Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:42 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
| *Nem értem, hogy mit jelent ez az áthozatni, de látszik, hogy örültem, hogy meg van.* - Igen. *Bólintok, majd kérdésedre elmosolyodom kicsit.* - Örülök... *Suttogom és adok egy puszit.* - Ma el tudunk menni a húgomhoz? *Kérdezem, hiszen nem tudtam, hogy milyen dolgod van, vagy éppen milyen nincs.* - Ha nem, nem baj, megvárlak... *Bár már nagyon hiányzott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:23 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azt mondtam, hogy áthelyezem a sírját.*Láttam, hogy nem érted.* - Akkor jó.*Puszidra főleg elmosolyodom.* - Persze, de amúgy egyedül is mehetsz tudod jól.*Teszem hozzá.* - A cicát most válaszuk ki vagy legközelebb?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:56 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| *Nem értettem, hogy mit jelent az, hogy áthelyezik a sírját, de csak bólintottam.* - Igen, tudom, de most veled szeretnék... vagy az baj? *Kérdezek rá, mert nem értettem a játékszabályokat.* - Ha lehet most... kárpótlásul, hogy olyan sokáig nem voltam. *Mérges voltam magamra, hogy lebetegedtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:33 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| *Nem tudtam, hogy érted e de másként nem tudom neked mondani.* - Dehogy baj, ne legyél buta.*Cirógatom meg a pofid.* - Oké, akkor készülj el.*Én is így teszek és átöltözöm farmerba és ingbe, majd lent várlak.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig, majd adok egy puszit és elmegyünk egy állatmenhelyre, amit már előzőleg felhívtam. Odaérve köszönök és bevezetnek minket.* - Milyen sokan vannak.*Írok egy szép kis csekket is majd.* - Na ki legyen?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 21:50 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| - Oké *Azért ez megnyugtatott.* - Rendben. *Megyek és felöltözök. Felveszek egy egyszerű farmert és egy feszesebb pólót, na meg felkötöttem a hajam. Ritka, ha így öltözök, hiszen általában vagy munkaruhába vagyok, vagy melegítőbe.* - Köszönöm. *Mondom bókodra, puszidra pedig kicsit zavarba jövünk. Mikor a menhelyre megyünk, elgondolkozva nézek szét.* - Nem tudom. *Szomorú volt, hogy ennyi cica van itt. Volt egy nagyon picike, aki csak szomorúan sírt. Annyira sajnáltam, rossz volt ránézni. Valahogy mi jutottunk eszembe róla.* - Az a pici? *Kérdezem, de nem értettem hozzá. Amúgy nagyon szép kiscica volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:52 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| *Én is nézelődöm, majd odamegyek a cicához, amit kinéztél.* - Tökéletes választás.*Szólok az egyik ott dolgozónak aki kiveszi nekünk én meg a kezedbe adom. *- Simogasd én addig intézkedem.*Ott is hagylak és mindent megkérdezzek és elintézzek, majd egy szép kis összeget adok nekik, amire teljesen meglepődik és nagyon hálás.* - Mehetünk.*Megyek hozzád.* - Jól mutat a kezedbe és kislány amúgy.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:08 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| *Mikor a kezembe adod, elég viccesen festek és csak pislogok rád.* - Értettem. *Nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek szegénykével, de aztán csak meg tudtam fogni normálisan és finoman simogatni kezdtem. Remegve bújt hozzám, nagyon aranyos volt.* - Rendben. *Meglepetten pillantok rád.* - Nekem nem való... *Cirógatom.* - De jó gazdája lesz. *Tudtam, hogy a húgom nagyon fog rá vigyázni és nagyon fogja szeretni.* - Majd Hanna elnevezi. *A mellkasomon ölelem és simogatom, ahogy megyünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 11:37 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit erre az értettemre rád hagyom.* - Badarság.*Jegyzem meg.* - Nagyon édes és már látod nem is fél.*Simogatom meg a buksiját.* - Igen ebben én is biztos vagyok de abban is, hogy te is.*Mondom ismét.* - Oké megbeszéltük, de még vegyük meg a szükséges dolgokat neki, viszont már késő van szóval holnap megyünk a kórházba jó? Addig kibírod vagy intézzem el mára?*Kérdezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 14:52 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Megnyugodott. *El is kezdett dorombolni.* - Nem értem, hogy miért vagy ennyire biztos bennem. *Tényleg nem értettem.* - Rendben. *Bólintok.* - Kibírom, nagyon jó lesz így. *Mivel itt velem voltál, láthatóan sokkal jobban tudtam kezelni a helyzetet és bár megviselt, még sem annyira, mint eddig.* - Olyan picike... *Mondom a cicára és kicsit elmosolyodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 10:32 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Mosolygok.* - Mert biztos vagyok benne és tudok, hogy elég ritkán szoktam tévedni.*Egosan hangzik, de így van.* - Megbeszéltük szépségem.*Simogatom meg a pofid.* - Igen valóban az.*Bólintok* - Előbb vigyük haza, majd utána elmegyek vásárolni te pedig vigyázol rá jó?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 11:30 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Nem tudtam ez ellen mondani semmit. Kicsit elmosolyodtam arra, hogy szépségem. Az utóbbi időben nagyon sokat enyhültem. Finoman simogatom a buksiját és aranyosan bújt hozzám a cica.* - Rendben. *Én amúgy sem tudtam, hogy mi kell a kicsikének. Mikor visszaértünk, bevittem.* - Nem kérsz valamit? *Gondoltam kávéra vagy ilyesmire és közben leraktam a cicát, aki kicsit bizonytalanul ott üldögélt, nem értette, hogy mi van vele, majd megindult utánam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 13:14 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| - Egy kávé jól esne.*Mondom, majd felkapom a cicát.* - Na mi van csöppség?*Kérdezem és az én tenyerembe el is veszik.* - Nagyon jó dolgod lesz.*Cirógatom meg és nagy szemekkel nézz rám.* - Tényleg nagyon cuki vagy.*Kuncogok, és azért viccesen festek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 18:38 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| - Rendben. *Megyek ki a konyhába, de azért odalesek, ahogy cicázol. Szinte a kezed akkora volt, mint az egész cica, amin elkuncogtam magam.* - Ez biztos. *Hiszen ti nagyon kedvesek voltatok, legalábbis a maffiához képest.* - Furcsa a kezedben látni. *Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Az alvilág egyik legnagyobb maffiafőnöke egy kiscicával játszik. *Foglalom össze egy mondatba a lényeget, de valahogy a végére kicsit elmosolyodom. Közben persze csinálom a kávét, magamnak is főzök egyet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 11:30 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| - Nem értem miért mondod.*Kuncogok.* - Szóval így látsz engem? Ezt bóknak veszem.*Mosolygok.* - Nos ezt az énemet nem sokan láthatják, de szerintem, sokan azt gondolnánk, hogy tuti drogozom vagy éppen megkattantam.*Vigyorgok és finoman a mellkasomhoz teszem a cicát, majd dorombolni kezd.* - Jól érzi magát.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 14:12 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy tudsz kegyetlen lenni, de egy nagy különbség van köztük és közted. *Komolyan is gondoltam.* - Te nem élvezed. *Hiszen a legtöbb ember, aki ebben a közegbe mozgott, élvezte a vérontást, köztük az én előző mesterem is.* - Valószínű az utóbbi, már csak azért is, mert magadhoz vettél. *Senki nem tartaná ezt egy logikus lépésnek.* - Van, hogy csak egy kis törődés kell. *Igazából én fel se fogtam, hogy kicsit én is olyan voltam, mint az a cica. Semmi másra nem volt szükségem csak egy kis törődésre és szeretetre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:22 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| - Ez így van vagyis nagyon ritka.*Értek egyet.* - Ugyan ennyire nem vészes a helyzet.*Kuncogok.* - Ez nagyon sokszor így van.*Én tudtam, hogy te is olyan vagy, mint egy kiscica. A nap további részében nem megyek el, csak otthonról dolgozom te meg el vagy a cicával és már tudtam, hogy ő maradni fog és a húgod kap egy másikat. Jó hatással volt rád a kis csöppség. Este kapok egy telefont Igortól és egyáltalán nem örülök a híreknek, de annak igen, hogy ide jön magától. Amikor leteszem elmondok neked mindent.* - Szóval ez a helyzet. Mostantól kezembe veszem az irányítást eddig is azt kellett volna.*Magamat hibáztattam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:45 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| *Én remekül elvagyok a kiscicával, nagyon megszerettem, bár még mindig úgy voltam vele, hogy úgy is a húgomé lesz, eszembe se jutott megtartani, de nagyon szépen vigyáztam rá, még meg is fürdettem akkor is, ha ő annyira nem díjazta, de szinte egy új kiscica lett a vége a dolgoknak. Türelmesen várom, hogy elmondj mindent a hívás után, mert látom, hogy mennyire ideges vagy.* - Ne hibáztasd magad, én sem gondoltam, hogy próbálkoznak még. *Mondom komolyan, hiszen mindig szoktam neked szólni, ha rossz érzésem van.* - Elkapjuk őket és minden rendben lesz. *Azért mi ketten elég gyilkos párost alkottunk, a többiekkel főleg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:06 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok, de azért ez nem ilyen egyszerű, mégis csak a fiamról van szó. Mint mindig jó hatással vagy rám és le is nyugszom és majd holnap foglalkozok a dolgokkal. Másnap már korán fent vagyok és várom a többieket. Mindenkinek köszönök.* - Örülök, hogy magadtól jöttél Igor.*Simogatom meg az arcát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:30 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy nagyon ideges vagy, de igyekeztelek megnyugtatni. Reggel én is készen vártam már a többieket. Azért azt láttam rajtad, hogy megkönnyebbültél azért, mert idejött Igor.* - Sziasztok. *Köszönök én is normálisan.* - Kértek valamit? *Mert láttam, hogy mindenki ideges és én azért megkérdeztem, valahogy ez már megszokott dolog volt.*
- Nem, nem csak most jöttem rá. *Mosolyodom el.* - Ne legyél szomorú. *Csókollak még meg. Mikor ott voltunk, aggódtam a nagyfőnök miatt. Én csak bólintok, mikor bemegyünk. Igazából bűntudatom volt, hogy nem vigyáztam eléggé Igorra. Én is leülök melléd.* - Én nem, köszönöm. *Válaszolok Fumionak, majd a nagyfőnökre néztem.* - Sajnálom, hogy nem volt mellette és nem figyeltem rá eléggé.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:42 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| - Semmit kösz.*De tényleg normálisan mondom.* - Ne legyél bolond Seime te nem tehetsz semmiről.*Simítok a karjára.* - Erről senki nem tehet.*Mondom komolyan.* - Kösz apa, hogy jöhet Nick is.*Jegyzem meg.* - Beláttam én is, hogy ide a legjobb jönni. Fejlődő képes vagyok.*Mosolyodom el picit.*
- Nem vagyok.*Mások vagyunk.* - Én se köszike.*Mosolygok, majd rajtad is.* - Pontosan nem vagy hibás.*Mondom én is.* - Tényleg az vagy maki.*Kuncogok, majd meglátom a cicát.* - Úristen az egy macska???*Pattanok fel, de megijed és a kanapé alá rohan.*- Láttad Seime?? Diablo van egy cicátok???*Kérdezzem izgatótan.*
- Valóban senki nem hibás.*Most magamat inkább nem mondom.* - Ugyan hiszen párod, meg ez a te otthonod is még mindig.*Mosolyodom el lágyan.* - Lassan, de biztosan.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Igen egy cica, akit megijesztettél.*Kuncogok.* - Nos tegnap hoztuk Fumio húgának, de lehet ő mást fog kapni.*Jegyzem meg.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.05.03, 17:32 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 17:19 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| *Mivel senki nem kért végül senkit, csak bólintottam egyet. Seimén kicsit meglepődtem, de én nem mondtam semmit. Én is nyugodtabb voltam, hogy itt lesznek Igorék, bár én inkább azért, mert így te is jobban érzed magad.* - Mi? *Nézek értetlenül rád, mert nem értettem, hogy miért kapna mást. Letérdeltem és kicsaltam a cicát, mire odabújt a kezemhez. Felveszem és aranyosan dorombolni kezd.* - Jól van picike... *Mosolyodom el, amit hát ti még nem is láthattatok, csak te. Kicsit megnyugtatom, majd odamegyek Sergejhez és odaadom neki.*- Tessék. *Azért még kicsit fél szegényke. Viszont én még sosem viselkedtem veled ennyire normálisan.*
- Melletted kellett volna lennem. *Nem a többiekre rábízni.* - Rendben. *Azért elfogadtam, hogy senki nem hibáztat engem. A fejlődőképes az tetszett.* - Ideje. *De én is csak piszkálódtam kicsit. A cicán meglepődtem.* - Sergej. *Szólok rád, főleg, ahogy felpattantál.* Nyugi. *Simogatom a fejed. Fumiot még sosem láttam ilyennek, főleg azt nem, hogy veled normális lenne. Én nem örültem, hogy itt lesz Nick, illetve egy részről igen, mert nyugodtabb vagy, de akkor is egy külsős.* - És mi a terv Uram? *Kérdezek rá, hiszen a nagyfőnök szava szent.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 17:52 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| *Amit Nickről mond apám, csak elmosolyodom. Megcsóválom rátok a fejem, majd a cicára odapillantok, aki meglep, de Sergej nem, hozza a formáját.* - Mik vannak.*Mondom és utána tényleg csak ledöbbenek, mintha nem is Fumio lenne.* - Édes..*Simogatom meg én is és Sergejt elveszítettük.* - Tényleg van valami ötleted?
- Bocsika.*Motyogom és teljesen ledöbbenek, hogy Fumio, hogy viselkedik cicával és velem is.* - Köszönöm szépen...*Mosolyodom el, de látszik még mindig a döbbenet rajtam.* - Milyen gyönyörű vagy édes....*Cirógatom és nem is figyelek rátok a macskával vagyok el, az izgibb.*
*Most nem mondok neked semmit, majd megbeszéljük. Engem is meglep, hogy a többiek előtt így viselkedsz, de nagyon örülök neki. A cica tényleg nagyon jó hatással van rá. Sergej nagyon cuki és neki az ilyen apróságok nagyon sokat számítanak.* -Még nincsen, de az tény, hogy összehívjuk a csapatot. Most viszont nekem el kell mennem. Igor te pihenjél kérlek.*Mondom komolyabban. Persze veled ugyan úgy be akarok menni kórházba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 18:34 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| *Mivel nem válaszoltál, így arra következtettem, hogy majd később megbeszéljük. Nagyon imádtam azt a cicát. Figyelmesen hallgatlak és ebben én is biztos voltam. Csak bólintottam, hogy menned kell. Én leültem és néztem, ahogy Sergej cicázik kicsit. Nagyon barátságos cica volt egyébként, ha nem ijesztette meg az ember.*
*Csak megcsóváltam rád a fejem. Ahogy a cica a kezedbe van, én is megcirógatom Igor után, de láttam, hogy te innen egy másik bolygón vagy.* - Rendben. *Ahogy a többieket mondja a nagyfőnök, csak bólintok.* - Rendben, ha megengedi, értesítem őket. *Hiszen legalább ezzel nem kell foglalkoznia.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:11 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| - Oké meg lesz.*Bólintok. Apám kicsit ott van, majd elmegy.* - Különben Seime nem lehetsz mindig velem.*Jegyzem meg, de nem rosszból. Kicsit beszélünk, majd ők is elmennek, hiszen délután jönnek vissza.* - Szóval hogy kerül ide ez cica?*Kérdezzem Fumiot.* - Megfoghatom?*Kérdezem tökre normálisan.*
*Nehezen térek vissza a valóságba. Még leápolom Igort, majd elmegyünk.* - Seime én is szeretnék egy cicát. Annyira, de annyira édes volt. Kaphatok?*Kérdezlek.* / Seimeék/
*Megköszönöm Seimének a segítséget, majd elköszönve elmegyek kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:38 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| *Mindenkitől elköszönök, majd ott maradok kettesbe veled.* - Édesapád ötlete volt, hogy a húgomnak vigyünk egy kisállatot. Nagyon egyedül van Hanna. *Magyarázom és közben felveszem.* - Kiválasztottuk tegnap, de aztán hívtad, így nem vittük el. *Cirógatom a kis buksiját, majd odaadom.* - Persze. *Ülök le, de nem igazán tudtam, hogy mit mondjak neked. Voltunk már kettesben, de olyankor általában vitatkoztunk.*
|
|
| |