2025.07.21, Hétfő, 23:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 05:11 | Üzenet # 426
Yaoista
- Na fogd be.*Morgok édesen.* - Oké.*Hagyom annyiban.* - Szóval mégis csak hiányoztam?*Kérdezlek és halkan felnyögök.* - Megmutatom.*Suttogom és a karmolásra felmorranok. Elhúzódom tőled és megfogva kezed az ágyamra húzlak és rádöntelek, majd rád fekszek és ismét megcsókollak és felsőd alá simítok és a pocakod simogatom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 05:20 | Üzenet # 427
Yaoista
- Mindig ilyen vagyok. *Közlöm veled. Nem mondok semmit, mert én nem éreztem, hogy nagyot változott volna a kapcsolatunk.* - Mit? *Kérdezem, majd meglepődök a csókon.* - Mit csinálsz? *Lépek el tőled, össze voltam zavarodva nem is kicsit és a ridegségemmel oldottam meg ezt. Kicsit fel is háborodtam, legalábbis látszólag.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 05:24 | Üzenet # 428
Yaoista
- Nem fogom. *Mosolygok, majd kuncogtam.* - Igen... *Csókollak meg szenvedélyesen. Tetszett a morranásod, majd meglepődök, mikor az ágyon kötök ki, nem igazán számítottam rá, hogy ott kötök ki. Csókod viszonozom, majd hasamra csak sóhajtozni kezdek.* - Cicus... ahhh.... várj, várj... nekünk még főzni kéne, emlékszel? *Kérdezem, de nem úgy festettem, mint aki követeli, hogy engedd el.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 14:22 | Üzenet # 429
Yaoista
- A randin nem így viselkedtél.*Jegyzem meg.* - Ezt a viselkedést.*Mondom, majd ahogyan csókra reagálsz, na ott kezdek kiakadni.* - Komolyan te szórakozol velem? Mi az hogy mit csinálok?? Vagy talán a randira szólt és kész?*Kérdezlek idegesen és felvéve cigimet mélyet beleszívok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 14:26 | Üzenet # 430
Yaoista
- Igen igen emlékszem.*Vigyorgok, majd adok még egy csókot és lemászok rólad.* - Akkor befejezem az öltözést vagyis a vetkőzést.*Vigyorgok, majd tovább vetkőzöm és nézlek téged kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz tenni. Leveszem a nadrágom, majd lassan elkezdem lehúzni az alsómat is egyre szélesebb lesz a vigyorom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 14:32 | Üzenet # 431
Yaoista
*Ahogy lemászol rólam, azért már kicsit lihegtem, mert a csókjaid és simogatásod kezdtek beindítani. Félkönyökre feltoltam magam és figyeltem, ahogy vetkőzöl.* - Direkt csinálod, igaz? *Nézek rád, de nagyon buja tekintettel és nyelek is egy nagyobbat. Felülök, majd odamegyek hozzád. Annyira jól néztél ki, teljesen a hatásod alatt voltam. Finoman a mellkasodon lévő lőtt seb hegére simítok, majd a szemeidbe nézek és szerelemesen megcsókollak teljesen hozzád simulva.* - Nem bírok neked ellenállni... *Lehelem füledbe és nyakadba csókolok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 14:37 | Üzenet # 432
Yaoista
*Csak elfordítom kicsit a tekintetem arra, hogy nem így viselkedtem a randin, úgy csináltam, mint aki nem is hallja, amit mondasz.* - Nem szórakozok. *Mondom halkan. Nem tudtam, mit mondjak neked, így mondtam a kézen fekvőt.* - Igen, mester. *Kimérten és távolságtartóan mondtam, még jobban is, mint általában.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 15:18 | Üzenet # 433
Yaoista
- Nem e?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nekem nem úgy tűnik.*Morgok, viszont a folytatás sokként ér.* - Igen mester?? Szóval csak a randira szólt... értem...*Mondom igen érdekes hangon, majd elszívom a cigit és elnyomom.* - Mégis azt mondod, hogy nem szórakoztál? Mert nekem kurvára úgy tűnik, amit utálok.*Emelem fel a hangom és megragadom az arcod.* - Ne baszakodj velem Fumio, mert nem tűröm.*Semmi kedves nincs a hangomba.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 15:36 | Üzenet # 434
Yaoista
- Micsodát?*Kérdezem ártatlanul.* - Ez a nézés.... nagyon csábító..*Nyalok végig az ajkaimon. Megremegek a simogatásra és a csókod viszonozom.* - Akkor ne állj....*Dőlök veled vissza és már vadabbul csókollak meg.* - A vacsi még várhat....*Harapok az ajkaidra és a nyakad kezdem már harapdálni és a nacim lehúzom magamról.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 16:05 | Üzenet # 435
Yaoista
- Tudod te. *Nevettem el magam. Csak elmosolyodom és visszadőlök veled. Végigkarmolok hátadon csókod közben és élvezem a helyzetet.* - Bizony... *Suttogom ajkaidra és a nyakamra felnyögök édesen.* - Most én akarlak téged kényeztetni... *Suttogom füledbe, majd átfordulok veled és a nyakadnak estem.* - Végre én is viszonozhatom. *Mosolyodom el lágyan és végigsimítok az arcodon.* - Mit szeretnél? *Kérdezem és megcsókollak.*

*Csöndben maradok, nem hittem, hogy mérges leszel, főleg, hogy még a hangod is felemeled, de nem reagáltam különösebben. Az arcomra se rezzentem meg. Valahogy úgy voltam vele, hogy úgy is ez a vége, nem éreztem, hogy az én hibám lenne. Eltoltam a kezed, majd odahajolva megcsókoltalak, de amolyan kényszer csók volt. Nem volt benne semmi érzelem, teljesen más csók volt, mint a randin.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 16:27 | Üzenet # 436
Yaoista
*Most kifejezetten gyűlölöm, ezt a rideg viselkedésed. Hagyom, hogy eltold a kezem, de amikor megcsókolsz ott betelik a pohár. Eltollak és igen csak dühösen nézzek rád.* - Most nagyon messzire mentél... és nem értem mivel érdemeltem ki.*Vágom hozzád de a düh mellett a fájdalom is kihallatszódik. * - A vacsora részemről lefújva.*Közlöm veled és elindulok ki, de az ajtóban megtorpanok még.* - Kösz, hogy elrontottad a napomat.*Mondom még, majd kimegyek a szobából.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:05 | Üzenet # 437
Yaoista
- Pedig nem.*Vigyorgok. A karmolásra ismét jólesően felmorranok.* - Hajrá.*Vigyorgok és hagyom magam.* - Eddig se volt semmi gond.*Mosolygok és felnyögök.* - Rád bízom magam.... amit szeretnél.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:16 | Üzenet # 438
Yaoista
- Azt tettem, amit akartál, nem? *Ne értettem, hogy mivel mentem messzire.* Csak csöndben maradtam, nem mondtam semmit. Végül utánad mentem, de megálltam távolabb.* - Rám nincs szükség, így majd én nem jövök le. *Majd hátat fordítok neked és elindultam a szobámba. Nem értettem, hogy mi rosszat csináltam, vagy mi a baj.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:19 | Üzenet # 439
Yaoista
- Ahha, elhiszem. *Nevettem el magam.* - Tudom és rendben. *Újra megcsókollak, majd nyakad kezdem kényeztetni élvezkedve. Hasad oldalad simizem, majd lejjebb haladok és mellkasod veszem kezelésbe. Finoman mellbimbódra is ráharapok, közben néha végigsimítok farkadon és igyekezlek minél jobban felhergelni.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:31 | Üzenet # 440
Yaoista
- Mi az hogy azt tetted??*Kérdezlek és mivel tovább folytatod odamegyek és megragadom karod.* - Tudod rohadtul nem érdekel, hogy most mit csinálsz, én elmegyek, mert elment a kedvem a vacsorától, hála neked pedig tudod, hogy mennyit jelentett.*Vágom hozzád.* - Őszintén ami volt a randin akkor az mi volt??*Nem értettelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:36 | Üzenet # 441
Yaoista
*Csókod viszonozom, majd amikor nyakamat kezded el csókolgatni felnyögök.* - Ügyes vagy.... mutasd meg mit tudsz.*Nyögök fel és a fejed kezdem el simogatni, kíváncsi vagyok meddig mész el.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 17:52 | Üzenet # 442
Yaoista
- Csókot akartál. *Mondom egyszerűen az álláspontom. Meglepődök, ahogy megragadod a karom. Némán hallgattam, azt hittem miattam nem jöttél volna, ezért akartam fent maradni, hogy a fiaddal lehess.* - Hogy érted? *Fordulok feléd és csak nézlek, de még mindig eléggé tartottam a távolságot.* - Mi lett volna?

- Rendben. *Vigyorodom el. Tovább harapdállak, hasad nagy élvezettel, nagyon tetszett a helyzet. Farkad kikerülve combod harapdálom, majd farkadra fogok, de nem mozgatom a kezem. Golyóid kezdem nyalogatni, majd elengedve elmosolyodom és lassan végignyalok farkadon.* - Milyen kemény vagy. *Kuncogok és makkod kezdem szopogatni és nyalogatni.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 18:10 | Üzenet # 443
Yaoista
- Azt akartam, hogy normálisan viselkedj velem.*Javítalak ki.* - Komolyan csinálod? Neked semmit nem jelentett? Ahova vittelek? Amiket mondtam, a csókok?*Kérdezlek, mert tényleg nem értek semmit.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 18:21 | Üzenet # 444
Yaoista
*Igen csak élvezem a helyzetet, a kis szadizásod is, majd amikor a golyóim kezdd el nyalogatni jobban felnyögök.* - Miattad van ez.... meg igen ki vagyok éhezve.*Nyögöm.* - Ahh istenem..... de jól esik...*Markolok a hajadba, azért igen csak szükségem van erre.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 18:40 | Üzenet # 445
Yaoista
- Tudom, de most kárpótollak. *Mondom lágyan, majd tövig nyelem a farkad és hevesen szopni kezdek. Végül elengedtelek és újra csak nyalogattalak, közben finoman harapdáltalak, hogy minél jobban élvezd, majd újra szoplak és erősen szívogatom a farkad, de úgy, hogy élvezd. Próbáltam kitenni magamért.*

- Normálisan viselkedem, úgy ahogy szoktam. *Mondom halkan. Szavaidra nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Nem tudom, mit jelentett vagy jelent. *Mondom komolyan, nem tudtam, hogy hova akarsz kilyukadni.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 19:00 | Üzenet # 446
Yaoista
- Akkor a randin nem viselkedtél normálisan?*Kérdezlek.* - Szóval nem tudod?*Magamtól kérdezem szinte.* - Értem.. jó ezzel tisztában lenni.*Mosolyodom el de semmi boldog nincs benne.* - Akkor én megyek, nincs miről beszélni már. Nem biztos, hogy haza jövök, bár téged gondolom ez se érdekel.*Mondom én is ridegen és elindulok kijárat fele.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 19:19 | Üzenet # 447
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolygok, majd amikor tövig nyeled farkam igen csak felnyögök de úgy ahogyan eddig nem hallottál.* - Baszki de ügyes vagy...... ahhh biztos nem voltál mostanság senkivel együtt??*Kérdezlek.* - Nagyon jó.... de mégis... ha már kérdeztél.... nyelj tövig ismét... és ne kínozzál.*Nyögöm mélyen és erősebben a hajadba markolok, kissé kezdem elveszíteni az önkontrollom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 21:29 | Üzenet # 448
Yaoista
*Imádtam a hangod, örültem, hogy végre én is kényeztethetlek. Nem akartam neked válaszolni, mert akkor már szoptalak. Nem szóltam a hajamért, inkább téged lestelek. Kérésed teljesítve ismét tövig nyeltelek folyamatosan. Szerettem volna, ha nagyon élvezed. Közben golyóid kezdtem simogatni és finoman masszírozni.*

- De... vagyis... nem tudom. *Azért látszott, hogy zavarodott vagyok kissé, de lepleztem továbbra is ridegséggel. Ahogy elindulsz a kijárat felé, csak nézlek. Mikor becsukod magad mögött az ajtót, odaszaladok és kinyitom. Nem akartalak visszatartani, de valamit mondani akartam.* - Gyere majd vissza. *Kérlek meg, de magam se tudtam, hogy miért.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 21:45 | Üzenet # 449
Yaoista
*Nem mondok neked semmit, majd amikor utánam szólsz, csak rád pillantok és bólintok, majd kocsiba szállva elmegyek. Tudom jól, hogy nehéz eset vagy, de ez most sok volt egyszerre. Ridegséged nem kicsit fáj, főleg a randi után, meg ilyen ridegen nem mostanság. Útközben még hívom Igort de nem veszi fel, ők biztos jól elvannak és csak remélem, hogy nem fog haragudni, bár reggel pótlunk így ezt meg is írom inkább neki, hogy dolgom akadt és reggel pótlunk. Jó pár óráig autózok és szállodába is bemegyek. Folyton rajtad kattogok így inkább dolgozok, hogy az lefoglaljon. Itt is jó ideig vagyok és csak késő este jövök haza. Szerencsére Igor nem haragudott vagyis az smsbe ez jött le főleg, hogy ők is halasztani akarták volna, amiről nem nehéz kitalálni miért. Felmegyek a szobámba és nem kapcsolok villanyt csak elkezdek levetkőzni.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.22, 21:49 | Üzenet # 450
Yaoista
- Bassza meg.... nagyon jó vagy....*Nyögöm egyre hangosabban. Felülök és a hátad kezdem el simogatni, majd lesimítok a fenekedre és belemarkolok.* - Túl sok rajtad a ruha....*Vigyorgok és benyúlok hátul nacidba és a bejáratod kezdem el simogatni alsón keresztül.* - Ügyes kis szád van.*Vigyorgok.*

Keresés: