Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.10, 21:13 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| - Igen, az lenne a legjobb, ha semmi ilyen nem történne. *Persze tudom, hogy ez nem így működik.* - Tudom, de attól aggódni fogok és alig fogom várni, hogy visszagyere. *Mondom őszintén, hiszen tiszta ideg leszek, mikor odalesztek.* - Valahol igaza is volt.... tudom, hogy túl aggódom, de nem tehetek róla... *Motyogom és kicsit jobban melléd simulok, persze így is nagyon vigyázok.* - Ha nem szól be ennél durvábbat, akkor nem fogok visszaszólni. *Ígérem meg neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.10, 21:16 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
| - Chh. *Csak ennyit reagáltam a feszültség dologra. Igazából nem érdekelt, ha Nickkel nem jövök ki maradéktalanul. Én elmondtam, hogy mennyire nem örülök neki és ne várjátok el tőlem, hogy kedveskedjek vele, mikor bármikor elárulhat minket. Kérdésedre kicsit elhallgattam.* - Eléggé veszélyes, de még mindig a legjobb megoldás. *Mondom őszintén. Elmondok mindent pontosan, hogy képbe legyél.* - Igyekszünk a lehető legsimábban elintézni a dolgot.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.06.11, 10:43 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Annyira édes vagy, ahogyan zavarba jössz ismét, de nem jegyzem meg.* - Azt sejtettem.*Kuncogok, persze nem rosszból.* - Ne mond, hogy te nem tapasztalod. A többiekkel is másként viselkedsz, pedig csak tegnap hoztuk el.*Mosolyodom el.* - Nem e?*Vonom fel a szemöldököm és a puszid meglep, de nagyon örülök neki és adok egy finom szájra puszit.* - Azért vagyok féltékeny, mert itt simogatod és dédelgeted.*Közlöm veled vigyorogva.*
*Bólintok.* - Tudom kicsim és nem mondtam, hogy ne tedd ezt.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igen te ilyen személyiség vagy.*Mást nem tudok erre mondani.* - Az a baj, hogy ismerem és befog pedig erre annyira nincsen szükség.*Sóhajtok fel gondterhelten.* - Mindennek vége elmegyünk akkor valahova, amit beszéltünk jó? Ígérem kárpótollak.*Suttogom.*
- Velem ne cöcögjél.*Mondom komolyabban, majd ahogyan beszélsz kicsit megremegek.* - Szedek sok gyógynövényt biztos, ami biztos.*Suttogom, de mást inkább nem mondok.* - Igen, igen, minden rendben lesz.*Persze nem így gondoltam vagyis bármi megtörténhet, de próbálok pozitív lenni.* - Ennek vége, elutazhatnánk hozzád, ha szabad.*Motyogom, de nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.06.11, 11:38 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| - Szerintem nem viselkedek máshogy. *Én tényleg nem láttam magamon a változást. Nem zavart puszid, sőt rájöttem, hogy lehet inkább csókot szerettem volna. Mikor te csókoltál, az mindig jó érzés volt. Nem éreztem undort, sem azt, hogy muszáj. Egyszerűen jól esett érezni az ajkaid és téged.* - Mert téged simogassalak és dédelgesselek? *Kérdezek vissza értetlenül.*
- Igaz. *Mosolyodom el.* - Hát, mint kiderült, ilyen. *Kuncogtam, mert én nem tudtam, hogy ilyen vagyok.* - Igyekszem visszafogni magam, de annak se látom értelmét, ha mindent lenyelnék akkor. De jó leszek. *Puszillak meg, láttam, hogy gondterhelt vagy nagyon.* - Rendben, megbeszéltük. *Halványan elmosolyodom, majd kicsit felemelkedek és adok egy hosszú csókot.* - Ezzel kárpótoltál is. *Utalok a csókra. Nem akartam, hogy még miattam is rosszul érezd magad, van elég bajod.*
*Meglepődtem, hogy visszaszóltál és felhúztam a szemöldököm. Még visszaszólni se tudtam, annyira megdöbbentem.* - Értettem. *Mondom nagyokat pislogva, majd picikét elmosolyodom rajtad.* - Rendben. *Cirógatom meg a buksid.* - Bízz bennem. *Tudtam jól, hogy az én szavam se életbiztosítás, de nem akartam, hogy nagyon ideges legyél.* - Jó ötlet. Elmehetünk. *Bólintok.* - Kicsit lazítunk, megérdemeljük. *Értek egyet.* - Fogjak valamit?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.06.11, 11:58 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| *Inkább nem mondok semmit, úgyse érted. Nem tudom, hogy a csóknak jobban örültél volna, annyira nehéz téged kiismerni és még csak kicsit megy, pedig jó emberismerő vagyok.* - Miért megtennéd?*Kérdezlek, de csak viccből.*
- Miért mondtam azt, hogy ne tedd? Nekem állandó jelleggel beszólsz.*Jegyzem meg mosolyogva.* - Helyes.*Mosolygok és a csókod is viszonozom, de érezheted, hogy nincs meg a szokásos szenvedélyem.* - Édes vagy.*Persze én nem így gondoltam, de nem mondok semmit.* - Vigyázni fogok magamra amennyire csak tudok.*Húzlak jobban magamhoz.*
*Meglep, hogy csak ennyit mondasz, de csak elmosolyodom.* - Bízom benned, tudod jól.*Hiszen nem erről volt szó, de te se vagy sérthetetlen, ahogyan többiek se.* - Megbeszéltük.*Mosolyodom el, majd felállva megcsókollak.* - Te vagy az én hercegem ne feled.*Suttogom az ajkaid közé, majd a kezeid közé nyomok egy adag növényt.* - Ezeket.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.06.11, 12:18 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| *Kérdésedre rád pillantok, majd leteszem az ölembe a cicát, aki csak nyújtózkodott egyet és összegömbölyödött. Finoman az arcodra simítottam, majd a tarkódra és odahúztalak a vállamra. Finoman elkezdtem cirógatni az arcod és adtam egy puszit is a fejedre. Kicsit magamhoz is öleltelek.* - Így jó? *Kérdezem és tényleg kedvesen simogattalak.* - Vagy mást szeretnél? *Kérdezem, szerettem volna, ha boldog vagy.*
- Az más. *Kuncogtam.* - Veled csak civakodok és te is sokat beszólsz. *Mosolyodom el. Nem is volt baj, hogy nem olyan hevesen csókolózunk, nem hiányzott, hogy felizguljunk.* - Tényleg nem kell kárpótolnod semmiért. Azért vagyok itt, mert veled akarok lenni. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Rendben. *Bújok én is jobban, ahogy magadhoz húzol.* - Tudom, hogy vigyázol, mert félsz, hogy kikapsz. *Kuncogtam el magam, mert csak vicceltem veled.*
- Tudom. *Tudtam, hogy mitől félsz. Ahogy felállsz, viszonozom a csókod.* - Nem felejtettem el. *Cirógatom meg a pofidat.* - Bár most inkább hordárfiú. *Puszillak meg és persze fogom a gyomokat, amiket a kezembe nyomtál.* - Egyébként valahol félelmetes, hogy milyen hülye és lökött tudsz lenni, közben egy lexikon van az agyad helyén. *Azért valljuk be, ez elég veszélyes kombó. Mindenki azt hiszi, hogy kis bugyuta vagy, közben annál veszélyesebb tudsz lenni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.12, 12:36 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| *Amikor tényleg elkezdesz szeretgetni az nagyon meglep és ez látszik is rajtam és hirtelen reagálni se tudok.* - Nagyon jó így.*Mosolyodom el és leülök melléd és magamhoz ölellek én is.* - Nagyon édes vagy.*Nagyon jól esik és kissé zavarba is vagyok, hiszen annyira váratlanul ért.*- Bár én nem tudok dorombolni.*Nevetek fel.*
- Ez így van.*Vigyorodom el.* - Édes vagy és tudom, de én akarlak és ezen nem tudsz változtatni.*Suttogom, hiszen ismersz.* - Eltaláltad.*Kuncogok picit, örülök hogy viccelődsz.* - Fáradt vagyok..*Hunyom le a szememet.*
- Helyes.*Mosolygok.* - Egy herceg ott segít ahol tud.*Nevetek fel.* - Azt mondod?*Kérdezlek és elővéve két cigit meggyújtom neked és magamnak.* - Nos van benne valami. Többen mondták, hogy a külsőm és főleg a belsőm igen csak megtévesztő, de legalább az ellenség nem tudja, hogy mire vagyok képes.*Szívok mélyet a cigimből.* - Bár, ha nem ezt a részt nézzük, azt se nézték ki belőlem, hogy orvos vagyok vagyis kezdetben annak tanultam ugye, amikor idekerültem, de Diablo bízott bennem és az ő szavában nem kételkednek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.13, 01:53 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Biztos? *Kérdezek vissza, boldoggá akartalak tenni.* - Csak nem szeretném, ha féltékeny lennél... *Magyarázom meg neked.* - Az nem baj. *Mosolyodom picit el.* - Te annál sokkal többet tudsz. *Mondom halkan, utalva arra, hogy te távol tartod a démonaim. Tényleg megnyugtatott a jelenléted.* - A dorombolás a kicsike privilégiuma. *Másik kezemmel megcirógatom. Kicsit elhallgattam, majd finoman felemelem a fejed és adok egy apró puszit az ajkaidra, de piroskás voltam egy picit.*
- Tudom, tudom. *Mosolyodom el.* - Tudtam én. *Nem akartalak pluszba terhelni.* - Aludj egy kicsit. *Javasolom. Óvatosan kimászok mellőled és ledobálom a ruháim, majd alsó naciba visszabújok melléd ugyanúgy.* - Én is pihenek veled kicsit. *Gondoltam, neked is jobb, ha itt vagyok.* - Sergejék majd felébresztenek minket. *Mosolyodom el és adok egy puszit az ajkaidra.* - És ha szeretnéd, főzhetek vacsorát. *Simogatom meg a pocid, de persze a vágásodhoz nem érek, és természetesen figyelek a többi sérülésedre is.*
- Ó, értem. *Nagyon édes voltál. A cigit elfogadom és szívok is egy mély slukkot.* - Hát az biztos, hogy nem találják ki. *Bár nem is engedünk nagyon, hiszen tényleg fontos volt, hogy velünk legyen egy orvos, pedig láttalak már ölni.* - Azért az el kell ismerned, hogy egy átlag doki nem így szokott kinézni, mint te. *Persze ezt nem rosszból mondtam, sőt én ezt élveztem.* - Az Uramnak mindig igaza van... *Sóhajtok fel. Most kifejezetten arra gondoltam, mikor megmondta, mennyire is összefogunk passzolni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.14, 22:35 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - Tökéletes.*Mosolygok.* - Így már nem is vagyok és remélem a kiscica lesz a legnagyobb vetélytársam.*Cirógatom meg az arcod.* - Ezt örömmel hallom.*Mosolygok.* - Így van.*Simogatom meg a cicát, majd ahogyan odafordítod az arcomat és kapok egy szájra puszit, csókot csinálok belőle és magamhoz ölellek közbe.* - Olyan finom.*Suttogom az ajkaid közé.*
- Jó ötlet.*Bólintok.* - Annyira szép vagy.*Mérlek végig és én is magamhoz ölellek.* - Ahogy gondolod, bár én jobban örülnék, ha velem maradnál. de fogok enni ígérem és persze neked is kell.*Teszem hozzá.* - Utálok ilyen gyenge lenni.*Suttogom.*
- Pontosan.*Bólogatok.* - Ez így van, mert nincs még egy ilyen szexi.*Vigyorgok.* - És ez baj?*Kérdezlek, de közben persze teszem a dolgomat.* - A jó dolgokban természetesen nem vagyis szerintem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.14, 23:06 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| - Nem hiszem, hogy bárki másnak kellenék... *Vagy én engednék. Neked is nagyon sok idődbe került már csak az, hogy elfogadjalak. A cica rád is aranyosan dorombolt, nagyon aranyos volt. Nem bántam, hogy csókot csinálsz a pusziból, sőt nagyon is jó volt. Kicsit elpirulok bókodra, mindig zavarba hozott a dolog. Most már én is megmertelek csókolni téged, bár még nem mélyítettem el.*
- Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Akkor veled maradok. *Most az volt az első, hogy jól érezd magad.* - Én is fogok enni, majd itt eszek veled és akkor le is tudod ellenőrizni. *Kuncogtam el magam.* - Nem vagy gyenge, ne mond ezt. *Cirógatom meg a pofid.* - Megsérültél csak, de hamar rendbe jössz. *Puszilom meg az arcod.*
- Ez így van. *Simogatom meg a buksid a szabad kezemmel.* - Nem, nem baj. *Mondom kedvesen. Mikor végeztél a kertészkedéssel, mindent viszek én és visszamegyünk.* - Milyen krémet csinálsz? *Nem mintha értenék hozzá, de legalább megkérdezem tőled.* - Ha gondolod, segíthetek, bár szerintem csak láb alatt lennék. *Érünk az ajtóhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.14, 23:41 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| - Én ezt nem így gondolom, de a fő, hogy csak én kelljek neked.*Mondom komolyan.* - Ez már hiányzott nagyon szépségem.*Célzok a csókra és nem válok el az ajkaidtól továbbra se és addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk, majd elválva tőled, megpillantom Seimét, de szerencsére te nem láttad meg.* - Mindjárt jövök szépségem.*Puszilom meg a buksid és kimegyek Seiméhez. A fejemmel biccentek, hogy menjünk arrébb.* - Seime ugye nem kell mondanom, hogy maradjon köztünk és Sergejnek se.*Mondom komolyan, bár nem örülök, hogy lebuktunk, de legalább Seime látta meg és én voltam figyelmetlen.*
- Csak magadnak.*Mosolygok.* - Megbeszélve.*Bólintok.* - Édes vagy szépségem.*Adok egy puszit a szádra.* - Te nem vagy fáradt? Biztos egész nap idegeskedtél nem?
- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Sergej féle massza.*Kacsintok rád.* - Nem kell, menj csak a fiúkhoz, miután végzek én is megyek.*Adok egy csókot még, majd megyek vegyészkedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 00:07 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodtam, nem gondoltam, hogy ez hiányzott neked. Nagyon élveztem a csókot és egyre jobban átadtam magam az érzésnek. Mikor elválunk, nagyon zavarban voltam, így lehajtottam a fejem és a cicát cirógattam.* - Hm? Rendben. *Csak bólintok. Mikor otthagysz, rák vörös leszek.* - Nem értem... *Motyogom a kicsikének.*
- Nem csak édes, de igazam is van. *Én egy apró csókot csinálok a puszidból.* - Ne is mond... *Sóhajtok egy nagyot és átraktam rajtad úgy a lábam, ahogy szoktam, de figyeltem nagyon, nehogy fájdalmat okozzak.* - Ha kényelmetlen, szólj. *Jegyzem meg neked.* - Nagyon ideges voltam... nem tudtam, hogy hívjalak vagy se, hogy hogy vagy... de ha alszol, nem akartalak felkelteni. Persze közben megkérdezték mi van veled, arra annyit mondtam, hogy valami vírus, jobb ötletem nem volt. *Magyarázom.* - Eléggé el vagyok fáradva. *Bólintok beismerően.* - folyton pörög az agyam és aludni se tudtam úgy. *Nem azért, mert felkeltünk párszor, hanem mert nagyon éberen aludtam.*
- Rendben kicsim. *Adok egy puszit a buksidra. Nem is tudtam, hogy mit reagáljak a nagyfőnökre. Mentem is, ahogy odahívott.* - Értem... Sergej nem tudom, hogy látta-e. *Azzal kezdted volna, ha látod, szóval biztos, hogy nem.* - Én pedig nem mondom el senkinek. *Ígérem meg, nem hiányzott egy vita.* - De kérem, legyen óvatosabb... A főnök robbanni fog, ha rájön. *Mondom komolyan, majd kicsit lágyabban nézek.* - Vigyázzon magára. *Nem tudtam eldönteni, hogy mennyire jó választás Fumio, de én tiszteletben tartottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 10:56 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, de nem mondok semmit, mert én nem így gondolom, de nem magamba tartom.* - Jó így.*Kezdem el cirógatni a lábadat.* - Értem.*Bólintok.* - Bár rólam nem kellett volna semmit mondani, hiszen máskor se megyek be, de azért köszi.*Bár tudom jól ezt úgyse hiszik el, mert nem egyszer szoktam beteg lenni.* - Akkor most pihenj, majd később beszélgettünk.*Puszillak meg.*
- Szerinte se látta meg.*Nem tartotta volna magába.* - Köszönöm és tudom, csak elragadott a hív.*Mosolyodom el picit.* - Igor kezd vele jól kijönni végre, de kitudja meddig tart és erre ki lenne. Nem akarom eltitkolni, de amíg nincs köztünk semmi komoly, addig titokban akarom tartani, mert szép menet lesz az is. Igor arra ki lesz nem kicsit.*Sóhajtok fel.* - És te se örülsz neki.*Ismertelek.* - Talán örökre gyászoljak?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 11:10 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Oké. *Mosolyodom el.* - Tényleg.... *Motyogom, ez eszembe se jutott, valahogy automatikusan jött a dolog. Puszidra és szavaidra csak elmosolyodom kicsit.* - Jó így nagyon most... *Azért a közeledben érezhetően nyugodtabb vagyok.* - És mi ez a hirtelen pálfordulás Fumioval kapcsolatban? Azt hittem ki nem állhatod. *Érdeklődök, de nagyon büszke voltam rád.*
- Előfordul. *Mondom a hévre és kicsit én is mosolyogtam.* - Nem lesz egyszerű meggyőzni őt, az biztos. *Értek egyet, hiszen ő mindenkinél jobban ellene volt alapból Fumionak. Kérdésedre csak megrázom a fejem.* - Nem. Én más okból nem örülök, illetve ez így nem is igaz. Inkább csak aggódok, hogy nem úgy alakul, ahogy várja Uram. Nem hiszem, hogy Fumio képes egy kapcsolatra. *Engem nem zavart, ha voltak partnereid.* - De ne legyen igazam. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 11:29 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodom, hogy csak mondod és mondod, de amíg bírom fent maradok veled.* - Nos én is, de rájöttem nem is olyan rossz ő és egy esélyt adhatunk egymásnak. Te is nagy hatással voltál erre a fordulatra, na meg most ez a sérülés is, hogy így itt maradtam vele, bár lehet a gyógyszerek teszik.*Nevetek fel, mire az oldalamhoz kapok, mert még mindig fáj.* - Sokat segített és bár elégé égtem.*Sóhajtok fel.* - Mesélt magáról olyan dolgokat, amik igen személyesek.*Neked se fogom elmondani, gondoltam megérted.* - Aztán majd kiderül mi lesz, mondtam kezdjünk tiszta lappal és örült neki, sőt rájöttem igazából aranyos tud lenni.*Vigyorgok.*
- Igen tudom, de ezen majd ráérek akkor gondolkozni.*Mondom és ismét a cigimért nyúlok de rájövök, hogy ugye nincsen.* - Már így is nagyon sokat nyitott felém, de én se vagyok benne biztos, hogy lesz köztünk komolyabb, de kitartó vagyok.*Mosolyodom el.* - Más nem tudok elképzelni magam mellé és persze a nejemet mindig is szeretni fogom.*Igen lágy hangon mondom.* - De jó, ha az ember mellett van egy társ, nem de?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 12:18 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatlak, de csak mosolygok.* - Örülök neki nagyon, hogy így állsz hozzá. *Ugye én tudtam róla, hogy apukádnak nagyon tetszik és alakulnak a dolgok közöttük, de ezt nem mondom persze.* - Nagyon büszke vagyok rád. *Puszillak meg, majd csak cirógattalak és csöndbe maradtam. Tényleg fáradt voltam én is, na meg mondtad te is.* - Most már befogom. *Kuncogtam halkan és tényleg így tettem.*
- Ez így van. *Értek egyet, majd én kapcsolok és megkínállak cigivel, elfelejtettem, hogy leszokóban vagy.* - Ebben biztos voltam. *Azt tudtam, hogy nem adod fel.* - Veled teljesen máshogy viselkedik, mint bármelyikőnkkel. Sergej még sérelmezte is. *Mosolyodom el picit.* - Szerintem az Asszonyom is boldog, ha Ön az. *Ezt így is gondoltam.* - Talán... *Mosolyodom el kicsit sunyin.* - Nem hittem, hogy így megleszünk Sergejjel. *Tudtam, hogy mire célzol.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 13:14 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Igyekszem.*Mosolyodom el.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Szeretem, ha beszélsz, nem azért mondtam tudod jól.*Cirógatom meg a pofid és ismét lehunyom a szemem, bár fáradt vagyok és álmos még se tudok aludni, annyira fáj a sebem.*
- Nem kérek köszönöm, tényleg megfogadtam, hogy leszokok miatta.*Hiszen amúgy nem tenném le.* - Ismersz.*Mosolygok.* - Igen ez így van, de felétek is lassan egyre jobban nyit.*Ennek nagyon örülök.* - Nem is Sergej lenne.*Kuncogok.* - Köszönöm Seime.*Simogatom meg az arcod, ez sokat jelent.* - Inkább igen.*Vigyorodom el.* - Én biztos voltam benne és nagyon jó hatással vagytok egymásra, bár azt aláírom, hogy azért engem megleptél te a viselkedéseddel.*Célzok itt arra, hogy társaságba is nyitsz Sergej felé.* - Szép pár vagytok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.06.16, 13:05 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Tudom, csak szeretném, ha pihennél. *Mosolyodom el. Lehunytam a szemem és finoman cirógattalak. Reméltem hamar jön Sergej, mert éreztem én rajtad, hogy nem vagy annyira jól, sőt rosszabbul, mint lent.* - Mindjárt jön Sergej a csodaszereivel. *Puszillak meg. Nagyon meleg volt a bőröd.*
- Elfelejtettem. *Rakom is el.* - Zavarja, hogy cigizel? *Én nem tudtam, hogy milyen Fumio háta, meg a részleteket se.* - Engem nem zavart eddig sem a viselkedése. *Velem amúgy se volt bunkó.* - Nincs mit. *Mosolyodom el kicsit, főleg az arcsimogatásra.* - Ha nem viselkedek vele így, akkor képes úgy csinálni, mint egy kivert kiskutya. *Sóhajtok egy nagyot.* - Mintha egyébként nem foglalkoznék vele. *Túrok a hajamba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 10:16 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Pihennek Nick, eddig is pihentem.*Sóhajtok fel.* - Igen tudom, nyugi bírom azért csak nem mostanság volt ilyen sérülésem szerencsére, de elég nagy a fájdalomküszöböm.*Ez tényleg így van.* - Viszont Nick.*Nyitom ki a szemem és feljebb ülök kicsit.* - Megértem, hogy ha Seime beszól nem bírod ki, hogy ne szólj vissza, amit meg is értek, de viszont arra ne mondj semmit, amire készülünk. Se apámnak, se Seimének. Kérlek ebből maradjál ki.*Kérlek meg komolyan.*
- Nincsenek jó emlékei róla és azt mondta nem zavarja nálam, de én nem akarok rágyújtani és nem is fogok.*Tudtad jól, hogy ha valamit elhatározok az úgyis lesz.* - Téged csak Sergej viselkedése zavart mindig.*Vigyorodom el.* - Ezt most úgy mondod, mintha baj lenne. Sergej ilyen típus és inkább örüljél, hogy ennyire oda van érted és szerelmes beléd vagy talán nem jó érzés? Ahogyan rád nézz, ahogy szól és ér hozzád? Nem jó, ha egy ember minden feltétel nélkül szeret téged?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:07 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el rajtad, gondoltam, hogy már elég fárasztó lehetek ezzel.* - Mondtad már, de azért én azt szeretném, ha kicsit se fájna. *Magyarázom neked, hiszen csak erről volt szó.* - Igen? *Én is felülök kicsit és az arcodat kémlelem. A folytatásra viszont nekem is elég komoly lesz az arcom. Egy picit hallgatok, majd bólintok.* - Nem akartam egyébként sem mondani semmit... *Finoman az arcodra simítok, majd homlokon csókollak* - Nem vagy hülye, tudod hogy nem örülök, de nem szólok bele. Nem is értek hozzá és nem is tudom kezelni ezt az egészet. *Ez tény volt.*
- Értem. *Bólintok, de nem kérdezek többet.* - Mert nagy a szája. Ez még mindig zavar kicsit. *Ismerem be, bár ezt tudja jól Sergej is.* - Nem baj, nem erről van szó. *Kicsit elgondolkoztam, majd elmosolyodom.* - De, jó érzés. *Kár is tagadni, hogy nem élvezem.* - De tudja... néha úgy érzem, hogy azért, mert nem mászok rá mások előtt, ő azt hiszi, szégyellem vagy kevésbé érdekel. Olyan, mintha nem bízna bennem. *Néha ényleg bennem volt, hogy nem bízik bennem egy kicsit sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:26 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| - Aranyos vagy, de ez nem így működik.*Mondom.* - Remélem tényleg így lesz.*Mert eddig folyton beleszóltál és ma is ezt tetted szóval nem voltam benne biztos, hogy tartod magad.* - Figyelj elhiszem, hogy nagyon rossz neked, de én csak ennyit kérek, hogy maradj ki, mert én amire kérsz azt betartom.*Nem kérkedésből mondom, de már így is sokat beszéltem neked arra, hogy mire készülünk és lenyelem, amit mondasz, pedig ez nem én vagyok, ezt tudtam nagyon jól én is, hogy Seimenek igaza van.*
- Te meg mindenre morogsz és negatív vagy.*Jegyzem meg, hogy nem vagy tökéletes te se.* - Komolyan ez baromság. Sergej ilyen szereti, ha foglalkoznak vele, de most ne mond azt, hogy rád mászik előttünk. Tiszteletben tartja, amire kéred és mégis ő a hibás? Hogy is van ez?*Kérdezlek.* - Komolyan ezt vele beszéld meg. Meg te bízol benne? Mert kétlem, hogy az ő bizalmán van hangsúly.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:05 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| -- Sajnos. *Motyogom.* - Igyekszem... *Tudtam, hogy mire mondod.* - Tudom, tudom. *Nagyon szégyelltem magam. Odahajolok és adok egy puszit az ajkaidra.* - Próbálok én is mindent, de megőrjít a gondolat, hogy elveszíthetlek. *Suttogom. Biztos voltam benne, hogy fordított esetben te is így éreznéd magad.* - Tudom, hogy sokat kérdezek és kérek.... igyekszem rajta változtatni. *Többet nem tudtam neked mondani.*
- Nem is. *Morgom, mert ez nem így volt, bár azt tudtam, hogy nem vagyok tökéletes.* - Nem mászik és foglalkozok vele. Gyakorlatilag folyamatosan. *Minden időm szinte vele töltöttem.* - Nem hibás, nem erre gondoltam. *Magyarázom, majd elmosolyodom kicsit.* - Már beszéltünk róla.... és nem mondja, de látom, hogy bántja az, hogy én nem viselkedek vele úgy, min mondjuk Igor Nickkel. *A folytatáson elgondolkoztam.* - Azt hiszem, igen. Nem tökéletesen még, de ez már csak idő kérdése. *Amink pedig volt bőven.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:21 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Tudom kicsim.*Mosolygok. Csöndesen hallgatlak, majd picit felsóhajtok.* - Kicsikém félreértesz. Én megértelek téged és nem haragszom és persze, hogy aggódsz, de pont hogy védeni akarlak, de te nem hallgatsz rám és mellette meghallgathatom Seime beszólásait és még a többiek csöndben vannak, de kérdés meddig. Múltkor tapasztalhattad, hogy milyenek.*Jegyzem meg és közben eszembe jut a csúszda és gondoltam feldoblak.* - Biztos, hogy a csúszdát is megjegyzik majd és ha akarod minden nap beszorulok neked, csak mosolyogj jó?*Kérlek meg kedvesen, tényleg kedvedbe akarok járni.*
- Most is morogsz.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Komolyan szavaid egy része olyan, minta neked rossz lenne, hogy vele vagy és foglalkozol vele és csak teher lenne.*Mondat első fele így hangzik.* - Ezért azért így jobb, de akkor se értelek.*Jegyzem meg.* - Sergej is elfogadja amilyen vagy, te is tedd ezt. Különben meg nem úgy tűnik, hogy amikor te hozzáérsz, megpuszilod előttünk csak miattad teszed.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:40 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| *Azért az megnyugtatott, hogy nem haragszol rám.* - Tudom, hogy védeni akarsz, hogy mindentől megvédenél. *Mosolyodom el és finoman cirógatom az arcod. Rám volt írva, hogy mennyire jól esik ez.* - Igen... *Bólintok. Meglepődtem, hogy magadtól hozod fel a csúszdát, hiszen olyat morogtál miatta, hogy csak na. Aztán leesett, hogy miért mondtad és csak mosolyogni tudtam. Odabújtam hozzád és átöleltem a nyakad, de óvatosan.* - Szeretlek.... *Adok egy puszi.* - Te vagy a legjobb... *Engedlek el és adtam egy csókot is.*
- Nem, egyáltalán nem. Sőt, ami azt illeti nagyon is élvezem. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Kis lökött. *De ezt is kedvesen mondom.* - Igyekszem, csak talán én nehezebben változok. *Mondom komolyan.* - Többnyire miatta teszem, hogy ne érezze magát rosszul. *Ismerem be.* - Ez nem jelenti azt, hogy én nem élvezném, meg muszáj lenne... csak azt szeretném, ha boldog lenne. *Jobban bele voltam én zúgva Sergejbe, mint beismertem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 13:07 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Ahogy mondod.*Az más kérdés, hogy magamtól mennyire tudlak megvédeni.* - Édes vagy.*Ölellek én is magamhoz és a szeretlekre elmosolyodom.* - Nekem meg te.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Picit jobban vagy? Azért értek ahhoz, hogy feldobjalak nem?*Kérdezlek és ismét megcsókollak persze semmi vadság nincs benne.*
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Valóban az.*Nevetek fel.* - Azzal nincsen baj.*Mondom, majd ismét csak elmosolyodom.* - Most már tényleg mondhatom, hogy mindig kétségem elszállt. Te igen csak oda vagy a szösziért, szépen elcsavarta a fejed.*Kuncogok.* - Tényleg örülök nektek.
|
|
| |