2025.07.25, Péntek, 03:37
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:48 | Üzenet # 776
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
-Jó ötlet, és azt mondják tényleg jó hatással vannak a betegekre.*Jegyzem meg.* - Miattam nem kell maradni meg hosszú még a nap.*Jegyzem meg.* - Köszi.*Veszem el, szintén viccesen festek jobban, mint apám.* - Hello csöppség.*Simogatok és nyávog egyet.* - Édes.*Mosolygok, de én se tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Apám nagyon kiborult?

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.05.03, 19:54

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:12 | Üzenet # 777
Yaoista
- Remélem. *Tényleg nagyon szerettem a húgom.* - Tudom, de Diabloval együtt megyünk, úgyhogy megvárom. *Már nagyon régen hívtam mesternek. Te még furábban festettél, mint apukád, de nem mondtam semmit.* - Ő volt a legkisebb. *Mondom, de nem is tudom, hogy miért.* - Nem, legalábbis nem mutatta, de magát hibáztatja, hogy nem lépett időben és megsérültél. Viszont annál boldogabb, hogy magadtól jöttél. *Mondom el röviden a lényeget.* - Aggódik érted.

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:29 | Üzenet # 778
Yaoista
- Értem.*Most még ez se bosszantott fel, hogy rá vársz.* - Értem, de már jó helyen lesz. Menhelyről hoztátok nem?*Ismerem apám.* - Nem tehet senki róla és kivételesen én is viselkedtem, de látod nem látszódik.*Sóhajtok fel.* - Itt vagyok most a legjobb helyen, na meg Nick is.*Ő még fontosabb.* - Apák már csak ilyenek.*Mosolyodom el, majd az öledbe rakom cicát én meg rágyújtok.* - Tudod kedves gesztus volt tőled, amit Sergejjel tettél.*Jegyzem meg, biztos gyógyszer miatt beszélek félre.* biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:52 | Üzenet # 779
Yaoista
- Igen, menhelyről való, nagyon sok volt ott sajnos. *Nem lepett, hogy tudtad, onnan van.* - Mondtam neki, de az apád. Talán ez a normális. *Nem igazán tudtam.* - Ezt te tudod. *Bár tény, hogy itt volt a legnagyobb biztonság. Nem mondtam semmit arra, hogy milyenek az apák, én nem tudtam. A cicával játszani kezdek, mikor az ölembe rakod. Meglepetten pislogok rád a szövegedre és pár percig meg se tudtam szólalni.* - Én... nem igazán tudom, hogy erre mit kell mondani. *Bököm ki végül, de látszódott, hogy kissé zavarban vagyok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 21:18 | Üzenet # 780
Yaoista
- Valóban szomorú.*Értek egyet.* - Így van.*Bólintok. Azért furcsa, ahogyan cicával játszol és ismét az emberibb oldalad látni.* - Nem is kell.*Mosolyodom el picit, azért vicces a szitu.* - Én most ledőlök egy kicsit.*Nyomom el a cigit, majd felállok, de felszisszenek.* - Hülye vágás.*Morgom igen csak fájt és mintha jobban le lettem volna gyengülve.* - Fent leszek.*Indulok el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:06 | Üzenet # 781
Yaoista
*Nem voltam én annyira szörnyű, mint te és én hittem magamról.* - Rendben. *Elég érdekes volt a helyzet, nem tudtam, hogyan kezeljem. Eddig sosem beszéltél velem normálisan.* - Helyes, úgy is mondta Diablo. *Csak bólintok, de végül láttam, hogy le vagy gyengülve. Leraktam a cicust a kanapéra, majd felálltam és odamentem segíteni.* - Támaszkodj rám, úgy egyszerűbb lesz. *Ajánlom föl, de nem karoltalak csak úgy át, hiszen tudtam, hogy gyűlölsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:13 | Üzenet # 782
Yaoista
- Tuti ellenőrizni fog.*Sóhajtok fel. Nagyon meglep, hogy odajössz és hát zavarba vagyok, bár nem látszódik.* - Köszönöm...*Támaszkodom rád és persze ezek után nem zavar, hogy ha átkarolnál. Amikor felérünk a szobámba az ágyra ülök és elkezdem kigombolni az ingen.* - Figyelj, a gyógyszert lent hagytam. Felhoznád? Kérlek...*Alig bírok rád nézni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:32 | Üzenet # 783
Yaoista
- Engem is ellenőrzött, mikor beteg voltam, hogy tényleg pihenek-e. *Szóval ebben biztos lehetsz.* - Nincs mit. *Mondom kicsit kedvesebben és így már át is karoltalak, ahogy segítettem felmenni.* - Igen, hol van? *Kérdezek rá és hát nem tudtam, hogy most zavarban vagy, vagy az zavar, hogy csak én vagyok itt és tőlem kell kérned. Válaszod után kimentem és megkerestem a gyógyszered, majd láttam, hogy van ott tea, így mielőtt visszamentem volna, azt is főztem. Ráraktam egy tálcára és úgy vittem fel.* - Tessék. *Rakom le az éjjeliszekrényedre. Egy kicsit ácsorogtam, aztán csak megszólaltam.* - Hozzak még valamit? *Azért nekem is volt róla fogalmam, milyen ha az embert összevagdossák, csak volt rá példa, hogy engem el se láttak.* - Tudom, hogy ki nem állhatsz, de ha mégis szükséged lenne valamire, akkor szólj.

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:41 | Üzenet # 784
Yaoista
- Ő már csak ilyen gondoskodó.*Mosolygok. Elmondom hol van és én addigra alsóra vetkőzöm. A szobámba te nem sűrűn voltál vagyis nem tudok róla, ugye én meg nem engedtem régen.* - Még teát is hoztál köszi.*Felülök és beveszem gyógyszert és iszok pár kortyot, majd elterülök.* - Most nem kérek köszi.*Ennyit azóta nem mondtam, hogy ismerlek.* - Hidd el, ha annyira ki nem állhatnálak nem fogadtam volna el segítséged, vagyok olyan makacs.*Elismerem, hogy nem is utállak én igazán csak nem mondom ki.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:02 | Üzenet # 785
Yaoista
*Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam a szobádba, persze ehhez hozzátartozik az is, hogy eleinte még csak ki se jöttem a szobámból, ha csak Diablo nem mondta, hogy kimehetek.* - Láttam, hogy van és gondolta Sergejé. *Teszem hozzá.* - Rendben és nincs mit. *Azzal elindulok ki, de az ajtóban megállok.* - Ezt jó tudni. *Bár halványan még el is pirultam erre és zavarba jöttem.* - Később még rád nézek. *Azzal kijöttem és akkor aztán már látszódott rajtam a zavar. Egyáltalán nem tudtam, hogyan álljak hozzád. Lementem a nappaliba és összeszedve a kiscicát vissza a szobámba.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:37 | Üzenet # 786
Yaoista
- Csodatea.*Mosolygok. Jó tudnira csak elmosolyodom kicsit. Még te se vagy itt és apám se szóval viselkednem se kéne, de mégse akarok szemét lenni és tényleg nem utáltalak igazán vagyis most ezt éreztem.*  - Oké.*Bólintok és iszok még teát, majd végül el is alszom, de sokat nem tudok aludni, mert elég szarul vagyok és amikor felkelek eléggé izzadok.* - Remek.... *Simítok a homlokomra. Felállva elindulok ki a fürdőbe.*

;

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:44 | Üzenet # 787
Yaoista
*Kicsit cicáztam, majd gondoltam edzek, de szólni akartam neked, hogy nem leszek a szobámba, de telefon lesz nálam. Odamentem az ajtódhoz, majd bekopogtam. Mikor mondod, hogy szabad, bemegyek.* - Jól vagy? *Kérdezem meg inkább, sem mint mondjam, hogy edzeni megyek.* - Tudok segíteni? *Kérdezek rá, hiszen elég rosszul festettél.* - Nem rosszból, de szörnyen nézel ki. *Megyek oda hozzád.*

MioDátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:01 | Üzenet # 788
Yaoista
- Gyere.*Szólok ki.* - Nem igazán.*Most minek hazudjak.* - Sejtem, bár még így is jó pasi vagyok.*Vigyorgok, azért hozom a formám.* - Arra gondoltam, hogy veszek egy fürdőt, mert elégé leizzadtam. Talán kicsit segíthetnél.*Mondom, viszont a következő lépésnél elégé megszédülök és  ügyesen elveszítem az egyensúlyom és földön kötünk ki és te alattam.* biggrin - Bocs ne haragudj....*Mászok le rólad.* - Megütöttelek? Anyám de égő..*Sóhajtok fel.*

;

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:32 | Üzenet # 789
Yaoista
- Ezt Nickkel beszéld meg. *Mondom, mert hát nekem aztán nem számított.* - Rendben. *Bólintok és oda is lépek, hogy le tudj fürdeni. Megpróbáltalak elkapni, de hát hozzád képest majdnem fele akkora voltam és simán ledöntöttél.* - Semmi baj. *Nem zavart és zavarba se jöttem, hiszen megszoktam, ha letepernek.* - Nem, minden rendben. *Ülök föl, majd felállok.* - Le vagy gyengülve, ez normális. Én fel se tudtam állni a láztól. *Mondom komolyan, majd felsegítelek.* - Nem nyílt ki a sebed? *Kérdezem a lényeget. Odakísérlek az ágyhoz, hogy leülj.* - Mi lenne hoznék egy lavór vizet és segítenék megmosdani? Aztán ha lement a lázad, akkor lefürdenél. *Éreztem, ahogy hozzád értem, hogy tűzforró vagy.*

MioDátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:50 | Üzenet # 790
Yaoista
- Ezt másnak is megjegyzem csak úgy jön.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Bólintok bár nekem igen csak égő, és pont előtted, erre sose számítottam.* - Sajnos.*Nekem ez nem állapot.* - Nem számítottam rá, hogy lázas leszek.*Sejtem mit fogok kapni tőled, mert tuti majd felhozod, az is rátett, hogy tegnap elkezdtem dolgozni.* - Köszi..*Fogadom el a segítséged.* - Szerencsére nem.*Ágyon el is terülök.* - Jó ötlet, sebemnek is jó.*Bólintok.* - Figyelj, ha kellemetlen nem kell megtenned.*Jegyzem meg.*

;

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 11:12 | Üzenet # 791
Yaoista
- Én is csak azért maradtam ágyban, mert Diablo rám parancsolt. *Kicsit lágyabban mondom.* - Szerintem senki sem. *Én se gondoltam és Sergej se mondta.* - Akkor jó. *Azért örültem, hogy nem szakadt fel a sebem.* - Rendben. *Indulok el a fürdőbe, de akkor meghallom, amit mondasz.* - Nekem nem kellemetlen. *Nem is értettem, hogy miért lenne az, hiszen én alapból nem utáltalak és ezt meg is mondtam. Kimentem a fürdőbe, engedtem vizet egy lavórba, majd fogtam egy törölközőt és egy szivacsot. Visszamentem hozzád, lepakoltam, majd segítettem neked felülni és csöndben elkezdtelek mosdatni. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked.*

MioDátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:48 | Üzenet # 792
Yaoista
- Bezzeg, amikor ő beteg, ő aztán nem igen akar pihenni és hidd el nagyon de nagyon rossz beteg.*Jegyzem meg.* - Figyelj ez maradhatna is köztünk, ha lemegy addigra jó? Nem akarom, hogy feleslegesen aggódjanak.*Így is azt teszik főleg Nick, talán még apámnál is rosszabb.* - Oké.*Bólintok, majd amikor bejössz felülök. Tényleg furcsa ilyen gondoskodónak és gyengédnek látni.* - Jól esik.*Mosolyodom el.* - Azért vicces helyzet nem?*Kérdezlek.*

;

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 13:11 | Üzenet # 793
Yaoista
- Majd ha beteg lesz, persze ne legyen, majd visszamondjuk neki. *Gondoltam akkor neki kell pihennie. Egy kicsit elhallgattam, majd bólintottam.* - Rendben. Viszont lehet Sergejnek kellene szólni, bár a láz normális ilyen sebeknél. *Én már csak tudtam saját tapasztalatból. Az, hogy ilyen voltam veled, nagyon erősen köszönhető volt Diablonak.* - Örülök. *Bár én nem mosolyogtam, mégsem volt rideg az arcom.* - Egy kicsit, inkább furcsa. *Őszintén szólva, még mindig nem tudtam a helyzetet.* - Apád volt az egyetlen, aki valaha gondoskodott rólam, ha beteg voltam. *Nem tudtam, hogy miért mondod ezt el neked.* - Talán ez olyasmi, ami mindenkinek jól esik, nem igazán tudom.

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 11:13 | Üzenet # 794
Yaoista
- Pontosan, de tényleg ne legyen, maximum kis gyenge, mert nagyon nem bírja elviselni.*Nevetek fel, ami azért fáj.* - Jogos, és igaz máskor is volt lázam.*Sóhajtok fel, hiszen én se először sérülök meg.* - Valóban az.*Bólintok. Meglep, amit mondasz igen csak.* - Az ember elvégre egy társas lény és jól esik neki a törődés.*Ennyit még nem is beszéltem veled normálisan.* - Apám mellett jó kezekben vagy, ő jó ember. Nem sokan hagytak volna téged életbe akkor és ezt most tényleg nem rosszból mondom, de nem mindenki ilyen kíméletes és rendes. Sokat kell még tőle tanulnom.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 11:53 | Üzenet # 795
Yaoista
- Utána hozok lázcsillapítót. *Mondom, majd csak hallgattalak.* - Apád is mindig ezt mondja. *Azért vicces volt, hogy szinte ugyan azokkal a szavakkal mondtad te is. Az ember társas lény. Bólintok egy aprót, közben persze mosdatlak.* - A mai napig nem értem, hogy miért hagyott életben. *Ugyan megkérdeztem már és választ is kaptam, akkor sem értettem pontosan. Azt megértettem, hogy más vagyok és más célok vezérelnek, mint Kazuyát és a többi emberét, de én úgy éreztem, hogy ettől függetlenül semmivel se vagyok jobb.* - Nem parancsolja, hogy gyilkoljak vagy vallassak, csak a legutolsó esetbe, ha már tényleg nincs más. Nem használ. Nem ad el... *Hiszen Kazuya volt, hogy kölcsön adott egy-egy estére szép összegekért általában kemény szadistáknak, mivel magas volt a fájdalomküszöböm.* - Nincs még egy ember, aki olyan kedvesen bánna egy magamfajtával, mint ő. Még arra is figyel, hogy a húgom megkapjon minden kezelést. Ha meghal sem fogok többé mást szolgálni, legfeljebb téged, ha arra kér.*Én tényleg tiszteltem Diablot, de sajnos egyszer mindenki meghal és én sokkal fiatalabb voltam, bár ez ebben a szakmában semmit sem jelent. Sosem beszélgettem így veled és furcsa volt nagyon, de nem bántam.* - Mennyit tudsz rólam? *Kérdezek rá, de én se tudom, hogy miért.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 12:32 | Üzenet # 796
Yaoista
- Rendben.*Bólintok és csak nem is dacoskodom.*  - Csak ragadt rám valami.*Mosolyodom el picit.* - Apám okos ember és nem kegyetlen, okkal hagyott életbe, és itt a szervezetbe mindenki teljes mértékben megbízik benne és a döntéseibe még ha nem is értik elsőre.*Hiszen senki se értette, hogy miért hagyott téged életbe akkor, nem csak te.* - Ő mindig tárgyal elsőre, nála változott meg leginkább a maffia fogalma a családban és ő tényleg inkább üzletember.*Mosolyodom el.* - Nem ad el?*Ezt nem igazán értem. Nem hittem, hogy ennyire csodálod apám és így tiszteled, de jó hallani és érzem neked is több ő, de erre most nem térek ki.* - Remélem apám nagyon sokáig lesz a fő és később ha én leszek a helyébe, nos a te döntésed mit csinálsz.*Eddig azt mondtam, hogy nem tűrlek meg, de most úgy érzem, hogy te eldöntöd, mit akarsz.* - Igazából nem sokat, amennyit apám mondott, szóval szinte semmit.*Felelem, majd ahogyan hátamnál van a hegemre felszisszenek most az is érzékenyebb.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 13:14 | Üzenet # 797
Yaoista
- Igen, ezzel tisztában vagyok. *Bólintok, de attól függetlenül még mindig érdekesnek gondoltam.* - Értem, ezt nem tudtam. *Bár azzal tisztában voltam, hogy mennyire is különleges Diablo.* - Kazuya-sama gyakran eladott egy éjszakára a csoportok vezetőinek vagy olyanoknak, akik eleget ígértek értem. Mindegy ki volt, csak eleget fizessen és csinálhatott, amit akart és mivel nagyon magas a fájdalomküszöböm, nem szabott egyáltalán határt. *Teljesen nyugodtan mondtam, mintha ez lenne a normális dolog. Úgy hangzott a számból, akár az, hogy szép időnk van. Én nem voltam vele tisztában, hogy többet érzek Diablo iránt, illetve hogy mi az a több, de vonzódtam, az tény.* - Én is remélem. *Na nem miattad és nem is magam miatt.* - Értem. *Mondom a döntésedre. Csak bólintok, hogy semmit nem tudsz, majd elhúzom a kezem.* - Sajnálom. *Kérek bocsánatot és óvatosabb leszek.* - Nem gondoltam, hogy fáj. *Hiszen nekem nem fájtak érintésre. Miután kész voltam, elkezdtelek törölni.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 12:47 | Üzenet # 798
Yaoista
- Azért ez durva, sajnálom.*Őszintén mondom tényleg. Az nem semmi, hogy milyen közömbösen mondod, de hát mindenki másként éli meg a dolgokat.* - Itt már jó kezekben vagy.*Mosolyodom el, de igen kedvesen, majd finoman megsimogatom az arcod, de csak egy pillanatig tart. biggrin * - Semmi baj, csak tudod ilyenkor mindig érzékenyebb.*Sóhajtok fel. A törlést is hagyom.* - Kösz még egyszer rendes vagy.*Elterülök.* - Mennyivel jobb így.

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.06, 13:28 | Üzenet # 799
Yaoista
*Nem mondtam semmit arra, hogy durva. Csak annak örültem, hogy Diablo nem ilyen.* - Igen... *Mondom halkan, de teljesen ledöbbenten pillantok rád a gesztusodra. Látszott rajtam, hogy jól esett, de attól függetlenül rettentően zavarba is hozott. Eddig mindig úgy beszéltél velem, mint egy kutyával, most pedig kicsit olyan, mintha vigasztalni próbálnál.* - Értem... *Mondom, de még mindig zavarban vagyok.* - Nincs mit. *Kiviszem a fürdőbe a dolgokat, majd vissza hozzád.* - Hozom a lázcsillapítót. *Mondom kedvesen, majd fordultam egyet és jöttem is a gyógyszerrel.* - Tessék. *Adom oda.* - Próbálj pihenni.

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 21:21 | Üzenet # 800
Yaoista
*Látom, hogy ismét zavarban vagy, de még nem mondok semmit.* - Köszi.*Be is veszem.* - Meg lesz.*Bólintok.* - Zavarba hoztalak?*Most már muszáj rákérdeznem, bár egyértelmű, de mégis kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz.* - Tudod Fumio lehet, hogy rosszul ítéltek meg téged és nem a legjobban álltam hozzád.*Ez még enyhe kifejezés.* - Talán elölről kéne mindent kezdeni tiszta lappal. Mit mondasz?*Magam se tudtam, hogy ez Nick hatása, a sérülés vagy úgy minden, de belátom tényleg nagyon ellenséges voltam.*

Keresés: