Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 21:40 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Édes vagy.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Tudod nem hittem volna, hogy így fogsz kezdeményezni, de nagyon tetszik..*Suttogom az ajkaid közé és igen csak elmélyítem a csókot.* - Rég kóstoltam már ennyire finom ajkakat.*Nyalok végig rajtuk.* - Még többet és még többet akarok belőle.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 22:17 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| - Hát erre nem mondok nemet. *Nevettem el magam.* - Akkor is ez lesz a legjobb, de az titok, hogy miért. *Nevettem el magam. Egyszer elmondom biztos, de nem most.* - Hát... kíváncsi leszek, hogy fogsz reagálni. *Kuncogtam.* - De számomra különleges hely szóval remélem azért tetszeni fog. *Bújtam jobban és sóhajtottam egyet kellemesen a simogatásodra.* - Ez finom... *Motyogom rá édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 22:29 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| *Ahogy elmélyíted csókunkat, teljesen oda vagyok.* - Te vagy az első, akit nem azért csókolok meg, mert kell. *Vallom be neked, de látszik, hogy nagyon is komolyan mondom. Bókodra elmosolyodom kicsit.* - Nincs akadálya... *tőlem szokatlanul kedvesen mondtam és hagytam is, hogy újra megcsókolj. Én ugyan nem húztam el direktből a csókokat, de sosem volt ellenemre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 22:48 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| *Elkuncogom magam.* - Oké.*Bólintok bár van sejtésem, miért ez lesz a kedvenc. Az egyik, hogy elhoztalak ide, a másik, hogy megkérdeztem járnál e velem vagy mindkettő, de lehet teljesen más, nálad nem lehet tudni.* - Biztos tetszeni fog efelől nincs kétségem.*Mondom kedvesen.* - Örülök neki.*Felsőd alá nyúlok és úgy simogatlak tovább.* - Szóval akkor tetszik ahol felnőttem?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 23:20 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| - Ez sokat jelent. Mostantól senkit nem kell megcsókolnod úgy, hogy nem akarod és remélem csak engem akarsz.*Mosolyodom el, tényleg nagyon bejöttél.* - Helyes, milyen jó, hogy együtt dolgozunk, nem?*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 23:25 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Akkor jó. De azért biztos meg fogsz lepődni. *Kuncogok aranyosan. Ahogy besimítottál fölsőm alá, még jobban élveztem a helyzetet.* - Nagyon jó... *Sóhajtok elégedetten a simogatásodra, annyira finom volt.* - Nagyon... Gyönyörű ez a ház és minden... *Mosolyodom el és megcsókollak.* - Szerencsés vagy, hogy ilyen szép helyen nőhettél fel... *Jó, nekem se lehetett panaszom, mert a mi házunk is nagyon szép volt.* - Mond csak, hol volt a titkos búvóhelyed? *Támaszkodok meg az egyik karomon és feléd fordulva simogatom mellkasod szabad kezemmel.* - Minden kisgyereknek van egy titkos helye...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 23:35 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| - Nincs más... *Mondom halkan, kissé zavartan, mert ez olyan furcsa érzés volt. A folytatást nem igazán értettem, de rád hagytam és csak mosolyogtam. Végül szépen rád feküdtem és a fejem a mellkasodon pihent. Azért tudtam, hogyan kell csábítani. Lassan becsúsztattam az egyik kezem a pólód alá és finom ujjaimmal simogattalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 23:54 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Van rá esély, mivel te értesz hozzá.*Kuncogok.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Igen az, de szerintem neked se lehet okod panaszra vagyis úgy gondolom.*Jegyzem meg.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Nevetek fel.* - Majd elviszlek jó??*Kérdezlek.* - De különben kicsiként folyton anyán lógtam.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 00:03 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok. Nézem, ahogyan helyezkedsz, a simogatásodra pedig felsóhajtok.* - Ez jó.*Suttogom.* - Olyan szép a hajad.... sokan megirigyelhetnénk.*Túrok bele finoman.* - Mindig hosszú volt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 00:06 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| - Tudom. *Vigyorgok, én ezt nagyon is élveztem.* - Nem lehet, nem is azért mondtam. *Cirógatom meg a pofid.* - Sajnos az a ház már nincs meg, de nagyon szép volt. *Emlékszem rá vissza.* - Kép még van róla. *Kettőnknek túl nagy lett volna és maradni se tudtunk volna igazán.* - Oké... *Kuncogok.* - Akkor anyukád szoknyája? *Viccelődök, majd megcsókollak. Hirtelen ráülök a csípődre és rád fekszek téged ölelve. Szerettem így ihenni rajtad, mert érezhettelek teljesen.*
i
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 00:14 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| - Szívesen megnézném, ha szabad.*Mondom.* - Pontosan, ahogyan mondod.*Nevetek fel.* - Le se tudott vakarni magáról. Mit mondjak apa a második helyre került esélye se volt.*Nevetek tovább. A csókod viszonozom.* - Kis húsom.. nagyon édes vagy.*Suttogom és kezeim a fenekedre teszem.* - Igen így tökéletes..... annyira imádom fogdosni.*Markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 00:24 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Persze, hogy szabad. *Mosolyodom el, majd elnevettem magam.* - Szegény apukád, kitúrtad... bár van egy olyan sejtésem, hogy nem nagyon bánja ő azt. *Mosolyodom el.* - Csak kényelmes... *Nem is zavart a kezed, kezdtem megszokni, hogy milyen fenékcentrikus vagy.* - Bolond cica... *Nevettem el magam, na nem mintha ellenem lett volna. Finoman megharapdáltam alsó ajkaid, majd forrón csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 00:33 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Meg érdekel a kicsi Nick.*Kuncogok.* - Szerintem se, meg este lehetek ketten, na jó azért nem mindig.*Emlékszem vissza.* - Akkor jó...*Puszilak meg.* - Csak egy kicsit...*Csapok a popsidra finoman. A harapásra felnyögök picit és csókod igen hevesen viszonozom és a feneked egy percre se engedem el, amennyire tudlak magamhoz nyomlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 17:34 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem, hiszen engem is a kicsi Igor. *Nevetek veled.* - Gondolom, hogy milyen szigorú felügyelet alatt lehettek a szüleid. *Pimaszkodok aranyosan.* - Eszméletlen édes lehettél... *Cirógatom meg az arcod. Puszi nagyon is jól esett.* - Kicsit nagyon... *Nevettem el magam. Nagyon tetszett, ahogy nyögtél, de végül én is morgok kicsit, de pozitívan, hiszen nagyon is tetszett a helyzet.* - Annyira jó... *Motyogom ajkaidra és tovább falom ajkaid, közben lágyan hajadba túrók.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.04.01, 17:40 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| *Hajamra tett megjegyzésed nem lepett meg, de azért jól esett.* - Köszönöm, és nem... mikor gyerek voltam, mindig nagyon rövid volt... *Nem hiányoztam a bogarak és más egyebek a hajamba.* - Mikor Kazuya mesterhez kerültem, akkor pedig addig nem lehetett hosszú, amíg harcművészetet tanultam. Egy idő után viszont ő adta parancsba, hogy hagyjam hosszúra, azt mondta azért, mert így könnyebben el tudom csábítani a célpontot egyes esetekben.... na meg... neki is tetszett. *Szerette a hosszú hajú fiúkat és nem vetett meg engem sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.04.03, 12:45 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| *Amikor Kazuyát mondod megremegek kicsit, nem bírtam a pasit.* - Tudod nekem bármilyen hajjal tetszenél, szóval ha szeretnél más hajat, akkor változtassál. Én soha nem foglak korlátozni, azt szeretném, ha úgy néznél ki, ahogyan te szeretnél, oké?*Simogatom meg a fejed.* - Különben mi volt köztetek?*Kérdezzem hirtelen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.04.03, 15:01 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| - Azt gondoltam.*Nevetek fel.* - Ahogy mondod.*Nevetek fel.* - Igen akkor még édes voltam, de csak akkor.*Teszem hozzá, bár tudtam hiába és úgyis megkapom tőled még, hogy édes vagyok.* - Pimasz.*Vigyorgok.* - Látod megint te nem bírsz magaddal édes..*Suttogom az ajkaid közé, majd a nyakad kezdem el harapdálni és kezeimmel hol combjaid, hol a feneked markolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.04.04, 20:28 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - Hidd el, most is. *Mosolygok, hát persze, hogy mondom, ha már adja a lehetőség. A pimaszra csak kuncogtam.* - Én nem bírok? *Ahogy nyakam kezded harapdálni nyögdécselni kezdtem halkan.* - Te vagy az, aki itt tapogat meg harapdál mindenfelé... *Kuncogtam el magam, nem mintha bánnám. Finoman simogatom mellkasod és élvezkedek.* - De ha így áll a helyzet, akkor mindjárt tényleg nem bírok... *Nyalok végig ajkaidon és nyakadnak estem. Kezdtem kitapasztalni, hogy mivel tudlak felizgatni és úgy tűnt, szereted, ha a nyakad kóstolgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.04.05, 15:08 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Tudom... *Mondom lágyan.* - Már a részemmé vált, valahogy... furcsa lenne már rövid hajjal. *Tényleg így gondoltam, hogy ez már hozzám tartozik, na meg nem akartam emlékezni. Kérdéseden meglepődtem.* - Nem tudom. Nagy részben megállapodás. *Mondom őszintén.* - De ha ő nem lett volna, az utcán kötünk ki és a húgom már nem lenne velünk. *Mondom halkan.* - A megállapodás arról szólt, hogy a húgom meg kap mindent, amire szüksége van és nem tudja meg, hogy mi folyik a háttérben, cserébe engem akart. Eleinte... ez nem volt olyan egyszerű, de lassan megtanultam így élni. Nem akartam senkit megölni, vagy kínozni, vallatni. Gyerekként nagyon ijesztő volt hallani a fájdalmas üvöltéseket. *Most először mondok neked én magam bármit is a múltamról részletesebben* - Komoly fenyítést kaptam minden alkalommal, ha ellenszegültem és idővel már nem éreztem semmit. Tettem, amit kértek. *Nagyon tárgyilagosan beszéltem magamról. Mintha csak egy tárgy lennék, amit le lehet venni a polcról, ha szükség volt rá.* - 14 évesen volt, amikor először megdugott. *Fejezem be.* - Nem gyűlölöm őt, megmentette az én és a húgom életét. Hálás vagyok neki. *Még akkor is, ha már nem élt és nem is tudtam igazán, hogy milyen életbe kényszerített bele és valójában milyen, ha egy gyerek, gyerek lehet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 12:02 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| - Na fogd be.*Morgok, de persze ez is édes.:D* - Te másztál rám, szóval te nem.*Vigyorgok.* - Miattad van, mert így felkínáltad magad.*Közlöm veled.* - Ohh most meg kéne ijednem?*Vonom fel a szemöldököm, majd ahogyan a nyakamnak esel.* - De beindult valaki.*Vigyorgok. Igen csak élvezem a helyzetet, így inkább nem mondom, hogy azért a sérüléseim még igen csak fájnak, vannak pontok, amiket nyomsz.xd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 12:23 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| - Értem értem, de ne feled, amit mondtam.*Mosolygok, majd csak némán hallgatlak. Bár én is egy maffiózó vagyok, de ennyire aljas dolgokat, sose követtem el és nem is fogok, arról nem beszélve, hogy egy gyerekhez se nyúlnék hozzá soha.* - Fumio.. kicsim.*Fordítom oda a tekinteted.* - A múltad már nem tudom megváltoztatni, de a jelened és a jövőd, azt szebbé tudom tenni. Ami veled történt, annak soha nem szabadott volna megtörténnie. Segített neked, de ő egy aljas féreg volt, ezt ne feled.*Értettem én, hogy miért vagy hálás neki, de akkor is undorító, ahogyan segített neked.* - Itt már jó helyen vagy és nem engedem, hogy valaki bántson téged, SOHA.*Nyomatékosítom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 13:08 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| - És ha nem, akkor mi lesz? *Pimaszkodok.* - Nem kínáltam fel magam, csak te kényelmesebb vagy, mint a pléd. *Nevettem el magam.* - Lehet... *Harapdállak tovább és szépen meg is szívom a bőrt, majd felemelkedek rólad és csak mosolyogva nézlek. Nem tudtam miért, de nagyon jó érzés volt nézni téged. Lassan visszadőltem és melletted megtámaszkodva szerelmesen megcsókoltalak. Mire elváltunk teljesen kipirult az arcom és levegő után kapkodtam kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 13:25 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| - Rendben... *Tényleg jól estek szavaid. Ahogy magad felé fordítod a tekintetem, szemeidbe néztem.* - Nekem nem jelent semmit. Előtte is megtörtént, ezután is megfog. *Mondom ridegen, elzárva a dolgokat, ezt a szexre értettem. Persze könnyebb volt mondani, mint valóban így gondolni.* - Nem számított mi történik... nem számít mi történik, amíg a húgom biztonságban van. *Mondom őszintén. Elhallgattam és nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked.* - Tudom... *Mondom halkan, hiszen tényleg tudtam, hogy vigyázol rám.* - Te teljesen különbözöl mindenkitől. *Szemeid kezdem kémlelni, majd finoman megcsókoltalak, szinte ártatlanul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 13:36 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| - Próbálkozz csak és megtudod.*Vigyorgok.* - Ez így teljesen más, én kérek elnézést.*Nevetek fel.* - Szólj, hogy mikor kezdjem.*Kuncogok két halk nyögés között.* - Van rajtam valami?*Simítok az arcodra. Senki nem nézett eddig, de egyáltalán nem zavar. A csókod viszonozom, majd csak elmosolyodom rajtad.* - Komolyan már büntetni kell, annyira édes és csábító vagy egyszerre.*Mosolygok és adok a homlokodra egy puszit.* - Köszönöm, hogy eljöttél velem, sokat jelent.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 13:58 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| - Minimum. *Nevettem e magam veled.* - Rendben. *Kuncogok és tetszettek a nyögéseid.* - Nincs... *Suttogom, én nem is tudtam, hogy miért szeretlek ennyire nézni.* - Ugyan... *Mosolygok. A puszidra csak lehunyom a szemem.* - Én köszönöm, hogy elhoztál. *Mondom komolyan és adok még egy csókot.* - Szóval azt mondtad próbálkozzak... *Odahajolok a füledhez és ráharapok fülcimpádra, majd elkezdek suttogni.* - Édes vagy... édes vagy.. édes vagy.... hihetetlenül édes vagy.... *Suttogtam folyamatosan.*
|
|
| |