2025.07.21, Hétfő, 08:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:08 | Üzenet # 351
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Amikor közlöd, hogy ez megfog történni még igen szarul esik, de nem mutatom ki és igyekszem úgy gondolni, hogy nem ellenem szól.* - Igen tudom... nagyon becsüllek érte és megértelek. A családért én is mindent megteszek.*Mondom.* - Örülök, hogy így gondolod.*Mosolyodom el. Most meg a szavaid nagyon jól estek. Tudtam jól, hogy jó darabig ez fog menni amíg fel nem fogod igazán, hogy itt minden más. A csókod meglep, de nagy örömmel viszonozom. Ezek az apróságok mutatták, hogy páncélod kezded leengedni.* - Kicsi Fumiom..*Suttogom és elhúzom csókot amennyire csak lehet.*

MioDátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:15 | Üzenet # 352
Yaoista
*Kuncogok rajtad nagyon édes vagy.* - Téged bármikor.*Mondom lágyan.* - Mire gondolsz?*Vonom fel a szemöldököm, mert hirtelen nem értem, de ahogyan neki kezdesz, le esik máris.* - Rossz emberrel kezdtél ki.*Suttogom, majd egy mozdulattal magam alá küldelek. Lefogom a kezeid egyik kezemmel, majd ördögi vigyorral elkezdelek csikizni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:22 | Üzenet # 353
Yaoista
- Köszönöm... *Cirógatom meg az arcod. Élveztem, hogy kicsit bosszanthatlak.* - Szerintem nem. *Kuncogtam, majd ahogy hirtelen alattad kötöttem ki, meglepődtem, főleg, ahogy lefogtál. Hangosan nevetésbe törtem ki a csikizés hatására.* - Neeeee.... *Nevettem és közben vergődtem.* - Jó leszek, jó leszek, csak hagyd abba.... *Nagyon csikis voltam és próbáltam szabadulni is, de hát erősebb voltál nálam.  Már a könnyem csordult ki és próbáltam menekülni.* - Kegyelmezz... *Nevettem tovább.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:35 | Üzenet # 354
Yaoista
*Jól estek szavaid és kicsit el is mosolyodtam. Becézésed olyan furcsa volt, soha nem hívott senki így. Élveztem a csókunk, majd mikor elváltunk kissé zavartan néztem szemeidbe. Finoman arcodra simítottam és lágyan cirógatni kezdtem.* - Remélem meg fogom tudni adni neked azt, amit vársz tőlem. *Akármilyen meglepő, én azért szerettelek volna boldoggá tenni téged, mert olyankor én is nyugodt voltam, ami számomra most az egyik legfontosabb dolog volt.*

MioDátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:49 | Üzenet # 355
Yaoista
*Csak vigyorgok.* - Szóval még mindig azt mondod, hogy szerinted nem rossz emberrel kezdtél ki édes?*Kérdezlek vigyorogva.* - Hirtelen mennyire váltottál..... mond csak mégis miért kíméljelek meg?*Kérdezlek és most nem csikizlek de el se engedlek.* - Hmm? Na mondjad hallgatlak.*Vigyorgok.*

MioDátum: Hétfő, 2014.04.07, 14:50 | Üzenet # 356
Yaoista
*Megcsóválom a fejem és megcsókollak.* - Édesem én csak annyit várok tőled, hogy legyél boldog végre és élj... de semmi mást.. érted?? Én nem állok feletted, mi egyenrangúak vagyunk, még ha el se hiszed.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 15:01 | Üzenet # 357
Yaoista
- Igen... Szerintem a lehető legjobb emberrel kezdtem ki.*Kuncogok, de igazat mondtam. Ahogy végre abbahagyod lihegve nézek rád.* - Élvezed, mi? *Vigyorogtam én is.* - Azért mert imádsz... *Kuncogok, egyszerűen megmagyaráztam a dolgokat.* - Meg azért is, mert ha nem engedsz el, nem tudlak átölelni... *Mondom édesen, azért tudtam én, ha akartam.* - Meg mást se tudok csinálni... *Jelent meg egy kaján vigyor az arcomon.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 00:51 | Üzenet # 358
Yaoista
*Csókod viszonozom, majd csöndben végighallgattalak. Végül csak bólintottam, bár nem egészen értettem a dolgokat, mégis... annyira jól esett. A fejem visszafektettem a mellkasodra és hallgattam, ahogy ver a szíved. Közben persze oldalad továbbra is cirógattam finoman. Olyan finom volt az érintésem, hogy nem is lehetett érezni a bőrömön a sok évnyi edzést.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 11:19 | Üzenet # 359
Yaoista
*Tudtam jól, hogy nem értesz, de nem baj, mert majd rájössz idővel. Finoman cirógatlak én is, tényleg hihetetlen, hogy te ölni szoktál. Egy darabig csöndbe vagyok, majd egy orosz népdalt kezdtem el énekelni és meglepően jó hangom van. Igornak általában anyukája énekelt, de ezt a dalt mindig is szerette.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 11:34 | Üzenet # 360
Yaoista
- Tudod mit igazad van..*Kuncogok, de nagyon is jól esik, mert leesik, hogy mondtad.*  - Persze, hogy élvezem és most is te nem bírtál magaddal.*Vigyorodom el.* - Imádlak, de jó így nekem.*Vigyorgok tovább.* - Mehet később is.*Mondom, majd felvonom a szemöldököm.* - Hallgatlak.*Vigyorgok, de nem engedlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 12:04 | Üzenet # 361
Yaoista
- Nem igaz, te mondtad, hogy próbálkozzak. *Közlöm veled, hiszen a te hibád volt.* - Sejtettem. *Kuncogok Láttam mennyire élvezed, gondoltam akkor nesze neked.* - Szóval kíváncsi vagy? *Vigyorodtam el én is.* - Engedj el és megmutatom. *Nyalok végig ajkaimon, hiszen mivel nincs gipsz, már én is tudlak kényeztetni és gondoltam mennyire ki lehetsz már éhezve, hisz a kezem nem sok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 12:08 | Üzenet # 362
Yaoista
*Valahogy teljesen átjárt a nyugalom, rég éreztem ilyet. Hangodra meglepődök, nem hittem, hogy azaz éneklős típus vagy, de nem mondtam semmit, csak elmosolyodtam. Nagyon kellemes volt. Mikor befejezted, rád mosolyogtam és adtam egy puszit.* - Milyen dal volt ez? *Kérdezem kíváncsian. Oroszul nem sokat értettem, csak amennyit melletted megtanultam, az pedig még kevés volt, hogy az egész szöveget értsem.* - Nagyon szép. *Teszem hosszá.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 12:21 | Üzenet # 363
Yaoista
- Igaz, de látod feleslegesen próbálkoztál.*Kuncogok.* - Persze.*Bólintok. A mozdulat tetszik és megcsókollak, de továbbra se engedem sőt még kényelembe is helyezem magam rajtad és rajtad ülve foglak tovább.* - Nem is tudom... azért meg kell hagyni annyira jól mutatsz rajtam... komolyan nagy dilemma.*Gondolkodom el.*xd

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 12:33 | Üzenet # 364
Yaoista
- Szép a mosolyod.*Mondom kedvesen.* - Egy kis népdal... Igor nagyon szerette hallgatni.*Mosolyodom el lágyan.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok, majd elmondom miről szól.* - Tudod Igor tényleg jó gyerek.... ő nem rossz, bár sok hülyeséget csinál tudom... remélem nagyon, hogy rólad is leszáll... Nick tényleg jó hatással van rá és remélem ez így marad és mellette marad, bele se akarok gondolni, mi lenne ha másként lenne, akkor Igor ismét eldurvulna és lehet már nem állna le...*Suttogom. Nagy félelem volt ez.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 13:05 | Üzenet # 365
Yaoista
- De megérte. *Kuncogtam.* - Kis édes. *Azért se hagytam magam. Csókod szenvedélyesen viszonozom, egyre kevésbé tudok betelni ajkaiddal. Kicsit meglepődtem, hogy még kényelembe is helyezed magad, de meg kellett hagyni, nem bántam annyira.* - Lehet, de így csak nézni tudsz. *Kuncogom el magam és közben megint az arcod kémlelem.* - Sokkal nyugodtabb az arcod ahhoz képest, mint mikor megismertelek egy éve. *Mondom váratlanul.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 13:14 | Üzenet # 366
Yaoista
- Köszönöm. *Jövök kicsit zavarba. Figyelmesen hallgattam, hogy miről is szól a dalocska, majd a folytatásra ismét csak mosolyogtam. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked.* - Tudom, hogy nem rossz. Engem pedig nem zavar, ha piszkál. Tudom jól, hogy téged igen, de miattam nem kell aggódnod. *Mondom kedvesen. Kicsit elhallgattam, majd felültem, de rajtad maradtam, szóval gyakorlatilag a csípődön ültem.* - Szerinted Igor szerelmes? *Kérdezem kíváncsian. azt még én is láttam, hogy oda van Nickért. Kíváncsi lettem, hogy milyen érzés lehet így szeretni valakit. A valaki alatt nem is tudtam másra gondolni, csak rád, ami nagyon furcsa volt.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 13:31 | Üzenet # 367
Yaoista
- Szerintem is.*Vigyorgok.* - Na megállj.*Nevetek fel és picit csikizlek, de abbahagyom, de jó tudni, hogy ilyen kis érzékeny vagy ilyen szempontból is.* - Csak nézni tudlak? Nem inkább te? Én bármit tehetek.*Mosolyodom el kajánul, de ez hamar el is tűnik.* - Látod ilyen jó hatással vagy rám, lehet már a megismerkedésünk óta.*Mosolygok, majd adok egy lágy csókot.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 13:35 | Üzenet # 368
Yaoista
- Azért én aggódom.*Mondok csak ennyit. Féltem, hogy egyszer túl messzire megy veled kapcsolatba Igor, mert tény tud nagyon kegyetlen lenni és itt nem csak a testiségről szól.* - Tetszik ez a póz.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Még ha most nem is akkor az lesz, az más kérdés, hogy ismerve őt tagadni fogja jó darabig.*Nevetek fel.*- Szeretném, ha végre megtalálná tényleg a boldogságot és a nyugalmat.*Mondom és közben simogatlak finoman.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 13:44 | Üzenet # 369
Yaoista
*Az újabb csiki támadásra ismét nevettem, de örültem, hogy hamar leálltál, kicsit még lihegtem is.* - Igaz, de ha egyoldalú, nem olyan jó, nem igaz? *Mosolyodtam el. Igazából az volt a furcsa, hogy voltunk már egyszer ilyen helyzetben, mégis most olyan mértékben megbíztam benned, hogy egy kicsit se féltem tőled, sőt kíváncsi voltam mit fogsz kezdeni a helyzettel.* - Annak örülök akkor... *Mondom gyöngéden és csókod is viszonozom ismét elég szerelmesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 13:50 | Üzenet # 370
Yaoista
*Csak elmosolyodtam.* - Sosem bántanám Igort puszta piszkálódás miatt. Nagyon messzire kell mennie ahhoz, hogy elveszítsem a hidegvérem. *Mondom őszintén. Azt nem mertem kijelenteni, hogy soha az életbe nem mennék neki, de azért mert beszólogat, nem. A pózt csak akkor vettem észre, mikor megjegyzed és már értettem is, miért, de nem mondtam rá semmit.* - Te rögtön beismered a feleségednek? *Kérdezem, mert nem voltam benne biztos, hogy igen. Finoman az arcodra simítok szavaidra.* - Megfogja.

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 14:06 | Üzenet # 371
Yaoista
- Ezt nem mondanám, hiszen imádlak kényeztetni és ezt már tapasztalhattad is.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Mosolygok. A csók után a nyakad kezdem el csókolgatni, de egy kézzel továbbra is lefoglak és a felsőd alá nyúlva a hasad kezdem el cirógatni.* - Nem engedlek.*Lehelek füledbe és ismét nyakadnál járok. Nem engedlek nem csak mostanra szólt.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 14:11 | Üzenet # 372
Yaoista
- Igaz. *Mosolyodom el.* - És ami azt illeti, nagyon jól is csinálod. *Kuncogok. A nyakamra édesen nyögdécselni kezded, simogatásodra szinte libabőrös lettem. Szavaidra elpirulok, mert tudtam, hogyan értetted.* - Én se téged... *Suttogom válaszul és ismét hallattam hangom a nyakamra. Teljesen elengedtem magam és élveztem, amit művelsz velem.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.08, 14:39 | Üzenet # 373
Yaoista
- Tudom.*Vigyorgok, most minek tagadjam ezt.* - Olyan szép vagy.*Mosolygok, amikor elpirulsz.* - Nagyon helyes...*Mosolygok, majd végül elengedlek és rád feküdve szorosan magamhoz ölelve csókollak hosszasan.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.04.08, 16:52 | Üzenet # 374
Yaoista
*Bókodra elmosolyodom még jobban.* - Szerintem is. *Mondom a helyesre. Ahogy elengedtél és rám feküdtél, nagyon tetszett a helyzet. Finoman közrefogtam arcod kezeimmel és cirógattam, miközben csókod viszonozom.* - Tudom, hogy nem szereted... de nekem te vagy szép... *Cirógatom az arcod közbe.* - Egy hapsi, aki csak úgy szembe jön velem az utcán, helyes... de te annál több vagy nekem. *Nézek szemeidbe és közben lágyan mosolygok.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 19:42 | Üzenet # 375
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Ez annyira rád vall.*Puszillak meg.* - De nagyon édes vagy.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Csókollak meg.* - Kis bolondom.*Kuncogok. Nagyon jól elszórakozunk, majd később visszamegyünk hozzánk vagyis a házba.* - Én átöltözöm, mindjárt jövök.*Mondom már bent, majd eltűnök, de hamar visszajövök.* - Itt is vagyok.*Ülök le melléd és most egy sárkányos yukatába vagyok.:D* - Körbevezesselek?*Kérdezlek.*

Keresés: