2025.07.22, Kedd, 05:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.16, 23:20 | Üzenet # 1151
Yaoista
*Röpke csókod viszonozom, bár kicsit szégyenlősen pillantok rád.* - Segítek. *Gyűröm fel én a felsőm ujját, így látszódnak a karomon a hegek. a hátam után a karom volt a legcsúnyább.* - Ha úgy hat rá a munka, mint rád, akkor minden rendben lesz. *Mosolyodom el. Tényleg segítek és elveszem tőled a dolgokat, amiket adogatsz.* - Mit csináljak? Nem nagyon tudok főzni. *Magyarázom kedvesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 00:55 | Üzenet # 1152
Yaoista
*Csak elmosolyodtam rajtad, ahogy a puszit adod. Utána persze csinálom, amit mondasz.* - Igen, jó lenne. *Bólintok.* - De ha Igor mellett lennél, akkor legyél. *Teszem hozzá. Kérdésed nagyon meglep és nagyokat pislogok.* - Engem nem zavarnak, hozzám tartoznak. *Magyarázom neked.* - Nem fájnak egy kicsit sem. Néha érzékeny egy-kettő, de nem fáj. *Na meg úgy voltam vele, hogy úgy is fogok még ilyeneket szerezni.* - Felesleges megcsináltatni... rengeteget edzés közben szerzek... vagy... *Mutatok egy harapásnyomra.* - Vagy magamnak csináltam, hogy ne győzzenek a rémálmok. *Mondom halkan.* - Ha úgy érzem, hogy elöntenek az emlékek, segít, mert a fájdalomra koncentrálok. *Magyarázom meg.* - Bár mióta veled alszok, azóta nem történt meg...

MioDátum: Szombat, 2015.10.17, 16:37 | Üzenet # 1153
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor nem mondtam volna.*Jegyzem meg, annyira tudtam, hogy ezt fogod mondani. Figyelmesen hallgatlak, majd csak bólintok.* - Rendben van szépségem.*Én csak a legjobbat akarom neked.* - Ez a legfontosabb és ha mégse elég, hogy velem vagy akkor kérlek inkább engem harapj meg.*Mondom komolyan, majd most a harapásra adok egy puszit.* - Vagy mondjuk egy csókkal terelem el a gondolataid, azért az mégis csak kellemesebb.*Kapsz is egy csókot. Mire elkészülünk Igor és felébred és eszik velünk, majd kettesbe maradok vele. Nekem is mindent elmond és azt is, hogy milyen véleménnyel van rólam, amit annyira jó hallani és olyan boldoggá tesz, így már nem kételkedek magamban csak kicsit, de hát ez minden szülőnél meg van. A következő napokba ott van és amit tudok megteszek érte és persze veled is vagyok. Elhívlak téged is a meghívóra és megbeszéljük, hogy másnap megyünk cicáért meg a húgodhoz és következő héten már tudsz mennyi édesanyádhoz is. Megbeszéltük Igorral, hogy majd ott találkozunk, mert nekem még a szállodába bent dolgom van, de így is sietek, amennyire tudok.* - Megjöttem szépségem.*Lépek be a munka után.* - Elkezdtél készülni?*Kérdezlek.*

*Valamennyit sikerül pihenem, majd amikor felébredek már apum is otthon van és egy nagyon jót beszélünk. Boldoggá tesz az, hogy mennyire örül az érzéseimnek csak azt bánom, hogy nem mondtam el előbb, de végre megtettem és mostantól más lesz minden. Ott töltöm a napokat és Sergejjel is találkozok, de Seimével továbbra se beszélek, nem változott a véleményem és tudom, hogy neki se. Az állapotom nem sokat változik, de a többiek jelenléte jót tesz. Veled továbbra se futok össze, de most úgyis találkozunk na meg a munkába is már elkerülhetetlen. Elkészülök és elrakom az ajándékokat díszzacskóba, majd elindulok. Nagyon várom, de egyben tartok is ettől az eseménytől, egyrészt mert ott lesz másrészt vajon, hogy fog velem majd Chris viselkedni, de majd minden kiderül. Oda is megyek, majd leparkolok. Veszek egy mély levegőt, majd a cukrászda ajtajához megyek.* - Szia Chris.*Köszönök neki, hiszen ő fogadja a vendégeket.*

/Cukrászda/

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.10.17, 16:38

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.18, 14:16 | Üzenet # 1154
Yaoista
- De köszönöm... *Mosolyodom el.* - Nem fogok neked fájdalmat okozni. *Tudtam, hogy miért mondod és jól esett nagyon, de nem akartalak bántani. A puszidra megint csak mosolygok.* - Az biztos... *Viszonozom is a csókod. Én elmentem edzi kicsit, miután ettünk. Nagyon furcsa volt így lenni veletek, de annál jobban kezdtem élvezni.* - Szia... *Mosolyodom el. A szobámban voltam és éppen azon elmélkedtem, hogy mégis mit vegyek fel.* - Nem igazán tudom, hogyan kell ilyen eseményekre öltözni... *Voltam már klub megnyitón, de azok egy picikét más jellegűek voltak, főleg mivel oda általában dugni vittek. Sosem volt rajtam akkor túl sok ruha.* - Segítenél? *Kérlek meg.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 00:16 | Üzenet # 1155
Yaoista
- Neked bármit.*Nem mondom, hogy ne köszönd, hiszen megteszed.* - Én meg azt nem, hogy magadnak, de amúgy se okoznál.*Jegyzem még meg, de a csók lesz a legjobb megoldás.* - Ezért jöttem.*Sejtettem, hogy gondban vagy.* - Nos lássuk csak.*Kezdek el nézelődni. Több ruhát is kaptál tőlem, meg azért igen csak jó ízlésem van.* - Mit szólnál ezekhez?*Veszek elő egy testhez álló fekete nadrágot és egy inget ami világos kék volt. Elegáns, de mégis könnyedebb fajta szerelés.* - Szerintem nagyon jól állna.*Még cipőt is választok.* - Tetszik?

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:06 | Üzenet # 1156
Yaoista
*Csak elmosolyodom kicsit. Odaengedlek a szekrényhez és hagylak válogatni. A legtöbb ruhám igazából már tőled van, hiszen Kazuyától csak yukatát, pár melegítőt, na meg a fekete bérgyilkos cuccaim vannak. Rendes ruhám alig volt és azok is elég ócskák.* - Jó lesz. *Én nem nagyon értettem ezekhez. Elveszem tőled és levetkőzök, majd felveszem, amiket adtál. Tényleg úgy festettem, mint akire ráöntötték. A cipőbe is belelépek, majd megnéztem magam.* - Igen. *Feléd fordulok és adok egy puszit az ajkaidra. Ezt egyre többször csináltam.* - Köszönöm a segítséget.

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 12:40 | Üzenet # 1157
Yaoista
- Akkor jó.*Nézlek végig, ahogyan átöltözöl.* - Csodásan festesz.*Mérlek végig és kicsit megigazítalak. A kis puszinak nagyon örülök és picit el is nyújtom.* - Bármikor.*Csókolok a nyakadba.* - Te leszel a legszebb.*Cirógatom meg a pofid és kicsit a hajadba is beletúrok.* - Komolyan nem bírom levenni rólam a tekinteted.*Ami amúgy is igaz, de ez a ruha igen csak kiemeli a formás kis tested.* - Khmm megyek én is készülni.*Fordítok neked hátat. Rám fért egy hideg zuhany, hiszen egyre jobban kívánlak és jó ideje nem szexeltem és azért vannak szükségleteim, de azt is tudtam, hogy ez se most lesz, ami nem baj, de hát igen csak nehéz volt. Bemenve levetkőzök, majd beállva a zuhany alá fürdeni kezdek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:11 | Üzenet # 1158
Yaoista
- Köszönöm... *Hagytam, hogy megigazgass. Bókodra csak elmosolyodom édesen. Megszoktam, hogy így reagálnak rám az emberek, de tőled ez is más volt. Nem éreztem rosszul magam, ahogy rám néztél. Arcom belesimul a tenyeredbe és sóhajtok egy aprót a hajamra, tőled kellemes volt.* - Rendben. *Bólintok és lemegyek a nappaliba, sőt inkább kimentem a teraszra szívni egy kis friss levegőt. Nagyon jól festettem, ahogy ott álltam és néha belekapott egy-két kisebb szellő a hajamba.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:34 | Üzenet # 1159
Yaoista
*Lefürdök, majd elkészülök én is. Most azért én is lazábbra veszem a figurát és nem veszek nyakkendőt se, de zakót igen, de az se komolyabb fajta. Magamhoz veszem az ajándékot és mindent ami kell, majd megkereslek. Kicsit nézlek és le is fotózlak, ezt meg kellett örökítenem. Odamegyek utána és hátulról átölellek.* - Kész vagyok.*Csókolok a nyakadba és nem engedlek el.* - Remélem nem baj, de muszáj volt megörökítenem, annyira gyönyörű vagy.*Mutatom meg a képet.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 13:52 | Üzenet # 1160
Yaoista
*Nem veszem észre, hogy lefotózol és nézel. Kicsit meglepődök, ahogy átölelsz, nem számítottam rá.* - Jó. *Nyakamra sóhajtok egy aprót, majd megfordulok az ölelésedben.* - Tényleg bolond vagy... *Mondom lágyan és kicsit elmosolyodom. El is pirultam, zavarba jöttem. Sosem csináltak még rólam így fotót. De tény, hogyha nem történnek velem ezek a dolgok, nyugodtan mehettem volna modellnek.* - Egyáltalán nem baj. *Mosolyodom el és adok egy puszit neked.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 20:54 | Üzenet # 1161
Yaoista
- Most miért?*Vigyorodom el.* - Olyan édes vagy.*Annyira imádlak, egyre jobban odavagyok érted.* - Akkor jó.*Mosolygok és a puszi után adok egy igen hosszú és forró csókot.* - Most már mehetünk.*Engedlek el utána és átkarolom a vállad.* - Amúgy van kedved jönni? Tudod, hogy nem kötelező.

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:30 | Üzenet # 1162
Yaoista
- Csak a szokásos, hogy nem értelek. *Magyarázom meg és elmosolyodom kicsit. Csókod nagyon jól esik.* - Igen... *Indulok el veled.* - Igen van, szívesen. *Bólintok egyet, majd hirtelen megállok, majd az arcodra simítva most én csókollak meg. Meglepő hév volt benne és érzelem.* - Bo-bocsánat... *Vörösödöm el és odabújok hozzád. Nekem rengeteget jelentett, hogy megkérdezted ezeket tőlem. Rajtad kívül még sosem kérdezték ezeket tőlem.* - Menjünk... *Tiszta vörös az egész arcom és még a kocsiban se fordulok feléd, annyira zavarban vagyok.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 11:42 | Üzenet # 1163
Yaoista
- Akkor ez nem új.*Kuncogok.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el, majd amikor hirtelen megállsz kérdezném mi a baj, de te megcsókolsz és rögtön mindent megértek és viszonozom is ugyan akkora hévvel.* - Ugyan, ezért soha ne kérj bocsánatot kis butusom.*Ölellek magamhoz.* - Menjünk.*Kuncogok és a kocsiban is ott marad az arcomon.* - Tudod az ilyen tetteiddel engem nagyon boldoggá teszel kicsim.*Simítok a combodra szabad kezemmel.* - Na meg annyira édes vagy.*Kuncogok, tényleg feldobod a kedvem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 00:51 | Üzenet # 1164
Yaoista
- Jó... *Bújok is hozzád. A kocsiban én tényleg csak kifele bámulok, nagyon zavarban voltam.* - Tényleg? *Lepődök meg és erre azért feléd fordultam, aztán a kezedre néztem. Pislogtam rá párat, majd bátortalanul rásimítottam.* - Nem vagyok édes... egyfolytában ezzel jöttök, de ez nem így van. *Motyogom, de tényleg rettentő édes voltam, most főleg. Finoman megfogtam a kezed és megszorítottam.* - Sokan lesznek? *Terelem a témát. Nem zavart, ha sokan vannak, de a tömeget már annyira nem bírtam. Lassan meg is érkezünk a cukrászdához.* - Jól néz ki. *Mondom a kocsiba, hogy kívülről látjuk.* /Cuki/

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.08, 23:53 | Üzenet # 1165
Yaoista
- Igen, Igor elszórakoztatott meg nézelődtem. *Tényleg jól éreztem magam, de azért veled volt az igazi. Igorral egyre jobban kijöttünk, már szinte baráti volt a légkör közöttünk. A húgomhoz nagyon készültem, hiszen olyan régen láttam. A legszebb kiscicát választottam ki neki, ami csak fellelhető volt a kis édesek között.* - Igen. *Mosolyodom el. Szépen mentem is előre. A kórteremhez érve még adtam egy puszit neked.* - Köszönök mindent. *Nagyon meghatott ez az egész, főleg ahogy a húgommal bánsz. Belépve szélesen elmosolyodom.* - Szia Hana. *Megyek oda hozzá és leülök mellé az ágyra. Odahajolva adtam neki egy puszit és ő is nekem, majd felült és magához szorított.* - Annyira hiányoztál. *Én azért vigyázok a cicára.* - Vigyázz, összenyomod a meglepetésed. *Erre elenged én pedig lerakom a cicát. Ámulva néz rám, majd felkapja és agyon puszilgatja.* - Ó, ne haragudj, szia. *Köszön, de aztán elveszett a cicával.* - Ő miért? Vagy hogyan? *Kérdezi értetlenül, de már most szerelem volt közöttük.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 19:04 | Üzenet # 1166
Yaoista
*Nem hittem volna, hogy egy ilyen helyen adsz nekem puszit, ez így még többet jelent.* - Érted bármit.*Mosolyodom el és bemegyek veled. Meghúzódom a háttérben és hagylak titeket kibontakozni, nagyon édesek vagytok együtt.* - Szia Hana.*Mosolygok rá kedvesen.* - Ő a te cicád mostantól, ha te is szeretnéd.*Bár alap, hogy igen a válasz.* - Le van minden beszélve és megtarthatod. Fumio választotta ki.*Mondom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 19:50 | Üzenet # 1167
Yaoista
- Az enyém? Tényleg? *Kérdezi és közben hol engem, hol téged nézett.* - Igen, tényleg a tiéd. *Mosolyodom el rettentő lágyan, így csak Hanára néztem, senki másra, még rád sem.* - Én nagyon szeretném! *Örül meg és finoman átölel megint.* - Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! *Olyan édes gyermeki boldogság volt az arcán.* - Diablo ötlete volt. *Jegyzem meg, mire integet, hogy menj már oda és téged is megölelt.* - Istenem... annyira aranyos. *Olvadozik.* - De biztos nem lesz belőle gond? *Kérdezi meg újra, de közben úgy öleli a kicsikét, mint aki sosem akarja újra elengedni.* - Ígérem nagyon fogok rá vigyázni. *Mondja boldogan és én csak mosolyogva nézem.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 20:59 | Üzenet # 1168
Yaoista
- Tényleg.*Annyira aranyos, le se tagadhatjátok, hogy testvérek vagyok. Nagyon sok hasonló gesztusotok van. Nem zavar, hogy rám nem mosolyogsz úgy, azért ő mégis csak a húgod és mióta él, veled van még ha most nem is vagytok együtt.* - Akkor ez megbeszélve.*Kacsintok rá.* - Ez igaz, de ugye a bátyád választotta, szóval mondhatni közös meglepetés.*Mosolygok és persze odamegyek és viszonozom az ölelését, de őt teljesen másképpen ölelem, mint téged természetesen.* - Tényleg az.*Simogatom meg én is.* - Mindent lebeszéltem. Tapasztalhattad, hogy amit megmondok úgyis van.*Simogatom meg a buksiját.* - Tudjuk, hogy itt lesz a legjobb helye nálad.*Nyugtatom meg, akár csak téged hallanálak.* - Hogy érzed magad?

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:33 | Üzenet # 1169
Yaoista
- Annyira köszönöm. *Nagyon boldog volt és ettől én is az voltam.* - Igen. *Mondja lágyan, már most megszerette. Én is megsimogattam kicsit. Reméltem, hogy egyszer játszhatnak majd Lunával.* - Mit mondott az orvos? *Kérdezem kíváncsian én is.* - Jól érzem magam. *Mosolyog, de látszik is, hogy jobban van.* - Az új gyógyszer használ. *Teljesen fel volt dobódva.* - Van rá esély, hogy kikerülök. Vagyis... mostmár belátható időn belül. Nem holnap, de már nem is évek. *Neki ez rengeteget jelentettem, nekem pedig főleg. Megfogtam a kezét és lágyan elmosolyodtam.* - Nagyon örülök... *Rád pillant, majd megfogja a kezed.* - Köszönöm, hogy vigyázol a bátyámra és a sok segítséget, amit kapok. *Hiszen nagyon figyeltek rá. Ő mondjuk nem tudja, hogy ennek mi az ára és ez így volt rendjén.* - Most is bejöttél... nagyon kedves főnök vagy.

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 12:46 | Üzenet # 1170
Yaoista
- Szívesen.*Nem mondom, hogy ne köszönje, mert tudom olyan, mint te.* - Ez remek hír.*Én is nagyon örülök és nem csak miattatok, hiszen én is nagyon megkedveltem őt.* - Látszik is rajtad, hogy sokkal jobban vagy.*Cirógatom meg a pofiját.* - Szívesen teszem Hana.*Puszilom meg a kézfejét.* - Édes vagy köszönöm.*Kuncogok.* - Persze, hogy bejövök, hiszen engem is érdekel, hogy mi van veled, na meg kedvellek is.*Persze ezzel már tisztában volt.* - Ahogyan a bátyádat is és nagyon sokat segít nekem.*Nem a munkára gondolok, csak ugye te ezt nem fogod fel.* - Különben nem szeretnél valamit mondani?*Pillantok rád, célozva a cicára.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.10, 21:37 | Üzenet # 1171
Yaoista
- Igen. *Mosolyog boldogan, közben a cica az ölében garázdálkodik. puszidra még jobban mosolyog. Nagyon szép lány volt. Szinte akár iker is lehettünk volna.* - Én is kedvellek téged. *Mondja édesen.* - Ó, tényleg. *Juttatod eszedbe és elmesélem én is a kiscicám, hogy mennyire édes.* - Diablotól kaptam. *Fejem be mosolyogva.* - Majd ha kikerültél, játszhatnak együtt. *Cirógatom meg az arcát. Vele szerettem volna lenni, mikor már kikerült, de ezt tudtad. Odahajolva megpuszilom, ő pedig hozzám bújik.* - Az nagyon jó lenne. *Minden áron meg akartam védeni ezt az ártatlan és szép mosolyt.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 20:35 | Üzenet # 1172
Yaoista
- Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Biztos nagyon jó barátok lesznek.*Jegyzem meg. Tudtam jól, hogy vele fogsz lenni, sőt akár egy új életet fogsz vele kezdeni, amit meg is értenék.* - Meglátod erre is sor fog kerülni.*Cirógatom meg a fejét.* - Én beszélek még az orvossal.*Azzal ott hagylak titeket.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.02.15, 20:35

szela00Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 23:40 | Üzenet # 1173
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom el kicsit.* - Igen és én már alig várom. *Mondja vidáman. Ahogy kimész, mi rengeteg mindenről kezdünk beszélgetni, illetve inkább ő. Az orvos is elmondja, hogy szépen javul a húgom és remek eredményeket ér el, de azért még odébb van a gyógyulás. Egy kicsit később kijövök hozzád.* - Mit mondott? *Általában te szoktad elmondani nekem, mert úgy könnyebben megértem. Kicsit elhallgattam.* - Erről már beszéltünk, de... szóval attól, hogy a húgommal szeretnék élni, szeretnék melletted maradni.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.16, 00:04 | Üzenet # 1174
Yaoista
*Mindent megbeszélek a dokival, majd kint várlak. Elmondok mindent, hogy mit mondott a doki.* - Csupa jó hír.*Mosolyodom el.* - Igen tudom, te pedig azt, hogy ha mégis csak vele lennél, akkor se kell semmitől tartanod.*Cirógatom meg az arcod, de csak egy pillanatra.* - Szeretnél még maradni? Mert tudod, addig vagy, amíg csak szeretnél.

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 23:05 | Üzenet # 1175
Yaoista
- Ez nagyon jó. *Mosolyodom el én is.* - Tudom... *Arcomra picit zavarba jövök, de nem feltűnően.* - Igen, még szeretnék, de maradj te is. *Kérlek meg.* - Tudod mennyire kedvel téged, persze, ha munkád van, megértem. *Teszem hozzá, mert nem akartam semmit se rád erőltetni. Csak annyira boldog voltam, hogy jobban vagy és te is itt vagy.*

Keresés: