Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.15, 11:07 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
| *Soha nem szegülnék ellen a szavaidnak.* - Rendben, köszönöm. Örülni fog nagyon. *Örültem neki nagyon. Tudtam, hogy a kiscica az fel fogja dobni. Szavaidra bólintok, bár ettől én még tehernek éreztem a dolgot, mármint hogy csak terhet pakolok rád.* - Nekem elég, ha tudom hol van. *Nem volt rá pénzem, hogy elhozassuk ide vagy egy rendes sírköve legyen, ezt pedig sosem kértem volna, ennyire ismerhettél.* - Csak egyszer szeretnék elmenni, de ha nem lehet, azt is megértem. *Hiszen nekem ez volt a dolgom, hogy melletted legyek minden esetbe vagy megöljem azt, akit mondtál, nyomok nélkül. De már így is nagy szó volt, hogy elmondtam, mit szeretnék. Sosem mondtam ilyesmit.* - Nem akarok még többet kérni, így is sokat kérek... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:01 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az a legfontosabb.*Mosolygok de ahogyan folytatod eltűnik a mosoly az arcomról. Ilyenkor úgy érzem tökre feleslegesen papolok és teszek bármit is képes vagy egy szívtelen fasznak beállítani engem is.* - Tudtommal eddig se korlátoztalak.*Jegyzem meg és kimászok mellőled.* - Most inkább kiszellőztetem a fejemet.*Indulok kifelé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.22, 20:56 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| *Nem igazán értem, hogy mi történt hirtelen. Bólintok, de tudta, hogy baj van, csak azt nem tudtam, hogy micsoda.* - Rosszat mondtam? *Kérdezem értetlenül. Általában akkor szoktál így viselkedni, ha valami olyat mondok, ami bántó. Nem kérlek meg, hogy maradj, hagylak menni, de jó lett volna.* - Nem akartam... *Teszem még hozzá, és kicsit elszontyolodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 21:58 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| *Megtorpanok és feléd fordulok.* - Elgondolkodtató, hogy hányszor kérsz bocsánatot úgy, hogy tudod miért teszed meg.*Jegyzem meg de inkább magamnak.* - Kissé szarul esik az, ahogy kifejtetted a dolgokat. Fumio áruld el nekem, hogy az itt léted alatt hányszor korlátoztalak vagy tiltottam meg bármit is?*Vonom fel a szemöldököm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 23:20 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| *Megjegyzésedre nem tudtam mit reagálni, csak lehajtottam a fejem. Annyira bántam, hogy ilyen vagyok. Megmarkoltam a fölsőm peremét. Kérdésedre rád nézek és pár percig nem szólalok meg.* - Sosem kértem és tette semmit, így soha. *Ebbe nem köthettél bele, hiszen így volt. Az alkun felül, hogy a húgomhoz mehetek, semmit sem kértem sem tőled, sem mástól. ég a házat se nagyon hagytam el, maximum ha futni mentem. Nagyon jól belém nevelték, hogy a kéréseknek mi az ára. Lehet, hogy te nem vagy olyan, mint ők, de akkor is mindenért fizetni kell előbb-utóbb. A munkámért cserébe vigyázol a húgomra és láthatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 23:25 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| *A válaszod nagyon rosszul esik és nem erre számítottam.* - Milyen igazad van. Én kérek elnézést, hogy kimertem akadni.*Mondom kissé gúnyosan, mégis fájdalmasan.* - Majd még visszajövök, de egyedül kell lennem.*Nyitom ki az ajtót.* - A közelben lesz a sír, bár nem itt, mert nem akarom Igort felhúzni, de nem kell messzire menni és akkor mész oda amikor akarsz.*Teszem még hozzá és kimegyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 00:02 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| *Tényleg nem értem a kiakadásod okát, de ez látszik is rajtam. Bólintok egy aprót, majd nem tudtam mit mondani. Nem tudtam elképzelni, hogy hogyan lesz a közelben a sír és mit akarsz ezzel. Tényleg azt éreztem, hogy nem lett volna szabad kérnem semmit. Ahogy kimész a hajamba túrva dőltem előre.* - Fáj... *Suttogom. Hirtelen elöntöttek az emlékek, amit nem akartam. Azok a dolgok jutottak eszembe, amiket fegyelmezés néven műveltek velem. Elfeküdtem és összehúztam magam. Általában akkor éreztem ezt, ha úgy éreztem, hogy rosszat csináltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 00:36 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| *Igen tudtam jól, hogy türelmesnek kell lennem, de nekem is tudnak szarul esni a dolgok és betudok sokkalni. Akartalak téged nagyon és egy kapcsolatot is, ami nem csak a szexből áll, de akkor is nehéz volt. Kimegyek a kertbe és ott vagyok olyan fél órát, majd vissza megyek hozzád.* - Kérsz valamit?*Kérdezlek, mintha mi sem történt volna, hiszen számodra így van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 00:55 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| *Csak nyugodtan fekszek, észre se veszem, hogy visszajössz. Csak hangodra reagálok.* - Nem kérek semmit, köszönöm. *Azért látszott, hogy nem vagyok túl jól, de nem szóltam. Így is haragudtál rám.* - Jól vagyok. *Mondom halkan és feléd fordulva rád mosolyogtam egy kicsit, de elég műre sikeredett. Nem volta valami őszinte ilyen téren veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 12:18 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| - Mindig elfelejted, hogy nekem nem lehet hazudni Fumio.*Jegyzem meg és odamegyek hozzád és befekszek melléd.* - Fáj valamid?*Kérdezlek kedvesen aggódva és magamhoz ölellek. Attól még, hogy kissé megbántottál és felhúztál, igenis foglalkoztam veled.* - Meleg a homlokod.*Simítok rá és adok egy puszit is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 18:56 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| - Nem hazudok... *Suttogom, bár nem voltam őszinte most sem. Csak megrázom a fejem, hogy nem fáj, de látszott, hogy igen. Ahogy magadhoz ölelsz, hirtelen nem is tudtam, hogyan reagáljak. Megint nem értettem, ha dühös vagy rám, miért vagy itt, miért figyelsz rám.* - Nem érzem magam lázasnak. *Ez viszont őszinte volt. Most nem bújtam úgy oda, mert nem voltam benne biztos, hogy szabad és megérdemlem.* - Sajnálom, hogy nem értem ezeket... *Mondom halkan és nagyon finoman az arcodra simítottam. Pár percig csöndben voltam. Csak figyeltem az arcod és a szemeid, közben végig cirógattalak.* - Nem akarlak bántani... fontos vagy nekem... de nem tudom, hogy ilyenkor mit vársz tőlem, milyen választ... *Teljes zűrzavar volt bennem.* - Te más vagy és mást jelentesz, mint ők jelentettek. *Mondom halkan.* - Ezért nem tudom, hogyan kezeljelek... *Vallom be őszintén neked, de már rendesen vörös voltam a végére.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:46 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Akkor füllentesz.*Most a lényeg ugyanaz, még ha tudom is, hogy miért teszed, mert különben sose hazudnál nekem.* - Lehet, hogy csak hőemelkedésed van, az tény, hogy sokkal jobban vagy, mint amilyen állapotba voltál.*Ennek nagyon örültem. Nem baj, hogy nem bújsz úgy hozzám.* - Igen ezt már említetted.*Mindig itt lyukadunk ki. Meglep, ahogyan az arcomra simítasz és csak cirógatsz, de nem mondasz semmit. Én is csak nézlek és nagyon jól esik a cirógatásod.* - Tudom kicsim.*Ebben biztos voltam.* - Én semmit nem várok tőled Fumio, csupán annyit, hogy fogd fel, hogy nekem nem játék vagy.*Mondom komolyan, de ahogyan te is ezzel folytatod nagyon jól esik.* - Most mondtad, hogy más vagyok, akkor kezeld így és ne beszélj velem úgy, mintha rosszat akarnék veled, csak ennyit kérek.*Kérlek meg és lassan megcsókollak.* - Olyan szép vagy.*Suttogom az ajkaid közé és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.11, 21:59 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| *Tényleg sajnáltam és úgy éreztem a butaságom miatt bántalak meg egyfolytában. Fura, hogy azt mondod nem vársz tőlem semmit. Valamit mégis, ha nem tetszenek a válaszaim ilyenkor. Szavaid még mindig olyan hihetetlenek voltak nekem, de csak bólintottam egy aprót.* - Igyekszem... *Mondom halkan, de nem tudtam, hogy akkor hogyan kéne hozzád viszonyulnom. Csókod kissé meglep és hirtelen nem is viszonozom, de ez csak pár pillanatig tart. Utána jobban hozzád bújtam már és élveztem a helyzetet.* - Beteg leszel... *Motyogom aranyosan de tovább viszonozom csókjaid. Arcodról nem vettem el a kezem, végig cirógattalak közben. Tartottam tőle, hogy a végén ugyan az lesz, mint mindenhol máshol, de bízni akartam benned.* - Mire gondoltál, mikor azt mondtad, hogy a közelben lesz anya sírja? *Kérdezem értetlenül. Hiszem még csak nem is a környéken laktunk régen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:15 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok. Ahogyan viszonozod a csókom nagyon örülök és jobban elmélyítem, de nem durvulok és jobban magamhoz ölellek.* - Nem leszek ne aggódj.*Suttogom az ajkaid közé. Nagyon élvezem az édes csókjaid és ahogyan hozzá érsz. Amíg el nem fogy a levegőnk csókollak.* - Te aztán tudsz váltani.*Kuncogok.* - Nos, hogy minél könnyebben meg tud látogatni és majd a húgod is.*Felelem.* - Persze egy kis időbe elfog telni, hiszen kellenek a papírok, de ismersz mindent el tudok intézni.*Ilyen helyzetekbe is nagyon jó, ha van hatalmad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:56 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| *Bólintok, de még mindig nem tiszta. Jobban odabújok most már, ugyan úgy, mint előtte. Elmúlt a fájdalom is. A te jelenléted nagyon különlegesen hatott rám.* - Te mindig olyan kedves vagy velem... *Mondom halkan, majd a szemeidbe nézek és most én csókoltalak meg. Kissé bártortalan csók volt ugyan,. Annyira furcsa érzés volt, mert mikor veled csókolóztam. éreztem, hogy milyen hevesen kezd dobogni a szívem.* - Miért dobog ennyire a szívem? *Kérdezem halkan. Tényleg nem értettem semmit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 13:09 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy már rendesen bújsz.* - Ugyan azért túlzol.*Bár vicces most ezt mondod, miközben képes vagy a többi pasihoz hasonlítani, akik csak bábuként kezeltek, de legalább kezded felfogni, hogy én más vagyok. Igaz most mondtad, hogy tudod de ez akkor is több idő. Amikor megcsókolsz az viszont nagyon meglep és hirtelen nem is viszonozom, de amint kapcsolok a hajadba túrok és igen csak elmélyítem a csókunkat. Olyan sokat jelent, hogy te csókolsz meg.* - Azért mert érdekellek és a csókot is élvezed.*Mondom mosolyogva.* - Ettől nagyon boldog vagyok.*Adok egy csókot a szívedhez, majd megfogom kezem és a sajátomra teszem.* - Az enyém is hevesen ver érzed?*Kérdezlek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 17:51 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| *Először azt hittem, hogy nem kellett volna megcsókoljalak, de aztán viszonozod és meg is nyugszom. Válaszodra csak pislogtam nagyokat. Végül is az igaz volt, hogy ez valahogy más és tényleg jól esik. Kicsit megilletődök puszidon, majd kezem a mellkasodra teszem, ahogy szeretnéd. Szinte érzem a tenyerembe, ahogy ver a szíved.* - Igen... *Suttogom halkan, majd elveszem a kezem és a mellkasodra bújok. Tényleg nagyon ártatlannak tűntem most, főleg ahhoz képest, hogy milyen rideg kegyetlenséggel gyilkolok.* - Te egy különleges ember vagy. *Mondom halkan és finoman cirógatom az oldalad. Még engem is képes voltál kedvelni, pedig nem volt bennem semmi különleges.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 14:28 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad és magamhoz ölelve finoman cirógatlak.* - Örülök, hogy így gondolod. Te is az vagy, számomra mindenképpen.*Suttogom és adok egy puszit a buksidra.* - Tudod tényleg nem hittem, hogy a feleségem után valaha érdekelni fog igazán, de mégis megtörtént...*Ezt már mondtam neked igaz, de tényleg így volt. Sokan vesznek körül és közelítenek meg, de nekem azok csak kalandok voltak és semmi több. Veled viszont minden más és felforgattad az egész életem, amit nem bántam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 15:59 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam kicsit. Csöndesen hallgattalak, ahogy beszélsz.* - Igor dühös lesz, ha rájön. *Mondom halkan. Igaz, engem nem érdekelt, hiszen egyébként is utál, de nem akartam, hogy miattam veszekedjen veled. Lassan teljesen elengedtem magam újra és melléd simultam most már rendesen. Teljesen megnyugodtam melletted. Kicsit feljebb kúszok és adtam egy puszit az arcodra, majd visszabújtam. Ezek az apró gesztusok olyanok voltak, amiket még senkinek nem tettem meg.* - Köszönöm szépen... *Mondom halkan. A sírra gondoltam, hogy megkerested nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 18:10 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Igor nem hülye és tudja, hogy tetszel nekem, maximum azt nem, hogy mennyire. Különben meg Igor sok mindenért dühös és tökre feleslegesen. Mindent meg fog tudni a maga idejébe és ki fog alakulni.*Igor is egy szép menet lesz, de ez majd csak akkor lesz, ha mi együtt leszünk és ez se most lesz. Elmosolyodom rajtad és jobban magamhoz ölellek és persze jól esik, hogy így viselkedsz.* - Édes vagy.*Puszillak meg én is és a mosoly nem tűnik el az arcomról.* - Szívesen. *Puszillak meg ismét.* - Milyen cicát vigyünk majd?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.11, 10:28 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Majd Nick rendbe szedi. *Mondom kedvesen, hiszen láttam, hogy milyen hatással van rá. Nekem is köszönöm újabban mindig és nem kezel le. Persze nem zavart az, ahogyan eddig viselkedett velem, de tudtam jól, hogy téged igen. Örültem, hogy mosolyogsz és puszid is jól esett.* - Nem tudom. Szerintem bármilyennek örülne. *Nem is igazán tudtam milyen cicák vannak.* - Majd te kiválasztod, én nem értek az ilyesmihez. *Ismerem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.12, 12:36 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Igen az biztos, tényleg nagyon jó hatással van rá és ha még jobban elmélyül a kapcsolatuk akkor meg főleg.*Mosolyodom el és ennek nagyon örülök.* - Hmm őszintén én se értek hozzájuk szóval szerintem bízzuk rá a cicára jó? Főleg, ha mindegy, hogy fiú vagy kislány cica lesz. Elmegyünk egy menhelyre és együtt örökbe fogadunk.*Ilyenkor meg főleg nem lehet elhinni, hogy üzletember vagyok.* - Veszünk persze minden mást amit kell.*Mosolygok és végig cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 01:22 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Boldognak tűnsz emiatt. *Jegyzem meg és tényleg annak tűntél.* - Szerintem mindegy és rendben, bízzuk rá. *Értek egyet veled.* - Menhelyre? *Lepődök meg az ötleten, de nagyon jó volt hallani.* - Kicsit úgy hangzik, mint mikor minket fogadtál be. *Hiszen nekünk igazán sosem volt otthonunk és mikor meghalt Kazuya-sama, végül is, még az a hely is megszűnt, ami leginkább ahhoz hasonlított, de te adtál nekünk egy nyugodt, békés helyet.* - Rendben. *Bólintok és kicsit elmosolyodom.* - Boldog lesz. *Nekem tényleg ő volt a legfontosabb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 12:38 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| - Igen az is vagyok.*Bólintok.* - Igen menhelyre, úgyis sok állat van ott sajnos.*Attól, hogy most csak lovaink vannak nagy állatbarát vagyok. Ahogyan folytatod kicsit meglep, majd elmosolyodom.* - Aranyos gondolat és van benne valami.*Puszillak meg.* - Ennek a cicuskának is sok szeretetre és törődésre van szüksége.*Cirógatlak meg.* - Akkor jó.*Szíven viselem a húgod sorsát is.* - Te nem szeretnél egy kis állatot?*Kérdezlek hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 00:29 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad egy kicsit.* - Igen... *Nem nagyon értettem, hogy pontosan mennyi is az a sok, de tudtam, hogy vannak. Puszid nagyon jó volt és közelebb bújtam hozzád.* - Múltkor még nyuszi voltam. *Kuncogok halkan. Kérdéseden igen csak meglepődtem.* - Hogy én? *Pislogok nagyokat.* - Nem hiszem, hogy... tudnék gondoskodni egy kisállatról. *Persze tudtam volna és nagyon is jót tett volna, de féltem. Még sosem volt.*
|
|
| |