2025.07.22, Kedd, 18:36
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:53 | Üzenet # 601
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Ahogyan nézel az nagyon kis édes.* - Na ne mondj ilyet.*Kuncogok, majd amikor rábólintasz a nyakadba ugrok.* - Isteni vagy... te  a vagy legjobb.... imádlak...*Puszilgatlak összevissza, majd kapcsolok.* - Khmm bocsika.*Kezdem el igazítani a ruhád. biggrin * - Csak pár óra és utána lenyugodom és utána te mondod meg hogy mit csinálunk.*Mondom nagyon boldogan.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.06.26, 18:54

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 19:04 | Üzenet # 602
Yaoista
- Így van.*Bólintok.* - Nos igen, nem látszik rajta semmi, ahogyan rajtad se.*Mosolygok, majd a folytatásra morgok egyet.* - Jól van már béke van, ne beszéljünk erről.*Kérlek meg. Bólintok apámnak, majd Fumionak, majd rád mosolygok és csókod viszonozom.* - Igen... Sergejék is jól eltűntek.*Kuncogok, majd én csókollak meg a farkadra simítok. biggrin *

*Szerencsére minden oké és nincs baj.* - Tudtam, hogy nem maradsz bent.*Csóválom meg a fejemet.* - Minden oké.*Mondom.* - Más kérdésed nincs? Mondjuk Sergejről?*Kérdezzek rá nyíltan.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 21:40 | Üzenet # 603
Yaoista
*Kicsit meglepődök, hogy a nyakamba kötsz ki, de csak elmosolyodom kicsit. Nagyon egyszerű lélek voltál és hihetetlenül aranyos.* - Tudom, tudom... *Cirógatom a hátad.* - Semmi baj... kis bolond vagy, kezdek hozzászokni... *Csókollak homlokon.* - Rendben, majd kitalálok valamit. *Csókollak meg újra.* - Na de... most már megnyugodtál és felvidultál?

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 21:43 | Üzenet # 604
Yaoista
- Azért ne túlozzunk. *Nevettem el magam, főleg a morgásodon.* - Rendben. *Adok egy puszit, hogy megbékítselek.* - Egyébként Seime az alapból ilyen, vagy csak engem utál zsigerből? *Kérdezek rá csak úgy mellékesen, nem mintha befolyásolná a kapcsolatunkat. Csókod szenvedélyesen viszonozom, csak aztán megérzem merre jár a mancsod.* - Mit művelsz? *Kapom el a csuklód és elhúzom a kezed.* - Mindjárt visszajönnek...

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 21:48 | Üzenet # 605
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok.* - Oksa, nekem mindegy amíg együtt vagyunk, az is jó, ha csak nézzük egymást.*Mondom édesen és a csókod viszonozom.* - Azt se tudom, hogy mi bajom volt.*Mondom édesen és adok egy újabb csókot.* - Na menjünk, mert felfogok a végén izgulni.*Kuncogok, de nem viccelek. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 21:53 | Üzenet # 606
Yaoista
- Nem volt okom maradni. *Mondom komolyan.* - Akkor jó. *Mondom még, majd kicsit megleptél.* - De igen. van. Viszont nem érzem úgy, hogy most lenne ezekre a kérdésekre a megfelelő idő. Nem akarom elrontani a jó a kedved. *Teszem hozzá.* - Ezért nem most fogom megkérdezni, hanem majd négyszemközt, mikor Igor nincs itt. *Leesett, hogy ő semmit nem tud.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 21:57 | Üzenet # 607
Yaoista
- Melyik része túlzás?*Kérdezlek.*  - Ilyen alapból és elején főleg, de megszokott nála és kevés emberrel ilyen, de szerintem ti, majd idővel jól kifogtuk jönni vagyis remélem. Próbálj ne foglalkozni vele meg azért tényleg ne hergeld, oké?*Simogatom meg az arcod.* - Neked csak nem fog tíz évedbe telni bár tény és való Sergej más eset.*Kuncogok.* - Majd elveszem akkor.*Kuncogok és lefogom kezeid, majd ismét megcsókollak és a szabad kezemmel elkezdem ismét farkad simogatni.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 22:00 | Üzenet # 608
Yaoista
- Jajj te.*Csóválom meg a fejem, majd amit mondasz csak elmosolyodom.* - Mint mindig figyelmes vagy. Igen szerencsére Igor el volt magába és csak ő nem hallotta. Akkor később megbeszéljük.*Körbepillantok, majd adok egy röpke csókot.* - Tea...*Mosolygok, mivel érzem az ajkaimon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 18:58 | Üzenet # 609
Yaoista
*Kérdően nézek rád, nem értettem, hogy miért csóválod meg a fejed.* - Rendben. *Mosolyodom el, majd nem kicsit meglepődök a csókodra és ezért viszonozni is elfelejtettem, de látszott, hogy nem ridegségből, csak tényleg döbbent vagyok. A teára csak elpirulok kicsit és pislogok nagyokat. Zavarba hoztál.* - Megláthatnak... *Motyogom halkan, de az ujjaim ismét az ajkaimhoz érintettem, mint tegnap.* - Furcsa... *Suttogom, majd rájöttem, hogy viselkedek.* - Vissza kellene mennünk... *Mondom és el is indulok. A nap további részében kicsit kerültelek, mert zavarban voltam, nem érettem magam és ezt az egészet, kellett egy kis távolság, de nem voltam veled rideg, vagy elutasító. Mikor már elmentek a többiek, már lehiggadtam és odamentem hozzád. Elgondolkozva néztelek, hogy mit is kérdezzek pontosan, majd csak kinyögtem.* - Miért mondta azt Seime?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 20:26 | Üzenet # 610
Yaoista
- De nem láttak.*Mosolygok. Annyira édes a reakciód, hogy arra szavak nincsenek. Bólintok és visszamegyünk. Tisztában vagyok vele, miért viselkedsz így és igen élvezem a helyzetet. Továbbra is nagyon jó a hangulat, majd amikor ketten maradunk és kérdezel magam mellé ültetlek és rágyújtok egy cigire, majd mesélni kezdek és elmondom mi volt velünk.* - Ezért mondta. *Elszívom az utolsó slukkot majd az arcodra simítok.* - De ez a múlt, már csak te érdekelsz. *Mosolygok rád, kíváncsi vagyok, mit mondasz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 22:06 | Üzenet # 611
Yaoista
*Leülök melléd, ahogy szeretnéd és csak nézem ahogy dohányzol. Továbbra is gyűlöltem, de nem mondtam egy szót se. Szótlanul hallgatlak végig, hogy mi is történt Sergejjel. Először nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Értem... *Mondok ennyit, de én nem mosolyogtam, csak fölálltam.* - Mégis csak... olyan vagy te is. *Mondom végül, de szomorúan és már bántam, hogy bármit is mondtam, rosszul éreztem magam. Igazából féltékeny voltam, de nem akartam beismerni. Azt hittem én is ez leszek. Mindenkinek ez voltam. Egy játékszer. Neked kezdtem hinni, de talán nem kellett volna.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:21 | Üzenet # 612
Yaoista
*Nem tetszik, ahogyan nézel, de a folytatás az nagyon meglep.* - Tessék? Mégis mire gondolsz?*Kérdezlek, majd leesik.* - Basszus Fumio azt hiszed, hogy szórakozok veled? Te még akkor képben se voltál, ez 10 éve volt és csak egyszer történt és azóta semmi se volt, semmi érted??*Mondom komolyan és felállva megfogom kezed.* - Hinned kell nekem.*Szorítom meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:51 | Üzenet # 613
Yaoista
- Semmire. *Mondom, de csak akkor fordulok feléd, mikor megfogod a kezem.* - Nem érdekel, hogy kivel dugsz. *Mondom, de elég ridegen. Megint elzártam magam tőled.* - Nincs köztünk semmi, nincs okod magyarázkodni nekem. *Teszem hozzá- Nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked. Egyszerűen most csak rosszul esett és én se tudtam volna megmondani, hogy pontosan mi.* - Azt hittem, te más vagy, de tévedtem. Ennyi az egész. *Ezt még én se hittem el.*

MioDátum: Hétfő, 2014.06.30, 00:00 | Üzenet # 614
Yaoista
*Egyre idegesebb leszek és kezed is jobban szorítom de fel se tűnik.* - Hallgass már el.*Emelem fel a hangomat.* - Más vagyok a kurva életbe. Nem fogod fel, hogy nem ismertelek?? Nem csak Sergejjel voltam akkor. Nem magyarázkodom, de nem akarom, hogy hülyeséget gondolj. El akartam mondani neked őt, még ha nincs is jelentősége, csak hát Seime megelőzött, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy nem hiszel nekem.*Mondom csalódottan, mert ezzel megbántottál nem kicsit.* - Szerinted, ha sexre kellenél elmentem volna eddig? Megbaszlak már az elején és kész. Mégis ezt tettem?? Mikor használtalak ki?? Mikor tettem olyat, ami neked rossz?? Mikor?? Erre válaszolj.*Szorítom ismét a kezed.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 09:33 | Üzenet # 615
Yaoista
*Rögtön elhallgattam, mikor felemeled a hangod, mintha csak egy parancs lenne. Már nem tudtam, mit gondoljak. Kérdésednél szólaltam meg először, hiszen rám szóltál, hogy fogjam be.* - Számomra nincs különbség aközött,ha most dugsz meg vagy korábban teszed. *Éreztem, hogy szorítod a kezem.* - Nem használtál kis és nem tettél semmit. *Ez igaz volt. Nem emlékszem, hogy bántottál volna valaha. Hogy belekényszerítettél volna valamibe. Lehajtottam a fejem, nem értettem ezt az egészet.*

MioDátum: Hétfő, 2014.06.30, 12:17 | Üzenet # 616
Yaoista
- Szóval nincsen?*Vonom fel a szemöldököm, majd elengedem a kezed.* - Elvittelek randira, személyes dolgokat osztottam meg veled, mindig megvédelek és kiállok érted még a fiammal szemben is, sose bántottalak és te mégis megvádolsz??*Kérdezlek szomorúan.* - Nem tudok neked több mondani. Gyerünk gondolj akkor olyannak, mint a többieket, ennél sértőbbet nem is tudtál volna mondani, de csak azt jelenti, hogy nem ismersz egyáltalán.*Közlöm veled.* - A nap folyamán nem kérek a társaságodból, azt csinálsz amit akarsz.*Indulok el ki, nem akarok veled veszekedni.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.07.01, 21:35 | Üzenet # 617
Yaoista
- Miért lenne? *Kérdezek vissza. Nem tudtam, hogy a szex az más, mint amit én ismerek. Ahogy visszasorolod a dolgokat, elszégyelltem magam. Ebben igazad volt. Nem is lett volna szabad ilyesmire gondolnom. Nem akartalak megbántani, de csak sikerült. Én sem vagyok vele tisztában, hogy most egyszerűen csak féltékeny vagyok.* - Értettem, mester. *Mondtam halkan. Nem tudtam, hogyan és minek kezeljelek. Az utóbbi időbe csak akkor hívtalak így, ha nem akarsz velem beszélni.* - Sajnálom... *Teszem hozzá halkan, majd elvonultam a szobámba. Az agyam folyamatosan járt és ez rettentő mód zavart, így kimentem és edzeni kezdtem, hogy másra koncentráljak és kiürüljön a fejem. Nem szerettem a gondolataimat. Lassan elkezdett csöpögni az eső, majd leszakadt, de akkor is kint maradtam, mert amint megálltam, az agyam újra járt. Teljesen bőrig áztam, már jéghideg volt a bőröm, mikor bejöttem. Elmentem lefürdeni, de hiába fürödtem le, még mindig fáztam, így befeküdtem az ágyba.*

MioDátum: Szerda, 2014.07.02, 11:48 | Üzenet # 618
Yaoista
- Tényleg miért is lenne.*Mondom gúnyosan. Gyűlöltem, amikor mesternek hívsz  vagyis most már. A sajnálómra nem mondok semmit és elmegyek a szállodába. A munkába merülök, hogy addig se gondoljak rád. Késő este megyek haza, majd miután lefürdök és felveszek egy alsót, meg egy köntöst elindulok a szobám felé, amikor elhaladok tied előtt és akkor meghallom, hogy köhögsz először nem foglalkoznék vele, de igen csúnyán teszed. Bekopogva bemegyek.* - Fumio.... mi van veled?*Kérdezzem és odamegyek és a homlokodra simítok.* - Basszus tűzforró vagy... azonnal le kell hűteni.*Mondom aggódva.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.02, 21:13 | Üzenet # 619
Yaoista
*Lassan, ahogy telt az idő, már nem csak fáztam rázott a hideg és köhögtem. Mikor bejössz, nagyon meglepődök, mivel ne számítottam rád.* - Jól vagyok... *Suttogtam, de már kezdtem berekedni is. Még mindig szégyelltem magam és mivel mondtad, hogy nem kérsz a társaságomból, így kicsit el is húzódtam.* - Majd elmúlik... *Köhögök megint, talán még csúnyámban, mint az előbb. Makacskodtam, mert nem akartam a terhed lenni, na meg voltam már beteg, mindig túl éltem egyedül is.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.03, 13:46 | Üzenet # 620
Yaoista
- Dehogy vagy jól.*Sóhajtok fel.* - Nem érdekel mit mondasz.*Jelentem ki, majd elmegyek és visszajövök a gyógyszeres ládikával.* - Semmi ellenkezés.*Mondom komolyan, majd berakom a lázmérőt. * - Ne vedd ki.*Figyelmeztetlek és fürdőt is megcsinálom, majd visszamegyek és kiveszem a hőmérőt.* - Basszus 40 fokos lázad van. Komolyan mit csináltál?*Sóhajtok fel aggódva. Leszedem a takarót és mielőtt bármit mondanál leveszek rólad minden ruhát, majd felkapva kiviszlek, nem érdekel a tiltakozásod.* - Hideg lesz nagyon, de ez szükséges és tudom, hogy kibírod.*Óvatosan kádba raklak.* - Veszel be gyógyszert is és ha nem javul holnapra kicsit az állapotod, akkor jön Sergej.*El is felejtettem hirtelen, hogy úgymond miatta robbant ki a balhé.* - Vigyázni fogok rád.*Ülök kád szélére és megcirógatom az arcod. Igaz haragszom rád ás mérges vagyok, de az aggódásom sokkal nagyobb, meg hát fontos vagy nagyon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 19:40 | Üzenet # 621
Yaoista
*Csöndben maradtam, miután mondtad, hogy ne érdekel, mit beszélek. Mát pont ellenkeznék, mikor közlöd, hogy maradjak nyugton, ígyis-úgyis megméred a lázam. Nem ellenkeztem, kérdésedre szólalok meg először halkan.* - Kint edzettem... *Nem kicsit lepődök meg, ahogy lehúzod rólam a takarót és vetkőztetni kezdesz, nem is értettem, mit akarsz.* - Tegyél le... *közlöm veled, persze nagyon gyengének éreztem magam a láztól. Ahogy a kádba raksz, szisszenek egy kisebbet, mert tényleg nagyon hideg volt, a bőröm meg tűzforró és szinte fájt.* - Nem kell... *Utalok Sergejre. Nem akartam, hogy bárki ilyen állapotba lásson, még azt se akartam, hogy te így láss. Nem igazán értettem, hogy miért csinálod ezt most, hiszen dühös voltál rám. Lassan kezdtem lehűlni szerencsére.* - Miért csinálod ezt? *Kérdezem halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.07.06, 19:49 | Üzenet # 622
Yaoista
- Azért vigyázhatnál jobban magadra.*Sóhajtok fel. Arra, hogy nem kell semmit nem mondok, mert ha nem leszel jobban úgyis áthívom, ha akarod, ha nem.* - Talán azért, mert fontos vagy és érdekelsz még ha ezt el se hiszed.*Mondom és tovább simogatom az arcod, de nagyon gyengéden.* - Már picit lehűlt a tested szerencsére. A lázzal nem szabad viccelni.*Mondom komolyan és gondoskodóan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 21:08 | Üzenet # 623
Yaoista
- Sajnálom... *Mondom halkan. Nem akartam megmondani, hogy miért voltam kint. Így is ki voltam magamra. Válaszodra rád pillantok, majd lehajtom a fejem.* - De haragszol rám és dühös vagy... *Mondom értetlenül, számomra ez nem fért össze. Valakire vagy mérges vagyok, vagy vigyázok rá. Bár még sosem volt velem senki ilyen, mikor beteg voltam. Ez más volt.* - Jól leszek... *Mondom halkan és lassan csukódtak le a pilláim, de még tartottam magam, ki voltam merülve.* - Nem értelek téged... *Suttogom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.07.06, 21:25 | Üzenet # 624
Yaoista
- Nem kell butus csak aggódom.*Mosolyodom el.* - Nos valóban, de most az a legfontosabb, hogy jobban legyél és mint mondtam fontos vagy nagyon most haragszom vagy sem rád.*Mondom, hát persze hogy nem érted.* - Igen jól, de nem ebben a percben.*Jegyzem meg.* - Majd megértesz egyszer.*Mosolygok, majd kiemelek a kádból és a szobádba viszlek és törcsit is veszek magamhoz.* - Ennyi elég volt.*Leraklak az ágyra és törölni kezdelek.* - Csak enged meg, hogy segítsek és gondoskodjak rólad.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.07, 16:03 | Üzenet # 625
Yaoista
*Nem értettem semmit most és ez nagyon látszódott rajtam.* - Nem hiszem, hogy megfoglak. *Ismerem be őszintén. Egyáltalán nem jövök attól zavarba, hogy meztelen vagyok előtted. Hagyom, hogy kivigyél, bár nem örülök neki. Az ágyon kicsit meglepődök, ahogy törölgetni kezdesz, de hagyom, hogy csináld, erőm se lett volna ellenkezni.* - Nem tudom, hogy kell engedni... *Mondom halkan és finoman az arcodra simítok kedvesen. Kicsit ki volt pirulva az arcom, elég szexin festettem.* - Nem tudok semmit... *Dőlök el az ágyban és lehunytam a szemem, de még nem aludtam.* - Fáradt vagyok... *Suttogom kicsit rekedten, mint egy kisgyerek.* - Aludhatok...?

Keresés: