Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 12:37 | Üzenet # 726 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Elmosolyodom, ahogyan jobban bújtál.* - Mert az is vagy, kész kisállatkert.*Nevetek fel.* - Igen te.*Bólintok és bármit mondasz már tudtam, hogy kapsz egy kiskutyát. Meg akartam mindent adni, ami kimaradt az életedből na meg én tudtam, hogy tudnál róla gondoskodni és jót fog neked tenni. Persze ez meglepetés lesz és tudtam jól, hogy elsőre nemet mondasz, de bele fogsz szeretni.* - Ne becsüld le magad kincsem.*Mondok csak ennyit.* - Nem nézzünk valami filmet?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 13:58 | Üzenet # 727 |
 Yaoista
| *Nagyon jó volt hallani a nevetésed.* - Akkor sem hiszem, hogy tudnék vigyázni egy állatra... még a húgomra se tudok egyedül. *Mondom halkan, de nem rosszból.* - Filmet? *Kérdezek vissza értetlenül, hiszen én még sosem filmeztem sem egyedül, sem valaki mással.* - Szívesen nézek veled valamit. *Mosolyodom el. Valahogy te rengeteg érzelmet ki tudtál belőlem váltani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.01, 17:04 | Üzenet # 728 |
 Yaoista
| - Pedig tudsz hidd el és mindent megteszel érte még ha te ezt így nem is gondolod.*Mondom őszintén, hiszen te tényleg mindig lebecsülöd magad, én pedig sose hazudnék neked.* - Igen filmet.*Bólintok.* - Akkor jó ezt megbeszéltük.*Mosolygok.* - Gyere menjünk akkor az én szobámba.*Így is teszünk.* - Ott vannak filmek válasszál én addig hozok popcornt, hátha pár falatot eszel, de ha nem az se baj.*Adok egy puszit és le is megyek és vissza már a popcornnal jövök hozok neked teát magamnak meg sört.* - Itt vagyok, sikerült választani?*Kérdezlek.* - Hoztam teát, sört gondolom nem kívánod én meg megkívántam.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.03, 22:36 | Üzenet # 729 |
 Yaoista
| *Tényleg jól esett, hogy te így látod.* - Rendben. *Bólintok és elkezdek kimászni az ágyból. Csak egy póló és egy alsó volt rajtam, így is egyfolytában melegem volt. Átmenve a szobádba csak bólintok és elkezdem nézegetni a filmeket. Nem nagyon tudtam, hogy melyik mi lehet. Nagyon elgondolkozom és nagyon koncentrálok, hogy melyiket válasszam.* - Nem igazán. *Ismerem be és látszik, hogy lövésem sincs igazán.* - Köszönöm a teát. *Amúgy se nagyon iszok alkoholt.* - Öhm, inkább válassz te. *Adom fel, egyszerűen nekem semmit nem mondtak a címek. Bemásztam az ágyadba és betakaróztam jó alaposan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 10:48 | Üzenet # 730 |
 Yaoista
| - Akkor választok én, nem gond és szívesen.*Be is teszek egy vígjátékot, amiről úgy gondolom, hogy neked is tetszeni fogok. Végezve bemászok melléd és fél karral magamhoz ölellek.* - Azt se tudom mikor csináltam ilyet utoljára.*Mondom és elindítom a filmet.* - Néha tényleg nem árt lazítani.*Jegyzem meg magamnak inkább és elkezdem enni a popcornt is.* - Remélem tetszeni fog.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:06 | Üzenet # 731 |
 Yaoista
| *Ahogy magadhoz ölelsz, rád pillantok, majd kicsit helyezkedek és hozzád bújok rendesen.* - Én még soha nem csináltam ilyet. *Mondom halkan, hiszen eddig senki nem vette a fáradtságok, hogyha beteg voltam figyeljen rám és velem legyen. Leginkább betegen is dolgoztam.* - Biztos. *Néha bele ittam a teámba vagy ettem egy kis popcornt, de magán a filmen nem nevettem, legfeljebb néha mosolyogtam, de tőlem már ez is nagy dolognak számít.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:24 | Üzenet # 732 |
 Yaoista
| *Ezen nem lepődőm meg.* - Velem sok új dolgot fogsz csinálni.*Mosolygok és persze csupa kellemes dolgokra gondolok. Látom azt a kis mosolyt az arcodon és tudom ez nálad nagy dolog. Én viszont nagyon jókat nevetek.* - Ez még mindig hatalmas film..*Nevetek jó kedvűen.* - Ennyi marhaságot.*Mulatozok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 12:38 | Üzenet # 733 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mondom halkan és egyáltalán nem bántam, mert tudtam jól, hogy nem fogsz olyat tenni, amit én nem akarok. Jó volt látni, hogy mennyire jól érzed magad. Csak mosolygok rajtad.* - Van benne. *Ismerem be és tovább nézem kíváncsian. Nem emlékszem, hogy valaha végignéztem volna egy filmet és tetszett a dolog, főleg hogy veled voltam. Mikor nem nevettél, kicsit elhúzódtam és odahajolva megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 13:05 | Üzenet # 734 |
 Yaoista
| *Meglep a csókod de örömmel viszonozom.* - Ez még a filmnél is jobb.*Mosolygok és most én csókollak meg, de finoman és egyáltalán nem vagyok tolakodó nem akarok sok lenni vagy éppen megijeszteni.* - Kicsi Fumiom..*Suttogom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 22:57 | Üzenet # 735 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom szavaidra és viszonozom a csókod. Teljesen beleborzongtam, de furcsa, mert nem kellemetlen volt, hanem épp ellenkezőleg.* - Sokszor hívsz így. *Suttogom az ajkaidra, majd visszabújtam. Persze nem bántam, hogy így hívtál, na meg hozzád képest tényleg kicsinek tűnhetek.* - Nem akarsz senkivel szexelni? *Kérdezem váratlanul.* - Mármint... mi nem és tudom, hogy sok emberrel lefeküdtél. *Mióta ismersz, azóta is, hiszen alkalmi szeretőid voltak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 19:38 | Üzenet # 736 |
 Yaoista
| - Mert a kicsi Fumiom vagy. Zavar?*Kérdezlek viszont a te kérdésed meglep.* - Te aztán mindig tudsz kérdezni.*Sóhajtok fel.* - Azért olyan sokkal nem.*Jegyzem meg, azért akadtak. * - Hiányzik a szex, de én veled akarok, majd ha te is és addig maximum a jobb kezem használom.*Vigyorgok.* - Tudom téged nem érdekelne, de én még se akarok.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:25 | Üzenet # 737 |
 Yaoista
| - Nem, egyáltalán nem. *Igazából nagyon kedvesnek tartottam. Tényleg mindig tudtam, de nem rosszból kérdeztem, csak kíváncsiságból.* - Nem azt mondtam, csak hogy voltak. *Bár ez a sok is relatív. Nem igazán értettem, hogy miért nem akarsz mással és hogy akkor, ha én akarom.* - Tőlem dughatunk, nekem mindegy. *Mondom őszintén, de persze az más kérdés, hogy én tényleg azt hittem, hogy az a szex, amit én ismerek. Sosem éreztem semmit, vagy ha mégis, akkor is csak fájdalmat, vagy ajzószerrel indítottak be. De én magam sosem élveztem. Azt hittem a szex csak arról szól, hogy én kiszolgálom a partnerem és nem élvezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:18 | Üzenet # 738 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Azt mondtam sok volt. *Jegyzem meg de a folytatás nagyon nem tetszik.* - Én soha nem fogok veled dugni. Én szeretkezni akarok, de ha te így vélekedsz akkor inkább hozzád se érek.*Mondom komolyan. Elég szarul esik amit mondasz pedig ismét olyan jó volt minden, erre te ilyet nyögsz be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:44 | Üzenet # 739 |
 Yaoista
| - Igaz. *Jövök rá. A folytatást viszont egyáltalán nem értem és ez az arcomra is van írva.* - Van különbség? *Kérdezem, de látszik, hogy nem rosszból, csak nekem egyszerűen ennyit jelentett a szex. Nem tudtam a különbségeket. Azt hittem, hogy nagyon mérges vagy rám, így el is szégyelltem magam.* - Visszamenjek a szobámba? *Kérdezem meg halkan, de látszott, hogy nem nagyon akarok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:55 | Üzenet # 740 |
 Yaoista
| - Persze, hogy van.*Csattanok fel, de a folytatásra csak felsóhajtok.* - Ne. Szeretném, ha maradnál. Nézd téged eddig használtak így kétlem, hogy élvezted is valaha szexet. Amikor velem leszel, ha eljutunk oda, velem élvezni fogod és akkor olyan lesz mintha igazából szűz lennél.*Hiszen velem minden más lesz.* - Én szeretni foglak kicsim.*Puszilom meg a homlokod és igazából nem haragszom nem tehetsz róla.* - A csók is más volt velem nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 00:34 | Üzenet # 741 |
 Yaoista
| *Nagyon elhallgattam, ahogy felcsattansz. Nem értettem, hogy miért, de azt sem, hogy miért marasztalsz. Csak bólintottam egy aprót és maradtam. Nem igazán értettem a lényeget, de csak bólintottam. Szavaidra hirtelen kitágultak a szemeim és elvörösödtem.* - Szeretni? *Kérdezek vissza halkan. Puszidra lehunytam a szemem, majd odabújtam, hogy ne lásd az arcod.* - De... *Suttogom halkan, hiszen veled jól esett és megnyugtatott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 13:02 | Üzenet # 742 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszik a pirulásod, de most nem teszem szóvá.* - Igen szeretni. A tested, a lelked, a szíved az egész lényed.*Mondom komolyan. Bár magam se voltam még szerelmes, de csak idő kérdése, az más, hogy lehet viszonzatlan lesz.* - Na látod. Velem minden más lesz kicsikém...*Suttogom lágy hangon és szorosan ölellek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 14:38 | Üzenet # 743 |
 Yaoista
| *Egyre jobban vörösödtem válaszodra. Még, hogy engem szeretne valaki.* - Bolond vagy. *Suttogom halkan. Olyan jó érzés volt az ölelésed. Nem tudtad elképzelni, hogy más lenne, de nem akartam emiatt vitatkozni. Nagyon jót filmeztünk még, de én azért még fáradt voltam. Néha ittam a teámból és hamiztam, de nem hoztam fel többet a szex dolgot. Eléggé elpilledtem a film végére.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 12:32 | Üzenet # 744 |
 Yaoista
| - Tényleg jól áll a piros.*Nevetek fel, eddig bírtam.* - Egy kis bolondság kell, ebbe az őrült világba.*Mosolyodom el. Szerencsére nem mondasz és kérdezel több hülyeséget. Jókat mulatozok, majd amikor elalszol csak elmosolyodom. Mivel a filmnek is vége így kinyomtam és egy könyvet kezdek el olvasni közben finoman cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 22:55 | Üzenet # 745 |
 Yaoista
| *Nem aludtam sokat, csak nagyjából egy órácskát, de teljesen nyugodtan és szinte mozdulatlanul, csak halkan szuszogtam. Mikor felébredtem, rád pillogok.* - Elaludtam? *Suttogom halkan, majd lassan felültem és nyújtózkodtam egyet.* - Sajnálom. *Kicsit kócos voltam az alvástól, de valahogy most olyan normálisnak tűntem. Mintha nem lennék egy teljes roncs. Legalább már nem köhögtem és rekedtnek se voltam olyan rekedt.* - Mit olvasol? *Kérdezem, majd visszabújtam hozzád és a nyakad cirógatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 13:23 | Üzenet # 746 |
 Yaoista
| - Egy kicsit.*Mosolygok.* - Ugyan ne tedd, szükséged van a pihenésre és így minél hamarabb meggyógyulsz.*Borzolom meg kócos hajad, így imádom a legjobban.* - Egyre jobb színben vagy.*Puszilom meg a homlokod.* - Egy szamurájos könyvet. Gyerekkorom óta "rajongok" értök. Simán lettem volna, sőt mindig ez akartam lenni gyerekként.*Nevetek fel és leteszem a könyvet.* - Jól esik.*Mondom a simogatásra.* - Holnap nekem be kell mennem a szállodába, remélem egyedül is pihenni fogsz.*Mondom komolyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 05:45 | Üzenet # 747 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Tényleg hamar meg akartam gyógyulni, nem szerettem beteg lenni. Nem zavart, hogy megborzolod a hajam, csak kicsit elmosolyodtam.* - Jobban is érzem magam. *Jól esett puszid nagyon. Egyre jobban estek ezek az apróságok.* - Sosem bántad, hogy ilyen az életed? *Kérdezem kíváncsian, majd picit elmosolyodtam.* - Akkor folytatom. *Cirógatlak tovább finoman. Nagyon furcsa volt így kedvesnek lenni valakihez. Régen is csináltam ilyesmit, de csak azért, hogy információt szedjek ki valakiből, vagy utána megöljem. Veled teljesen más érzés volt. Kicsit elhallgattam, mert megfordult a fejembe, hogy edzek kicsit, de sosem mondanék neked ellent.* - Pihenek. *Ígérem meg.* - Nem akarom, hogy aggódj miattam.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 20:32 | Üzenet # 748 |
 Yaoista
| - Akkor jó, ennek örülök.*Mosolygok.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Kuncogok.* - Erre nem könnyű válaszolni, mert elég összetett kérdés. A családom generációk óta maffiához tartozott és tartozik így számomra is ez volt a természetes. Tudod azért hogy is mondjam neked, már az én apám se csak ebből élt meg és én se ebből akartam és nekem még finomabbak a módszereim azért. Néha elgondolkoztam, hogy jó lenne egy átlagos családban lenni, de ez nem így történt, meg nem jelenti azt, hogy jobb életem lenne. Ott a szállodám, amire nagyon büszke vagyok és törvényes úton értem el, ahogyan sok minden mást is, persze meg vannak az eszközeim, de csak akkor kell, ha használom. Én igyekszem előbb tárgyalni mindig, de ezt tudod.*Mosolyodom el.* - Nagyon helyes és tényleg így legyen.*Mondom komolyan.* - Okos fiú vagy te.*Puszillak meg.* - Mint mondtam előbb gyógyulsz meg és akkor már nem kell pihened és a húgod is láthatod.*Talán ez még jobban hajt téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.28, 10:09 | Üzenet # 749 |
 Yaoista
| *Csöndesen és figyelmes hallgatom a válaszod. Nem teljesen értettem, de azt szűrtem le, hogy te végül is boldog vagy az életeddel. Igazából, mióta itt voltam veled, minden sokkal jobb volt.* - Igen, ezt nagyon jól tudom. *Hiszen ha nem tárgyalnál előbb, én se lennék itt, hanem már hulla lennék.* - Tudod jól, hogy sosem mondanék ellent neked. *Jegyzem meg. Puszidra lehunyom a szemem.* - Igen... de még így is nagyon sok idő... *Suttogom, azért megviselt, hogy nem találkozhatok a húgommal most. Teltek, múltak a napok és én egyre jobban lettem. Tényleg jó voltam és pihentem eleget, nem edzettem. A legtöbb időm veled töltöttem és veled is aludtam, mivel úgy sokkal jobb volt és rémálmaim sem voltak. Egészen megszoktam, hogy megcsókolsz és megölelsz, néha még én is kezdeményeztem, de az ritkább volt azért. Nagyon vártam, hogy megtudjam, hol van édesanyám eltemetve, de nem türelmetlenkedtem, csak vártam, hogy megmond.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:05 | Üzenet # 750 |
 Yaoista
| - Jó fiú.*Cirógatom meg az arcod.* - Makacs vagy...*Mosolygok, de ez is tetszik benned. Másnap én tényleg bemegyek dolgozni és szerencsére te pihensz. Elkezdek, ahogyan ígértem anyukád után kutatni, ahogyan megígértem. Amikor nem dolgozok veled vagyok és te egyre jobban vagy és egyre jobban közel engedsz magadhoz, aminek külön örülök főleg, hogy te kezdeményezel. * - Szóval meg van édesanyád sírja, már csak át kell szállítani.*Mesélem el.* - Tényleg, akkor mehetnénk megnézni a cicát, már mehetsz a húgodhoz is.*Cirógatom meg pofid.* - Örülsz?
|
|
| |