2025.07.23, Szerda, 06:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 22:50 | Üzenet # 1001
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Köszönöm.*Veszem el és meg is iszom.* - Seime semmit se változol...*Csóválom a fejem mosolyogva.* - Igen ennek vége..*Nem akarok szemét lenni, de hát ezek a puszta tények.* - Utána lásd el kérlek a két fiút, majd engem..*Simogatom meg Sergej buksiját a többiek meg eltudják magukat látni annyira kevés a sérülés, bár mi is, de ismertem Sergejt és ő ragaszkodna hozzá.* - Igor neked meg pihenés és nyugodtan maradhatok amúgy addig itt.*Mondom még egy kicsit biztosra akartam menni, meg hát jó, hogy itt voltak.*

*Rád csak megcsóválom a fejemet, Diablóra meg nem mondok semmit, hiszen ez nekünk nem új.* - Mindenkit ellátok..*Bólogatok és a cica odamegy Fumihoz.* - Már várt vissza...*Mosolygok rá.* - Nyugi azért nem annyira súlyos a helyzet csak annak látszik.*Mondom Nicknek, majd amikor végzek hozzád megyek.* - Szia..*Simítok az arcodra de nem teszek mást miattad és finoman elkezdelek látni. Italom majd a munka után iszom meg.*

*Apámra nem mondok semmit.* - Nyugi kicsim itt vagyok..*Szorítom meg a kezed.* - Akkor jó, hát tudod imádok harci sérültet játszani..*Kuncogok próbáltam oldani kedved bár tudom ezzel nem megy.* - Köszi Fumio...*Húzom le a piát.* - Maradunk.*Bólintok.* - Köszi szöszi..*Azért fájt rendesen. Odahúzlak és simán adok egy csókot neked, majd magamhoz ölellek fél karral.* - Kajás vagyok.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 23:31 | Üzenet # 1002
Yaoista
*Ahogy előjön a cica, halványan elmosolyodom és felveszem.* - Szia kicsi... *Simogatom és bújt hozzám aranyosan. Az egyik sérülést a kezemen nyalogatni kezdte, amire én adtam neki egy puszit.* - Megetetem. *Indulok ki a konyhába.* - Én ráérek. *Jegyzem meg és ott is hagylak titeket, amíg adok neki enni. Nagyon szépen megeszik mindent, utána már el is álmosodott. Vissza felvettem és ki is dőlt a kezemben. Pont akkora értem vissza, mire már mondod, hogy maradjanak. Én nem bántam, na meg úgy láttam, téged ez megnyugtatna.*

- Ez van. *Mondom Diablonak.* - Szia... *Hagyom, hogy az arcodra simíts, de nem mondtam semmit. Hagytam, hogy ellás, de tényleg nem volt komoly gondom. Próbáltam magamban tartani a dolgot, de a viccedre kiakadtam.* - Rohadtul nem kéne ezzel poénkodnod. Egyáltalán nem figyeltél, nem voltál ott fejben. *Közlöm Igorral dühösen.*

- Tudom... *De attól nem nyugodtam meg.* - Nem vagy vicces.. *Morgom, de Sergejre mosolygok, neki elhittem, hogy súlyosabbnak tűnik, mint amilyen.* - Akkor maradunk. *Nyugtázom én is a dolgot, de nagyon forogtak a kerekeim. Nem tudtam megérteni, hogy ez miért jó. Viszonoztam a csókod és finam átöleltelek, ahogy odahúztál.* - Csinálhatok valami egyszerűt, ha szeretnéd. *Nekem egy falat nem ment volna le a torkomon.* - Persze mindenkinek. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 23:40 | Üzenet # 1003
Yaoista
*Cicán meg rajtad elmosolyodom és töltök még egy italt. Igorra nem mondok semmit bolond mint mindig, viszont ahogyan Seime megszólal felsóhajtok.* - Seime kérlek ezt ne most beszéljük meg. Kicsit higgadjunk le.*Kérem meg, ebből tudhatta, hogy egyetértek.* - Nick az jó lenne, de ha nincs kedved, majd rendelünk.*Jegyzem meg.*

*Azért reméltem lesz valami gesztusod felém de semmi. Én nem szólok közben, de ahogy megszólsz már értem miért vagy ilyen.* - Szerintem se most kéne..*Suttogom, de többet nem mondok.* - Én segítek neked Nick ha kell.*Bár most én se vagyok éhes, ami csoda.* - Kész vagy.*Mondom neked és ellépek tőled.* - Szabad?*Kérdezem Fumiot, mert ha nemet mond nem erőltettem.*

*Sóhajtok rád, de nem mondok többet.* - Ahogy gondolod.*Mondom, majd Seimére morgok egyet.* - Szerintem se beszéljünk róla most semmi kedvem..*Morgok és rágyújtok egy cigire. Tudtam, hogy igaza van és nem csak saját magam, de a többiek életet is veszélytettem ezzel, de akkor se akartam előtted erről beszélni.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 10:57 | Üzenet # 1004
Yaoista
*Én sem éreztem most helyénvalónak ezt a beszélgetést. Mikor odajön Sergej, kicsit meglepődök, de megrázom a fejem.* - Nem, előbb Diablot. *Mondom komolyan. Én ráértem, meg tényleg alig volt rajtam sérülés. Biztos voltam benne, hogy egyetértesz a dolgokkal.* - Én ráérek. *Elvégre én csak egy testőr voltam jelenleg.*

- Nem kedv kérdése. *Jegyzem meg még, de nem rosszból, csak sík ideg vagyok rád. Megint mindenki életével játszottál, de ezután befogtam és nem mondtam semmit.* - Köszönöm. *Kicsit kedvesebben nézek rád azért. Tudtam, hogy Nick miatt nem akarsz beszélni, meg igaz, ami igaz, egy pihenés ráfért mindenkire.*

- Most talán jót is tenne. *Mondom kedvesen, hiszen legalább akkor oda koncentrálok és nem idegesítem magam.* - Köszi Sergej, de nem kell. *Gondoltam ő is ideges, na meg biztos inkább lenne Seimével. Sejtettem, hogy miattam nem akartok beszélni, de azért Seimén láttam, hogy most tényleg mérges. Én finom és nyugtatólag simogattalak, de nem voltam ott teljesen, még ijedt voltam kicsit.* - Akkor főzök valamit. *Engedlek el és adok egy finom csókot, majd kimentem a konyhába és hozzáfogtam főzni.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 11:21 | Üzenet # 1005
Yaoista
*Sergej oda pillant rám, hogy most mi legyen.* - Előbb lásd el Fumiot. Megmondtam nem?*Kérdezem tőled, de igazából olyan költői kérdés volt.* - Mindjárt jövök, nem akarok balhét.*Mondom a fiúknak és Nick után megyek.* - Hogy vagy kölyök?*Simogatom meg a fejét, majd fogok egy vizes rongyot elkezdem letörölni vért.* - Nyugodtan szolgáld ki magad.*Mondom kedvesen.*

*Kicsit mosolygok rád, majd Diablóra nézzek és hát tudtam, hogy ezt fogja mondani.* - Bocsi ő a főnök..*Mondom és finoman elkezdem ellátni, de ez csend megőrjít, olyan vihar előtti volt és rosszat éreztem, de mégis csöndben maradtam.*

- Jó tudom.*Morgok.* - Oké kicsim..*Csókod viszonozom, majd felállva odaviszem a piát magamnak és töltök megint és lehúzom. Kicsit csöndben maradok de nem bírom.* - Nem direkt csináltam oké?? Én is tudom, hogy elcsesztem. Ilyen még sose fordult elő.*Általában le kell állítani, mert bevadulok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.24, 22:44 | Üzenet # 1006
Yaoista
*Sóhajtok egyet rád, nem értettem, hogy miért makacskodsz.* - Tudom... *Nem is vitatkozok tovább, csak leülök és a cicust az ölembe rakom. Hagyom magam ellátni. Azért volt rajtam jó pár apróbb vágás, de semmi komoly, mint csak felszíni seb volt. Türelmesen várom, hogy Sergej befejezze a munkálkodást rajtam.* - Köszönöm. *Mondom végül, mikor befejezte.*

*Csak bólintok a balhéra, de nagyon bennem volt. * Nem direkt!? Az engem hol érdekel? *Jön ki belőlem, majd sóhajok egy nagyot. Odamegyek és leülök melléd.* - Mi történt? A sebed? Vagy mi? *Kérdezem komolyan, nem értettem a dolgot.* - Most szerencsénk volt, de mi van, ha nem lesz? *Szorul ökölbe a kezem.*

*Meglepődtem, hogy kijöttél utánam.* - Megmaradok, én nem sérültem meg. *De láthatóan kicsit se voltam jól.* - Rendben, köszönöm. *Bólintok és szétnézek, de nagyon csendben vagyok.* - Mindig ez lesz? *Kérdezek rá, bár valahol tudtam a választ.* - Nem vagyok kíváncsi a parasztvakításra, hogy ó biztonságban vagytok meg stb. *Jegyzem meg komolyabban.* - Most ennek vége, akkor jön majd a következő?

MioDátum: Péntek, 2015.07.24, 23:33 | Üzenet # 1007
Yaoista
- Igen tudom, de nem a fizikai sérülésről van szó.*Ezt te is tudtad.*  - Sosem vallott rám a parasztvakítás.*Jegyzem meg.* - Ez a maffia kár szépíteni. Így van bármikor jöhet bárki és sose leszünk teljes biztonságban. Erős szervezetünk van, de nem egy ellenségünk is, még ha úgymond békésen is élünk. Ez az igazság Nick, de ezt te is tudod.

- Nincs mit.*Mosolygok, majd hallgatlak titeket és már értem miért is vagy ennyire ideges. Én nem mondok semmit csak oda megyek és leülök melléd, de nem érek hozzád még most, pedig annyira megölelnélek és megcsókolnálak, hogy egyben vagy, de majd ennek is eljön az ideje. Töltök magamnak egy italt és figyelmesen hallgatok, de reméltem nem lesz balhé, de megértettem Seimét teljes mértékben.*

- Tudom, hogy nem érdekel.*Morgok, majd amikor odaülsz neked is töltök piát és magamnak is ismét és a cigit elnyomva újabbra gyújtok, most így ismét totál ideg lettem.* - Nem a sebem miatt.*Hiszen ilyen volt máskor is, hogy sérülten harcoltam.* - Nem akarom elmondani..*Nem akartam mondani, hogy miattad bár nem kell zseninek lenne hozzá.* - Nem fordul elő máskor, igyekezni fogok.*Tényleg nem szándékosan tettem és látszott nagyon ki vagyok magamra.* 

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 00:08 | Üzenet # 1008
Yaoista
- Egyébként piszkosul rosszul, de majd elmúlik. *Mondom halkan, sehol nem volt most a kis fecsegő énem..* - Nem kifejezetten rád gondoltam, de már elegem van a szépítésekből. *Ez egyre rosszabb volt. Csak csöndesen csinálgattam a dolgomat, majd leraktam a kést.* - Hogy vihetted bele Igort ebbe az életbe? *Kérdezem, majd feléd fordulok.* - Az apja vagy, nem? Vigyáznod kéne rá, nem fegyverek kereszttüzébe cipelni. *Jön ki belőlem, bár ez azért túlzás volt, de annyira ideges voltam, hogy fel se fogtam. Visszafordultam és inkább a kajára figyeltem. Muszáj volt terelnem a figyelmem, mert még jobban robbantam volna.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.25, 00:14 | Üzenet # 1009
Yaoista
*Erre nem tudok mit mondani.* - Engem kérdeztél..*Szóval most éppen rólam volt szó. Ahogyan nekem esel az elégé meglep és nem tetszik. Megragadom a karod és magam felé fordítalak.* - Ki vagy te hogy így ilyeneket mersz nekem mondani? Semmit nem tudsz csak egy taknyos kis kölyök vagy. Védem amennyire csak tudom, de ebbe egy ilyen közegbe született ahogyan én is és még sorolhatnám. Vagy talán én így nem érdemeltem gyereket?*Morranok rád, ilyenek még nem láthattál és még vissza is fogom magam.* - Attól még, hogy Igor párja vagy és kedvellek én is, csak egy kívülálló vagy.*Közlöm veled és elengedlek.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.07.25, 00:15

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 00:16 | Üzenet # 1010
Yaoista
*Elfogadom az italt, amit kitölt Igor és le is húzom. Nagyon mérges voltam, ami nem sűrűn van. Most nem figyeltem rád annyira, mert túlságosan is dühös voltam.* - Nem akarod elmondani... szóval Nick miatt. *Szűrtem le a lényeget, nem voltam hülye.* - Persze... nem sértésből főnök, de ezt most nem tudom elhinni neked. *Állok föl és otthagylak. Egyszerűen most nem akartam a társaságodban lenni, mielőtt olyat mondok, amit megbánok. Kiindulok a konyhába, de megállok, mert hallom, hogy Diablo és Nick beszélget. Pont Nick kitörésére érek oda, amire csak még jobban felmegy bennem a pumpa.* - A kurva életbe... *Szűröm ki a fogaim között, majd visszamegyek hozzátok és rágyújtok, majd töltök egy italt.* - Megmondtam előre... *Mondom még neked.*

*Nem hittem, hogy ilyen ideges lesz Seime, még sosem láttam így. Nem értettem teljesen, hogy Nick miért befolyásolná a dolgot, hiszen engem nem befolyásol az, ami köztem és Dibalo között van, vagyis kialakulóban van. Én csak azért maradtam itt, hogyha netán szét kéne szedni a két fiút, akkor legalább az esély meglegyen. Egyszerre kettőjükkel én se bírok el.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.25, 00:27 | Üzenet # 1011
Yaoista
- Igen miatta baszki...*Minek tagadjam. Nem mondok neked semmit, de igen csak remegek, majd amikor visszajössz rád pillantok.* - Most jobb hogy megmondtad? Kezdettől fogva ellene vagy tökre 8 mit csinál. Nem bírod elfogadni, hogy a párom és mintha csak várnál a pillanatra, hogy ezt a fejemhez vágd. Elcsesztem, de tényleg próbálok ezen változtatni, de még nekem is új. Meg se próbálsz megérteni, csak a saját fejed után mész...*Jön ki belőlem. Igen hibáztam, de te se vagy szent.*

*Persze nem nehéz kitalálni, hogy Nick miatt van. Még mindig csöndben maradok és amikor elmész már mennék utánad, de visszajössz. Tudtam nem szeretitek, ha közbeszólok, de eddig bírtam.* - Mi lenne ha most ezt itt befejeznétek? Igornak is pihenni kell. Mi meg sétálhatnánk egyet jó?*Fogom meg a kezed.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.07.25, 00:27

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 00:29 | Üzenet # 1012
Yaoista
*Ahogy megragadod a karom, kissé meglepődtem.* - Nem vagyok annyira kölyök, mint amilyennek gondolsz. *Közlöm veled. Tény, fiatalabb voltam, de nekem is fel kellett nőnöm. Sosem tartottam tőled igazán, de azért most bennem volt a para.* - Nem ezt mondtam. *Mindenki megérdemel egy gyereket.* - Csak egy kívülálló, mi? *Mosolyodom el, de nagyon szomorúan. Nekem fontosak voltatok. Nem csak Igor, de Sergej is és te is. Én is megkedveltelek, ráadásul a veled történik valami, Igor egy életre tönkremegy. Elhallgattam egy kicsit, majd rád pillantottam.* - Nem tudnád elengedni őt? *Kérdezem, de látszott, hogy komolyan is gondolom.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.25, 00:38 | Üzenet # 1013
Yaoista
- De sok esetben igen, ahogyan Igor is.*Ezt nem rosszból mondom.* - Pedig úgy hangzott.*Jegyzem meg.* - Félreérted Nick. Te ebbe nem születtél bele csak most csöppentél bele és így nem érted a dolgokat.*Ami persze normális, de akkor se tűröm, hogy ezeket mond, így is nem egyszer kérdőjelezem meg, hogy milyen apa vagyok.* - Elengedni?*Kérdezlek, majd felsóhajtok és most már finoman az arcodra simítok. Nekem is meg vannak a váltásaim.* - Sajnálom de ez nem így működik. Még ha úgymond elengedném akkor is Igor az marad aki eddig. Neki a maffia a családja és te..*Teszem hozzá.* - A többi rajtad múlik, hogy elfogadod e.

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 00:52 | Üzenet # 1014
Yaoista
- Tudod mit? Bárcsak ne lett volna igazam. *De ezt komolyan mondtam.* - Nem erről van szó, de az a kölyök veszélyes, most bebizonyosodott. *Mondom komolyan.* - Megnézném, ha én viselkednék így, ahogy most te, mit mondanál. *Teszem fel a költő kérdést és még folytattam volna, de akkor Sergej közbeszól. Először el akartam zavarni, de aztán eszembe jutott, hogy ő is aggódhatott.* - Menjünk. *Állok föl és kimegyek vele a kertbe.* - Nick nem való a főnök mellé. *Közlöm végleg.*

*Nem tetszett, hogy merre mennek a beszélgetések.* - Én segítek felmenni. *Teszem le óvatosan a cicát és odamegyek hozzád.* - Szükséged van valamire? *Kérdezem azért, mert nem akartam zavarni.* - Majd szólok Nicknek, hogy a szobádban vagy. *Reméltem, hogy így nem leszel ideges.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 01:01 | Üzenet # 1015
Yaoista
- Mert ezen mit kéne érteni!? *Csattanok föl. Nem rád voltam dühös, egyszerűen nem akartam, hogy veszélyben legyetek. Csak bólintok, mikor visszakérdezel.* - Az nem baj, hogy olyan, amilyen... *Ebből mondjuk látszott, hogy mennyire is szeretem. Én csak nem akartam elveszíteni.* - Már lassan nem is tudom, hogy mit kéne elfogadnom. *Szorul ökölbe a kezem.* - Nem hiszem el, hogy nektek ez így jó. *Remegek meg.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.25, 01:01 | Üzenet # 1016
Yaoista
*Csak morranok egyet, nem tudtam, hogy hihetek e neked.* - Elmondhatod ezerszer még, akkor is ő kell nekem.*Úgyse fogod te ezt megérteni.* - Én meg megnézném, te a helyembe, hogy bírnád ezt.*Oda vissza igaz és mindketten a saját igazunkat mondjuk. Örülök, hogy Sergej közbelép, mert eldurvultak volna a dolgok, bár úgyis elfog, ezt nem lehet elkerülni.* - Köszi..*Támaszkodok Fumiora.* - Egy kis nyugalomra és megértésre..*Mosolyodom el gúnyosan.* - Rendes vagy.*Terülök el.* - Nagyon elcsesztem mi?

*Örülök, hogy igent mondasz és kint rögtön megölellek.* - Annyira aggódtam...*Ölellek szorosan, majd megcsókollak. Nekem ez kellett, hogy teljesen megnyugodjak.* - Ne haragudj tudom ez most pont nem hiányzik, de erre szükségem volt.*Engedlek el.* - Seime én se tudok neked újat mondani. Ennek csak az a vége, hogy egymásnak estek.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.25, 01:24 | Üzenet # 1017
Yaoista
- Hát, a nyugalomban tudok segíteni, az utóbbival az a gond, hogy én az egészet nem értem. *Ismerem be, bár vettem a gúnyt és kicsit mosolyogtam is. Csak bólintottam, hogy rendes vagyok.* - Csak kicsit... senki nem halt meg és te sérültél igazából a legjobban. *Te szívtad meg leginkább.* - Lehetne rosszabb is. *Próbállak vigasztalni, de tőlem ennyire futotta.* - Mondjuk furcsa voltál... máskor úgy kell lefogni szinte.

*Elmosolyodom kicsit, ahogy megölelsz.* - Tudom... *Csókod kicsit el is nyújtom, majd homlokon csókollak.* - Semmi baj, tudom... ezért jöttem ki veled. *Mondom kedvesen.* - Nem én vagyok az, aki veszélybe sodorja a saját és a barátai életét. *Mondom komolyan.* - Annyiszor veszek vele össze, ahányszor szükséges, ha ezzel észhez tér. *Ezzel nem viccelek.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 15:18 | Üzenet # 1018
Yaoista
*Picit elmosolyodom, de rögtön el is tűnik az arcomról.* - Megfogja érni?*Kérdezlek és leülök a fűre.* - Értem amit mondasz és megértelek, de Igort is. Látszik, hogy ki van és igyekszik. Neki se könnyű, de mellette boldog Nickkel és te ezt el akarod venni tőle. Ne haragudj, de Igornak igaza van és esélyt se adsz Nicknek. Szoros köztetek a kapocs elvégre szinte testvérek vagytok, de ha ezt így folytatod, ki tudja mi lesz. Inkább legyen rád dühös és romoljon meg a kapcsolatotok, de legalább szétment Nickkel? Ezt akarod?*Kérdezlek és rád pillantok.*

- Nem baj...*Mondom a nem értésre.* - Megszoktam..*Általában én sérülök a legjobban. Kicsit elmosolyodom, ahogyan vigasztalni próbálsz.* - Csak rá tudtam gondolni. Nem akartam, de nem ment. Az arcára gondoltam, amikor látott engem, ahogyan szétvertem azt a pasit és arra, hogy ő mennyire utálja ezt...*Mondom és egy újabb cigire gyújtok.* - Tudom, hogy hibáztam és ez gyengeség én tényleg próbálok ezen változtatni..*Nagyon komolyan mondom.* - Vége mindig az, hogy elcseszem vagy mert egy állat vagyok vagy mert figyelmetlen..*Mosolyodom el ismét gúnyosan..* 

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 16:26 | Üzenet # 1019
Yaoista
- Ne emeld fel a hangod velem szembe Nick, amikor én normális beszélek veled.*Kicsit sokat engedsz meg magadnak és ezt nem tűröm.* - Azt, hogy ki ő, amit megértesz, de még se..*Ellentmondásos amit mondasz persze tudom, hogy nem egyszerű.* - Erre nem tudok mit mondani. Neked fogalmad sincs, hogy apám és főleg én mennyit változtattam a helyzeten. Nem ebből élek csak meg és igyekszek békét tartani, amennyire csak lehet. Hidd el nálam rendesebb maffiózót nehezen találnál még, ha morbidan is hangzik.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 16:59 | Üzenet # 1020
Yaoista
*Leülök melléd és sóhajtok egyet.* - Nem a boldogságát akarom elvenni. *Mondom komolyan.* - Nem, nem ezt akarom. *Finoman az arcodra simítok.* - De inkább legyen rám dühös és utáljon, minthogy meghaljon. *Nagyon nehéz volt elmagyarázni, hogy mit is szeretnék.* - Nem akarom, hogy szeszélyes érzelmek miatt ott maradjon. Nem mindig lesz szerencsénk... *Ez egy ilyen világ volt.* - Egyszerűen ezt nem engedhetjük meg magunknak, ez túl nagy luxus.

*Figyelmesen hallgatlak, majd kicsit elgondolkozom.* - Nem nagyon értek az ilyenekhez. *Kezdek bele.* - De inkább legyél gyenge, mint olyan, akit nem érdekel a kedvese reakciója. *Leültem az ágyad szélére féloldalasan.* - Bár Diablo mondja nekem mindig, hogy attól nem vagy gyenge, hogy vannak érzéseid... szóval lehet ez nem is gyengeség. *Nem nagyon tudtam neked okosat mondani. Közelebb raktam hozzád a hamutálat, hogy ne kelljen nagyon nyújtózkodnod.* - Nem szoktad mindig elcseszni. *Jegyzem meg, hiszen az a kevesebb.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:10 | Üzenet # 1021
Yaoista
- Ezzel azt veszed el...*Suttogom. Az arcom a tenyeredbe simul és hallgatlak megértem mire is célzol.* - Ez így annyira igazságtalan...*Suttogom és a fejem a válladra döntöm.* - Értelek Seime és igazad van részben, de én akkor is reménykedem abban, hogy minden kialakul és Igorék együtt maradnak. Nem akarom, hogy szomorúak legyenek...*Suttogom.* - Olyan jó, hogy végre itt vagy...*Ölellek át végül.*

- Én se vagyok benne profi.*Mosolyodom el, majd csöndben hallgatlak.* - Milyen igaz és köszönöm, jobban érzem magam...*Cirógatom meg az arcod.* - Ki gondolta volna, hogy egyszer pont a te szavaid segítenek.*Nevetek fel kicsit, ami szisszenésbe megy át.* - Örülök, hogy te alig sérültél..*Ezt őszintén mondom, tényleg kezdelek megkedvelni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:13 | Üzenet # 1022
Yaoista
- Sajnálom, nem ellened szól. *Csak túl ideges és feszült voltam.* - Ennél jobban és többet nem tudom, hogy képes vagyok-e elfogadni. *Jelenleg biztos nem, hiszen még annyira új volt és sok. Én most csak azt láttam, hogy sorra sérül és veszélyben van az, aki szeretek, na meg az egész családja.* - Csak kicsit furcsán hangzik, de nem morbidan... *Ezzel kicsit megmosolyogtattál.* - Tudom, hogy ti még a jobbak közé tartoztok... *Közvetlenül maffiához nem volt szerencsém, de csatlósaikhoz igen a drogon keresztül. Volt aki árulta, volt aki használta.* - Ha nem tudnám, nem lennék Igorral...

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:20 | Üzenet # 1023
Yaoista
- Nem haragszom.*Te is és én is ideges vagyok.* - Figyelj még így is nagyon jól viseled és ezt sose fogod megszokni teljesen.*Nem rosszból mondom.* - Valóban...*Mosolyodom el én is picit.* - Nick te a fiamra nagyon jó hatással vagy rá, rajtad kívül csak az édesanya tudott így hatni rá, neked is meg van úgymond a varázserőd, amihez sajnos én mindig kevés leszek..*Suttogom és látszik megint, hogy mennyire szeretem a fiam és rosszul esett, amit mondtál rólam.* - Igor jó gyerek, de mellette egy időzített bomba és tud nagyon kegyetlen lenni. Nem kétség, ha nem ebbe a családba születik, akkor az egyik legveszélyesebb maffiózó lenne.*Bár ezt a lelked mélyén te is sejtetted.* - Én bízom benned és segítek amiben tudok és ha mégse bírod azt is megértem, de a következményektől félek.*Mi lesz akkor Igorral.* - Nincs harag ugye?*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:41 | Üzenet # 1024
Yaoista
- Hát.... biztos van, aki jobban viselné, mint én. *Nem éreztem azt, hogy jól bírnám a helyzetet.* - Varázserő, mi? *Mosolyodom el kicsit.* - Igor szeret téged, még ha nem is úgy mutatja ki. Bűntudata van és ez nem egészen úgy nyilvánul meg nála, mint a normális embereknél, de fél, hogy elveszít téged. *Most nem a halálra gondoltam.* - Erre már rájöttem én is... ha nem a te fiad lenne, akkor  tényleg egy szörnyeteg lenne. *Ezt még én is beláttam.* - Én igyekszem és még kiderül. *Nem tudtam biztosat mondani.* - Nincs. *Mosolyodom el és belesimul az arcom a kezedbe.* - Már miért lenne? *Kérdezem értetlenül egy kis mosollyal.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:51 | Üzenet # 1025
Yaoista
- Tudom... *Mondom az igazságtalanságra.* - Én sem akarom senki szomorúságát. *Mondom halkan. Ahogy odabújsz hozzám, elmosolyodom kicsit. Átkarollak és adok egy puszit a buksidra.* - Minden rendben, jól vagyok. *Simogatlak finoman.* - Mindenki egyben van és rendben lesz. Ne aggódj, most már megnyugodhatsz. *Tudtam, hogy mennyire ideges tudsz lenni ilyenkor.*

- Akkor jó. *Mosolyodom el kicsit és simogatásodra megint zavarba jöttem.* - Hát én nem, de szerintem senki sem. *Valóban mulatságos volt a helyzet.* - Semmiség. Pár karcolással több vagy kevesebb... rajtam észre se venni. *Hiszen tele voltam hegekkel, de ezt tudtad.* - Az a fontos, hogy ennyivel megúszta mindenki. *Mióta itt voltam veletek, elkezdtem értékelni az emberi életet. Előtte nem számított.*

Keresés: