2025.07.23, Szerda, 06:06
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:51 | Üzenet # 1026
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- A többség meg sokkal rosszabbul.*Jegyzem meg.* - Az..*Bólintok, majd elmosolyodom.* - Igen tudom, hogy szeret és egyre jobban kifejezi a maga módján és ez is neked köszönhető pedig még alig jöttetek össze és ezt csak a kezdet.* - Én inkább az egész családot mondanám, bár aztán kitudja velem mi lett volna, ha más helyre születtek, de erre kár is gondolni..*Hiszen nem így történt.* - Igen..*Bólintok.* - Ki tudja...*Vonom meg a vállam.* - Biztos akarsz főzni?*Kérdezlek.* - Menj nyugodtan Igorhoz, neki is jó lenne.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:04 | Üzenet # 1027
Yaoista
- Igen tudom, hogy te is jót akarsz, csak hát ismersz én milyen vagyok...*Motyogom.* - Igen igen tudom, csak ez még az utóhatás, na meg itt van ez a helyzet is..*Célzok Igorra.* - Mi is maradjunk? Vagy hogy legyen?*Kérdezlek és csak simogatlak és simogatlak. biggrin *

- Szerintem se..*Kuncogok.* - Inkább legyen kevesebb..*Kacsintok rád és a zavara most nem mondok semmit.* - Igen egyetértek.*Nyomom el a cigimet.* - Talán most egy kis nyugalom lesz.*Terülök el, azért fáradt vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:17 | Üzenet # 1028
Yaoista
*Kicsit elmosolyodom, ahogy válaszolsz.* - Igaz. *Értek egyet, hogy felesleges ezen rágódni.* - Jó emberek vagytok. *Maffia ide-oda, akkor is így éreztem.* - Gyorsan csinálok valami könnyűt, mert tudom, hogy annak is örülne. *Mosolyodom el.* - Meg kicsit én is lehiggadok. *Most jót fog tenni, ha egy kicsit lenyugszom.* - Sietek. Ha arra jársz, mond meg neki. Nektek pedig hagyok itt a tűzhelyen. *Neki úgy is felviszem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:25 | Üzenet # 1029
Yaoista
- Te más oldalról látod a dolgokat, mint én és ezzel nincs baj. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudom. *Szeretgetlek kedvesen, mert tudom, hogy ez mennyire megvisel.* - Szerintem az lenne a legjobb, igen. Ha nem maradnánk, egy percet nem aludnál az idegtől, vagy tévedek? *Kérdezek rá. Meg nem árt, ha itt vagy. Nem zavart, hogy ennyire simogatsz, bár kezdtem magam úgy érezni, mint valami plüssmaci.* - Bár ma a program elejét kihagyjuk, ha nem gond... hulla fáradt vagyok.

- Igaz. *Bólintok és jól esett, amit mondtál.* - Reméljük, most elég lesz, de én még aggódok. *Gondolkoztam rajta, hogy nyomozni kéne egy keveset.* - Aludj egy keveset. *Állok föl.* - Én is lefürdök és azt hiszem alszok. *Nyugtázom a dolgot.* - Minden rendben lesz Nickkel is. *Legalábbis gondoltam én. Még jó pihenést kívántam és átmentem a szobámba, majd elkezdtem lemosni magamról a vért.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:45 | Üzenet # 1030
Yaoista
- Igen..*Bólintok.* - Ez igaz, csak ha te mégse akarsz talán Nick miatt, akkor menjünk..*Egyedül nem akartam itt maradni csak ha nagyon muszáj vagyok tőled távol.* - Persze megértem, menj csak lefeküdni ha szeretnél..*Én nem vagyok fáradt, hiszen azért még korán van.* - Nem kérsz valamit?*Engedlek el.*

- Mindig óvatosnak kell lenni...*Erről nekem szokásom elfeledkezni.* - Az lesz és te is jól teszed. Előtte még szólnál Nicknek akkor? Kérlek...*Akkor én nem mászok le.* - Köszi..*Mosolygok, majd lehunyom a szemem, reméltem hamar jössz, az kikapcsolna.*

- Köszönjük...*Tényleg jól esik.* - Köszi édes vagy...*Simogatom meg az arcod.* - Kicsit én is félrevonulok...*Elköszönve bemegyek és mivel senki nincs lent a szobádba megyek. Bekopogok mivel nem szólsz bemegyek és meghallom, hogy fürdőbe vagy.*- Szia kicsikém. Kopogtam remélem nem baj, hogy beengedtem magam...*Megyek oda és hátulról átölellek.* - Végre vége..*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 19:07 | Üzenet # 1031
Yaoista
*Mielőtt a fürdőbe mentem még így kerültem a konyha felé és szóltam Nicknek, hogy várod. A fürdőben éppen a vér többségét mostam le a mosdókagylóban, mert egy rendes fürdőt akartam venni.* - Szia, semmi gond. *Mondom kedvesen és feléd fordulok.* - Igen. *Ölellek magamhoz.* - Most már rendben lesz, ne aggódj. *Próbáltalak téged is vigasztalni.*

- Nem érdekel, hogy itt van-e. *Illetve érdekelt, de annyira nem, hogy miatta ne maradjak.* - Még bírom. *Cirógatlak finoman.* - Kicsit szomjas vagyok, de hozok magamnak, te maradj csak. *Állok föl és lehajolva adok még egy puszit a buksidra.* - Ha van kedved, fürdés után még sétálhatunk egy kicsit a kertbe vagy akár előtte. *Azzal ott is hagylak és bemegyek a konyhába. Látom, hogy Nick ott van még. Nagyon a bögyömbe volt. Először meg se szólalok, majd nem bírom.* - Hogy lehetsz ilyen önző és bunkó? *Esek neki.* - Hogy merészeltél ilyet mondani Diablonak? *Kérdezem kiakadva.* - Az egész miattad van és még te vagy felháborodva. *Közlöm vele.* - Ne nézz így... gyengévé teszed Igort. Miattad sérült meg ő és mi is. *Nagyon rideg vagyok.* - Szánalmas vagy és csak tönkreteszed a családot. *Vágom hozzá, majd otthagyom és visszamegyek a kertbe.* - Na hogy döntöttél kicsim? *Kérdezem, mintha semmi se történt volna.*

*Elköszönök Diablotól és folytattam a főzést. Eléggé ki voltam. Fumionak csak bólintok és kedvesen rámosolygok, jó volt, hogy szólt. Igyekezni is szerettem volna, hogy tudj enni, aztán pedig aludni. Elmélyültem csinálgattam a kaját, már majdnem kész voltam, mikor bejön Seime. Mivel nem mond semmit, először én se, majd teljesen ledöbbenek. Megszólalni se tudok, csak hallgatom és döbbenten nézek.* - Én nem... *Mondanám, de azzal ott hagy és én teljesen lefagytam. Elhittem, hogy az én hibám az egész.* - Gyengévé...? *Kérdezem magamtól. Bejezem a kaját, majd szedek neked is felviszem, de teljesen ki voltam.* - Szia. *Ültem le és letettem a kaját az éjjeli szekrényre. Szomorúan néztem rád, de nem mondtam semmit.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 19:23 | Üzenet # 1032
Yaoista
- Oké..*Bólintok.* - Benne vagyok..*Mosolygok és várlak vissza.* - Előbb pancsi és én is megyek veled, ha nem gond, majd utána séta..*Mondom majd felállva megcsókollak.* - Lehet nem is baj, ha ma pihi van, mert amúgy még zsibbadt a popsim, persze ha akarnád úgyis akarnám szóval érted..*Magyarázok édesen.* - Mondtál már ma hogy szeretlek?*Kérdezlek mosolyogva.*

- Szia kicsim...*Mosolygok.* - Na mi van nem jössz ide?*Amikor így teszel megcsókollak.* - Jó illata van a haminak, köszönöm.*Mosolygok.* - Már minden rendben van, ne legyél szomorú jó? Vagy történt valami szépségem?*Kérdezlek és finoman cirógatlak.*

- Igen..*Bújok hozzád.* - Fürödhetek veled? Aztán megkeresem Sergejt, mert kimaradtam az ápolásból, bár te is meg tudod csinálni, ha van kedved..*Csókollak meg lágyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 20:03 | Üzenet # 1033
Yaoista
- Persze, hogy nem gond és megbeszéltük. *Segítek felállni és csókod is viszonozom.* - Szóval nem kéne magam megerőltetni, hogy elcsábítsalak, értem. *Mosolyodom el kicsit.* - Ma még nem... *Ölellek magamhoz. Azért én is aggódtam és érezhetően nyugodtabb voltam, hogy egyenlőre vége.* - Akkor menjünk. *Megyek veled. Beérve a fürdőbe óvatosan levetkőzöm. azért szép kis foltok voltak az oldalamon.* - Segítenél levenni? *utalok a nadrágomra, mert ha nem muszáj, nem hajolgatnék.*

*Csókod viszonozom és elmosolyodom.* - Igazán nincs mit. Remélem ízleni is fog. *Cirógatom meg az arcod.* - Igyekszem... *De attól nem volt jobb kedvem.* - Nem történt semmi... *Hárítok, de nem voltam őszinte.* - Csak aggódok... *Bár bennem volt, hogy elmondjam a történteket, de nem akartam.* - Majd elmúlik, mikor meggyógyultál. *Csókollak homlokon.*

- Persze. *Bólintok, hogy fürödhetsz velem, de meglep, hogy így bújsz hozzám.* - Ellátlak, ha az elég. *Nem tudtam, hogy milyen sérüléseid vannak. Csókod viszonozom és kicsit elmosolyodom.* - Nem sérültél meg nagyon? *Nézek rajtad végig aggódva. Óvatosan lesimítom rólad a fölsőd és jobban megnézlek.* - Úgy látom, nem...

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 20:30 | Üzenet # 1034
Yaoista
- De jó...*Mosolygok.* - Gondolom ezt most nem lep meg..*Kuncogok.* - Szeretlek...*Mondom és hozzád bújok, majd bemegyek veled.* - Persze...*Bólintok és azért más téged vetkőztetni.* - Lehet inkább hanyagolni kéne sétát. Akkor gyógyulsz meg a leghamarabb, ha pihenteted és szeretném, majd bekenni fürdés után, ez elég csúnya..*Simítok végig rajta óvatosan.* - Nagyon fáj?*Nagyon finom puszit adok rá.*

- Az biztos..*Bólintok.* - Szépségem biztos nincsen más? Ismerlek. *Mondom komolyabban.* - Nem szeretném, ha titkolóznál..*Csókollak meg ismét.* - Hiányoztál amúgy...*Mondom édesen, veled teljesen más vagyok.*

- Bőven..*Mosolygok.* - Szerencsére nem...*Szinte ez semmi vagyis már volt sokkal rosszabb.* - Pár nap és rendbe jövök..*Le is vetkőzünk és bemászunk kádba.* - A fiúk viselkedtek?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 22:09 | Üzenet # 1035
Yaoista
*Azért megnyugtatott a dolog, hogy nem szereztél nagyobb sérülést. Levetkőzve neked dőltem óvatosan és jólesően felsóhajtottam.* - Fogjuk rá... Sergej közbelépett, így nem vesztek össze, de... *Azért nem is ment simán.* - Seime haragszik Igorra emiatt az egész miatt, hogy nem figyelt eléggé és tudja, hogy Nick miatt nem. *Teszem hozzá, bár nekem ez tényleg magas volt.* - Igort pedig bántja ez az egész helyzet. *Mesélem el röviden, közben a kezeid cirógatom.* - Felsértetted az öklöd is... *Jegyzem meg, bár én az enyémet.*

*Elmosolyodom kicsit.* - Jól ismersz. *Puszillak meg. Elhallgattam és nem akartam róla beszélni. Viszonozom a csókod és kicsit hozzád bújtam.* - Te is nekem... *Cirógatlak közben, de tőlem szokatlanul tényleg csöndben voltam.* - Igor.... *Engedlek és finoman az arcodra simítottam.* - Miattam sérültél meg? *Kérdezem komolyan.*

- Nem, kicsit sem. *Csak egy puszit adtam arra, hogy szeretsz.* - Amit a doktor bácsi előír. *Cirógatom meg az arcod.* - Rendben, ahogy gondolod. *Ahogy végigsimítasz, azért kicsit felszisszenek, de nagyon óvatos voltál.* - Nem vészes, most inkább csak érzékeny. Majd holnap fog fájni inkább, de szerencsére ez hamar el fog tűnni. *az ilyen aláfutások hamar el szoktak rajtam tűnni.* - Örülök, hogy nem voltál ott. *Puszidon elmosolyodom kicsit.* - Máris jobb... *Csókollak meg lágyan és lehúzom a fölsőd. Miután te is pucér vagy, szépen beültem a kádba és vártam, hogy gyere te is.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 22:36 | Üzenet # 1036
Yaoista
- Igen valóban miatta...*Ezt magamtól is tudtam.* - Ezért én is akarok vele beszélni, de annyira nem vagyok ki mint Seime, de hát ő utálja Nicket..*Mondom és közben simogatlak.* - Ennek még nincs vége, sőt csak most fog kezdődni igazán..*Suttogom és elmondom, hogy velem mi történt.* - Te is...*Adok rá egy csókot.* - Igor ki fog akadni a szakításra, ha megtörténne...*Mondom és közben mosdatlak.* - Rossz érzésem van nagyon...

- Igen....*Mosolygok...* - Jó tudni..*Puszillak meg és csak várok.* - Már megint ezzel jössz?*Kérdezlek de én is elkomolyodom.* - Tényleg nem voltam ott teljesen, mert rád gondoltam, de ez nem a te hibád, hanem az enyém, mert hagytam elkalandozni a gondolataim máskor meg az a gond, hogy egy állat vagyok. Csak én vagyok hibás, oké?? De ki mondta ezt?? Nick mond el.*Kezdek kiakadni.*

- Helyes..*Mosolygok, örülök, hogy nem erősködsz.* - Ez így van, de gondoskodók róla, hogy minél hamarabb felépülj.*Mondom.* - Én meg, hogy egybe visszakaptalak..*Suttogom.* - Akkor még kapsz sokat..*Kuncogok és a csókod viszonozom, majd bemászok, de most veled szembe ülök.* - Nem akarok fájdalmat okozni...*Magyarázom meg.* - Éhes vagy?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:12 | Üzenet # 1037
Yaoista
- Miért utálja? *Kérdezem, mert nem értettem.* - Mire gondolsz? *Kérdezem komolyabban, de addigra elmondod a beszélgetéseteket.* - Értem. *Bólintok és eléggé elgondolkoztam.* - Az nem számít. *Emelem fel a kezeid és mindegyik apró sebedre adtam egy puszit.* - Igen, az biztos. Ahogy levettem fontos neki Nick. *Már amennyire én ezt képes vagyok felfogni.* - Szerinted szakítani fog, igaz? *Kérdezek rá egyenesen.*

*Csöndesen hallgatlak és bólintok, bár nem voltam benne biztos.* - Oké... *De látszott, hogy nem nagyon hittem el. a én nem vagyok, nem kalandozik el egyáltalán a figyelmed.* - Nem akarok róla beszélni. *Mondom halkan.* - Nem fontos, hogy ki.... *Teszem hozzá és visszabújok.* - Reggelre kialszom... *Teszem hozzá.*

- Abban biztos voltam. *Tudtam, hogy azon vagy, hogy gyorsan gyógyuljunk.* - Tudom... *Cirógatlak. Mondjuk te jobban érezhetted magad, mint Nick, hiszen én jobban figyelek.* - Jól hangzik. *Cirógatlak.* - Attól még idebújhatsz, az nem fáj. *Fogom meg a kezed és odahúzlak magamhoz. Finoman átölellek és cirógatlak.* - Mindjárt jobb. *Nyugtázom.* - Igen, egy kicsit. Nem nagyon ettem ma.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:37 | Üzenet # 1038
Yaoista
- Mert kívülálló és gyenge és nem lehet benne megbízni ja és akkor már Igor is gyenge tőle ugye, csak a rosszat látja.*Sóhajtok fel.* - Nekem fontos..*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm..*Csókolok a nyakadba.* - Igen az nagyon oda van érte talán már szerelmes is...*Mondom, majd a kérdésre elhallgatok.* - Most nagyobb esélyt látok erre...*Suttogom.* - De ne legyen igazam..*Csókollak meg.*

*Én is hallgatok, majd komolyan rád nézzek.* - Mit mondott neked Seime? Nick én is mindent elmondok neked, szóval tőled is elvárom.*Ez így nem igazságos, hogy nekem el kell mondanom és te nem teszed.* - Kifog derülni amúgy is és tőled akarom hallani. Mit mondott?*Remegek meg.*

- Akkor jó..*Bújok óvatosan.* - Igen tényleg sokkal jobb..*Puszillak meg.* - Csinálok majd valamit jó?*Gondoltam nem érdekel Nick főztje.* - Mit szeretnél enni?*Szeretem volna kedvedbe járni.* - Próbálj kikapcsolni...*Suttogom és finoman simogatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:02 | Üzenet # 1039
Yaoista
- Értem, pedig egész kedvesnek tűnik. *Meg hát miatta viszonyul hozzám is Igor máshogy. Nyakamra sóhajtottam egy édeset.* - Szerelmes... *Ismétlem meg halkan és közben gondolkozom. Vajon én az vagyok beléd?* - Segítek vigyázni rá, ha megtörténne. *Suttogom ajkaidra még a csókunk előtt. Most nem voltam úgy zavarban, mint a múltkori fürdőzésünknél.* - Most nyugodtabb vagy, vagy idegesebb?

*Hát nem tudtam neked hazudni és Seime nevére kicsit elfordítom a tekintetem. Tudtam, hogy igazad van.* - Tudom, sajnálom. *Nagyon igazad volt.* - Nyugodj meg. *Kérlek meg előtte, majd adtam egy csókot. Elmondok mindent, hogy mit mondott, majd csöndesen néztem magam elé. Látszott rajtam, hogy elhittem és komolyan vettem a szavait.*

- Nick főzött, az jó lesz. *A főztjével nem volt bajom.* - De köszönöm. *Tudom, hogy ezt a kedvemért mondtad és nagyon jól esett.* - Édes vagy. *Puszillak meg.* - Igyekszem. *Élveztem, hogy simogatsz, de azért fájtam kissé.* - Nem vagyok már ideges. *Teszem hozzá, legalábbis most nem voltam már ideges.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:21 | Üzenet # 1040
Yaoista
- Valóban az én is kedvelem...*Mosolygok és a mostanit se vettem magamra.* - Igen szerelmes vagyis kezd lenni...*Bólintok..* - Köszönöm..*Simogatom meg az arcod.* - Most jobban, hogy veled vagyok..*Ölellek magamhoz.* - Örülök, hogy jól vagy édesem.*Suttogom, azért aggódtam miattad is.*

- Ilyenkor nem tudok..*Morgok, de a csókod viszonozom, viszont a folytatásra kiakadok.* - A kurva életebe..*Csattanok fel és csak miattad nem keresem meg.* - Nick nekem higgyél. Tudod, hogy milyen ellenséges veled Seime. Nem hazudok neked tudod jól. Ne hidd el amit mond, mert faszságokat beszél. Úgy vannak a dolgok, ahogyan én mondtam. Kérlek ne enged, hogy befolyásoljon...*Ölellek szorosan magamhoz. Túl messzire ment.*

- Oké.*Mosolygok.* - Csak örülök, ha jobban vagy.*Csókollak meg.* - A gyógyszerrel nem erősködöm, de ha kell akkor szólj, de krém és teát azt megkapod. Bekenlek azzal amit csináltam Igornak.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 04:25 | Üzenet # 1041
Yaoista
- Még változhat. *Nem szerettem volna, ha szomorú vagy.* - Érem. *Nem igazán tudtam, hogy az milyen.* - Nem kell megköszönnöd. *Mondom kedvesen.* - Akkor jó... *Tudtam, hogy ideges vagy Igor miatt.* - Ennél több kell, hogy én rosszul legyek... *Vigasztallak és finoman cirógatlak.* - Nekem nem esik olyan könnyen bajom, tudod jól. *Adok egy puszit az arcodra.*

*Ahogy felcsattansz, már megbántam, hogy elmondtam.* - De valamiért ő is mondta... ellenségeskedés ide, vagy oda... *Én is magamhoz ölellek.* - Tudom, hogy nem hazudsz... *Mégis azt éreztem, hogy Seime nem véletlenül mondta.* - Minden rendben, majd jobb lesz. *Puszillak meg.* - Na egyél, oké? *Engedlek el és kedvesen rád mosolygok, de nem volt őszinte. A te szavaid is ott voltak bennem, de a vége ugyan az. Rám gondoltál és ezért van ez az egész.*

*Csókod viszonozom és finoman cirógatlak.* - Igenis értettem... *Nem akartam veled vitatkozni, hogy felesleges. Ha ezen műlik a lelki békéd, kibírom, ha lekensz és iszok egy teát, sőt még azt a fránya gyógyszert is beveszem.* - Most már másszunk ki. *Kezdett kényelmetlen lenni, egyébként maradtam volna még. Kimászok a kádból, majd kisegítelek téged is. Nagyon elhallgattam, majd megszólaltam.* - Nick beszél Diabloval... *Elmondom, hogy mit hallottam, de azt még nem, hogy én is beszéltem Nickkel.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.27, 13:14 | Üzenet # 1042
Yaoista
- Remélem.*Bár az nem most lesz az is biztos.* - Igen tudom kicsim, de ha valaki fontos akkor aggódom és te az vagy.*Mosolygok majd adok egy csókot.* - Elkészülünk és ehetünk, ha gondolod. Nick főzött nekünk is.*Befejezve kint törülni kezdelek.*

- Akkor is nagyon messzire ment.*Morgok.* - Tényleg nekem higgyél.*Mondom megint, majd bólintva enni kezdek, de nagyon ideges vagyok.* - Ezt nem fogom annyiban hagyni..*Mondom és félkézzel ölellek.* - Nagyon finom lett.*Mosolygok, de nálam se az igazi.*

- Helyes.*Mosolygok. Elfogadom a segítséged és elkezdelek törülni, viszont amit mondasz, arra csak felsóhajtok.* - Basszus ez nem jó. Rossz érzésem van..*Igor megfogja tudni, arról nem beszélve, hogy Nick kitudja ezek után, mennyire fog Igorral maradni, de erre most nem gondolok.* - Segítek, majd felöltözni jó?*Kérdezlek kedvesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 08:33 | Üzenet # 1043
Yaoista
- Értem... *Mondom az aggódásra. Azért jól esett, hogy számít a létezésem és ezt egyre inkább elfogadtam tőled. Csókod viszonozom, majd csak hallgatlak.* - Rendben, kezdek éhes lenni egyébként is. *Miután végeztünk a fürdéssel, hagytam, hogy megtörölgess, bár most is zavarban voltam. Utána elláttam a sebeid.* - Pihenj le, hozok fel enni. *Adtam még egy puszit, majd lementem a konyhába. Szépen szedtem mindkettőnknek. Az összekészülés után egy-egy tálcán felvittem neked, majd magamnak.* - Tessék. Jó étvágyat. *Ülök le melléd.*

- Rendben. *Láttam, hogy mennyire ideges vagy és én ebből nem akarok balhét.* - Kérlek, Igor. *Simítok a pofidra, majd elmosolyodom.* - Örülök, hogy ízlik. *Adok egy puszit az arcodra.* - Nem szeretném, ha veszekednél Seimével, oké? *Komolyan kértelek, nem hiányzott ez még.* - Szeretném, ha nem mondanál neki semmit. *Reméltem, hogy le tudlak beszélni a vitáról.*

- Én is beszéltem Nickkel. *Nem akartam neked hazudni, sem eltitkolni a dolgokat, így azt is elmondtam, amit én mondtam, közben hagyom, hogy törölgess, most még jól esik.* - Köszönöm. *Csókollak homlokon, közben pedig én is törölni kezdelek. Sejtettem, hogy haragudni fogsz rám, azt is tudtam, hogy Igor meg fogja tudni és velem fog veszekedni.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 12:09 | Üzenet # 1044
Yaoista
- Oké..*Mosolygok. A zavarodra most nem mondok semmit.* - Köszönöm szépségem.*Mosolygok, de még mielőtt lepihennék azért a szobámba felöltözök lazán, majd visszamenve várlak vissza.*  - Nagyon édes vagy, köszönöm. Milyen jó dolgom van..*Mosolygok és én is jó étvágyat kívánva enni kezdek.* - Ma is filmezünk?*Kérdezlek.*

- Sajnálom, de ezt most nem tudom megígérni. Ne kérj lehetetlent kicsim. Téged bántott és nagyon messzire ment és te most arra vársz, hogy ezt hagyjam szó nélkül? Te mit tennél a helyembe?*Kérdezlek.*

- Tessék?*Lepődöm meg és nagyon nem örülök, de elsőre nem mondok semmit.* - Bármikor..*Mosolyodom el kicsit, majd bemegyek szobába veled. Felsegítem az alsód és a sebed is csendben látom el tudhattad, hogy ez rég rosszat jelent. Amikor meg vagyok felöltözök én is és melléd ülök.* - Seime ez egy nagyon rossz ötlet volt. Értem én, hogy ki vagy, de Igor erre robbanni fog főleg, hogy mi volt alapból is. Most ez miért kellett? Oké elmondtad, hogy meddig veszekszel vele, ha kell, de most akkor is messzire mentél sajnálom.*Mondom komolyan.* - Nem akarom, hogy rosszban legyetek.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 12:50 | Üzenet # 1045
Yaoista
*Én is enni kezdek és kérdéseden elgondolkoztam.* - Ha van kedved. *Bólintok.* - Igazából még mindig elég nyugtalannak tűnsz. *Ezt nem rosszból mondtam, csak aggódtam érted.* - Szóval ha inkább csak pihennél, az is jó. *Én csak melletted szerettem volna lenni, bármi jó volt.* - Lehet aludnod kéne inkább. *Simogatom meg finoman az arcod. Próbáltam gondoskodni rólad a magam módján.*

- Valószínűleg ugyan így reagálnék, mert nem akarom, hogy bántsanak. *Kár is tagadni.* - De most mindenki feszült és ideges. Attól, hogy visszajöttetek, egyikőtök se tűnik tényleg nyugodtabbnak, mint mikor elmentetek. *Magyarázom és közben finoman cirógatom a pofidat.* - Akkor csak arra kérlek, hogy kicsit nyugodj meg és hagyj mindent ülepedni. Aztán ha még akkor is beszélni akarsz vele, akkor beszélj. *Reméltem, hogy mire lehiggadsz, kivered a fejedből.* - Nem szeretném, hogy miattam legyen közöttetek feszültség... *Ettől persze én nem felejtettem el semmit.*

*Tényleg jó volt, hogy segítettél és tudtam, hogy gond, ha csöndben vagy.* - Hogy mondhatta azt az Uramnak? *Szorul ökölbe a kezem.* - Ő nem való ebbe a családba. *Ezt komolyabban mondtam, mint eddig bármikor.* - Nem leszünk rosszban. *Simogatom meg a buksid.* - De meg kell értened, hogy nem helyes az sem, ahogy Nick viselkedik. a be akar illeszkedni, akkor viselkedjen is úgy.

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 23:59 | Üzenet # 1046
Yaoista
- Igazából csak gondoltam legyen egy kis zajforrás.*Mondom.* - Ismersz már.*Mosolyodom el és megfogva a kezed adok rá egy csókot. Annyira jól esik a gondoskodásod.* - Igen elégé az vagyok, mert érzem, hogy nagy bajok lesznek még itt vagyis Igorék között.*Sóhajtok fel.* - Aludni nem tudok, de te tényleg nagyon sokat segítesz nekem kicsim..*Mosolyodom el lágyan és megcsókollak.* - Beteszünk egy filmet és közben pihenünk és velem vagy tökéletes.*Mondom a csók után.*

- Na látod.*Mondom.* - Én miatta vagyok ideges.*Ő pedig miattam vagyis pontosítva miattad és ezáltal miattam.* - Jó jó...*Bár úgyse fog kimenni a fejemből, de az nem árt, ha kicsit lenyugszom az más kérdés, hogy meddig tart.* - Te erről nem tehetsz Nick. Kérlek csak ne ostorozd magad jó?? Kérlek..*Simítok az arcodra.* - Boldognak kéne lennünk nem? Gondolj az utazásra milyen jó lesz..*Én meg téged akartalak feldobni.* 

- Oké ez nagyon durva volt tőle,de ezt majd befogja látni..*Biztos voltam benne, ahogyan nálam is kapcsolt még ha más is a kettő.* - Ne mond ezt..*Suttogom.* - Remélem, de balhé az lesz.*Annyira nem akartam.* - Igen tudom, de az se ahogyan te.*Mondom, majd elterülök.* - Ez így nagyon szar.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:44 | Üzenet # 1047
Yaoista
- Értem. *Erre nem is gondoltam.* - Jó emberismerő és megfigyelő vagyok. *Bólintok és tényleg próbálkoztam.* - Ha bajok is lesznek, te itt vagy neki. *Jelentem ki. Nem is értem, miért nem vagy elég Igornak.* - Akkor jó... *Suttogom ajkaidra és finoman viszonozom a csókod.* - Rendben. *Bólintok. Megvárom, míg választasz valami filmet és megkajálunk, majd betettük és én kicsit hozzád bújok. Furcsa volt, hogy a szobámba vagy, nem szoktam igazán senkit sem beengedni.*

- Tudom, cicus. *Puszillak meg.* - Köszönöm. *Cirógatom az arcod.* - Igyekszem, de ismersz... *Csókolok a tenyeredbe. Ha rólad volt szó, sokkal érintettebb voltam. Elmosolyodom rajtad, annyira szerettelek.* - Én boldog vagyok, te nem? Lehet most kicsit magamra vettem és szomorúbb vagyok, de nincs gond. *Mosolyodom el.* - Igen, nagyon jó... *Bólintok.* - Remélhetőleg addigra már te is meggyógyulsz.

- Nem tudom, nem hiszem. *Én nem gondoltam, hogy Nick belátná a dolgokat.* - Rendben, akkor nem mondom. *Attól még gondolni fogom.* - Miért? Mert megmondtam neki az őszinte véleményem? Hazudjak neki? *Kérdezek rá egyenesen. Szerintem semmi rosszat nem tettem. Ha ennyiért elhagyja Igort, akkor nem is volt többre jó.* - Nem a legjobb. *De nem az én hibám volt.* - Akkor eszünk? *Éhes voltam már.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.29, 01:18 | Üzenet # 1048
Yaoista
- Valóban.*Bár van mit fejlődnöd, mert azért nem egyszer nagyon félreértesz vagy nem értesz, de ezt most nem mondom.* - Félek ez most sem lesz elég.*Ismertem a fiamat, de ez tényleg ne következzen be. A hami után kapcsolok filmet mivel nálad is van lejátszó, majd magamhoz ölellek és finoman cirógatlak.* - A húgodhoz mikor megyünk?

- Igen tudom jól.*Pont ezért is aggódom, mert olyan kis érzékeny vagy.* - Ezt azért jó hallani és persze én is boldog vagyok, hiszen velem vagy szépségem.*Mosolyodom el lágyan, most annyira nem is látszik rajtam az idegesség.* - Meg fogok mindenképpen és letudjuk a rendezvényt és megyünk csak mi ketten, ahova csak szeretnéd.*Csókollak meg.* -Finom volt köszönöm.*Teszem le a tálcát, majd finoman magamhoz ölellek.* - Minden rendbe fog jönni..*Suttogom, de ezt magamnak is.*

- Nem tudatod.*De úgyse fogunk egyetérteni. Csak megforgatom a szemeimet arra, hogy nem mondod.* - Ne hazudj..*Suttogom, de többet nem tudok mondani, mert felesleges, úgyis csak a saját igazad hajtod.* - Nem tudok neked mit mondani Seime.*Ülök fel.* - Igen hozok fel meg teát is.*Mondom majd megcsókollak.* - Te pedig pihenj.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 03:37 | Üzenet # 1049
Yaoista
*Sajnáltam, hogy így érzed magad. Finoman megcirógatom az arcod és csak bújok hozzád.* -Mikor begyógyultak a sebeink... *Mondom halkan, hiszen neki hazudtam mindenről.* - Megkérdezné, hogyan szereztük... *Magyarázom neked. Közben hallom, hogy valami kaparássza az ajtóm, amin elmosolyodom kicsit.* - Felébredt. *Hiszen lent még aludt. Kimásztam mellőled, majd beengedtem a cicát. Rögtön dorombolt és bújt. Felvettem a karomba, majd visszafeküdtem, a cica pedig a vállamon bújt, majd mikor megunta, átköltözött a hasadra és elterült.*

*Boldogan elmosolyodom, jó volt hallani, hogyan érzed magad* - Nem számít hova megyünk, csak együtt legyünk és nyugalomban. *Csókod még el is nyújtom.* - Igazán nincs mit. Ahogy magadhoz ölelsz, a nyakadhoz fúrom a fejem.* - Igen... *De tudtam, hogy lesz egy következő alkalom és azután is. Ennek sose lesz vége.* - Szeretlek... *Suttogtam halkan. Elengedlek, majd levetkőztem alsóra. Segítettem neked is, majd végignéztem rajtad. A tenyerem a homlokodra rakom.* - Nem vagy lázas. *Nyugszom meg.* - Megmosdassalak?

- Sergej... hidd el, én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam. *Mondom komolyan. Csak bólintok neked egy aprót és megcirógatom az arcod. Viszonozom a csókod.* - Értettem doktor bácsi. *Mosolyodom el lágyan és kiterülve várlak vissza. Mikor visszajössz, felülök és a hajamba túrok.* - Dühös vagy rám? *Nem tudom, hogy miért kérdezek rá.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.30, 07:45 | Üzenet # 1050
Yaoista
- Milyen igazad van, erre nem is gondoltam, de szerencsére nem sérültünk nagyon, szóval hamar mehetünk.*Mosolygok, tudtam mennyire hiányzik neked, na meg én is megkedveltem. Én is finoman cirógatlak, majd amikor hallom a hangot tudtam én is, hogy cicuska.* - Szia..*Cirógatom meg, majd ahogyan hasamon köt ki felnevetek picit.* - Én lettem a párna..*Kuncogok és őt is meg téged is simogatlak.* - Olyan jó így..*Mosolygok rád, nagyon jó hatással vagy.*

- Oké, de ha van kívánságod azért mondjad.*Szeretem volna amennyire tudok a kedvedbe járni, na meg én már sok helyen jártam. Amikor mondod, hogy szeretsz csak elmosolyodom és megcsókollak.* - Olyan szép vagy...*Mérlek végig.* - Köszi..*Mondom a segítségre.* - Mondta Sergej, hogy azért jobban vagyok már így is...*Cirógatom meg az arcod.* - Igen kérlek.*Még élvezni is fogom.* - Aztán pihenünk tovább.*Tényleg sikerült lenyugodnom, de az más, hogy meddig tart.*

- Tudom.*Bólintok és csak elmosolyodom.* - Ez tetszik, majd ilyet játszhatunk van valahol köpenyem..*Vigyorgok még, mielőtt kimegyek. Felérve lepakolok és meglepsz a kérdéseddel.* - Nem vagyok..*Simogatom meg az arcod és leülök melléd.* - Csak rossz, hogy ez van és tudod jól, hogy én kedvelem Nicket, Igorról meg nem is beszélve. Csak azt szeretném, ha béke lenne és boldogság.*Tényleg olyan kis egyszerű lélek vagyok.* - Köszönöm, hogy elmondtál mindent. Sokat jelent.

Keresés: