2025.07.23, Szerda, 04:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 22:55 | Üzenet # 651
Yaoista
- Ami azt illeti, nagyon jól aludtam, hogy itt voltál. *Egyáltalán nem éreztelek nehéznek. Jó, persze picit elnyomtál, de nem érdekelt. Kicsit slamposnak éreztem magam, pedig én is rendesen felöltöztem, egy egyszerű farmer és egy fekete ing volt rajtam. Nem sejtettem, hogy te olyan leszel, mint aki lenyelt egy gerelyt.* - Sziasztok. *A makin elkuncogtam magam és én is köreb csókoltam Sergejt.* - Ne haragudj a tegnapiért, oké? Csak ki voltam készülve, de minden rendben. *Mosolyodom kicsit el és megcirógatom Sergej arcát. Nem tudtam, hogy te összevesztél Seimével, de érezhetően feszült volt a levegő. Gondoltam később megkérdezem, ez nem a legmegfelelőbb alkalom.*

- Majd teszünk róla. *Puszillak meg. Jó volt a nyugtatás, az biztos, valahogy egyre jobban hatással voltál rám. Csak sóhajtok egyet a válaszodra, majd beszólásodra csak morgok.* - Nem rosszból Sergej, de ebbe most ne szólj bele. *Nem bunkón mondtam, de úgy éreztem, ezt most kettőnknek kéne lerendezni. Olyat tettem, amit nem sűrűn és átkaroltalak. Tudom, mit mondtam tegnap és be is ismerem. Bár tényleg lemondanék rólad, ha a főnök kérné, még akkor is, ha fájna, attól még nem akartam.* - Később beszélünk? *Kérdezem meg, de nem nyújtok kezet.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:03 | Üzenet # 652
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Amikor jól esik.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok. Tudtam, hogy nem fogsz szólni, de majd én figyelek rád, hogy kell e valami. Amikor megjelenik az emberem és közli a dolgokat az meglep és tudtam valami komoly dolog lehet.* - Köszönöm, rögtön megyek.*Intek az emberemnek.* - Sietek.*Örülök, hogy maradsz. Adok egy csókot, majd elindulok és akkor látom meg az üzenetet. Szépen lemegyek és a feszültség érződik meg csak rájuk kell nézni.* - Hello fiatalság.*Köszönök.* - Menjünk a nappaliba.*Mondom és így teszünk.* - Oké. Mi történt?*Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:12 | Üzenet # 653
Yaoista
- Akkor jó.*Mondom még. Rajtatok elmosolyodom, de Sergej megjegyzésére én is morgok.* - Ebben igaza van és különben nem nekem kéne lépnem.*Morgok, de az tetszik, hogy átöleli Sergejt de ez nem látszódik.* - Később.*Mondok csak ennyit és apám is befut.* - Szia.*Bemegyünk és beérve töltök egy italt és le is húzom.* - Nem húzom a lényeget.*El is mesélek mindent* - Szóval ez történt. Tegnap még le kellett nyugodnom, de mint láthatod semmit nem akartam eltitkolni. Nick most már mindent tud, úgyis megtudta volna a titkot.*Megfogom a kezed és magamhoz húzva átkarollak félkézzel.* - Megbízok benne és tudom, hogy számíthatunk rá és nem árul el minket.*Mondom komolyan.*

- Nem tudom, hogy miért kéne haragudnom.*Mosolygok.* - Oké oké.*Bólintok és nem sértődöm meg. Odabújok hozzád és nem mondok többet nektek.* - Szia Diablo.*Bent is hallgatok, hiszen ez nem rólunk szól vagyis nem mi vagyunk a főszereplők.* - Én is megbízom benne teljes mértékben.*Teszem hozzá.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.08.28, 23:15

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:29 | Üzenet # 654
Yaoista
- Köszönöm. *Mondom hálásan Sergejnek, mert örültem, hogy nem haragszik. Nem folyok bele inkább a dolgokba, de mikor megjön Diablo, azért nyelek egyet.* - Szia. *Én leülök és csöndben hagytam, hogy elmesélj mindent, de még visszagondolni is szörnyű volt az egészre. Meglepődök, ahogy magadhoz húzol, de szavaidra elmosolyodom és átkarollak. Sergejtől is jól esett, amit mondott. Nem tudtam, hogy nekem mondanom-e kéne valamit vagy sem, de egy dolgot le akartam szögezni apukádnak, habár erről már beszéltünk.* - Szeretem Igort. *Nem úgy mondtam, mint tegnap, mint aki azt se tudja mi van. Határozottan, elszántan, apukád szemébe.* - Sosem ártanék neki.

*Annak azért örültem, hogy nem veszed magadra. Csak morogtam az orrom alatt, majd bólintok, hogy akkor később.* - Jó napot, Uram. *Köszönök én is, mint mindig udvariasan, kimérten. Én is csöndbe maradok, de látszik, hogy nem tetszik a helyzet. Sergejen meg se lepődtem, de hát ő elfogult volt nagyon is.* - Én nem. *Vágom rá és szúrósan nézek Nickre, még a szövege se hatott meg, nem hittem el. Szívem szerint most helyben fejbe lőttem volna, de összevérezné a szőnyeget.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:42 | Üzenet # 655
Yaoista
*Ahogyan Igor elkezd beszélni azért látszik rajtam, hogy átfut rajtam az ideg és az aggodalom is. Seime beszólásán nem is lepődöm meg, hiszen ismerem meg kifejtette többször véleményét.* - Nos örülök, hogy tőled tudom meg és hogy nem te kerested bajt.*Hozzá kellet raknom.* - Igen tudtam jól, hogy megtudod de tényleg nem így kellett volna, de megtörtént már.*Picit felsóhajtok, majd elmosolyodom.* - Igen tudom Nick. Tegnap sok mindent beszéltünk és elmondtam, hogy bízom benned és ez továbbra is így van.*Mondom komolyan és megsimogatom az arcát Nicknek.* - Elég nagy dolgot tudtál meg és azért így minden megváltozik, mert a család többi tagja és megtudja, hogy ki is vagy.*Itt még apámékra is célzok.* - Én örülök neked és remélem együtt maradtok és minden rendben lesz. Utálom a vitákat és főleg családon belül remélem mindenki érti ezt.*Nézzek Seimére.*- Viszont szeretnék veletek még pár szót váltani.*Mondom Seimének és Igornak.* - Sergej édesem te pedig ránéznél Fumiora? Megfázott és szeretném, ha látnád és ha el akar zavarni mond csak nyugodtan, hogy én küldtelek és nincs ellenvetés.*Mosolyodom el gonoszkásan, de csak jót akarok.* - Nick te is maradhatsz végül is nem titok, amit mondok.

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:45 | Üzenet # 656
Yaoista
*Rajtad meg se lepődök csak megcsóválom a fejem és Nick is nagyon édes és Diablo ő meg hozza a formáját. Remek ember és vezető. Egyértelmű, hogy főleg neked szánta a megjegyzését. Ahogyan folytatja az meglep de csak elmosolyodom.* - Persze és nem kell félteni tudom, hogy milyen morcikat ellátni, hiszen a fiúk is ilyenek.*Kuncogok, majd nem bírva magammal adok neked egy puszit.* - Ügyesen ne feledd.*Suttogom a füledbe és felmegyek Fumihoz és bekopogva bemegyek.* - Szia... Diablo küldött.*Mondom neki.* - Szeretné, hogy megvizsgáljalak.*Megyek közelebb.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 23:48 | Üzenet # 657
Yaoista
- Kivételesen nem.*Bólintok. Megkönnyebbülök azért persze tudtam, hogy apám kedvel téged nagyon is és elfogad téged. Seimére csak csúnyán nézzek.* - Világos és most nem én vagyok, aki nem bír viselkedni igaz Seime?*Nézzek rá gúnyosan.* - Oké.*Bólintok. Fumio most meg főleg nem izgat meg hát tényleg próbálom elfogadni.* - Nicknek úgyis elmondanám szóval marad, ha akar.*Pillantok rád és leülök a kanapéra.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 00:19 | Üzenet # 658
Yaoista
*Elmosolyodom apukádra és bólintottam, majd azért nyeltem egyet idegesen. Nem tudtam kikre és milyen emberekre számítsak.* - Rendben leszünk, megoldjuk. *Én bizakodó voltam nagyon. Tartottam magam ahhoz, hogyha nagyon akarjuk, akkor menni fog minden. Azért meg kellett hagyni, tényleg volt egy tekintélye apukádnak. Persze ezt tudtam eddig is, de most valahogy máshogy láttam kicsit mégis. Én kimaradok a dolgokból és inkább veled foglalkozok és adok egy puszit az arcodra, jelezvén, hogy megnyugodtam azért én is kicsit. Ahogy leülsz, leülök melléd és megfogom a kezed.* - Maradok akkor. *Éreztem, hogy te még mindig robbanni tudnál, legalábbis mérges vagy, de már nem apukád miatt.*

*CSak bólintottam Sergejnek és a pusziért se morogtam most, még ha nem is szerettem.* - 20 alkalomból egyszer, váó. *Közlöm, mert nem tetszett nekem sem ez a hangnem. Nagyon tiszteltelek és tudom, hogy te is engem, de most nem ezt éreztem. Morogtam, hogy marad Nick és nem tudtam eldönteni, hogy mit szeretne Diablo. Én is leültem, külön egy fotelbe és érdeklődve vártam, hogy mit szeretne. *

*Én visszafeküdtem és néha elég csúnyán köhögtem. Mikor kopognak, feléd fordulok és laposakat pislogok.* - Szia. *Köszönök, de iszonyú rekedten. Felülök és sóhajtok egyet.* - Mondtam, hogy nem kellesz, csak megfáztam, semmi komoly. *Persze tegnap este nem véletlen volt olyan magas a lázam. Látszott, hogy teljesen ki vagyok. De tudtam, hogyha Diablo küldött, úgy sem úszom meg, így csak sóhajtok egyet. Nem akartam veled beszélni most, még féltékeny voltam nagyon, csak nem voltam vele tisztába és elég csúnyán néztem. Kimért voltam és hideg, még akkor is, ha most rettentő gyengének tűntem.* - Apával és fiával? Nem aprózod el. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 00:37 | Üzenet # 659
Yaoista
- Nos ismered Diablot, amit mond az úgyis lesz, na meg csak aggódik.*Mondom kedvesen. Látom ott vannak a cuccaim így azért nem kell elmennem. Odamegyek és feltűnik a nézésed, de igyekszem nem foglalkozni vele, hiszen Seime is megmondta, hogy ne tegyem de a megjegyzésre megremegek.* - A helyedbe nem tennék ilyen kijelentéseket, mert ne talán olyat adok be, amitől csak rosszabbul leszel.*Közlöm ördögi vigyorral, azért engem se kell félteni és nem hagyom, hogy te szólj be nekem.* - Különben meg sok közöd nincsen hozzá, bár meg kell hagyni, hogy édes egyben a féltékenységed még ha bunkó is vagy.*Közlöm és lehúzom rólad a takarót. Nem egyszer láttalak már el és láttam már a sérüléseid.* - Különben meg az múltban történt és Diablot nem én érdeklem.*Mosolyodom el és közben vizsgállak.* - Különben meg semmit nem tudsz rólam az égvilágon.*Teszem még hozzá.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 00:43 | Üzenet # 660
Yaoista
- Helyes.*Bólintok.* - Elég legyen.*Szólok erélyesebben a fiúkra. Leülök én is velük szemben.* - Nos tény, hogy örülök, hogy mindent tőled tudtam meg és szépen jártatok el és tudom, hogy gyorsan kellett cselekedni de tudod jól Seime, hogy ilyen ügyben engem is értesíteni kell, mert nem tudhattad, hogy elegen lesztek e. Egyáltalán kik voltak veletek?*Kérdezem. Automatikusan a zsebembe nyúlok, de rájövök, hogy nincs cigim, de nem is kérek, hiszen megmondtam leteszem.* - A másik meg Igor most egy darabig nem fogsz te egyedül közlekedni. Tudom, hogy utálod ezt, de amíg az ügy nem záródik le teljesen, addig ebből nem engedek.*Mondom komolyan.* - Intézkedni fogunk, hogy ennek az ügynek tényleg pont legyen a végén.*Egyértelmű mire célzok.* - Kérdés? Óhaj?

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 00:48 | Üzenet # 661
Yaoista
- Nem kell a duma.*Morgok.* - Oké oké bocs.*Mondom apámnak.* - Oké.*Mosolygok rád és kicsit lazítok már nyakkendőn és az öltönyt is kigombolom és kezed persze én is fogom. Apámat csak figyelmesen hallgatom és erősebben megszorítom a kezed.* - Apa megértelek, de Seime nagyon jól járt el és ez volt a lehető leggyorsabb megoldás és mint mindig profi munkát végzett és megmentett minket.*Attól még, hogy ki vagyok rá ezeket elismerem és persze szeretem, csak hát a gondolkodása nem tetszik veled kapcsolatba.* - Nem örülök neki de legyen. Megígértem, hogy viselkedni fogok, szóval rendben de ne legyenek a nyakamba.*Mondom, de látszik, hogy a helyzet nem tetszik, de neked is megígértem, hogy viselkedni fogok és tudom, hogy apám is csak jót akar.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 20:12 | Üzenet # 662
Yaoista
- Tudom. *Köhögök kicsit. Beszólásodra nem ijedtem meg vigyorod ellenére se.* - Úgy sem tennéd meg, mert a Mester kért meg. *Jegyzem meg, mert azt tudtam, hogy Diablo ellen azért te se lázadsz.* - Nem vagyok féltékeny. * Nem zavart, hogy pucéran látsz, nem érdekelt, régen nem jöttem zavarba, ha így láttak.* - Te sem rólam. *Bár az én testem és sérüléseim igen beszédesek voltak. Igazból az volt a legviccesebb, hogyha valakik, mi megérthetnénk egymást, hiszen tudjuk, milyen szívni, milyen egyedül lenni a világgal szemben, kihasználtan, játékszerként élni. Én még sem tudtam máshogyan hozzád állni. Nem akartam, hogy ezekről Diablon kívül más is tudjon. Igazából annak sem örültem, hogy ő ismerte a gyengeségeim. Hagyom magam, hogy megvizsgálj, de látszik, hogy nem tetszik a dolog. Gyengének éreztem magam és nem akartam, hogy bárki így lásson.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 20:23 | Üzenet # 663
Yaoista
- Amúgy se tenném meg. Tudod Fumio attól még, hogy te nem bírsz engem, nekem semmi bajom nincs veled és a szervezet meg a család tagja vagy. Arról meg nem is beszélve, hogy nem fogok olyannak ártani, aki Diablonak fontos.*Mondom komolyan. Attól függetlenül. hogy most visszaszóltam szarul esett a viselkedésed. Nem mondok többet csak vizsgállak.* - Nem kell más gyógyszer minden, ami kell. Teát azt küldök neked az jót fog tenni.*Mondom, majd elpakolok mindent.* - Diablo mellett jó kezekben vagy és az állapotod se súlyos, de pihenned kell mindenképpen, mert rosszabbodhat az állapotod.*Mondom komolyan.* - Kérdés?

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 20:50 | Üzenet # 664
Yaoista
*Ahogy ránk szólsz, rögtön elhallgattam én is.* - Sajnálom, tudom, hogy szólnom kellett volna, de mivel vészjelzés volt, így siettem. *Ismerem be, hiszen nekem fontos volt az életed és az enyém odaadtam volna a tiédért, még egy ilyen helyzetben is, amit hülyeségnek tartok. Elmondtam, hogy kik voltak velünk. Én előveszek egy dobozzal és kihúzva egyet odanyújtom neked, megkínálva, majd vonakodva, de Igornak is. Még mindig dühös voltam rá. Én csöndben maradtam, nem fűztem semmit hozzá. Kár lett volna, a véleményem úgy sem érdekel se téged, se a nagyfőnököt.*

*Azért örültem, hogy te s lazultál és már engedtél az öltönyön és nyakkendőn, valahogy ez a lazább stílus jobban illett hozzád, habár ígyis-úgyis igen csak dögös voltál. Kicsit kirázott a hideg, ahogy eszembe jutottak a történtek és az álmom. Kicsit megszorítom a kezed, majd elmosolyodom.* - Megígérted, bizony. *Mondom én is komolyan, majd lassan leesett, hogy mit is jelentettek apukád szavai. Nehéz volt még kezelni, nekem ezek emberi életek voltak. Lehet nem jó emberek, de életek.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 21:05 | Üzenet # 665
Yaoista
- Tényleg megértem.*Mondom.* - Nem kérek köszönöm, igyekszem leszokni róla.*Mondom a cigire.* - Természetesen nem lesznek a nyakadba, hiszen tudod az a dolguk, hogy ne vegyék őket észre, de ők mindent lássanak.*Mosolyodom el.* - Örülök Igor, hogy ezt mondod és remélem tartod is magad. Tényleg jó hatással vagy a fiamra.*Mosolygok Nickre.* - Nektek viszont látom van mit megbeszélnetek érezni lehet a feszültséget. Remélem hamar megoldódik. Komolyan, hogy mindig van valami.*Sóhajtok fel.*

- Nem kell kösz, látom nem szívesen teszed.*Morgok Seimére.* - Leszoksz?*Lepődök meg. A kezed simogatni kezdem, hogy megnyugodj.* - Bizony jó.*Mosolygok és adok egy puszit neked, majd elkomorodik a tekintetem.* - Most nem én vagyok az aki nem bír magával és olyan dolgokat tesz és mond, amiket nem kéne vagy talán tévednék? Különben meg, ha a tegnapi véleményed ugyanaz, nem beszélek veled, mert felesleges.*Mondom komolyan.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2014.08.29, 21:05

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 21:10 | Üzenet # 666
Yaoista
- Nem, nem bírlak téged. Csak nem akar senkivel semmit. *Szögezem le. Szó sem volt róla, hogy én utálnálak, habár mos tényleg kicsit a bögyömbe voltál, de egyszerűen én csak nem akartam senkivel semmilyen kapcsolatot kialakítani. Diablonak hűséggel tartoztam, mivel vigyáz a húgomra és megad neki mindent.* - Értem. *Mondom, majd csak nézem, ahogy elpakolsz.* - Jól vagyok. *Makacs voltam nagyon.*  - Meddig tart? Mikor kellhetek fel? *Nem bírtam az ágyban feküdni és pihenni.* - Egyébként tudok magamra vigyázni, nincs szükségem senki szánalmára. *Közlöm veled.* - Nem is értem minek kellett jönnöd... *Kezdek el köhögni hirtelen.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 21:23 | Üzenet # 667
Yaoista
- Felőlem, aztán pont neked nem fogok könyörögni.*Mondom, unom a viselkedésed.* - Erős a szervezet és ha betartod, amiket mondtam és pihensz 3-4 nap.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Ez nem szánalom, de tudod mit kurvára leszarom, hogy mit csinálsz.*Morgok.* - Rendezd le Diabloval és okozz neki problémát a makacsságoddal.*Mondom a köhögésedre csak megcsóválom a fejem.* - Még, hogy jól vagy mi?*Gúnyolódom.* - Na én léptem, pá.*Indulok ki.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 21:24 | Üzenet # 668
Yaoista
- Leszokni? *Kérdezem egyszerre Igorral.* - Nem a cigiről van szó, te is tudod, főnök. *Jegyzem meg mellékesen. Én rágyújtottam, mert túl ideges voltam.* - Egyébként nagyon jó vagy benne, hogy másokban észrevedd az ilyen dolgokat, de legutóbb ki is sértődött végig az után? *Gondolok itt az Alexes összetűzésre.* - Nem változott a véleményem. *Ebből nem engedtem. Akkor sem tartottam normálisnak, hogy feláldozod az életed Nickért. Fontos voltál, sokkal fontosabb és rengeteg ember függött tőled.* - De szeretnék bocsánatot kérni és hajlandó vagyok ezt a békát lenyelni... de ha bármi történik, aminek nem szabadna, nem ígérek semmit. *Ebből te érthetted, hogy dióhéjban kinyírom Nicket. Apukádra néztem és elhallgattam. nem tudtam mit mondjak a tegnapi viselkedésem miatt, de látszott, hogy azért szégyellem magam.*

*Én sem értettem ezt a leszokást.* - Sokkal egészségesebb, te is követhetnéd a példáját cicus... izé... Igor. *Javítok gyorsan, mert ezen igazán nem akartam veszekedni és puszidra elmosolyodtam.* - Nem is olyan bonyolult kezelni. *Kacsintok apukádra és elnevettem magam, majd adtam egy apró csókot. A morgásotok okát hamar megértettem: én vagyok az oka. Nem bír Seime egyszerűen, de engem ez nem zavart. Idő, míg bízik bennem és én hajlandó vagyok kivárni, míg azt mondja, hogy most már minden rendben van velem kapcsolatban. Persze nem tudtam miket mondott.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 21:37 | Üzenet # 669
Yaoista
- Bizony le. Így van lehet követni a példám, de ugye nem vagytok már gyerekek azt leszámítva, amikor úgy viselkedtek.*Nem bírtam kihagyni.* - Neked érzéked van hozzá Nick.*Mosolygok. Csöndben hallgatom a fiúkat egyértelmű miről van szó, még ha teljes részletet nem is tudjuk.* - Amíg nem fajulnak el a dolgok én nem szólok bele.*Mondom és Seime nézését értem és láthatja, hogy nem haragszom rá, de ugye Igor előtt ezt nem mondom ki most.*

*Amikor rögtön kijavítod magad elmosolyodom pedig most nem is zavart annyira.* - Majd lefogok, de ennyi mindent nem bírok megcsinálni.*Vigyorgok. Továbbra is morgok Seimére és a rám tett megjegyzésre nem mondok semmit.* - Lenyelni mi? Érdekesen fejezed ki magad, de legyen, majd kiderül mennyire tartod magad.*Mondom, de még mindig nem vagyok megbékülve.* - Én is tartom magam, ahhoz amit mondtam.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 21:50 | Üzenet # 670
Yaoista
*Nem bunkózásnak szántam kivételesen, csak közöltem a tényeket.* - Értettem. *Én mégis szánalomnak éreztem, hiszen szánalmas az, hogy egy kis eső kikészített.* - Nem érdekli mit mondok. *hiszen én már tegnap közöltem, hogy nem kellesz.* - Muszáj jól lennem. *Közlöm,miután elmúlt a köhögés.* - A húgom mikor láthatom? *Kérdezem még, hiszen nem akartam megfertőzni még véletlen se, így is elég gyenge és beteg. Amennyire csak erőmből telik, vigyázni akarok rá. Ahogy kimentél, elfeküdtem és betakaróztam, majd vissza is aludtam, de most nem volt itt senki, nem volt itt Diablo, aki elűzze a rémálmokat, így nem telt el fél óra, ismét üvöltve riadtam fel álmomból. Beletúrok a hajamba és a fejem támasztom előre dőlve. Fájt az egész hátam, mintha izzott volna.* - Elég... *Suttogom magamnak. Gyűlöltem ezt az állapotot.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 21:58 | Üzenet # 671
Yaoista
-Aggódik értem és fontos vagy neki, ebben nincsen semmi rossz.*Mondom.* - Azért az legyen másfél hét és utána mehetsz.*Tudtam, hogy húgod tényleg fontos na meg Diablo is csak rád kell nézni meg teljesen más vagy vele meg amúgy is, mint az elején. Nem mondok semmit, csak lemegyek.* - Na a makacs úrfi ellátva.*Mosolygok és leülök melléd és elmondom, amit kell.* - Ti mindent megbeszéltetek? Megkérdezted??*Pillantok rád, az utazásra célozva.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 22:14 | Üzenet # 672
Yaoista
*Elmosolyodtam Diablon, majd rajtad.* - Helyes. *Puszillak meg. Csak sóhajtottam rajtatok, olyanok voltatok, mint az 5 éves gyerekek így ránézésre. Mint én és Chris, mikor régen civakodtunk valami butaságon. Nagyon érdekelt, hogy mit mondott ugyan Seime. Ezek után ár biztos voltam, hogy valami nem szép dolgot. Finoman cirógattam a kezed, éreztem, hogy kicsit sem vagy elégedett a helyzettel. Most nagyon örülök Sergejnek, az tuti.*

- Tudod jól, ha mondok valamit, azt betartom. *Azért ez nem tetszett, hogy kérdőre vonsz, pedig ismersz.* - Ez patt helyzet. *Mondom ki végül, hiszen egyikünk se enged, illetve én annyit igen, amennyit kellett, de többet nem. Reméltem is, hogy érti a nagyfőnök a lényeget, de majd később rendesen bocsánatot akartam kérni. Mikor lejössz és leülsz, először nem tudtam hogy feleljek.* - Fogjuk rá. *Mondom, de látszott, hogy nem.* - Még nem. *Sóhajtok.* - Pár napra szeretnék elmenni Sergejjel, ha lehet. *Kérek engedélyt.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 22:32 | Üzenet # 673
Yaoista
*Nem mondok nektek semmit.* - Ohh köszönöm és ez szép kifejezés és milyen igaz.*Mosolyodom el.* - Nincs semmi akadálya érezzétek jól magatokat.*Mosolygok és nagyon örülök ennek, hogy elmennek és persze, hogy együtt vannak.*

- Értem.*Bólintok, majd elmondod. Amikor megkérdezed és igent kapunk nem bírom ki és felpattanva Diablo nyakába kötök ki.* - Nagyon nagyon köszönjünk.*Puszilom körbe, majd kapcsolok.* - Khmmm bocsika.*Engedem el és visszaülök melléd.* - Meg lesz... annyira izgis.*Kezdek bezsongani eddig bírtam tartani magam.*

- Jogos.*Adok igazat végül.* - Az.*Ebben egyetértünk. Fumiora nem mondok semmit viszont a folytatáson elmosolyodom, ez nálad tényleg nagy dolog, ahhoz képest, hogy lemondana róla Seime bár szerintem nem tenné meg, meg nem kérném persze. Sergejen csak felnevetek.* - Lökött mint mindig.*Nevetek.* - Érezzétek jól magatokat.*Őszintén mondom.* - Mi is megyünk lassan, ideje dolgozni. Igaz kicsim?*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 22:46 | Üzenet # 674
Yaoista
- Köszönjünk. *Mondom röviden, mindkettőtöknek. Sergejen csak megcsóválom a fejem, nem hittem, hogy így fog reagálni és így begyagyásodik. Már azon is meglepődtem, hogy eddig bírtad pörgés nélkül.* - Akkor menjünk. *Felállok és kezet nyújtok Diablonak, majd Igor felé fordulok és neki is nyújtok. ÉRdekelt elfogadja-e, vagy felejtsem el azt, hogy jelenleg normálisak legyünk egymással.*

*Sergejen csak elnevettem magam, annyira aranyos volt ez a reakció.* - Bizony, csokinyuszi legyen belőled a végén. *Nevettem, reméltem akárhová mentek, jól fogod magad érezni. A munkát hallva elmosolyodom és öröm volt hallani.* - Már hiányzik, menjünk. *Puszillak meg.* - Jelenésem van a főnök úrnál. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 22:57 | Üzenet # 675
Yaoista
*Felnevetek Sergejen.* - Édes vagy mint mindig.*Mosolygok és persze én is ölelem és puszit is adok.* - Aztán majd kérek élménybeszámolót.*Mosolygok.* - Nos akkor nektek meg jó munkát.

- Köszönjünk.*Mindenkit körbepuszilok.* - Meg lesz, sziasztok.*Kimegyünk a kocsiba meg is csókollak.* - Már hiányzott. Akkor mehetünk??*Kérdezek izgatottan.*

- Vigyázz erre a lököttre.*Mondom Seimének és elfogadom a kézfogást és persze puszit adok én is Sergejnek.* - Ahogy mondod.*Mosolygok rád.* - Köszönök mindent.*Mondom apának, majd tőle is elköszönünk és elmegyünk.* - Jól ment minden nem?*Kérdezlek a kocsiba.*

Keresés: