2025.07.26, Szombat, 08:11
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 12:18 | Üzenet # 851
Yaoista
- Rendben. *Bólintok. Gondoltam majd megyek én is megfigyelésre, hiszen az elég testhezálló feladat volt számomra. Nekem nem volt semmi mást megbeszélni valóm.* - Részemről nincs. *Mondom és közben persze a cicával játszok. Elég érdekes volt, főleg tőlem. Tényleg nagyon megszerettem a kis pamacsot, rajtatok meg csak szórakozok.*

*Várnám, hogy visszaszólj, de persze édesapád gyorsabb volt.* - Én mindig jól viselkedek. *Jegyzem meg, de nem teszem hozzá, csak gondolatban, hogy veled ellentétben.* - Szerintem nincs, pihenj le nyugodtan. Szóljak Nicknek, vagy majd visszatalálnak maguktól? *Gondoltam ez érdekel.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 12:47 | Üzenet # 852
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Persze, persze.*Vigyorgok. Valóban érdekes látvány még mindig Fumio a cicával, de tényleg jó hatással van rá édes vele. Miután apám is mondja, hogy nincs most felállok.* - Nemsokára csak kicsit kimennék a lovakhoz én is, majd én mondom a dolgokat.*Mondom.* - Velem jössz?*Kérdezem.* - Utána lefekszek.*Mondom apámnak, majd elindulok ki, de elég lassan haladok.* - Már elfelejtettem, mennyire szar egy vágás.*Sóhajtok fel és rátámaszkodok.* - Nem baj?

*Én csak kuncogok.* - Rendben.*Bólintok, majd amikor ketten maradunk, odamegyek.* - Na mesélj, hogy telt a nap? Olyan más a légkör közted és Igor között.*Jegyzem meg és adok egy puszit.* - Megkedvelted a cicát igaz? Mi lenne, ha mégis maradna a húgod meg mást kap?

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 12:49 | Üzenet # 853
Yaoista
- Nem gond, én is az voltam.*Kuncogok.* - Az.*Bólintok.* - Tökre tuti, hogy így van.*Kuncogok.* - Pontosan, apu szeret téged.*Mondom, de tökre leszar minket. biggrin * - Igen tudom és nagyon szereti, sőt imádja.*Mosolyodom el.* - Jó gyerek ő mondom én.

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 13:02 | Üzenet # 854
Yaoista
*Felállok én is.* - Persze. *Indulok el veled. Átkarollak, mikor rám támaszkodsz.* - Ugyan, dehogy baj. *Szép lassan mentünk a te tempódba, nem kellett rohanni. Láthatóan a srácok elvoltak már a lovaknál, mikor odaértünk. Ott elengedtelek, de azért támogattalak oldalról, nehogy orra ess vagy ilyesmi.* - Majd visszafele is segítek. *Mondom komolyan, ellenkezést nem tűrve.* - Rég voltam itt. *Jegyzem meg.*

- Majd megtanulom. *Nevettem el magam.* - Bolond vagy. *Kuncogok tovább Sergejjel.* - Nem hatjuk meg, úgy látom. *Mosolyodom el.* - Bár szerintem ez kölcsönös. *Őszintén szólva, olyan volt, mintha Démon is bele lenne zúgva Igorban. Mikor meglátlak, hogy még menni se nagyon tudsz egyedül, nem is tudtam, hogy dühös legyek, amiért kijöttél, vagy agyon csókoljalak, amiért ilyen édes vagy, hogy ennek ellenére meglátogatod Démont.* - Szia. *Köszönök és adok egy puszit.* - Ne hősködj, oké? *Kérlek meg, de nem kérdezek semmit még arról, hogy mit beszéltetek, de aggódva figyellek. Rám van írva, hogy mennyire féltelek.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.05, 13:11 | Üzenet # 855
Yaoista
- Köszi.*Mosolyodom el.* - Rendben.*Bólintok.* - Itt volt az ideje, bár nem ilyen állapotba kéne.*Sóhajtok fel.* - Sziasztok.*Köszönök nektek, majd rád felsóhajtok.* - Kérlek elég legyen már. Csak egy kicsit kijöttem, egész nap csak feküdtem és megyek, majd vissza.*Értem, hogy aggódtál, de tényleg sok, hogy folyton beszólsz, amikor semmit nem tettem most és tényleg viselkedek.* - Sziasztok.*Simogatom meg a két pacit és persze Démon kiszúrt.* - Démon gyere ide szépségem.*Hívogatom kicsit közelebb megyek és ő is elindul és odajön..* - Gyönyörűségem..*Ölelem át és megpuszilom és mivel érzi nem vagyok az igazi így nagyon óvatos ő is.*

-Igen.*Bólintok.* - Tudom.*Nevetek fel.* - Egyetértek.*Bólogatok.* - Ohh sziasztok, csak beszélni kellett rólatok.*Kuncogok. Rossz Igort így látni és megértem Nicket de őt is, de nem mondok semmit.* - Szia.*Megyek oda hozzád.* - Mindent megbeszéltetek?*Kérdezem és persze Igorékat figyelem olyan édesek, közben a te lovad is megjelenik.* - Na mindenki itt van.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 13:13 | Üzenet # 856
Yaoista
*Ahogy odajössz, rád pillantok.* - Beszélgettünk. *Elmesélek mindent neked, hogy mi volt és mit beszéltünk, még az eladós dolgot is elmondtam neked, na meg, hogy mennyire tisztellek. Puszidra kicsit zavarba jövök.* - Igen, nagyon aranyos. *Bújik hozzám, látszott, hogy ő is megkedvelt engem.* - Nem igazán tudom... *Mondom halkan, de az látszott, hogy nagyon nehéz szívvel válnék meg tőle. Felállt a hátsó lábaira, a mellső kis lábaival pedig a hasamon támaszkodott. Erre felveszem és a vállamhoz teszem és adok egy puszit a buksijára, ő meg csak veszettül dorombolt.* - Félek, hogy nem tudnék rá kellően vigyázni.

szela00Dátum: Péntek, 2015.06.05, 18:25 | Üzenet # 857
Yaoista
*Nem hittem, hogy azért fogsz egyszer leszólni, mert aggódok érted, ráadásul most nem is arra gondoltam, hogy menj vissza és feküdj le, hanem arra, hogy ne akarj lovagolni meg ilyesmi.* - Sajnálom. *Suttogom, de csak ennyit. Nem értettem a problémát, de idegesíteni se akartalak. Elég ijesztő volt ennyire gyengének látni. Tovább simogatom Oriont, de közben téged figyellek és lágyan el is mosolyodom. Annyira édesek voltatok, hogy az hihetetlen.* - Istenem, megzabálom. *Nagyon szerelmesen néztelek.*

- Hát igen. *Értek egyet, majd megcirógatom az arcod. Ahogy odajön a lovam, halványan elmosolyodom és megsimogatom.* - Néró... *Simítok az orrára, mire mérgesen prüszköl.* - Tudom, tudom. Régen voltam, sajnálom. *Kérek tőle bocsánatot, mire bújtatja is a fejét.* - Egyébként Nick... kezdesz marhára idegesítő lenni, szóval befoghatnád. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Erre ő csak lehajtja a fejét, de nem szól vissza nekem.*

MioDátum: Szombat, 2015.06.06, 11:18 | Üzenet # 858
Yaoista
- Nem haragszom kicsim.*Teszem, azért hozzá. Démont simogatom, majd ahogyan meghallom Seime beszólását odapillantok.* - Seime ezt ne. Nem csinált semmit, szóval hagyd békén.*Mondom komolyan.* - Nincs szükség itt is feszültségre.*Védelek meg.*

*Arcom a kezedbe simítom, majd a lovadon elmosolyodom, na meg rajtad is.* - Édesek vagytok nagyon.*Mosolygok és Igorékra nem szólok, de ahogyan beszólsz felsóhajtok, csoda hogy eddig bírtad.* - Ne morogjatok fiúk.*Nem akartam senki párjára állni.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 18:45 | Üzenet # 859
Yaoista
- Akkor jó. *Bár nem voltam benne biztos teljesen, hogy nem haragszol, de belenyugodtam a válaszodba. Seimére inkább nem reagáltam tényleg, de nagyon jól esett, hogy megvédtél, amire el is mosolyodom, közben persze Oriont szeretgettem és meg is öleltem.* - Köszönöm. *Tényleg olyan jó volt, hogy így védtél, na meg rettentő édes is volt, de ezt nem mondtam.* - De nincs semmi baj, tényleg túlzásba viszem az aggódást. *Ismerem be. Orion is észrevette rajtam, hogy megváltozott a hangulatom, így aranyosan és finoman lökdösni kezdett a fejével.* - Nincs semmi baj... *Puszilom meg.

- Még mindig te vagy az édes. *Jegyzem meg neked, de nem rosszból.* - Én nem morgok. *Morgom azért még, de azért bólintottam Igornak és befogtam a szám, habár még Nick is nekem adott igazat. Jobban szemügyre vettem a lovam, hogy kell-e valamit rajta kefélni vagy ilyesmi, de szép volt, mint mindig. Ő nem volt az a nagy kószálgatós fajta.* - Majd valamikor elmehetnénk lovagolni. *Mondom neked halkan.*

MioDátum: Szombat, 2015.06.06, 21:42 | Üzenet # 860
Yaoista
*Csak mosolygok rád.* - Nem baj, akkor se.*Én szólhatok be, meg tudom, hogy Seimének ez sokkal többről szól és bár most csak ennyit mondott, tudtam ez nem fog így maradni.* - Majd jövök még hozzád és amint jól leszek megyünk vágtázni.*Puszilom meg.* - Én akkor visszamegyek. Seime maradj csak, majd Nick segít.*Biccegek oda és igen csak sápadt vagyok, amikor megjöttetek jobban festettem.*

- Köszi.*Mosolygok. Örülök, hogy most csöndben maradsz, de kérdés ugye meddig.* - Oké benne vagyok ez nagyon jó ötlet.*Mosolygok édesen.* - Még ilyet nem csináltunk.*Mosolygok.* - Nem kérsz gyógyszert? Nem festesz jól.*Megyek oda és a homlokára simítok.* - Kicsi hőemelkedésed van.*Sóhajtok fel.* - Csinálok a sebedre egy kis krémet frissen mit szólsz?*Kérdezem kedvesen és közben az arcát cirógatom.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 22:16 | Üzenet # 861
Yaoista
*Annyira édes voltál Démonnal, majdnem ott kellett feltörölni, úgy olvadoztam.* - Persze. *Megyek eléd, miután elköszöntem Oriontól, és hát láttam én is, hogy mennyire sápadt vagy. Finoman átkarollak és hagyom, hogy rám támaszkodj kényelmesen.* - Egy tündér vagy Doktor bácsi. *Jó, kicsit féltékeny voltam, de nem rosszból, meg tudtam, hogy az tényleg csak a múlt, ami köztetek volt.* - Addig is vigyázok rá. *Mosolyodom el, de nem volt az igazi.*

- Akkor ezt megbeszéltük. *Nagyon aranyos voltál, ahogy mosolyogtál.* - Még nem, de akkor majd fogunk. *Elég sok mindent nem csináltunk még, de ezt nem teszem hozzá. Mindig lenyűgöz, hogy a kis lökött Sergejből, hogyan leszel hirtelen a komoly orvos. Nagyon is tisztában voltam a képességeiddel, engem is többször összeraktál már. Odamegyek hozzátok, de nem karollak át és a kezed se fogom meg.* - Ha nagyon nem vagy jól, beviszlek. *Bár tudtam mennyire büszke a főnök.*

MioDátum: Szombat, 2015.06.06, 22:30 | Üzenet # 862
Yaoista
-Köszi.*Támaszkodom rád.* - Az bizony.*Bólintok.* - Legalább nem láz és nagyon jó ötlet köszönöm.*Puszilom meg Sergejt.* - Még betudok menni, annyi még megy de köszi.*Mondom Sergejnek, majd beindulok és felmegyünk a szobámba, mivel még Sergej szed növényeket. Fent elterülök az ágyon.* - Adj egy csókot.*Simogatom meg az arcod.*

- Ugyan csak a dolgom teszem.*Mosolygok és a puszin is.* - Reméljük láz nem lesz. Menjetek fel, mindjárt megyünk.*Amikor elmennek megcsókollak.* - Ez már hiányzott.*Bújok hozzád.* - Eljössz velem növényeket szedni?

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 22:46 | Üzenet # 863
Yaoista
-*Mikor felértünk és elterülsz, elmosolyodom. Leülök melléd, majd kibontom a köntösöd, hogyha jön Sergej, majd ne ezzel kelljen szórakozni.* - Akár kettőt is. *Hajolok oda, és finoman kóstolgatni kezdem puha ajkaid, végül rendesen megcsókollak.* - Hozzak egy kis borogatást? *Kérdezem, de tök normálisan, közben persze finoman cirógatlak.* - Bár úgyis jön mindjárt Sergej. *Elmélkedem, de továbbra se kérdeztem semmit arról, hogy mit beszéltetek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 22:52 | Üzenet # 864
Yaoista
*Bólintok, hogy akkor menjenek. Meg se lepődtem a csókodon, sejtettem, hogy már várod.* - Gondoltam. *Pusziltalak meg.* - Ha szeretnéd, bár hasznodra nem leszek. *Teszem hozzá, hiszen nekem mindegyik egyforma gaz volt és kész. Elgondolkozva nézlek, majd elkapom az arcod és megcsókollak, de érezhetően féltékenységből.* - Azért meg kell hagyni, egy előnye van, hogy Igornak ott van Nick. *Jegyzem meg, de csak ennyit még.*

MioDátum: Szombat, 2015.06.06, 23:03 | Üzenet # 865
Yaoista
*Elmosolyodom és viszonozom a csókodat.* - Nem kell köszönöm, majd Sergej teszi amit kell,  na de búj mellém.*Kérlek meg, majd amikor így teszel az arcodra simítok*- Ki vele mi van a buksidba.*Ennyire már ismerlek.*

- Ismersz.*Kuncogok.* - Az nem baj, de mellettem leszel.*Mondom édesen, majd a csókod meglep, hogyan teszed de persze viszonozom.* - Tessék? Ezt most miért mondod? Hirtelen miért jó?*Tényleg nem kapcsoltam.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 23:15 | Üzenet # 866
Yaoista
- Rendben. *Bebújtam melléd és finoman melléd simultam, de nagyon vigyáztam. Finoman cirógatni kezdem a mellkasod. Éreztem, hogy milyen meleg a bőröd. Az arcom belesimul a kezedbe és adok egy csókot a tenyeredbe is. Kérdésedre elmosolyodtam.* - Néha úgy érzem, hogy már túl jól ismersz. *Ami persze nem baj.* - Nos... azon elmélkedtem, hogy mit beszéltetek és mit kérdezzek. *Magyarázom.* - Megértettem, hogy óvni akarsz mindentől, amitől lehetséges... csak momentán nem tudom eldönteni, hogy tudni vagy nem tudni a rosszabb. *Ismerem be neked.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.06.06, 23:25 | Üzenet # 867
Yaoista
- Kísérni tudlak. *Bólintok, nagyon cuki voltál.* - Nem érted? *Kérdezem, de látszik, hogy tényleg nem.* - Mert így ok nélkül vagyok féltékeny. *Magyarázom meg és kiigazítok pár tincset az arcodból.* - Bár amúgy is ok nélkül lennék, de így mégis csak jobb. *Beszélem meg magammal közben.* - Milyen növények kellenek?

MioDátum: Hétfő, 2015.06.08, 11:56 | Üzenet # 868
Yaoista
*A csókodra csak elmosolyodom.* - Ahogyan te engem.*Jegyzem meg, ami szintén nem baj. Én is cirógatni kezdelek és meg se lep, mi jár a fejedbe.* - Sejtettem.*Sóhajtok fel.* - Nem kéne tudnod és megbeszéltük, amikor kiderült, hogy ki vagyok, hogy nem kell részleteket mondanom.*Jegyzem meg.* - Megfigyeljük őket, én leszek a csali és elkapjuk őket ennyi.*Mondom el tömören röviden.* - Ennél többet csak nem kell mondanom és őszintén nem is akarok. Mindkettőnk érdekében így jó.

- Ennyi bőven elég.*Mosolygok.* - Komolyan nem, szőke vagyok.*Nevetek fel és a szavaidra elmosolyodom.* - Tudod ennek örülök.*Jegyzem meg.* - Különben, ha Igor egyedül lenne és rám hajtana se érdekelne, mert számomra egy férfi létezik még pedig te és még ő se ér a nyomodba.*Mondom komolyan, de nagyon édesen. Megcsókollak, még egyszer.* - Majd mondom.*Kacsintok és elmegyünk a kert azon részébe, ahol vannak ezek a növények.* - Örömmel, hogy többet nem mondtál Igornak.*Jegyzem meg.*

MioDátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:11 | Üzenet # 869
Yaoista
*Nagyon meglep, hogy ennyire jól elvoltatok és te így megnyíltál.* - Ezt el se hiszem.*Mondom döbbenten, majd elmosolyodom.* - Nagyon örülök neki és remélem ez így is marad.*Sose lehet tudni, de már ez is nagy meglepetés.* - Szerintem nagyon jó helye lenne itt és látod mennyire megszeretett.*Simogatom meg.* - Különben itt vagyok én is és láttad Sergej is mennyire el van vele.*Kuncogok.* - Persze nem erőszak.*Cirógatom meg most a te arcod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:20 | Üzenet # 870
Yaoista
- Jól hangzik. *Mosolyodom el. Én élveztem, hogy ennyire ismerjük a másikat.* - Nem volt nehéz kitalálni. *Mondom halkan.* - Igen, tudom. *Motyogom halkan. Kicsit szégyelltem is magam, hogy nem tudom magam ehhez tartani. Meglepődtem a folytatásra, nem hittem, hogy elmondod. Kicsit fel is ültem, de óvatosan és még a szám is kinyitom, hogy mondjak valamit, miszerint őrült vagy és ne csinálj ilyet, de végül csak visszabújtam.* - Vigyázz magadra... *Mondtam végül és nem is érdekelt több.* - Nem kell többet. *Teszem hozzá és tovább cirógattalak, de kicsit remegett a kezem.* - Idővel belejövünk... *Mosolyodom el kicsit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:24 | Üzenet # 871
Yaoista
- Igaz. *Mosolyodom el egy picikét. Gondoltam, hogy örülni fogsz ennek.* - Tudom, tudom. *Ölellek magamhoz és a csókod és viszonozom. Nagyon aranyos voltál.* - Rendben. *Bólintok és megyek is veled.* - Mire gondolsz? *Kérdezek rá.* - Arra, hogy Nick nonstop hisztizik? *Ez tény volt és már idegesített.* - Nem ígérem, hogy nem fogom megjegyezni máskor is... *Morgom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:28 | Üzenet # 872
Yaoista
*Azt sejtettem, hogy döbbent leszel, de azt nem, hogy ennyire.* - Furcsa nagyon. *Ismerem be.* - Majd elválik. *Mindenesetre most béke volt, és ez számított igazán.* - Igen... *Meg hát én is megszerettem őt. Csak bólintottam, hogy itt vagytok. Az arcom csak úgy simult a kezedbe, én is olyan voltam, mint egy cica néha.* - Akkor talán... *Motyogom. Kicsit zavarban voltam.* - Szeretnél maradni, kicsi? *Kérdezem, mire aranyosan nyávogott és még a kezem is nyalogatni kezdte.* - Aranyos... *Puszilom meg. Nagyon gyengéden viselkedtem vele.*

MioDátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:41 | Üzenet # 873
Yaoista
- Nem, ez így van.*Bólintok.* - Vigyázni fogok.*Örültem, hogy többet nem mondasz.* - Azért ne legyen sok ilyen eset.*Puszillak meg.* - Próbálj megnyugodni, jó kezekben leszek.*Cirógatlak finoman.* - Köszi, hogy Seimének nem szóltál vissza. Befog még szólni ebben biztos vagyok, de nem akarok balhét.*Mondom komolyan.*

*Mosolygok rajtad.* - Nem akartam így mondani és nem hisztizik csak aggódik egy pici hiszti van benne.*Mondom és elkezdem szedni a növényeket.* - Azt sejtettem csak nem akarom, hogy feszültség legyen köztetek.*Suttogom.* - Különben mi a terv?*Kérdezem meg.* - Mennyire veszélyes?

MioDátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:43 | Üzenet # 874
Yaoista
- Valóban.*Mosolygok és bólintok.* - Akkor marad és a húgod kap másikat.*Mosolygok.* - Tényleg nagyon édesek vagytok.*Puszillak meg ismét.* - Komolyan féltékeny leszek a cicára.*Vigyorgok.* - Nagyon jó hatással van rád.*Nézlek titeket mosolyogva.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.10, 21:07 | Üzenet # 875
Yaoista
*Nagyon zavarba jöttem.* - Rendben. *Motyogom és puszidra kissé elpirultam.* - Miért? *Nem értettem, hogy miért lennél féltékeny. A cica az más volt, mint te.* - Nem igazán értem, hogy mire gondolsz ezzel. *Ismerem be.* - Miért van rám jó hatással? *Kérdezek vissza és közben persze simogatom.* - Nem kell féltékenynek lenned... *Mivel csak ketten voltunk, odahajoltam és adtam egy puszit az arcodra, de igen csak közel az ajkaidhoz.*

Keresés: