Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:53 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
| - Rendben, te is makacs vagy. *Nevette el magát.* - Rendben, kedves vagy. *Mondja anyukám, miközben elkezd kipakolni a hűtőből. Egy hadseregre főzött.* - Tényleg kérj bármit, nem kell szerénykedni. *Mondja komolyan.* - Köszönöm. *Mosolyodik el.* - Abban a szekrényben van minden. *Mutat a tálalóra.* - Amelyik szimpatikus, evőeszköz pedig itt van. *Magyarázz neked.* - Ugyan, ez semmiség. Már annyit mesélt rólad a kicsikém, hogy olyan már, mintha ismernélek. *Nevette el magát.* - És végül is... együtt vagytok, szóval te is a család része vagy. *Ő tudta, hogy mennyire oda vagyunk egymásért.* - Ezért ez a ház ugyan úgy az otthonod, akár a többieknek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 01:05 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az biztos, bár a fiad jobban..*Kuncogok.* - Ez természetes.*Mindig is ilyen voltam.* - Nem fogunk éhezni és Roku úgyis mondta, hogy szedjek magamra egy kicsit.*Nevetek fel.* - Szólni fogok tényleg, de van itt bőven választék.*Jegyzem meg.* - Oké..*Kiveszem és el is kezdek teríteni.* - Én is sokat hallottam rólatok, bár annyit nem mint ti rólam.*Kitudja miket mondtál még amikor nem is ismertél. El tudom képzelni minden képről és hasonlókról beszámoltál. Figyelmesen hallgatom anyukád és megállok a terítésbe. Annyira jól esik amit mond. Odamegyek hozzá és adok neki egy puszit.* - Köszönöm, ez nagyon sokat jelent.*Rám volt írva, hogy ez milyen boldoggá tesz.* - Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen családhoz tartozhatok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 02:43 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Igen, akár egy öszvér. *Sóhajt anyukám, azért volt, hogy meggyült velem a gondja.* - Értem. *Kuncogok anyukám is.* - Hát akkor sokat kell enned. *Nevet veled.* - Nagyon helyes. *Mondja arra, hogy szólsz neki.* - Valószínű. *Nevette el magát anyukám.* - Nagyjából csak azt nem mesélte el a kis fiam, hogy mikor mész el mosdóba. *Kuncog még.* - Nem hittem, hogy valaha fogom ilyen boldognak látni. *Mondja lágyan, azért aggódott ő is értem. Meglepődött a puszidon, de csak elmosolyodik.* - Jóravaló fiatalember vagy. *Simogatja meg az arcod, amíg ott vagy mellette.* - Ez nem olyasmi, amit meg kell köszönnöd. *Nagyon kedvesen néz rád.* - Nagyon kedves vagy, nem túlzott Rokuro. *Tényleg boldog volt, hogy ilyenek vagyunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 07:59 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| - Ahogy mondod.*Kuncogok.* - Az biztos.*Nevetek vele együtt.* - Azért tényleg kicsit ijesztő, de édes..*Vigyorgok.* - Örülök, hogy boldoggá tudom tenni. Nagyon szeretem őt.*Nagyon lágy hangon mondom.* - Igyekszem.*Mosolygok.* - Oké..*Bár úgyis megfogom.* - Nálad nem kedvesebb..*Mosolygok és tovább terítek.* - Nagyon rég volt, amikor ilyen nagy család között voltam, nagyon jó érzés.*Annyira örültem, hogy elhoztál magaddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 17:22 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Hát... kicsit mániákus tud lenni, de ez csak azt jelenti, hogy szeret. *Kuncog anyukám, a folytatásra kicsit elérzékenyül, tényleg nagyon örült nekünk.* - Ó, még zavarba jövök. *Kuncog halkan és közben persze csinálja a dolgokat.* - Nem vagyunk sok? Bár még elég visszafogott mindenki, csoda hogy nem jár egyszerre mindenki szája. *Mosolyodik el.* - Szeretem, mikor hazajönnek a fiúk. Néha olyan nagy a csend. Régen mindig nagy volt a hangzavar, tudod Rikuto sokat piszkálta, amiből folytonos veszekedés volt. *Magyarázza neked.* - Miután elmentek, nagyon csönd lett itthon. *Nevette el magát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 10:37 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Ez így van, de ha őrült rajongó lenne, akkor már gondok lennének.*Nevetek fel.* - Ugyan csak őszinte vagyok és még visszafogom magam.*Mosolyodom el.* - Egyáltalán nem, meg én hozzá vagyok szokva a nyüzsgéshez, de ez persze sokkal jobb..*Mosolyodom el.* - Elhiszem. Mi is civakodtunk sokat a tesommal, de hamar béke volt. A házunk meg nálunk is mindig hangos volt, hiszen nagyon sokszor voltak ott a barátaim..*Emlékszem vissza és a hangom egyszerre boldog és szomorú.* - Majd jövünk még és nem lesz csend..*Kuncogok gyorsban váltva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:27 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Csak üldözni a szerelmével, semmiség. *Nevet veled anyukám, benne volt a játékba. Csak mosolygott rajtad és megcsóválta a fejét.* - Akkor jó, mert még be fogunk lendülni. *Kuncog, ismert minket.* - Itt is mindig kibékültek, na meg nagyon vigyázott Rikuto a kisöcsikéjére. Ha más piszkálta, azért harapott. *Emlékezik vissza anyukám. Nagyon meglepődött, hogy a családodról beszéltél neki, hiszen tudta, hogy meghaltak és mennyire nem szeretsz beszélni róluk a fájdalom miatt.* - Akkor jöttök, amikor csak szeretnétek. Az ajtó mindig nyitva áll.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:41 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek anyukáddal együtt nagyon laza és jó fej.*- Csak nyugodtan.*Mosolygok.* - Ilyen egy jó testvér és tőlem is félti, de majd belátja, hogy jó helyen van.*Még ha nem is leszünk puszipajtások.* - Így lesz, úgyis túlságosan sokat dolgozok bár nem mostanság, de amúgy igen.*Kuncogok.* - Kész vagyok remélem így megfelel.*Mosolygok.* - De finom illatok vannak.*Szimatolok a levegőbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 20:04 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| - Nem szemrehányásból, de volt egy idő, amikor Rokuro mindig sírva hívott fel, gondolom beszélt a bátyjával is, ezért ilyen. Én viszont megfogadtam, hogy sosem fogok beleszólni a gyerekeim kapcsolatába. *ezt kicsit komolyabban is mondta.* - Ha ő veled boldog és téged választott, annak oka van. Most úgy ki van csattanva, ahogy még sosem láttam. *Mosolyog rád lágyan.* - Értem, erről is mintha hallottam volna panaszt. *Kuncog halkan.* - Tökéletes, köszönöm szépen.* - Megkóstolod? *Kérdez rá és egy kanálba nyújt neked egy falatot, persze előtte megfújta neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 00:06 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Nem tagadom volt egy idő, hogy csúnyán bántam vele, de ez kölcsönös volt.*Gondolom erről is tudtál.* - Megértem így a helyes és mellett mégis ott van a szülő, amikor kell.*Az én szüleim is ilyenek voltak.* - Mint mondtam nem egy romantikus történet a miénk, de azt is tudjuk, hogy milyen a másik rossz oldala és azt is, hogy kellünk a másiknak. Én tényleg a fiaddal képzelem el a jövőmet.*Hangomon is hallatszik, hogy mennyire szeretlek és már nem tagadom és nem küzdök ellene és nem is fogok.* - Remélem csak még boldogabb lesz.*Mosolygok.* - Szeretem a munkámat és oké tényleg többet kéne lazítanom, vele menni is fog, de egyben akkor is meg kell értenie, hogy nekem ez tényleg fontos, na meg azért neki is oda kell tennie magát, de most ezzel ráérünk.*Mert ha igen túl akarsz szárnyalni sokkal jobban kell odatenned magad, mint eddig bármikor is.* - Köszönöm.*Kuncogok.* - Persze.*Így is teszek és a fújáson csak mosolygok.* - Nagyon finom.*Nyalom meg a számat.* - Ehhez képest én nagyon gyenge vagyok, nem is merek, majd rátok főzni.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:20 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Igen, azt is elmesélte. *Sóhajt fejcsóválva.* - Bolond gyerek. *Látszott, hogy ő sem értett velem egyet sok dolgokban, de tényleg nem szólt bele.* - Ennek is meg van a maga bája. *Mondja kedvesen.* - Boldogan és szinte visongva hívott fel, hogy együtt vagytok, szóval szerintem őt ez zavarja a legkevésbé. *Nevette el magát anyukám, majd lágyan rád mosolyog.* - Ezt örömmel hallom. *Tényleg nagyon örült nekünk és a boldogságunknak.* - Ebben biztos vagyok. *Tudta, hogy melletted csak egyre jobban ki fogok virulni.* - Ez szerintem nála kicsit kettősen működik. "Jajj, képzeld megint csak dolgozik, nem is foglalkozik velem... de közben olyan helyes, nem is tudok rá haragudni... " *Adja elő magát úgy, mintha én mondanám.* - Megérti, hidd el. *Neveti el magát utána.* - Szerintem most már komolyabban fogja venni. Bizonyítani akar neked. *Nagyon büszke volt rám.* - Örülök, hogy ízlik. *Mosolyog boldogan.* - Ó, kétszer annyi tapasztalatom van, mint neked. Majd ha már annyiszor csináltad, mint én, kirázol mindent a kisujjadból. *Kuncog.* - Bár állítólag finomat főzöl.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 19:18 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Kicsit az.*Mosolygok.* - Valóban.*Bólintok, majd csak elmosolyodom és ahogyan folytatja felnevetek.* - Ez jó volt és tényleg ilyen..*Nagyon jó fej az anyukád.* - Nem mindig tűnik így.*Aztán lehet másként lesznek már a dolgok.* - Nekem aztán nem kell, mert én így is büszke vagyok rá. Magának kell bizonyítania és önbizalmat szereznie, de ezt sokszor elmondtam és ebben nem tudok segíteni többet. Neki ez a legnagyobb gyengéje és ha ezen nem változtat, akkor nem hogy megelőzni, de még megközelíteni se tudja, majd a szintemet.*Ez nem szemétség, de puszta tények.* - Amikor együtt volt fotózásunk jó volt ismét kamera előtt állni olykor még rám jön, hogy visszamennék modellnak, de hosszabb távon nem tudnám már csinálni.*Modellként mindent elértem, amit akartam és még így is mai napig próbálnak visszahívni.* - Ugyan annyira azért nincs több.*Célzok arra, hogy akkora különbség nincs köztünk korban.* - Igen nem volt még rá panasz, szeretek főzni, főleg ha van kinek.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:18 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Kicsit önző és könnyen lesz gyerekes, de ő ettől Rokuro. Néha elég neki öt perc, hogy elmondja a kis dolgait és már jól is van. *Mosolyodik el kedvesen.* - Tudom, hogy nem egyszerű vele. *Az tény volt, bár egy szempontból meg nagyon egyszerű lélek voltam. Kicsit elhallgat, majd feléd fordul.* - Tudod, nem mondja... de én tudom, hogy azért nem jár gyakrabban haza, mert nem akarja, hogy piszkálják. Úgy tesz, mint akit nem érdekel, vagy semmiség lenne.... csak hogy én ennél jobban ismerem. Nagyon féltettem, mikor eldöntötte, hogy megpróbálkozik a modellkedéssel. Elsőre be akarta festeni a haját, meg volt róla győződve, hogy így nem fog sehova kelleni, szerencsére végül sikerült lebeszélnem. *Sóhajt egy nagyot anya.* - Viszont mióta megismert, legalábbis mióta rólad beszél állandóan, azt vettem észre, hogy ez a szorongása kezd elmúlni, sőt már szinte nem is látom rajta és ez szerintem neked köszönhető. *Mondja kedvesen és csak mosolyog.* - Értem, ezt te érzed. Ha úgy érzed, hogy néha beugranál, akkor miért ne? *Nem értette az akadályát.* - Óh, édes vagy. *Nevetgél.* - Ha gondolod és van kedved, valamelyik nap, csinálhatunk együtt vacsorát. *Mondja kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:59 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| - Igen egyetértek.*Mosolyodom el.* - Azért ez nem mindig igaz.*Legalábbis nem nálam.* - Velem se, na meg így nem unalmas a kapcsolatunk.*Kuncogok.* - Ez most komoly? Azt hittem mindent megosztunk egymással.*Nem értem, hogy ezt miért nem mondtad el.* - Badarság ezért nem haza járna.*Fel nem fogtam ezt épp ésszel, hogy ezért nem jössz a családodhoz.* - Még jó, hogy nem tette, nagyon kér lett volna érte.*Imádom a hajadat, na meg a fotósok is.* - Ennek viszont nagyon örülök pedig semmit nem tettem.*Nekem nem rémlik.* - Magam se tudom miért, talán mert akkor nem lenne annyi időm a cégre. Tudod munkamániás és maximalista vagyok.*Nevetek fel.* - Nálad nem édesebb, ha nem baj, hogy ezt mondom.*Mosolyodom el.* - Benne vagyok.*Szólok a többieknek is és amikor mindenki meg van enni kezdünk.* - Ez tényleg nagyon finom.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 06:58 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| - Lehet nálad telhetetlen. *Mosolyodik el kicsit.* - Ez is egy szempont. *Kuncog veled.* - Nem hiszem, hogy direktből nem mondta el. *Tényleg nem volt oka, csak nem hozta úgy a szó.* - Én azért egy kicsit megértem. Minket imád, de a városban van egy-két bunkó. *Sóhajt anyukám.* - Igen, szerintem is kár lett volna. *Ő is kicsit vöröses volt, de nyomába se volt az én hajszínemnek.* - Nem tudhatod, hogy mi számít. Lehet pár kedves szó, vagy az, hogy neked tetszik a haja. Ki tudja. *Rántja meg a vállát.* - Igen, igen. *Kuncogott.* - Ó, de hogy. *Jön zavarba kicsit, ebben is hasonlítottunk eléggé.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Bólint. Utána tálal és mindenkit az asztalhoz hív, Nagyon jól telik a vacsora, mindenki fecseg, a bort is megisszuk. Apa kicsit hallgatagabb, de látszott, hogy jól érzi magát. A bátyám az csipkelődött, anya és Tomoko meg olvadozott.* - Uhh, tele vagyok. *Mondom, és úgy éreztem magam, mint egy minihordó.* - Pedig van desszert is. *Hoz anyukám kis sütit, persze kókuszost, mert mondtam, hogy azt nagyon szereted.* - Neked adom a részem. *Nevettem el magam. Vacsi után ejtőzünk, majd a bátyám feláll.* - Menjünk ki levegőzni. *Mondja neked, de nekem már nem tetszik.* - Ne legyél bunkó. *Szólok rá, mire csak vigyorog, én meg a fejem csóválom. Mikor kimentek, Tomoko megint nekem esik mindenfélével.* - Hogy érzed magad itt? *Kérdez rá kezdésnek.* - Tudod, én ezt nem veszem be. *Teszi hozzá.* - Az öcsém és a többiek vakok, de én nem. *Támaszkodik meg a teraszon az egyik oszlopnál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 10:56 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Lehet.*Mosolyodom el.* - Nos én nem tudom megérteni.*Mondom komolyabban. Pont nem egy - két bunkó miatt nem jönnék a családomhoz, de hát mások vagyunk.* - Van benne valami.*Értek egyet.* - Pedig de.*Kuncogok és nagyon édes anyukád, már tudom kitől örökölted, de nem mondok most semmit. Nagyon jó a hangulat az ebéd alatt is és nem győzöm anyukád dicsérni, annyira finomat csinált.* - Nekem azért a desszert jöhet.*Kuncogok.* - Tényleg hízni fogok.*Nevetek fel, de simán megeszem.* - Nagyon finom volt köszönöm szépen.*Mondom anyukádnak. A bátyád nem zavar, hogy kihív úgyis rá akartam gyújtani.* - Ne aggódj.*Puszillak meg és kimegyek.* - Nagyon jól köszönöm.*Nem vagyok hülye és tudom nem erre kíváncsi.* - Beszélj nyíltan, ha mondani akarsz valamit.*Ülök és rágyújtok. Nem tartottam a bátyádtól és mivel őszinte vagyok nincs mitől rosszul éreznem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 11:35 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Igazán nincs mit, nyugodtan szolgáld ki magad majd a hűtőből. *Mondja anyukám kedvesen.* - Na a legjobbkor jöttünk. *Simogatom meg a pocid, hiszen amúgy is szedned kellett magadra kicsit.* - Én soha.. *Rohadtul aggódtam, ahogy kimentek.* - Nyíltan beszélek. Mindenkit lekenyerezel, az öcsém meg csak szimplán nem lát a rózsaszín ködtől. *Csóválja meg a fejét.* - Nem érdemled meg őt... szemetebbnél szemetebb húzások vannak mögötted... még meg is ütötted. *Morog eléggé, ő se félt tőled.* - Szerintem csak kihasználod. *Mondom ki a tényeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 11:41 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| - Meg lesz.*Mondom még anyukádnak.* - Igen igen.*Kuncogok. A bátyád tökre nyugodtan hallgatom végig, már vártam mikor mondja el ezeket.* - Igen voltak undorító húzásaim és megütöttem és erre nincs bocsánat, de emellett semmit nem tudsz rólam és rólunk.*Közlöm vele.* - Kihasználni? Ugyan már ez hülyeség, mert ha így lenne nem itt tartanák és nem itt lennék, csak megdugnám amikor akarom és kész.*Durván hangzik, de így lenne.* - Nem fogok összetörni, hogy nem kedvelsz. Félted az öcséd ez így természetes, de szeretem őt még ha nem is hiszed és együtt fogunk maradni, ha tetszik neked, ha nem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:17 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Nem is akarok tudni rólad. *Jegyzi meg.* - Majd meglátjuk. Rokuro naiv, de én nem vagyok az. Még a végén meggondolod magad, mint már tetted, nem?*Közli veled, majd kérdezi.* - Nem fogok beleszólni a dolgaiba, amolyan egyesség közöttünk, de figyellek... és ha még egyszer sírni fog miattad vagy azt látom, hogy bántod... nem érdekel ki vagy, kicsinállak. *Ő is komolyan gondolta. Nagyon dühös volt rád a történtekért. Tisztában volt vele, hogy nekem is voltak húzásaim, de az ő szemébe, amit te csináltál, százszor rosszabb volt.* - Nem fogom hagyni, hogy tönkretedd az öcsém.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:26 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Nem olyan naiv, mint hiszed.*Sokat erősödtél, bár a gyermeki bájad meg van, de ez nem is fog változni és én szeretem is.* - Nem fogok.*Igen csak komolyan mondom.* - Nem rosszból de kevés vagy te ahhoz, hogy kicsinálj, már páran próbálkoztak.*Jegyzem meg. Jó, hogy a bátyád ennyire szeret téged, de azért még se tetszik, amiket mond és én vagyok beállítva ismét csak rossznak, de ez nem látszik rajtam és nem is mondom.* - Nem fogom tönkretenni.*Kár neki bármit mondani úgyse hiszi el, majd rájön magától is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:39 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| - Ismerem Rokurot. *Jegyzi meg. Tisztában volt vele, hogy erősödtem, de még mindig naivnak gondolt.* - Nem érdekel, ha kevés vagyok. *Ezzel nem nagyon tudtad megijeszteni.* - Nagyon remélem. *Ezt halkabban mondja, látszott, hogy nagyon aggódott értem.* - Már egyszer elérted, hogy kiforduljon önmagából. *Utal arra, mikor féltékennyé próbáltalak tenni valahogy.* - Nem értem mit eszik rajtad. *Jelenti ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:44 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Ahogyan én is.*Mondom. Tetszik azért, hogy nem ijed meg.* - Ez mind a múltban történt és attól még, hogy a fejemhez vágod, nem fog a múlt megváltozni, de megtörténnie se ismét.*Én magam nyírnám ki magam, ha ismét bántalak úgy.* - Nem is kell neked értened és most nem kezdem el magyarázni, mert úgyse értened.*Vonom meg a vállam és elnyomom a cigimet.* - Különben Rokuro rád lesz emiatt ki és nem rám, de én nem mondok neki semmit.*Bár úgyis kérdezni fogsz, de nem teszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 13:50 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Az a baj, hogyha már egyszer megtörtént, semmi sem garantálja, hogy nem történik meg még egyszer. *Sóhajt egy nagyot.* - Nem is akarom érteni. *Morogja.* - Tőlem aztán mondhatod, én úgy is elmondom neki. *Nem nagyon érdekelte.* - Nem fog rám haragudni, tudja, hogy mit gondolok rólad és azt is, hogy nem örülök neked.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 14:00 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| - Baromság.*Közlöm velem.* - Én se kérdezem, hogy a menyasszonyod mit eszik rajtad.*Jegyzem meg, nem szimpi a bátyád. * - Akkor mondjad.*Én tényleg nem mondom.* - Ez minden amit mondani akartál?*Kérdezlek.* - Különben meg nem kell elfogadni az ajánlatom meg elhinni amit mondok, hiszen ez is aljas tervem része.*Mondom gúnyosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 14:22 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Tőle kérdezd meg, néha én se tudom. *Azért erre kicsit elmosolyodott.* - Nagyjából, egyenlőre. *Teszi hozzá, de azért méreget.* - Az Tomoko döntése, én csak a pasi leszek az oltárnál, ha minden igaz. *Jegyzi meg, hiszen minden az ő kedvéért lesz.* - Az ő esküvője, fogalmazzunk úgy. Én csak az vagyok, aki elveszi. *Hiszen én mindent engedtem neki.* - Egyébként meg ki tudja... *Jegyzi meg, majd beindul, gondolta jössz utána.*
|
|
| |