Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:06 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Sergejen csak vigyorgok, persze hogy megmagyarázza a dolgokat.* - Kis morgós.*Kuncogok.* - Igen Seime az egyik legcukibb itt Nicken kívül.*Kuncogok, a folytatásra pedig édesen morgok.* - Ne is mond... majom cica és még kitudja mi.*Nevetek fel és a csókod örömmel viszonozom de még én is visszafogom magam.*- Tiéd édesebb.*Mosolygok kedvesen.*
- Igen igen.*Bólogatok.* - Te bizony.*Nevetek fel.* - Ehh a hajam...*Morgok édesen de a folytatásra elmosolyodom.* - Én nem tagadom, de ti is azok vagytok.*Mosolygok. Hajam visszaigazítom és Igorékat mosolyogva de kicsit irigykedve nézzem őket. Kezem elveszem a combodról és inkább két kézzel tömöm fejem. *
- Akkor jó.*Mosolygok, majd hangosan felnevetek a többieken. Megjelenik az egyik emberem az ajtónál, de csak intek neki a szememmel szinte, hogy minden oké és távozik is.* - Jó lenne legalább hetente egy ilyen reggeli vagy ebéd... vagy ami sikerül csak így együtt lenni.*Mondom kedvesen és igen lágy tekintettel. Persze imádok veled lenni, de hiányoznak a többiek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:40 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
| *Én is kezdtem feloldódni és mivel egyik kezed a combomon volt, finoman rásimítottam és megfogtam feltűnés mentesen. Jól éreztem magam a közeledbe. Tegnap nagyon is közel engedtelek magamhoz, talán annyira, mint még soha senkit. Talán még a kicsi szívem is elérted a szavaiddal és tetteiddel. Nyugodtan eszek tovább, többnyire kimaradok a beszélgetésből, de az arcod jó volt látni. Örültem, hogy boldog vagy.
- Ahha, néztél mostanában tükörbe, főnök? *Piszkálódok kicsit én is.* - Amúgy s egy szénaboglya. *Cirógatom meg az arcod, de azért segítek megigazgatni. Néztem, ahogy eszel és kész voltam tőle.* - Lassabban... nem esszük meg előled. *Jegyzem meg és én kulturáltan eszek tovább. Nagyfőnökön láttam, milyen jól érzi magát.* - Rajtam nem múlik. *Gondoltam rajtad se, de a nevedbe nem akartam nyilatkozni.*
- Meg rajtad kívül. *Kuncogok, majd elnevettem magam a morgásodon.* - Hm... hat ökör? *Vigyorodom el.* - Egyébként most, hogy belegondolok, lehet nem is cicusnak, hanem csibének kéne szólítsalak, mert azok kis cukik, mint te. *Nevetek tovább.* - Ezen nem veszünk össze... *Cirógatom meg az arcod, apukádon pedig csak mosolygok. Nem mertem rávágni, hogy igen és beleélni magam, még mindig féltem a titoktól és eszembe jutott a kép is. Féltem, hogy én is megbántalak. Kicsit elgondolkoztam és valahogy ösztönösen megszorítottam kicsit a kezed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.27, 14:12 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| - Elég sűrűn.*Vigyorgok.* - Persze azért Sergejről se szabad megfeledkezni, bár ő nem is tagadja.*Nevetek fel.* - Kis mohó, csak nem rosszul tart a pasid?*Vigyorodom el szélesen.* - Na elég legyen azért.*Jegyzem meg neked, mielőtt még túlzásokba esel.* - Csibe? Na jó tényleg egyél inkább.*Csóválom meg a fejem azért ez már nekem túlzás volt.* - Nem.*Mosolygok.* - Én is benne vagyok.*Mosolygok. Sejtettem, hogy miért szorítod meg a kezem, de én reméltem, hogy velem maradsz. Nem mondok semmit csak felemelem kezed és megcsókolom a kézfejed és kedvesen mosolygok rád.*
- De ki van számítva, hogy van az a szénaboglya.*Vigyorgok és hagyom, hogy segíts.* - Persze, hogy nem.*Kuncogok.* - Khmm bocsika.*Veszek vissza, majd igen elvörösödöm Igor szavaira.* - Jól tart...*Motyogom az orrom alatt.XD* - Az nagyon jó lenne.*Mosolygok a főnökre de még mindig zavarba vagyok, de olyan jó hallani más szájából, hogy a pasim vagy.*
*Kezedre elmosolyodom.* - Akkor ez meg van beszélve.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Kuncogok Sergejen, ahogyan eszik, na meg, hogy zavarba jön.* - Különben Nick..*Pillantok rá, eddig bírtam.* - Szerintem itt a kis csibe te vagy és nyugodtan szólj, ha kérsz párnát a popsid alá.*Közlöm széles vigyorral, már nem bírtam kihagyni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.27, 14:49 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| *Kérdéseden elkuncogom magam, majd ahogy rám szólsz, adok egy puszit.* - Oké, bocsi. *Azért nem akartam elvenni a kedved és felhúzni sem akartalak. Mikor adsz egy csókot a kézfejemre, csak elmosolyodom. Tudtam, hogy tudod, hogy mi jutott eszembe hirtelen és nagyon jól esett az, ahogy reagáltál. Sergejen elnevettem magam, majd mikor meghallom apukád beszólását, hirtelen lángvörös lesz az arcom. Nem is tudom, hogy mit mondjak, csak tátogok, mint egy hal, végül nagy nehezen megszólalok.* - Kösz, de nem kell... *Nagyon piros voltam. *
*Aranyos volt, ahogyan reagáltál. Csak megcsóváltam a fejem egy féloldalas mosollyal. Meglepődtem, hogy elvörösödtél a főnök beszólására.* - Téged is jól tartottalak, nem? *Kérdezem tőle, hiszen főztem neki is többször és sosem volt panasz. Téged figyellek, de lthatóan azért zavarban voltam én is kicsit. Furcsa volt, hogy valaki olyannal vagyok együtt, akit már rég ismerek és mindenki ismer. A nagyfőnökre csak pislogok és végül kicsit elmosolyodtam.*
*Majdnem a torkom akadt a falat a hatökörre és társaira. Még sosem hallottam senkit, aki így merne beszélni Igorral, el se hittem. A te beszólásodra mégha nem is akartam, egy kicsit elmosolyodom én is. Nem hittem, hogy be fogsz szólni Nicknek, de megértettem, hogy miért tetted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.27, 15:01 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Nincs gond.*Mosolygok. Sergej nagyon édesen reagál én se hittem, hogy ennyire zavarba jön.* - Dede csak vicceltem, egy rossz szavam se lehetett.*Mosolygok és az még édesebb, hogy Seime is zavarba van, de most nem említem meg. Amikor apám nevedet mondja odapillantok és a beszólásra hangosan felnevetek, már vártam.* - Kellett neked becézgetned.*Nevetek.* - Olyan édes vagy.*Húzlak magamhoz és próbálom magam visszafogni, amennyire tudom.* - Azért ez szép volt.*Mégis csak az én apám. *
*Nekem nem tűnik fel a zavarod, ahhoz én fejem túlságosan ég, egészen a főnök beszólásáig, mire hangos nevetésbe török ki.* - Ááááá ez jó volt... istenem de édes vagy.... mint egy rák... nálam is vörösebb vagy tuti.*Nevetek tovább.* - Különben én meg krémet is tudok adni, ha kell...*Visítok tovább, de annyira, hogy székről is leborulok.* - Nem bírom..*Földön fetrengekxd.*
*Seimére csak rámosolygok, hogy milyen kis aranyos, de nem mondok semmit. Ahogyan Nick reagál elvigyorodom.* - De tényleg szólj..*Vigyorgok. Meg se lep, hogy fiam és Sergej így reagál, de hogy te is meg Seime is elmosolyodik főleg te annak örülök nagyon, hiszen mások előtt nem szokásod.* - Vigyázz.*Nevetek fel Sergejen, aki már földön van.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.05.28, 00:21 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| *Egy dolgot most határozottan megállapítottam, tényleg nagyon szereted a hasad, bár ez nem is baj, hiszen én csak örültem neki. Egy csöppet sem lepődtem meg azon, ahogy reagáltál, de nem is volt baj.* - Élvezed, mi? *Morgok kicsit, de nem volt valami hiteles, viszont nagyon zavarba voltam. Sergejnek is csak morogtam az orrom alatt.* - Nem kell... *Oda is bújtam, ahogy magadhoz húztál.* - Mondtam, hogy ki se akarok jönni... *Tényleg égtem, mint a Reichstag. Nem voltam mérges kicsit se, csak nagyon zavarba voltam.*
- Na, azért. *Mondom kicsit rosszallóan, de nem komolyan. Az, ahogy nevettetek nem volt meglepő, hiszen erre számítani lehetett. Viszont, ahogy a földön kötsz ki, csak sóhajtok egyet és mosolygok kicsit. Lehajolok és összeszedlek a földről.* - Kis bolondom... *Suttogom halkan és látom, hogy szinte már a könnyed csordul ki a röhögéstől. Szépen felkapartalak és segítettem visszaülni.*
*Soha nem hallottam még sem Igort, sem Sergejt így nevetni, elég meglepő volt a dolog. Viszont azt láttam, hogy egyre jobb a kedved, amitől nekem is az volt. Nevetésed is jó volt nagyon hallani. Én nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel, minden esetre, érdekes volt. Tényleg nagyon jó hatással voltál rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 13:30 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Persze, hogy élvezem.*Nevetek tovább és ezt még Seime fokozza a beszólással és az eséssel, na akkor már nem tudom visszafogni magam.* - Basszus... fáj a hasam.*Nevetek de nem engedlek.* - Nem értem miért.*Nevetek és megpuszillak.* - Csak szórakozunk és nem rosszból.*Mondom picit ismét visszavéve.*
- Köszike..*Kuncogok és a bolondomra egy édes mosolyt is kapsz.* - Bocsi Nick... ez tényleg nem rosszból, csak poénkodunk, de tudod, hogy imádlak.*Kacsintok rá.* - Ez jó volt...*Törölgettem a szemeimet.* - Olyan szépek vagytok együtt.*Mondom, amikor már nem nevetettek annyira és persze ismét bennem van, hogy milyen jó lenne, ha én is így lehetnék veled.*
*Lassan én is megnyugszom.* - Tényleg ne vedd rossz néven, mi már csak ilyenek vagyunk.*Mosolygok rá.* - Ez nem csak róluk mondható el.*Jegyzem meg Sergejnek. Látom neked is jó kedved van és ennek kifejezetten örülök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:07 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és elnevettem magam.* - Nem haragszok cicus... *Mondom, de azért még vörös voltam és nem is volt baj, hogy nem engedtél és olyan volt, mintha az előbbi vitánk nem is lett volna és ennek nagyon örültem. Boldog voltam még annak ellenére is, hogy rajtam szórakoztok, de hát ezzel jár a dolog.* - Tudom, tudom... *Mondom mindkettőtöknek és elmosolyodom kicsit.*
*Sejtettem, hogy mi jár a buksidba, de én akkor sem voltam az, aki mások előtt romantikázik, már az is teljesítmény volt tőlem, amit eddig tettem és ezt tudtam, hogy tudod. Gondoltam idővel elfogadod ezt is, mert valószínűleg ez nem is fog megváltozni.*
*Annyira furcsa volt ez a helyzet nekem. Nem értettem, hogy miért szabadkoztok Nicknél, de nem foglalkozom vele túlzottan. Egyre jobban olyan érzésem volt, hogy én nem igazán tartozom ide. Még ha jól is éreztem magam és jó volt látni, hogy te is remekül vagy, akkor is bennem volt, hogy nekem nincs itt helyem köztetek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:17 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Na ez is meg lett beszélve.*Kuncogok.* - Na tényleg jobb lett volna bent maradni?*Kérdezlek mosolyogva halkan és elengedlek, hogy enni tudjak.* - Ez így van.*Mosolygok én is Sergejékre. Nem volt nehéz kitalálni Sergejre mire gondol, de Seime már így is meghazudtolta önmagát.*
*Mosolygok, de nem mondok semmit, mert nem akarod számodra sok lenni.* - Na és mivel telt a tegnapi napotok? Tetszik minden?*Kérdezem kedvesen Nicket.*
- Helyes.*Bólintok.Hol a kezed vagy a combod simogatom. Legszívesebben megcsókolnálak, de hát ennek még nem jött el az ideje és nem is fog egyhamar, de nem baj, amíg megtehetem, ha ketten vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.07, 23:45 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Igen... *Mormogom neked halkan. Ahogy elengedsz, én is hamizok tovább, nagy ízlett.* - Csupa jóval. *Mosolyodom el lágyan, ahogy eszembe jut, mit mondtál anyukád sírjánál.* - Elmentünk lovagolni és cicus körbevezetett. Ja és Diablo mutatott gyerekkori képeket és videót. *Mondom Sergejnek vigyorogva, a szexet direkt kihagytam.* - Nagyon tetszik minden. Gyönyörű a ház és a környék is. *Nagyon boldognak éreztem magam.* - Na és...ti? *Azért nekem is feltűnt, hogy Sergej mintha kivirult volna.*
*Az asztal alatt az egyik kezemmel megcirógattam a combod, hogy jobban érezd magad. A videón meglepődtem. Nem tudtam eldönteni, hogy a nagyfőnök örül-e annak, hogy Nick itt van és mire számít a jövőben. A visszakérdezésre azért Nickre villantom a szemem, de visszafogom magam, hiszen nem akartam elrontani senki kedvét, de reméltem, hogy nem kezdesz el most semmit ecsetelgetni.*
*Éreztem, hogy többet tennél, de én most nem bántam, hogy mégsem lehet. Nagyon zaklatott voltam még az éjszaka miatt, hogy mennyi mindent mondtam. Olyat is, amit még senki másnak, sőt leginkább olyat. Nem reagáltam különösebben a kezedre, de egyáltalán nem zavart. Boldog voltál és ez volt a lényeg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 15:49 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Amikor kezed megérzem kicsit elmosolyodom. Amikor Nick mesélni kezd jó hallani és örülök neki, de azért irigykedek is.* - A képek és videók visznek mindent.*Kuncogok, hiszen én is láttam. Amikor visszakérdezz picit felsóhajtok.* - El voltunk.*Mondok csak ennyit, persze igen nehéz megállni, hogy csak ennyit mondjak. Nem tudtam, hogy amúgy amikor csak Igorékkal vagyok mesélhetek e, mert még múltkor azt mondtad, hogy igen, de most nem tudtam, hogy mennyit árulhatok el.* - Engedelmetekkel mindjárt jövök.*Állok fel illedelmesen. A nagyfőnök megtanított az illemre. Kimegyek a mosdóba és az arcom kezdem el mosni.* - Szedd össze magad.*Beszélek magammal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 15:53 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Bolond.*Kuncogok. Olyan édes vagy, ahogyan beszélni kezdesz.* - Na igen nem úsztam meg.*Sóhajtok fel, de mosolygok. Amikor visszakérdezel tudtam jól, hogy Sergej mesélne és mesélne, de nem fog most. Nem tetszik Sergej nézése, de majd úgyis elbeszélgettek vele. Egyértelmű miért megy ki Sergej, de most nem teszek megjegyzést, Seime eldönti marad vagy utána megy e.* - Milyen kis illedelmes lett, pedig emlékszem, hogy milyen volt.*Vigyorgok, mert oké nekem is van egy stílusom, de rajta látszódott, hogy nevelést nem kapott.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.06.26, 15:55 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:00 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Nem lehetett kihagyni.*Nevetek fel. Nagyon édes Nick csak úgy repked a boldogságtól és Sergej is de hát vissza kell fognia magát, de majd elbeszélgetek vele és akkor mesélhet.* - Menj csak.*Bólintok.* - Nos igen, de nem a saját hibájából, de hamar tanult, sokszor jól tagadja, de jól vág az esze és remek parti.*Jegyzem meg Seimére nézve.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:37 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| *Csak csöndben hallgatok és örültem, hogy most csak ennyit mondtál. Mikor mondod, hogy mindjárt jössz, sóhajtok egyet, mert nem tiszta teljesen, hogy mi a baj. A nagyfőnökre meg igazából ilyen szempontból nem voltam kíváncsi.* - Ön már csak tudja, nem? *Állok fel és meg sem várva a választ beindulok utánad, hogy kiderítsem, most mi van. Bekopogok, majd bemegyek hozzád.* - Mi a baj? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:41 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell. *Mondom még neked mosolyogva. Én Seimét letojtam, oké megkértél, hogy ne húzzam ki nála a gyufát, de szerintem semmi rosszat nem kérdeztem és sajnáltam, hogy csak ennyit mondtál nekem, de gondoltam majd később mesélsz.* - Értem, az jó. *Mosolyodom el kedvesen, vettem a lapot azért én is. Seimén kicsit meglepődtem, főleg a beszólásán. Hirtelen Diablóra pillantottam, hogy mi volt ez, gyanús volt, de annyi leesett, hogy valószínű lefeküdtetek egymással.* - Mert milyen volt régen? *Kérdezem tőletek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:48 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| *Én csak csendben ettem, nem folytam bele továbbra se a dolgokba. Nem lep meg Seime szemvillantása és az sem, hogy Sergej csak úgy elvonul, utána Seime. Viszont amit mond, az felkeltette az érdeklődésem. Sosem kérdeztem, hogy Sergej hogy került ide. Abból, amit Seime mondott, már leszúrtam, hogy valószínűleg nem csak besétált az ajtón és érdekelni kezdett hirtelen, mire én fürkészni kezdtem az arcod, hogy mit is reagálsz és gondoltam később megkérdezem. Egy furcsa érzés hasított belém és nem tudtam, mi az.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 17:11 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Szabad.*Szólok ki és meglep, hogy te vagy, de örülök neki.* - Semmi bocsi... én csak...*Becsukom az ajtót és nekitolva megcsókollak, de csak egy pillanatra és el is válok.* - Ne haragudj Seime... csak ahogyan hallgattam Nickéket meg ahogyan ott csókolóztak és kicsit irigy lettem... én tudom te milyen vagy és el is mondtad és nem baj.... csak kicsit ki kellett jönnöm... sajnálom, ne haragudj oké?*Kérdezlek félve.*
*Én nem igen figyellek, vagyis veszem, hogy Seime is elmegy, de még mindig az előbbi helyzeten kuncogok és csak a te kérdésed hallom meg.* - Igazi kis lázadó és utcagyerek, másként nem tudom mondani. Igaz egy teljesen más életbe cseppent, hiszen nem egy átlagos családba, de minden új volt neki. Nem kért soha semmit, úgy kellett megkérdezni, hogy éhes e vagy szomjas. Bizalmatlan volt, de mégis hálás nagyon. Hiába van itt 10 éve, szerintem még mindig vannak olyan pillantok, amikor nem hiszi el a helyzetet.
*Meglep Seime reakciója, nem hittem, hogy tud rólunk, de végülis csak idő kérdése volt. Örülök, hogy Igornak nem figyelt, mert ő úgyis gyerekesen reagálna, viszont azt nem tudom, te mennyire figyeltél, de neked úgyis el akartam mondani majd. Nicknél veszem a lapot, de majd úgyis kérdezz, ha akar.* - Úgy van, ahogyan Igor mondta. Sok dologban változott, de a személyisége inkább csak kifinomodott. Olyan volt, mint egy sérült, bizalmatlan vad, akit meg kell szelídíteni, de egyben éhezik szeretetre, ahogyan most is. Ő az, akinek tényleg az a legnagyobb félelme, hogy egy nap ismét egyedül marad, és ezért nem tudom hibáztatni. Tudod Nick, mindig mondják, hogy előre kell nézni, de vannak olyan láncok, amiktől sose tudsz megszabadulni.*Mondom komolyabban, majd elmosolyodom.* - Persze mi mindig a családja maradunk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 17:25 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| *Ahogy nekitolsz az ajtónak és megcsókolsz, kicsit meglep. Csöndben végighallgatlak, majd a tarkódra simítok és magamhoz húzlak.* - Nem haragszom... *Adok egy puszit a fejedre.* - De kár irigykedned... Én nem tudok és igazából nem is akarok úgy csinálni, mint ők... *Vallom be neked, persze az okát nem kell tudnod, hogy miért.Az állad alá simítok és lágyan megcsókollak. Érezhetted, hogy igen is fontos vagy nekem, még ha nem is csókolózok veled mindenki előtt.* - Most már jobb? *Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 17:36 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| *Amikor odahúzol és mondod, hogy nem haragszol megnyugszom.* - Tudom... csak én legszívesebben világgá kiáltanám, hogy milyen boldog vagyok.*Motyogom édesen. A csókod viszonozom és csak olvadozom a karjaid között.* - Igen sokkal... szeretlek.*Csókollak meg most én. Tudom jól, hogy fontos vagyok számodra.* - Mehetünk mindjárt.*Bújok egy kicsit még és nem engedlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.06.26, 17:37 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 17:54 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| *Kíváncsian hallgatlak benneteket, érdekel, hogy mit mondtok. Nem hittem, hogy Sergej ilyen kis cuki vadmacska volt.* - Hm, nem gondoltam, hogy ilyen volt, de abból kiindulva, amit mesélt... hát nem csodálom. *Mondom kicsit szomorkásan.* - De most nem úgy festett, mint akit kérdezni kell már. *Kuncogtam el magam azon, ahogy két kézzel tömte a kaját.* - Ezt azt hiszem nekem nem kell részletezni... *Mondom halkan a láncokra. Hiszen ugyan leszoktam, de állandóan kísért.* - Én is nagyon megszerettem őt... egy jelenség. *Nevettem el magam.*
*Engem annyira nem érdekelt a történet, de szavaid a láncokról eszembe juttatták az estét. Akkor is ilyesmiről beszéltünk és végülis nagyon is igazad volt. Az agyamban viszont beleférkőzött az a pici gondolat, hogy mi is volt Sergejjel, mikor idejött. Egyre jobban forgott körülötte az eszem. Végül öntöttem magamnak még egy kis teát és azt kortyoltam elgondolkozva, ebből tudhattad, hogy még ha nem is konkrétan, de valamit felfogtam Seime beszólásából.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:04 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| - Mert kis bolond vagy... *Mosolyodom el. Arra, hogy szeretsz, nem tudtam vissza mondani neked, hogy én is.* - Tudom... *Mondok végül ennyit. Csak cirógatlak bújásodra és néha adtam egy puszit.* - Csak nyugodtan... *Cirógatlak finoman, majd újra megcsókoltalak.* - Aztán mit szeretnél csinálni később?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:16 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Nos igen de kikerült abból az életből.*Mosolygok és bár a maffiába került, de itt mégis boldog és mi szeretjük őt.* - Az biztos zabagép.*Kuncogok, majd adok neked egy puszit, amikor mondod, hogy nem kell részletezni.* - Őt csak szeretni lehet.*Mosolygok.*
*Bólogatok és rád pillantok. Nem tudtam mennyire fogsz rákérdezni a dolgokra, de egyszerűbb, ha én mesélek, bár nagyon kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz és mit érzel.* - Egyetek gyerekek.*Mosolygok, majd megjelenik ismét az egyik emberem telefonnal a kezébe, de most is csak te látod, mert többiek háttal vannak.* - Engedelmetekkel kicsit félrevonulok, ti csak egyetek.*Mosolygok és neked jelzek, hogy maradjak csak, majd bemegyek és beszélni kezdek, az egyik ügyfelemmel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:18 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - Az.*Mosolygok. Nem baj, hogy nem mondasz semmit, attól boldog vagyok, hogy járunk. Nagyon élvezem a simit és a puszikat. A csókod viszonozom, majd elgondolkozom.* - Hmmm mondjuk vidámparkba elmehetnénk.*Mondom az ötletem. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:33 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| *Várom, hogy mit mondasz, de mikor mondod, már bántam, hogy megkérdeztem. Rád néztem, egyfajta kétségbeeséssel az arcomon.*- Nem lenne egyszerűbb, ha leszúrnál, ha már meg akarsz ölni? *Kérdezem tőled, valahogy hozzám nem nagyon illet a dolog.* - De ha szeretnéd, akkor menjünk... *Adom meg magam és finoman megsimizem az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:45 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - Még szerencse, kár lett volna érte. *Mosolyodom el.* - Ugyan, úgy is kis vékony. *Nevettem el magam. A puszidra elmosolyodom, mert tudtam, hogy miért kapom.* - Bár valaki igen csak tett érte, hogy most mérges legyen. *Jegyzem meg neked, még azért én is kicsit zabos voltam, hogy összeveretted magad, még ha nem is nagyon mondogattam.* - Eszünk, eszünk. *Mosolyodom el, majd csak bólintok a félrevonulásra. Közben Fumio is felállt és ott hagyott minket.* - Ketten maradtunk... *Csókollak meg.*
*Ahogy meglátom a telefont és az egyik embered, már mozdulnék, bár te leintesz. Megvárom még bemész majd csak bemegyek én is.* - Bocsássatok meg... *Állok fel és utánad megyek. Odamegyek hozzád és csak figyellek. Miután letetted, kérdően néztem.* - Minden rendben? *Mindig aggódtam, ha csak így hívnak, hogy valami történt.*
|
|
| |