Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.04.17, 14:54 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen az biztos, de nem ártana, ha előre gondolkodna.*Sóhajtok fel.* - Igen az.*Kuncogok.* - Én csak remélem, hogy nem fogom ijedten látni vagy olyan összetörtnek, mint amikor meghalt az édesanyja.*Mondom én szomorkásan. Felállok, majd egy kis borítékot veszek elő egy fiókból, majd visszamegyek.* - Bár furcsán hangzik, de nálunk minden alkalommal készülnek képek és a temetésen is készültek. Itt egy kép nem rég még édesanyja halála előtt.*Mutatom az albumba, majd előveszem a borítóban lévő képeket, amin Igor van.* - Ez pedig a temetésen.*Mutatom meg.* - Akkor változott meg minden, akkor változott meg Igor..*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 12:25 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| - Talán azt is megfogja tenni egyszer. *Mosolyodom el. Szavaidra hirtelen elhallgatok. Tudtam milyen elveszíteni egy szülőt, akit imádsz, bár teljesen más helyzetbe vagyunk és nem is tudom, hogy nálatok mi történt pontosan. Figyelmesen hallgatlak, majd a képre nézek és elmosolyodom. Olyan vidáman csillogtak a szemei. Mikor előveszed a másik képet, csak szótlanul néztem. Elvettem és letettem a másik mellé.* - Igor... *Suttogom és csak néztem a képet, majd finoman rásimítottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 12:56 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Talán.*Suttogom. Tényleg reméltem, hogy miattad észhez tér. Amikor egymás mellé teszed a képed kicsit hallgatok, majd rágyújtok.* - Amikor meghalt az édesanyja rá se lehetett ismerni. Gyűlölt engem, Seimét, Sergejt az egész családot és az egész világot, de leginkább engem. Engem hibáztatott, a halála miatt és többször hozzám vágta, hogy miért nem én haltam meg vagy ő mért van életbe. Fájtak a szavai és a cselekedetei de nem haragudtak rá. Neki az édesanyja jelentette a világot.*Mélyet szívok a cigimből és lassan kifújom.* - Nagyon veszélyes életet kezdett élni. Kereste a bajt neki ment mindenkinek, még itthon is. Minden percben rettegtem, hogy kapom a telefont, hogy megsérült vagy meghalt.*Picit elcsuklik a hangom.* - Próbáltam mellettem lenni, de nem engedte. Mindent bevetettem, keményebb módszereket is. Bezártam szobába, de akkor azt szétverte és csak magába tett kárt. Embereket küldtem, hogy vigyázzanak rá, mindent... mindent megpróbáltam... de kevés volt.*Remegek meg. Kevés embernek mutatom meg ezt az arcom, amit most neked.* - Egészen addig ment amíg meg nem lőtték őt... szerencsére túlélte és akkor kezdett magához térni vagyis annyira már nem viselkedett őrült módon.*Mesélem el, ezzel is láthatod, hogy én megadom a bizalmat, amit jobb, ha nem játszol el.:D* - Viszont bármennyi idő telik, bárki kerül az életbe, az űrt senki nem pótolhatja és bárki aki szájára meri venni az édesanyját, annak neki megy.*Picit elmosolyodom.* - Bármennyi hülyeséget tud még csinálni és szereti tagadni, de hatalmas szíve van és akik fontosak neki, bármit megtesz értük és vigyázz rájuk.*Mosolygok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 13:30 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| *Végig a képet néztem, miközben beszélsz.Nem érthettem teljesen, hogy neked milyen volt ez az egész, hiszen nem volt gyerekem, de abból kiindulva én miket műveltem, ráadásul tudtam, hogy én piskóta voltam hozzád képest. Rád pillantottam, mikor elcsuklik hangod. Onnantól téged figyeltelek csendben és csak hallgattam. Valahogy ezek hatására és a kép, könnyes lett a szemem. Visszafordítottam a tekintetem a képre és lassan legördült egy könnycsepp az arcomon, de én észre se vettem.* - Megpróbálok nagyon vigyázni rá... Ő... nagyon fontos nekem. *Mondom halkan. Tudtam, hogy zűrös vagy még most is és féltem, hogy valami baj történik.* - Tudom, hogy nagy a szíve... *Mosolyodom el egy kicsit.* - Mesélt Igor is pár dolgot, hogy sok mindent tett. Már tudja, hogy hülye volt és ahogy levettem a szavaiból bánja is azokat a dolgokat. *Még mindig nem tűnt fel, hogy sírtam.* - És azt is mondta, hogy jó apa vagy, ami igaz is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 13:53 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| *Elnyomom a cigit és rád pillantok. Picit elmosolyodom rajtad, nem hittem, hogy ilyen hatással lesz rád.* - Igen azt látom és ennek örülök.*Mosolygok.* - Bocsánatot kért nem is egyszer és nem csak tőlem és én sose haragudtam rá, csak féltettem, és tudod nincs annál rosszabb, ha valakit szeretsz és nem tudsz rajta segíteni.*Suttogom.* - Igen? Ennek örülök.*Látszik, hogy ez nagyon jól esik. Finoman letörlöm a könnyeid és megsimogatom az arcod.* - Én nagyon szurkolok nektek és nálad jobb partnert nem is tudnék elképzelni a fiam számára.*Mondom őszintén.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 14:43 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit.* - Ezt nem tudom... de lehet Chris tudna mesélni. *Mondom egy szomorkás mosollyal. Csak bólintottam, hogy tényleg ezt mondtad. Kicsit meglepődök, ahogy letörlöd a könnyeim.* - Mi? *Lepődök meg és elkezdem törölgetni a szemeim, tényleg nem tűnt fel.* - Köszönöm... *Mondom kissé elpirultan. Örültem, hogy ezt mondod, mert fontos volt, hogy mi jól kijöjjünk, bár eddig se volt gond.* - Én szeretnék mellette lenni és... azt hiszem ő is szeretné. Minden ezen a hülye titkon múlik. *Sóhajtok egy nagyot. Féltem nagyon is tőle. Eleinte csak viccnek kezeltem, de már láthatóan féltem.* - Én... szeretem őt... azt hiszem. *Mondom lángvörösen. Sosem szerettem még senkit.* - Most olyan jó minden... félek... *Simítok újra a képre, amin Igor szomorú.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 20:51 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Remélem sose tapasztalod meg se Igorral se mással. *Mondom.* - Nincsen semmi baj. *Mosolygok a sírásra.* - Igen ő is akar, elhozott ide téged és ez nagy dolog. *Jegyzem meg, majd a folytatásra felnevetek.* - Igen erre magamtól is rájöttem elég csak rád nézni. *Kuncogok.* - Különben jól áll a piros. *Jegyzem meg vigyorogva, majd picit elkomolyodom.* - Igen az a hülye titok, nem csodálom, hogy félsz szerintem Igor is, sőt biztos. *Mondom komolyabban.* - De bízzunk abban, hogy minden jól alakul nem de? Szeretnélek Igor oldalán sokáig látni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.18, 20:55 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Én se szeretném. *Mondom őszintén.* - Csak.. áh... *Jövök zavarba nagyon.* - Elvitt az anyukája sírjához. *Mondom váratlanul, én se tudom, hogy miért.* - Igen? Pedig én nem rég jöttem rá. *Még mindig eléggé piros az arcom.* - Igen, fél és bűntudata is van. *Bólintok, majd csak elmosolyodom.* - Bármi is ez, remélem...remélem átvészeljük. *Én azért bizakodó voltam, és ez látszott is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.04.19, 12:48 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Valóban? Akkor tényleg nagyon fontos vagy neki, ha elvitt oda.*Mosolyodom el.* - Igor számára szent hely.*Mosolygok.* - Jó emberismerő vagyok, de nyugi bár Igor is az ilyen dolgokba nagyon lassú.*Nevetek fel.* - Értem.*Bólintok.* - Így legyen, de ne is beszéljünk erről és ne is szomorkodjunk tovább, na meg a többit elmondja, majd Igor.*Mondom és el is teszem azokat bizonyos képeket.* - Van videó is érdekel?*Kérdezem széles vigyorral, mint egy rossz gyerek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.04.19, 15:41 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Boldogan elmosolyodom, ahogy visszagondolok a kérdésedre.* - Megkérdezte, járnék-e vele, ha minden úgy alakul. *Olyan voltam, mint egy tizenéves.* - Lehet nem is baj. *Kuncogom el magam.* - Igaz. *Bólintok, majd visszaadom a képet. A videora elvigyorodom én is.* - Hogy a fenébe ne... *Kuncogtam el magam.* - Legalább piszkálhatom, milyen kis édes volt, bár most is az.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.21, 23:49 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Hmm komolyan büszke vagyok a fiamra. Komolyan nagyon édesek vagytok*Kuncogok.* - Szerintem is.*Kuncogok.*- Oké*Mosolygok.*- Szerintem is.*Nevetek fel majd be is rakok egyet Igor második szülinapjáról.* - Egyem meg.Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 00:07 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Nem hittem, hogy meg fogja így kérdezni tőlem. *Ismerem be. Annyira jó volt, hogy így viselkedtél velem. Nagyon élveztem. A videot árgus szemekkel figyeltem és jókat nevettem.* - Nagyon édes, megzabálom. Kaphatnék majd egy másolatot? * Kuncogtam el magam.* - Már, ha nem baj. *Mosolyogtam, hiszen nem akartam udvariatlan lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 02:06 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Hidd el én se és szerintem ő se.*Nevetek fel.* - Persze, hogy kaphatsz.*Vigyorgok.* - Van még pár.... huuu asszem Igor kissé morogni fog a kis cicus.*Nevetek fel.* - Különben hogy jött?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 02:46 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Lehet. *Kuncogom el magam.* - Köszönöööm. *Örülök meg, de nagyon, mint egy kisgyerek karácsonykor.* - Ugyan, nem fog, majd kiengesztelem. *Nevettem el magam. A kérdésre elkuncogom magam.* - Lenyuszizott, erre vissza mondtam, hogy ő akkor cicus. *Mosolyodom el.* - Még nagyon incselkedtünk egymással, illetve ő velem, nekem csak a szám volt nagy. *Nevettem ismét.* - Megjegyezte, hogy nem mondták még neki, erre közöltem, hogy na majd akkor én hívom cicusnak. *Mesélem el.* - Szinte csak úgy jött, de nagyon is illik rá köztünk szólva. Olyan szeszélyes és makacs tud lenni, mint egy macska.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 03:30 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Értem értem, mindenesetre találó.*Nevetek fel.* - Másnak nem is engedné, de azért én szívom kicsit a vérét.* - Nos igen ebben van valami.*Mosolygok.* - Mi a francot néztek ti??*Hallom meg Igor hangját.* - Szia, már ennyi idő eltelt?*Pillantok oda.* - Nem ismered fel magadat?*Kuncogok.* - Komolyan miért nem a vacsit csináljátok?*Sóhajt fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 03:53 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Azért csak óvatosan, mert nekem morog. *Nevettem el magam. Mikor meghallom a hangod, elmosolyodom.* - Szia cicus. *Kuncogok és felállva odamegyek hozzád és adok egy puszit.* - Mert kíváncsi voltam és apukád lefoglalt. *Cirógatom meg az arcod.* - Tényleg zabálni való voltál. *Mondom kedvesen, majd átöleltelek, de nem úgy mint eddig, szinte magamhoz szorítottalak. Azért még bennem volt az a kép, amit apukád mutatott.* - Jót lovagoltál? *Kérdezem meg.*
*Miután átöltöztem, lefürödtem, kicsit ledőltem. Nem tudtam miért, de rosszul éreztem magam a képek miatt, de láttam azt is, hogy a félrevonulásommal megbántottalak. Egy kicsit el is bóbiskoltam. Mikor felébredek, nyújtózok egy nagyot, majd lementem szétnézni. Láttam, hogy már Igor is visszaért és videot néztek. Közelebb mentem, de tisztes távolságban álltam meg tőled. Elég rideg volt a kisugárzásom, főleg irányodba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 03:59 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Azt látom.*Sóhajtok fel.* - Igen az voltam.*Végét igen csak megnyomom. Magamhoz ölellek én is, de viszont, hogy ilyen erősen teszed nem igen értem.* - Igen nagyon. Ennyire hiányoztam?*Kuncogok.* - Átöltözök jössz velem?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:20 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| -Alap.*Mosolygok, majd csak nézlek titeket. Amikor megjelensz nem értem a viselkedésed, majd amikor fiúk elmennek a videót kikapcsolom, majd odamegyek.* - Jót pihentél?*Simítok az arcodra, és többet nem kérdezzek még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:27 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Igen, régen zabálni való voltál, most pedig... *Hagyom függőbe, de sunyin mosolygok.* - Akkor jó. *Kérdéseden meglepődtem, de nem mondtam semmit.* - Nem. *Vigyorgok, de adok egy csókot.* - Megyek, persze. *Mentem is veled a szobádba. Beérve odalépek és hosszan megcsókollak, közben az inged kezdem gombolgatni.* - Így viszont, hogy még nem főztem, akkor főzhetünk együtt. *Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:32 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| *Csöndesen figyelek, majd mikor odajössz és az arcomra simítasz, rezzenéstelenül néztem.* - Igen. *Mondom tömören és bólintok is egy aprót.* - Te elvoltál Nick-kel? *Kérdezem, de nem volt semmi féltékenység a hangomba. Sőt, semmit se éreztem ezzel kapcsolatban.* - Látom videot is néztetek. *Én annyira nem bántam, hogy kimaradtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:39 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Most pedig nem.*Fejezem be helyetted.* - Tudnom kéne valamit?*Kérdezlek és csókod viszonozom.* - Hmmm ez így sokkal jobb.*Kuncogok már fent az ajkaid közé.* - Oké megbeszéltük.*Simítok a fenekedre, majd hirtelen a falnak nyomva vadabbul csókollak meg.* - Nekem hiányoztál.*Simulok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:42 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| *Elveszem a kezem és rágyújtok.* - Igen el és néztünk.*Mondom.* - Most komolyan elmondanád mégis mi bajod van már megint? Miért viselkedsz velem így?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:50 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, majd kérdésedre értetlenül nézek rád.* - Nincs semmi baj. *Mondom őszintén, hiszen tényleg nem volt semmi.* - Hogy viselkedem? *Kérdezek vissza és tényleg nem értem, hogy mi a gond. Mindig ilyen szoktam lenni. Én úgy kezeltem a dolgokat, mintha az ami köztünk történt, itt már nem is létezne, sőt meg se történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 04:56 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Most pedig... *Hajolok a füledhez és belesuttogom.* - Édes vagy... *Kuncogom el magam.* - Nem, nincs semmi. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy tetszik a csókom. Kicsit meglepődöm, hogy a falnál kötök ki, de nagyon is élvezem a dolgot.* - Te is... *Suttogom és a nyakadba csókoltam.* - És mennyire hiányoztam? *Kérdezem vissza és lesimítom a válladról az inged, majd végig karmoltam a mellkasodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.22, 05:05 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Rideg és távolságtartó?*Kérdezek vissza.* - Komolyan mióta visszajöttek Igorék és te elvonultál van ez.*Mondom komolyan, majd leteszem cigit.* - Ne csináld ezt.*Mondom, majd megcsókollak.*
|
|
| |