2025.07.22, Kedd, 19:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 22:19 | Üzenet # 1051
Yaoista
- Igen. *Bólintok és gondoltam, majd felívom így. Édesen nyávogott egyet és neked is dorombolt. Nagyon hálás kis szőrgombolyag volt.* - Úgy tűnik... *Cirógatom én is finoman. Rád pillantok, majd csak bólintok.* - Megnyugtató és békés... *Mondom halkan. Valahogy én teljesen megnyugodtam melletted. Kicsit fészkelődtem és jobban feléd fordulva a fejem a válladra fektettem, szinte a nyakadhoz fúrtam.* - Jó illatod van... *Mondom halkan.*

- Rendben. *De igazából nem volt most semmi.* - Te meg édes. *Mosolyodom el kicsit.* - Tudom, de akkor is felszakad. *Mondom komolyan.* - Rendben. *Cirógatom meg a pofidat.* - Igen. *Bólintok. Odahozok mindent és finoman elkezdelek mosdatni. Nagyon óvatosan értem hozzád, nehogy fájdalmat okozzak.* - Jól esik? *Kérdezem és persze közben simogatlak.*

- Kivizsgálsz? *Mosolyodom el kicsit.* - Oké. *Nem tudom, miért hittem, hogy az vagy.* - Értem. *Mondok ennyit és adok egy puszit a buksidra.* - Úgy is megtudtad volna. *Biztos voltam benne, hogy már Igor is tud mindent.* - Na együnk... *Csókollak meg, majd elveszem az adagom. Csöndben eszek, közben nagyon gondolkozom.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 11:09 | Üzenet # 1052
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jó, hogy marad én is megkedveltem.*Mosolygok, na meg te annyira boldog vagy tőle.* - Valóban.*Bólintok a folytatásra pedig elmosolyodom.* - Örülök, hogy tetszik szépségem..*Ölellek jobban magamhoz és megcsókollak.* 

*Édesre nem mondok semmit csak kicsit megforgatom a szemeimet.* - Mostantól vigyázok rá, hidd el nekem is szar ez a állapot.*Utálom, amikor ki vagyok szolgáltatva.* - Igen nagyon.*Bólintok.* - Nem fáj, ahogyan csinálod.*Jegyzem meg, mert ismertelek.* - Mégis van elképzelésed, hova menjünk? Tengerpart esetleg?

- Igen ki.*Vigyorgok.* - De jobb, hogy tőled tudtam meg.*Mosolygok és a csókod is viszonozom. Először én is csöndben eszek, bár annyira nem vagyok éhes.* - Seime szerinted Nick szakítani fog Igorral?*Kérdezem hirtelen.* - Kissé elbizonytalanodtam.*Suttogom.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:44 | Üzenet # 1053
Yaoista
- Nem lehet nem szeretni. *Mosolygok rajta, nagyon édes volt. Csókod hosszan viszonozom és most már teljesen elengedtem magam, legalábbis ami a csókokat illeti. Azért a kis megilletődés ott volt, de az csak a természetem miatt.* - Nem hiányzik a cigi? *Kérdezem, de nem is tudom, miért.*

*Már hiányzott ez a szemforgatásod.* - Látom rajtad. *Látszott, hogy gyűlölöd az egészet.* - Akkor jó. *Mosolyodom el, egyre jobban ismertél.* - Most nem igazán tudok másra gondolni, csak erre a helyzetre. *Ismerem be, látszott rajtam, hogy félig nem itt vagyok agyilag.* - Egyébként a tengerpart jól hangzik. *Puszillak meg.*

*Csak bólintok egy aprót. Furcsa ez a csend tőled, kezdtem megszokni, hogy egyfolytában csipogsz.* - Nem tudom. *Kicsit elgondolkoztam, majd sóhajtottam egy nagyot.* - Szerintem igen... *Mondom ki, valakinek ki kell már.* - Szerintem nem fogja kibírni. *Pillantok rád és megcirógatom az arcod.* - És ezt nem csak a mai nap miatt mondom...

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 12:29 | Üzenet # 1054
Yaoista
- Az biztos.*Mosolygok. Jó, hogy egyre jobban feloldódsz, de azt is reméltem, hogy a kis zavarod sose fog eltűnni.* - Azért hiányzik főleg egy ital egy kávé mellé, na meg amikor ideges vagyok, de amúgy egyre jobban bírom és megéri szóval nem bántam meg, hogy lettem.*Mosolyodom el.*  - Látod még az egészségemre is vigyázol.*Puszillak meg.*

- Ismersz.*Mosolygok.* - Értem.*Bólintok, bár én se de azért mégis igyekszem főleg miattad másra koncentrálni, de így nem könnyíted meg a dolgomat.* - Oké, akkor odamegyünk én se mostanság voltam.*Mondom, azért többször felszisszenek, de hát ez természetes.*

- Sajnos én is így érzem, de azért még reménykedem.*Mondom, majd leteszem a kaját étvágyam sincsen nagyon.* - Igor befog kattanni akkor és félek, hogy hülyeséget csinál. Mi van, ha ismét balhézni kezd? Megint droggal fog kereskedni?*Kérdezem aggódva és idegesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.31, 19:34 | Üzenet # 1055
Yaoista
- Értem. *Még mindig furcsa volt, hogy valaki ilyet tesz értem, bár tőled tényleg nem zavart.* - Igyekszem... *Mosolyodom el kicsit. Olyan figyelmes voltál velem. Nem is nagyon néztem a filmet, veled foglalkoztam. Finoman simogatni kezdetem a hasad ott, ahol a cica nem terpeszkedett el rajta.*

- Mint te engem. *Mosolygok én is. Tudtam jól, hogy nekem akarsz jót, de most nem ment. Mikor felszisszentél rögtön abbahagytam és adtam egy puszit a buksidra.* - Süttetni a hasunk a napom... *Elmélkedem és a nyakadba csókoltam.* - A parton szeretkezni... egyre jobban tetszik az ötlet. *Kuncogtam el magam.* - Valami kis apartman vagy ilyesmi lenne a parton. *Nem vágytam puccos szállodába, bár tudom, hogy nálad egy egyszerű házikó se egyszerű.*

- Én nem. *Minek tagadni a nyilvánvalót.* - Fog hülyeséget csinálni, de én ott leszek mellette. *Nem engedtem volna egyedül sehova.* - Hát... akkor elkísérem. Mást nem tehetek, de azért remélem, hogy nem fogja újrakezdeni, semmi szükség rá. *Sóhajtok egy nagyot.* - Vigyázok rá, ne aggódj. *Cirógatom meg az arcod és eszek tovább, én tényleg éhes voltam.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 23:55 | Üzenet # 1056
Yaoista
*Megpuszillak és én is igazából rád koncentrálok, persze a cicára is.* - Holnap nekem be kell mennem a szállodába dolgozni, de utána elmehetnénk valahova, ha van kedved. Mondjuk vacsorázni, moziba és valamikor színházba, ha van kedved.*Nem tudom, hogy kellett e menned már, de az más, ha parancs miatt kellett valakit elkísérned.* - Vagy ahova csak szeretnél.

- Igen.*Bólintok.* - Bizony.*Mosolygok és a folytatásra pedig felsóhajtok.* - Remélem tudod, hogy ez kínzás.*Vigyorgok.*  - Most már még jobban várom.*Kuncogok.* - Mit szólnál, ha te választanád ki?*Mert akkor nem szállok el, bár szívesen mennék, ahol saját partrészed van, de rád bízom.*  Nekem az a fő, hogy veled legyek.*Puszillak meg.*

- Pedig aggódom, mert veszélynek tesz ki téged és saját magát is.*Nem értem, hogy tudod ilyen nyugodtan mondani.* - Mindegy nem tartunk még ott és ne is tartsunk.*Mondom és leteszem a kaját, a maradék étvágyam is elment, így inkább csak elterülök és hozzád bújok, de persze úgy hogy ne zavarjalak az evésbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.01, 06:49 | Üzenet # 1057
Yaoista
- Értem. *A meghíváson kicsit elgondolkoztam. Na nem azért, mert nem mennék veled, csak azon gondolkoztam, hogy nem lenne-e gyanús Igornak, de hát szinte mindenhol veled vagyok.* - Jól hangzik. Bárhova jó. *Nem volt velem nehéz dolgom, hiszen igazán sosem randevúztam senkivel, könnyű lenyűgözni engem.*

- Most miért? *Vigyorgok én is.* - Neked is eszedbe jutott, nem? *Kérdezem és megpuszillak.* - Azt sejtettem. *Kuncogtam veled.* - Mi lenne, ha együtt választanánk ki? *Kérdezem, hiszen úgy az igazi.* - Szintén... *Puszid jól esett nagyon. Miután megmosdattalak, óvatosan meg is törölgettelek.* - Így azért jobb, nem? *Azért vért is most le rólad rendesen, nem beszélve a porról.* - Tusolok egyet és jövök. *Csókollak homlokon, majd az ajkaidat.* - Sietek. *Összeszedem a dolgokat, majd én letusoltam gyorsan. Tényleg 10 perc és már vissza is megyek hozzád. Bebújok melléd, majd megcsókollak.*

- Tudom, de vigyázok rá és magamra is. *Próbállak megnyugtatni.* - Igaz. *Puszilom meg a buksidat. Én azért bedúrtam a kaját, olyan jól esett most. Kiraktam az ölemből, majd elfeküdtem és magamhoz öleltelek.* - Keveset ettél... *Máskor az ember nem is tudja eldönteni, hogy hova fér beléd a kajamennyiség, amit meg tudsz enni.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.04, 20:48 | Üzenet # 1058
Yaoista
- Akkor, majd kitalálok valamit.*Igazából így sokszor nehezebb helyzetem van így, hogy semmit nem mondasz.* - Magam sem tudom, hogy mit játszanak.*Nem mostanság mozdultam ki ilyen helyekre.* - Már várom.*Puszillak meg.*

- Persze, de akkor is kínzás és nem kérdés miért te kis mocsok.*Csípem meg a popsidat játékosan.* - Oké.*Értek egyet veled.* - Igen sokkal jobb köszönöm szépen.*Puszillak meg.* - Menj csak szívem.*Amíg el vagy azért igen csak kattog az agyam és azért kezd visszatérni az idegességem.* - Kicsim.*Szólalok meg, amikor visszajössz.* - Mondtál valamit Seimének ezekre?*Érdeklődöm és magamhoz ölellek.*

- Igen tudom.*Ezt mindig lebeszéljük, de akkor is tudod, hogy mire gondolok.* - Nem vagyok éhes.*Suttogom, egyáltalán nincs jó kedvem és nem vagyok nyugodt. Túlságosan lazán kezelted a helyzetet.* - Valamiért úgy érzem nem mostanság fogunk elutazni.

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 07:50 | Üzenet # 1059
Yaoista
- Rendben. *Bólintok és bújok tovább.* - Én csak veled nézek ilyesmit, szóval nem is tudom mik vannak vagy voltak. Voltam már színházban, de nem az előadást néztük meg... kibérelte Kazuya mester, hogy árverésre adjon... *Általában ott rendezte az éjszakás eladásaim, ami külsősöknek szólt.* - Nem tudom, milyen lehet egyébként. *Kicsit felkönyököltem és az arcodra pillantottam.* - Olyan... furcsán érzem magam. *Pillantok rád, majd lassan felülök. Finoman elkezdem simogatni a cicust.* - Fáj a fejem. *Támasztom meg kicsit. Meggondolva magam visszabújtam hozzád szorosan.* - Te nem fogsz bántani... *Suttogom magamnak.*

- Nincs mit. *Mosolyodom el. Gyorsan lefürödtem, tényleg nem maradtam el soká. Kényelmesen pihentem melletted, kérdésed viszont meglepett. Nem számítottam rá, reméltem, hogy nem fogod felhozni.* - Nem mondtam semmit. Esélyem se volt, mert ott hagyott. *Finoman az arcodra simítok és adok egy puszit.* - Eléggé megrökönyödtem, aztán... vannak dolgok, amikkel még az én szám is be lehet fogni. *Úgy éreztem, hogy tényleg miattam vagy ilyen állapotban.*

- Az nálad elég nagy baj. *Nem rosszból mondom, így adok egy csókot.* - Elfogunk, megígértem. *Szorítalak magamhoz. Kicsit csöndbe maradok és adok egy puszit a buksidra.* - Én is ideges vagyok... *Komolyan nem voltam nyugodt.* - Csak szeretnélek megnyugtatni. *Simogatlak finoman, azért fájtam, de nem mondtam.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 11:15 | Üzenet # 1060
Yaoista
*Jó, hogy velem jössz először rendesen, de az nem tetszik, hogy miért voltál és jobban magamhoz ölellek.* - Majd te eldöntöd, de remélem tetszeni fog.*Igyekszem, hogy az ízlésednek megfelelő legyen a film meg a darab is.* - Miért?*Kérdezlek és nem értelek.* - Fáj a fejed?*Kérdezem aggódva.* - Persze, hogy nem foglak.*Ölellek magamhoz.* - Kérsz gyógyszert? Ittál eleget?*Kérdezem aggódva.*

- Értem.*Mondom igen komolyan.* - Sajnálom Nick, de eddig bírtam.*Felkelek az ágyból és nem érdekel mit mondasz átmegyek Seiméhez és kivágom az ajtót.* - Mégis mi a szart képzelsz magadról? Most aztán nagyon messzire mentél. Hogy van képed ilyeneket mondani neki?*Kérdezem igen csak idegesen, de még nem üvöltök annyira.*

- Tudom.*Suttogom.* - Ebben nem kételkedem édesem.*Bújok jobban.* - Elhiszem.*Suttogom, attól még hogy nem mutatod.* - Nem kell magadba tartanod nekem kiadhatod.*Mondom komolyan és én látom én, hogy nem vagy jól és akarok hozni gyógyszert de akkor Igor jelenik meg.* - Igor kérlek menj vissza jó? Majd holnap megbeszélitek.*Pont ettől tartottam.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:02 | Üzenet # 1061
Yaoista
*Először csak hallgatok.* - Nem kell, el fog múlni és ittam. *Bújok jobban.* - Csak eszembe jutottak dolgok... *Teszem hozzá és azért cirógatásod és ölelésed nagyon jó érzés volt, meg is nyugtatott.* - Néha... néha mikor eszembe jutnak dolgok fáj a fejem vagy a hátam. *Magyarázom halkan.* - Hamar elmúlik. *Adok egy puszit az arcodra.*

- Igor, kérlek. *Próbállak rávenni, hogy maradj, de hát, mintha csak a falnak beszélnék. Sóhajtottam egyet és utánad indultam, de már csak Seime válasza után értem oda.* - Hagyjuk ezt holnapra, pihenned kell. *Nem tudtam, hogy Sergej ugyan ezt mondta nem rég.* - Kérlek... *Nem akartam most erről beszélni vagy ezzel foglalkozni. Finoman a karodra simítok.* - Ne veszekedj.

- Tudod, hogy én ilyen vagyok... *Jegyzem meg neked, bár nem rosszból, csak én tényleg ilyen voltam. Felülök, mikor Igor kulturáltan benyit.* - Én mit képzelek magamról!? *Még nem emeltem fel a hangom.* - Neki hogy volt képe úgy beszélni az Urammal. *Szépen elmondom neked is, hogy mit hallottam.* - Vagy ezt elfelejtette megemlíteni a kicsikéd?

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 12:40 | Üzenet # 1062
Yaoista
*Csöndben hallgatlak és végig simogatlak.* - Én itt vagyok és elűzöm a démonokat.*Ahogyan megígértem.* - Sajnálom, hogy miattam ismét feljöttek ezek a szörnyű dolgok.*Ölellek még jobban magamhoz és csak puszilgatlak és kedves szavakat suttogok füledbe.*

- Nem megyek.*Holnap se lesz jobb.* - Mi van? Mit hazudozol te itt összevissza?*Nem akartam elhinni.* - Nick miről beszél Seime? Mond, hogy ez nem igaz és nem mondtad ezeket apámnak.*Maradék türelmem is kezd eltűnni.*

- Igen tudom.*Mosolyodom el. Tudtam, hogy Igor nem fog elmenni de egy próbát megért, Amikor elmondod az egész sztorit, azért nem szép, hogy ezt Nick kihagyta, de nem mondok semmit.* - Igor az üvöltözéssel semmit nem oldasz meg.

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 14:11 | Üzenet # 1063
Yaoista
- Igen, te igen. *Mosolyodom el halványan.* - Nincs semmi baj... nem a te hibád... *Hiszen te csak jót akartál nekem és ezzel tisztában voltam.* - Szeretnék elmenni veled. *Szerettem volna felülírni ezeket az emlékeket. Ahogy így pihentünk, olyan finom volt a puszilgatás. Miután megnyugodtam, felemelkedtem ismét, de most azért, hogy megcsókoljalak.*

*Kicsit elhallgattam, majd bólintottam.* - De igen... utána megbeszéltük a dolgokat édesapáddal. *Hiszen nyugodtan váltunk el, békében és nem haragszik rám Diablo.* - Ideges voltam és nem gondoltam komolyan, de ezt lerendeztem Diabloval. *Igazából ezt nem kérdezted egyszer sem, hogy vele mit beszéltem.* - Viszont most pihenj, légy szíves... *Kérlek meg újra.*

- Mikor hazudtam én neked! *Csattanok föl, bár a hangom nem emelem fel.* - Ne legyél hülye. *Nem bírtam, ha valótlant állítanak rólam, főleg azt, ha te csinálod.* - Ch.. *Undorral nézem Nicket, nem értettem, hogy ezt hogy lehet csak úgy megbeszélni. Csak megfogom a kezed, hiszen mikor bejött Igor azért felültem.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 14:39 | Üzenet # 1064
Yaoista
*Örülök, hogy te másként vélekedsz.* - Akkor jó.*Puszillak meg, majd amikor megcsókolsz örömmel viszonozom és kicsit magamra húzlak, de a cica nem zavartatja magát és csak arrébb fekve dorombol.* - Olyan finom az ajkaid.*Suttogom és finoman megharapom.*

- Soha.*Ez viszont tényleg igaz volt, de most jobb lett volna.* - Nick basszus de akkor is miket vágtál hozzá. Megmondtam, hogy ne beszélj vele ilyenről nem? A rohadt életbe már.*Most már te is felhúztál.* - Ezt miért nem mondtad el?*Morgok.* - Mindegy veled később számolok, most te vagy a lényeg.*Figyelek Seimére.* - Nem pihenek, hogy tudnék így pihenni?*Morgok.* - Hányszor kell még, hogy elmondjam ne szólj bele a kapcsolatunkba? Én se szólok bele a tiétekbe. Megmondtam, hogy nem Nick hibája a mai nap és ha bajod van nekem mondjad és ne neki.*Remegek egyre jobban.*

*Megszorítom a kezed, de csak nem bírom.* - Elég legyen már.*Emelem fel a hangom.* - Pihenned kell Igor és Seimének is.*Mondom komolyan és felállok.* - Menj vissza a szobádba és higgadj már le. Elhiszem, hogy ideges vagy, de ne állítsd már be csak őt hibásnak. Hogy beszélsz te vele?*Húzom fel magam nagyon igazságtalan még ha teljesen nem is értek veled egyet akkor is megértem mit miért teszel.* - Menj vissza a szobádba vagy szóljak talán apádnak?

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 18:31 | Üzenet # 1065
Yaoista
*Kényelmesen rád fekszek. A cicán csak mosolyogtam, aranyos volt. Ártatlanul, kissé zavartan pillantok rád és harapásodra sóhajtottam egy aprót.* - Ez jól esik... *Sóhajtom az ajkaidra, majd újra megcsókollak, de most eleinte szinte csak az ajkaid kóstolgatom, de végül elmélyítem. Egyre jobban belejöttem a dologba és egyre jobban tetszett is.*

- Tudom és sajnálom... *Többet már úgy sem tehetek.* - Ideges voltam, kérdezgetett és kijött belőlem. *Motyogom.* - Nem kérdezted. *Igazából tényleg nem kérdezed. Utána csöndbe maradtam, gondoltam, hogy még leszeded a fejem. Hiába védtél, én akkor is úgy éreztem, hogy az én hibám az, hogy megsérültél. Sergej beszólásának most hálát adtam.* - Menjünk...

- Már elmondtam neked, nem? *Kérdezek vissza, nem bírtam, ha üvölt velem.* - Azért a kettő lényegesen más. *Jegyzem meg, hiszen az, hogy én veled voltam, olyan formában nem volt veszélyes. Már pont folytatnám a vitát, de akkor közbe szólsz nekem. Meglepődtem, nem hittem, hogy ennyire kiállsz értem, de jól esett.* - Majd holnap megbeszéljük négyszemközt. *Ajánlom fel.* - Kiabálás nélkül. *Teszem hozzá.* - Ha az Uram most átjön, letépi a fejünket... szerintem erre egyikőnknek sincs szüksége.

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 19:32 | Üzenet # 1066
Yaoista
- Akkor jó.*Ismét harapdálni kezdem az ajkaid és csak akkor csókollak meg, amikor te is engem. Lesimítok a popsidra és kicsit belemarkolok.* - Olyan formás.*Suttogom az ajkaid közé, de el is veszem a kezemet.* - Ma szeretnél kimenni fürdeni? Annyira nem vészesek a sérüléseink.

- Remek ez is az én hibám.*Nagyon vicces, hogy erről is én tehetem.* - Én is elmondtam nem egyszer a dolgokat és szarsz rá.*Morgok. Nem örülök, hogy Sergej beleszól de igaza van, apám nem kéne ide, de amúgy meg nem látok tisztán.* - Meglátjuk mennyire tudjuk megbeszélni ezt normálisan.*Közlöm vele még, majd el se köszönve visszamegyek és rágyújtok.* - Komolyan, ha most nem megyek oda ezt el se mondod? Te is messzire mentél.*Morgok.*

*Nagyon reméltem ez beválik és igazam lesz, bár még ott van a holnap, de majd azon akkor gondolkozom, bár ez úgyse elkerülhető.* - Bocsánat, hogy beleszóltam tudom, hogy nem szereted én nem akarat rosszat.*Kérek elnézést.* - Feküdj le és vegyél be egy gyógyszert és próbálj aludni. Oké?

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.08, 21:58 | Üzenet # 1067
Yaoista
*Sóhajtoztam a harapdálásodra és meglepő mód, a kezed sem zavart egy kicsit sem. Nem igazán tudtam, hogy a fenekemre tett megjegyzésedre mégis mit mondjak, így csak pillogtam.* - Kimehetünk... *Ahhoz képest, azért nem mozdultam, hanem újra megcsókoltalak. Finoman az arcodra simítottam, majd mikor elváltunk, lágyan rád mosolyogtam, de úgy,a hogy előtte még sosem. Egyre jobban kihoztad az érzelmeim. Feltápászkodtam rólad, de ugyan úgy mosolyogtam.* - Biztos jó ötlet? Nem fájnak a sérüléseid? *Kérdezem azért aggódva.*

*Csak sóhajtok egyet és gondoltam, majd a szobádba megbeszéljük.* - Jó éjt... *Én azért elköszöntem, majd utánad mentem.* - Nem arról van szó, hogy nem akartam elmondani és tudom jól. de megbeszéltem Diabloval, nem haragszik. Ideges voltam, vagyok és tudja, hogy csak ezért mondtam. *Legalábbis az apás dolgot.* - Nem gondoltam komolyan. *Suttogom, bár ez nem mentség.* - Nem lehetne, hogy csak lefeküdjünk aludni...? *Bár biztos voltam benne, hogy nem.*

- Meglátjuk. *Értek egyet. Sóhajtok, ahogy elmentek, de én sem köszönök.* - Nem baj. *Tényleg nem zavart, ne meg amúgy is fáradt voltam én most egy vitához.* - Oké, oké... nem tudok ellenkezni. *Igazából azért mentem bele a gyógyszerbe is, mert láttam, mennyire ideges vagy. Mikor odaadod, elveszem és be is veszem. Kiterülök a hátamra, majd intettem neked.* - Idebújsz?

MioDátum: Hétfő, 2015.08.10, 10:59 | Üzenet # 1068
Yaoista
- Oké.*Mosolygok és amikor megcsókolsz viszonozom, de a mosolyod visz mindent, mert ilyet még sose kaptam tőled és annyira jó látni, egészen a szívemig hatol. Amikor lemászol én is felkelek.* - Jól vagyok szépségem ne aggódj.*Puszillak meg, majd elkészülve lemegyünk és a vízbe mászunk.* - Ez jól esik.*Amikor odaülsz átkarollak.* - Neked is?

- Kíváncsi vagyok vajon mikor mondtad volna el.*Morgok.* - Melyik részét nem gondoltad komolyan? Pont apám nem érdemli meg ezeket a dolgokat és te is tudod jól.*Én még mindig bánom, hogy miket tettem vele.* - Most éppen nem tudok aludni, mert szét vett az ideg.*Dühöngök.* - Értem én, hogy ki vagy és nem bírod, de nekem mond és ne neki.*Mondom, majd kicsit elhallgatok.* - Megbántad, hogy igent mondtál nekem?*Kérdezem suttogva, hiszen most apámtól kértél el úgymond.*

- Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Köszönöm.*Tudtam, hogy miattam csinálod. Oda is adom gyógyszert, majd amikor intesz kicsit elmosolyodom és rögtön bújok, de nagyon óvatosan.* - Lehet nem kéne itt maradni és egy kicsit távol lennél Igoréktól.*Féltem sokkal nagyobb balhé lesz.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.11, 17:18 | Üzenet # 1069
Yaoista
- Rendben. *Persze attól fogok aggódni. Nagyon jó érzés a meleg vízbe belemászni.* - Igen, nagyon. *Sóhajtom elégedetten és kicsit hozzád is bújok. Nagyon megnyugtató volt így most.* - Finom a víz. *Fektetem a válladra a fejem. Nagyon jó volt így, még a szemem is lehunytam. Annyira biztonságban éreztem magam melletted, hogy szinte érezni lehetett, mennyire elengedem magam, ha kettesben vagyunk.*

- Nem akartam titkolni, ne csinálj úgy, mintha azt akartam volna. *Jegyzem meg.* - Amit mondtam neki... Igen, tudom. *Nagyon szégyelltem magam.* - Sajnálom... *Jogosan voltál dühös rám nagyon is, de többet nem tudtam neked mondani.* - Rákérdezett és kicsúszott, sajnálom. *Hallgatok el én is. Kérdésed meglepett, bár jogos volt. Kicsit elhallgattam, majd közrefogtam az arcod és homlokon csókoltalak.* - Jobb lenne, ha nem lennétek veszélyben? Igen... Örülnék, ha nem kéne aggódnom azon, hogy hazaérsz-e? Még szép... *Lassan átöleltem a nyakad.* - Nem tagadom, ha az elejétől tisztában vagyok mindennel, lehet nem mentem volna bele. *De ezzel tisztában voltál, nem vagy hülye.* - Mindezek ellenére nem bántam meg, mert még sosem éreztem így magam. Felébredni mellett az egyik legjobb dolog a világon. *Engedlek el és megtámasztom a homlokom a tiéden.* - Te megbántad? *Kérdezem én is halkan.*

*Nem meglepő, hogy rögtön bújtál.* - Édes vagy. *Puszillak meg.* - Nem okozol fájdalmat kicsim. *Cirógatlak finoman. Nagyon figyelmes voltál és ez igazán jól esett.* - Maradjunk, mert te viszont ideges leszel. *Csókollak homlokon.* - Megoldjuk majd Igorral... *Mondom halkan, szerettem volna, ha nem vagy annyira ideges.* - Na meg itt vagy te és figyelsz ránk... *Kicsit fészkelődök és jobban odahúzlak magamhoz.* - Minden rendben lesz.

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 12:07 | Üzenet # 1070
Yaoista
- Örülök, hogy élvezed.*Mosolygok és finoman cirógatlak.* - Mit szólnál, ha csend és nyugalom lesz vége, elutaznánk valahova csak mi ketten, bár ha szeretnéd a kis szőrgombolyagot is elvihetjük. Persze, ha csak szeretnél.*Tudtam ezt neked nem elég egyszer elmondani.*

- Ezt inkább hagyjuk.*Úgyis más véleményen vagyunk.* - Igen ez gyakran előfordul veled.*Csak úgy kicsúszik a szádból.* - Sajnálhatod is.*Morgok. Csöndesen hallgatlak és persze tudtam én a dolgokat, de a végén kicsit elmosolyodom.* - Nos, ha nem lennék ilyen önző akkor nem lennék együtt. Tudom, hogy neked nem való ez  élet és sose fogod megszokni, de mégis magamnak akarlak egyre jobban.*Mondom lágyabb hangon majd megcsókollak és elengedlek.* - De azért dühös vagyok rád, de veszekedni sincs erőm. Egy kis nyugalmat akarok, úgy érzem meg fogok őrülni.*Terülök el.*

- Köszönöm.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Suttogom, majd csak hallgatlak. Annyira kedves vagy velem olyan jól esik.* - Sajnos most ebben nem tudok hinni, de legyen igazad.*Most nem úgy állt a helyzet.* - Szeretnél aludni? Vagy mi legyen?*Közben folyton cirógatlak és így akkor jobban bújok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 13:16 | Üzenet # 1071
Yaoista
*Meglepődtem, hogy elutaznál velem és hirtelen nem is tudtam, hogy mit mondjak, csak tátogtam. Ilyet még sose kért tőlem senki, vagyis úgy nem, mint te.* - Én szívesen.... *Motyogom és megcsókollak finoman.* - Veled bárhová. *Bújok hozzád mosolyogva.* - Sosem bíztam még így senkiben, mint benned... *Mondom komolyan.*

- Először hárítottam, aztán faggatni kezdett... *Motyogom, de nagyon bántam és látszott, hogy mennyire szégyellem magam.* - Nem baj, hogy önző vagy és nagyon jó hallani, hogy ennyire akarsz. *Mosolyodom el kicsit és a csókod is viszonozom.* - Tudom, hogy dühös vagy. *Mondom halkan. Lefeküdtem melléd, de most nem bújtam oda, gondoltam nem vágysz rá annyira.* - Sajnálom... *Úgy éreztem, hogy az én hibám. Kinyújtottam a kezem és finoman cirógatni kezdem a pofidat.* - Azt mondta apukád, hogy olyan "varázserőm" van hozzád, mint édesanyádnak.

- Elég, ha bennem hiszel. *Puszillak meg.* - fáradt vagyok, de bírom még. Ne aggódj. *A gyógyszer jót tett és már nem is fájtam úgy.* - Ha van valamihez kedved, mond nyugodtam. *Kezdem el cirógatni a pofidat.* - Jól vagyok tényleg. *Teszem hozzá, hiszen tudtam, hogy emiatt is aggódsz.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 13:27 | Üzenet # 1072
Yaoista
*Nagyon édes vagy, ahogyan tátogsz.* - Tényleg?*Csillannak fel a szemeim, olyan vagyok, mint egy kisfiú. A csókod nagyon boldogan viszonozom ez most nagyon sokat jelent nekem.* - Olyan boldoggá teszel kicsim.*Ölellek magamhoz jobban.* - Sokat jelent ezt is és ezzel sose fogok visszaélni.*Mondom komolyan és most én csókollak meg.*

- Apám már csak ilyen, amit akar mindig megtud.*Ezt én tudtam a legjobban.* - El se hiszed, hogy mennyire.*Mondom ismét lágyabb hangon.* - Tudom, hogy sajnálod.*Suttogom.* - Ez így van.*Csókolok a tenyeredbe végül odahúzlak és megölellek.* - Tudom, hogy nem akartál rosszat és nem akartam veled üvölteni sajnálom, de ismersz milyen hirtelen haragú vagyok.*De sokat fejlődtem, hiszen most is hamar észhez tértem.* - Kis hülyém.*Csókollak meg.*

- Benned feltétel nélkül tudod jól.*Mosolygok.* - Oké, de miattam ne legyél fent.*Jegyzem meg.* - Elég, ha csak így vagyunk.*Cirógatlak tovább.* - Naná, hogy jól vagy, mert egy csodadoki vigyázz rád.*Kuncogok, azért kezdek megnyugodni.* - Annyira szeretlek.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 20:18 | Üzenet # 1073
Yaoista
- Tényleg. *Erősítem meg.* - Akkor jó... -Tényleg szerettem volna, ha boldog vagy.* - Tudom. *Ölelem át a nyakad és a csókod is viszonozom.  Lassan végigsimítok mellkasodon csókunk közben, de azért leállítottam magam, mert nem akartam fájdalmat okozni.* - Sajnálom, hogy nem tudtam rád jobban vigyázni. *Adok egy puszit az egyik foltodra.*

- Gondolom tapasztalat. *Mosolyodom el kicsikét. Tényleg nem tudtam, hogy mennyire akarsz, de azért lassacskán megértettem. Csókodra elmosolyodom kicsit és tovább simogatlak. Ahogy odahúzol, bújok is, nem kell magad megerőltetni.* - Tényleg nem tudunk egymásra sokáig morogni. *Kuncogtam el magam. Csókod viszonozom, majd adtam egy puszit.* - Nagy bolond cicusom... *Suttogom kedveskedősen.*

- Tudom... *Egy picit én is elmosolyodom.* - Persze, persze. *Tudtam, hogy nem akarod, hogy miattad fent legyek, de azért én mégis.* - Rendben, de ha valami van, mond. *Cirógatlak én is téged.* - Pontosan. Egy állandóan csacsogós csodadoki. *Ez már jó jel volt. Azt jelezte, hogy nyugodtabb vagy.* - Tudom kincsem... *Csókod még el is nyújtom.* - Már nem is fájok...

MioDátum: Szombat, 2015.08.15, 10:53 | Üzenet # 1074
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok. A simogatás nagyon jól esik, majd csak megcsóválom a fejemet.* - Nincsen semmi baj és jól vagyok.*Cirógatom meg az arcod.* - Nyugodtan simogathatsz, nem fáj szépségem.*Csókollak meg ismét én is finoman cirógatlak.*

- Igen.*Abból van bőven.* - Az biztos, bár most a békülő szex elmarad.*Sóhajtok fel.* - Édes bolond kedvesem.*Kuncogok és jobban magamhoz ölellek.* - Fáradt vagyok, teljesen leszívott ez a nap.*Hunyom le a szemem.* - Pihenek és hamar meggyógyulok.*Suttogom és végül el is nyom az állom, előbb csak úgymond a düh tartott fent, de amúgy már nagyon fáradt voltam, hiszen azért elégé le vagyok még gyengülve.*

- Olyan kedves vagy.*Mosolygok.* - Még ilyenkor is rám gondolsz.*Nagyon sokat jelent.* - Mondom.*Puszillak meg.* - Ez így van.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok, majd a csók után, azért adok egy gyógypuszit még, de elhúzom a számat.* - Ehh krémes nem finom.*Törölgetem nyelvem.* biggrin

/Mindenki a helyén :D/

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 23:03 | Üzenet # 1075
Yaoista
- Oké... *Csókod egyre szenvedélyesebben viszonoztam. Lassan elfogytak a védőfalak, amiket az évek alatt húztam az ártatlan, szeretetéhes kis szívem köré. Valamilyen csoda folytán te lebontottad ezeket a falakat tégláról téglára. A fürdő után lefeküdtünk aludni cicástól. Az egész balhé ellenére én egyre jobban éreztem magam. Rajtad viszont láttam, hogy valami miatt aggódsz és azt nem volt nehéz kitalálni.* - Igor miatt aggódsz? *Kérdezem kedvesen és közben a cicával játszok.*

Keresés: