Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 11:09 | Üzenet # 951 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Olyan édes vagy.*Mosolyodom el.* - Hiszen nagyon fontos vagy nekem és azt akarom, hogy jól érezd magad és boldog legyél, mert megérdemled. A múltad nem tudom szebbé tenni, de a jelened és a jövőd igen.*Mondom lágy hangon.* - Akkor jó.*Hiszen sose hazudnék neked.* - Ne is mondja más.*Mondom komolyan. Magamnak akartalak. Én is tovább cirógatlak és mosolygok rád.* - Ahogyan te is. Tudod te újra színt hoztál az életembe, olyan téren amire azt hittem sose fog megtörténni. Amikor nem vagy velem hiányzol és féltelek. Nem tudom mit csinálnék, ha elveszítenélek, de erre nem is akarok gondolni.*Suttogom, majd megcsókollak.*
-Tényleg?*Kérdezlek, majd elmosolyodom.* - Akkor jó.*Nyugszom meg, majd figyelmesen hallgatlak.* - Megbeszélve.*Bólintok.* - Én még ha normálisan is hívtalak, rosszul voltál tőlem.*Jegyzem meg halkan és nem kötekedésből, de ez tény volt.* - De ez már a múlt. Sose fogom tudni azt a sok jót, amit Diablo tett. Befogadót és nekünk is segített..*Mosolyodom el és adok egy csókot.* - De ezért kapni fog az tuti.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 13:02 | Üzenet # 952 |
 Yaoista
| - Te még azt is megváltoztatod. *Cirógatom meg az arcod.* - Ha veled vagyok, minden... könnyebb. *Rengeteget számított, hogy nem kínoztak folyamatosan a démonaim és a rémálmaim. Csak elmosolyodtam kicsit, hogy más ne is mondja.* - Nem fogsz elveszíteni. *Bár nem értettem, hogy pontosan mire gondolsz.* - Tudok magamra vigyázni és rád is. *Csókod viszonozom és közben lassan átöleltelek.* - De én szinte mindig veled vagyok. *Leszámítva mikor a szállodába mész, de sokszor akkor is veled megyek.*
- Én csak... *Sóhajtok egy nagyot.* - Makacs voltam... az Uramnak igaza volt. Tetszettél, de annyira idegesített, ahogy éltél... hogy... le is csattant. *Ismerem be most már.* - Igen... *Puszillak meg és persze csókod is viszonozom.* - Persze, persze. Karmol a kiscica. *Mosolyodom el egy nagyon picit.* - Kíváncsi leszek milyen bosszút találsz ki.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 13:18 | Üzenet # 953 |
 Yaoista
| - Ezt jó tudni...*Mosolyodom el.* - Ezzel én is így vagyok..*Értek egyed.* - Nagyon remélem..*Életem részévé váltál.* - Igen azt tudom, ahogyan én meg rád.*Az elvesztés összetett, mert el is mehetsz, de abba bele törődnék, hiszen a te boldogságod nekem legfontosabb.* - Nagyon helyes, csak rá ne unj erre a vénemberre.*Kuncogok és magamhoz ölellek.*
- Igen tudom, de ez már nem számít.*Mosolyodom el.* - Karmol hát.*Kuncogok.* - Magam se tudom, de az biztos, hogy megmondom legalább ő fogja vissza magát, mert tudom nem direkt tette és le se esett neki, de ha beszélek vele minden rendben lesz. Igor a hülye nem ő.*Jegyzem meg.* - Mi legyen most?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 14:35 | Üzenet # 954 |
 Yaoista
| - Én lehet, hogyha a húgom meggyógyul, szeretnék vele élni, de melletted akarok maradni akkor is. *Hiszen attól, hogy meggyógyul a húgom, még vigyáznom kell rá.* - Szükségem van rád. *Mondom halkan. Ahogy magadhoz ölelsz, hozzád bújok.* - Sosem fogom megunni a társaságod. *Fektetem a fejem a válladra. Szinte elvesztem az ölelésedbe, olyan törékenynek tűntem.*
*Örültem, hogy nem haragszol rám.* - Érzem. *Mondom a karmolást, hiszen a hátamon még éreztem a körmeid nyomát.* - Édes vagy. *Puszillak meg, majd felülök.* - Fürdeni kéne rendesen, mivel beléd élveztem. Aztán amit gondolsz. *Simogatlak közben.* - Pihennünk kellene, hiszen nemsokára akcióba kell lépnünk. *Ezt kicsit komolyabban mondom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 15:17 | Üzenet # 955 |
 Yaoista
| *Annyira jó ezt hallani.* - Amit csak akarsz szépségem és már elmondtam neked a dolgokat, hogy bárhogy döntesz én elfogadom és támogatlak, de persze úgy a legjobb, ha mellettem maradsz.*Mosolygok.* - Nekem meg rád.*Puszillak meg.* - Ez kölcsönös. Tudod ezt nagyon jó érezni és tudni, egyre inkább megnyílsz nekem.*Suttogom.* - Érted megérni küzdeni és várni.
- Nem értem miről beszélsz.*Kuncogok.* -Tényleg édessé változom.*Nevetek fel és már jobb a kedvem.* - Na igen, azért se másztam vissza, bár egy kicsit még ázhatnánk utána, ha van kedved.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Tudom tudom...*Bólintok.* - De utána jön a meglepi annyira várom...*Hamar tudok váltani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 15:48 | Üzenet # 956 |
 Yaoista
| *Semmiképp sem akartam elhagyni az oldalad. Egyetlen esetben tettem volna meg, méghozzá akkor, ha a húgom kérné.* - Furcsa mikor ezt mondod. *Én úgy éreztem, hogy nem teszek érted semmit.* - Annyira megnyugtató ez az érzés. *Kicsit elhúzódtam tőled, de csak azért, hogy fürdetni tudjalak. Finoman locsollak vízzel és a mellkasod cirógatom így.* - Később megmasszírozhatlak, ha szeretnéd. *Szólalok meg halkan, én is azt akartam, hogy jól érezd magad.*
- Már rég az vagy. Egy Sergej alakú kockacukor. *Nyalok végig a nyakadon.* - Megbeszéltük. *Borzolom meg a hajad, majd felállok és téged is felsegítelek közben.* - Minden rendben. *Puszilom meg a homlokod.* - Igen, a meglepi. *Én annyira nem vártam, de tudtam, hogy mennyire boldog leszel és mennyire őrült.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 16:26 | Üzenet # 957 |
 Yaoista
| - Miért furcsa?*Kérdezlek.* - Valóban az.*Mosolyodom el.* - Nagyon jó ötlet, benne vagyok és én is téged, ha szeretnéd.*Kezdelek el fürdetni.* - Mond csak a hajadat megmoshatom?*Kérdezlek és finoman beletúrok.*
- Ez tetszik. Bolond vagy.*Nevetek fel és felsóhajtok a nyalintásra.* - Na..*Kapom a hajamhoz édesen és visszaborzolom.* - Köszi.*Fogadom el a segítséged.* - Bízom benned.*Mosolygok, majd hozzád bújok.* - A legfontosabb akkor is, hogy gyertek vissza és más nem számít remélem tudod.*Suttogom füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 21:41 | Üzenet # 958 |
 Yaoista
| - Mert én semmit sem tudok neked adni. *Legalábbis én így éreztem.* - Rendben. *Mosolyodom el kicsit. Nagyon jól esett, ahogy hozzám értél.* - A hajam? *Lepődök meg. Nem volt ellenemre és halkan fel is sóhajtottam, ahogy beletúrtál.* - Ha szeretnéd... *Veszem ki belőle a hajgumit. Szépen le is omlik a vállamra és a vége beleért már a vízbe.* - Utoljára a tanítómesterem mosta meg nekem. *Szólalok meg halkan. Egyre több mindent árultam el neked a múltamról, de úgy, hogy észre se vettem.* - Neki kellett vigyáznia rám és kiképeznie. Mikor már elég jó lettem, meg kellett ölnöm. Ő volt az egyetlen, akit bántam, hogy megöltem. *Egyébként sosem volt bűntudatom.*
- De nálad nem bolondabb. *Imádtam a reakciód.* - Ígyis-úgyis szénakazal. *Mosolyodtam el kicsit.* - Tudom. *Puszilom meg a buksid.* - Mi lenne, ha itt tusolnánk? *Intek a fejemmel a szabadtéri zuhanyok felé.* - Itt is alaposan meg tudjuk mosni a feneked. *Vigyorodom el. Odamegyek veled és megnyitom a vizet. Beállok alá és hát elég jól néztem ki, ahogy folyt rajtam a víz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 23:43 | Üzenet # 959 |
 Yaoista
| - Butus, nagyon sokat adsz nekem hidd el.*Mosolyodom el.* - Igen a hajad.*Bólintok.* - Milyen hosszú és selymes.*Simítok végig rajta, amikor kibontod. Finoman mosni kezdem és úgy hallgatlak.* - Biztos vagyok benne, hogy nem haragszik, mert tudja, hogy nem volt más választásod.*Bár nem tudom ez mennyit segít neked.* - Nekem is volt egy - két ember akiket meg kellett ölnöm, mert nem volt más választásom, pedig igyekszem megadni az esélyt a túlélésre, már aki megérdemli.*Különben minden bűntudat nélkül megölöm.* - Nem a legszebb világ amiben mi élünk, talán ezért is van egy szállodám, hogy ne érezzem magam szimplán egy maffiafőnöknek.*Mondom elgondolkodva.* - Az embereimnek is azt az elvet tanítom, hogy ha lehet, akkor tárgyalunk és ha nincs más választás, akkor nyúlunk fegyverhez.*De ezt te is tudtad jól.* - Meg is kaptam többször, hogy gyenge vagyok, de inkább tartsanak, annak minthogy egy érzéketlen gyilkos legyek, mint aminek téged neveltek vagyis akartak, mert te se vagy az, hiszen akkor most nem lennél ilyen.*Mondom komolyan, közben végigmosom a hajad nagyon finoman.* - Jól esik?
- Az tuti, esélyed se lenne megnyerni eme címet.*Mondom édesen.* - Mondom, hogy az ki van számolva.*Vigyorgok.* - Oké és igen alaposan.*Kuncogok és követlek, de hát le is dermedek.* - Komolyan annyira szexi vagy..*Bámullak tátott szájjal.* - Tényleg mint egy herceg, sőt annál is jobb...*Méregetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 00:21 | Üzenet # 960 |
 Yaoista
| - Ő nem okozott sosem fájdalmat az edzéseken kívül. Akkor keményen megdolgoztatott, de utána ellátta a sebeim. *Csak bólintok egyet, hogy nem haragszik, de ebben nem voltam biztos. Csöndesen és figyelmesen hallgatlak. Mindig szerettem hallgatni, ahogy beszélsz. Jó érzés volt, ahogy a hajam mosod.* - Én tényleg nem érzek semmit gyilkolás közben. *Pillantok az arcodra.* - Te jó ember vagy Diablo. Egyáltalán nem vagy gyenge. *Lehet, hogy maffiavezér voltál, de mellette nagyon jó ember.* - Igen, jól esik. *Hunyom le a szemem és csak élvezem a dolgokat.* - Nekem nem számít kit kell megölnöm. *Igazából ha nem te veszel akkor magadhoz, valószínűleg mostanra nem lennék több, csak egy gyilkológép és egy szexbábu. Belül már teljesen elpusztítottak volna. Eleinte, mikor idekerültem nem egyszer előfordult nagyobb összetűzéseknél, hogy neked kellett leállítanod, nehogy olyan sérüljön, akinek nem kéne.* - Te vagy az egyetlen, aki nem bezárva akar tartani. Nem értem, hogy mért mersz ennyire bízni bennem. *Féltem, hogy lesz egy pont, mikor elpattan bennem valami.*
- Nem is próbálkozok. *Nagyon cuki voltál.* - Igen, igen, bocsánat. *Borzolom meg megint a hajad, mert vicces, ahogy morogsz érte.* - Csukd be a szád, még valami belerepül. *Mosolyodom el kicsit. Elkapom a karod és odahúzlak magamhoz.* - Igen? *Fürdetlek közben.* - Vizes lett a szénaboglyád. *Mosolyodom el. Az én hajam is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 11:43 | Üzenet # 961 |
 Yaoista
| - Értem.*Legalább valaki jól bánt veled.* - Aki megérdemli, annál én se érzek semmit.*Az a baj, hogy te gyilkológépnek tartod magad, én pedig nem.* - Köszönöm..*Mosolyodom el.* - Akkor jó.*Hiszen ez a legfontosabb.* - Akkor is éreztél, amikor a tanítómestered kellett, de ezen nem veszünk össze.*Tudom mire vagy képes és az elején tényleg veszélyes voltál és még kicsit instabil vagy, de én itt vagyok és vigyázok rád. Nem te tehetsz arról, hanem akik ezt nevelték beléd és még hosszú folyamat lesz, mire ez megváltozik, lehet teljesen nem is fog.* - Bízom benned és kész, akárhányszor kérdezed meg miért van, nem tudok mást felelni, amit eddig.*Éreztem, hogy te más vagy és nem olyan, mint a mestered volt.* - Tény kockázatos volt, de megérte. Nem fogom hagyni, hogy magad vagy a társaidat bántsad.*Mondom komolyan.* - Akkor most leöblítem a hajadat. Kicsit hajtsd hátra a fejed.*Amikor így teszel szépen lemosom vigyázva, hogy ne menjen a szemedbe.* - Kész is vagy.*Csókolok a nyakadba. Meg is szárítom és kifésülöm, ha megengeded.*Csókolgatom tovább a nyakad.*
- Helyes.*Kuncogok.* - Te kis mocsok.*Nevetek.* - Ehhh bocsika, de nem tehetek róla csak is te.*Mondom édesen és becsukom a számat.* - Igen igen a világuniverzum legdögösebb pasija.*Mondom édesen.* - Igen egy kicsit...*Túrok bele és azért ott van a mozdulat és nekem se lehet panaszom.* - Imádlak...*Simítok az arcodra és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 13:04 | Üzenet # 962 |
 Yaoista
| - Ez igaz... Kazuya mester félt tőle, ezért kellett megölnöm. *Teszem hozzá. Kicsit elmosolyodom rajtad.* - Igazad van. *És valószínű bármi mást mondanál erre, akkor sem érteném meg.* - Tudom... *Pillantok rád és ezért nagyon hálás is voltam.* - Oké... *Hagyom, hogy leöblítsd a hajam. Nagyon nyugodt voltam.* - Köszönöm szépen. *Nyakamra sóhajtottam egy aprót.* - Ha szeretnéd, rendben. *Gondoltam tetszik a hajam neked. Furcsa volt, ahogy a nyakam csókolgattad, az egész testem beleremegett egy-egy csókodra. Teljesen ellazított és lehunyt szemekkel élveztem. Még mindig hihetetlen volt számomra, hogy mennyire jól esik, ha te csinálod. Finoman a hajadba túrtam egyik kezemmel, a másikkal pedig hátad cirógattam.* - Mitől ennyire más...? *Sóhajtom halkan és igen nagyokat nyelek már.* Régen ez olyan érzés volt, mintha meztelen csigák másztak volna rajtam... *Motyogom.* - De most jól esik... *Finoman felemelem a fejed és megcsókollak. Szinte teljesen hozzád simultam.*
- Tudom, hogy az én hibám. *Mosolyodom kicsit el.* - Túlzol, de édes vagy. *Cirógatlak. Azért neked is vannak mozdulataid, meg kell hagyni.* - Tudom... *Belecsókolok a tenyeredbe, majd az ajkaid falom. Teljesen magamhoz húzlak és simogatlak.* - Nah akkor lássunk azt a popsit. *Simítok végig bejáratodon.* - Alaposan meg kell mosni. *Tolom be lassan egy ujjam és közben a nyakad csókolgatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 13:27 | Üzenet # 963 |
 Yaoista
| - Az a féreg meg se érdemli a mester nevet egy gyáva kis pondró volt. Sose kedveltem.*Mondom ridegen.* - Általában mindig.*Kicsit egosan hangzik, de így van.* - Bármikor szépségem számomra volt öröm.*Mosolygok.* - Most kicsit fodrászosat játszok.*Kuncogok. Érzem én, hogy jól esnek a csókjaid, ami nagyon jó érzés.* - Mert ez nem kényszer és kedvelsz engem.*Jelentem ki.* - Örülök, hogy én nem vagyok csiga.*Nagyon édes vagy.* - Ez a legfontosabb, ha nem esne jól, akkor nem csinálnál.*Suttogom és a csókod igen csak szenvedélyesen viszonozom és amennyire tudlak csak magamhoz ölellek. Még jó, hogy nagy önuralmam van, mert különben már rég felfaltalak volna.* - Imádlak remélem tudod..*Harapok az ajkaidra.*
- Pontosan.*Kuncogok.* - Szerintem nem túlzok.*Mosolyodom el édesen.* - Igen lássuk...*Sóhajtok fel és az ujjadra felnyögök.* - Ahh kicsim így csak ismét felfogsz izgatni, miféle mosdatás ez?*Kérdezem kéjesen persze nincs ellenemre és a nyakamat is oldalra döntöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 20:44 | Üzenet # 964 |
 Yaoista
| - Én nem tudom utálni. *Bár ezt már megbeszéltük és valóban egy kegyetlen, erkölcstelen patkány volt.* - Igaz. *Tényleg mindig igazad volt.* - Engem nem zavar. Amúgy is vágatnom kellene már belőle egy kicsit. Törik egy kicsit. *Bár nem szerettem a fodrászokat.* - Ez igaz... *Tényleg kedveltelek, csak magam sem tudtam, hogy mennyire és milyen irányban. Nem ismertem a különbséget. Teljesen elvarázsolt a csókunk és az ölelésed.* - Zavarba hozol... *Motyogom pirosan. Finoman az arcodra simítottam és lágy puszikat adtam az arcodra.* - Nagyon kedves vagy nekem... *Cirógatom meg az arcod, majd adtam egy forró csókot.*
- Kis bolondom. *Puszilom meg a buksidat.* - Speciális, csak a kis bolondomnak. *Mosolyodom el és gyönyörpontod kezdem izgatni.* - Alaposan ki kell mosni... *Nyomom be még egy ujjam. Éreztem, ahogy kifolyik a magvam belőled. Ajkaid vettem birtokba és egyre szenvedélyesebben csókoltalak, eszembe se volt abbahagyni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 10:45 | Üzenet # 965 |
 Yaoista
| - Azzal nincs baj.*Nem egyedüli eset, hogy az áldozat nem tudja utálni azt aki bántalmazta.* - Az a fő, hogy most már itt vagy és biztonságban vagy.*Puszillak meg.* - Még így is nagyon szép, de ha hangolod szólok a család fodrászának, ügyes nagyon. Nem mondom, hogy én vágom le, mert a végén kopasz leszel.*Nevetek fel.* - Bár nekem úgyis tetszenél.*Teszem hozzá. Az igazra csak mosolygok.* - Ugyan csak őszinte vagyok kis paradicsomom..*Kuncogok. Nagyon jól esnek a puszijaid.* - Te is nekem kicsikém..*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Mindent meg akarok neked adni, boldoggá szeretnélek tenni és mindig mosolyt csalni az arcodra szépségem...*Mondom lágy hangon a csók után.*
- Mondom én, hogy miattad vagyok bolond.*Kuncogok.* - Ahhh igen nagyon speciális....*Nyögöm és a csókod forrón viszonozom. Még egy ujjadra jobban felnyögök és a kemény farkam tiédnek nyomom..* - Felizgatsz...*Karmolok végig a hátadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:10 | Üzenet # 966 |
 Yaoista
| - Veled igen. *Még mindig csak melletted éreztem magam teljesen biztonságban.* - Köszönöm... *Mondod bókodra, majd a fodrászon elgondolkozom, végül bólintok rá, hogy rendben. Picit elmosolyodom, hogy kopaszon is tetszenék neked.* - Én már így is nagyon jól érzem magam veled. *Nem tudtam elképzelni, hogy ennél jobban érezhetem magam vagy ennél boldogabb lennék. Hangodra olyan kellemes melegség járta át a lelkem.* - Tényleg nagyon kedves vagy... *Csókollak homlokon. Ilyet még csak a húgomnak adtam, senki másnak.*
- Nem, nem miattam. *Mosolyodom el kicsit.* - Bizony... *Imádtam a hangodat és nagyon édes voltál. Nyögtem egyet halkan, ahogy nekem simulsz.* - Már felizgattalak. *Csókolok a nyakadba, majd kiszívom a nyakad.* - Ezt csináld még... *Mondom a hátamra, mert nagyon tetszett a dolog. Másik kezemmel a farkadra simítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:57 | Üzenet # 967 |
 Yaoista
| - Ennél több nem kell.*Mosolygok.* - Akkor ezt megbeszéltük nekem se árt, már egy kis igazítás, elvégre mégis csak egy igazgató vagyok, adnom kell magamra.*Vigyorgok. Sose volt olyan, hogy lelencül festek.* - Igen csak érzékeny tudok erre lenni, ha az illető nem úgy nézz ki, mint ahogyan kell. Gyűrűt ing, ápolatlan kinézett és még sorolhatnám.*Mondom komolyan.* - Ennek örülök, de ismersz milyen vagyok, minden téren maximalista, talán túlságosan is.*Ez egyben jó és rossz is.* - Köszönöm Fumio..*Mosolyodom el és puszid nagyon meghat.* - A homlok puszinak nagy jelentősége van, te is így gondolod?
- Na jó tényleg nem.*Kuncogok.* - Nem volt nehéz.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Oké....*Mosolygok és tovább karmolászlak és én is farkadra simítva izgatni kezdelek.* - Szeretlek hercegem.*Kezdem el szívni a nyakadat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:34 | Üzenet # 968 |
 Yaoista
| - Ugyan úgy áll a hajad, mint mindig szokott. *Mondom kedvesen.* - Nagyon hiú vagy. *Mosolyodom el rajtad.* - Ez igaz, nyughatatlan vagy. *Ebben nem tudtam veled vitatkozni.* - Nem kell megköszönnöd... ez tény. *Cirógatom meg az arcod kedvesen. Kérdésedre kicsit piroskás lesz arcom, majd bólintottam egy aprót.* - Nem adtam még másnak a húgomon kívül... *Ez egyenlő volt azzal, hogy majdnem annyira fontossá váltál a számomra, mint a húgom.*
*Farkamra ismét morrantam egyet, mert élveztem én is.* - Tudom kis bolondom. *Puszillak meg. Nyakam nagyon jól esett és nem zavart, ha kidekorálsz. Lassan még egy ujjam beléd nyomtam, így már három ujjam mozgattam benned.* - Így biztos tiszta lesz. *Mosolyodom el kicsit és gyönyörpontod kezdem izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 13:03 | Üzenet # 969 |
 Yaoista
| - Pedig nem, de örülök, hogy amúgy nem látszódik.*Jegyzem meg.* - Ez nem igaz, adok a megjelenésemre oké talán jobban, mint egy átlag ember.*Ismerem be.* - Ez így van.*Bólintok.* - Értettem...*Mosolygok. A pirulás édes mint mindig.* - Ezt nagyon jó hallani és érezni...*Csókollak meg lágyan, egyszerűen nem tudok neked ellenállni.*
*Elmosolyodom rajtad.* - Az biztos.... de lehet nem elég az ujjaid...*Közlöm búján és jobban rámarkolok a farkadra és a hátad erősebben karmolom, de jólesősen, majd a nyakad után megcsókollak vadul....* - Kívánlak....*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 13:45 | Üzenet # 970 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom rajtad és csak adtam végül egy puszit.* - Érzed? *Kérdezem értetlenül. Nem értettem, hogy mire gondolsz. Finoman csókollak és élvezem a dolgot. Átölelem a nyakad az egyik karommal, a másikkal pedig végigsimítok mellkasodon és a hasadon.* - Jó érzés hozzád érni... *Suttogom halkan.*
- Azt mondod, nem elég? *Mosolyodom el.* - De akkor nem lesz tiszta, csak mocskosabb. *Suttogom füledbe, de már én is alig bírtam, így ahogy kimondtad, hogy kívánsz, kihúztam az ujjaid, háttal nekitoltalak egy fának és felemeltem a lábad. Egy lökéssel tövig beléd hatoltam és keményen mozogni kezdtem. Én is kívántalak és most nem kellett magam visszafogni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:59 | Üzenet # 971 |
 Yaoista
| - Igen érzem. Te nem érzed, hogy fontos és kedves nekem?*Kérdezlek.* - Nekem meg jó érzés, hogy hozzám érsz és persze hozzád is nagyon jó érni..*Suttogom az ajkaid közé és én is cirógatlak.* - Viszont lassan ki kéne szállni...*Harapok finoman az ajkaidra.* - Túlságosan jó veled Fumio és végén felfogsz izgatni.*Vallom be, hiszen az önuralmam véges azért és még annyit se akarok neked, hogy csak a farkad kényeztetem, mert lehet az is sok lenne.*
- Azt.*Mosolyodom el.* - Nem baj, akkor még egyszer megmossuk...*Kuncogok, majd amikor belém hatolsz hangosan felnyögök.* - Basszus de jó vagy....*Karmolok most jobban végig a hátadon és veled együtt én is mozogni kezdek és vadul megcsókollak, de annyira hogy kicsit a véred is kifolyik...* - Bocsi édesem....*Nyalom le az ajkaid ennyire vad se voltam még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:27 | Üzenet # 972 |
 Yaoista
| - Azt hiszem, igen... *Nem igazán tudtam, hogy ez milyen érzés, de tőled éreztem valamit, amit másoktól nem. Amit még senkitől sem. Nagyon kellemes volt így veled lenni. Értetlenül nézek kicsit, nem értem, hogy miért kéne kiszállni.* - Ohh... *Nem nagyon tudtam, hogy erre mit reagáljak. Csak nagyokat pislogtam.* - Pár csóktól? *Ugye azzal én nem voltam tisztában, hogyha tényleg kívánunk valakit, ennyi is elég lehet.* - Ha szeretnéd.... *Ajánlom föl, bár ez még mindig nem arról szólt, hogy én akarnám, inkább csak arról, hogy kiszolgállak.*
- Igaz... *Vigyorodok el kicsit.* - Te is... *Olyan jó szűk és forró voltál belül, nagyon kívántalak. Csókod alig győztem viszonozni, de persze nem maradtam alul.* - Semmi gong... *Nyalom meg a szám szélét, majd elmosolyodom kicsit. Hátrahúzom a fejed és a nyakad kezdem harapdálni, de durvábban, mint szoktam. Jó pár fognyomot hagyok, sőt a válladnál annyira megharaplak, hogy a véred is kiserken.* - Fel foglak falni... *Nyalok rajta végig, majd megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 12:31 | Üzenet # 973 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok. Az ohh édes a folytatásra meg felsóhajtok.* - Nem áll a farkam és itt nem pár csókról van szó.*Nem tudtam mit mondjak, hogy megértsd miért ilyen szinten még egy kisgyerek is értelmesebb nálad. Az utolsó mondatod szar, de nem mutatom ki.* - Fejezzük be a fürdést.*Mondom majd felállok és téged is felhúzlak és nyomva tusfürdőt elkezdem mosni a felsőtested igen finoman, azért ezt még kihasználom.*
*Örülök, hogy nincs baj és nyalintás nagyon tetszik. A harapást nagyon élvezem és keményebb leszek. A vállam egyszerre fáj és élvezem is.* - Falj csak fel.... azt se bánom...*Nyögöm az ajkaid közé és viszonozom a csókodat. A farkadra szorítok amennyire csak tudok. A kezeim lecsúsztatom és a belemarkolok a popsidba, mert imádom azt is fogdosni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 14:39 | Üzenet # 974 |
 Yaoista
| - Igaz. *Hiszen nem csak csókolóztunk, hanem simogattalak is. Csak bólintok és felállok veled. Ahogy simogatni kezdesz tusfürdős kézzel, halványan megremegtem, főleg mikor véletlen a mellbimbómhoz értél, meg is lepődtem magamon. Nem értettem, hogy mi történik velem, de nem mondtam semmit, csak kicsit elpirultan rád pillantottam. Finoman az arcra fektettem a tenyerem, majd kicsit pipiskedve megcsókoltalak.* - Kívánsz engem? *Kérdezem halkan.* - Én nem tudom, hogy az milyen érzés... azt sem tudom, hogy az mi, amit irántad érzek... amennyire megnyugtat a jelenléted és az érintésed, néha pont annyira zavar össze. *Nem ismerem ezeket a dolgokat.*
- Még a végén tényleg így teszek. *Haraplak meg újra, de már nem annyira. Morrantam egyet a szorításra, nagyon élveztem. Kicsit feljebb emeltem a lábad és még keményebben kezdtem benned mozogni.* - Ha sok vagyok, szólj.... *Momentán nem nagyon tudtam magam visszafogni. Kezed se zavart, sőt ami azt illet nagyon is élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.11, 12:04 | Üzenet # 975 |
 Yaoista
| *Annyira édes a reakciód, pedig csak finoman mosdatlak. A csókodat viszonozom és egyik kezemmel magamhoz ölellek.* - Szerintem előbbi kijelentésemnél egyértelmű volt.*Mosolygok.* - Igen kívánlak, nagyon kívánlak..*Mondom érzékien.* - Minden kifog alakulni kicsikém és ráfogsz jönni a dolgokra, majd meglátod.*Csókollak meg, majd a hasad és a hátad mosom, leguggolva pedig combjaid kezdem, azért ilyen helyzetbe se voltunk még.* - Annyira szép vagy.*Pillantok fel rád, majd amikor végzek felállok.* - A többit rád hagyom.*Csókolok a nyakadba. Nem akartam jobban nyomulni.*
- Ha rólad van szó, akkor nem érdekel.*Mosolyodom el.* - Imádom amikor ilyen hangokat adsz ki..*Annyira izgató vagy, hogy arra nincsenek szavak. Felsikkantok a mozdulatodra.* - Ahh nagyon jó így...*Nyögöm és bár a hátam fájt és a bőr is biztos feljött kicsit, de nem érdekelt.* - Isteni vagy...*Csókollak meg vadul, én se bírok magammal.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.07.11, 12:04 |
|
| |