2025.07.21, Hétfő, 22:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 21:54 | Üzenet # 451
Yaoista
*Magamban vigyorogtam, hogy mennyire élvezed. Nagyon élveztem és én is kezdtem megkeményedni kényeztetésedtől. Én is nyögtem egyet halkan a simogatásra, fenekemre pedig megremegtem kicsit, de nem mondtam, hogy baj lenne. Abbahagyom szopásod, majd ledobáltam a ruháim gyorsan. Megcsókoltalak és elmosolyodtam.* - Remélem érdemes volt várni... *Suttogom ajkaidra, majd visszatérek farkadhoz és tovább szoplak kicsit gyorsítva.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 21:59 | Üzenet # 452
Yaoista
*Bólintásodra megnyugszom kicsit és visszajövök a házba. A szobámba megyek és átöltözöm egy pólóba és alsónadrágba, amibe aludni szoktam. Egy darabig a szobámba maradva vártalak, majd inkább átmentem a te szobádba és befeküdtem az ágyba. Gondoltam így biztos észreveszem, ha hazajössz. Nem tudtam miért, de veled szerettem volna lenni. Ahogy bejössz, nem moccanok meg, nem is szólok, csak csöndben figyellek, mikor ledobálod az össze ruhád. Az ágyba kerülésed után kicsit mocorogtam és finoman mellkasodra simítok, közben közelebb kúszok hozzád, hogy odabújjak.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 22:14 | Üzenet # 453
Yaoista
*Leveszek magamról mindent, majd lefekszem, majd amikor hozzám érsz kissé a frász jön rám.* - Mi a picsa??*Pattanok ki, majd felkapcsolom villanyt.* - Fumio??*Döbbenek le.* - Ne osonj csak úgy be szobámba ráadásul éjszaka.*Morgok.* - Jó, hogy nem fegyvert rántottam rád.*Morgok tovább, majd visszaülök.* - Mit csinálsz itt? Gond van?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 22:23 | Üzenet # 454
Yaoista
*Elvigyorodom rajtad, hogy rögtön levetkőzöl. A csókod viszonozom igen csak vadul.* - Így van.*Kuncogok. Kicsit még hagylak, majd felhúzlak és megcsókollak.* - Imádlak.*Mosolygok, majd letollak magamról és oldalt fekszek úgy, hogy a fejem farkadnál legyen.* - Kis perverz felizgultál arra, hogy szoptál?*Kuncogok, majd végignyalva a farkadon és szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 22:36 | Üzenet # 455
Yaoista
*Elmosolyodtam az így van-ra, ez volt a minimum. Ahogy felhúzol, kicsit meglepődök, de csak mosolygok.* - Én is téged... *Suttogom ajkaidra. Helyezkedek, ahogy szeretnéd és le is esik mit szeretnél.* - A hangod és a tekinteted.... *Vörösödöm el egy kicsit, nem mintha te nem izgulnál fel attól, hogy leszopsz engem. Felnyögök, ahogy szopni kezdesz. Kicsit összeszedem magam és folytatom én is. Folyamatosan tövig nyelem farkad és rásimítok fenekedre is, de eszembe se volt bejáratodhoz nyúlni, de olyan jó volt fogdosni :D. Egyre jobban beindultam és pár perc múlva abbahagyom szopásod és felülök, majd eltollak téged is finoman.* - Cicus... *Ölellek át és megcsókollak, de lángvörösen. Odahajolok a füledhez és halkan belesuttogok.* - Akarlak... *Nyalok bele. HAngom azonban nagyon is félénk volt.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 22:41 | Üzenet # 456
Yaoista
*Mikor megijedsz, meglepődök kicsit.* - Sajnálom. *Mondom halkan, miközben felülök. Szégyelltem magam. Mikor visszaülsz, rád pillantok.* - Nincs... *Mondom halkan, de nem úgy festettet. Finoman az arcodra simítok, majd közelebb kúszok és átölellek.* - Nem akartalak megbántani... *Mondom halkan. Bár nem értettem, hogy mivel bántottalak meg pontosan.* - Én... nem értem ezeket... *Engedlek el.* - Nem tudom, mit kéne jelenteniük a dolgoknak... nem tudom, mit jelentenek... *Nézek rád, majd csöndben maradok kicsit.* - Azt mondtad, jöhet ide bármikor... ezért...

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 23:01 | Üzenet # 457
Yaoista
- Nincs baj.*Mondom.* - Akkor? Tényleg nem értelek.*Mondom. Egyre jobban meglepsz, de fél kézzel átölellek, majd csak némán hallgatlak, majd csak picit elmosolyodom.* - Igen ez így van.*Bólintok, majd visszafekszek és magam mellé húzlak és finoman magamhoz ölellek, de úgy hogy simán eltudsz húzódni.* - Pedig sikerült megbántanod.*Jegyzem meg.* - Én meg téged nem értelek.... azt hittem randin te is jól érezted magad.... visszajövünk és minden oké akkor, majd aztán jött a váltás és olyan ridegen viselkedtél velem, ahogyan nagyon régen nem és nem értem miért. Tudod amiket hozzám vágtál tényleg olyan, mintha a délután semmit se jelentett volna.*Vallom be.* - Fumio én nem akarok veled veszekedni és sajnálom, ha megbántottalak.... tényleg nagyon tetszel és küzdeni akarok, de amikor így viselkedsz, nem tudom hova tenni akkor se.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 23:10 | Üzenet # 458
Yaoista
- Nagyon helyes.*Kuncogok. Persze, hogy én simán ennyitől felizgulok, de imádom szívni a véred. Én is tövig nyelve szopni kezdelek, persze azért élvezkedem és nem zavar, hogy a fenekem simogatod, amíg jó helyen van. Nem értem, hogy miért húzódsz el.* - Mi baj szépségem?*Kérdezlek és magamhoz ölellek én is. A csókod viszonozom, majd amikor közlöd, hogy akarsz nem akarok elsőre hinni fülemnek.* - Tényleg?*Pillantok rád.* - Biztos vagy benne kincsem?*Simítok az arcodra, de már ennyitől keményebb leszek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 23:43 | Üzenet # 459
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, tudtam, hogy nem fogod elhinni, mert én se akartam elhinni.* - A mai nap után biztos... *Simítok én is az arcodra és újra megcsókoltalak.* - Akarlak téged... *Ismétlem meg és elmosolyodom.* - Vigyázz rám... *Mondom lágyan és finoman a hajadba túrok.* - Veled akarok lenni és szeretkezni veled... *Bújok oda.* - De egy kicsit félek... *Vallom be neked őszintén.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 23:58 | Üzenet # 460
Yaoista
*Odabújok melléd, ahogy odahúzol. Finoman még át is ölellek, de félénk voltam. Nem voltam még ilyen helyzetben, ez teljesen ismeretlen érzés.* - Tudom... *Mondom halkan, mert tudtam, hogy megbántottalak. Csöndesen hallgatlak.* - Jól éreztem. *Mondom gyorsan, aranyosan.* - Sajnálom... *Mondom halkan, nem tudtam mit mondjak neked.* - Félek.. *Suttogom és odabújtatom az arcom hozzád. Ez az első, hogy beismerem a félelmem az érzéseimről.* - Félek... *Ismétlem meg, hirtelen teljesen megváltoztam.* - Nem merem elhinni, amit mondasz... *Szorítalak kicsit magamhoz. Olyan kicsinek és ártatlanak tűntem most. Hirtelen valahogy ledobtam mindent, amivel magam védtem.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 00:31 | Üzenet # 461
Yaoista
- Édes vagy. *Mosolyodom el és a csókod viszonozom.* - Én is téged. Mindenképpen.*Mosolygok.* - Komolyan megzabállak. *Ölellek magamhoz szorosan.* - Kicsim. *Tollak el annyira, hogy rátudjak nézni.* - Elhiszem, hogy félsz de ígérem, nagyon fogok rád vigyázni, oké? *Simogatom meg az arcod, majd finoman eldöntelek és megcsókollak de nagyon lágyan és finoman simogatni kezdelek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 00:38 | Üzenet # 462
Yaoista
*Most már szorosabban ölellek magamhoz.* - Az csak jó, ha jól érezted magad.*Suttogom. Végig hallgatlak, de teljesen meglepsz, hogy így megnyílsz.* - Az nem baj, ha félsz de ne lökj el magadtól és engedj, hogy bizonyítsak, hogy igaz amit mondok.*Kérlek meg ismét és teljesen magamhoz ölellek végül.* - Ezeket meg mond el nekem és ne tartsd magadba szépségem.*Suttogom és adok egy puszit.* - Mond mi nyomja még a lelked?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 01:10 | Üzenet # 463
Yaoista
*Nem tudtam neked válaszolni.* - Én nem tudom... *Jó érzés, ahogy teljesen magadhoz ölelsz.* - Én nem beszélek ilyesmiről... *Motyogom halkan.* - Az gyengévé tesz... *Teszem hozzá. A puszi jól esett és a folytatásra nem tudtam, hogy mit meséljek neked.* - Semmi... *Mondom először, aztán sokáig csöndbe maradtam és finoman cirógatni kezdem az oldalad. Valahogy nem tudom miért vagy hogyan, de egyszer csak beszélni kezdek.* - Nyolc éves voltam, mikor anya meghalt. Már akkor tudtam, hogy mi fog történni. Addig anyát bántotta, aki engem védett... *Mondom halkan.* - Vigyáznom kell a húgomra, akiért az anyukám az életét adta... *Bújok jobban.* - Nem... nem vagyok jó testvér. *Pillantok rád.* - Én gyűlölöm őt, amiért elvette az anyám. *Mondom halkan. Kicsit felemelkedek és rád nézek, de majdnem könnyek csillognak a szememben. A mellkasodra fektetem a fejem és megint csöndbe maradtam.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 01:13 | Üzenet # 464
Yaoista
*Ahogy átölelsz, elmosolyodom boldogan, majd szemeid kémlelem.* - Tudom... *Simítok én is az arcodra. Hagytam, hogy eldönts és átölelem a nyakad. Élvezem a simogatást és néha bele is sóhajtok a csókunkba. Végigsimítok a karodon és a hátadon. Nagyon élveztem, ahogy simogatsz. Azért érezhetően meg voltam illetődve.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 01:33 | Üzenet # 465
Yaoista
- Lassan fogom csinálni és ha mégis meggondolnád magad csak szóljál...*Suttogom a füledbe, majd ismét megcsókollak utána pedig a nyakad kezdem el csókolgatni és finoman cirógatlak tovább is.* - Olyan puha bőröd.... annyira imádom.*Szívom meg egy ponton.* - Minden egyes porcikád...*Nyalok végig az egyik mellbimbódon és finoman szívni kezdem. Bár a farkam igen csak lüktet de semmit nem akarok tényleg elsietni, azt akartam, hogy csodás legyen az első alkalmad, na meg persze a többi is.* - Olyan forró vagy... és érzékeny.*Térek át a másik bimbódra.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 01:43 | Üzenet # 466
Yaoista
- Néha megtehetnéd.*Suttogom.* - Nem tesz... ettől még nem vagyok gyenge, hogy vannak érzéseid kincsem.*Mondom kedvesen. Én se mondok semmit csak cirógatlak, semmit se akarok erőltetni. Amikor megszólalsz továbbra se mondok semmit de megremegek. Tudtam rólad dolgokat, de a gyerekkorodról nagyon keveset, csak amennyit mondtál eddig, meg ami kideríthető volt.* - Te nagyon jó testvér vagy.... nem tehetsz semmiről, csak az a görény a hibás..*Mondom komolyan.* - Most már itt vagy és nem fognak bántani, én vigyázok rád..... a múltadat nem tudom megváltoztatni és jobbá tenni, de a jelened és a jövőd igen...

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 02:42 | Üzenet # 467
Yaoista
- De igen... mert ha vannak érzéseim, van ami fájjon. *Mondom halkan. Halványan elmosolyodtam, hogy jó testvér vagyok, ugyan én nem éreztem így, de jó volt, hogy te így látsz.* - Tudom... *Mondom a vigyázásra. A többire nem mondtam semmit, de jobban hozzád bújtam.* - Én... szerettem apát, de egyben gyűlöltem azért, amit tesz. Amikor hazajött a húgom, pár napig csak ivott, nem tett semmit. *Kezdek bele megint.* - Aztán egyszer elkapta a hajam, majdnem kitépte. Nem emlékszem pontosan mi történt, csak azt tudtam, hogy fáj. Azt hittem, azért teszi, mert szeret... de később rájöttem, hogy nem. Mikor mindennapossá vált, már tudtam, hogy nem... lassan rájöttem, hogy gyűlöl rám nézni, mert hasonlítok anyára. *Ami azt illeti, teljesen olyan voltam, mint az anyám.* - Mikor Hanna is elkezdett rá hasonlítani, őt is bántani akarta. 12 éves voltam. Arra értem haza, hogy egy konyhakéssel Hanna felé megy és meg akarja vágni az arcát... *Mondom halkan és lassan elkezdtem reszketni.* - Neki mentem, hogy ne tegye... A vállamba állította a kést és összevert. Akkor ismét Hanna felé fordult... Én csak... nem akartam, hogy bántsa. Kiszedtem a vállamból a kést és beleállítottam a hátába. Nem tudtam mi fog történni... *Reszkettem, mint a nyárfalevél.* - Kazuya mester addigra már kiszemelt magának, legalábbis nekem azt mondta. Pár nap múlva megjelent, a vállam kezdett elfertőződni... megmentette az életünk. *Bújok hozzád.* - Bárcsak veled... találkoztam volna... bárcsak tudnék felejteni és hinni... *Suttogom.* - Mikor nem vagy itt... vagy... nem vagyok veled... akkor ezek... elhatalmasodnak rajtam. Amik történtek... *Kicsit fészkelődtem, szinte elvesztem az ölelésedben.* - Bosszantottam, hogy velem foglalkozzon. Mikor rossz voltam, bezárt a kamrába, volt, hogy napokra étlen-szomjan. Mindig bejött megverni és megdugni, aztán ott hagyott. *Hirtelen felültem és a hajamba túrtam a két kezemmel. Próbáltam visszafogni az emlékeket és az érzelmeket.* - Az érzelmeim... veszélyesek... nekem nem szabad éreznem... nem szabad... *Suttogtam és szinte már téptem a hajam, ahogy próbálom elnyomni a dolgokat.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.23, 02:49 | Üzenet # 468
Yaoista
- Rendben, bár nem fogom. Ma szeretném... *Suttogom válaszul és viszonozom a csókod. Teljesen oda voltam a simogatásra és a nyakamra.* - Finom... *Nyögöm édesem. A mellbimbómra még jobban nyögök, bár még halkan. Az én farkam is lüktetett és egyre jobban meredezett.* - Te meg olyan jó... *Sóhajtom és nyögök egy aprót is. Finoman a hajadba túrok és élvezkedek. Annyira jó volt.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.25, 12:10 | Üzenet # 469
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Rendben.*Mosolyodom el.* - Akkor jó..*Mosolyodom el ismét.* - Tudom.*Vigyorgok szélesen.* - Olyan édes vagy.*Csókollak a tenyeredbe, majd még lejjebb haladok és a hasad kezdem el csókolgatni és szívogatni. Lassan a farkadra simítok és kényeztetni kezdem, a hasadról pedig a combodra térek át és ott kényeztetlek. Feljebb tolom a lábaid és végignyalok a bejáratodon.* - Hogy lüktet.*Mondom kajánul és nyalni kezdelek.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.25, 13:28 | Üzenet # 470
Yaoista
- De minden érzés fáj és ha fáj én itt vagyok és jobbá teszem.*Suttogom. Ismét némán hallgatlak és óvón ölellek, de többször megremegek. Gyűlöltem a mestered és az apád is, hogy ezt tették veled. Engedtem, hogy kiad magadból a dolgokat, viszont amikor a hajad tépni kezded az nagyon meglep.* - Elég lesz Fumio.*Szólok rád.* - AZT MONDTAM ELÉG.*Szólok rád erélyesebben és kihasználva az alkalmat szorosan magamhoz ölellek és nem hagyom, hogy mozdulj.* - Igen jobb lett volna, ha én talállak meg, de sajnos ezen nem tudunk változtatni, de már velem vagy és sose hagylak el téged. Amikor csak tudok veled leszek szépségem és megóvlak a gondolataidtól, a félelmeidtől, saját magadtól.*Suttogom a füledbe lágy, nyugtató hangon és persze mindent komolyan gondolok.* - Elhiszem, hogy nem könnyű neked és nehéz elhinned, de majd idővel nem csak tudni fogod, hanem érezni is, hogy minden szavam igaz.*Kicsit elhúzódom és az arcodra simítok és eddigieknél sokkal lágyabban megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.04.25, 14:00 | Üzenet # 471
Yaoista
*Elmosolyodom az édesre. Bennem volt, hogy visszamondom, te is, de nem akartalak heccelni most. Egyre jobban forrósodott a testem csókjaid hatására, teljesen oda voltam. Mikor farkamra simítasz, hangosabban felnyögök.* - Igor... *Nyögöm neved. Nyelvedre kicsit megremegek és kéjesen nyögök egy hangosabbat. Reméltem nem hallatszódik ki, nem lenne jó, ha hallana bárki is. Szavaidra elvörösödöm, nagyon zavarba tudtál hozni. Lassan kezdtem elengedni magam és bár tényleg bennem volt egy kis félsz, bíztam benned.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.25, 14:08 | Üzenet # 472
Yaoista
- Olyan szépen tudod a nevem nyögni.*Mondom igen csak erotikusan.* - Csak nyugodtan engedd ki a hangod... senki nem hall meg minket..*Jegyzem meg az más kérdés, ha mégis az se érdekelni. Kicsit még nyallak, majd benyálazom az ujjaimat.* - Most elkezdelek tágítani... lazíts, ahogyan múltkor.*Felhajolva adok egy csókot, majd szopni kezdelek és lassan elkezdem beléd nyomni egyik ujjam.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.04.25, 14:14 | Üzenet # 473
Yaoista
*Először nem hallottam meg a hangod, de mikor erélyesebben szólsz, lassan ellazult a kezem. Ölelésedre először alig reagáltam, de hangod és közelséged lassan megnyugtatott. Nagyon jól estek szavaid, de egyben össze is zavartak. Csókod teljesen ledöbbentett, valahogy teljesen más érzés volt, mint korábban, akár a randihoz képest is. Nem fizikailag éreztem, hanem a szívem dobogtatta meg, ami nem kicsit volt ijesztő. Mikor elváltunk, az ajkaimhoz érintettem az ujjaim. Lassan átöleltem a nyakad és hozzád simultam. Olyan voltam, mint egy kisgyerek, aki megkapta azt, amire titokban vágyott és képtelen felfogni és elfogadni, hogy valóban itt van.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.25, 14:18 | Üzenet # 474
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el lágyan, ahogyan a csókra reagáltál. Tényleg hihetetlen ilyenkor főleg, hogy milyen rideg tudsz lenni és, hogy egy bérgyilkos vagy, hiszen ilyenkor olyan vagy, aki még egy hangyát se tudna széttaposni. Amikor átölelsz én is így teszek és eldőlök veled, majd elkezdem neked azt a dalt énekelni, amit  a randin, hogy megnyugodjál és közben finoman cirógatlak, majd amikor vége a dalnak a füledhez hajolva oroszul kezdem el suttogni igen érzékien, hogy milyen fontos vagy nekem és mennyit jelentesz nekem és csupa szép dolgot, amit tudom, hogy értesz.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.04.25, 19:21 | Üzenet # 475
Yaoista
- Akkor... azt fogom nyögni, hogy édesem.*Kuncogom el magam, ami nyögésbe fullad.* - Oké... *Suttogom. Tudom, hogy téged nem érdekel, de engem azért igen. Csókod viszonozom és bólintok, hogy lazítok. Szopásodra felnyögtem és élvezkedtem.* - Istenem... *Nyögöm, majd ahogy megéreztem ujjad, azért kicsit fájt, bár nem annyira, mint a múltkor. Igyekeztem lazítani. Rásimítok a fejedre és lágyan hajadba túrok.*

Keresés: