2025.07.26, Szombat, 02:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.17, 23:26 | Üzenet # 826
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Végre valami dicséret.*Vigyorgok.* - Chh addig legyen nagy a szád, amíg sérült vagyok.*Mondom komolyan, bár amit kapsz úgyis élvezed.* - Oké oké vettem.*Sóhajtok fel.* - Én is nagyon nagyon remélem.*Nem igen akarok szex nélkül sokáig maradni.* - Majd apával mindent lebeszélünk Fumio.*Mondom, majd a macskára először pislogok, majd felnevetek.* - Édesek vagytok együtt.*Kuncogok.* - Basszus most vissza is kaptam a nevetésem, mert még mindig fáj.*Kapok sérülésemhez.*

- Betartod a pihenést és minden mást, akkor nem kell sokáig kibírnotok kis nyuszik.*Kacsintok, persze teljesen megértem őket.* - Pedig de.*Vigyorgok.* - Szerintem is nagyon édesek.*Vigyorgok, aztán meg Igoron.* - Látod kedvel téged..*Kezdem el simogatni én is, a macsek meg elhelyezkedik az öledbe és dorombolni kezd.* - Ez már túl sok nem bírom.*Kezdek megzizülni ismét.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.05.17, 23:30

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.18, 07:13 | Üzenet # 827
Yaoista
- Utána is nagy lesz, tudod jól. *Vigyorodom el, hiszen tudtam, hogy olyat úgy se teszel velem, amit én nem akarok, vagy nem tetszik nekem. Sergejre felhúztam a szemöldököm rendesen.* - Mi? Nyuszik? És akkor ti? *Mutatok a nyakamra, ahol Sergejnek természetesen gyönyörűen ki volt dekorálva. Azért az én nyakam eddig nem nézett ki így, még akkor sem, ha volt rajta folt. Azért egy elfojtott nevetés csak kijött belőlem is a beszólásaitokra, de nem akartam még mindig hangosan kinevetni Seimét.* - Hozzak fájdalomcsillapítót? *Kérdezem rögtön aggódva és már nem is vigyorgok úgy.*

- Tudjátok ki az édes... *Morgom, mert hát én nem, az biztos. Az se nagyon tetszik, amit itt poénkodni próbál Nick. Csak ne szóljon be a szexuális életünkre.* - Na látod, akkor nem kell kinevetni. *Mondom a fájásra Igornak. Persze Nick rögtön aggodalmaskodni kezd, amire csak feszülten sóhajtok egyet, de jó fiú voltam, és kibírtam beszólás nélkül. A dorombolásra csak a cicára nézek és finoman vakargatom a buksiját, majd visszaadom neked.* - Te akartál macskázni. *Telepítem át az öledbe. A hátad mögé teszem a karom a kanapéra, de nem ölellek át. Gondoltam a cica kicsit lehűt, mielőtt nagyon belendülnél itt mindenki előtt. Mikor ketten voltunk, nem zavart, ha megkattantál kicsit aranyos módon, de azért mások előtt nem akartam úgy viselkedni.*

- Értem. *Azt hittem ennyit tudsz, vagy legalábbis tudtok a helyzetről. Eléggé vicces volt a helyzet, de én nem nevettem, csak halványan mosolyogtam. A kis szőrgolyó tényleg megenyhítette a szívem, meg persze ebbe nagy szerepe volt apukádnak is. A közönyös, rideg viselkedésem szép lassan lekopott rólam. Persze ott volt még, de már rengeteget engedtem, főleg a kezdetekhez képest.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.19, 11:08 | Üzenet # 828
Yaoista
- Meg vannak a módszereim arra, hogy elhallgass.*Vigyorgok.* - Nos igen hozzátok képest mi tökre visszafogattak vagyunk.*Legalábbis még. bár lehet foltokba különbözünk csak, amit én is szívesen jobban hagynék és majd fogok is, hiszen még mindig visszafogom magam. Jól viselkedek és nem teszek megjegyzést, hogy én tudom, hogy Sergej milyen szenvedélyes tud lenni.* - Csak vicceltem, ahogyan te is szoktál.*Vigyorgok.* - Nem kell köszi nem rég vettem be és azért igen erős. Szöszinek kemény gyógyszerei vannak.*Kuncogok.*

- Te.*Kuncogok édesen.* - Eltudom képzelni mennyire.*Vigyorgok, de azért kicsit elpirulok, azért nem hittem, hogy Nick így megemlíti előtted és most Igor az aki visszafogja magát, aminek nagyon örülök.* - Nem szép dolog amúgy irigykedni.*Ezt nem tudtam kihagyni.* - Jó jó, nem is adom oda többet.*Vigyorgok.* - Hogy lehet valaki ennyire édes?? Annyira de annyira cuki vagy*Emelem fel és megpuszilom.* - Bizony te vagy a legédesebb.*Teszem vissza az ölembe.* - Erősek, hatásosak és ütősek.*Nevetek fel.* - Te választottad a cicát Fumio?

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.20, 22:14 | Üzenet # 829
Yaoista
- Ez igaz, de azok is csak ideiglenesek. *Kuncogtam halkan.* - Nincs okom irigykedni.*Tényleg visszafogottabbak vagyunk, de csak azért, mert én még nem szoktalak meg. Vicces volt, ahogy szívtátok egymás vérét Seimével.* - Rendben. *Puszilak meg, majd elnevettem magam Sergejen.* - Adhatnál egyébként és majd ha túlpörög, adok neki és kidől. *Vigyorgok, de persze csak rosszalkodtam.*

*Kicsit meglepődök Nick beszólására, de csak azért nyeltem le, mert te aranyosan reagáltál rá. Szívesen visszaszóltam volna, de nem tettem, mert nem akartam folytatni a témát.* - Én megvagyok nélküle. *Aranyos macska volt, de én nem voltam az a dédelgessük az állatokat típús. Persze nem arról van szó, hogy nem simogatom meg őket vagy ilyesmi.* - A macska vagy te? *Kérdezek rá, mert iszonyat édes voltál. A gyógyszerre én nem szóltam semmit, inkább téged figyeltelek.*

*Nem igazán értettem, én mit keresek itt, igazából csak Diablot vártam, hogy megjöjjön. Csak hallgatlak benneteket, bár mikor Igor felnyög, akkor azért odapillantottam, hogy minden rendben van-e. Sergej kérdésén kicsit meglepődtem.* - Öhm, igen. *Bólintok.* - Menhelyről hoztuk. Majd elvisszük a húgomnak. *Én tényleg nem gondoltam, hogy megtartom.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.20, 22:30 | Üzenet # 830
Yaoista
- Nagyon pimasz vagy.*Jegyzem meg.* - Így van, nem irigykedünk.*Vigyorgok, Sergejen meg főleg.* - Na látod ez jó kérdés.*Értek egyet Seimével.* - Aki most nagyon pörög az te vagy.*Tényleg nem viselkedtél. biggrin * - Végén még marad a cica és a húgod másikat kap.*Ismertem apám és a cica tényleg jó hatással volt Fumiora.*

- Gondoltam, csak vicceltem.*Mondom.* - Szerintem a cica.*Mondom édesen, de nagyon jól esik, amit mondasz, Igor szavai nincsenek ilyen hatással rám, persze élvezem.* - Adok én nektek.*Vigyorgok persze csak viccelek, hiszen ez nem játék.* - Értem.*Bólintok.* - Az tökre jó lenne, ha maradna vagy lenne egy másik cica.*Mosolygok ezerrel.* - Na ha kell rágom kicsit Diablo fülét.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.20, 23:18 | Üzenet # 831
Yaoista
- De élvezed. *Mosolyodom el.* - Tudjuk. *Mosolyodom el.* - Mert örülök, hogy jó fiú voltál. *Ezt már azért lágyabban mondom és az arcod is megcirógatom, bár azért te láthattad rajtam az idegességet.* - Oké. *Nevettem el magam a gyógyszeren, persze én is csak vicceltem. Teljesen lenyűgözött, hogy megváltozott a hozzáállásod Fumival kapcsolatban. Eddig a nevét nem voltál hajladó kiejteni, sőt emlékszem a beszélgetésünkre, mikor közölted, hogy ki nem állhatod. Elmosolyodtam rajtad és adtam egy puszit.* - Jó látni, hogy nyitsz. *Mondom kedvesen, de halkabban. Tudtam, hogy apud is boldog lesz, hiszen így mégis csak több esélye lesz később elfogadtatni veled a kialakuló kapcsolatuk.*

*Nem mosolygok, de megsimogatom a fejed, hogy szerintem meg te.* - Micsoda doki... *Csóválom meg a fejem, de persze tudom, hogy nem mondod komolyan.* - Te élveznéd, mi? *Olyan voltál, mint egy kisgyerek. Mindegy milyen állat, csak szőrős legyen és aranyos.* - És majd azt is húrcibálód, mint a macikat vagy mi? *Kérdezem csak úgy mellékesen kíváncsiságból.*

*Nagyon meglep Igor.* - Nem hiszem, hogy maradna... én megmondtam édesapádnak, hogy nekem nem való állat, neki pedig nincs rá ideje. *Tisztában voltam vele, hogy mennyire is elfoglalt Diablo. Én tényleg úgy éreztem, hogy nem tudnék rá vigyázni.* - Nagyon aranyos, de a húgomnál jobb helyen lesz.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.05.21, 10:36 | Üzenet # 832
Yaoista
- Valóban egy bizonyos pontig.*Ezt azért hozzá kellett tennem.* - Ezért nem viselkedsz, mert én jó voltam, érdekes.*Vigyorgok, majd a tenyeredbe csókolok és átkarolom a vállad. Sergejen csak csóválom a fejemet.* - Sergej szerintem akkor egyszerűbb lenne, ha tényleg saját macskád lenne, hiszen nem itt töltöd a legtöbb időt és akkor húrcinbálhatód.*Kuncogok.* - Szerintem pedig való, és nagyon jól érzi itt magát, bár a ti dolgotok.*Teszem azért hozzá.*

- Egy különleges doki.*Vigyorgok.* - Simán, de Igor ötlete azért jobban tetszik.*Ezt nem tudtam kihagyni azért.* - Különben igaza van Igornak.*Jegyzem meg én is, de többet nem mondok.* 

*Bent megállás nélkül dolgozok, amint végzek minden fontossal eljövök, a többit, majd itthon folytatom. Haza érve bemegyek és elmosolyodom, hogy mindenki itt van és te is.* - Hello fiatalság.*Köszönök és leveszem a zakómat.* - Hogy vagy Igor? Remélem pihentél.*Jegyzem meg komolyabb hangon.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.05.21, 11:49 | Üzenet # 833
Yaoista
- Tudom, tudom. *Mosolyodom el kicsit.* - Ugye? *Kuncogok halkan és csókodra csak tovább mosolygok. Ahogy átkarolsz, óvatosan neked dőlök. Kicsit nyugodtabb voltam, de még így is ideges. Finoman elkezdtem cirógatni a combod és csak mosolygok rajtatok.* - Hát, úgy néz ki élvezi a helyzetet. *Mondom én is a cicára, hiszen majd szét esik Sergej ölébe úgy bújik.* - Szia. *Köszönök apukádnak, mikor megjön, majd elkuncogtam magam. Tényleg nem volt más esélyed, csak a pihenés.*

- Hát az biztos. *Értek egyet. Tényleg különleges voltál.* - Ezért mondtam, hogy majd később. *Simogatom meg a fejed. Azért egy állatot csak úgy jobbra-balra vinni, nem olyan egyszerű.* - Ne aggódj, lesz valami négylábút, oké? *Ezt komolyan is gondoltam. Tudtam jól, hogy mennyire szeretnéd.* - Jó napot. *Köszönök a nagyfőnöknek, mikor megjön.*

- Ő is ezt mondta. *Mondom halkan, de én nem bíztam magamban. Igazából én sem tudtam, hogy mi lenne a jó. Nagyon megszerettem a cicát, de tényleg úgy éreztem, hogy nem lennék jó gazdija. Ha pedig elvisszük a húgomnak, akkor azért láthatom sokat.* - Szia. *Köszönök én is. Elég fura volt a helyzet, legalábbis számomra.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.05.21, 11:57 | Üzenet # 834
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el picit. Seimén csak elmosolyodom, tényleg igen csak oda van Sergejért.* - Na látod.*Mondom Fumionak, majd amikr megjön apám én is köszönök.* - Igen pihentem Fumiot is megkérdezheted.*Vigyorgok.*

- Tudom tudom.*Bólogatok.* - Nagyon várom már.*Simulok a kezedbe, mint egy cica.* - Szia Diablo.*Intek neki és a kérdésen csak elmosolyodom.* - Na most már együtt van a csapat.*Mosolyodom el.*

- Meg is fogom ne aggódj.*Vigyorgok, de elhittem, hogy pihent.* - Bizony.*Bólintok és töltök magamnak egy italt.*  - Szöszi mond csak nem szeretnétek kicsit Nickkel kimenni levegőzni? A cicának a kert biztos tetszene és addig mi tudnánk beszélni.*Egyértelmű miről és ezt Nicknek nem kell hallani.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.05.29, 13:35 | Üzenet # 835
Yaoista
- Tényleg jó fiú volt, ha nem lett volna, kapott volna, az is biztos. *Jegyzem meg, hiszen biztos veszekedtem volna veled, hogy tessék pihenni. Mikor apukád megszólal, tudtam mit akar, nem voltam hülye. Kicsit megszorítottam a kezed, majd odahajolva adtam egy puszit az arcodra. Tényleg nem akartam hallani nagyon a részleteket, meg hát tudhattad, főleg a tegnap miatt, hogy mennyire nem békültem még ki a helyzettel.* - Megnézzük a lovakat? Meglátogatnám Oriont. *Mosolyodom el kicsit, majd felálltam és megcirógattam az arcod.* - Azért a finomított verziót mond el. *Jegyzem meg neked és látszott, hogy mennyire ideges vagyok.* - Menjünk. *Fordulok Sergejhez.*

*Nagyon aranyos voltál, ahogy bújtál, de nem mondtam semmit. Igazából örültem, hogy kimentek, mert tudtam jól, te is milyen ideges tudsz lenni az ilyen akcióknál.* - Menj. *Mondom kedvesen és olyat tettem, amit mások előtt nem nagyon. Adtam egy puszit a buksimra, bár igaz, csak azért, hogy megnyugodj.*

*Nagyon halványan elmosolyodom.* - A gyógyszereket is bevette és aludt egy nagyot. *Mondom neked és hát tőlem ez elég fura volt, hogy tájékozott voltam ilyen ügyekbe. Én nem értettem, hogy ki minek megy el, ha egyszer a végén úgy is megtudja, de nem mondtam semmit erre.*

MioDátum: Kedd, 2015.06.02, 11:44 | Üzenet # 836
Yaoista
*Megforgatom a szemeimet, nem szeretem, ha így viselkedsz velem mások előtt és már besokalltam, de nem mondok semmit. Valóban vicces, hogy Fumio beszámol rólam, de ez inkább vicces.*- Ez egy jó ötlet.*Mondom apámnak, persze mindenki tudja, hogy miről van szó. Megcirógatom a kezed azért.* - Inkább nem mondok semmit.*És ezt komolyan mondtam. Nem kell neked mindent tudnod. Seimén elmosolyodom, de nem mondok semmit, majd amint kimentek neki is kezdünk, hogy mi legyen.*

- Helyes.*Vigyorgok és érzem lemaradtam a dolgokról, de majd kikérdezlek. Seimén én is csak mosolygok tényleg jó hatással van Sergej és fordítva is. Egyetértek azzal, hogy Nick ne tudjon inkább a részletekről. Ahogyan így maradunk bele is kezdünk.*

- Oké.*Bólintok és semmi kifogásom ellenne, amit kell úgyis megtudok. Ahogyan megpuszilsz nagyon meglep és elvörösödöm, de nagyon jól esik.*- Oké.*Bólintok, majd a cicát, odaadom Fumionak, hátha lovagolunk meg lehet megijedne.*- Hogy érzed magad?*Kérdezlek kint.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.06.02, 22:06 | Üzenet # 837
Yaoista
*Nem tudtam, hogy sok voltam most, de persze abbahagytam volna, ha rám szólsz. A folytatásra pár pillanatig csak néztelek, majd halkan megszólaltam.* - Rendben... *Suttogom, de az látszott, hogy nagyon nem esett jól a dolog, viszont kikényszeríteni se fogom belőled. Kint sóhajtok egy nagyot és hát nem kicsit voltam gondterhelt.* - Őszintén? Nagyon szarul. *Tiszta ideg voltam, csak rám kellett nézni.* - Az se segít, hogy nem fog mondani semmit. *Egyre jobban ragaszkodtam Igorhoz.* - De úgy látom, nálatok minden rendben. *Mosolyodom kicsit el.* - Még mindig piros vagy.

*Elveszem a cicát, ahogy odaadod és finoman simogatni kezdem a kis drágát. Nagyon édes volt és nagyon bújt is hozzám, látszódott, hogy kötődik. Egyenlőre csöndben figyeltem az eseményeket, nem mondtam semmi ötletet, sőt amúgy se szokásom, általában csak követem az utasításokat.*

*Nagyon aranyos voltál, ahogy egy kis puszitól rákvörös lettél, de nem tettem hozzá semmit, na meg én is kicsit zavarban voltam, bár nem feltűnő. Én is jobban örültem, hogy nem mondjátok el a dolgot. Elkezdem mondani az ötletem, hogy lehetne Igor a csali és elkaphatnánk őket egyszerre véglegesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.06.03, 11:34 | Üzenet # 838
Yaoista
- Megértem.*Bólintok, de mielőtt bármit mondanék velem jössz, ami nem segít a pirulásomnak.* - Nagyon boldog vagyok igen és minden annyira jó Seimével, még engem is meg tud lepni.*Mondom édesen, majd elkomolyodom. Rágyújtok egy cigire.* - Nézd megértem, hogy ki vagy és én is aggódok, de Igor miattad nem avat be a dolgokba, még lightosan se, ami ebben az esetben is durva. Jót akar neked, te meg ki vagy rá. Gondolkodj egy kicsit Nick, ki voltál, hogy láttad őt egy embert megölni és ezek után te részleteket akarsz hallani? Még én se tudok mindent és nem is akarok, elég amit utána látok.*Célzok arra, hogy milyen állapotba vannak.* - Persze ez csak az én véleményem.

*Apám és én is egyetértünk a dolgokkal, bár apám nem örül, hogy én leszek a csali, de ez a legjobb megoldás úgy mond.* - Rendben van, akkor még beszélek a fiúkkal és pár nap múlva lebonyolítjuk a dolgokat. Itt már nem segít a tárgyalás, de mint mindig most se akarok felesleges vérfolyást és a lehető legdiszkrétebben akarom megoldani a helyzetet. Biztos lesz a rendőrökkel így egy két köröm, de nem mindegy milyen módon.*Mondja komolyan apám.* - Az biztos, hogy túl messzire mentek és aki ellenáll és nem engedelmeskedik az meghal.*Apámat sikerült felhúzniuk, bár igen nagy higgadtsággal mondja, ami még ijesztőbb nála.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.03, 12:49 | Üzenet # 839
Yaoista
- Ennek nagyon örülök. *Mosolyodom el.* - Tudod, mikor először átjöttél hozzám, azután, hogy Igor lerendezte az orrom, akkor olyan szomorúnak tűntél, még akkor is, ha mosolyogtál. Most viszont teljesen ki vagy virulva kívül-belül. *Nagyon kedves hangon mondom neked, és tényleg örülök, látszik is rajtam.* - Nem tudom, hogy melyik a rosszabb. Úgy elengedni, hogy fogalmam sincs, mi van, vagy tudni, hogy mi történik. *Mondom halkan.* - Azt hiszem, akkor nagyon is jogosan akadtam ki. *Jegyzem meg.* - Nem akarok tudni mindent, de most sérült is és... én... én csak nagyon félek, tudod? Majdnem fejbe lőtte magát előttem, érted? *Kezdek megint kiborulni, de most nagyon figyeltem, hogy ne kezdjek veled veszekedni.* - Bár tudom, hogy neked se jobb, sőt... de ez annyira hirtelen és mikor minden annyira jó lenne, akkor tuti történik valami. *Nagyon féltem és féltettem.* - Ezt elmondom neked, de ne áruld el Igornak... *Kérlek meg.* - Ha hamarabb megtudnom, hogy ki ő, még mielőtt beleszerettem volna ennyire, lehet nem maradtam volna vele. *Ismerem be.* - De már annyira szeretem, hogy nem tudom elképzelni nélküle a jövőmet. Lehet ez így sok, de akkor is így van...

MioDátum: Szerda, 2015.06.03, 12:54 | Üzenet # 840
Yaoista
- Köszönöm Nick.*Simogatom meg az arcod.* - Ez valóban így van.*Bólintok, majd figyelmesen hallgatlak és a vége se lep meg.* - Megértelek Nick sőt más már itt se lenne, de te mégis itt vagy. Nézd senkinek nem egyszerű és nem mondom, hogy meg lehet szokni. Ahogy mondod minden nagyon jó, majd bumm jön a váltás és itt ez bármikor megtörténhet.*Sóhajtok fel.* - Beszélj Igorral és kérd meg, hogy mégis mondjon valamit, mert úgymond egy fokkal neked jobb. Hidd el csak téged próbál óvni és ez neki is új, hogy egy külsős került ide be. Érted?*Kérdezem kedvesen.* - Vigyázni fognak rá, tudom neked ez nem megnyugtató, de ott lesz Diablo is és ez nagyon sokat számít, meg a többiek is.

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.03, 13:01 | Üzenet # 841
Yaoista
*Én se szívesen tettelek meg csalinak, az tény és való.* - Értettem. *Azért én is aggódtam, rég volt, hogy ennyire nagy és veszélyes akcióra mentünk. Ahogy beszél a nagyfőnök, pontosan tudtam, hogy mennyire komoly a dolog, még nagyobb súlya lesz a dolog.* - Kapjunk el embereket? *Kérdezek rá.*

*Nekem nem volt gondom hogy Igor legyen a csali.* - Ha az rendben van, akkor én tudnálak fedezni. *Mondom komolyan, hiszen én el tudtam úgy rejtőzni, hogy ne vegyenek észre, már csak a termetem és az adottságaim miatt is. Azt én is szerettem volna tudni, hogy foglyok kellenek-e.* - Rendben. *Bólintok én is.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.03, 20:41 | Üzenet # 842
Yaoista
- Itt, mert akarom őt. *Komolyan is gondolom, és kicsit elmosolyodom.* - Nem hittem, hogy valaha valaki ennyire magába bolondít. *Ismerem be, majd a folytatásra elszomorodom kissé.* - De én azt szeretném, ha mindig jó lenne. *Többnyire erre vágynak az emberek.* - De tudom, hogy ezzel sokat kérek. *Ismerem be.* - Ezért sem mondom, csak kiélvezem a jó perceket. *Teszem hozzá, mivel nem szeretném, ha ebből állna a kapcsolatunk.* - Nem kell sokat, csak mondjuk annyit, hogy mennyire veszélyes vagy mire készüljek, ha visszajöttek. *Nem magára az egész tervre voltam kíváncsi.* - Tudom, hogy engem akar óvni. *Bólintok.* - Beszéltünk róla még az egész előtt. Még egyikőnk se tudja, hogyan kezeljük ezt az egészet. Én nem tudom, hogy mit és mennyit kérdezzek, na meg mennyit akarok tudni, ő pedig nem tudja, hogy mikor és mennyit mondjon, de majd belejövünk. *Azért még bizakodó voltam.* - Azért kicsit megnyugtató. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 10:28 | Üzenet # 843
Yaoista
*Elmosolyodom a szavaidon olyan kis édes vagy.* - Tudom Nick hidd el ezzel nem csak te vagy így.*Sóhajtok fel.* - Ez teljesen természetes kérés, de nem ebben az életben.*Mondom komolyan.*- Abból is sok van.*Próbállak kicsit feldobni. Először nem mondok semmit, csak végighallgatlak.* - Veszélyes és senki nem tudja mire kell számítani, tudod mindig felkészülünk a legrosszabbra.*Mondom neked.* -  Viszont nagyon jó csapatunk van és minden szem Igoron lesz és ha megnyugtat Seime nagyobb veszélynek van kitéve.*Jegyzem meg, mert neki Igor és Diablo az első.* - Nem csak te félsz Nick.*Mondom komolyabban.* - Igen bele.*Bólintok, majd odaérünk a lovakhoz.* - Démonról ne is álmodjunk.*Nevetek fel, de Orion odajön.* - Szia kicsi.*Simogatom meg és az én lovam is.* - Szia szépségem.*Simogatom meg őt is.* - Igor is tanult harcművészetet és a fegyverrel is jól bánik, csak kissé forrófejű, de a többiek nem. Különben meg, ha nagyon nagy veszély lenne, nekem is mennem kéne.*Jegyzem meg.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 10:47 | Üzenet # 844
Yaoista
- Nem akarom, hogy odáig elfajuljanak a dolgok és tovább húzni se. Aki ellenáll, az meghal és ez egy szép üzenet lesz, hogy álljanak le, már ha van ennyi eszük.*Mondom ridegen.* - Fumio az jó lesz. Elsődleges célpont Igor lesz, de mindenki legyen résen.*Rápillantok Igorra.* - Amennyire tudod kíméld meg magad és kérlek viselkedj.*Ismertem a fiam, hogy milyen, ha bekattan. biggrin

- Oké.*Bólintok Fumionak és apámmal egyetértek, majd a folytatásra felsóhajtok.* - Oké oké viselkedni fogok, amennyire tudok.*Ezt komolyan mondtam, de hát meg van az esély, hogy bekattanok, de igyekezni fogok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 10:48 | Üzenet # 845
Yaoista
- Igen, valóban sok. *Simítok automatikusan a medálomra, és megmarkolom. Csak bólintok, bár nem örülök, hogy mindig a legrosszabbra kell készülni.* - Nem nyugtat meg kicsit sem. *Cirógatom meg az arcod.* - Majd együtt várjuk őket vissza. *Gondoltam, hogy te is úgy érzed magad, mint én. Kicsit elmosolyodom, majd amit Démonról mondasz, elkuncogtam magam.* - Múltkor megsimogattam, azt hiszem azt beosztom egy időre. *Persze Orion rögtön odajött.* - Szia kincsem. *Simogatom meg az orrát.* - A te lovad is gyönyörű. Szabad? *Nem tudtam, hogy mennyire allergiás az idegenekre.* - Na látod, ez már jobban megnyugtat. *Közben persze folyamatosan simogatom Oriont.* - Tudod kicsi, azt beszéltük Igorral, persze csak ha benne vagy te is, hogy én leszek a gazdid. *Magyarázom Orinnak és meg is ölelem.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 11:06 | Üzenet # 846
Yaoista
- Na látod.*Mosolyodom el picit.* - Oké.*Bólintok.* - Én is csak Igorral tudom és akkor se mindig.*Kuncogok.*  - Köszönöm és persze ő nagyon barátságos. Stellának hívják.*Be is mutatlak titeket egymásnak, majd rajtad elmosolyodom.* - Ez nagyon édes volt.. Szeretnél lovagolni?*Kérdezlek, és Démon még mindig méreget minket. biggrin *

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 11:10 | Üzenet # 847
Yaoista
- Rendben. *Bólintok és igazat adtam. Kár volt húzni ezt az egész helyzetet. Rég volt, hogy ilyen üzenetet küldtünk, de igaz volt.* - Reméljük van. *Nem akartam sok munkát adni Sergejnek se.* - Igenis. *Hiszen nekem az elsődleges feladatom az volt, hogy a főnök lehetőleg épségben és egyben megússzon egy ilyen akciót.* - Gondolj arra, hogy mit kapsz Nicktől, ha nem viselkedsz. *Ezt nem tudtam kihagyni, magas labda volt.*

*Annak örültem, hogy nem kell finomkodni senkivel, mivel úgy jóval egyszerűbb minden. Csak bólintottam, hogy akkor fedezlek, gondoltam majd később felkészülök.* - Helyszín vagy csak folyamatosan figyeljük? *Kérdezem komolyan. Hiszen nekem ahhoz kellett alkalmazkodnom. Seime beszólására csak lestem egyet, de nem mondtam semmit, csak cicáztam, nagyon kis édes volt.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 11:23 | Üzenet # 848
Yaoista
- De ez így van rendjén. *Azért rámosolyogtam Démonra, nem mintha nagyon díjazta volna.* - Csak mint a gazdája. *Kuncogtam el magam.* - Nagyon szép neve van. *Még szép, hogy meg is simogatom a kis szépséget.* - Igor ötlete volt, mikor először kihozott. *Adok Orionnak egy puszit is.* - Még nem nagyon megy. *Mondom a lovaglásra.* - Még csak egyszer voltunk, de Orion nagyon jól tűrte, jó fiú volt, igaz? *Simogatom mosolyogva, Démonon pedig elkuncogom magam.* - Lehet nem tetszik neki, hogy jóba lettem Orionnal. Mondta Igor, hogy csak őt viseli el maga körül, de még őt se igazán. *Mosolyogtam.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 11:45 | Üzenet # 849
Yaoista
- Igen igen.*Bólogatok, mindkét állításra.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Valóban jó ötlet, tudod nálad jobb gazdát nem is kaphatott volna.*Kacsintok rád.* - Gondoltam gyakorolhatsz, de csak egy ötlet.*Jegyzem meg.* - Ő nagyon türelmes.*Simogatom meg én is.* - Ő a kis szerelme.*Kuncogok.* - Meg sejti, hogy itt van Igor és meg van sértődve, hogy nem jött ki hozzá.*Kuncogok.*

- Helyes.*Bólintok Igornak.* - Mindent megbeszélünk még és megfigyeljük őket, de még a héten lépünk.*Mondom, majd picit elmosolyodom.* - Ez így van, de te meg Sergejtől.*Én meg ezt nem hagyhattam ki.*

- Rendben.*Bólintok és mielőtt szólnál apám beelőz.* - Ezt megkaptad.*Vigyorgok.* - Viselkedjünk mind jól és akkor nem lehet baj.*Mosolyodom el.* - Van még valami most?*Kérdezem.* 

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 12:13 | Üzenet # 850
Yaoista
- Köszönöm szépen. *Mosolyodom el.* - Benne vagyok, csak szóltam, hogy béna vagyok. *Nevettem el magam.* - Egy kis tündér. *Adok neki még egy puszit.* - Lehet, vicces lenne. *Kuncogok.* - Pedig nem rosszból nem jön, hallod? *Kiabálok oda Démonnak.* - Jobban lesz, biztos kijön. *Ezt már neked mondom.* - Jó volt látni, mennyire imádja Démont. *Mosolyodom el, főleg, hogy azon a randit szerettem belé végleg.*

Keresés: