Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 21:15 | Üzenet # 526 |
 Yaoista
| - Kéépzelem, én meg égek. *Sóhajtok egy nagyot.* - Azt tudom,nem tennék olyat, amit nem akarsz, de szerintem meglesznek a módszereim. Mondjuk... nincs szex? *Kuncogtam gonoszul, bár nem voltam benne biztos, hogy kibírnám.* - Igaz. *Nevettem veled. Olyan jó volt látni, hogy ennyire jó a kedved és boldog vagy, ettől én is az voltam nagyon és reméltem, hogy majd azért apukád is boldog lesz, ha lát téged. Rájöttem, hogy egyre jobban szeretlek.* - Bolond vagy... *Nevetek én is, majd feléd fordulok és szenvedélyesen megcsókollak, közben lágyan a hajadba túrok.* - Olyan szép a hajad. *Mosolyodom el.*
- Nem... csak mondtam, hogy veled vagyok. *Mosolyodom el kicsit.Egyre jobban élveztem a helyzetet és nem csak fizikailag, de szellemileg is kezdtem elengedni magam. Biztonságban éreztem magam veled. Kérdésedre nem tudtam, hogyan válaszoljak. Szerettem volna, nem csak maga a masszírozás esett jól, de az is, hogy hozzám értél.* - Szeretném... *Motyogom végül, de rettentő halkan, mint aki fél, hogy rosszat mond.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.06, 14:16 | Üzenet # 527 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor holnap, hogy fogsz.*Pimaszkodok.* - Valóban?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak elvigyorodom.* - Te bírnád? Mert, ha te így, akkor én nem, hogy sex de egy ujjal se nyúlok hozzád és még csak puszit se kapsz nem, hogy csókot.*Közlöm veled. Nem tudom, hogy bírnám ki, de igen nagy bennem a versenyszellem az biztos.* - Mondjuk utána pótolnék és biztos lehetsz benne, hogy jó darabig nem tudnál lábra állni, szóval igazából nincs esélyed, de próbálkozz csak.*Kuncogok.* - Tudom.*Nevetek tovább és csak csókod hallgattat el valamennyire.* - Örülök, hogy tetszik.*Simogatom meg az arcod, majd megfordítalak, hogy velem szembe legyél.* - Még jó, hogy ilyen nagy a kád.*Mosolygok és a popsidba markolok finoman.* - Nagyon fáj?*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.06, 14:19 | Üzenet # 528 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Kuncogok, majd lemászok rólad.* - Akkor a formás lábaiddal kezdem.*Mondom és az alsód feljebb nyomom, majd teszek olajat a kezemre és a vádlidra és ott kezdelek el masszírozni.* - Olyan szép izmos és formás... tényleg minden porcikád imádom.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.06, 22:28 | Üzenet # 529 |
 Yaoista
| *Csak még jobban elpirulok szavaidra. Könnyen zavarba tudtál hozni. A vádlim is kőkemény volt, de már szinte annyira, aminek fájnia kellett volna nekem. Nem tudtam mit mondani neked, csak belefúrom a fejem a párnába. Elég sokáig csöndben maradok, csak néha sóhajtotta egy aprót.* - Meg foglak még bántani... *Biztos voltam benne, még akkor is, ha nem szándékosan.* - Ez az... egész... tényleg ennyire fontos? *Kérdezem halkan.* - Hogy legyen valakije az embernek... *Én két ember kapcsolatában csak a fájdalmat láttam.*
- Ne is mond... *Sóhajtok egyet kicsit zavartan.* - Valóban. *Nevettem el magam.* - Hm... jó kérdés. Ha nagyon akarom kibírnám. *Csak elnevettem magam a folytatáson.* - Élvezed, mi? Akkor mondjuk fogyókúrára foglak... nem fogok neked főzni. *Kuncogtam el magam.* - Ami azt illeti, nagyon tetszik... *Mosolygok rád.* - De az is, akihez tartozik... *Piszézek veled egy kicsit. MEg is fordultam az öledbe és nyakad karolom át.* - Még jó... nálam otthon ez nem igen működik. *Nevettem el magam, majd halkan nyögtem egyet, még elég érzékeny volt a fenekem.* - Annyira nem... nem mondanám, hogy fáj, de érzem... *Nyögök egyet a nyakamra, majd megcsókollak. Egyik karommal teljesen hozzád húzom magam, a másikkal az arcodra simítok és ajkaid falom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.10, 14:05 | Üzenet # 530 |
 Yaoista
| *Én sem mondok semmit, amíg meg nem szólsz, csak masszírozlak.* - Tudom.. de mint most is kibékültünk és megbeszéltük többinél is így lesz.*Ebben tényleg biztos vagyok.* - Én is megfoglak bántani, ahogyan már bántottak meg.*Teszem hozzá. Elsőre nem értem mire gondolsz, de ahogyan folytatod már megértem.* - Ez nem ilyen egyszerű. Fumio az ember alapvetően társas lény és nem csak arra gondolok, amikor jársz valakivel, hiszen a húgod is a társad, csak másként.*Picit elhallgatok, majd megszólalok.* - Amikor meghalt a feleségem egy világ dőlt össze bennem és ha nem lett volna Igor, akkor jobban elveszek és másként viselkedtem volna. Nagyon kevesen láthatták, hogy mekkora fájdalmam volt és mennyire összetörtem.*Mondom szomorú hangon.* - Jó ideig nem voltam senkivel csak később de az is sex és csak férfiakkal, mert nőre nem tudok úgy ránézni, egyetlen egy nő volt az életembe és ez sose fog változni.*Mosolyodom el.* - Úgy voltam vele, hogy soha senki nem fog már igazán érdekelni, de aztán jöttél te. Persze a külsőd rögtön megtetszett, majd kezdtelek megismerni és meg láttam, hogy mennyivel több van a rideg álcád mögött. Fumio bár lehet számodra ijesztő sőt biztos, de te vagy az személy, akivel tudnék élni. A feleségem mindig is szeretni fogom és ez sose fog változni, de egy szív képes egyszerre két embert szeretni.*Hangom már vidáman cseng.* - Ezt tudom neked felelni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.10, 14:20 | Üzenet # 531 |
 Yaoista
| - Persze, hogy élvezem.*Kuncogok.* - Ilyen kis galád lennél? Nos akkor másnál eszem, mondjuk a bátyádnál, hiszen nem csak az édességekhez ért.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Édes vagy nagyon.*Cirógatom meg a pofid.* - Megoldanánk.*Kuncogok.* - Akkor jó... mert ha kell krém, Sergej adna.*Mondom és ezt most nem pimaszkodásból. Finoman cirógatlak és a csókod viszonozom.* - Látod megint te nem bírsz magaddal.*Incselkedek és finoman az ajkaidra harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.11, 02:45 | Üzenet # 532 |
 Yaoista
| - Lennék. *Vigyorodom el.* - Ez igaz, de főzésben jobb vagyok nála és tudom jól, hogy milyen hamar kiéhezel a főztömre. *Kuncogtam el magam. Te magad mondtad már akkor, mikor csak egy hétig nem főztem neked.* - Az biztos, hogy meg. Mindent megoldunk. *Kuncogok veled én is.* - Tudom, de nem kell. *Amúgy se mondanám csak úgy Sergejnek.* - Extra figyelmes voltál, úgyhogy jól vagyok. *Cirógatom közben az arcod. Élvezem, ahogy cirógatsz, majd halkan elkuncogom magam.* - Ühüm, és kinek a hibájából nem bírok magammal? *Suttogom ajkaidra és végignyalok rajtuk.* - Asszem a tiédből... Egyfolytában csókolni akarlak. *Hívom táncba nyelved újra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.11, 02:58 | Üzenet # 533 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, hogy így van. Csöndesen hallgatlak, nem szólok közben egészen a végéig. Emésztenem kellett a hallottakat, hogy megértsem, amit mondani akarsz. Nem tudtam mi azaz érzés, de valami nagyon fojtogatott. Nem sajnáltalak, valami más volt, talán együttérzés. Elég sokáig nem tudtam, hogy mit mondjak.* - A húgom nem ismer engem és soha nem is fog. *Szólalok meg halkan, hiszen vele is elég távolságtartó voltam, mégis beleőrülnék az elvesztésébe.* - Velem élni...? *Kérdezek vissza halkan.* - Szeretni...? *Ez a két dolog ütötte meg legjobban a fülem.* - Érdekesen hangzik, hogy engem valaki tudna szeretni. *Mondom őszintén, majd felülök és értetlenül nézek rád.* - Megérte...? *Hiszen rengeteget szenvedtél a feleséged elvesztése miatt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 19:30 | Üzenet # 534 |
 Yaoista
| *Megcsóválom a fejed a húgodra tett kijelentéseden.* - Igen és igen.*Mosolyodom el.* - Lehet neked érdekes, ez olyan Fumios kijelentés.*Kuncogok. Leülök melléd és megfogom a kezed.* - Meg... sose bántam meg.*Mondom, majd lágyan megcsókollak.* - Ennyire nehéz ezt elképzelni, hogy együtt legyél valakivel? Együtt legyél velem?*Kérdezem csók után.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 19:36 | Üzenet # 535 |
 Yaoista
| - Ez így van és ezért lenne gonosz tőled.*Jegyzem meg édesen.* - Akkor jó, de szólj ha mégis kell.*Cirógatom meg az arcod.* - Ugye hogy ugye??*Kuncogok.* - Na jó meglepődtem én is magamon, hogy ennyire tudok jó gyerek lenni.*Mosolyodom el.* - Hmm nem tudom.*Adom a hülyét.* - De csak asszed...*Vigyorgok.* - Akkor tedd azt..*Suttogom és elmélyítem a csókot, ami elég forróra sikerül és amennyire tudlak magamhoz szorítalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 21:55 | Üzenet # 536 |
 Yaoista
| - Hát ha már a szexmegvonást ígyis-úgyis én szívom meg... *Kuncogtam el magam édesen.* - Rendben... *Simul arcom a tenyeredbe.* - Én valahol tudtam, különben nem lennék itt. *Nevettem el magam.* - Bár amúgy rossz vagy... *Suttogom füledbe és a nyakadba harapok.* - Hm, javítok. Nem asszem, tudom. *Vigyorgok én is. Szinte beleborzongtam a csókodba és annyira hozzád simulok, amennyire csak tudok. Nagyon akartalak magamnak.* - Szóval ki nem bír magával? *Lihegem kicsit, miután elváltunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 22:13 | Üzenet # 537 |
 Yaoista
| - Igazából kicsit viccesnek találom. *Vallom be. Ahogy megfogod a kezem, kicsit meglepődök, de nem húzom el, csak a szemeid kémlelem válaszodra. Tudtam, hogy igazat mondasz, de nekem ez furcsa volt. Csókod finoman viszonozom és halkan bele is sóhajtok.* - Inkább... nehéz elhinnem, hogy valaki többet akarna tőlem, mint a testem. *Mondom halkan, de annál komolyabban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 22:32 | Üzenet # 538 |
 Yaoista
| - Bolond vagy.*Mosolyodom el.* - Lassan csak elfogod hinni, hogy én itt vagyok bizonyítéknak, hogy sokkal többet akarok tőled, mint a tested.*Mondom én is komolyan, majd ismét megcsókollak.* - Lassan teljesen elveszed az eszemet.*Mosolyodom el.* - Jöhet a masszírozás folytatása?
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.05.12, 23:44 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 23:01 | Üzenet # 539 |
 Yaoista
| - Hmm jogos szóval a legegyszerűbb, ha ezeket elfelejtjük.*Vigyorgok.* - Édes vagy... köszönöm.*Jól esik, hogy így gondolod.* - Ebben egyetértünk.*Ha tudnád, hogy ténylegesen milyen rossz fiú vagyok, de ez úgyis kiderül hamarosan és addig nem gondolok rá inkább.* - Ahh kis harapós.*Nyögök fel.* - Összevissza gondolod te itt a dolgokat.*Kuncogok.* - Miattad nem bírok.*Kuncogok.* - Olyan szép vagy.*Puszillak meg.* - - Akkor nem bántad meg ugye?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 23:42 | Üzenet # 540 |
 Yaoista
| - Ott a pont. *Nevettem el magam.* - Te vagy édes. *Piszkálódok kicsit, mert már régen mondtam.* - Mert finom vagy... *Harapok még egyszer, kicsit erősebben.* - Nem, nem. Nagyon is logikusan gondolkozok. *Kuncogok.* - Akkor kvittek vagyunk. *Csókollak meg, majd elmosolyodom.* - Sokat mondod... *A puszid nagyon jól esett.* - Nem... egy pillanatra sem. Ilyeneken aggódsz? *Simogatom hajad. Még egy kicsit áztunk és élveztük a közös fürdőt, majd a segítségeddel szépen visszamentünk az ágyhoz. Megtörölköztünk és én hozzád bújva elaludtam. Istenit szundikáltam így veled, nagyon boldog voltam. Reggel álmoskásan ébredezek és ahogy meglátlak, elmosolyodom. Finoman az arcod cirógatom, nem akartalak még felkelteni.*
*A bolondra csak elmosolyodtam kicsit.Szavaidra nem tudtam reagálni, de a csókod viszonoztam.* - Túlzol... *Suttogom zavartan, kicsit elpirulva. Csak bólintottam kérdésedre és tovább élvezkedtem. Ott aludtam el veled, de hajnalba felébredve kimásztam az ágyból és bementem a saját szobámba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:01 | Üzenet # 541 |
 Yaoista
| - Mocsok vagy remélem tudod.*Nyújtok nyelvet.* - Akkor kóstolgass csak.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Szerintem nem.*Vigyorgok.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - Mert ez az igazság szerintem nem is mondom eleget.*Mosolygok kedvesen.* - Most már nem.*Csókollak meg. Nagyon jól elvagyunk és a végén nem is eszek, mert nem akarlak elengedni és én is elalszom. Nagyon jót alszok és reggel jó így kelni, hogy simogatsz.*- Jó reggelt.*Nyitom ki a szemeimet és egy csókot is adok.* - Hogy vagy? Jól aludtál?*Kérdezlek kissé még kómásan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:04 | Üzenet # 542 |
 Yaoista
| - Szerintem nem.*Mosolygok. Tovább masszírozlak, majd lefekszünk aludni. Reggel, amikor nem talállak ott, nem haragszom tudom, hogy miért mentél ki. Elkészülök, majd lemegyek a kertbe és egy száll vörös rózsát hozok fel magammal, amivel szobádba megyek halkan. Kivételesen én keltem előbb. Leraktam az polcra az ágyad mellé, majd adok egy puszit és otthagylak. Lemegyek és miután már a kávét megcsináltam kimegyek teraszra és várok, hogy többiek felébredjenek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:28 | Üzenet # 543 |
 Yaoista
| *Még visszaaludtam a szobámban, de sokkal nyugodtabb voltam, mint általában, rémálmom sem volt. Puszidra nem ébredek fel, csak kicsit mocorgok. Mikor kinyitom a szemem, az első dolog, amit meglátok, az a rózsád.* - Diablo... *Suttogom és kicsit elmosolyodom. Felülök, majd elveszem a rózsát és megszagolom. Sosem kaptam még virágot senkitől. Ez egy olyan gyengéd gesztus volt, hogy az én kis szívem is kalapált tőle.* - Te nagy bolond... *Suttogom, majd kimászok az ágyból és kerestem egy kis vázát. Engedtem bele vizet, majd beletettem a rózsát és visszatettem az ágyam mellé. Utána gyorsan lezuhanyoztam, majd futós ruhát vettem fel. Már épp indultam volna, mikor meglátlak a teraszon.* - Jó reggelt... *Köszönök, majd kicsit elpirultam.* - Köszönöm a virágot... én most elmegyek futni... *Közlöm és már fordulok is zavaromba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:34 | Üzenet # 544 |
 Yaoista
| *Imádtam veled lenni. Istenit aludtam melletted és elmosolyodom, ahogy kinyitod a szemed.* - Neked is cicus... *Viszonozom a csókod.* - Remekül és nagyon jól... *Cirógatlak folyamatosan. Én is álmos voltam még azért.* - És te...? *Puszillak meg és hozzád bújok.* - Nagyon szeretek így aludni veled... *Mondom édesen és még pihengetek. A fenekem azért fájt, most már jobban kicsit, mint tegnap.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:52 | Üzenet # 545 |
 Yaoista
| *Amikor meghallom a hangod feléd fordulok.* - Neked is... szívesen.*Mosolyodom el.* - Várj egy kicsit.*Megyek utánad.* - Veled tarthatok? Nekem is jól esne egy futás és addigra a többiek is biztos lejönnek, ha nem baj.*Teszem hozzá, mert zavarni nem akarlak.*
- Akkor jó. Remekül én is, tudod jó volt ismét itthon aludni és veled meg főleg.*Puszillak meg.* - Én is.*Ölellek magamhoz.* - És a popsid hogy van?*Simítok rá finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 01:13 | Üzenet # 546 |
 Yaoista
| - Annak nagyon örülök akkor. *A pusziból én csókot csinálok. Csak édesen mosolygok.* - Hát... hát... *Pirulok el kicsit.* - Ma nem nagyon fogok mászkálni azt hiszem... *Motyogom.* - Azért fáj... *Mondom őszintén.* - De nem baj, nem bánom... *Cirógatlak és csak mosolyodom el.* - Ez is hozzátartozik, majd elmúlik. *Rántom meg a vállam, tényleg nem zavart, aztán eszembe jutott, amit tegnap beszéltünk.* - Basszus... Ki se megyek a szobából... *Hirtelen lángvörös lesz az arcom, ahogy belegondolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 01:18 | Üzenet # 547 |
 Yaoista
| *Ahogy utánam szólsz, megállok, de nem fordulok feléd, mert még nagyon vörös voltam.* - Oké, ha tudod tartani az iramot. *Teszem hozzá.* - Megvárlak... *Mikor már úgy voltam vele, hogy visszaszereztem az arcszínem, feléd fordultam és az arcod kémleltem, majd a rózsáért cserébe odaléptem melléd és adtam egy puszit az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 01:52 | Üzenet # 548 |
 Yaoista
| - Azért nem vagyok rossz kondiba.*Jegyzem meg, sőt nagyon is jóba vagyok.* - Oké.*Bólintok és már mennék, amikor te megpuszilsz, amitől fülig elmosolyodom.* - Mindjárt jövök.*Felmegyek, majd melegítőbe és atlétába jövök vissza. Lent felveszem a cipőmet is.* - Mehetünk.*Mosolygok és kint bemelegítek.* - Jót aludtál?
- Mindenki örül.*Mosolygok. A csók persze nincs ellenemre.* - Nem is kell, majd én cipellek mindenhova, ahova kell és nem erőltetjük meg magunkat.*Simizem meg az arcod.* - Akkor jó.*Csókollak meg, majd amikor lángvörös leszel és amit mondasz felnevetek.* - Édesem nem lehetsz itt egész nap.... ki kell mozdulnod... nem lesz semmi..*Nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 02:09 | Üzenet # 549 |
 Yaoista
| - Teljesen jó. *Nevettem el magam halkan.* - Nem, nem égetem magam. *Motyogom Csókod viszonozom, majd még vörösebb leszek.* - Ne nevess ki! Nem vicces! *Közlöm veled.* - Miért ne lehetnék? Elbújok... *Motyogom, nem tetszett, hogy ki nevetsz.* - Kíváncsi vagyok, te a helyembe mit csinálnál. *Morgom kicsit, majd megcsókollak.* - Ne nevess...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 02:11 | Üzenet # 550 |
 Yaoista
| - Lehet, de nem futsz mindennap, mint én. *Teszem hozzá, mondjuk tudtam jól, hogy nem fog gondot okozni. Türelmesen várlak, majd bólintok. Én is belelépek a cipőmbe és bemelegítek. Kérdésed zökkent ki és csak pislogok.* - Igen... *Mondom végül, de nem fűzök hozzá semmi mást, sőt kicsit zavarba is jövök.*
|
|
| |