Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 21:43 | Üzenet # 801 |
 Yaoista
| - Rendben, azért még visszanézek időnként. *Most akkor is visszanéznék, ha zavarna. Kérdésedre elfordítom a tekintettem.* - Nem szoktam másoktól, ha kedvesen viselkednek velem... *Utalok apádra, hiszen egyedül ő volt kedves velem és nagyon furcsa és zavarba ejtő volt, ha más is. Persze a húgom az más. Egyre jobban megleptél és csak nagyokat pislogtam. Még a mindig rideg arcomra is kiült a döbbenet. Nem is voltam benne biztos, hogy jól hallom, amit mondasz.* - Rendben. *Mondom végül, de látszik, hogy most még jobban zavarban vagyok.* - Köszönöm. *Teszem hozzá halkan és halványan kicsit pirosas volt a pofim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:14 | Üzenet # 802 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké.*Bólintok.* - Én csak végre normális voltam.*Bár tényleg kedves vagyok, ahhoz képest amilyen voltam.* - Különben meg Sergej próbálkozott nálad.*Azért ezt meg kell jegyezni, hogy te se vagy a legkedvesebb.* - Ne köszönd.*Teszem hozzá mosolyogva.* - Tudod rájöttem egész aranyos vagy.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:58 | Üzenet # 803 |
 Yaoista
| - Számomra az már kedves, aki nem egy tárgynak lát. *Azért nem találtak süket fülekre Diablo szavai, még akkor sem, ha nem volt teljesen tiszta minden, de már sokkal több mindent értettem. Köztük azt is, hogy nem szabad magam annyira lekezelnem, mint teszem. Alapból ugyan még mindig nem láttam magam olyannak, mint egy ember, de legalább már nem is egy játékszernek. Sergejre kicsit elhallgattam, majd olyat mondtam, amit szinte csak apádnak.* - Én nem akartam senkihez kötődni itt. Igazából még most sem tudom, hogy jó-e kötődni valakihez. *Ismerem be. Nah bókodrí kész is lettem teljesen.* - Te ezt élvezed. *Vörösödtem el teljesen. Elég nagy váltás volt tőled és nem tudtam kezelni.* - Inkább hozok borogatást. *Mentem a helyzetet gyorsan és visszamentem a fürdőbe. Engedtem vizet és hoztam pár rongyot benne. Leültem melléd és egyet kitekerve a homlokodra teszem, de még mindig pirosas voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 23:11 | Üzenet # 804 |
 Yaoista
| - Értem, nos kezdetnek jó.*Arra gondoltam, hogy majd fogsz másképpen vélekedni.* - Mióta is vagy itt?*Kérdezlek.* - Tudod én is voltam ilyen, mint te, de hidd el, jó ha vannak körületted, bár ijesztő is egyben, de a magány még rosszabb, az idő után felemészti az embert.*Mondom komolyabban.* - Persze, hogy élvezem.*Vigyorodom el, le se tagadhatom az apámat, ilyen téren. Kuncogok rajtad.* - Tudod lehet, hogy inkább rád kéne, mert elég vörös vagy.*Kuncogok tovább, meglepő, de tényleg élvezem a társaságod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 23:44 | Üzenet # 805 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, hogy jó.* - Két éve nagyjából. *Már kicsit több volt. Ismét elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Eddig bárki volt körülöttem, az vagy fájdalmat okozott, vagy meg kellett ölnöm. Én mindig örültem, ha egyedül lehet, kivéve ha a húgommal voltam. *Ő volt azt egyetlen, aki mellett nyugodtan éreztem magam, de most már Diablo mellett is kényelmesen éreztem magam.* - Látszik, hogy apád fia vagy. *Sóhajtok egyet, de egy nagyon picit elmosolyodtam. Nem úgy, mint a cicával, de mosoly volt.* - Lehet, de nem az én fejem fogják leszedni, mert lázas vagyok, hanem a tiéd. *Jegyzem meg sunyin, de nem rosszból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 11:25 | Üzenet # 806 |
 Yaoista
| - Repül az idő.*Mondom.* - Elhiszem, hogy nehéz és mindenki más, de nem szabad a múlt fogságában élni, mert akkor örökre a rabja leszel és nem lesz se jelened, se jövőd.*Mondom komolyabban, de semmi kioktatás nincs a hangomba.* - Legalább ebben hasonlítok rá.*Mosolyodom el.* - Többet kéne mosolyognod.*Kacsintok rád, majd felnevetek de ismét fáj.* - Látod ebben igazad van, te nyertél most.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 22:17 | Üzenet # 807 |
 Yaoista
| - Valóban. Néha olyan érzés, mintha minden csak tegnap történt volna. *Elmélkedem kicsit magamban.* - Tényleg hasonlítasz Diablora. *Jegyzem meg, hiszen ezt is mondta már nekem.* - Több mindenben ezek szerint, mint hinnéd. *Kedvesen mondom, ami tőlem elég szokatlan volt.* - Lehet. *Bár akkor sebezhetőnek érezném magam.* - Kezd jobb lenni a színed. *Azért elég jól tudtam gondoskodni másról, hiszen régen én vigyáztam a húgomra. Leveszem rólad a borogatást és kicserélem közben.* - Nyugodtan aludj, ha fáradt vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.05.08, 11:08 | Üzenet # 808 |
 Yaoista
| - Ismerős érzés.*Bólintok.* - Azt mondod?*Persze más is mondja, de én nem így láttam, hiszen magam igen csak torzan látom.* - Akkor jó, nem szeretek gyenge lenni.*Mondom.* - Elvagyok köszi, de te menj csak nyugodtan, már így is sokat segítettél.*Mondom, hiszen biztos van jobb dolgod, mint velem foglalkozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.05.08, 11:44 | Üzenet # 809 |
 Yaoista
| - Igen. *Tudhattad, hogy nem hazudok, hiszen nem is volt szokásom.* - Sérült vagy, nem gyenge. *Mondom kedvesen.* - Bár megértem. *Hiszen én is így éreztem magam betegen.* - Biztos? *Kérdezek rá.* - Mármint igazából nekem semmi dolgom nincs. *Valljuk be, az ölésen kívül, nem sok hasznom volt, az tény.* - Nem szeretném, ha édesapád még jobban aggódna. *Nem rosszból mondom, csak látva, hogy nálam hogy viselkedett Diablo, biztos voltam benne, hogy nálad még jobban aggódott.* - Mikor jönnek vissza? *Kérdezek rá még mielőtt mennék.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.09, 12:00 | Üzenet # 810 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el picit, azért ez jó érzéssel tölt el, még ha sokszor tagadom is.* - Jogos.*Tetszik, hogy így kijavítod, na meg tudod jól, hogy miről beszélek.* - Igen biztos, úgy is pihenek.*Mondom, hiszen tényleg muszáj.* - Tényleg nyugodtan menj csak és fog az biztos, de most többet nem tudsz tenni.*Hiszen sokat segítettél és csak pihenem kell.* - Nos apát nem tudom, Nicket meg majd délután végezz, majd felhívom.*Felelem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.05.10, 19:47 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 19:40 | Üzenet # 811 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bólintok.* - Akkor edzek kicsit, de telefon lesz nálam. *Mondom komolyan.* - Értem. *Bár miattam most kicsit sokat volt itthon Diablo, úgyhogy biztos sok a munkája.* - Akkor itt hagylak. *Állok föl és még be is takargatlak, na meg még egyszer kicserélem a borogatást, tényleg gondoskodtam rólad.* - Jó pihenést. *Köszönök el és ahogy mondtam, mentem is edzeni, de még azért megszeretgettem a kiscicát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 20:12 | Üzenet # 812 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok, majd csak elmosolyodom.* - Köszi.*Nem kell sok és ki is dőlök, majd később, amikor felébredek már jobban vagyok és lázam sincsen. Felveszem a köntösöm és lemegyek, akkor jöttök meg ti.* - Ohh sziasztok.*Köszönök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 21:17 | Üzenet # 813 |
 Yaoista
| *Azért a kaja ellen nem voltam. Igyekeztem olyan gyorsan eljutni a nagyházba, amilyen gyorsan csak tudtam. Idegesített Nick, tényleg jó volt, hogy ott voltál, mert lehet csúnyát mondtam volna. Bennem volt, amit meséltél, hogy hogyan viselkedett. Dühített.* - Szia. *Nem szólok be Nickre, jó fiú voltam és kibírtam. Nick beelőzött a kérdéssel, így csak a választ vártam a mibenlétedről.*
*Nagyon jót elbeszélgettem Sergejjel, azért jó volt, hogy ott volt.* - Szia. *Köszönök és odamenve adtam egy puszit az ajkaidra.* - Hogy vagy? *Cirógatom meg az arcod.* - Az étteremben minden rendben. *Nyugtatlak meg gyorsan. Nem is gyanakodtam, hogy lázas lettél volna.* - Remélem jól viselkedtél. *Jegyzem meg, de látszott, hogy nagyon ideges vagyok és aggódtam érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 22:25 | Üzenet # 814 |
 Yaoista
| - Éppen jobban egy kicsit.*Mondom.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Igen jól nyugodtan kérdezd meg Fumiot, ha akarod.*Mondom, majd leülök és Sergej is leül mellém.* - Sebed hogy van?*Húzza szét köntöst.* - Meg van, figyelj viszont volt lázam, de már jobban vagyok.*Nem akartam titkolni.* - Ohh basszus ez várható volt, sajnálom.*Motyogja, de csak megcirógatom az arcod.* - Ugyan nem tehetsz róla és Fumio mellettem volt.*Mondom.* - Valóban? Ez a nap tele van meglepetéssel, de örülök.*Mosolyog homlokomra simít.* - Oké most nincs.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 22:57 | Üzenet # 815 |
 Yaoista
| - Az jó. *Mosolyodom el kicsit.* - Fumiot? *Döbbenek le, hiszen meglepő, hogy egyáltalán kimondtad a nevét mindenféle jelző, sértőhangnem vagy gúny nélkül. Én leülök a másik oldaladra és csak nézem, ahogy Sergej ügyködik rajtad. A láznál kicsit összehúztam a szemöldököm, de aztán csak mosolygok kicsit. Jobban aggódtam, de láttam, hogy most jól vagy.* - A sebesülés jót tesz neked. *Mondom szelíden és megcirógatom az arcod, persze csak miután Sergej megvizsgált.* - Bár azért ne sérülj meg. *Teszem hozzá.*
*A láz engem annyira nem lepett meg, viszont az, ahogy Fumioról beszélsz, annál inkább.* - Összebékültél vele? *Kérdezek rá egyenesen.* - Az Uram örülni fog. *Tudtam, hogy ennek Diablo nagyon fog örülni, hogy legalább esélyt adsz neki.* - Miért gondoltad meg magad? *Nagyon érdekelt, hogy minek a hatására. Sergej kis cuki volt, ahogy elszontyolodott.* - Ügyes vagy. *Borzolom meg a hajad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 23:15 | Üzenet # 816 |
 Yaoista
| - Igen őt.*Bólintok, bár a meglepődés nem lep meg.* - Szerintem is.*Nevetek fel, de persze ez ismét fáj.* - Nem akarok.*Adok egy csókot, majd rágyújtok.* - Igen Sergej ne legyél ki emiatt.*Mosolygok rá.* - Nem is tudom talán tényleg a sérülés jót tett, meg hogy ő volt velem. Elkezdtem másként nézni rá.*Elmondom a lényeget.* - Ennyi lenne. Na de mesélj mi van az étterembe?*Kérdezlek.*
- Akkor jó.*Mosolygok, majd figyelmesen hallgatom Igort.* - Diablo tényleg örülni fog, na meg velem is másként viselkedett szóval még a végén a család tagja lesz igazán.*Jegyzem meg.* - Tényleg ő hol van? Cica?*Az jobban érdekel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 23:41 | Üzenet # 817 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodom rajtad, majd viszonozom a csókod. Csak azért nem csókolgattalak, mert megkértél, hogy fogjam magam vissza. Én is csak mosolyogtam Sergejen, jó volt, hogy ezt mennyire komolyan veszi. Csöndesen végighallgatom Fumioról a dolgokat. Annyira jó volt hallani, hogy így viselkedtél vele.* - Látod? Mondtam én... *Mondom kedvesen, meg kicsit elgondolkoztam, hogy lehet nekem is lépnem kéne Chris felé.* - Munkamániás. Tuti azért lázasodtál be, mert nem maradtál tegnap a fenekeden. *Morgom oda, nem bírtam ki, majd sóhajtok egyet és mielőtt beszélnék, megcsókoltalak. Elmondok mindent, ami volt, hogy megdicsértek minket és a főszakács nagyon jól kezelte a helyzetet.* - Máskor is volt, hogy elmentél párnapra és megoldottuk. *Puszillak meg. Amúgy is vigyázni akartam az álmodra.*
- Hát azt nem tudom, de így jobb lesz. *Nyugtázom a dolgokat. Nagyon sokat fog oldódni a légkör, bár azért, mert te megbékélsz Fumioval, nekem még nem kell Nickkel. Nem is foglalkozok vele most se sokat.* - Nem is ő érdekel, csak a macska, mi? *Kérdezem tőled és közben finoman cirógatom a tarkód.* - Az Uram? Nem tudod mikor jön vissza?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.11, 00:35 | Üzenet # 818 |
 Yaoista
| *Sergejen elmosolyodom édes, mint mindig.* - Igen igen meg.*Simogatom meg az arcod.* - Ebbe ne menjünk bele.*Morgok, de a csókod viszonozom, de nem örülök, hogy most ezzel jössz.* - Nem mondtam, hogy nem bízom bennetek, de szerintem nem kell kifejtenem a dolgokat.*Jegyzem meg.* - Fumio edz a macsek nem tudom.*Felelem és hát Seimének Sergej cicája.* - Nem, de szerintem lassan úgyis befut, még ha dolga is van, miattam tuti.*Mosolyodom el picit.*
*Én kimaradok beszélgetésből csak mosolygok.* - Azért igen ő jobban.*Mosolygok és élvezem a simogatást.* - Tuti hamarosan jönni fog.*Értek egyet.* - Minden rendben van akkor olyan egy hét és kiveszem a varratokat.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.05.12, 23:43 | Üzenet # 819 |
 Yaoista
| *Alig akartam elhinni ezt a nagy váltás tőled, de ez csak alátámasztotta azt, amit gondolok rólad.* - Csak aggódok... *Mondom komolyan a morgásodra, bár annak örültem, hogy a csókom viszonoztad azért.* - Tudom, csak szerettelek volna megnyugtatni. *Cirógatom meg az arcod kedvesen. Teljesen oda voltam érted, de annyira féltem és aggódtam, ami azért észrevehető volt rajtam.* - Az jó. -Sóhajtok fel, bár nem nyugodtam meg. Nagyon bennem volt, hogyha mélyebben kap el a kés vagy máshol, meghalhattál volna.* - Erre a hétre kibírod? *Kérdezem, de nem rosszból.* - Egyébként Sergej, neked nagyon való lenne egy kisállat. *Mosolyodom el.*
- Sejtettem. *Csak csöndesen hallgatom Nicket, de aztán nem bírtam.* - Minél tovább várunk, annál jobban felkészülnek. *Közlöm vele, mire lehajtja a fejét.* - Mindig igyekszünk kivárni az utolsó utáni pillanatot, de ez már megtörtént. Nem rajtad fog múlni. *Közlöm vele ridegen, idegesített.* - Majd a nagyfőnök megmondja, hogy mi legyen. *Arra, hogy hamarosan befut, csak bólintottam egyet és közben Nicket néztem. Már külön vártam, mikor borul ki.*
*Keményen edzettem ismét, sőt még jobban, hiszen most elég sok idő kiesett és szerettem volna bepótolni, de nem terheltem túl magam, mert tudtam jól, hogy Diablo csak dühös lenne rám később. Miután végeztem, bementem a szobámba és lezuhanyoztam. A cicát is megszeretgettem és miután felöltöztem, felkaptam a cicát is. Igorhoz indultam, de már a folyosón hallottam a hangokat, így lementem a nappaliba.* - Sziasztok. *Köszönök és közben cirógattam a a cicust.* - Kértek valamit? *Ezt mindig megkérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 21:08 | Üzenet # 820 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Ezzel is tisztában vagyok.*Akkor is ismersz milyen vagyok, na meg te is ilyen lennél a helyembe.* - Nem tudom.*Mindkét munkára értem.* - Seime kérlek elég legyen.*Nem akarok balhét.* - Az jól hangzik.*Mondom a varratokra.* - Egyetértek.*Célzok a kisállatra.* - Szia. Jó volt az edzés?*Kérdezem Fumiot.* - Semmit köszi.
*Én inkább kimaradok a dolgokból.* - Szerintem is.*Vigyorgok és meg is jelenik Fumio és Igoron csak elmosolyodom.* - Szia. Én egy cicát szeretnék, ha szabad.*Indulok el felé.* - Annyira édes és cuki és szép.*Olvadozok és odamenve megsimogatom.* - Megkaphatom?*Kérdezem, mint egy gyerek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 21:36 | Üzenet # 821 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit, de nem mondtam többet. Válaszod nem éppen nyugtatott meg és azon is meglepődtem, ahogy Seime nekem esik. Már pont visszaszóltam volna, mikor te ránk szólsz, így végül becsuktam a szám és lenyeltem a mondadóm. Még mindig úgy gondoltam, hogy túl sok veszélyt vállaltok föl, főleg te. Annyira jó lett volna, ha nem kéne ettől félni.* - Szia és köszönöm, nem. *Köszönök én is Fumionak, Sergejen pedig elmosolyodom egy kicsit.* - Megígérted, hogy nem hajtod túl magad. *Emlékeztetlek, de közben megcirógatom az arcod. Nem akartam rosszat, de rettentően féltem.*
*Nagyon érdekel volna mit akar mondani Nick, de abbahagytam én is. Nem ért annyit, hogy Igorral összevesszek miatta. Én csak intek egyet Fumionak és rád csak megcsóválom a fejem, nem is te lettél volna, ha nem mész oda rögtön a cicáért.* - Majd lesz neki. *Jegyzem meg, mást nem teszek hozzá.* - Köszönöm, én sem kérek semmit. *Közben Sergejt néztem, de rendesen kattogtam.*
- Mehetett volna jobban is. *Zavart a kiesett idő. Csak bólintok, hogy senki nem kér semmit. Sergejen kicsit meglepődtem és értetlenül pislogtam rá, végül a kezébe adtam a kiscicát.* - Tessék. *Még megcirógatom a fejét, mire nyávog egyet aranyosan, én pedig eleresztettem egy halvány mosolyt. Én kimentem a konyhába és főztem magamnak egy teát, majd visszamentem hozzátok és leültem az egyik fotelbe, de nem mondtam semmit. Igazából én csak felügyeltem Diablo helyett.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 22:01 | Üzenet # 822 |
 Yaoista
| - Ugyan ne becsüld le magad.*Tényleg mintha kicseréltek volna.* - Sergejt ismét elveszítettük.*Nevetek fel.* - Nick most is pihennek és azt tettem egész nap.*Jegyzem meg.* - A többibe pedig most ne menjünk bele.*Egy kis nyugalmat akartam.* - Szóval mit kap Sergej vagy titok?*Kérdezem vigyorogva, bár meglep Seime picit ezzel, de tényleg nagy hatással van rá Sergej.*
- Bizony kapok majd.*Nagyon boldogan mondom.* - Köszönöm szépen.*Megfogom leülök vele és ölembe teszem.* - Kicsit itt vagyok még.*Kuncogok és azért fülelek, de cicázok is nagyba és igen csak ragyogó szemekkel nézzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 22:22 | Üzenet # 823 |
 Yaoista
| - Nem is mostanra értettem. *Mondom kicsit komolyabban és nagyon is örültem annak, hogy pihentél.* - Rendben. *Hagyom ennyiben én is. Engem is érdekelt, hogy vajon milyen állatot fog kapni Sergej.* - Mondjuk nekem már van egy cicusom. *Mosolyodom el és adok egy puszit az arcodra.* - Aki nem mellesleg 24 órás figyelmet igényel. *Nevettem el magam, mert ezzel csak vicceltem. Nem voltunk összekötve, hogy csak egymással legyünk.*
- Majd megtudod, ha megkapta. Gondolom te leszel az első, aki fel fog hívni. *Nem rosszból mondtam, de tudtam milyen vagy. Átültem melléd, de nem karoltalak át meg semmi, csak néztelek, ahogy játszol. Előveszek egy szál cigit és meggyújtom, majd megkínálom vele Igort is. Még mindig zavart Nick viselkedése. Nem értettem, hogy nincs benne annyi tartás, hogy ennyit kibírjon.*
*Kicsit meglepődtem, hogy így a többek előtt is ilyen normálisan viselkedtél velem és hirtelen nem is tudtam, mit feleljek neked, így csak bólintottam. Rettentő fura volt a helyzet, annyira megszoktam már az ellenséges viselkedést tőled. Közben a kiscicát néztem, aki rendkívül jól érezte magát most már. Látszott rajta, hogy biztonságban érzi magát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 22:35 | Üzenet # 824 |
 Yaoista
| *Tényleg nem, hogy örülnél, hogy pihentem, hogy Fumioval mekkora változást tettem, te csak azzal vagy elfoglalva, hogy mi lesz. * - Így van.*Mosolygok.* - Chh csak várj, amíg meggyógyulok és kapsz, amiért ilyen pimasz vagy, bár így is könnyen magam alá teperlek.*Vigyorgok.* - Ajánlom is, hogy hívjon.*Mosolygok.* - Köszi.*Veszem el a cigit.* - Seime kicsit lazítsál, apa jön és átbeszéljük a dolgokat.*Mondom komolyan.*
- Naná, hogy beszámolok.*Kuncogok.* - Igor te csak ne keménykedjél. Nincs szex, amíg én azt nem mondom.*Közlöm komolyan, bár kicsit vigyorgok is, de nem rosszból.* - Na majd ő megnyugtat téged.*Teszem át az öledbe a cicát.* - Ugye milyen aranyos? Tökre tetszel neki.*Mosolygok és még jobban olvadozok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 23:08 | Üzenet # 825 |
 Yaoista
| - Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy pihentél ma. *Mosolyodom el, és jutalomból kaptál egy csókot is.* - Csak szeretnél. *Vigyorodom el én is, de erre pont rákontrázott Sergej, amire elnevettem magam.* - Jók leszünk. *Nézek ártatlanul rá, persze egy kicsit sem volt hiteles.* - De azért remélem nem leszünk olyan sokáig cölibátusba száműzve. *Nekem sincs sok önuralmam, ha rólad van szó, de neked még annyi sincs. Nagyokat pislogok, mikor meglátom Sergej mit csinál, és majdnem elröhögtem magam, de lenyeltem és csak mosolyogtam. Elgondolkoztam kicsit, hogy mit fogtok kitalálni.*
- Nem igazán szoktam ilyen helyzetben lazítani. *Jegyzem meg, hiszen nagyon is ragaszkodtam a munkámhoz. Kissé megdöbbenek, ahogy az ölembe rakod a kismacskát. Rád nézek, majd vissza a macskára.* - Ezt nem gondolhatod komolyan. *Közlöm veled. Nem nagyon tudtam, mégis mire gondolsz, de a kicsi nem zavartatta magát és a mellső mancsaival megtámaszkodott a pocimon és úgy nyávogott nekem.* - Na jó... *Cirógatom meg, mert tényleg aranyos volt, bár az én kezemben is simán elfért volna, olyan pici volt.*
- Ha kell, én előre tudok menni felmérni a helyzetet. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Elég jól lopakodtam, hiszen bérgyilkos voltam, erre lettem kiképezve. Nekem is kitágult azért a szemem, ahogy a cica odakerült Seiméhez. Nem is tudtam, hogy erre hogyan kellene reagálni, bár láthatóan a cicus nem zavartatta magát.*
|
|
| |