2025.07.22, Kedd, 04:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Péntek, 2014.04.25, 22:03 | Üzenet # 476
Yaoista
*Nem értettem, hogy miért lennék én édes, de rád hagytam. Szépen hozzád is bújtam a dőlés után és lehunyva a szemem pihentem. Majdnem kiborultam megint, de akkor meghallottam a hangod, ahogy énekelsz nekem, amin elmosolyodom. Annyira nem gondolná az ember, hogy egy orosz maffiafőnök dalolgatni kezd csak úgy valakinek. Mellkasod cirógatom lágyan és furcsa formákat rajzolgatok. Először nem akartam érteni, amit mondasz, de lassan felfogtam. Nem gondoltam, hogy ennyire fontos lennék neked.* - спасибо... *Suttogok válaszul egy halk köszönömöt és finoman megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 16:18 | Üzenet # 477
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Köszönőmre csak elmosolyodom és a csókod viszonozom.* - Picit jobban vagy? Ettél különben? Ne hozzak valamit enni esetleg inni vagy szeretnél valamit csinálni?*Kérdezlek. Kedvedbe szeretem volna járni.* - Nem haragszom rád.*Suttogom a füledbe mellékesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 16:31 | Üzenet # 478
Yaoista
- Az még mehet..*Jegyzem meg de remélem nem élsz vissza a helyzettel. Tovább ujjazlak de nagyon óvatosan és a végén már három ujjal tágítalak és közben végig szoplak és cirógatlak, addig amíg elég laza nem leszel de még nem mész el. Kihúzom az ujjaim és a lábaid közé mászom.* - Biztos, hogy akarod?*Kérdezzek rá ismét.* - Nem haragszom meg, ha nem...*Cirógatom meg az arcod és komolyan gondolom. Ahhoz képest, hogy az elején, hogy viselkedtem veled, hogy csak a tested kellett, már teljesen más vagyok, hiszen te magad kellettél.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:12 | Üzenet # 479
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, mert ez megint édes volt, de nem húztalak. Azért a harmadik ujjat már erősen éreztem és fájt is valamennyire, de jó érzés is volt. Lassan el tudtam magam engedni, de azért még kicsit féltem. Lihegve nézek rád és belesimult az arcom a tenyeredbe.* - Biztos... *Simítok a kezedre.* - Szeretném... *Mosolyodom el és én is megsimogattam az arcod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:26 | Üzenet # 480
Yaoista
- Nem tudom... *Vallom be őszintén, még mindig elég görcsösen öleltelek.* - Nem ettem... *Motyogom halkan.* - Nem... nem kell semmi. *Mondtam halkan.* - De köszönöm... *Kicsit meglepődtem arra, hogy nem haragszol. Nem mondtam rá semmit, csak elrejtettem az arcom a válladba.* - Sajnálom, hogy ilyen gyenge vagyok... *Suttogom.* - Erősebb leszek... és ki fogom bírni... 

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:41 | Üzenet # 481
Yaoista
- Értem.*Mosolygok és finoman simogatlak.* - Ha bármi kell csak szólj.*Puszillak homlokon.* - Ugyan már ne viccelj nem vagy gyenge, számomra nem és hidd el sokkal jobb, ha kiadod magadból. Eddig mindent egyedül oldottál meg és küzdöttél meg, de már nem kell, szóval ne beszélj butaságokat.*Mondom komolyabban, majd felemelve a fejed ismét megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:47 | Üzenet # 482
Yaoista
- Oké.*Bólintok, majd megcsókollak.* - Remélem nem baj, ha nem húzok gumit nincs semmi bajom és gondolom neked se és érezni akarlak.*Suttogom már a füledbe, majd ismét csak megcsókollak. A farkadra simítok és nagyon lassan éppen, hogy makkom tolom be de már ennyire felnyögök, rég voltam már szűzzel.* - Lazíts szépségem...*Cirógatlak másik kezemmel is.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:00 | Üzenet # 483
Yaoista
*Csókod szenvedélyesen viszonozom és átölelem a nyakad.* - Nem baj... *Suttogom válaszul. Feszülten, kissé izgatottan vártam, hogy belém hatolj. Csókodra próbáltam figyelni és farkamra nyögdécseltem, hiszen már nagyon fel voltam hevülve. Azért fájdalmas lesz a hangom, miközben betolod makkod és meg is karmollak akaratlanul. Nagyon feszített és fájt is rendesen, de eszembe se jutott leállítani. Szorosan öleltelek magamhoz és igyekeztem lazítani, de még így is nagyon szűk voltam.* - Igor.... *Nyögöm neved erotikusan és megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:08 | Üzenet # 484
Yaoista
*Karmolásra felmorranok, de jólesően, az az egy biztos, hogy igen nehéz tartani magam.* - Hamarosan jobb lesz és élvezni fogod...*Suttogom az ajkaid közé. Nagyon lassan hatolok továbbra is beléd és végig csókollak és simogatlak és kedvesen  beszélek hozzád, amíg végül teljesen benned nem vagyok, de akkor se mozdulok, csak szorosan ölellek, de igen csak lihegek.* - Szólj... ha mozoghatok.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:36 | Üzenet # 485
Yaoista
*Bólogatok, hogy tudom. Eléggé fájdalmasan nyögdécseltem, nagyon furcsa érzés volt, ahogy belém jöttél és eléggé rossz ráadásul. Hangosabban nyögök, mikor már teljesen bennem vagy. Eléggé nagy méreteid voltak, úgyhogy az sem könnyítette meg a dolgot.* - Még... várj... *Nyögöm, bár tudtam jól, hogy nem könnyű várni, de még rettentően fájt.* - Ahhh... basszus.... *Lihegem kicsit fájdalmasan és inkább megcsókollak. Szép lassan végre el tudtam magam engedni, de amúgy nagyon fájtam még mindig, de legalább már nem szorítottalak annyira. Lassan a fájdalom is enyhült.* - Mozoghatsz... *Suttogom.*

- Rendben... *Mondom halkan. Nem akartam másra támaszkodni, mert az nem biztos. Elég hamar megtanultam, hogy csak magamra támaszkodhatom, de te itt voltál és ezt kezdted felborítani bennem. Lágyan csókollak, lassan megértve, hogy egy csók több, mint aminek én kezeltem. Miután elváltunk, visszafektettem a fejem a mellkasodra.* - Anya... kedves nő volt, nagyon szerettem és ő is engem... *Mondom halkan.* - Én... kérhetek egy szívességet? *Kérdezem váratlanul.* - Nem tudom, hogy hol van eltemetve... meg tudnád keresni? *Valahogy félénk is volt a hangom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:49 | Üzenet # 486
Yaoista
- Addig várok, amíg csak akarod.*Suttogom, de nekem fáj a farkam, annyira szorítasz* - Nyugi szépségem.*Suttogom az ajkaid közé. Egészen nem mozdulok, amíg nem szólsz, majd akkor is lassan teszem.* - Ahh istenem.... olyan forró vagy..* Nyögöm és nagyobbat lökök rajtad de azért, hogy eltaláljam gyönyörpontod.* - Ahh imádlak...*Harapok nyakadba és gyönyörpontod kezdem el megcélozni.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:51 | Üzenet # 487
Yaoista
*Simogatlak ismét, amikor anyukád mondod elmosolyodom.* - Ebben biztos vagyok, remek nő lehetett.*Mondom, majd teljesen meglepsz, hiszen tényleg nem kérsz tőlem szívességet és a testvéred esete teljesen más.* - Persze kicsikém, amíg meg nem találom, addig nem nyugszok és ha szeretnéd, akkor közelebb is hozhatom hozzád vagy te magad akkor mehetsz, amikor akarsz.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:10 | Üzenet # 488
Yaoista
*Azért mozgásodra elég hangos leszek. Fájdalom és gyönyör keveredik el hangomba. A nagyobb lökésre kissé fájdalmasabb lesz a hangom, de ahogy eléred gyönyörpontom ez megváltozik.* - Igor... ahh... istenem... *Minden lökésedre megremegtem egy kicsit. Nagyon rég nem szexeltem és nem is ilyen felállásba, de ezt valahogy sokkal erősebben éreztem és biztos voltam benne, hogy miattad. Egyre jobban ellazultam és végül már alig fájt. Finoman karmolásztam a hátad, miután sikerült összeszednem magam, azért szerettem volna, ha élvezed te is.*

*Ez volt az első, hogy bármi szívességet kértem bárkitől.* - Köszönöm... *Mondom halkan. Igazából szerettem volna normálisan eltemetni, hiszen biztos voltam benne, hogy csak valami földkupac jutott neki. Viszont nem volt pénzem, sem semmim, de ennyit nem kértem volna tőled, mert akkor már érezném, hogy tartozok neked.*

MioDátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:26 | Üzenet # 489
Yaoista
- Finom vagy...*Nyögöm.* - Jobb már??*Kérdezlek és tényleg nagyon fontos volt. A hátam nem zavar, sőt igen élvezem. A lábaid a derekam köré fonom.* - Nagyon jó veled.... tényleg sokat jelent.... ez nem csak szimpla sex ez sokkal több...*Lehelem füledbe, majd lágyan megcsókollak és közben folyton mozgok, de nem vadulok, rég csináltam így, de a legfinomabb akarok lenni.*

- Szívesen.*Suttogom. Nem tudtam milyen állapotba van, de természetesen mindent én állok.* - Legközelebb, ha bemész a húgodhoz megengeded, hogy veled menjek és vigyek neki egy kis ajándékot?*Kérdezlek, mert ezekről mindig megkérdezlek, nem akarok tolakodó lenni és rád erőltetni magam, hiszen ő mégis csak a te húgod és tudom mennyire óvod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:08 | Üzenet # 490
Yaoista
- Igen... *Lihegem, bár fájt még azért, de már élveztem is egyben.* - Nagyon sokat...*Suttogom én is, hiszen nekem főleg sokat jelentett ez az egész, ami köztünk van. Végre szerettem valakit és nem akartam elveszíteni.Lábaim köréd is fonom és élvezem, ahogy mozogsz bennem. Lehet nem is bírtam volna vad tempót még, hiszen mielőtt te megujjaztál, egyáltalán nem ért senki a fenekemhez és nagyon új volt a dolog.* - Megőrjítesz... ahhh... *Nyögök lassan kifejezetten élvezettel.*

- Téged kedvel nagyon. *Mondom halkan.* - Örülne neked. *Mosolyodom el kicsit.* - Szóval, ha szeretnél, gyere. *Pillantok rád.* - Köszönöm, hogy törődsz vele. *Kazuya sosem foglalkozott vele, csak azzal foglalkozott, hogy engem pórázon tartson maga mellett, mint egy jó ölebet.* - Meg amúgy sincs sok társasága... *Sajnáltam, hogy nincsenek barátai, hiszen elég elszigetelve élt nagy részben miattam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:24 | Üzenet # 491
Yaoista
- Te is engem szépségem..*Mosolygok és azért igen csak dögösen festek kissé megizzadva, ahogyan a hajam az arcomra tapad. Nyakad kezdem el ismét csókolgatni. Lábaid kicsit feljebb tolom, hogy még mélyebben legyek benned és a farkad is simogatom, de lassan, mert minél inkább el akarom húzni.*

- Akkor jó, mert én is nagyon kedvelem, egy igazi tündérke.*Mosolygok.* - Akkor megyek mindenképpen.*Mondom.* - Természetes.*Mondom kedvesen.* - Tudom, de amikor csak tudsz menj csak be. Mint mondtam, amit jobban lesz és ki lehet hozni lakhatsz vele, ami nektek legjobb.*Puszilak meg ismét. Bár nem akartam elengedni, de az volt a legfontosabb, hogy neked legjobb legyen.* - Jövő héten érkeznek az orvosok remélem ők többet mondanak. Minden követ megfogok mozgatni.*Mondom komolyan.* - Mi lenne ha vinnék neki egy cicát vagy kutyát?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:28 | Üzenet # 492
Yaoista
*Jó volt hallani, hogy te is kedveled.* - Igyekszem minél többször és köszönöm. *Jó is lett volna vele lakni, talán végre úgy, mint egy normális család.* - Én is remélem...*Néha magam hibáztattam a betegsége miatt. Talán, ha még jobban vigyázok rá, nem lenne semmi baj.* - Nem tudom, hogy a kórházban mennyire örülnének. *Mondom halkan.* - De szereti a macskákat nagyon. *Mondom halkan.*

*Elmosolyodom kicsit, hihetetlen boldog voltam. Kisimítottam a hajad az arcodból, hihetetlen jól néztél ki. Nyakamra édesen felnyögtem, majd ahogy mélyebben belém hatoltál, kéjesen, de kissé fájdalmasan nyögtem fel. Gyönyörpontomra sokkal érzékenyebben kezdtem reagálni. Farkamtól kész vagyok és gyakran rászorítok farkadra, de már nem fájdalmasan.* - Boldog... ahhh... vagyok... *Suttogom a füledbe és nyakadba csókolok.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:11 | Üzenet # 493
Yaoista
- Ne köszönd kicsim.*Mosolygok. Tényleg amit lehet meg teszek hogy húgod meggyógyuljon.*- Akkor holnap veszünk neki egy cicát. Jóban vagyok az igazgatóval nem kevés pénzzel támogatom kórházat meg jön nekem párral maradjunk ennyiben.*Mondom lazán. Tényleg nem levegőbe beszelek.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:21

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:14 | Üzenet # 494
Yaoista
- Ne haragudj kicsim...*Kérek elnézést amikor ismét fájdalmasan nyögsz fel. Ahogyan farkamra szorítasz jobban felnyögök.* - Ahh basszus de ügyes vagy..*Nyögöm majd elmosolyodom.*- Én is szépségem.... megérte várni*Csókollak meg gyengéden és finoman cirógatlak.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:22

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:15 | Üzenet # 495
Yaoista
- Örülni fog. *Mondom halkan és odabújtam hozzád kicsit jobban. Nagyon kicsinek tűntem most melletted. Sehol nem volt a ridegségem és az arroganciám.*

- Semmi... baj... *Nyögöm édesen és tényleg nem bántam. Csókod szerelmesen viszonozom, hagytam, hogy tégy velem, amit szeretnél. Élveztem nagyon az együttlétünk.* - Meg... *Suttogom ajkaidra és egyre inkább nyögök.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:17 | Üzenet # 496
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolyodom el. Nagyon jó így veled és mar el is felejtettem a kis vitánkat.*-Tudod ez a randinak tökéletes befejezése... remélem sokszor elmegyünk és velem alszol... nélküled magányos vagyok.*Puszillak meg.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:21

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:20 | Üzenet # 497
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad és tovább szeretlek. Azért már igen csak határomon vagyok hiszen mar igen csak ki voltam éhezve de azt akartam hogy te menj el így ahol csak tudlak kényeztetlek.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:20

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:27 | Üzenet # 498
Yaoista
- Örülök, hogy jól érzed magad. *Suttogom halkan, de annál őszintébben. Habar nem mondom, nagyon is fontos volt nekem, hogy boldog legyél. A húgomon kívül te voltál az egyetlen, aki igazán számított nekem. A puszidra rád pillantok és finoman megcsókollak, eléggé meg voltam zavarodva és illetődve. Nem értettem, miért számítasz nekem ennyire.*

*Egyre hangosabban nyögök, átadva magam az érzéseimnek. Mikor mar mindenhol szinte csak a gyönyör maradt, nem kellet sok, hogy egy nagyot élvezzek. Megremegve, hangosan nyögve adom át magam az orgazmusnak.* -I-igor... *Lihegem és szorosan ölellek, teljesen kész voltam.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:30

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 13:39 | Üzenet # 499
Yaoista
*Elmosolyodom, majd viszonozom és igen csak kiélvezem, majd ismét csak ölellek és hallgatok egy picit, majd megszólalok.* - Ne akadj ki kérlek és előre mondom nem kell elfogadnod.*Kezdek bele.* - Erős vagyok és nagyon jó a védelmem is, de akkor se lehet tudni mit hozz a holnap. Tisztában vagyok vele, hogy minden nap ajándék az életembe és ha nem is egy ellenség végezz velem, bármi más történhet, de nem is ez lényeg. Nagyon fontos vagy nekem és ez sose fog változni és vigyázni akarok rád, akkor is ha nem vagyok melletted. Van számodra egy ház innét messze és egy bankszámla és a teljes orvosi ellátás ezek mellett. A pénz ami ott van, egész életedre elég lesz neked és  a húgodnak. Senki nem tud erről csak én, mivel csak velem olyan a kapcsolatod. Te fogsz tudni róla, hol van és hogy tudod átvenni, de csak ha akarod. Minden rajtad áll, ha ez neked sok, akkor nem foglalkozol, majd vele.*Mondom el komolyan.* - Persze remélem nem szabadulsz tőlem.*Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.29, 14:05 | Üzenet # 500
Yaoista
*Amikor elélvezel és még jobban rászorítasz a farkamra én se bírom tovább, de mielőtt elélveznénk kihúzódom belőled és a hasadra élvezek, nem akarok elsőre még beléd élvezni is, lesz még rá alkalom.:D Kihúzódva belőled melléd fekszek és magamhoz ölellek.* - Ez mennyei volt...*Lihegem.* - Jobb, mint a főzés.*Kuncogok és megpuszillak.* - Jól vagy?*Simogatom meg az arcod.*

Keresés: