2025.07.21, Hétfő, 23:36
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 00:42 | Üzenet # 1176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Rá érek, én csak nem akartam zavarni, de szívesen bemegyek tudod, hogy én is mennyire kedvelem.*Mosolygok és vissza is megyünk. Nagyon jól elbeszélgettünk és persze a cica, azért mindenkivel haverkodik, elég hamar feloldódott és látszik, hogy nagy a szerelem közte és a tesód között.* - Majd elvisszük, amikor kell oltásra és ha bármi kell még neki, na meg elfogy az étele és hasonlók csak bátran szólj, meg ha neked is kell rendben?

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:06 | Üzenet # 1177
Yaoista
- Egyáltalán nem zavarsz. *Mondom kedvesen. Rengeteget változott a viselkedésem, főleg mostanában. Nagyon jól elvoltunk és rengeteget beszélt a húgom, de én imádtam.* - Rendben, nagyon szépen köszönöm. *Mosolyog boldogan.* - Egyébként mindenem van. *Teszi hozzá.* - Mindjárt jövök, csak kimegyek a mosdóba. *Állok föl és adok neki egy puszit, majd kijöttem.* - Annyira köszönöm a picurt. *Mondja újra hálásan.* - Örülök, hogy bejöttél te is. *Mosolyog rád a húgom.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.18, 00:58 | Üzenet # 1178
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Nagyon szívesen, jó látni, hogy ennyire örülsz neki.*Ez engem is boldoggá tesz.* - Ez kedves tőled tündérkém.*Cirógatom meg a buksiját.* - Mond csak van akivel tudsz beszélgetni az orvosokon és az ápolókon kívül?*Érdeklődöm, hiszen azért ez is sokat számít.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.23, 16:08 | Üzenet # 1179
Yaoista
- Olyan édes. *Mosolyog, majd picit elpirul, ahogy megsimogatod a fejét.* - Nem igazán, még a többi beteggel szoktam néha és Fumioval persze. *Látszott rajta, hogy mennyire szeret engem. Nem véletlen rettegtem, hogy megtud bármit is.* - Egyébként... a bátyám nem mond semmit. Szóval van valakije? *Nagyon kíváncsi volt.* - Mindig hárított régebben és sosem mond semmit. *Izgatott volt.* - Vagy esetleg veled lenne? *Teszi hozzá.* - Mondjuk még azt se tudom, hogy meleg-e... vagy, hogy te... úristen, ne haragudj, ha rosszat kérdeztem. *Mentegetőzik, de nagyon aranyosan.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.24, 11:37 | Üzenet # 1180
Yaoista
- Valóban.*Mosolyodom el.* - Értem.*Bólintok.* - Ugye tudod, hogy engem is bármikor hívhatsz?*Már többször mondtam neki és nem sajnálatból vagy mert a húgod, hanem mert tényleg kedvelem.*  - Ez aztán a váratlan kérdés.*Kuncogok és tényleg nagyon meglepett. Hirtelen nem tudjak mit mondjak, de ahogyan folytatja, hát akkor tényleg leesik az állam.* - Semmi baj, de azért tényleg rendesen megleptél, nem is kicsit.*Nevetek fel.* - Én biszexuális vagyok, de tudod mióta a feleségem meghalt, azóta egy nőre se néztem és nem is fogok.*Mondom lágyabb hangon.* - Ami meg Fumiot illeti, nos remélem nem fog megharagudni, ha árulkodok.*Kuncogok, de most olyan vagyok, mint egy kisgyerek.* - Nagyon tetszik az öcséd és nem bánnám, ha több lenne köztünk, de ez most nem lesz. Tetszem neki, de még azért elégé tartózkodó. Nem rajtam áll, hogy lesz e köztünk több.*Oké ott van még Igor is, de most ezt nem fejtem ki.* - Nem zavarna téged? Különben, hogy hogy ránk kérdeztél?*Érdekelt, mint külső szemlélő mit lát.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.02.28, 18:15 | Üzenet # 1181
Yaoista
- Igen, de nem szeretnélek zavarni. Biztos van jobb dolgod, mint egy beteg lánnyal beszélgetni. *Mosolyog kedvesen.* - Értem. *Mondja a feleségedre, hiszen azt tudta, hogy meghalt.* - Nem árulom el neki. *Kuncog ő is, mint egy rossz kisgyerek.* - Értem. *Mosolyog, láthatóan örül.* - Nem, kicsit sem. Sőt, örülök, azt hiszem. *Elmélkedik hangosan.* - Hát, ugye ő nem mond nekem semmit. *Magyarázom neked csendesen.* - De téged sokszor szokott emlegetni, sokszor jössz is. Úgyhogy elgondolkoztam, na meg az utóbbi időben teljesen máshogy mosolygott, mikor rólad beszélt és még sosem láttam így. Boldognak tűnik. *Mosolyodik el.*

MioDátum: Szerda, 2016.03.02, 12:01 | Üzenet # 1182
Yaoista
- Olyan vagy, mint a bátyád. Hidd el, ha zavarnál, akkor nem lennék itt és különben én csak egy édes fiatal lányt látok, számomra az öröm és megtisztelés, hogy élvezhetem a társaságát.*Kacsintok rá és persze minden szavam igaz, arról nem is beszélve, hogy attól még, hogy beteg, én nem azt látom benne.* - Helyes.*Nevetek fel.* - Valóban? Ennek örülök, mert ha nem örülnél és nem fogadnád el, akkor hagynám, hiszen a bátyád számára te vagy az első és nem akarnám, hogy rosszban legyetek.*Ahogyan én Igor miatt mondanék le rólad.* - Igen? Ezt jó tudni.*Mosolyodom el.* - Tudod nagyon szeretek vele lenni és élvezem a társaságát, még ha számára hihetetlen is.*Csóválom a fejemet.* - Jó lenne, ha olyannak látná magát, mint én őt.

szela00Dátum: Péntek, 2016.03.04, 23:37 | Üzenet # 1183
Yaoista
- Jajj... annyira kedves vagy. *Teljesen zavarba jött hirtelen ettől és el is pirult.* - Szeretem a bátyám és nagyon szeretném boldognak látni. *Mondja lágyan, majd kicsit elhallgat.* - Tudod, mióta megismert téged és neked dolgozik, sokkal... sokkal... barátságosabb. *Mosolyodik el.* - Többet is jön és szinte kivirult, nem tűnik mindig szomorúnak. *Persze ez mind neked volt köszönhető. Nem jártam hozzá sokat, mert nem akartam, hogy lássa a sérüléseim, de veled teljesen más ez az egész.* - Csak ígérd meg, hogy nagyon vigyázol rá. *Kuncogott.* - Te milyennek látod?

MioDátum: Szombat, 2016.03.05, 02:25 | Üzenet # 1184
Yaoista
- Inkább őszinte, de köszönöm.*Mosolyodom el.* - Jól áll a piros.*Kuncogok.* - Megértelek ezzel én is így vagyok.*Mosolyodom el.* - Ezeknek nagyon örülök és tudod én is így tapasztalom, hogy nagyon sokat változott.*És még fogsz is, bár tény, hogy a múltad kisérteni fog, de nem mindegy milyen értékben.* - Nagyon fontos számomra Fumio és még nem vagyok szerelmes, de belé tudnék szeretni és már sokkal több, mint egy egyszerű kedvelés. Szeretném őt boldoggá tenni és mindig mosolyt csalni az arcára, amennyit csak lehet.*Tényleg látszódik, hogy nem a levegőbe beszélek és, hogy mennyire fontos vagy nekem.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 17:01 | Üzenet # 1185
Yaoista
- Sok pirulok. *Nevet aranyosan, teljesen más volt, mint én. Nyitott, kedves és nem csak kívülről, belülről is ragyogott.* - Szerintem már most is boldog, de tényleg. *Mondja kedvesen, én pedig erre érek vissza.* - Itt vagyok. *Jövök be és tényleg teljesen más aura leng körül ahhoz képest, mint amilyen régen volt. Elég sokáig bent voltunk és én nagyon jól éreztem magam. Nagyon nehezen engedtem el, de tudtam, hogy jó helyen vagy. Otthon is sokkal jobb kedvem volt.* - Örülök és köszönöm, hogy bejöttél velem. *Puszillak meg, tudtam, hogy most Igortól nem kell tartani, hiszen a rendezvényén dolgozott.*

MioDátum: Péntek, 2016.03.18, 21:31 | Üzenet # 1186
Yaoista
- Nem baj az.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Azért ő tényleg jobban ismer, mint én.* - Szia.*Mosolygok és mint mindig most is nagyon jól elvagyunk.* - Számomra volt az öröm szépségem.*Mosolygok és a puszinak főleg örülök.* - Imádom, amikor te kezdeményezzél, de ha nem haragszol én most egy csókot lopok tőled.*Mosolyodom el, mint egy kisfiú és lágyan megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 01:39 | Üzenet # 1187
Yaoista
*Először elég furcsán nézek rád, mert nem értelek, majd kicsit elpirulok mosolyodra. Gyöngéden csókollak és kicsit el is feledkezek magamról. Átölelem a nyakad és teljesen hozzád simulva falom ajkaid. Egyik kezemmel az arcodra simítottam. Mikor végül elváltunk kicsit még lihegtem is és nem értettem, hogy mi van velem.* - Én... én nem tudom.... hogy ez miért volt... *Motyogom aranyosan és az arcodra pillantok, de úgy, mint aki még több csókot akar.*

MioDátum: Kedd, 2016.03.29, 23:45 | Üzenet # 1188
Yaoista
*Nagyon élvezem, hogy így csókolsz és én is magamhoz ölellek. Egyik kezemmel a selymes hajadba túrok a másikkal pedig a hátad simogatom és el se akartam tőled válni.* - Egyre inkább megnyílsz előtte és nem tudsz nekem ellenállni.*Kuncogok.* - Csak sodródj az árral szépségem.*Leülök veled a kanapéra és az ölembe húzlak.* - Ha sok vagyok szóljál.*Csókollak meg ismét. Egyre jobban kívántalak, de nem akartam semmit elsietni és olyat tenni, ami neked túl sok.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.04.02, 15:02 | Üzenet # 1189
Yaoista
*Kissé elpirultam szavaidra, eléggé megzavarodtam. Hagytam, hogy az öledbe húzz és oda is bújtam hozzád.* - Oké... *Suttogom ajkaidra. Ismét teljesen elmerülök csókodba. Annyira jól esik, hogy még sóhajtok is egy aprót. Tényleg nem értettem, hogy miért esik ennyire jól. Ha csókról volt szó, érezhetően semmi rossz érzés nem volt bennem. Kezdett bennem tudatosulni, hogy veled vagyok. Nyakadra simítva cirógatlak és teljesen elengedtem magam. A mozdulataimból is már szinte teljesen eltűnt a görcsösség. Már nem azt csináltam, amit betanultattak velem, hanem amit szívesen csinálok.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.05, 11:04 | Üzenet # 1190
Yaoista
*Tényleg annyira jó, hogy egyre közelebb engedsz magadhoz és itt nem csak a csókra gondolok, hanem minden másra is. Az egész lényeg egyre jobban kitárul előttem.* - Tényleg olyan finomak az ajkaid, annyira imádom.*Mosolyodom el és tovább csókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.04.08, 13:24 | Üzenet # 1191
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit szavaidra és tovább csókollak. Egyre jobban elmerülök a csókjainkba. Minden egyes csókkal nőtt a szenvedélyem. Bele se gondoltam, hogy számodra ez mennyire izgató lehet, én csak élveztem a helyzetet és mivel te vagy az első (és valószínű az utolsó is), akivel ez ilyen jó érzés, így elkapott a rendesen a hév. Teljesen hozzád simultam és a hajadba markoltam gyöngéden. Nem akartam elhinni, hogy ilyen vagy de egyszerűen nem akartalak elengedni.* - Mindig veled szeretnék maradni. *Suttogom ajkaidra. Persze voltak körülmények, de már az is nagy dolog, hogyha én ezt így kijelentem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.04.11, 19:40 | Üzenet # 1192
Yaoista
*Szerencsére, azért tudom tartani magam, de én is férfiból vagyok és rég voltam már együtt bárkivel is, így tudtam, hogy azért nem húzhatom el nagyon sokáig.* - Én meg azt szeretném, ha mindig velem maradnál.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tényleg boldoggá teszel kicsi Fumiom.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Nagyon boldoggá.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 22:13 | Üzenet # 1193
Yaoista
*Elmosolyodom válaszodra és belesimult az arcom a tenyeredbe.* - Tényleg? *Nehezemre esett elhinni, de örültem, hogy ezt mondod.* - Akkor jó... *Motyogom édesen és nyakam nagyon érzékeny helyen találtad el, így nyögtem is egy aprót, amin ismét elpirultam kicsit.* - Van valami, amit csinálnál? *Kérdezem kedvesen és közben finoman simogatom a nyakad. Ezt egyre többet csináltam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.04.11, 23:08 | Üzenet # 1194
Yaoista
- Szoktam én neked hazudni?*Kérdezlek, na meg nem először mondom ezt, de ugye nehéz eset vagy.* - Micsoda hangok.*Mosolygok, elégé izgató.* - Nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Mondjuk elmehetnénk lovagolni, már rég voltunk. Mit szólsz hozzá? Utána pedig főzök valami finomat és még fürödhetnénk is, ha benne vagy.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 23:50 | Üzenet # 1195
Yaoista
- Nem. *Mosolyodom el.* - Zavarba hozol... *Motyogom, de nem fordultam el.* - Jól hangzik, benne vagyok. *Tényleg rég lovagoltam.* - Nekem tetszik a terv. *Adok még egy szenvedélyes csókot majd kimásztam az öledből.* - Akkor menjünk, biztos hiányol már a lovad. *Boldog voltam nagyon. Nekem nem volt, hiszen nem engedtem eddig.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.12, 10:56 | Üzenet # 1196
Yaoista
- Pedig most nem szándékosan tettem, de tudod, hogy élvezem.*Puszillak meg.* - Megbeszélve.*Mosolygok és a csókod meglep, de nagyon nagy örömmel viszonozom és hát látszik, hogy tényleg mennyire örülök ezeknek a változásoknak.* - Most már neked is kéne egy saját nem?*Kérdezlek meg.* - Ha szeretnéd, akkor veszek neked egy újat, ki is választhatod.*Simítok az arcodra.* - Tudod még remélem, hogy Orionhoz visszatér az eredeti gazdája.*Mosolyodom el, mert ugye rajta is szoktál vagy persze más lovon. Igazából Démon az, akinek csak egy lovasa van.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.12, 21:04 | Üzenet # 1197
Yaoista
- Nekem? *Lepődök meg. Nem gondoltam, hogy kellene nekem egy ló.* - Nem szükséges... *Motyogom, de amúgy nagyon jól esik, amit mondasz nekem.* - Szerintem... szerintem vissza fog. *Nem tudom miért, de így éreztem.* - Tudod a megnyitón figyeltelek, mikor vele beszéltél. *Mosolygok rád.* - Ő egyfolytában Igort nézte. *Pillantok rád és persze közben már a lovaknál vagyunk.*

MioDátum: Szerda, 2016.04.13, 11:26 | Üzenet # 1198
Yaoista
- Rendben, ahogyan akarod.*Ez csak egy ajánlat, ha azt mondod nem, akkor nem.* - Igen, ahogyan Igor is Nicket. Remélem igazad lesz szépségem.*Puszillak meg.* - Mit szeretnél enni vagy rám bízod?*Érdeklődöm.* - Melyik lovon szeretnél jönni? Orion akkor? Ugye csak Démon nem játszik.*Nevetek fel.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 11:56 | Üzenet # 1199
Yaoista
- Még a cicát se szoktam meg. *Egy lóval pedig azért sokkal nehezebb.* - Te is jót beszélgettél Nickkel. *Jegyzem meg, de nem is tudom, hogy miért. Egyáltalán nem vagyok vele tisztában, hogy kissé féltékeny voltam akkor.* - Rád bízom. *Mosolyodom el, tudod mit kedvelek.* - Orion tökéletes. *Bólintok és Démon, az Démon. Rajta eszembe se jutott lovagolni.* - A te lovad merre? *Nézelődök, mert nem láttam most hirtelen. Persze Orion viszont rögtön jött oda hozzánk.* - Szia... *Simogatom meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 23:07 | Üzenet # 1200
Yaoista
- Értem értem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Valóban.*Bólintok.* - Tudod kedvelem őt, de nem úgy mint téged.*Kacsintok rád, én éreztem, hogy zavar, de nem hozom fel, de elégé élvezem és örülök neki.* - Rendben.*Bólintok.* - Biztos valamerre kószál, majd megkeressük.*Mosolygok.* - Szia kicsi.*Simogatom meg én is.* - Nagyon jó lovacska vagy.*Tényleg ő a legjámborabb.* - Azért vicces, hogy megtűri őt Démon nem? Biztos neked is feltűnt, hogy a többi lovat igen csak kerüli, de őt nem.*Mosolyodom el.*  - Démonról tudtam első perctől, hogy olyan, mint Igor és azért is hoztam el neki. Nála jobb gazdát nem is tudok elképzelni neki és ezt minden elfogultság nélkül mondom.*Hiszen én is tudom, hogy milyen a fiam.* 

Keresés: