2025.07.22, Kedd, 03:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 20:10 | Üzenet # 376
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad.* - Csak őszinte. *Csókod viszonozom és remekül érzem magam veled. Folyton nevetek és viccelődök, na meg mosolygok. Rájöttem, hogy mennyire jó veled. Mikor visszamentünk, azért még elköszöntem Oriontól is. Lehuppanok a kanapéra és várlak, ahogy elmész öltözködni. Mikor visszajössz, azért megint megbámullak.* - Szerintem modellkedned kéne vagy ilyesmi... *Nevettem el magam és megcsókoltalak.* - Igen. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 20:32 | Üzenet # 377
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem is tőled tartok, de ha egyszer nagyon eldurvulna a helyzet, szeretném, ha nekem szólnál, ha lehetséges, de erről tényleg ne beszéljünk.*Zárom le a témát.* - Nem.*Nevetek fel.* - De mire elárultam a feleségem már rég tudta, előbb tudta, mire én saját magamnak bevallottam.*Nevetek fel.* - Ritka eszes nő volt.*Mosolyodom el lágyan.* - Így legyen.*Csókollak meg. Jó darabig elvagyunk, majd haza megyünk.* - Igorék is ott vannak.*Mondom mivel látom a lovakat.* - Jól érezted magad?*Kérdezlek és adok egy lágy csókot.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.04.10, 20:34

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 20:47 | Üzenet # 378
Yaoista
- Értem. *Azért jól esett, hogy nem tőlem tartottál. Ahogy a feleségedről beszélsz, csak hallgatlak. Nem értettem pontosan a szavak jelentőségét, de azt megértettem, hogy mennyire fontos neked és milyen különleges is volt ő. Csókod viszonozom és tovább beszélgetünk, néha eszünk. Meglepően jól érzem magam és nyugodt vagyok.* - Azt hittem mi érünk vissza előbb. *Ismerem el, majd elmosolyodom.* - Igen... *Mondom halkan, kissé zavarban is vagyok. Csókod viszonozom, majd mikor elválunk azért tőled külön megyek be a házba, nem akartam heccelni Igort és a légkört.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 20:47 | Üzenet # 379
Yaoista
- Nem te vagy az első, aki ezt mondta.*Vigyorgok.* - Különben már hívtak is fotózásra nem egyszer.*Mondom lazán, mintha ez tökre megszokott lenne. A csókod viszonozom, majd megfogom kezed.* - Hol kezdjük? A legjobb résznél vagyis nálam?*Kérdezem vigyorogva, majd kicsit elkomolyodom.* - Nick itt viszont, ha tényleg azt mondom oda nem mehetsz be akkor tartsd is be jó? Megbízom benned.*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 21:15 | Üzenet # 380
Yaoista
- És elmentél? *Kérdezem kíváncsian, bár biztos voltam benne, hogy kiszúrtalak volna, ha olyan képek készültek volna, mint pl. magazinok vagy ilyesmi.* - Ne, azt hagyjuk a végére, mert ismerve magunk, utána ki se jönnénk. *Kuncogtam el magam. Komolyságodra én is kicsit komolyabb leszek.* - Rendben. *Simul az arcom a kezedbe. Fontosabb volt a bizalmad, mint bár kósza perc a kíváncsiságom kielégítésére.* - Megígérem. *Csókolok a tenyeredbe.* - Amúgy is az a tervem, hogy leszámítva a lovaglásod, le sem szállok rólad. *Kuncogtam és megcsókollak.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 21:33 | Üzenet # 381
Yaoista
- Privát képek készültek, hogy örüljön, de nem jelentek meg.*Mondom.* - Lehet egyszer megismered igen csak nagy neve van a szakmába és simán befuttathatott volna, de mint munka nem érdekelt sose mint munka, csak a modellek.*Vigyorgok.* - Ugyan máshol is lehet szórakozni meg te nem bírsz magaddal.*Vigyorgok.* - Helyes.*Bólintok.* - Jó ötlet.*Kuncogok. A csókod viszonozom, majd elkezdelek körbevezetni. Van itt minden a billiárd szalontól kezdve a szaunáig át a japán tea szobáig és még sorolhatnám. Mindent megmutatva persze amit lehet neked a saját szobámba megyek, amin azért látszik, hogy sokkal inkább gyerekkorom tükrözi, de így is rám lehet ismerni, de bohókásabb, mint a mostani lakásom.* - Akkor mutatom majd a kertet a kinti fürdővel meg a medencével is meg mindent.*Mosolygok.*

- Úgy látszik még se.*Mosolygok.* - Nagyon örülök.*Olyan kis édes vagy, hogy zavarban vagy, de nem mondok semmit. Követlek be és a kanapén foglalok helyet.* - Nagyon élvezem ezt a napot.*Mosolygok.* - Ülj le.*Simítok a kanapén magam mellé.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 22:04 | Üzenet # 382
Yaoista
- Éééés én láthatom? *Kérdezem kíváncsian, mert hát jó, hogy látni akartam* - Na, felejtsd csak a modelleket most már. *Kuncogok.* - Egyébként nem nagyon kellett volna megerőltetnie magát, hogy befuss. Így is mindenhol észrevesznek. *Mosolyodom el, mert belegondoltam, hogy most már csak az enyém vagy... vagyis leszel.* - Te nem bírsz. *Nevettem el magam. Azért nem kicsit esett le az állam, hogy mennyi minden van nálatok. Mégis a legérdekesebb a szobád volt, amin csak mosolyogtam. Úgy éreztem, hogy megismerhetlek ismét egy kicsit jobban.* - Nem semmi... *Mondom, majd a kertre kész vagyok.* - Hát szerettek élni. *Kuncogom el magam és megcsókollak. Ahogy visszaindulunk, látom apukádékat és elmosolyodom.* - Sziasztok. *Persze a te kezed fogtam és láthatóan rettentő boldog vagyok és nem kicsit szerelmes.*

*Leülök melléd, ahogy a kanapéra simítasz.* - Örülök. *Mondom őszintén és nem igazán tudom, mit mondjak neked.* - Reméltem. *Teszem még hozzá, hiszen ilyet még senki se mondott nekem. Mikor meghallom Nicket, csak bólintok köszönésképpen és kicsit arrébb csúszok a kanapén. Nem akartam szándékosan ingerelni a helyzetet, így tartottam egy tisztes távolságot.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 22:18 | Üzenet # 383
Yaoista
- Nála vannak tőle kell elkérned, nekem csak elég a tükörbe néznem és látom magam.*Vigyorgok. Rád vall ez jobban érdekel, mint az illető, aki a képeket csinálta.* - Csak te érdekelsz.*Mosolyodom el. Élvezem, hogy ilyen kis féltékeny vagy.* - Az biztos.*Vigyorgok.* - Inkább te.*Kuncogok.* - Nos mit mondjak ez így van.*Bólintok. Leérve nekem feltűnik Fumio mozdulata de nem mondok semmit és most tényleg nem törődök vele.* - Sziasztok.*Köszönök én is és leülök veled velük szembe és kezed nem engedem.* - Mikorra legyen kaja? Nem gond elmennék, majd lovagolni. Nick nagyon ügyes volt Orionnal, de szeretnék egyet vágtázni.*Mondom.*

*Elmosolyodom rajtad, tényleg nagyon figyelmes vagy.* - Hello fiatalság.*Mosolygok.* - Igor jó téged így látni... talán nekem is fel kéne vennem, majd a vacsorához.*Vigyorgok.* - Persze menj csak, bízd csak rám Nicket úgyis jól kijövünk, igaz?*Kérdezem vigyorogva csak, hogy kötekedjek a fiammal viccesen.*  Nem tudom, döntsetek ti, hogy mikor legyen a vacsora.*Mondom.* - Na és hogy tetszett a lovaglás?*Kérdezem.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.04.10, 22:38

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 22:56 | Üzenet # 384
Yaoista
- Fenébe, na majd. *Nevettem el magam.* - Ha netalán betévedne az étterembe, szólj nekem. *Mosolyodtam el.* - Helyes. *Reméltem is, hogy csak én érdekellek.* - Tudod mit? Szerintem egyikőnk se bír magával. *Nevettem el magam.Oda is ültem melléd, ami az illeti teljesen hozzád simultam. Én elengedtem a kezed és inkább átkaroltam a derekad.* - Mi lenne, ha mégse együtt főznénk, hanem én megcsinálnám, addig te nyugodtan tudsz még lovagolni és mire visszaérnél, kész is lenne. *Mondom aranyosan. Apukádon elnevettem magam.* - Ez meg a másik, nem kell féltened, el leszek apukáddal. *Incselkedek én is.* - Nagyon jó volt egyébként... nagyon tetszett és Orion nagyon aranyos, meg úgy minden jó volt. *De rám van írva, hogy rettentő boldog voltam és bár nagyon élveztem a lovaglást, mégis volt, amit annál sokkal jobban.*

*Én csöndben maradtam, még az incselkedésre is. Reméltem nem veszed sértésnek, hogy arrébb húzódtam. Láttam Nicken, hogy mennyire jól érzi magát és ugyan ez elmondható Igorról is. Reméltem, hogy a vágyad valóra válik és tényleg egymásra találnak. Nem az érdekelt konkrétan, hogy Igor boldog-e, inkább az, hogy ettől te is az voltál.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 23:05 | Üzenet # 385
Yaoista
- Oké.*Kuncogok.* - Igazad van.*Vigyorgok.* - Köszi, már rég volt rajtam.*Mosolygok.* - Akkor vedd fel, bár rajtam jobban áll.*Pimaszkodom.* Ez se rossz ötlet, ha neked nem gond.*Simogatom meg az arcod.* - Azt máris gondoltam, de csak örülök, ha jól kijöttök, de ne feledd foglalt szóval felesleges próbálkoznod.*Jegyzem azért meg, bár tudom nem kell, de akkor is meg akartam. Adok neked egy puszit, olyan édes vagy, ahogyan meséltél.* - Akkor négy személyre főzz, mert Fumio is velünk tart igaz?*Pillantok rá. Tényleg jól akarok viselkedni és apám kedvébe is járni, mindenkire ráfér egy nyugis nap és én se halok bele.*

-  Azt mondod cicus??*Vigyorodom el.* - Vettem a lapot.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy ilyen jól érezted magad.*Mosolygok Nickre, aki szinte ragyog és ez a fiamra is elmondható.* - Meg szívesen segítek, még pár fogást is ellesek.*Kacsintok Nickre. A folytatásnak nagyon örülök, hogy Igor személyesen mondja.* - Mit mondasz?*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 23:14 | Üzenet # 386
Yaoista
*Elnevettem magam rajtatok, főleg a cicus dolgon, nem hittem, hogy tényleg ezzel fogja apukád szívni a véred, de meg kellett hagyni, nagyon tetszett a dolog. Elmosolyodtam rajtad, aranyos volt, ez a foglalt dolog.* - Ezt már mondhatjuk félig-hivatalosnak. *Mosolyodom el, a puszidon még inkább.* - Én mondtam, akkor miért lenne gond? *Kérdezem kedvesen. Bólintottam a négy főre, majd Fumio válaszát várom. Bár ígyis-úgyis főztem volna neki is, még ha most nem is evett volna velünk.* - Ahogy gondolod. *Mondom apukádnak a segítségre és el is mosolyodtam.*

*Emlékeim szerint rajtad is nagyon jól állt mindig a kimono, úgyhogy kicsit reménykedtem, hogy belebújsz. Igor kérdésén teljesen meglepődök és csak akkor reagálok, mikor a te hangod is meghallom.* - Szívesen... *Mondom kicsit zavartan. Sosem volt még Igor ilyen normális velem és hiába tudtam, hogy ez csak mostanra szól, jól esett, hogy nem szajhának kezel.* - Köszönöm. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.04.10, 23:38 | Üzenet # 387
Yaoista
- Mondtam, hogy csak Nicknek vagyok cicus.*Morgok édesen.* - Így van.*Mosolygok erre hivatalosra.* - Akkor ezt megbeszéltük, ti főztük én lovagolok.*Mondom. Meglep, hogy Fumionak ennyire jól esik ez. Nem mondok semmit, csak bólintok és még egy mosolyt is küldök neki.* - Oké, akkor azt hiszem ismét átöltözöm, majd vissza ebbe.*Nevetek fel.*

- Értem.*Bólintok, volt egy tippem miért félig hivatalos.* - Igen mintha említetted volna.*Vigyorgok.* - Akkor tényleg ezt letisztáztuk.*Mosolygok.* - Meglátod Nick istenien főzz.*Mondom neked.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.04.10, 23:53 | Üzenet # 388
Yaoista
- Igen, igen, csak az én édes cicusom. *Mosolyodom el pimaszul és az édest direkt nyomatékosítottam, majd adtam egy puszit.* - Milyen jó dolgod van, nem? *Nevettem el magam.* - Na menj. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot, mert nem nagyon akartam végletekbe esni apukád és Fumio előtt.* - Van olyan, amit nem szeretsz? *Kérdezem Fumiotól, mert tudtam, hogy ti ketten haspókok vagytok, legalábbis hogy mindketten szeretitek a főztöm.*

*A mosolyon még jobban ledöbbentem és kicsit elfordítottam a tekintetem zavaromba. Lehelet finoman el is pirultam, majd visszavettem a szokásos arckifejezésem. Ez még a randi miatt volt.* - Biztos vagyok benne. *Nick kérdésére elgondolkozom, majd megrázom a fejem.* - Nem, nincs olyan, amit nem szeretnék. Mindent megeszek. *Mondom végül, hiszen tényleg nem volt olyan, amit ne ennék meg. Megtanultam nem válogatni.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.11, 12:33 | Üzenet # 389
Yaoista
*Mivel én is ölellek így finoman beléd csípek az édes szóra.* - Pimasz.*Vigyorgok a puszinak persze örülök.* - Igen nagyon jó.*Mosolygok, Fumio pedig egyre jobban meglep, hiszen nem hittem, hogy van ilyen oldala is, bár tényleg nem ismerem, de meg kell hagyni így jobban mutat, mint a rideg és közömbös tekintetével.* - Megyek, ennyire ne üldözzél.*Vigyorgok. A csókod viszonozom, de nem húzóm el most, de csak miattad fogom vissza magam. Elmegyek átöltözni, de most csak egy farmert és inget veszek fel és hajam összefogom.* - Majd jövök.*Adok a homlokodra egy puszit.* - Sziasztok.*Köszönök el és elmegyek.*

MioDátum: Péntek, 2014.04.11, 12:35 | Üzenet # 390
Yaoista
*Elmosolyodom rajtuk. Édes a reakciód nagyon és legszívesebben megcsókolnálak, de ugye viselkednem kell.* - Szia, ne aggódj jól el leszünk.*Vigyorgok.* - Mond mit szeretnél csinálni Nick? Van valami ötleted?*Kérdezem kedvesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.04.11, 18:06 | Üzenet # 391
Yaoista
- Na, ne csipkedj! *Kuncogom el magam.* - Nem üldözlek. *Nevettem el magam. Mikor visszajössz, elmosolyodom.* - Így is jól nézel ki. *Mondom halkan, a puszira meg lehunytam a szemem.* - Rendben. *Mosolyodom el, majd még integetek is, ahogy elmész.* - Igor ötlete volt, hogy főzhetném azt, ami felkerült az étlapra. Ha megfelel nektek is, akkor az lenne. *Mosolyodom el.* - Amm... kérhetek valamit? *Kérdezem kíváncsian.* - Láthatnék Igorról gyerekkori képeket? *Szinte csillogott a szemem.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.04.12, 12:42 | Üzenet # 392
Yaoista
*Igyekeztem visszavenni a hideg álarcom, de nem volt olyan egyszerű. Nem tudtam, hogy miért nem tudok úgy viselkedni, mint általában. Én ismét csak bólintok, ahogy elmegy Igor. Én csak csendesen nézem ismét Nicket, bár már nem olyan vizslatva, mint korábban. Nem tudtam hova tenni. Kérésén néztem egyet, nem értettem, hogy ez miért fontos.*

MioDátum: Szombat, 2014.04.12, 13:01 | Üzenet # 393
Yaoista
*Elmosolyodom rajtuk, tényleg nagyon édesek. Nem hittem volna, hogy valaha így fogom látni Igort csak reméltem, de most, hogy ez beteljesült csak reméltem, hogy így marad.* - Én benne vagyok. Gratulálok hozzá.*Teszem hozzá.* - Mi lenne?*Kérdezem, majd elmosolyodom.* - Persze, sőt még kaphatsz is.*Kuncogok, majd hozok jó pár albumot.* - Gyere ülj mellém.*Mosolygok és én most melléd ülök.* - Még te se láttad ezeket.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.04.12, 13:46 | Üzenet # 394
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Tényleg? *Vidulok föl, nagyon megörültem. Odaültem melléd, a másik oldaladra és kíváncsi voltam nagyon az albumokra.* - Izgatott vagyok. *Nevetem el magam.* - Beszéltünk róla, hogy mutat, de így legalább nem tudja és majd az orra alá dörgölhetem. *Gonoszkodok kicsit, de csak viccelődök.*

*Az albumokat csak néztem, nem tudtam, hogy ennyi van. Persze ti normális család voltatok.* - Valóban nem. *Mondom őszintén. Pár kép után, valahogy kényelmetlenül éreztem magam.* - Engedelmeddel én lepihenek. *Mondom a kelleténél kimértebben, majd felállok és magatokra hagylak. Bevonultam a szobámba, majd elmentem fürdeni.*

MioDátum: Szombat, 2014.04.12, 13:57 | Üzenet # 395
Yaoista
- Édes vagy.*Kuncogok.* - Nagyon helyes, bár szerintem ő is megmutatta volna, de így biztosabb meg viccesebb.*Vigyorodom el. Alig kezdem el mutogatni, amikor te megszólalsz.* - Rendben, amikor vacsora lesz szólok.*Mondom és nem mutatom ki, hogy nem örülök neki, de megértelek, bár a kimértséged az rosszabb, de nem veszem le magamra.* - Fumio már csak ilyen.*Mosolygok rád.* - Na de nézzük tovább.*Mosolygok.* - Igen itt még nagyon kicsi.*Mondom, hiszen ezek még csak baba fotók.* - Édesanyja és én is nagyon szerettünk fotózni, fiam meg pózolni gyerekként nagyon, később azért már annyira nem.*Nevetek fel.* - Gyönyörű csecsemő igaz? Igaz minden szülő elfogult, de Igorra lehet mondani úgymond. Gyerekként, mint egy kisherceg.*Mosolygok és látszik mennyire oda vagyok a fiamért.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.04.12, 14:05 | Üzenet # 396
Yaoista
*Picit elhallgattam, majd csak rá kérdeztem.* - Van köztetek valami? *Kérdezem érdeklődve.* - Nem köplek be Igornál. *Kacsintottam, mert tudtam, hogy mennyire nem örül Igor a kialakult helyzetnek. Tovább nézegetem veled és olvadoztam.* - Nagyon aranyos. *Kuncogok egy két képen. Igazából teljesen felismerhető vagy. Elmosolyodom rajtad, olyan jó volt hallani, hogy mennyire szereted Igort.* - Kár, hogy Igor nem érti meg, mennyire szereted. *Mondom lágyan, majd elnevettem magam egy tortás képen.*

MioDátum: Szombat, 2014.04.12, 14:14 | Üzenet # 397
Yaoista
*Kérdésed meglep.* - Te aztán nyílt lapokkal játszol, de ez tetszik.*Mosolyodom el.* - Nos mondjuk úgy kialakulóban van. Mi is randin voltunk és majd kiderül mi lesz, nem rajtam múlik, csak tudod Fumioért tényleg meg kell küzdeni, ami nem baj. Maradjon köztünk tényleg, most olyan jó, hogy így áll Fumihoz és ez a te hatásod. Igor nem hülye és éles szeme van, tudja jól, hogy tetszik nekem Fumio és ez zavarja, bár az elejétől nem szimpatizál vele, de remélem ez változik. Nem akarok titkolózni, de amíg nem biztos, hogy mi lesz velünk nem akarok neki mondani semmit és talán addigra el is fogadná, majd kiderül mi lesz. Most hagyjuk is ezt.*Zárom le a témát.* - Igen az.*Kuncogok.* - Valahogy sokszor nem jut el az agyáig, de felém is máshoz közelít, tényleg jó hatással vagy rá.*Simogatom meg az arcod. Tovább mutatom a képeket, ahol már nagyobb kicsivel.* - Igen mindig anya volt a kedvenc.*Nevetek fel és ez a képeken is látszik, persze nem jelenti azt, hogy amin mi szereplünk hozzám nem bújik és hasonlók.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.04.12, 14:46 | Üzenet # 398
Yaoista
- Általában nem szoktam kertelni. *Mosolygok én is.* - Persze, hogy köztünk marad és... sok sikert. *Én nem tartottam rossz dolognak, hogy te is találnál valakit magadnak. Ennyivel lezártam én is, nem akartam vájkálni az életedbe.* - Hát... múltkor elbeszélgettem vele. Pontosítva mikor laposra verték. *Sóhajtok egy nagyot. Még mindig aggódtam amiatt, hogy be fog még következni.* - Próbálom megérteni a gondolkozását. *Jó volt hallani, hogy miattam sokkal nyitottabb vagy.* - Örülök. *Az arcomra csak mosolyogtam.* - Nagyon szép asszony volt... *Ugyan láttam már képet nálad róla, de ezeken a képeken csak még jobban átjön, milyen szép és erős nő volt.*

MioDátum: Kedd, 2014.04.15, 14:11 | Üzenet # 399
Yaoista
- Általában.*Erősítem meg, hiszen azért kerteltél már az elején, de megértettem miért.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Én is vagyis ismét...*Sóhajtok fel.* - Sok sikert hozzá, szerintem ő maga se tudja sokszor, hogy mit csinál.*Jegyzem meg.* - Köszönöm, ez így van. A mai napig szeretem és ez sosem fog elmúlni, mert a szívem egy része mindig csak az övé lesz.*Mosolyodom el lágyabban, majd tovább lapozok.* - Itt van az első lovával.*Mosolygok. Első pár képen még meg van rémülve, majd jön a váltás.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.04.16, 02:33 | Üzenet # 400
Yaoista
- Ebben egészen biztos vagyok. *Nevettem el magam.* - De utólag rájön, hogyha egy barom volt. *Mondom lágyan, hiszen igazából rájöttem, hogy nem is tudok rád haragudni (a drogos utána majd meglátjuk :D). Elmosolyodtam apukádon és láttam mennyire szereti anyukád. Nem is értettem, hogy jutott egyáltalán eszedbe az, hogy bárki elfoglalhatná anyukád helyét apukád szívében.* - De cuki... *Kuncogok, főleg azokon, amiken még összerezelted magad.* - Hát igen... azt hiszem most már nem fogom ilyen ijedten látni. *Nevettem el magam.*

Keresés: