Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.04.30, 00:39 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
| *Mikor így kezdesz valamit, hogy ne akadjak ki, mindig ideges leszek. Csöndesen hallgattalak, türelmesen. Szavaidra teljesen ledöbbentem. Egyáltalán nem számítottam ilyesmire tőled. Lassan feltápászkodtam rólad és feltérdeltem melletted. Teljesen elhűlten bámulok rád.* - Nekem és neki...? *Mondom szinte hitetlenül. Ha veled történt volna valami, nem tudtam volna mihez kezdeni. Persze megteremtettem volna így vagy úgy a húgomnak a kellő körülményeket, akármit is kellett volna csinálnom.* - Ezt mond el majd neki is... *Mondom halkan. Igazából bennem volt a félelem, hogyha meghalsz, elveszítem önmagam és nem lesz ki megállítson. Tudat alatt egyre közelebb engedtelek magamhoz.* - Nem biztos, hogy tudnék... élni... *Mondom halkan, majd lassan visszabújtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.04.30, 00:54 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
| *Meglepődtem kicsit, hogy nem élveztél belém, de egyben nagyon jól esett a figyelmességed. Persze végig olyan gyöngéd voltál és óvatos. El is mosolyodtam, ahogy visszagondoltam. Elveszek egy zsepit és letörlöm pocakom, majd hozzád bújok kipirultan, kissé ziláltan, de annál boldogabban.* - Bolond.... *Kuncogtam veled és a légzésem még nekem se állt helyre.* - Jól... *Azért fájt a fenekem, de nem akartam mondani.* - Nagyon jó volt... *Suttogom édesen és megcsókollak lágyan. Teljesen más volt így lenni valakivel.* - Tökéletes... *Teszem hozzá és csak mosolyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:04 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Bocsi megelőztél.*Mondom a letörlésre.* - Amennyire kell.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Persze tudtam jól, hogy azért fáj a popsid.* - Örülök, hogy így érzel te is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Az.*Puszillak meg.* - Nem hitted, hogy ennyire gyengéd leszek mi?*Kérdezlek kuncogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:09 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| - Tényleg ennyire meglepő?*Mosolyodom el, hiszen azért sokat tettem érted.* - Igen nektek.*Bólintok. Hihetetlenül édes a reakciód és örülök, hogy nem borultál ki.* - Elfogom mindenképpen.*Simogatom meg az arcodat. Magamhoz ölellek, amikor visszabújsz, de a folytatás meglep, de jól esik nem kicsit.* - Vigyázok magamra ígérem...*Puszilom meg a buksid.* - Nem kell aggódnod mondtam, hogy nem szabadulsz tőlem csak, ha te akarsz.*Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:35 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| - Én csak... nem gondoltam... *Számomra az volt. Valóban sokat segítettél nekem, de ez mást volt és nem tudtam, hogyan reagáljak rá. Szavaidra bólintok egy aprót és ölelésed nagyon is jól esik.* - Magad ellen beszélsz. *Nézek szemeidbe. Az előbb még azzal jöttél, hogy bármi történhet, most pedig, hogy együtt maradunk mindig.* - De köszönöm... *Suttogom, hiszen megígérted, hogy vigyázol magadra és ennek én örültem.*
- Ugyan. *Aranyos volt, hogy bocsánatot kértél egy ilyen apróság miatt.* - Igaz. *Kuncogok halkan. Puszidon csak mosolygok, olyan jó volt így.* - Őszintén szólva lelkiekben készültem, hogy ajtóstul rontasz a házba. *Nevettem én is. Valljuk be, hogyha valaki rád néz, nem éppen a gyengédség az első szó, ami eszébe jut.* - De ezzel szemben igazi úriember voltál és csodás volt. *Arcodra simítok és adok egy csókot. Örültem, hogy ma lefeküdtem veled. Ma minden olyan tökéletes volt. Tudtam, hogy ez nem fog így sokáig tartani. Ki akartam használni az időt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:41 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| - Most már tudod.*Mosolygok.* - Valóban, de akkor javítok. Ki vagyok téve veszélynek és bármi történhet, de mindent megteszek, hogy ezek ne valósuljanak meg.*Mondom komolyan.* - Ne köszönd.*Emelem fel az arcod és megcsókollak lágyan.* - Nagyon fontos vagy nekem szépségem.*Mondom el ismét. Akartam, hogy ez tényleg elhidd és érezd.* - Nem szeretnéd, hogy megmasszírozzalak? Szerintem segítene.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:45 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| - Sejtettem, pedig előtte is finoman bántam veled vagyis úgy gondolom.*Jegyzem meg, de persze nem haragszom rád.* - Köszönöm, ezt nem sűrűn mondják.*Nevetek fel. A csókod viszonozom és szorosan ölellek magamhoz.* - Mit szólnál, ha fürdenénk, majd hoznék fel valami kaját?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:07 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Igen, ez így van. Nagyon figyelmes és kedves vagy. Csak mikor az ember agyát elönti a vágy...*Hagyom függőbe, mert hát ezt nem kellett elmagyarázni egyikőnknek sem. Adok egy puszit ajkaidra, majd csókot csinálok belőle.* - Na látod, már megérte. *Kuncogok veled. Nagyon jó volt, hogy így öleltél magadhoz.* - Jól hangzik, de még egy kicsit maradhatunk...? Csak pár percre... *A végét már egészen halkan mondtam és csak bújtam.* - Nagyon jó így... *Mosolyodom el. Pár perc múlva elengedtelek és egy szenvedélyes csók után, felültem óvatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:16 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| *A javításon halványan elmosolyodom.* - Igen... *Mondok csak ennyit halkan. Csókod viszonozom és egyre inkább hagytam, hogy az érzelmeim és érezhetőek legyenek a csókjaimban. Jobban odabújtam szavaidra, rettentő jól esett.* - Masszírozás? *Pislogok nagyokat. Igazából nem nagyon tudtam, hogy az milyen.* - Rendben... *De kicsit zavarban voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:36 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Oké.*Kuncogok.* - Helyezd magad kényelembe mindjárt jövök.*Elmegyek olajért na meg azért felveszek egy alsót is. Visszamegyek, majd elhelyezkedem rajtad, de csak finoman. A hajad félresöpröm, majd a nyakadba csókolok. Mivel a felsőd már levetted így azt nem kell.* - Olyan szép vagy.*Engem a hegek se érdekeltek. Teszek a kezemre és rád is egy kis olajat, majd lassan masszírozni kezdelek, erősen de mégis finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:58 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| - A végén még tényleg elhiszem.*Nevetek fel.* - Nos ez igaz és nem ígérek, hogy olykor nem fogok bevadulni, de akkor nyugodtan verj fejbe.*Mosolygok de komolyan gondolom. A csókod viszonozom és csak mosolygok rajtad.* - Pontosan. Addig maradunk így amíg akarod.*Mondom kedvesen. Finoman ölelgetlek és csókod is viszonozom, majd kimegyek és engedek vizet.* - Megengeded, hogy kivigyelek?*Kérdezlek, amikor visszajövök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 19:30 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| - Elhiheted, mert így van. *Tőlem ez nagyon is őszinte volt.* - Akkor is verjelek fejbe, ha netalán nekem tetszik? *Kérdezek rá vigyorogva. Jó volt hozzád bújni. Mikor visszajössz, csak kinyújtom a karom.* - Amúgy sem vagyok benne biztos, hogy fel tudnék állni. *Kuncogom el magam. Ahogy felvettél, átöleltem a nyakad és az arcodra simítva megcsókoltalak. Ismerős volt a helyzet, de ez most mégis teljesen más volt.*
*Bólintok, majd mielőtt visszajössz, leveszem a pólóm és a hasamra fekszem kényelmesen. A hajamra megremegek kicsit, mert csikizett, a nyakamra pedig sóhajtottam egy aprót.* - Ennyi égésnyommal...? *Nem értettem, hogy a testemen mit láttok szépnek. Nagyon kemények és görcsösek voltak a vállaim és az egész hátam. A rengeteg edzés miatt, néha olyan voltam, mint aki ólomból van. Szép lassan elengedtem magam és néha édesen sóhajtottam egyet, mert nagyon jól esett, ellazított a helyzet.* - Ez jó... Motyogom lehunyt szemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 20:22 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| - Kevesen látnak így.*Mosolyodom el.* - Akkor nem kell kis huncut.*Nevetek fel.* - Ezért kérdeztem, de amilyen kis makacs tud lenni megkérdeztem.*Mosolygok és óvatosan kiviszlek és persze csókod viszonozom. Szépen beraklak a kádba, ami persze jó nagy. Beülök mögéd és átölellek és a vizet elzárom.* - Kellemes?*Csókolok a nyakadba.* - Szóval akkor még nem is igen fürödtél így? Mert mondtad, hogy nem jártál még senkivel.
- Engem nem zavar semelyik heged és sebed... ezekkel együtt talállak szépnek.*Felellek.* - Nagyon merev vagy és görcsös, ha gondolod többször is bevezethetjük ezt..*Mosolygok. Érzem, hogy azért egyre jobban kezdesz ellazulni.* - Ennek örülök.*Suttogom mély érzéki hangon és a nyakadba csókolok.* - Imádlak...*Suttogom füledbe és tovább masszírozlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 21:10 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| - Fura vagy. *Mosolyodom el kicsit, de jól estek szavaid.* - Az edzések miatt... *Magyarázom meg, de nem tudom, hogy mit mondjak a folytatásra, csak elvörösödtem és bólintok egy aprót. A nyakamra édesen megremegek, hangodtól szinte megborzongok. A fejem belefúrom a párnába, mert nagyon zavarba hoztál.* - Nem értelek... *Motyogom halkan.* - Bárkit megkaphatnál...
- Örülök, hogy köztük vagyok. *Mosolygok én is, majd csak nevetek veled.* - Na, pont te ne mond nekem, hogy makacs vagyok. *Nevettem el magam. Mikor már a vízben vagyok, kellemesen felsóhajtok, nagyon jól esett.* - Igen, nagyon jó... *Nyögök egy aprót a nyakamra. Karod kezdem simogatni.* - Hát... fürödni fürödtem másokkal, de... ez más. Szóval így most másodjára. *Mosolyodom el.* - Voltak kapcsolataim, de az mind arról szólt, hogy lőttük magunkat és szexeltünk. Kölcsönös kihasználás... *Mondom halkan.* - Te vagy az első, akivel nem ezért vagyok, hanem mert jól érzem magam veled és fontos vagy nekem. *Fordulok félig feléd és szenvedélyesen megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 21:25 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| - Én is örülök.*Mosolygok.* - Nem értem miről beszélsz.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Cirógatlak. Némán végighallgatlak és a csókod viszonozom, majd csak szorosan megölellek.* - Úgy érzem bár túl voltunk az életünk zűrös részén, de mégis, hogy teljesen letudjak zárni, egymásra van szükségünk.*Suttogom a füledbe.* - Én legalábbis veled kapcsolatba így érzem.
- És az baj?*Kérdezlek mosolyogva.* - Igen tudom, meg sokat feszengsz is.*Jegyzem meg. A reakciód nagyon édes, majd a folytatásra ismét csak a füledhez hajolok* - Lehet, de nekem senki más nem kell csak te Fumio...*Lehelem igen érzékien a füledbe és bele is nyalok kicsit, majd ismét csak masszírozlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:06 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| - Nem tudom... *Persze, hogy nem volt baj, de nem akartam azt mondani.* - Feszengek? *Én észre se vettem, hogy feszengenék, csak tisztes távot tartok mindenkitől. Szavaidra megint elvörösödöm és hangod az nagyon erotikus volt.* - Miért...? *Kérdezem meg halkan. Nem értettem, hogy miért kellek neked. Nagyon élveztem, ahogy gyúrod az izmaim, néha még nyögtem is egy aprót.*
- Nem? Hmm... pedig Őmakacssgának értenie kéne. *Nevettem el magam. Jó volt, hogy éreztem, itt vagy velem. Most én hallgatlak téged, de közben lágyan elmosolyodom.* - Igazad lehet... *Dőlök neked kényelmesen.* - Mióta elkezdtünk közeledni tényleg... alig gondolok arra, hogy mik történtek... előtte minden nap gyötörtem magam... *Vallom be őszintén.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:14 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| - Az te vagy.*Kuncogok.* - Ugye? Tudok én nagy igazságokat mondani.*Nem bírom ki, hogy ne tegyek ilyen megjegyzéseket.* - Értem.. ennek örülök. Én is így vagyok ezzel, persze másként, mint te.*Mondom komolyabban.* - Na és mit szeretnél enni?*Jut eszembe, ehhez témához többet nem tudok hozzáfűzni.*
- Akkor legyen nem.*Nevetek fel.* - Pontosan, amúgy nem mondanám.*Felelem.* - Milyen kis kíváncsi tudsz lenni.*Kuncogok élvezem a helyzetet, hogy ilyen vagy és milyen reakciókat válthatok ki belőled.* - Különleges vagy, szép és édes, de ez csak pár dolog. Tudod Fumio, ha valaki igazán érdekel sokszor nem tudod megmondani, hogy miért, mert nehéz szavakba önteni, mert hiába van benned, ha kimondod, akkor már hangzanak úgy, ahogyan te gondolod és érzed. Érted?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:48 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| - De mikor? *Kérdezem értetlenül, tényleg nem értettem, hogy mikor feszengek én. Megjegyzésedre megint elpirultam kicsit. Csöndesen hallgatlak, egyre jobban elpirultam, már a fülem is piros volt kicsit.* - Azt hiszem értem... *Bár nem volt teljesen tiszta, de a lényeget talán megértettem. Nekem nem voltam még ilyen érzéseim, teljesen ismeretlen volt.* - Nem sokan mondanának édesnek... *Mondom halkan, hiszen mindketten tudtuk, hogy milyen veszélyes is tudok lenni.*
- Ahha, én, persze. *Nevettem el magam.* - Akkor te mi vagy? *Kérdezem viccelődve.* - Pirosbtűs napokon. Tényleg, majd be kell jelölni a naptárba. *Öltök nyelvet, de élveztem, hogy piszkálhatlak.* - Azért így jobb. *Mosolyodom el.* - Igazából nem is vagyok éhes. Tényleg, apukádék nem lesznek mérgesek? Basszus... teljesen kiment a fejemből. *Jövök zavarba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:06 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| - Igen te.*Vigyorgok.* - Egy szerény fiúka.*Jelentem ki, ami nevetésbe megy át.* - Pimasz.*Harapom meg nyelved de finoman.* - Igen.*Mosolyodom el én is.* - Nem? Azért hozok fel, mert én éhes vagyok.*Jegyzem meg.* - Biztos, hogy nem, majd pótlunk reggel.*Nem tudtam, hogy apám írt.* - Nem lesz gond nyugi, bár úgyis tudni fogja, miért nem jött össze.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:11 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| - Van jó pár helyzet, arról nem is beszélve, hogy feszült is vagy sokszor, de persze ezt nem rosszból mondom.*Teszem hozzá. A pirosságod nem jegyzem meg, csak mosolygom magamba.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Mert mások nem látják azt az éned amit én, ami nem is baj.*Ajkadhoz hajolok adok egy apró csókot, amennyire az ajkaidhoz férek.* - Baj, hogy annak tartalak?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:46 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| - Nem feszült vagyok. *Mondom halkan.* - Általában nyugodt vagyok, főleg a közeledben. De nem szeretem, ha az emberek a közelemben vannak... *Ismerem be. Elmosolyodom kicsit.* - Mert másokban nem bízom annyira, mint benned... *Vallom be végre, hogy valamit azért jelentesz nekem.* - Nem, csak mulattat a gondolat, ennyi. *Mosolygok tovább, mert ettől függetlenül nagyon jó érzés.*
*A szerényre kitört belőlem a röhögés és elkezdem a plafont nézni.* - Csak óvatosan, még a végén ránk szakad. *Nevettem tovább. Harapásodból én csókot csinálok, eléggé szenvedélyest.* - Tömd csak a hasad. *Puszillak meg.* - Majd lehet lopok pár falatot, mert ennem kéne.. de amgy tényleg nem vagyok túl éhes. *Mondom és közben jobban bújok.* - Tényleg... Diablo nem hülye... *Hirtelen lángvörös lesz az arcom.* - Óóóó... *Csapom magam homlokon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:23 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| *Nagyon jó hallani a nevetésed.* - Erős az már sokszor volt kitéve ehhez hasonló kijelentéseknek.*Nevetek én is. A csókod viszonozom, mint mindig.* - Köszi, hogy ehetek.*Kuncogok.* - Nyugodtan, annyit eszel, amennyit akarsz.*Puszillak meg, majd csak felnevetek.* - Nem az.... meg azért majd, ahogyan menni fogsz meg ülni, más is levágja.*Vigyorgok tovább, szerintem vicces.xd* - Kicsim ez sex teljesen természetes.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:27 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| - Értem, nos akkor főleg sokszor velem kéne lenned.*Mosolygok.* - Ez sokat jelent.*Hangomon is hallatszik.* - Értem.*Kuncogok és tovább masszírozlak, és többször a nyakadba csókolok vagy éppen a popsid masszírozgatom de csak kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:01 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| - Szinte mindig veled vagyok, nem? *Kérdezem, hiszen minden percem szinte veled töltöm, leszámítva mikor alszunk vagy a húgomnál vagyok és te nem jössz velem. Nagyon élvezem a masszázst, azért még soha nem kényeztettek így, sőt ami azt illeti senki semmilyen formában, te vagy az első, aki figyel rám, nem csak használ. Nem szóltam rád, hogy a fenekemnél jár a kezed, valahogy azt mindig tudtam, hogy soha nem tennél olyat, amibe én nem egyezek bele. Néha édesen nyögtem egyet, és végül teljesen ellazultam.*
- Hú, akkor megnyugodtam. *Nevetek tovább veled.* - Szívesen. *Vigyorgok, a puszidra pedig csak odabújtam.* - Hahaha... látom, te jót szórakozol. Istenem, egyszer még visszakapod, megígérem. *Nevettem el magam, mert elég abszurd gondolat volt. Biztos voltam benne, hogy még nekem sem engednéd, hogy felül legyek.* - Persze, teljesen természetes... otthon... saját berkeken belül, nem a pasid gyerekkori szobájába, három helyiséggel arrébb az apjától... *Motyogom zavartan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 12:40 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| - Szinte igen, de talán zavar, hogy ezt mondtam?*Kérdezlek. Nálad azért sokszor nem tudom még eldönteni, hogy mi zavar és mi nem főleg, hogy olyan ellentmondásos tudsz lenni és percek alatt vagy képes változni. Örülök, hogy ennyire élvezed a kezem munkáját, én is élvezem.* - Most már sokkal jobb.*Mosolygok értve arra, hogy ellazultál.* - Megmasszírozzam a mellkasod is, a lábaid?*Kérdezlek.*
- Helyes.*Nevetek tovább.* - Ohhh ha tudnád mennyire jól és mennyire jól fogok.*Mondom pimaszul.* - Aha és hogyan? Mert az biztos, hogy te nem fogsz a seggembe semmit se dugni.*Mondom, de ezt azért komolyan is, hogy még csak ne is próbálkozz vele, mert nagyon rosszul jársz. * - Mondjuk tényleg vicces első sex, itthon nálunk, ahol felnőttem, de rólunk van szó teljesen normálisan.*Röhögök, de már a hasam is fáj.* - Baszki nem bírom ki....*Ennyire még nem láthattál nevetni és ez nem gúnyos volt.*
|
|
| |