2025.07.22, Kedd, 12:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.14, 23:56 | Üzenet # 1101
Yaoista
- Nem hinném, hogy zavarásnak hinné. *Mondom ki, hiszen sose mondaná ezt édesapád ilyen helyzetben.* - Értem. *Nem igazán tudtam semmi okosat mondani neked.* - Ezt én nem tudom. *Tényleg nem sok mindent tudtam a helyzetről sem.* - Diablo félt tőle, hogy ez bekövetkezik. *Én csak ennyit tudtam. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantok.* - Kérlek... ne árulj újra drogot. *Bár az én szavam sokat nem ér.* - Édesapád nagyon aggódik... fél, hogy ugyan az lesz, mint édesanyád halálakor. *Bár én nem tudtam, hogy mi volt akkor, csak nagy vonalakban.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.15, 12:55 | Üzenet # 1102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Erre csak biccentek, hiszen tudtam, hogy nem így van, de akkor se akartam megzavarni.* - Nem kell semmit mondanod.*Nyugtázom, nem azért mondtam el.* - Meg se lep, apámnak mindig olyan jók a megérzései, még ilyen esetben is.*Sóhajtok fel.* - Ebben a kapcsolatban csak én hittem.*Bár fordított esetbe, én is így vélekednénk, mint a többiek valószínű. A folytatás elégé meglep.* - Nem fogok ismét droggal kereskedni.*Mondom igen komolyan.* - Sose kellett volna és előbb abba kellett volna hagynom, de most, hogy megtettem és ugye végső lökés Nick volt, de ennek ellenére, hogy szakított se megyek vissza.*Tényleg nem akartam.* - Nem akarok apámnak és senkinek se aggodalmat még ezért is.*Tényleg igen csak megkomolyodtam utóbbi időben, önmagamhoz képest.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:13 | Üzenet # 1103
Yaoista
- Sajnálom. *Tényleg sajnáltam, főleg, hogy én is kezdek rájönni, milyen jó, ha van veled valaki.* - Édesapád is hitt. Mindig mondta, hogy reméli nem lesz igaza. *Kicsit rossz volt ilyen letörten látni.* - Értem... *Azért rendesen megkönnyebbültem, nagyon aggódtam, de ez most megnyugtatott.* - Apád megtiltotta, hogy bárki ártson Nickek. *Nem tudom, hogy ezt miért mondom el neked.* - Úgyhogy nem kell miatta aggódnod.

MioDátum: Szerda, 2015.09.16, 00:59 | Üzenet # 1104
Yaoista
- Köszi.*Biccentek.* - Ez igaz.*Tudtam, hogy a legjobbat akarja nekem.* - Miattam is aggódtál vagy csak apám miatt van?*Bár ezt magam se tudom miért kérdezem.* - Igen ezt tudom, emiatt sose aggódtam. Apám egy nagyon korrekt és jó ember. Különben meg csak Seime nem bízik benne és ölné meg, de erre nem lesz esélye. Megmondta nekem, ha olyat tesz, nem érdekli mi lesz, de végezz vele, de ugye apámmal ő sem mer ujjat húzni, na meg úgyse fog soha olyat tenni. Elhagyott, de sose árulna el engem és a szervezetet.*Ebben teljesen biztos voltam.* - Bár azt is tudom, ha ez megtörténne Seime nem tudna intézkedni, mert apa beelőzné.*De persze ez nem fog megtörténni, de tudom, ha apámnak valaki ellenszegül és elárulja, azt is megbánja, hogy megszületett.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.09.18, 21:28 | Üzenet # 1105
Yaoista
*Kérdéseden egy pillanatra elgondolkozom.* - Magam se tudom. *Ismerem be. Édesapád persze benne volt nagyon is, nem akartam, hogy szenvedjen.* - Nem ő kért meg, vagy ilyesmi. *Teszem azért hozzá.* - Valóban. *Értek egyet veled.* - Értem, ha ennyire bízol benne, akkor rendben lesz. *Igazából apád is ugyan ezt mondta.* - Valószínűleg én fogok akkor intézkedni. *Jegyzem meg, mert hát nem hagynám, hogy Diablo ilyesmivel töltse az idejét. Nick azért kis hal a vízben.*

MioDátum: Szombat, 2015.09.19, 14:23 | Üzenet # 1106
Yaoista
- Értem.*Biccentek.* - Azt gondoltam, de tudod mostanság egész jól kijövünk és ez se fog változni.*Jegyzem meg, hiszen Nick volt rám ekkora változással feléd is.* - Vakon megbízom benne, a szakítás ellenére is.*Kettőt nem keverem össze.* - Tudod Fumio, ha ez bekövetkezne, mindenkivel szembe megyek. Legyen szó rólad, Seiméről vagy apámról is.*Nagyon komolyan mondom.* - De ezt tényleg nem fog bekövetkezni, de ha még is megtörténne, azt soha nem bocsátanám meg magamnak, hiszen én vittem bele ebbe őt. Arról nem is beszélve, hogy ott a bátyja, az egyik legjobb barátom, belepusztulna, ha Nicket is elveszítené és én is.*Remegek meg a gondolattól. Tényleg szerelmes voltam, csak ezt én nem fogtam fel.* - Nicknek én rengeteget köszönhetek, még ha rövid ideig is tartott és legszívesebben küzdenék vele, de megígértem, hogy ha szakít velem, elfogadom és nem fogok semmit se tenni.*Mosolyodom el fájdalmasan. Tényleg egyre nyíltabb vagyok veled.* - Sajnálom, hogy megint téged fárasztalak.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 19:23 | Üzenet # 1107
Yaoista
- Oké... *Jövök kicsit zavarba, de nem feltűnően, csak jól esett, amit mondtál.* - Én ezzel tisztában vagyok, ahogy édesapád is. *Ez tény volt. Ha valami történik és mi lépnénk, akkor itt elszabadul a pokol.* - Minden rendben lesz. *Mondom kedvesen, mármint magamhoz képest.* - Ha meggondolná magát, újra járnál vele? *Nem is tudom, hogy ezt minek kérdezem meg.* - Semmi gond, én sajnálom, hogy nem igazán tudok segíteni. *Simogatom közben a cicám, nagyon összenőttünk és nagyon megszerettem.* - Minden esetre, ha van valami, amiben segítségedre lehetek és nem kellek Diablonak, szólj nyugodtan. *Kicsit szerencsétlenkedtem, majd megpaskoltam a hátad, tőlem nagyjából ennyire telt és hát megint kicsit zavarban voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:30 | Üzenet # 1108
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Remélem.*Sóhajtok fel.* - Igen.*Felelem rögtön, ez nem kétség, de erre semmi esélyt nem látok.* - Ugyan meghallgatsz ennél többet nem tudsz segíteni úgyse.*Ahogyan senki más nem.* - Oké, köszönöm.*Mosolyodom el és azért meglep a mozdulatod.* - Tudod tényleg aranyos vagy.*Simítok az arcodra.* - Cicának van már neve?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:45 | Üzenet # 1109
Yaoista
- Remélem meggondolja magát. *Mondom kedvesen, igazából többet nem is tudtam neked mondani.* - Értem. Akkor máskor is. *Mosolyodom el kicsit én is.* - Nem is... *Motyogom édesen, de megint nagyon zavarban vagyok. Arcomra rád pillantok,  Azért megvan annak az oka, hogy apádnak miért tetszek ennyire, csak ezekkel én se voltam tisztában.* - Igen, Luna. *Nyúlik el közben az ölembe, majd feláll és átmászik a tiédbe ismerkedni még.* - Diablonak tetszett.

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.20, 22:06 | Üzenet # 1110
Yaoista
- Nem hinném, de ez kedves tőled.*Mosolygok.* - Pedig de.*Vigyorgok és hát meg kell hagyni tényleg szép vagy.* - Szép név és illik hozzá.*Mondom, majd amikor átjön hozzám simogatni kezdem, azért tényleg viccesen festek vele.* - Milyen kis édes vagy.*Cirógatom tovább, kicsit jót tesz az állapotomnak meg te is igazából.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:24 | Üzenet # 1111
Yaoista
- Tényleg hasonlítasz apádra. *Sóhajtok egy nagyot.* - Igen, szerintem is. *Picit elmosolyodom rajtatok. Még nyávog is neked egyet.* - Elég barátságos már. Talán mostmár Sergejtől se fog megijedni. *Azért már sokkal bátrabb volt.* - Csak egy kis figyelem kellett neki. *Magyarázom, közben az arcod figyelem.* - Itt maradsz pár napot? *Kérdezek rá.* - A sebed hogy van?

MioDátum: Hétfő, 2015.09.21, 01:08 | Üzenet # 1112
Yaoista
- Mert azt mondtam, hogy aranyos vagy?*Kérdezlek.* - Micsoda hangok vannak itt kérem szépen.*Kuncogok, tényleg nagyon édes.* - Valóban és talán tényleg nem ijed, majd meg a kis tanktól.*Vigyorgok.* - Sergejnek amúgy tökre jól esik a viselkedésed.*Jegyzem meg csak úgy. Nem mondta, de hát ismertem.* - Ezzel sokan vannak így, még ha tagadják is egyesek.*Kacsintok rád, mert igen rác célzok.* - Nem tudom még, talán igen. Megszoktam, hogy nem egyedül vagyok otthon.*Sóhajtok fel.* - Már jól, bár még néha fáj, de kibírható. Mondjuk ennek a sebnek az ára az volt, hogy Nicket elveszítettem, mert ez is nagyon közre tett. Talán, ha látom a jeleket, hogy baj van, akkor velem lenne még.*Fogom a fejem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 23:15 | Üzenet # 1113
Yaoista
- Igen. *Rengetegszer mondja nekem Dibalo, hogy édes meg aranyos vagyok, amit én még mindig nem értek.* - Bizony. *Mosolyodom picit el.* - Reméljük. *Tényleg igyekeztem rá vigyázni, ha már így alakult.* - A viselkedésem? *Nézek értetlenül, én tényleg nem vettem észre magamon a változást. Értettem, hogy rám célzol, de azt nem, hogy miért.* - Mire gondolsz? *Kérdezek is rá vissza.* - Értem. *Gondoltam, akkor maradni fogsz végül.* - Az jó akkor. *Tényleg megnyugtató volt, hogy jobban vagy kicsit.* - Semmi sem garantálja, hogy akkor is veled maradt volna. *Ezt vigasztalásnak szántam.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.22, 12:34 | Üzenet # 1114
Yaoista
- Igen. Teljesen más vagy, mint amikor ide kerültél. Apám foglalkozott veled és figyel rád és ez meg van a mai napig és ez jó hatással volt rád. Akkor olyan voltál, mint egy űzött vad, aki most meg lett szelídítve.*Ezt nem rosszból mondom*  - Igaz, na meg bármikor megsérülhetek.*Sóhajtok fel.*  - Ez az egész olyan, mint egy rossz álom.*Suttogom. Totál padlón vagyok és rosszabbul vagyok, mint tegnap.* - Le tudom a rendezvényt és elutazok pár napra, jót fog tenni.

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.23, 23:14 | Üzenet # 1115
Yaoista
- Bízom benne. *Mondom apádra. Tőlem ez hatalmas dolog volt, hogy megadtam neki ezt. Senkiben nem bíztam előtte.* - De jobb lenne, ha nem. *Nem kell több sérülés. Nagyon szomorúnak láttalak, csak nem tudtam neked mit mondani erre.* - Minden rendben lesz, hidd el. *Főleg, ha én mondom, hiszen én aztán tudtam, hogy milyen lent lenni.* - Ahogy gondolod, ezt édesapáddal kell megbeszélned. *Mondom kedvesebben.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.09.24, 12:49 | Üzenet # 1116
Yaoista
- Tudom.*Azt is, hogy ez nagy dolog.* - Valóban jobb lenne, de megtalál pedig már nem is keresem.*Kár tagadni engem többen meg akarnak ölni, mint apámat.* - Remélem.*Tényleg nagyon kedves vagy.* - Igen, meg előbb elmegyek Chris cukrászdájának a megnyitójára, bár gondolom mennyire szívesen látott vagyok ott.*Mondom gúnyosan. Nem tudom Nick mit mondhatott, de biztos én vagyok a hibás, hiszen nagyon féltette tőlem. Úgy nézzük tényleg, hiszen maffiózó vagyok.* - Elmegyek, odaadom ajándékokat, gratulálok és eljövök. Mondjuk, ha be se enged, akkor rögtön elmegyek.*Pont balhét nem akarok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 14:24 | Üzenet # 1117
Yaoista
- Nem hiszem, hogy Nick ellened beszélne. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Abból, amit én láttam, nagyon oda volt érted. Ezt még én is értettem, pedig analfabéta vagyok az ilyesmihez végképp.* - Majd kiderül mi lesz. *Ennél többet én se tudtam neked mondani. Ahogy elnéztelek, eléggé ki voltál, így fölálltam és hoztam neked egy italt és mellé egy szál cigit. Azért már nálad is megfigyeltem, hogy mit mikor fogyasztasz. Leraktam eléd, majd visszaültem.* - Diablo többet fog tudni neked mondani.

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 19:29 | Üzenet # 1118
Yaoista
- Nem azért, csak tudod alapból a bátyja nem örült nekem. Hiába vagyok az egyik legjobb barátja, féltette tőlem pedig csak annyit tudott, hogy hány kalandom volt és biztos abból indul ki, hogy megcsaltam.*Egyáltalán nem kételkedek.* - Valóban.*Bólintok.* - Köszönöm, te aztán gondolatolvasó vagy.*Mosolygok és rágyújtok.* - Hidd el tényleg sokat segítettél és ilyenkor a legtöbb amit szerintem tehet az ember, hogy meghallgatja az illetőt.*Én így gondoltam.* - Sergej se tudott sokat mondani, pedig ő aztán jól ismer, de a jelenléte nagyon sokat számított neki is.*Iszok bele az italomba.* - Tudod az arcod sokat változott és a szemeid is.*Mondom hirtelen és nem veszem le rólad a tekintetem.* - Sokkal lágyabb és barátságosabb.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:10 | Üzenet # 1119
Yaoista
- Értem. *Már értettem, hogy miért mondod ezt.* - Az ilyesmit könnyen megtanulja az ember. *Apád is iszik ilyenkor mindig és eléggé hasonlítottatok.* - Ezt jó tudni. *Ilyen dolgokat én egyáltalán nem tudtam, azt hittem, hogy sokkal többet kellene tennem, de megnyugodtam, hogy nem.* - Ő jó barátod, már amennyire én látom. *Nekem nincsenek barátaim.* - Az arcom és a szemeim? *Pislogok nagyokat, majd kissé zavartan lesütöttem a szemem.* - Nem tudom, hogy ez jó-e. *Mondom halkan. Azt nem bántam, ha Diablo ilyennek lát, de mindenki mástól rettegtem.* - Nem akarom, hogy gyengének lássanak az emberek. *Inkább leszek kegyetlen, rideg, mint gyenge.* - Édesapád határa... *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:33 | Üzenet # 1120
Yaoista
- Van benne valami.*Értek egyet.* - Igen nagyon jó, imádom a kis hülye fejét.*Igen lágy hangon mondom.* - Ne aggódj ezzel nincsen semmi baj, mert mások ezt nem látják.*Nyugtatlak meg.* - Valóban apám sok dologhoz ért.*Mosolyodom el.* - De tényleg mások csak egy hidegvérű gyilkost látnak és nem azt, hogy milyen édes kis tudsz lenni.*Nevetek fel, de ezt nem rosszból mondom.* - Igaz te kis szépség.*Simogatom cicát, aki igen csak kényelmesen elhelyezkedett rajtam.* - Különben apámra hogy tekintesz?*Kérdezem hirtelen.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.09.27, 20:53

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:10 | Üzenet # 1121
Yaoista
*Egy picit elmosolyodom rajtad, ahogy Sergejről beszélsz.* - Akkor jó... *Nem is akartam, hogy más lássa. Teljesen más mosoly jelenik meg az arcomon arra, hogy apád sok mindenhez ért. Sokkal érzelmesebb.* - Valóban... *Főleg, ha rólam van szó.* - Ne mond ezt... *Jövök megint zavarba az édesre, ezzel még apád is zavarba tud hozni.* - Megkedvelt téged. *Mondom lágyan a cicát nézve. Kérdésed eléggé meglepett, hiszen tudtam, hogy ez a téma neked nem a kedvenced.* - Ez egy nehéz kérdés. *Ismerem be és nem tudtam, hogy hazudjak neked vagy legyek őszinte. Végül sóhajtottam egyet.* - Őszinte leszek veled. *Pillantok rád.* - Magam sem tudom. Nehéz egy szóval leírni.Ő más... különbözik mindenkitől, akivel eddig találkoztam. Foglalkozik velem, a húgommal, vigyáz ránk. Senkiben nem bíztam és bízok annyira, mint benne. Csak akkor érzem magam igazán biztonságban, ha mellette lehetek. *Kicsit elhallgatok és elgondolkozom.* - Számomra Diablo... minden. *Fejezem be. Nem tudtam, hogy mit fogsz szólni, de nem akartam neked hazudni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 22:39 | Üzenet # 1122
Yaoista
- Ha róla van szó főleg másabb vagy.*Célzok itt az apámra.* - De ez az igazság és olyan édesen reagálsz.*Élveztem, hogy zavarba hozhatlak, mást is imádok és most hogy rájöttem téged is tudlak ami főleg nagy váltás, nem fogom abbahagyni.* - Szerintem is.*Nagyon jókat dorombolt.* - Tudok kérdezni, talán ezt is apámtól örököltem.*Hiszen ő is értett hozzá.* - Vagy őszinte vagy semmilyen.*Jegyzem meg, majd csak várok és amint felelsz valahogy nem lep meg a válaszod, de mellette igazából teljes valóját fel se fogtam.* - Ő mentette meg az életed.*Szólalok meg végül. Ott akkor meg is ölhetett volna és akkor a húgod se élne már.* - Apám egy ritka jó ember. Ne bántsd őt és ne élj vissza a bizalmával.*Ilyet se mondtam neked.* - Eleget szenvedett már.*Itt leginkább magamra gondolok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:34 | Üzenet # 1123
Yaoista
- Igen. *Ebben egyet kellett értenem veled, nagyon is tudatok kérdezni.* - Igen... nem csak megmentette... kiemelt onnan. Ha akkor nem öl meg, csak hagy elmenekülni, én lennék az, akit le akarnátok vadászni. Nem lennék több, csak egy üres gyilkos és szajha. *Apád nem csak hogy megmentette, de megváltoztatta az egész életem.* -Nem élek vissza és nem bántom őt... legalábbis szándékosan... néha sikerül megbántanom, mert sok mindent nem értek. *Ismerem be.* - Vigyázni akarok rá. *Mondom komolyan.* - Sosem fogom tudni meghálálni neki azt, amit értünk tett és tesz. Az a minimum, hogy mellette vagyok, amíg szüksége van rám. *Nem a húgom miatt akartam már apád mellett maradni, ennél sokkal többről volt szó.*

MioDátum: Hétfő, 2015.09.28, 12:27 | Üzenet # 1124
Yaoista
- Ez így van.*Te is tudtad, ha én megyek vagy más, már nem élnél vagy ha igen, akkor menekülnél, ahogyan mondtad.* - Akkor jó.*Hittem neked, bár még egy pici bizalmatlanságom volt feléd, de ez a természetemből adódott.* - Megértelek. Rájöttem, hogy ebben hasonlítunk és kissé érzelmi analfabéták vagyunk, de már fejlődtünk.*Nevetek fel picit.* - Ahogyan ő rád.*Ismertem apám és tudtam, hogy bár te vagy a testőr, sose engedné, hogy a testeddel védjed, ha ezt eltudja kerülni.* - Nem akarja, hogy megháláld, de értem hogy mire mondod.*Tényleg elég hasonlóak vagyunk.* - Apám sose fog téged elküldeni.*Amíg nem árulod el, de akkor nem is élnél tovább, de ugye ez nem fog bekövetkezni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.28, 23:09 | Üzenet # 1125
Yaoista
- Talán egy picit igen. *Valamennyit azért fejlődtem, de ezen kicsit elmosolyodtam.* - Igen... igazából sokszor egy-egy akciónál jobban aggódik értem, vagy érted, ha ott vagy, mint maga miatt... ha egyszer egy golyót én kapnék be helyette, ő lenne a legjobban felháborodva, pedig ez lenne a dolgom. *Valamiért ez mégis jól esett.* - Igen, tudom. Már mondta.. *Én mégis úgy éreztem, hogy rengeteg mindennel tartozok.* - Remélem... *Sokkal nyugodtabb voltam, főleg az utóbbi időben.* - Édesapád mellett a hangok a fejemben, amik ismétlik a tanultakat, elnémulnak... a rémálmaim eltűnnek... *Felemelem a kezem és nézem őket.* - Nem rettegek minden percben attól, hogy elveszítem azt, amitől még talán én is ember vagyok... *Az, hogy ennyi mindent mondtam neked, azt jelentette, hogy már benned is kezdtem megbízni.* - Pedig mielőtt találkoztunk, nagyon közel álltam hozzá... *Főleg, hogy már ők is annyira féltek tőlem, hogy rengeteget tartottak bezárva és volt, hogy csak gyilkolni vagy szexre engedtek ki. Olyankor pedig tudtam, hogy minél tovább húzom, annál tovább maradhatok kint. Leengedtem a kezeim, majd rád pillantottam. A szemeimben ott volt az a gyilkos, akinek neveltek, aki gond nélkül kibelezne bárkit, de az is, hogy valami erőteljes visszafogja, amivel nem is voltam tisztában. Apád türelme, megértése és törődése volt az.* - Én szörnyűbb dolgokat tettem, minthogy azt eltudnátok képzelni... *Mondom halkan és elfordítottam a tekintetem.*

Keresés: