - Imádlak tündérkém.*Kuncogok.* - Ez így van.*Nyögök fel aprót és persze feltűnik, hogy kezdesz felizgulni, de még nem mondok és teszek semmit.* - Azt hittem végig akarod nézni, hogy kényeztettem magam, de akkor nem.*Veszem el a kezem, imádtam veled játszani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 13:07 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| - Igen. *Kuncogok veled. Mindig ilyen hatássál leszel rám, ebben biztos voltam. Egyszerűen nem lehet megszokni. Ahogy elveszed a kezed, rád pillantok megint.* - Én szeretném... *Motyogom édesen, de közbe persze azért simogattalak, mert nem bírtam ki, na meg szerettem neked örömet okozni.* - Vagy... *Csókollak meg hosszan, majd a nyakadnál folytatom a kényeztetést.* - Esetleg szopjalak le? *Kérdezem tőled elég buján, azért amennyire ártatlan tudtam lenni, legalább annyira perverz is.* - Vegyem a számba, nyalogassam, szopogassam ls nyeljem tövig? *Persze már a saját szövegemtől voltam tiszta vörös.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 13:20 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| *Tényleg annyira édes vagy, hogy majd megzabáltalak.* - Vagy?*Kérdezzek vissza és a csókod viszonozom, a nyakamra pedig felsóhajtok. A dumádra azért keményebb leszek, hiszen nagyon erotikus vagy.* - Lehet erre nemet mondani?*Vigyorodom el.* - Annyira imádom, hogy perverz és édes vagy egyben és a saját szövegedtől te jössz zavarba.*Kuncogok.* - Na de akkor mutasd meg gyakorlatba is amiket mondtál kicsikém.*Vigyorgok kajánul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 14:48 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| - Nem lehet. *Vigyorgok én is.* - Ne is mond... *Pirulok még jobban.* - Rendben. *Kuncogtam és egyenes vonalba végigcsókoltam a mellkasod és a pocidat, végül letérdeltem eléd.* - De kemény vagy már... *Nyalogatom makkod, ki akartam élvezni és most én akartam kicsit játszani veled. Végignyaltam tagodon, majd finoman csókolgattam és harapdáltam. Még jobban be akartalak indítani. Közben azért én is jól festettem, hiszen folyt rólam a víz. Utána golyóid veszem csak a számba és erősen szívogatom, végül újra végignyalok farkadon, de csak makkod kezdem szopogatni és szívogatni, de nem siettem el a dolgot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:09 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| - Én imádom kicsi rákocskám.*Kuncogok.* - Miattad, látod te is ilyen hatással vagy rám, még csak hozzám se kell érned és kemény vagyok.*Nyögök fel halkan. Nem hittem volna, hogy játszani fogsz, de élvezem a kínzó játékod még és egyre keményebb leszek.* - Nagyon szexi vagy.*Simítok a fejedre és a hátam a csempének döntöm. Halkan élvezkeded és még nem szólok neked, hogy szopj rendesen és sejtem még húzni fogod, de majd én is játszani fogok veled, így most hagytalak, hagyj legyél te a főnök kicsit.* - Jó vagy cicám.*Túrok a hajadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:35 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Nem, mert simogattad magadnak. *Kuncogta édesen. Nagyon élveztem a játékot és hogy ennyire kemény lettél. Persze arcod figyeltem és teljesen beindultam a látványodtól. Hajamra sóhajtok egyet jólesően.* - Még jobbá teszem. *Szép fokozatosan egyre mélyebbre nyelem a farkad, végül már teljesen a torkomra engedtelek. Igyekeztem nagyon, mert ritka, hogy hagysz így kibontakozni.* - Isteni... *Nyalom meg a szám és folytatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:08 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| - Jogos.*Mosolygok, bár nem értettelek. Örülnöd kéne, hogy ilyet mondok vagy éppen, hogy játszani akartam magammal veled, de semelyikre nem úgy reagáltál rá, mint hittem. Ismertelek már, de annyira még nem, ami nem baj, mert okozol meglepetést.* - Reméltem.*Mosolygok és azért örülök, ahogy egyre jobban a szádba fogadsz és végül elnyeled a farkam.* - Ahh valóban az.*Nyögök fel jobban.* - Olyan ügyes kis szád van.*Semmi panaszom nem lehetett rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:38 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| *Örültem én, nagyon is és egyszer tuti tényleg felizgatlak úgy, mint ahogy te engem. Reméltem is, hogy nincs panaszod. Bár nálad tényleg élveztem, hogy leszophatlak. Nekem már meredezett a farkam és ki is pirultam rendesen. Finoman karmolgatni kezdem a pocakod és golyóid is masszírozom. Örömöt akartam okozni neked, olyan jó volt. Szinte már halkan nyöszörögtem szopás közben, mert annyira felizgultam, de meg akartam várni, hogy elélvezz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 11:47 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| - Milyen kemény vagy már te is.*Vigyorgok. Kicsit még hagylak, majd felhúzlak.* - Elég lesz szépségem.*Csókollak meg vadul.* - Látom és hallom, hogy te is többet akarsz.*Markolok a fenekedbe, majd lassan feldugom az egyik ujjam.* - Kis édes nem csak víztől vagy nedves.*Vigyorgok és a nyakad kezdem kipingálni a farkam pedig tiédnek dörgölöm, majd lassan már két ujjal masszírozom a gyönyörpontod.*
|
|
| |