Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.05.14, 14:28 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ez jogos, de azért van köztünk némi korkülönbség meg ugye ott a szálloda is és a többi munka.*Jegyzem meg persze ez nem kifogás, mert azért így is mindig találok időt az edzésre hiszen fontosnak tartom na meg nem csak gének miatt nézzek így ki.* - Nem leht hanem nem vagyok rossz kondiba sőt.*Javítalak ki már csak azért is. * - Akkor jó.*Mosolygok rád és adok egy puszit most én.* - Remélem máskor is alszom velem szépségem.*Suttogom füledbe.*- Merre szoktál futni?
- Pontosan.*Mosolygok.* - Nem rosszból nevetek és tegnap nem zavart és amúgy vicces helyzet, majd te is nevetni fogsz rajta hidd el.*Nevetek tovább. * - Igen? Akkor maradsz itt, apámat nem zavarja.*Kuncogok.* - Nem tudom elképzelni, mert semmi ilyen vonásom nincs, de tényleg bocsi, de nem tudlak elképzelni semének és még te fűzted Rint annyira jó..*Nevetek tovább.* - Azért csókon nélkül nem bírod ki.*Kuncogok az ajkaid közé, én tényleg jól szórakozom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.05.14, 15:30 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
| - Dehogynem zavart, csak mással voltam elfoglalva. *Mosolyodom el édesen.* - Kétlem... *Makacskodom.* - De téged előbb-utóbb zavarna. *Vigyorodom el. Azért tudtam, hogy féltékeny tudsz lenni, mi meg apáddal adjuk is alád a lovat.* - Óóóó, hidd el van. Például, hogy rettentő édes vagy. *Piszkálódtam, ha már te is.* - Igen, fűztem, hogy bosszantsam Christ. *Nevettem veled.* - Pedig sosem panaszkodtak rám. *Vigyorgok, legalábbis amire emlékszem.* - Anélkül nem... *Csókoltalak meg újra.* - Mert nagyon finomak...
*Elmosolyodtam rajtad kicsit, nem gondoltam, hogy ennyire önérzetes tudsz lenni. A puszira még jobban zavarba jövök, de most nem voltam veled annyira rideg, csak olyan voltam, mint szoktam lenni és nem is mondok semmit.* - Mikor merre... nem nagyon szoktam eltervezni az útvonalat. *Magyarázom és még nyújtok egy kicsit. Meglepően könnyen megy most, aztán eszembe jut, hogy miért is.* - Merre szeretnél menni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 19:30 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Akkor menjünk arra.*Mutatok egy irányba. Nagyon jól esik a futás és azért jól tudom tartani veled az iramot maximum egy kicsivel kell lassabban futnod. Nem csak a futás volt jó, hanem hogy veled történt és még ha nem is beszéltünk alatta nagyon. Megérkezve mindketten elmegyünk fürdeni, majd én elkezdem a reggelit csinálni, gondoltam, ha addigra nem jönnek le Igorék akkor felszólok nekik.*
- Aham értem.*Kuncogok.* - Hidd el így lesz.*Nevetek tovább.* - Na jó ez igaz.*Morgok édesen.XD* - Kis mocsok.*Harapok a nyakadba.* - De nálad nem édesebb és más vonásom nincs neked pedig sok van.*Vigyorgok.* - Oké de meg is dugtad volna, hiszen majd felfaltad a szemeiddel bár macsósabban viselkedtél most meg kis bújós vagy, amit nem bánok.*Mosolyodom el, én is másként viselkedek.* - Elhiszem azért, de inkább uke vagy.*Kuncogok.* - Nem is baj..*Suttogom az ajkaid közé. Darabig így vagyunk, majd elkészülünk. Ismét yukatát veszek fel és a hajam pedig befonom, ami szintén jól áll.* - Adjak valami holmit?*Kérdezlek hiszen nincs váltó felsőd vagy alsód.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:03 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| - Kis morgós cicus... *Kuncogom el magam rajtad.* - Nem jobban, mint te. *Sóhajtom halkan a harapásra.* - Azért nekem sincs olyan sok. *Mondom komolyan.* - Ha nem jött volna össze Chrissel, lehet bepróbálkoztam volna. *Mondom őszintén.* - Te váltod ki belőlem. *Nevettem el magam.* - Biztos vagyok benne, hogyha találkoznál valaki olyannal, akkor te is uke lennél. *Öltök nyelvet. Nagyon élveztem, hogy veled vagyok. Elkészülve kérdéseden elnevettem magam.* - Hát kéne... megköszönném. *Hiszen én pucér voltam.* - Nagyon jól nézel ki... *Szó szerint tátva maradt a szám.
- Rendben. *Tényleg nem nagyon kellett lassítanom, mégis jó volt, hogy nem egyedül futok. Nagyon élveztem, még akkor is, ha nem beszéltünk. Életemben talán először nem éreztem magam totálisan magányosnak. Mikor visszaértünk, jól esett a zuhany. Én a szobámba maradtam és felöltöztem. Felvettem egy kimonot és a hajam feltűztem kontyba. Ha ég ki is sminkelném magam, úgy festenék mint egy igazi gésa. Lementem hozzád a konyhába és néztem, ahogy tevékenykedsz.* - Tudok segíteni?
- Igen... még szerencse. *Jó volt látni, hogy milyen boldog vagy. Még egy darabig elvoltunk, majd összeszedtük magunkat, persze az se ment a leggyorsabban, de nem is volt gond. Végül csak elkészültünk és elindultunk főnökékhez. Én már a bejáratnál elengedtem a kezem, nem akartam romantikázni veled mások előtt továbbra sem.* - Jó reggelt. *Köszönök Fumionak meg a nagyfőnöknek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:50 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Amennyire kell.*Vigyorgok.* - Ne ess túlzásba.*Mondom azért komolyabban, azért van köztünk némi különbség.* - Jójó csak szórakozom, azért nem tipikus vagy.*Mosolygok.* - Jól van mindegy igazából.*Hagyom rád, bár akkor csak rád kellett csak nézni, de nekem aztán mindegy.* - Más ne is váltsa.*Mondom, majd szinte arcon nevetlek.* - Ez a véleményem.*Paskolom meg az arcod.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Mi lenne, ha nem felsőt, hanem egy kimonót adnék??*Kérdezlek, majd amikor rábólintasz előkeresek egy kisebbet.* - Még régen hordtam annyira nem lesz nagy.*Segítek neked felvenni.* - Gyönyörű vagy.*Mérlek végig.* - Szeretnéd neked adom.*Mosolygok és megcsókollak.*
*Meghallva a hangod megfordulok, de hirtelen meg se tudok szólalni.* - Csodaszép vagy...*Bököm ki végül.* - Rég láttalak így.*Simítok arcodra.* - Már meg vagyok köszönöm.*Mondom és már arra készülnék, hogy elmegyek én is átöltözni, de akkor befutnak Sergejék.* - Micsoda meglepetés sziasztok.*Mosolyodom el és mindkettőjüket megpuszilom.* - De örülök nektek, most fogunk reggelizni egyetek ti is már rég volt.*Mosolygok, ez nap egyre jobb lett. Végre nem azért jöttek mert baj van. Persze én kiszúrom, hogy köztetek aztán sok minden megváltozott és jól sikerültek a dolgok, aminek örülök.* - Igorék is itt vannak.
*Nem lep meg, hogy elengeded a kezem, aminek nem örülök, de hát tudtam, hogy ez vár rám de remélem ez változni fog.* - Sziasztok.*Mosolygok és én is adok puszit persze Fumionál nem próbálkozom.* - Akkor legjobbkor... itt mindig fincsi a hami.*Mondom édesen.* - Igorék??*Lepődök meg majd csak elmosolyodom.* - Rég ettünk együtt.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:22 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| *Bókodra elmosolyodom kicsit.* - Köszönöm. *Igazából a kedvedért vettem fel.* - Rendben. *Azért ott maradtam melletted. Mikor meglátom Seimét és Sergejt, én csak bólintok nekik, mint általában. Nem szoktam velük beszélgetni, meg rajtad kívül senkivel se. Furcsa volt, hogy mindenki itt van, nem is emlékeztem ilyenre az utóbbi időben.*
*A puszit persze viszonozom, Fumiot pedig teljesen figyelmen kívül hagyom.* - Vannak? *Kérdezem döbbenten.* - Nick is? *Azért látszódik, hogy ez annyira nem tetszik nekem. Nem bíztam a kölyökben.* - Köszönjük. *Mondom kedvesen, azért a nagyfőnökkel még mindig máshogy viselkedtem. Továbbra is feszült voltam Nick miatt. Nem tudtam, hogy mennyire komoly a helyzet.*
- Nem esek. *Mondom én is komolyan. Inkább nem is foglalkoztam tovább dologgal, de az rosszul esett, hogy képen röhögtél és ez látszott is rajtam. Még az arcom is elhúztam főleg a paskolásra.* - Oké. *Elég rövid és tömör válasz volt, máskor meg tuti kibújnék a bőrömből. Hagyom, hogy segíts felvenni, de nem mondok semmit és még csókod se viszonozom.* - Majd megbeszéljük később. *Nem akartam veled veszekedni most.* - Menjünk, gondolom apukád már vár minket... *Lépkedek az ajtó felé, bár nagyon érdekesen mentem és nehezen, fájt a fenekem rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:31 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Komolyan mi a szar bajod van?*Vonom fel a szemöldököm.* - Tényleg itt fogsz hisztizni? Mert kurvára nincs kedvem ahhoz és semmit nem kell megbeszélni. Most a kiröhögésem zavar vagy mi?? Nézz már és gondolkodj már el milyen vagyok szerinted pont engem fognak megdugni?? Te képes vagy egy ilyen dolgon megsértődni, inkább örülnél, hogy nem is néznek más pasira.*Morgok, felhúztál.* - Tényleg jobb ha megyünk és nyugodtan vedd le ha nem tetszik, mert látom azt is leszarod, hogy neked adtam.*Indulok ki. Minden jó kedvem elszállt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:38 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Igen ő is. Tegnap eljöttek én meg mondtam, ha van kedvük akkor maradjanak.*Mosolygok.* - Minden rendben van Seime.. lazíts legalább egy kicsit jó? Tegnap is el voltunk és minden rendben volt ez maradjon is így, szeretnék nyugodtan megreggelizni.*Mondom és ti is rég láthattatok ennyire jó kedvűnek, ami fiam és persze Fumio miatt is volt.*
- De jó, ennek örülök.*Mosolyodom el és már én is kevésbé haragszom, sőt úgy vagyok, hogy legyen béke köztünk is még ha meg se érdemli igazán.* - Minden oké lesz Seime.*Mosolygok rád édesen.* - Jó ilyen boldognak látni főnök.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:58 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| *Kicsit olyan volt, mintha belőlem űznél gúnyt, de rád hagytam, nem szóltam vissza. Nem hittem, hogy ezt fogod csinálni, csak mert valami kicsit rosszul esett. Inkább lenyeltem most mindent és bocsánatot kértem, pedig az, hogy örüljek a hűségednek, csúnya beszólás volt.* - Sajnálom... *Mondom halkan. Tényleg nem akartam veled veszekedni és felhúzni sem. Utánad lépek és megfogom a kezed.* - Nekem tetszik, nagyon... *Mondom őszintén.*- Ne legyél mérges, jó? *Kérlek meg, kicsit bénán odalépek hozzád és átölellek.* - Kérlek... *Bújok oda.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:04 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| *Nem is volt olyan meglepő, hogy Seime ideges, én is az voltam. Meglepő mód én se árasztottam magamból a szokásos ridegségem.* - Kértek egy kávét? *Kérdezem normálisan. Ugyan nem barátságosan, de normálisan, de még mielőtt válaszolnátok, már odalépek a kávéfőzőhöz, hiszen abban biztos voltam, hogy te fogsz kérni, a többiek meg majd válaszolnak.*
- Értem. *Sóhajtok egyet, majd bólintok.* - Igyekszem. *Mosolyodra az én szám széle is kicsi felfele ment, de nem nagyon feltűnően, viszont a tekintetem az nagyon is lágy volt feléd. Fumio kérdésére meglepődtem, de válaszoltam.* - Én kérek igen, köszönöm. *Oda is léptem és finoman megfogtam a kezed.* - Ezzel egyet értek. *Nézek a főnökre.* - Amikor beszélgettünk... akkor azt hiszem igaza volt, Uram. *Intek a fejemmel Sergej felé, gondolom elég egyértelmű volt, hogy megváltoztak a dolgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:21 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Mindegy.*Mondom.* - Akkor jó.*Mondom, majd elmosolyodom végül és magamhoz ölelve megcsókollak.* - Te se haragudj, oké? Felejtsük el ezeket a beszélgetéseket, mert csak rossz vége lesz jó?*Cirógatom a pofidat.* - Mehetünk? Tudsz jönni?*Kérdezlek már kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:24 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Én kérnék köszönöm.*Mosolygom és örülök, hogy te is felszabadultabb vagy.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd Sergejen elmosolyodom tudom már ez is nagy dolog tőle.* - Igen magamtól is rájöttem és nagyon örülök nektek jó rátok nézni.*Kacsintok rátok. Minden annyira szép volt alig hittem el.* - Fiacskám nekem sokszor van igazam.*Kacsintok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:30 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Én is kérek köszönöm.*Mosolygok ilyen még sose történt és egyértelmű, hogy történt itt valami. A mosolyodtól kész vagyok, majd amikor megfogod kezem és folytatod bár nem tudom konkrétan mit beszéltetek, de lényeg meg van.* - Köszönjünk.*Pirulok el és megszorítom kicsit kezed már ennyitől kész vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:18 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| *Ahogy magadhoz ölelsz és megcsókolsz, szenvedélyesen viszonozom.* - Rendben, egyetértek. *Mosolyodom el én is.* - Igen, mehetünk és tudok... *Bár azért beléd karoltam, mert úgy egyszerűbb volt. Szépen a konyhába megyünk és mikor meglátom Sergejt, nagyon megörülök neki.* - Jó reggelt mindenkinek. *Mosolyodom el és Sergejt meg is puszilom és ölelgetem. Elég viccesen jártam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:24 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| *Válaszaitokra annyi bögrét készítek ki, plusz egyet Nicknek és Igornak is. Csöndesen csinálom a dolgom, de valahogy nem vagyok feszült, sem ideges. Te itt vagy és bíztam benned. Más nem számított, ráadásul boldognak tűntél azért, gondoltam mindenki miatt, magamra nem gondoltam, hogy esetleg én tettem valamit.*
*Én továbbra se foglalkoztam Fumioval túl sokat, de feltűnt, hogy valami más a légkörben.* - Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e vagy se. *Jegyzem meg, de nem komolyan. Nem hittem, hogy egy ilyen apróságnak, így fogsz örülni. Csak finoman simogatom a kezed, aranyos volt, ahogy elpirultál. Mikor megjelenik Igor és Nick, azért Nickre elég szúrósan néztem, de nem akartam elrontani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:53 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok, majd lemegyünk és amikor meglátom Seiméket meglep de örülök nekik.* - Jó reggelt mindenkinek.*Mosolygok főleg rajtad, hogy mennyire szereted Sergejt. Adok egy puszit apámnak és Seimének is.*- Szia.. jobban vagy?*Simítok az arcára.*- Szia Fumio..*Köszönök neki is.* - Szia szöszi..*Sergejt nem puszilom meg mert tudom ki van rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:11 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Édes vagy mint mindig*Mosolygok Sergejen.* - Az ilyen dolgokba jó.*Mosolygok, majd a fiúkat meghallva oda fordulok.* - Jó reggelt...*Mosolygok.* - Szia Igor.*Puszinak nagyon örülök, egyszerűen ezek az apró gesztusok jól esnek.* - Szia Nick.*Köszönök és Sergejen csak nevetek.* - Menjetek ki teraszra és együnk.*Mondom és odamegyek hozzád.* - Segítek.*Simítok óvatosan végig karodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:16 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| *Amikor megjelenek a fiúk elmosolyodom.* - Sziasztok.... de összeöltöztetek.*Kuncogok és én is megölelgettem Nicket és persze a dolgok feltűntek.* - Nagyon csini te kis uke.*Suttogom fülébe ebből tudhatta, hogy levágtam mindent.:D Igorra pillantok, majd odamegyek hozzá.* - Nekem nem adsz puszit?? Morci leszek.*Jelentem ki édesen és amilyen arcot vág felnevetek.* - Te hülye majom.*Vetődök rá.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:40 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| *Nagyon örültem Sergejnek, egészen a beszólásáig.* - Na hagyjál békén... ne cseszegess... *Vörösödöm el. Oké, tudtam, hogy mindenki le fogja vágni, de akkor se akartam xD. Mikor odamész Igorhoz és éppen nem lököd fel, elnevettem magam, de nagyon örültem, hogy békülsz végre. Biztos voltam benne, hogy ezek után madarat lehet majd fogatni vele. Én lefeküdtem vele, de megbocsájtottál és úgy tűnt, Seime is jól van. Valahogy... én is nagyon boldog voltam. Odamentem hozzád és csak mosolyogni tudtam. Ki is mentem veled a teraszra, de a karod nem engedtem, nem volt túl biztos a lábam, így amint tudtam le is ültem, bár elhúztam a szám, mert fájt rendesen.*
- Igen, talán. *Mondom lágyan, ahogy rád nézek.* - Szia... igen jól, ne aggódj. Jó kezekben voltam, szóval minden rendben.* - És te? *Kérdezek vissza. Láttam, hogy Igor nagyon tanakodik rajtad, de ahogy reagáltál csak megcsóválom a fejem, de örültem, hogy letettél a hetes némasági fogadalmadról.* - Menjünk... *Karolom át a nyakad és kint még a széket is kihúzom neked, majd leülök melléd.*
- Szia... *Köszönök halkan Igornak, meglepődtem, hogy köszönt nekem, hiszen általában ember számba sem vesz, de nagyon jól esett.* - Köszönöm. *Mondom a segítségre és mindent kivittünk. Én nem tudtam, hogy odaüljek-e, hiszen... ti így egy család voltatok és én nem teljesen éreztem azt, hogy odatartoznék. Végül odaültem én is melléd, de meghúztam magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 02:22 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Mosolyodom el.* - Én is köszi.*Hozzá tenném csak egy dolog bánt, de akit emlegetnék oda pattan. Igen csak ledöbbent és amikor kapcsolok már nyakamba van csoda, hogy nem borulunk fel.* - Köszönöm szépen.*Suttogom fülébe és magamhoz ölellek. Kimegyünk ezek után és Seimén csak vigyorgok olyan jó így látni.* - Minden oké?*Kérdezlek halkan.*
- Bocsika nem bírtam ki.*Kuncogok, majd Igoron is csak mosolygok.* - Ez a te szerencséd, hogy imádlak.*Adok neki egy puszit. Én a derekad karolom át finoman.* - Köszönöm.*Ülök le, olyan kis figyelmes vagy.* - Micsoda lakoma..*Nyalom meg az ajkaim.* - Jól áll neked kimonó Nick, rajtad meg jó látni Igor.*Mosolygok hiszen rég volt rajta.* - Főnök neked is venned kell volna fel és ha tudjuk mi is veszünk és kimonó villásreggeli az milyen jó már.*Hozom formám. * - Fumio rajtad is nagyon jól mutat.*Őszintén mondom és tudom leszarja, de akkor is elmondom.* - Kávét köszi.
*Bár nem tudom pontosan mi volt Igorékkal de egyértelmű, hogy mire akadt ki, de örültem, hogy béke van és hogy Igor és Seime is viselkedik, mert persze a nézése feltűnt, na és Nickről nem is beszélve, de gondoltam tartam még magam. Kint csak tovább mosolygok, jó mindenkire ránézni.* - Valóban jól mutat rajtuk.*Mosolygok.* - Akartam de jöttetek pont és nem mentem már fel.*Mondom, majd a folytatásra felnevetek.* - Bolond vagy.*Nevetek.*- Ezek reggelek hiányoztak.*Kuncogok.* - Valóban nagyon jól mutat.*Mosolygok rád és örülök, hogy leültél magadtól.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.05.19, 02:23 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 02:57 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| *Kérdésedre elmosolyodom, mert aranyos volt tőled.* - Igen, minden. *Cirógatom meg az arcod, majd megfogom a kezed és belecsókolok a tenyeredbe.* - Ne aggódj... ha baj van, amúgy is kéznél az orvos. *Nevettem el magam. Már nem is voltam morci, inkább élveztem, hogy milyen jó veled lenni.* - Köszi Sergej... *A kaja nekem is tetszik. Ugye tegnap a végén nem vacsoráztunk, így azért már éhes vagyok, végül elnevettem magam.* - Igaz, de erre is csak te gondolhatsz Sergej.
*Csak bólintottam a köszönömre és hallgatom, ahogy százon pörögsz.* - Rajtad is jól állna. *Mondom kedvesen, de nem érek egyébként hozzád. Elnéztem mindenkit és persze leesett, hogy Nicket tegnap megfektette Igor, de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy mennyire komoly a dolog közöttük. Nem örültem, hogy valaki olyan került a családba, mint Nick.*
*Ahogy a kimonót említi Sergej, akkor nem tudtam mit mondani.* - Köszönöm... *Mondom végül neki, de normálisan, nem úgy viselkedtem vele, mint a múltkor. A hatásodra akár napról-napra változok és kezdem lassacskán ledobálni magamról azt, amit az évek alatt szedtem magamra védelem gyanánt.* - Nem tesz semmit. *Iszok bele a sajátomba és látszik, hogy kicsit furcsa vagyok, mintha zavarba lennék.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 14:00 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Igen az.*Mosolygok még Sergejre.* - Akkor jó.. örülök.*Mosolygok. A puszid aranyos és örülök, hogy már jó kedved van és nem vagy morci.* - Igen van még hozzá nagyon egyedi.*Kuncogok, főleg a folytatáson.* - Bolond vagy, de imádlak.*Nevetek.* - Köszönjünk... *Mosolygok kedvesen.* - Apa isteni reggelit csináltál, mint mindig és neked meg köszi a kávét Fumio.*Pillantok rá. Tényleg nem zavart, hogy itt van, hiszen ugye mindig apám mellett van és bár feltűnik nekem is, hogy már a tegnaphoz képest is más Fumio, nem tudom, hogy mi történt és mi lesz velük, de próbálom elfogadni a helyzetet, amennyire lehet. (még )* - Seime meg kell, hogy jegyezem nagyon édes vagy.*Vigyorgok szélesen, nem bírom ki, hogy ne piszkáljam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 14:05 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Mert nekem vannak ilyen fantasztikus ötleteim.*Vigyorgok.* - Én is téged.*Kacsintok Igorra.* - Különben csodálkoztok, hogy bolond vagyok, ha mindenki ezt mondja?*Kérdezlek titeket, de ezt is vigyorogva.* - Köszönöm..*Pirulok el szavaidra. Fumio meglep, hogy megköszöni de fülig elvigyorodok, tényleg egyszerű lélek vagyok.* - Ugye, hogy az??*Kuncogok és a combodra simítok, amit úgyse lát senki persze én nem bánnám, de tartom magam, amit megbeszéltünk és te meg úgyis cselekszel, ha úgy gondolod.* - Mondjuk te csak meg se szólalj, most egy édes kis maki vagy.*Kuncogok. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 14:10 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy ízlik.*Mosolygok.* - Szóval miattunk vagy bolond mi??*Vigyorgok.* - Nem vagy semmi...*Csóválom fejem mosolyogva. Most is mint mindig, amikor így vagyunk nyugisan Sergej beszél a legtöbbet, amit nem bánok, szeretem hallgatni a csacsogását és nem mostanság hallottam ennyit tőle. Már tudom, hogy ez az édes duma most fokozódni fog, de az csak vicces lesz.* - Finom minden?*Kérdezlek és naná, hogy én is combodra simítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.24, 20:47 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| *Tényleg kicsit furcsán éreztem magam, hogy mindenki megköszöni nekem, nem voltam hozzászokva. Kérdésedre zökkenek ki a gondolkozásból. A combomon meg se lepődtem már, hiszen ez kezd szokásoddá válni és egyre kevésbé zavart. Kezdtem hozzászokni, mikor te érsz hozzám.* - Persze. *Mondom kedvesen.* - Nagyon finom, mint mindig.
*Igor megjegyzésére, azért kicsit szúrósan nézek.* - Én... édes? *Kérdezek vissza, de mikor még te is rákontrázol, na ott kész voltam.* - Elmehettek a fenébe. *Morgom, majd elkapva megborzolom a hajad.* - Te vagy a kis cuki, édes. Nem én. *Nagyon zavarban voltam, de azért Sergej visszaszólására elmosolyodtam kicsit.*
*Elkezdtem nevetni, ahogy Sergej leédesezi Seimét. Nem azért, de ez valahol számomra még viccesebb volt, mint mikor mi szívjuk a véred.* - Úgy, úgy. Édes cicus. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Tényleg kész állatkert vagy. *Nevettem el magam.* - De annál jobban áll... *Finoman megcsókollak, de nagyon visszafogottan.* - Hm, tényleg édes. *Vigyorogtam.*
|
|
| |